”Putin on juutalaisystävällisin johtaja koko Venäjän historiassa”

Al-Monitor kysyy tuoreessa artikkelissaan, onko ”Vladimir Putin Benjamin Netanjahun paras ystävä”. Lehden haastattelemien israelilaisten armeijalähteiden mukaan Putin on koko ”Venäjän historian juutalaisystävällisin johtaja”.

Julkaisu muistuttaa, että Venäjän ja Israelin johtajat tapasivat toisensa jälleen tällä viikolla. Putin ja Netanjahu ovat pitäneet toisiinsa huomattavan tiivistä yhteyttä viimeisen vuoden aikana, ja Venäjän sotilaallinen yhteistyö juutalaisvaltion kanssa on syventynyt.

Putin keskusteli juutalaisjohtajan kanssa erityisesti Syyrian tilanteesta. Al-Monitorin mukaan Moskovan ja Jerusalemin yhteistyö alueella on ollut hämmästyttävän tehokasta ja saumatonta. Israel pyrkii manipuloimaan Syyrian tulevaisuutta parhaansa mukaan Venäjän kautta.

Israelin ja Venäjän välinen ”koordinaatio on tällä hetkellä täydellistä” lehti toteaa ja jatkaa:

Israel on onnistunut turvaamaan strategiset tavoitteensa Syyriassa Venäjän ansiosta. Israelilaislähteiden mukaan tämä johtuu kolmesta tärkeästä tekijästä.

Ensimmäinen ja tärkein tekijä on se, että Putin arvostaa juutalaista kansaa ja Israelin valtiota erittäin paljon. Israelilaislähde sanoi, ettei tätä voi painottaa liikaa. Hänen mukaansa ’Putin on Venäjän koko historian juutalaisystävällisin johtaja’.

Putin rakastaa ja ihailee juutalaisia eikä häpeile tuoda sitä julki, lähde kertoi. Putin kertoo mielellään tarinaa juutalaisperheestä, joka asui hänen vanhempiensa kodin lähellä.”

”Putinin ja Netanjahun välille on syntynyt ainutlaatuinen side: ’Kun pääministeri [Netanjahu] soittaa, Putin vastaa välittömästi.'”

Israelilaislähteen mukaan Venäjä ymmärtää hyvin, että kun Israel pommittaa kansainvälisten lakien vastaisesti Syyriaa, eivät venäläiset ole koskaan pommitusten kohteita.

Venäläiset ”hyväksyvät” esimerkiksi sen, että Israel tappaa ihmisiä, joiden epäillään kuljettavan aseita Hizbollahille, joka suojelee Libanonia israelilaismiehitykseltä.

putin-ja-rabbit

YK on pelkkää teatteria

Venäjä hyväksyy lisäksi sen, että Yhdysvallat on nyt ja tulevaisuudessa Israelin tärkein strateginen liittolainen. Tästä pitää huolen jo se, että maailman äveriäimmät juutalaiset vaalirahoittajat toimivat Amerikassa.

Israelin vastalahja on Al-Monitorin mukaan se, ettei juutalaisvaltio suutu Putinille, kun Venäjä äänestää YK:ssa näytösluontoisesti Palestiinan puolesta. Sekä Venäjä että Israel tietävät vallan mainiosti, ettei YK-äänestyksillä vaikuteta lainkaan Lähi-idän todelliseen politiikkaan:

”Putin ei puhu koskaan [palestiinalaisten] ihmisoikeuksista. Netanjahu hyväksyy siis Venäjän äänestyskäytöksen YK:ssa, sillä [YK:n ulkopuolella] Moskovan toimet ovat Israelin pääministerin mieleen.

Viimeisimmän tapaamisen aikana juutalaisjohtaja antoi Putinille mahtikäskyn varmistaa, ettei Iran tule korvaamaan ääri-islamistista Isis-terroristijärjestöä Syyriassa. Israel on tukenut ääri-islamisteja Iranin- ja Syyrian-vastaisissa taisteluissa, koska Iran ja Syyria ovat Hizbollahin tärkeimmät tukijat.

The Times of Israelin mukaan Putin ”sisäisti” Netanjahun varoituksen. Lehden haastatteleman lähteen mukaan Netanjahu iloitsi keskiviikkona, että ”Moskova sallii [Israelin] hyökätä Hizbollahia vastaan Syyrian ilmatilassa”.

The Times of Israel raportoi myös, että Putin toivotti Netanjahulle ja Israelin kansalle ”hyvää Purim-juhlaa” sekä yltäkylläistä tulevaisuutta. Putinin toivotus oli vähintäänkin pahaenteinen, sillä Purimin aikana muistellaan ei-juutalaisten joukkotuhontaa. Olemme aiemmin uutisoineet:

”Juutalaiset kutsuvat palestiinalaissiviilejä ’Amalekiksi’. Amalek on heprealaisen Raamatun hahmo, joka samaistetaan Israelin viholliskansoihin. Juutalaiset ovat perimätiedon mukaan saaneet jumalaltaan käskyn ’tuhota Amalekin siemenen’, eli suorittaa viholliskansojen kansanmurhan.

Juutalaisessa Purim-juhlassa iloitaan Amalekin jälkeläisen johtamien kymmenien tuhansien ’pakanoiden’ joukkomurhasta, josta kerrotaan Esterin kirjassa. Nyt israelilaiset kutsuvat palestiinalaisia ’Amalekin kansaksi’, joka on pyyhittävä pois elävien kirjoista.”

Venäjä on tehnyt oman osansa Purim-valmisteluissa tukemalla Syyrian hallitusta vastustavia kurditerroristeja, kuten kirjoitimme uutisessamme ”Yrittääkö Venäjä pilkkoa Syyriaa palasiksi”.

284312-putin

Pirstaleinen heimoyhteiskunta vahvan Syyrian tilalle?

Venäjä on ehdottanut Syyrian rauhanneuvotteluiden yhteydessä, että Syyria voitaisiin pilkkoa heimorajoja noudattaen pieniksi yhteisöiksi. Tämä on ollut jo kauan Israelin geopoliittisen tavoitelistan kärkihankkeita.

Mikäli Syyria alistuisi Venäjän tahtoon, tarkoittaisi se sitä, ettei Syyria olisi enää vahva ja yhtenäinen valtio vaan voimaton joukko eripuraisia heimoyhteisöjä. Tämä olisi mannaa Israelille, joka tahtoo olla Lähi-idän ainut sotilaallinen suurvalta.

Al-Monitor uutisoi jo viime syyskuussa, että Venäjä tahtoo luoda ”autonomisen alueen” Syyrian kurdeille. Syyriassa ajatus herätti heti väkevää vastarintaa, ja Assadin hallitus heitti Venäjän idean romukoppaan. Venäjä ei ole kuitenkaan luopunut vaatimuksesta vaan jatkaa Syyrian painostamista.

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, käyttävät Yhdysvallat ja Israel kurdeja pelinappuloinaan Vastarinta-akselia vastaan. Sionistien tavoitteena on jo kauan ollut Syyrian pilkkominen osiin, ja nyt myös Venäjä on alkanut lobata saman mallin puolesta!

Moni saattaa ihmetellä, miksi Syyrian hallitusta avustava Venäjä tekee nyt politiikkaa, joka pahimmassa tapauksessa johtaa Syyrian lopulliseen hajoamiseen. Putin on avustanut Syyriaa, koska Venäjä tahtoo suojella maassa sijaitsevaa laivastotukikohtaansa. Lisäksi Venäjä uskoo voivansa käyttää Syyriaa astuinlautana oman geopoliittisen asemansa vahvistamiseksi.

Venäjä on pitänyt koko sodan ajan tiiviisti yhteyttä Israeliin. Sionisteille tämä on sopinut mainiosti, sillä Venäjä on pitänyt Hizbollahin kaltaiset aidot vallankumoukselliset voimat kurissa.

 

Lue myös:

Valtamedia myöntää: Venäjä ei tahdo EU:n hajoavan
Venäjä: puolesta vai vastaan?

4 kommenttia

 1. Venäjä ja USA olivat viimeksi ystäviä USA:n sisällissodan aikoihin.

  Venäjän ja USA:n yhtenäisyys olisi sionisteille pahin painajainen, se tietäisi liian oikeudenmukaista maailmaa. Täten Trump sekä Putin ovat molemmat maailman näkymättömän käden ohjauksessa.

  Joka luulee Trumpia tai Putinia ja Venäjää oikeaksi oppositioksi on hölmö.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
  1. Kyllä Putin on jonkin tasoinen oppositio. Ei kylläkään mikään täydellinen. Ei kai ne huvin vuoksi leikki siellä lähi-idän santalootassa? Iran vahvistuu koko ajan ja jos ovat fiksuja niin hommaavat mahdollisimman paljon nukeja kun vielä ehtivät jolla voivat sitten puolustautua itsevalittua herrarotua vastaan!

   Plusääni(1)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat