Muslimi- ja juutalaisjohtajat perustivat kulttuurimarxistisen yhteistyöjärjestön

Länsimaissa kasvava nationalismi ja maahanmuuttovastaisuus ovat entisestään lähentäneet juutalaisia ja liberaaleja muslimeja. Amerikassa presidentinvaalikampanjoista järkyttyneet juutalais- ja muslimijohtajat ovat perustaneet uuden yhteistyöjärjestön.

Hankkeesta uutisoi valtavirtainen israelilaislehti Haaretz. Uusi yhteistyöjärjestö ei suinkaan perustu ruohonjuuritason kaveriporukoista, vaan lännen suurimpiin lukeutuvista lobbausjärjestöistä, American Jewish Committeesta (AJC) ja Islamic Society of North Americasta (ISNA).

ISNA on Pohjois-Amerikan suurin muslimijärjestö. AJC puolestaan perustettiin yli 100 vuotta sitten ja New York Times on kutsunut sitä ”Amerikan juutalaisjärjestöjen isäksi”.

Haaretz kirjoittaa, että johtavat juutalais- ja muslimiryhmät päättivät liittoutua, kun ne huomasivat, että yhä useampi (valkoinen) amerikkalainen tahtoi äänestää mahdollisimman maahanmuuttovastaista ehdokasta vaaleissa.

Muslim-Jewish Advisory Council (MJAC) –niminen yhteistyöjärjestö ajaa tyypilliseen kulttuurimarxistiseen tapaan ”vähemmistöjen oikeuksia”, minkä lisäksi se ilmoittaa kannattavansa politiikkaa, joka hyödyttää ”sekä juutalaisia että muslimeja”.

Haaretzin uutisen perusteella MJAC pitää suurimpana vihollisenaan tavallisia valkoisia amerikkalaisia, jotka ovat kyllästyneitä poliittiseen korruptioon ja pakotettuun monikulttuurisuuteen.

American Jewish Committee ilmoitti, että MJAC ”tuo yhteen vaikutusvaltaisia bisneksen, politiikan ja uskonnollisen elämän vaikuttajia Amerikan juutalais- ja muslimiyhteisöistä.” Järjestö aikoo luoda yhteisen strategian islamofobian ja antisemitismin torjumiseksi.

Haaretz’n mukaan yksi järjestön kuuluisimmista jäsenistä on juutalainen veteraanipoliitikko Joseph Lieberman, joka oli ehdolla Amerikan varapresidentiksi vuoden 2000 vaaleissa.

Joseph Lieberman (vas.) Jerusalemin Yad Vashem –"holokaustimuseossa".
Joseph Lieberman (vas.) Jerusalemin Yad Vashem –”holokaustimuseossa”.
Muslimi osoittamassa mieltä Hillary Clintonin puolesta – vaikka Clinton on kannattanut sotia lukemattomia muslimimaita vastaan!
Muslimi osoittamassa mieltä Hillary Clintonin puolesta – vaikka Clinton on kannattanut sotia lukemattomia muslimimaita vastaan!

Valkoisten kansanmurhan puolesta

Siinä missä Amerikan muslimimaahanmuuttajat pitävät juutalaisia ja vasemmistoa luontevina liittolaisinaan, Lähi-idän muslimien joukossa suhtautuminen esimerkiksi Trumpin voittoon on ollut hyvin toisenlainen.

Esimerkiksi Syyrian presidentti Bashar al-Assad on suhtautunut varovaisen optimistisesti Amerikan vaalitulokseen, sillä Clintonin tappio voi tarkoittaa sitä, että Amerikka lieventää Isisin syntyyn johtanutta sotaisaa ulkopolitiikkaansa.

Länteen maanpuolustusvelvollisuuttaan paenneet rintamakarkurimuslimit ovat siis raivoissaan Clintonin tappiosta. Assadin kaltaiset isänmaataan puolustavat muslimit ovat sen sijaan iloisia lännessä tapahtuvasta poliittisesta kehityksestä.

Juutalaisten ja muslimien yhteistyöjärjestön perustaminen on loogista jatkoa trendille, joka vallitsee monissa länsimaissa. Kaikki eurooppalaista nationalismia vihaavat ryhmät pyrkivät nyt yhdistämään voimansa.

Esimerkiksi Saksassa juutalainen vasemmistojohtaja Gregor Gysi vaati jo viime keväänä, että marxilaisten on nieltävä ylpeytensä ja liittouduttava oikeistolaisen CDU-valtapuolueen kanssa taistellakseen nationalismia vastaan.

Gysiä harmitti se, että maahanmuutto- ja EU-vastainen Alternativ für Deutschland (AfD) kerää nykyään vasemmiston havittelemat työläisten äänet. Gysi ei käsittänyt, miksi AfD:n maltillinen maahanmuuttokritiikki vetoaa työväkeen paremmin kuin juutalaispoliitikon omat rasistiset purkaukset valkoista rotua vastaan.

Gysi joutui kritiikkimyrskyn silmään vuosi sitten, kun hän mainosti kannattajilleen Parempi elämä ilman natseja – monikulttuurisuus on tulevaisuutemme –nimistä tapahtumaa.

Mainosvideolla juutalainen totesi: ”Saksassa kantaväestön kuolleisuus on jo suurempaa kuin syntyvyys. Tämä on erittäin tervetullut uutinen […] Ja juuri tästä syystä olemme täysin riippuvaisia maahanmuutosta.”

Juutalaisjournalisti: pankkiirien, vasemmiston ja maahanmuuttajien yhdistettävä voimansa!

Myös ”arvostettuun” Foreign Policy –lehteen kirjoittava juutalainen James Traub julisti tänä kesänä, että kaikkien nationalismia vihaavien on unohdettava vanhat ristiriidat ja yhdistyttävä.

Traub otsikoi artikkelinsa: ”Eliitin on aika nousta vastustamaan typeriä massoja”. Traubin mukaan maahanmuuttovastaisten puolueiden menestys ja Brexit osoittavat, että jako oikeistoon ja vasemmistoon on unohdettava – uusi jako on globalistit vastaan nationalistit.

Juutalaisen Traubin mielestä Brexitissä kaikista järkyttävintä oli se, ettei kansaa tuntunut ”kiinnostavan lainkaan se”, mitä mieltä johtavat pankkiirit ja poliitikot olivat asiasta. Traub jatkoi:

”On mahdollista, että poliittinen kenttä kokee muodonmuutoksen globalisaatiokysymyksen vuoksi. Toisella puolella ovat nyrkinheristäjät ja toisella puolella pragmaatikot [sic!].

Nationalistit voittaisivat työväen- ja keskiluokkaisten valkoisten tuen. He kertovat puolustavansa kansallista itsemääräämisoikeutta.

Heitä vastassa olisivat ne, jotka ovat hyötyneet globalisaatiosta [eli pankkiirit ja poliitikot. Suom. huom.] sekä köyhät ja ei-valkoiset yhteiskunnasta syrjäytyneet, jotka tietävät, ettei heitä pidetä osana aitoa kansakuntaa.”

Juutalaisen Traubin mukaan pankkiireilla, maahanmuuttajilla ja syrjäytyneellä vasemmistolla on siis yhteinen vihollinen: isänmaalliset, rehellistä työtä tekevät eurooppalaiset.

 

Lue myös:

Donald Trump – hyväksi vai haitaksi maailmalle?
Mitä eliitin reaktiot kertovat Brexitistä?
Amerikan juutalaisjärjestöjen kampanja: Rajat auki Syyrian pakolaisille!

6 kommenttia

 1. Juutalaisten ja muslimien (myös mainittujen ”pankkiirien, maahanmuuttajien ja syrjäytyneen vasemmiston”) yhteisenä vihollisena eivät ole nationalismi, maahanmuuttovastaisuus, islamofobia, antisemitismi ja ”valkoinen rotu” vaan kristinusko (siis elävä Jumala ja Jeesus Kristus, tie Isän Jumalan yhteyteen), jonka vaikutusta (siis Jumalan vaikutusta) ovat nuo mainitut nationalismi ja erilaisten antikristillisten (jumalanvastaisten) liikkeiden ja vaikutteiden vastaisuus eli perkeleenvastaisuus.

  Juutalaisuus ja islam ovat oikean Kristuksen (Vapahtajan) hylätessään perkeleestä, ja Jumalan sana käskee vastustamaan perkelettä. Esimerkiksi:

  ”Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niin kuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä. Vastustakaa häntä lujina uskossa” (1. Piet. 5:8-9);

  ”Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: ’Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani’. Sen tähden: ’Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias'” (2. Kor. 6:14-18).

  Kun kansalta viedään elävä Jumala eli kaikki voima ja turva, silloin kansa on voimaton ja avuton ja helposti voitettavissa ja maa valloitettavissa (nyt on menossa tuo oikean kristinuskon hävittämisen jälkeinen valloitusvaihe). Asialla on perkele, joka haluaa niellä koko ihmiskunnan helvettiin. Koska vain Kristus on vapautus synnistä, perkeleestä, kuolemasta ja helvetistä, perkele rynnistää kaikin voimin (esimerkiksi juutalaisten ja muslimien avulla) kristinuskoa ja kristillisiä maita vastaan.

  Suomi on perkeleelle ollut äärimmäisen helppo pala, sillä Suomen kansa itse (myös tämä Magneettimedia ja kaikki Suomen ”vastarintafoorumit” ja totuusfoorumit) on omasta halustaan luopunut oikeasta kristinuskosta (jossa Kristus on Vapahtaja) ja alkanut palvella perkelettä (esimerkiksi luonnollista omaa itseään, joka on syntiinlankeemuksen peruina perkeleen orja).

  Suomea tuhoavat yhdessä Suomen jumalaton kansa, juutalaisuus ja islam (ja kaikki mahdolliset liikkeet, jotka eivät ole kristinuskoa). Suomea ei siis voi mitenkään pelastaa, kun Jeesus Kristus on hylätty. Suomen kansa on perkeleen kansa.

  Kun artikkelin lopussa yllä puhutaan ”isänmaallisista, rehellistä työtä tekevistä eurooppalaisista”, niin ovatko lapsia liukuhihnalta aborteissa murhaavat, Jumalaa pilkkaavat, homoilevat, kirkot vesittävät, lapset evankeliumin poisottamisella helvettiin heittävät ja kaikin tavoin julkisyntiset suomalaiset ”isänmaallisia, rehellistä työtä tekeviä” ihmisiä? Hehän ovat jumalattomuudella tuhonneet Suomen ja avanneet kaikki portit auki vihollisille (esim. juuri juutalaisuudelle, islamille ja maahanmuutolle).

  Esimerkiksi täällä Magneettimediassa liikkuva väki on Jeesuksen Kristuksen hylätessään perkeleestä ja siten koko Suomen tuhoajia ja juutalaisuudelle ja islamille kaikki portit avaavia pettureita. VILaurio

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
 2. Hiukan pitkä dokkari mutta sivistävää pohdintaa minusta:

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 3. aika jännästi ne juutalaisjohtoiset valtiot kuten israel ja usa teurastaa asevoimilla muslimeja minkä ehtii.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Teemu Taskinen, joo jännästi ne juutalaiset ovat pimittäneet Bashar al-Assad ja sen esikunta olevan juutalainen, kuten oli Arafattikin, Kim il Jong, Tarja Halonen, Bush, Putin, Obama, Kärkkäinen, Tuomioja ja kyllä nuita juutalaisia sitten vaan piisaa. Ne vaan sitten teurastaa poloisia, avuttomia muslimeja kaiket päivät ja jopa yötkin ja viikonloput ja joulut ja vähintäänkin joka toiset kissanristiäiset.

   Plusääni(1)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat