Donald Trump – hyväksi vai haitaksi maailmalle?

Donald Trumpin vaalikampanja ja voitto herättivät eri maiden vaihtoehtomedioissa kiivasta keskustelua puolesta ja vastaan. Edustaako uusi presidentti samaa vanhaa saastaa, vai voiko hän parantaa maailmaa?

Magneettimedia uutisoi pian vaalituloksen selvittyä, että suuret juutalaisjärjestöt sekä Israel suhtautuivat Trumpin voittoon joko neutraalisti tai toiveikkaasti.

Äärisionistit Israelin parlamentissa uskovat, että Trump saattaa katsoa entistä ankarampaa ei-juutalaisiin kohdistuvaa vainoa sormien läpi. Toisaalta esimerkiksi American Jewish Committee totesi rivien välissä olevansa vähintäänkin ärtynyt Trumpin maahanmuuttovastaisesta vaalikampanjasta.

Amerikan presidentinvaalit on äärimmäisen korruptoitunut instituutio, jossa likaista vaalirahaa tarjotaan jokaiselle osapuolelle. Siksi Trumpin merkitystä ja mahdollisuuksia täytyy punnita myös muista näkökulmista kuin siitä, keneltä hän on saanut rahaa presidenttikisaan (ja sitä aiemmin).

Vaikka Trump saikin vaalirahaa esimerkiksi rikolliselta juutalaismiljardööriltä, Sheldon Adelsonilta, oli hän kiistatta historiallisen inhottu presidenttiehdokas lobbauspiireissä.

Trump on herättänyt valtavasti toivoa ja uutta intoa maahanmuutto- ja globalisaatiovastaisessa liikkeessä – usein aivan syystä. Hän on kritisoinut ankarasti turvapaikkaturismia, ”vapaakauppaa” ja sionististen uuskonservatiivien aloittamia sotia Lähi-idässä.

Koska Trumpin vaaliteemat, puheet ja käytös ovat olleet usein erittäin ristiriitaisia, päätimme koota yhteen muutamia tärkeimpiä argumentteja niin Trumpin puolesta kuin häntä vastaan. Toivomme, että esittelemämme näkökulmat auttavat Trumpin toiminnan analysointia tulevaisuudessa.

Trumpin puolesta: Trump on ottanut äänekkäästi ja ”epäkorrektisti” kantaa avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa vastaan.

Trump on vaatinut laittomien tunkeutujien karkottamista, kansalaisuuslakien järkeistämistä ja rajojen sulkemista. Lisäksi hän on vastustanut humanitaarista maahanmuuttoa periaatetasolla eli todennut, ettei valkoisen lännen tarvitse olla maailman sosiaalitoimisto.

Nähtäväksi jää, kuinka pitkälle Trump on valmis viemään lupauksensa käytännössä. Jo nyt kampanjalla on ollut positiivinen vaikutus julkiseen ilmapiirin: ”rasistin” leimaa pelkäävät kansalaiset uskaltavat puhua avoimemmin arvoistaan. Tätä voi jo itsessään pitää henkisenä vallankumouksena.

Vaikka Saksa on ollut toisen maailmansodan jälkeen vain Amerikan (eli Israelin) vasallivaltio, nousi Euroopan epäonnistuneen siirtolaispolitiikan symboli Angela Merkel välittömästi kukkoilemaan tulevalle presidentille.

Saksan alkuperäisväestöä maahanmuuttajilla korvaava Merkel uhkasi, että Saksa jatkaa yhteistyötä Amerikan kanssa vain, mikäli Trump sitoutuu kulttuurimarxilaisiin arvoihin. Vastaavia uhkauksia ei ole aiemmin nähty Saksan ja Amerikan sodanjälkeisissä suhteissa.

trump-wall

Trumpia vastaan: Trump ei tuominnut väkivaltaisiksi yltyneitä ei-valkoisia mellakoita.

Pian vaalien jälkeen mustista, latinoista, juutalaisista ja muista maahanmuuttajista koostuneet rikollisryhmät alkoivat mellakoida väkivaltaisesti. Huligaanit valitsivat kohteikseen puolustuskyvyttömiä valkoisia rivikansalaisia sekä valkoisten omaisuutta.

Trump olisi välittömästi voinut lunastaa asemansa lujana valkoisena johtajana julistamalla, että valkoisilla on oikeus itsepuolustukseen. Trump olisi voinut vedota valkoisiin, jotta nämä muodostaisivat katupartioita suojellakseen toisiaan maahanmuuttajaväkivallalta.

Lisäksi hän olisi voinut käyttää saamaansa näkyvyyttä hyväkseen ja herätellä julkista keskustelua rotujenvälisistä väkivaltarikostilastoista.

Lopulta Trump kuitenkin alkoi mielistellä rikollisia ja kertoi arvostavansa näiden ”intohimoista asennetta”. Jäämme seuraamaan, kuinka Trump käyttäytyy vastaavissa tilanteissa sen jälkeen, kun hän on astunut Valkoiseen taloon ja vienyt hallitusjärjestelyt loppuun.

Vastaan: Trumpin maahanmuuttopolitiikka ei ole välttämättä niin radikaalia kuin hän antaa ymmärtää.

Vaikka Trump on puhunut äänekkäästi haittamaahanmuuttoa vastaan, saattavat poliittiset uudistukset pahimmillaan jäädä hyvin pinnallisiksi. Yhdysvaltojen ja Meksikon välillä on jo nyt muuria, joten Trumpin täytyy tehdä paljon muutakin kuin jatkaa rakennelmaa muutamalla lisäkilometrillä.

Trump on luvannut karkottavansa nopeasti kaksi miljoonaa laitonta maahanmuuttajaa, mutta jopa Barack Obama karkotti suuremman määrän (2,7 miljoonaa) tunkeutujia vaalikautensa aikana. Obaman politiikka ei kuitenkaan muuttanut sitä tosiasiaa, että valkoisista tulee Amerikassa pian vähemmistö.

Mikäli Amerikasta tahdotaan tehdä jälleen valkoinen, tarvitaan vielä huomattavasti määrätietoisempaa politiikkaa ja mittavia väestönsiirtoja.

Puolesta: Trump on haukkunut valtamediaa ja osoittanut kampanjansa aikana, että lehdistö vihaa valkoisia ihmisiä, jotka pitävät toisten valkoisten puolia.

Tutkimusten mukaan 91 prosenttia amerikkalaisesta mediasta oli avoimen vihamielinen Trumpia kohtaan. Trumpia kannattaneet maahanmuuttovastaiset valkoiset ovat viimeistään kuluneiden kuukausien aikana ymmärtäneet, että valtamedia syyllistyy jatkuvasti poliittisesti motivoituneeseen valehteluun.

Trump-vastaisuus yhdisti sekä oikeistolaiset että vasemmistolaiset mediat, joiden yhteinen nimittäjä on rakkaus globalisaatiota, monikulttuurisuutta ja finanssikapitalismia kohtaan.

Trumpin kampanja oli ensimmäinen kerta, kun valtamedian poliittinen korruptio tuotiin selkeästi ”tavallisen kansan” tietoisuuteen.

evgfqumgefnuj8p7eayg

Puolesta: Vaalivoittonsa jälkeen Trump tapasi välittömästi EU-vastaisen Nigel Faragen.

Faragen kanssa järjestetty tapaaminen oli selkeä osoitus siitä, että Trump aikoo myös vaalien jälkeen säilyttää hyvät välit EU-vastaiseen liikkeeseen. Tämä saattaa vauhdittaa unionin hajoamista ja kasvattaa nationalismin suosiota Euroopassa.

Faragen Ukip-puolue on kuitenkin saanut kansallismielisissä piireissä ristiriitaisen vastaanoton siksi, että puolueen sisällä vaikuttaa voimakas sionistilobby.

Kuten viime kesänä uutisoimme, ei Farage itse ole silti osa sionistilobbyn kovaa ydintä. Ukipin pahimmat sionistit ovat vastustaneet Faragea siksi, että tämä on ”liian” maahanmuuttovastainen ja ottanut jopa kantaa pankkien poliittista ylivaltaa vastaan.

Neutraali: Trump nimesi pääneuvonantajaksi maahanmuuttovastaisen Breitbart-julkaisun johtoon kuuluvan Steve Bannonin.

Bannonin nimittämisessä on hyvät ja huonot puolensa. Hyvää on se, että valtavirtarepublikaanien kädenlämpöistä ”maahanmuuttokritiikkiä” paljon radikaalimmat näkemykset saavat nyt pakostakin lisää julkisuutta.

Vaikka Breitbart on avoimesti sionistinen julkaisu (sen sivuilla on jopa oma ”Breitbart Jerusalem” –osio!), on se laajan levikkinsä vuoksi monien nuorten ensimmäinen kosketuspinta maahanmuuttokritiikkiin. Monille Breitbart on toiminut siis porttina todellisiin antisionistisiin kansallismielisiin julkaisuihin ja jopa järjestöihin.

Sekä vasemmisto että oikeisto ovatkin olleet raivoissaan Bannonin nimityksestä, koska nimityksen pelätään lisäävän valkoista nationalismia.

Bannon itse ei kuitenkaan ole järin kunnioitettava persoona – hän aloitti uransa juutalaisessa rikollispankki Goldman Sachsissa. Bannonin nimityksen mahdolliset positiiviset seuraukset eivät liity siis häneen henkilönä vaan siihen, että hänen kauttaan maahanmuuttovastaiset vaihtoehtomediat saavat lisää julkisuutta.

Puolesta: Trump hyökkäsi koko kampanjansa ajan vaalirahoittajia ja pankkiireita vastaan.

Trump osoitti tavalliselle kansalle, että republikaanien tavalliset valkoiset äänestäjät ja puoluetta rahoittava eliitti ovat itse asiassa toistensa vihollisia. On äärimmäisen positiivinen asia, että lobbaus, pankit, vaaliraha ja korruptio nousevat viimein poliittisen keskustelun valtavirtaan.

Trumpin voiton on nähty vahingoittaneen niin republikaanien kuin demokraattienkin pankkialisteista puolue-eliittiä, koska yhä harvempi kansalainen uskoo enää, että puolueet ovat pienen ihmisen puolella.

Vaikka Trumpilla on perhe- ja bisnessiteitä juutalaiseen pääomaan, julisti Goldman Sachs osakkailleen, että Trumpin kampanjan rahoittaminen on kiellettyä. Goldmanilta herui kuitenkin huomattavia rahasummia Clintonin kampanjaan, joten on selvää, kumman ehdokkaan puolella eliittipankkiirit olivat.

Toisaalta Trumpin uskotaan nimeävän Amerikan seuraavaksi valtiovarainministeriksi Goldman- ja Soros-taustaisen juutalaisliberaalin nimeltä Steven Mnuchin. Tämä on vain yksi esimerkki hänen erittäin ristiriitaisesta politiikastaan.

Vastaan: Pörssin perusteella rikolliset pankit ja suuret lääkeyhtiöt vaikuttavat luottavan Trumpiin.

Trumpin vaalivoitto heijastui välittömästi Yhdysvaltojen pörssiin, jossa rikollisten pankkien ja lääkeyhtiöiden kurssit ampaisivat nousuun, vaikka Trumpin puheiden perusteella olisi voinut odottaa päinvastaista.

Esimerkiksi Pfizerin osakkeet nousivat noin 10 pistettä Trumpin voiton vuoksi.

Syyksi epäillään sitä, ettei Trump ole ollut halukas puuttumaan suurten lääkemonopolien petolliseen toimintaan. Pfizer uskoo, että Trump antaa yhtiön valmistaa jatkossakin myrkyllisiä lääkkeitä ja myydä niitä ylihintaan pahaa-aavistamattomille kuluttajille.

Myös esimerkiksi Goldman Sachsin, JPMorganin, Deutsche Bankin, Wells Fargon ja Morgan Stanleyn kurssit nousivat tuntuvasti, vaikka ne ovat lukemattomista rikoksista tuomittuja rikollisjärjestöjä, jollaiset Trump on luvannut laittaa kuriin.

Kysymys kuuluukin, luottavatko pankit siihen, ettei Trump aio lupauksistaan huolimatta puuttua niiden rikoksiin.

Trumpin kanta pankkien sääntelyyn on epäselvää: yhtäältä hän on haukkunut nykyisen Dodd–Frank-pankkilain, mutta toisaalta hän on kehunut paljon tiukempaa (ja asiantuntijoiden mielestä parempaa) Glass–Steagall-lakia. Mikäli Trump palauttaisi Glass–Steagall-lain, merkitsisi se ankaria tappioita finanssieliitille.

fed-gallery1

Puolesta: Trump on haukkunut juutalaisen Janet Yellenin johtaman keskuspankin ja vaatinut, että määrällinen elvyttäminen (QE) korvataan aidoilla infrastruktuurihankkeilla.

Yhdysvaltojen keskuspankki Fed on juutalaisjohtoinen yksityisten pankkien lobbausjärjestö. Fedin QE-politiikka on paisuttanut asumiskustannuksia ja arvopapereiden hintoja sekä köyhdyttänyt tavallista kansaa.

Pankkiirit pelkäävät, että Trump aikoo toimia talousdemokratian oppien mukaisesti ja ottaa Fedin takaisin valtion haltuun. Lisäksi hän tahtoo pysäyttää QE:n ja parantaa talouden luomalla uusia työpaikkoja aitoihin investointeihin perustuvan finanssipolitiikan avulla. Mikään ei ällötä pankkiireja niin paljon kuin tämä.

Muun muassa johtava pankkivastainen taloustieteilijä, professori Randall Wray, on onnitellut Trumpia siitä, että tämä on ajanut huomattavasti nykyistä terveempää talouspolitiikkaa vaalipuheissaan.

Puolesta: Trump vastustaa ”vapaakaupaksi” naamioituja pankkivaltasopimuksia, kuten TTIP:tä.

Tärkeimpiä Trumpin teemoja oli ehdottomasti TTIP:n, TPP:n, Naftan ja muiden ”vapaakauppasopimusten” vastustaminen. Trumpin linja on tehnyt taloudellisesta nationalismista poliittista valtavirtaa vuosikymmenien hiljaiselon jälkeen.

Trumpin TTIP-vastaisuus on hyväksi myös suomalaisille, sillä TTIP-sopimus mahdollistaisi sen, että monikansalliset suuryhtiöt voisivat tuhota suomalaiset kilpailijansa ja käytännössä kirjoittaa Suomen lainsäädännön uusiksi.

Lisäksi vapaakauppavastaisuuden leviäminen voimistaa nationalismia ja heikentää globalismia. Liberaalit sekä oikealla että vasemmalla pelkäävät, että TTIP-vastaisuuden lisääntyminen johtaa lopulta kansallismielisyyden ja maahanmuuttovastaisuuden kasvuun.

Puolesta: Trump tahtoo irrottaa Amerikan Pariisin ilmastosopimuksesta.

Ilmastonmuutos” on yksi globalistien rakkaimmista poliittisista keppihevosista, koska sen avulla valtioiden itsemääräämisoikeutta on voitu rajoittaa kansainvälisillä laeilla. Lisäksi ”ilmastonmuutos” on ollut rikollispankeille rahasampo.

Trump on kutsunut ilmastonmuutosta huijaukseksi ja vaatinut Amerikan eroa Pariisin ilmastosopimuksesta. Mikäli suuri Amerikka näyttää mallia, myös yhä useammat pienet valtiot voivat tulevaisuudessa hylätä hyödyttömät kansainväliset ”sopimukset”.

Trump on nimittänyt Yhdysvaltojen ympäristönsuojeluviraston siirtymävaiheen johtajaksi Myron Ebellin, joka pitää Pariisin sopimusta laittomana!

Sionistiset uuskonservatiivit ovat jo kauan hallinneet Amerikan ulkopolitiikkaa.
Sionistiset uuskonservatiivit ovat jo kauan hallinneet Amerikan ulkopolitiikkaa.

Puolesta: Trump on hyökännyt uuskonservatiiveja eli Amerikan ulkopolitiikkaa johtavia sionistisia sotahaukkoja vastaan. Tämä on vakava imagotappio Israelille.

Trump on kritisoinut avoimesti Amerikan hyökkäyksiä esimerkiksi Israelin vihaamia Libyan Muammar Gaddafia, Irakin Saddam Husseinia ja Syyrian Bashar al-Assadia vastaan. Mikäli Trump pitää lupauksensa, ei Israel enää tulevaisuudessa voi murhauttaa vihollisiaan Amerikan avulla.

Trump hyökkäsi vaalikampanjan aikana ärhäkästi Israelin suosikkiehdokasta Hillary Clintonia vastaan, koska Clinton on vaatinut Assadin väkivaltaista syrjäyttämistä.

Mikäli Trumpin johtama Yhdysvallat alkaa tukea Assadia, heikentyy Israelin maailmanpoliittinen asema huomattavasti nykyisestä. Ei siis ihme, että Israelin vaarallisimpana vihollisena pidetty Hizbollah oli varsin tyytyväinen presidentinvaalien tulokseen.

Amerikan ulkopoliittinen eliitti tappelee juuri nyt verissäpäin uuskonservatiivien kohtalosta. Juutalainen uuskonservatiivijohtaja Eliot Cohen on jo kannustanut tovereitaan boikotoimaan Trumpia.

Vastaan: Uuskonservatiivit ja sionistit eivät ole vielä luopuneet toivosta.

Trumpin mahdolliset nimitykset voivat olla ankarassa ristiriidassa hänen vaalilupauksiensa kanssa. Yksi ennakkosuosikeista Amerikan seuraavaksi ulkoministeriksi on Jewish Institute for National Security Affairs –järjestössä toiminut sadistinen sotahaukka John Bolton.

Bolton edustaa täydellistä vastakohtaa Trumpin ”America First” –politiikalle, sillä Boltonin mielestä Amerikan on oltava aktiivinen Israelin ja finanssieliitin vihollisia vainoava murhakoneisto. Viime vuonna Bolton vaati Iranin pommittamista. Syy tälle oli tietysti se, että Iran muodostaa Israelille suurimman geopoliittisen vastavoiman.

Trump itsekin on tullut tunnetuksi Iran-vastaisista lausunnoistaan, minkä vuoksi monet sionistit luottavat häneen edelleen. Toisaalta Hizbollahin al-Manar-median mukaan kansainvälinen lehdistö on liioitellut Trumpin Iran-vastaisuutta. Vaikka Trump ei pidä Iranista, hän tuskin yrittäisi Clintonin tavoin aloittaa sotaa maata vastaan.

Israel ja AIPAC:n kaltaiset amerikanjuutalaiset lobbausjärjestöt aikovat käyttää Trumpin aiheuttamaa hämmennystä hyväkseen laajentaakseen juutalaisvaltiota entisestään. Nähtäväksi jää, kuinka Trump tulee reagoimaan tähän.

Mondoweiss-julkaisu muistuttaa, että Trumpin kanta Israel–Palestiina-kysymykseen muuttui radikaalisti sen jälkeen, kun hän sai vaalirahalahjoituksen sionistimiljardööri Adelsonilta. Alistuuko Trump rahoittajien tahtoon?

Sanoista tekoihin!

Trump on vaalipuheistaan päätellen poliittisesti erittäin ristiriitainen hahmo. Hän ei ole Israelin vihollinen, muttei ilmeisesti myöskään sotahaukka, joka on valmis edeltäjiensä tavoin murhauttamaan amerikkalaisia juutalaisvaltion nimissä.

Toistaiseksi parasta Trumpissa on ollut se, että hän on tuonut julkiseen keskusteluun nationalistisia näkökulmia, jotka ovat olleet pannassa vuosikymmenten ajan. Trump on valtavirtaistanut globalisaation ja maahanmuuton vastaisia virtauksia niin Yhydsvalloissa kuin Euroopassa.

Trump on yritystoimintansa vuoksi velkaa rikollisille pankeille, mutta rehellisyyden nimissä on muistutettava, että niin ovat lähes kaikki länsimaiset yritykset. Meillä ei toistaiseksi ole kansallisia keskuspankkeja, jotka voisivat tarjota firmoille ”eettistä rahaa”. Kysymys kuuluukin, alistuuko Trump velkojiensa vaatimuksiin.

Trump on murskannut uuskonservatiivien hallitseman konsensuksen republikaanipuolueessa sekä nostanut median ja politiikan korruption valokeilaan. Tämä on yksinomaan hyväksi Amerikalle, Euroopalle ja koko maailmalle.

aipacliput

Kun Israelin ja juutalaisten lobbausjärjestöjen kommentteja analysoi, on muistettava, että Israel on parasiitti, joka on kokonaan riippuvainen Amerikan armeijasta.

AIPAC ja muut lobbausjärjestöt pyrkivät viimeiseen asti korruptoimaan Trumpin, koska mikäli Israel menettää Amerikan, Israel menettää tulevaisuutensa. Siksi ei ollut lainkaan yllättävää, että esimerkiksi Netanjahu rynnisti välittömästi onnittelemaan Trumpia voitosta.

Globalisaatio on suurin poliittinen uhkakuvamme. Globalisaatio merkitsee kansallisvaltioiden itsemääräämisoikeuden kaventumista, suuria maahanmuuttajavirtoja sekä suurten pankkien ylivaltaa.

Trumpin tärkein vaaliteema oli globalisaation eri muotojen vastustaminen, minkä vuoksi hänen presidenttikautensa voi ihannetilanteessa voimistaa nationalismia niin Amerikassa kuin maailmalla. Vaikka Trump ei itse olekaan vakaumuksellinen nationalisti, voi hän toimia astuinlautana entistä radikaaleimmille voimille.

Trumpia ei voi edes verrata perussuomalaisten kaltaisiin ryhmiin, sillä jälkimmäiset ovat pysytelleet kiltisti eliitin talutushihnassa ja lobanneet TTIP:n ja globaalien pankkien puolesta.

Kukaan ei vielä tiedä, aikooko Trump pitää yhtäkään lupauksistaan, mutta seuraavat vuodet ovat varmasti hyvin mielenkiintoisia kansallismielisten kannalta!

61 kommenttia

 1. Trumph on ”kirjoittamaton lehti” ja ei politiikko. Hänestä ei tiedetä juuri mitään.
  killary on kuin ”suttupaperi” ja mädättyneen politiikon perikuva. Hänestä tiedetään kaikki.

  Mitä tulee ”demokraattien” katuväkivaltaan, heidän toimintansa tuomitsemisen kuului killarylle. Mutta kuten kaikki sen tiedämme, se olisi ollut sula mahdottomuus tuolle HULLULLE AKALLE! Päinvastoin tuo viimeisenkin henkisentasapainonsa menettänyt lähes kuolinvuoteella viruva mielipuoli (vrt. Calicula, Nero, Pietari III, Iivana Julma…) jos ja kun hänet huumeilla oli saatu ”jaloilleen” – päinvastoin nautti Trumphin äänestäjien tappamisesta ja amerikkalaisen demokratian raiskaamisesta.

  Trumphista en tiedä, mutta HELVETTI olisi avautunut jalkojemme alla, jos tuo saatanan HULLU AKKA olisi pitänyt ydinaseavaimia käsissään.
  Maailma loppuu aikanaan, mutta nyt ei ollut vain sen aika. Eliitti ja juutalaiset pankkiirit tulevat taistelemaan keinoja kaihtamatta sillä Eurooppa on vielä täysin toisen hullun akan (Merkel) sairaissa kupan kangistamissa käsissä.
  Suomessa ”vaivan ajat” ovat vasta alkamassa. Stasi-polisii tulee kiristämään kommunistien ja juutalaisten piiskaamana otettaan ja kuristavat jokaista suoraselkäistä isänmaallista suomalaista kaikin keinon pitääkseen kiinni – ei laista – vaan pohjois-korealaisen ihanteiden mukaisesti ”sananvapaudesta”, joka tukkii kaikki arvostelevat suut ja mädättävät terveen ja elinvoimaisen terveen kansakunnan vain sairaiden totalitäristen periaatteiden mukaisesti, jota ei milloinkaa Suomen olemassaolohistorian aikana ole vallinnut. Ei edes Neuvostoliiton vaikutuspiirin vallan alla.
  Nuo poliisit tulee paha perimään. He saavat väkivalloin alistaa tervehenkistä suomen kansaa aikansa ja tuo aika on päättyvä kuten kaikki muutkin vainon vuodet ovat tehneet. Silloin koittaa heidän oma kohtalonaikansa ja he tulevat katsomaan suoraan kasvoista kasvoihin sitä mitä he ovat tehneet ja kokemaan sen mitä siitä on seurauksena tulee olemaan. Ja he tulevat huomaamaan, että heillä ei ole ainuttakaan ystävää ja puolestapuhujaa.

  Plusääni(26)Miinusääni(1)
 2. Sanoo olevansa Kristitty ja kehuu vapaamuurari ystäväänsä, siitä saa kuvan että saattaa vain teeskennellä olevansa kristitty.

  http://www.onpointpreparedness.net/is-donald-trump-a-christian/

  Saatanan palvojat muuten elävät kaksois elämää, toisessa he näyttäytyvät /teeskenteleväat olevansa muuta kuin ovat, ja omissa piireissään ovat sitten omia itsejään.

  En sano onko Trump huijari, mutta epäilyksiä herättää luonnollisesti hänen vapaamuurari yhteytensä koska se ei ole todellakaan mitään Kristillistä touhua se. Juuri teeskenteleminen on iso varoitus aina, ihmiset teeskentelevät peittääkseen jotain mitä eivät halua julkiseksi.

  Plusääni(11)Miinusääni(4)
 3. Jutkun nussijoita joka trumpin kakara turha luulo että tekee mitään! Vapaamuurarien agenda on aiheuttaa iso kaaos ja tuhota mailman talous ja syyttää siitä nationalisteja!!! ja sillä verukkeella luoda uusi mailman järjestys eli juutalainen sellainen!!

  Paska kansa saa mitä haluaa!! Kerta toisensa jälkeen menevät tähän teatteriin! Ihan niinkuin suur yhtiöiden omistukset yhtä äkkiä loppuisivat jotka päättää mailman asioista eivät poliitikot ainakaan vapaamuurari siat!!

  Uusi hitler tarvittaisiin, muuten mailma kulkee pää edellä paskaan!!! No onhan meitä muutenkin helvetisti liikaa kaippa se sama miten tämä nykyinen paska loppuu!!

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
 4. Jutkun nussijoita joka trumpin kakara turha luulo että tekee mitään! Vapaamuurarien agenda on aiheuttaa iso kaaos ja tuhota mailman talous ja syyttää siitä nationalisteja!!! ja sillä verukkeella luoda uusi mailman järjestys eli juutalainen sellainen!!

  Paska kansa saa mitä haluaa!! Kerta toisensa jälkeen menevät tähän teatteriin! Ihan niinkuin suur yhtiöiden omistukset yhtä äkkiä loppuisivat jotka päättää mailman asioista eivät poliitikot ainakaan vapaamuurari siat!!

  Uusi hitler tarvittaisiin, muuten mailma kulkee pää edellä paskaan!!! No onhan meitä muutenkin helvetisti liikaa siis ihmisiä ei suomalaisia! kaippa se sama miten tämä nykyinen paska loppuu!! Loppuu kumminkin alle vuosikymmenessä kasvavaan talous järjestelmään perustuen eli öljyyn!!

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
  1. Jos trump olisi nwo.ta vastaan niin hän lopettaisi fedin toiminnan ja kansallistaisi valuutan.

   Rockefellerit laitettaisiin oikeuteen vastuuseen kansanmurhasta jne ovathan he pimittäneet
   säätiössään esim.syövän parannuskeinoa jostain 50-luvulta saakka.

   Ihmisillä on vaikeaa ymmärtää ,että jokainen syöpään kuollut on rockefellereiden murhaama ja
   tätä kusetusta jatketaan täällä Suomessakin kun ihmetellään miten esim.f1-lääkäri Hintsa kuoli niin nuorena ja Heidi Sohlbergille voisi joku mainita esim.Rick Simpsonin kehittämästä öljystä jolla saatu hyviä tuloksia terminaalivaiheen potilailla.

   Plusääni(21)Miinusääni(0)
 5. Helsingin vihreiden Saido Mohamed on ilmoittanut vetäytyvänsä kunnallisvaaliehdokkuudesta oltuaan käräjäoikeudessa todistajana törkeässä petoksessa, josta hänen sisarensa sai vuoden ja kahden kuukauden ehdollisen vankeustuomion. Oikeuden mukaan Mohamedin sisko oli erehdyttänyt Kelaa maksamaan perusteettomasti lapsilisiä yli 44 000 euroa kolmesta alaikäisestä lapsesta jättämällä ilmoittamatta muutostaan Iso-Britanniaan, jossa oli saanut vastaavaa etuutta.

  Käräjäoikeuden asiakirjojen ollessa esillä vaihtoehtomedioissa, oli ”vastuullisten” medioiden pakko tarttua uutiseen. Hesari uutisoi tapahtuneen tavalliseen tapaansa paksujen punavihreiden linssien lävitse, mutta myös Iltalehti jättää mainitsematta, että Mohamedin siskon rikoksella saama hyöty meni tilin kortinhaltijalle Saidolle. Siskon mukaan Saido oli käyttänyt rahat ”opiskeluun”, mikä on merkillistä, sillä Saidon suorittama erityissairaanhoitajakoulutus oli Suomessa maksutonta.

  Sairaanhoitaja-Saido on toiminut ulkoministeriön kehitysyhteistyöapurahaa nauttivan Suomen Somalia-verkoston puheenjohtajana sekä asiantuntijana opetus- ja kulttuuriministeriön tukemassa Ihmisoikeusliitossa. Lapsilisien yhä juostessa siskon tilille vuonna 2011, valittiin Saido Suomen Pakolaisavun toimesta vuoden pakolaisnaiseksi. Valintansa yhteydessä Saido lausui Aamulehdelle, että ”Suomessa puhutaan usein, että pakolaiset haluavat vain elää sossun rahoilla. En ole koskaan tavannut ihmistä, joka haluaisi”. Nyt ironisesti avautuva lausahdus on sikäli teknisesti totta, että tässä tapauksessa kyse oli Kelan eikä ”sossun” rahoista.

  Vihreille läheisten varojen käyttäminen omiin tarkoituksiin ei ole entuudestaan vierasta. Joensuun kaupunginvaltuutettu Päivi Harinen (nykyinen Armila) tuomittiin viime vuonna Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa törkeästä kavalluksesta vuodeksi ehdolliseen vankeuteen tämän anastettua yli 70 000 euroa omalta äidiltään. Yhteiskuntatieteiden tohtori Harinen on tuttu myös hänen johtamastaan Suomen Akatemian lähes 600 000 eurolla rahoittamasta tutkimushankkeesta SOMALIALAISENA SUOMESSA JA MINNESOTASSA – Diaspora, kansalaisuus ja kuuluminen.

  Seuraavaksi jään odottelemaan sitä, että ”vastuulliset” mediat työntävät kommentteja varten karvatollukkaa vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistön kurkkuun, joka vielä kesäkuussa poseerasi muikeasti Saidon vierellä tämän loikattua Kokoomuksesta maahanmuuttopoliittisten erimielisyyksien takia. Voi olla, että odotuksestani tulee pitkä. Sillä välin nähtäväksi jää, miten Suomi ja suomalaiset kestävät kaiken tämän kansainvälisen rikkauden keskellä.

  KAUANKO LAMPAAT KESTÄÄ 🙂

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 6. Hyvä kirjoitus Magneettimedialta! Lets make Finland great again! Lets make nations great again!

  Congratulations to Donald J Trump on winning the presidency of the United States of America.

  Plusääni(11)Miinusääni(6)
  1. Jumalattomat täällä puuhaavat ”Suomea suureksi jälleen”. Millä eväillä? Suunpieksennällä, tyhjällä kuvittelulla, tyhjällä kiihkolla, tyhjällä kansankiihotuksella.

   Ei näet ole muuta suurta kuin Jumala:

   ”Sinun, Herra, on suuruus ja väkevyys ja loisto ja kunnia ja kirkkaus, sillä sinun on kaikki taivaassa ja maan päällä. Sinun, Herra, on valtakunta, ja sinä olet korotettu kaiken pääksi. Rikkaus ja kunnia tulevat sinulta, sinä hallitset kaikki, ja sinun kädessäsi on voima ja väkevyys. Sinun vallassasi on tehdä mikä tahansa suureksi ja väkeväksi” (1. Aikak. 29:11-12);

   ”Sillä sinä, Herra, olet Korkein yli kaiken maan” (Ps. 97:9);

   ”Heretkää ja tietäkää, että minä olen Jumala, korkea kansojen keskellä, korkea maan päällä” (Ps. 46:11);

   ”että elävät tietäisivät Korkeimman hallitsevan ihmisten valtakuntaa ja antavan sen, kenelle hän tahtoo” (Dan. 4:14);

   Teidän ja koko Suomen kansan tila on kuitenkin tämä:

   ”He istuivat pimeydessä ja synkeydessä, vangittuina kurjuuteen ja rautoihin, koska olivat niskoitelleet Jumalan käskyjä vastaan ja katsoneet halvaksi Korkeimman neuvon. Hän masensi heidän sydämensä kärsimyksellä; he sortuivat, eikä ollut auttajaa. – – He olivat hulluja, sillä heidän vaelluksensa oli syntinen, ja he kärsivät vaivaa pahojen tekojensa tähden. Heidän sielunsa inhosi kaikkea ruokaa, ja he olivat lähellä kuoleman portteja. (Ps. 107:10-12, 17-18).

   Jos te olette omasta syystänne vangittuina kurjuuteen ja rautoihin ja tuomitut kärsimykseen ja sortumiseen, ette mitenkään voi tehdä ”Suomea suureksi jälleen”. Se on mahdotonta.

   Onnistutte tekemään Suomesta suuren jälleen vain ottamalla ”Suuren” ja ”Korkeimman” mukaan päälliköksenne. Hänessä Suomesta tulee suuri. ”Korkeimpaan” liitytään tekemällä parannus:

   ”Mutta hädässänsä he huusivat Herraa, ja hän pelasti heidät heidän ahdistuksistaan. Ja hän ohjasi heidät oikealle tielle, niin että he pääsivät asuttuun kaupunkiin. Kiittäkööt he Herraa hänen armostansa, hänen ihmeellisistä teoistaan ihmislapsia kohtaan. Sillä hän ravitsee nääntyvän sielun ja täyttää nälkäisen sielun hyvyydellä. – – Mutta hädässänsä he huusivat Herraa, ja hän pelasti heidät heidän ahdistuksistaan. Hän vei heidät ulos pimeydestä ja synkeydestä, hän katkaisi heidän kahleensa. – – Mutta hädässänsä he huusivat Herraa, ja hän pelasti heidät heidän ahdistuksistaan. Hän lähetti sanansa ja paransi heidät ja pelasti heidät haudasta. Kiittäkööt he Herraa hänen armostansa ja hänen ihmeellisistä teoistaan ihmislapsia kohtaan (Ps. 107:6-9, 13-14, 19-21).

   Onnistutte vain realismin turvin, tunnustamalla todellisuuden ja Korkeimman. Kaikki muu vie vain tuhoon. VILaurio

   Plusääni(9)Miinusääni(7)
   1. Mielestäni juutalaiset ja heidän Uusi maailmanjärjestys voivat hyvinkin olla Jumalan kosto tälle irstaalle, rienaavalle, ryyppäävälle, toisiaan ja puolisoitaan pettävälle, öyhöttävälle krpälaumalle (kansalle). Kovasti ollaan vastustamassa pirullista ”eliittiä” ja heidän juoniaan, mutta salassa rienataan, ryypätään ja huijataan. Krpälauma ei näköjään huomaa että heistä on tullut monella tapaa juuri tuon pirullisen ”eliitin” kaltaisia. Suomen, Euroopan ja Yhdysvaltojen kansalaisista on tullut satanisteja, ja satanistin lopullinen tuomio tiedetään.

    Siksi en piittaa siitä mitä ”eliitti” tulee ihmismassoille tekemään, sillä krpälauma ansaitsee tulla viimeisen päälle kunnolla kuritetuksi.

    Plusääni(5)Miinusääni(8)
    1. Ihmettelen, kun nyk. rahanväärennös-huijauksen piti olla ihan peruskauraa jo kaikille, ja siitä se äläkkä piti nousta. Ei sen oireista, joita ovat mm. työttömyys, päättäjiemme orjastelu, mamutus ja muu hölmöily.

     https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2014/05/29/petokseen-perustuvan-raha-ja-pankkijarjestelmaamme-suojelemisesta/

     Ehkä juuri näistä syistä puhumisen estämiseksi on nyt sit luotu näitä ’mamut vittuun’ -liikkeitä ja sen sellaisia, jotta ohipuhuminen pysyisi päällimmäisenä teemana ja ne liikkeet toimisivat kärpäspapereina toisinajattelijoille taannoisen vasemmiston tavoin.

     https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2013/07/16/muutama-sana-vasemistosta-sosiaalidemokratian-harha/

     Ja näillä liikkeillä kansaa hajoitetaan keskenään riiteleviin kuppikuntiin joissa pikkuasiatkin kärjistetään mm. oikeusjutuiksi (jollei muutoin saada jotain asiaa kärjistettyä – niin tehdään itse itsestä tutkintapyyntö!) , lakoiksi, yms., mutta kukaan ei osoita mieltä kv. BIS – finanssikartellia vastaan ? (Paitsi Hitler aikoinaan…)

     Mitä uutta siis näissä mamut vittuun -liikkeissä on – ei mitään. Rahvaan mylvintää vain. Kohua toisensa perään.

     Tämä kansainvälinen pankkimafia osaa nämä temput : https://youtu.be/5gnpCqsXE8g

     Plusääni(4)Miinusääni(0)
   2. Suomesta voidaan tehdä Great again. Se tosin edellyttää päättäväistä toimintaa. Make Finland Great again!

    Se tarkoittaa että maanpetturi-mädättäjä hallinto syrjäytetään ja valtaan nousee ihmisiä/johtaja joka luotsaa Suomen turvallisille vesille.

    On mahdotonta nähdä tässä mitään pahaa.

    Tietysti osa kansasta on mennyt pilalle kun heidän esimerkkinä on yötä päivää 24h mädätyshallinnon itsepetosta ja hyväksikäyttöä.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 7. Suomesta voidaan tehdä Great again. Se tosin edellyttää päättäväistä toimintaa. Make Finland Great again!

  Se tarkoittaa että maanpetturi-mädättäjä hallinto syrjäytetään ja valtaan nousee ihmisiä/johtaja joka luotsaa Suomen turvallisille vesille.

  On mahdotonta nähdä tässä mitään pahaa.

  Tietysti osa kansasta on mennyt pilalle kun heidän esimerkkinä on yötä päivää 24h mädätyshallinnon itsepetosta ja hyväksikäyttöä.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 8. Juutalaisten nimittämä ja valitsema marionetti ei voi koskaan olla hyväksi meille tai muulle maailmalle. Juuri tätä Trump on. Koko kuvio on naurettavan läpinäkyvä. Trump ei ole muuta kuin varoventtiili valkoisten kansojen kasvavalle nationalismille samalla tavalla kuin muutkin läntiset hallitut oppositiot, kosher-puolueet, kuten UKIP ja FN. Hyvä yritys, jutkut, mutta ei mene läpi.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 9. Trumpissa on potentiaalia. Arvaamaton vielä, mutta osa jutuista kuulostaa oikean suuntaisilta.
  Ja terve suhtautuminen jutkuihin on se, että jokaista ei tuomita automaattisesti. Tuomitaan vaan teoissaan moraalisesti väärin tai rikollisesti toimineet ja niitä kyllä riittää ihan varmasti sionistielitistiglobalistijoukossa.

  Ei voi olla niin rasisti, että automaattisesti kaikki judet olisi rikollisia. Korostan, että uskon itse että suuri osa niiden kermasta on kieroja kusettajia ja rikollisia, joita ei saada tuomittua heimon omaaavan vaikutusvallan takia.

  Plusääni(5)Miinusääni(3)
 10. Trump tapasi Henry Kissingerin juuri, vanha rikollinen Kissinger siis antaa neuvoja Trumpille .

  http://thehill.com/homenews/administration/306604-trump-meets-with-henry-kissinger

  “I have tremendous respect for Dr. Kissinger and appreciate him sharing his thoughts with me,” Trump said, according to the statement.
  Kissinger and Trump met during the Republican presidential primaries, a visit Trump hoped would build up his foreign policy credentials.

  Vuosikymmenet ja presidentit ne vaihtuu ja Kissinger aina neuvomassa presidenttiä.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 11. Tässä videossa sanotaan totuus Trumpista , sama pelikuvio on ollut jo pitkään muutenkin käytössä, esim täällä Suomessa. Hegelian dialekti , jolla manipuloidaan ihmiset jotta saavutettaisiin haluttu lopputulos. Trumpin päätyminen valkoiseen taloon oli haluttu kuvio, ja myös siitä seurannut kansan kahtiajako, koko juttu oli peliä , ja peli on juuri sitä mitä eliitti on halunnutkin. ALT-media on hyvin suuressa määrin toiminut eliitin ohjeiden mukaan, se on nyt osa valeoppositiota suurelta osin. Älkää luottako enää alt-medioihin automaattisesti, kyllä varmaan on jäljellä vielä aitojakin ,mutta moni niistä toimii eliitin toimeksiantamana.

  https://www.youtube.com/watch?v=oJ_jl942qoY

  Suomessahan ilmenee samoja ilmiöitä kuin usa:ssa, myös täällä Hegelian dialekti on käytössä, ja jos ihmiset aikovat tehdä juuri kuin heille syötetty Hegelian dialekti haluaa, he valitsevat juuri niin kuin he eliitti on toivonutkin.

  Vain kansan yhtenäisyydellä ja Jeesuksen opetuksien mukaan voi voittaa. ja nyt kuten olette varmasti huomanneet myös Suomessa on jo aika voimalla rakennettu kahtiajakoa Hegelian dialaktin avulla, se on mitä esim mv lehti tekee.

  Talo joka on jakaantunut,eripurainen itse ei voi kestää, pysyä pystyssä.

  Miettikää hetki mielessänne miten paljon sitä kahtiajakoa ilmenee täällä Suomessa, sen ovat masinoineet eliitin manipuloivat voimat tarkoituksella . On haluttu esim vasemmisto-oikeisto eripuraa.

  Jos ihmiset tarrautuvat nyt mihinkään eri organisaatioon tai ajatus filosofiaan, joka jo lähtökohtaisesti on jotain jotta he voisivat taistella toisia Suomalaisia vastaan , toisia organisaatioita vastaan , ovat he silloin tekemässä juuri sitä mitä eliitti on heidän toivonutkin tekevän. Esim vasemmiston omat ryhmät tekevät juuri tätä, kyse on eliitin masinoimasta pelistä johon ihmiset epätietoisuuden tiloissaan vajoavat koska eivät kykene ajattelemaan, näkemään että heitä manipuloidaan siihen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ei irtisanoutunut vaan median luomasta olkiukosta nimeltään ”alt-right”. Median luoma olkiukko ”alg-right” on eri asia kuin konservatiiviset oikestolaiset.

   Media käyttää hajoita ja hallitse -taktiikkaa Trumpin kannattajaleirin pirstomiseksi pieniin paloihin. Ns. mottisodankäyntistrategiaa.

   Olkaa kriittisiä mitä luette ja mistä luette. Suomen valtamedia on täysin Hillary Clintonin, itse perkeleen ja paholaisen kynsissä. Sieltä ei tule mitään luettavan ilman äärimmäistä kritiikkiä ja puntarointia.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 12. Bloodlines of the Illuminati
  Luku 10f — Rothschild

  Osa 6: Rothschildien Huone & Israel

  Rothschildien suhde juutalaisiin on petollinen. Julkisuudessa perheen asennetta pidetään ”juutalaismyönteisenä” ja he ovat lahjoittaneet valtavia summia juutalaisille. Mutta heidän tukeaan juutalaisille on, useimmissa tapauksissa, käytetty ainoana tarkoituksenaan hallita juutalaisten elämän suuntaa sekä tehdä voittoa tavallisten juutalaisten ihmisten kustannuksella.

  Rothschildeja on kuvailtu juutalaisten kuninkaalliseksi perheeksi. Monia johtavia Rothschildeja on kuvailtu ”juutalaisten kuninkaiksi”. Mutta millaista judaismia Rothschildit tukevat? Tukevatko he ortodoksi-juutalaisia jotka uskovat Vanhaan Testamenttiin ja joilla on tiukat moraaliset säännöt? Ei. Tukevatko he messiaanisia juutalaisia jotka uskovat että Jeesus Kristus on tämä Messias joka tuli pelastamaan ihmiskunnan? Ei. Rothschildit tukevat niitä juutalaisiajotka ovat langenneet kabbalismin petollisiin gnostilaisiin ja okkultistisiin opetuksiin, ja he tukevat myös Illuminaatin hallitsemaa sionistista liikettä. Kaikki sionistit eivät ole osa salaliittoa, mutta heidän johtajansa ovat, ja sionismin ylimmäisiä johtajia ovat Rothschildit. Ei ihme että Charles Taze Russell, Vartiotorni-seuran perustaja ja Amerikan ensimäinen sionisti, oli Rothschildien ystävä.

  Vuonna 1836, Zevi Hirsch Kalischer lähestyi Rothschildia ja ehdotti että Rothschild ostaisi kaiken Erez Israelin. Meni monta vuotta ennenkuin Rothschildit lopulta loivat Israelin. Rothschildit ovat olleet ensisijainen voima Israelin luomisen takana, ja on täten soveliasta että tämä kansakunta kantaa heidän maagista Salomonin sinettiään valtion tunnusmerkkinä.

  Nämä ultra-ortodoksiset juutalaiset eivät palvele Israelin armeijassa, sillä he tietävät että Kaikkivaltias Jumala ei ollut modernin Israelin luomisen takana, vaan pikemminkin rikkaat, jumalattomat luopio-juutalaiset. He kieltäytyvät palvelemasta jumalatonta. He ovat viisaampia kuin miehet kuten Jerry Falwell, joka juoksee ympäriinsä julistamassa että Israel on Jumalan kansakunta. Miehet kuten Falwell ovat sellaista lajia joihin tämä kirjailija löytää toistuvasti viittauksia juutalaisissa asiakirjoissa jotka puhuvat heidän vallastaan fundamentalistien sisällä. [David Wilkerson on toinen samanlainen eksyttäjä. Suom. huom.] Jumala on viimekädessä vastuussa, Hän salli Hitlerin nousta valtaan, Stalinin nousta valtaan, sekä Rothschildien nousta valtaan. Samaan tapaan kuin Jumala hallitsi ja siunasi Stalinin Venäjää, hän hallitsee Amerikkaa ja Israelia. [1980-luvun alkuun asti Jumala ilmeisesti siunasi Neuvostoliittoa — talouden kasvuprosentit olivat melko korkeita. Suom. huom.]

  On sekä juutalaisia että kristittyjä jotka tekevät töitä Illuminaatille. Tämän NWO-salaliiton nimeäminen ”juutalaiseksi” on harhaanjohtavaa. Juutalaisten roolin ylenkatsominen Illuminaatin sisällä olisi myös harhaanjohtavaa; sen vähättelemistä mitä todella tapahtuu.

  Kaupunki josta Rothschildit olivat lähtöisin, Frankfurt, oli hyvin juutalais-vihamielinen. Rothschildit pyrkivät kovasti ylittämään muurit joita heidän eteensä rakennettiin heidän kulttuuristaan johtuen. On hyvin todennäköistä että tämä synnytti heidän sydämiinsä syvän katkeruuden kristillistä yhteiskuntaa kohtaan. Heidän vihansa Kristinuskoa kohtaan sekä heidän okkultisminsa on hyvin sopusoinnussa monien ei-juutalaisten eurooppalaisten johtajien ajatusmaailman kanssa viimeisten muutaman sadan vuoden aikana. Tämä Rothschildien sionismi oli epäraamatullinen valhe, vaikkakin osa kristikuntaa on sokeasti omaksunut sen, ilman että tutkisivat sitä Raamatun valossa.

  Juutalaisiin vihamielisesti suhtautuvat ahdistelivat Rothschildeja jatkuvasti. tuloksena, ”hänestä tuli Saksan juutalaisten hyväntekijä ja suojelija… Hän onnistui tekemään juutalaisista vapaita kansalaisia Frankfurtissa.”

  Eräs Rothschildien tärkeimmistä agenteista, jota käytettiin edistämään Frankfurtin juutalaisten vapauttamista oli Frederick von Gentz, ”Euroopan kynä”.

  Tässä kohdassa auttaisi jos palauttaa mieliin kolme merkittävää Baron Edmond Rothschildia, jotka kaikki ovat olleet mukana Israelin valtion luomisessa. Sekaannuksen välttämiseksi olen numeroinut heidät:

  Baron Edmond de Rothschild (1845-1934), Ranskalainen Huone, Jamesin poika ja Alphonsen veli.

  Baron Edmond ”Eddie” L. de Rothschild (1916-?), Englantilainen Huone, Lionel Nathanin poika sekä pahamaineisen Nathan Rothschildin lapsenlapsenlapsi.

  Baron Edmond de Rothschild (1926-?), Ranskalainen Huone, Mauricen poika ja Edmond #1:n lapsenlapsi.
  Tarina alkaa Edmond #1:stä, ”Israelin isästä”. Krimin sodan aikana (jota Rothschildit rahoittivat), tältä pieneltä juutalaiselta yhteisöltä Jerusalemissa loppui kaikki ulkopuolinen tuki. Tämä johti elintarvikepulaan. Edmond #1:n isä, James, perusti James Mayer de Rothschild Hospitalin Jerusalemiin vastauksena tähän ongelmaan.
  Edmond #1 peri isänsä mielenkiinnon Palestiinaa kohtaan. Kun Venäjän juutalaiset pakenivat tsaarin pogromeja 1800-luvulla, Edmond alkoi rahoittaa Venäjän juutalaisten yrityksiä perustaa siirtokuntia Palestiinaan. On selvää että Edmond #1 kannatti sionismia. Hänen hyväntekeväisyytensä ei kohdistunut ainoastaan vainottujen avustamiseen, vaan se edusti ”kotimaahan” paluun konseptia.

  Paronin rahoilla kuivatettiin rämeikköjä, kaivettiin kaivoja ja rakennettiin taloja. Niiden avulla perustettiin yrityksiä hajuvesitehtaista lasipajoihin ja viinikellareihin. Paroni perusti oman hallintansa Palestiinaan, ja hänen valvojansa määräsivät mitä viljakasveja maanviljelijät saivat kasvattaa ja missä.

  Tämä mies joka perusti Ensimmäisen sionistisen kongressin oli Theodor Herzl. Hän yritti saada tukea suunnitelmilleen ”herättää henkiin juutalaisten valtio” Rothschildeilta, mutta monet perheenjäsenet vastustivat sionismia (Rothschildit tukivat sellaisia asioita joista he saivat taloudellista hyötyä, ja juutalaisten integroiminen eurooppalaiseen kulttuuriin oli hyvin voitollista heille). Eräs Rothschild kertoi Herzlille että hän oli engelsmanni ja aikoi pysyä sellaisena. Edmond #1, toisaalta, johti Rothschildien suunnitelmaa joka oli samantapainen kuin Herzlin joka hiljalleen loi perheen kontrolloimaa juutalaista valtiota. Edmond #1 ei vastustanut sionismia, itse asiassa hän tuki Herzlin tavoitteita, mutta hän tunsi että Herzlin suunnitelmia ei pitäisi toteuttaa näin pian (niitä piti toteuttaa ”vaivihkaa, ei huutamalla katoilta”). Hän oli myös huolestunut siitä että Herzl riistäisi valtaa Rothschildeilta luomalla juutalaisen valtion. Tämä Paroni jatkoi hänen omien siirtokuntiensa tukemista, ja Herzlin kautta hän sai sosiaalista/yhteiskunnallista tukea, ja vaikka hänen ajatuksensa auttoivat Rothschildeja saamaan Palestiinan paremmin Rothschildien valvontaan, hänen ei sallittu toteuttaa suunnitelmiaan. Edmond #1 ei halunnut että Palestiina joutuisi Herzlin valvontaan.

  Myöhemmin, sen jälkeen kun Herzl oli kuollut eikä ollut enää uhka, Edmond #1 ”myönsi” että Herzl oli ollut oikeassa rahoittaessaan juutalaisten ”kotimaata”.

  Edmond #1:llä oli tiukka ote siirtokunnista: ”Tämä Paroni oli diktaattori joka odotti siirtokuntalaisten tottelevan häntä kyselemättä.” Vuonna 1901, nämä juutalaiset Palestiinassa lähettivät delegaation tämän Paronin luokse, ja nämä kertoivat hänelle: ”Jos sinä haluat pelastaa Yishuvin, [tämä juutalainen siirtokunta] pidä näppisi erossa siitä, ja anna siirtokuntalaisten korjata itse asiat jotka pitää korjata…” Tämä järkytti Paronia. Hän vastasi: ”Minä loin Yishuvin. Minä yksin. Siksi yhdelläkään ihmisellä, ei kellään siirtokuntalaisella eikä millään muulla järjestöllä ole oikeutta sekaantua minun suunnitelmiini.”

  David Wolffsohn seurasi Herzliä sionisti-liikkeen presidenttinä. Hän sai täyden tuen Paronilta. Wolffsohnin seuraaja oli Otto Warburg.

  Toinen huomattava sionistien johtaja oli Chaim Weizmann. Weizmannilla oli paremmat suhteet Edmond #1:een kuin hänen edeltäjällään, Herzlillä. Hän teki seuraavanlaisen huomion Paronista ensimmäisen visiittinsä jälkeen: ”Omalla tavallaan hän kykeni olemaan sekä armollinen että brutaali; ja tämä oli heijastuma hänen kahtiajakautuneesta persoonallisuudestaan; toisaalta hän oli tietoinen vallastaan ja oli siitä ylpeä; toisaalta hän pelkäsi sitä, ja tämä antoi hänelle häivähdyksen salakähmäisyyttä.”

  Baron Rothschild kertoi Weizmannille että hän rahoittaisi Hebrealaista Yliopistoa Palestiinassa. Weizmannin tultua näyttämölle Paronin suhteet sionismiin tulivat läheisemmiksi.

  Vuonna 1914, Edmond #1 matkusti Palestiinaan. ”Edmond pystyi tuskin uskomaan silmiään. Tel Avivista oli tullut kaupunki ja hänen viheliäisistä tuulen pyyhkimistä siirtokunnista oli tullut reheviä puutarhoja…” Hänen matkaansa Palestiinaan tervehdittiin termillä ”Prinssi palaamassa kansansa luokse”.

  Myöhemmin Baron Rothschild kertoi Weizmannille: ”Ilman minua sionismi ei olisi menestynyt, mutta ilman sionismia minun työni olisi ollut kuolinisku.”

  Toinen Rothschild omaksui sionismin Weizmannin kautta — Lionel Walter Rothschild — joka oli tämä toinen Lord Rothschild (ja tämä ilmeisesti järkytti joitakin sukulaisia). Tämä Balfourin julistus, jossa julistettiin Englannin tukea juutalaisten kotimaan luomiselle, osoitettiin Lord Rothschild II:lle. Lord Rothschild sai myös tukea Kansainliitolta. Charles T. Russell, Vartiotorni-seuran perustaja ja presidentti myös lähetti Lord Rothschildille kirjeen jossa hän ylisti tämän työtä juutalaisten kotimaan perustamisessa.

  Ensimmäisen maailmansodan jälkeen Britannia hallitsi Palestiinaa ja Rothschildit hallitsivat Britanniaa.

  Epäonnistuneen Ottomaanien valtakunnan maksamattomat velat antoivat tälle perheelle vieläkin tiukemman otteen Palestiinasta.

  Sitten tuli Hitler. Walter Langerin mukaan, psykoanalyytikko joka kirjoitti kirjan The Mind of Adolf Hitler, tämä demoninen saksalainen johtaja oli Rothschildin lapsenlapsi. Hän kirjoitti: ”Adolfin isä, Alois Hitler, oli Maria Anna Schicklgruberin avioliiton ulkopuolinen lapsi. Oletetaan yleisesti että Alois Hitlerin isä oli Johann Georg Hiedler… On joitakin ihmisiä jotka vakavasti epäilevät että Johann Georg Hiedler oli Aloisin isä… Tehtiin itävaltalainen dokumentti joka osoitti että Maria Anna Schicklgruber asui Wienissä siihen aikaan kun hän tuli raskaaksi. Tuohon aikaan hän oli palvelijattarena Baron Rothschildin kotona. Heti kun perhe huomasi hänen olevan raskaana hänet lähetettiin takaisin kotiinsa, jossa Alois syntyi.”

  Jotkut uskovat että Hitlerin piti miehittää Itävalta jotta tietyt asiakirjat jotka osoittivat hänen sidoksensa Rothschildeihin tuhottaisiin.

  Kun Hitler nousi valtaan, natsien ratkaisu Saksan juutalais-ongelmaan oli kuljettaa juutalaiset muihin maihin. Joku voisi ajatella että juutalaiset olisivat löytäneet muita maita jotka olisivat ottaneet heidät vastaan. Valitettavasti, kukaan ei halunnut ottaa heitä vastaan, eivätkä edes sionistit halunneet auttaa heitä. Monet Euroopan maat sulkivat ovensa juutalaisilta. Puolalaiset vihasivat juutalaisia enemmän kuin saksalaiset, ja Toisen maailmansodan aikana, Vichyn Poliisi Ranskassa, ukrainalaiset, kroatialaiset, sekä saksalaisten kanssa yhteistyötä tekevät puolalaiset olivat niitä jotka syyllistyivät kaikkein pahimpiin julmuuksiin juutalaisia kohtaan.

  Maahanmuuttolait Palestiinassa pidettiin tiukkoina sionisti-juutalaisten toimesta jotta estettäisiin ei-sionististen juutalaisten pako Palestiinaan. Itse asiassa, huolimatta todisteista ja todistuksista jotka salakuljetettiin ulos Saksasta, sionistit Toisen maailmansodan aikaan kieltäytyivät myöntämästä että holokausti oli meneillään. Todisteet osoittavat että jotkut tiesivät ja tarkoituksellisesti salasivat tämän informaation. Syy tähän oli se, että nämä sionistit tunsivat että he voisivat markkinoida Israelin valtiota paremmin pitkällä tähtäimellä jos joidenkin juutalaisten henki uhrattaisiin. Illuminaatille, Euroopan tavalliset juutalaiset olivat vain karjaa, samoin kuin kaikki muutkin tavalliset ihmiset.

  Michael Selzer kirjoitti kirjassaan Zionism Reconsidered näin: ”Edes vuoden 1933 tapahtumat eivät herättäneet heidän [sionistien] poliittista kiinnostusta. He olivat riittävän naiveja näkemään heidät Jumalan lähettämänä tilaisuutena ennustamattomalle maahanmuutto-aallolle Palestiinaan. Kun tämä sionistinen organisaatio, vastoin juutalaisten luonnollisia impulsseja, päätti tehdä yhteistyötä Hitlerin kanssa, täyttää Palestiinan markkinat saksalaisilla tuotteilla, ja täten tehdä pilkkaa saksalaisten tuotteiden vastaisesta boikotista, he kohtasivat vain vähän vastarintaa tässä juutalaisten kansallisessa kotimaassa, varsinkin sen aristokraattien keskuudessa — niin kutsuttujen kibutniksien.” Ei-salaiset USA:n tiedustelupalvelun dokumentit osoittavat että Rothschildit jatkoivat liiketoimia Hitlerin kanssa Toisen maailmansodan aikana tehden suuria voittoja.

  Tämä kuusisakarainen tähti oli symboli jonka Rothschildit olivat adoptoineet. Se oli Mooolokin & Asterothin symboli. Se oli tämä sama symboli jonka sionistit, jotka olivat Rothschildien rahoittamia, olivat omaksuneet. Hitler adoptoi tämän kuusisakaraisen tähden häpeän symboliksi jota juutalaisten oli pakko pitää vaatteissaan jotta heidät tunnistettaisiin.

  Jotkut uskovat että juutalaiset jotka pukivat ylleen tämän Moolokin & Asterothin kuusisakaraisen tähden käytettiin itse asiassa uhreina näille värille jumalille. Illuminati uskoo että ihmisuhrit antavat hengellistä voimaa/valtaa, joten olisi heidän uskomusjärjestelmänsä mukaista uhrata kymmeniä tuhansia ihmisiä saadakseen tarvitsemansa hengellisen voiman jonka avulla toteuttaa suuria maailmanlaajuisia muutoksia.

  Nämä Rothschildit ovat tärkeä osa Salomonin sinetin historiaa. Salomonin sinettiä, tätä heksagrammia, ei pidetty juutalaisena symbolina ennenkuin Rothschildit alkoivat käyttää sitä. Läpi koko keskiajan arabi-maagikot, druidi-noidat ja satanistit ovat käyttäneet Salomonin sinettiä. Eräs muinaisista tämän symbolin käyttötarkoituksista löytyi 1.200 vuotta vanhan moskeijan lattialta, joka löydettiin paikasta missä Tel Aviv sijaitsee tänään. 1100-luvulla eräs ashkenazi-juutalainen, Menahem ben Duji, joka ajatteli olevansa Messias, käytti tätä maagista symbolia. Koska Rothschildit olivat satanisteja he omaksuivat tämän voimakkaan maagisen symbolin vuonna 1822 sotilaidensa takkeihin.

  Toisen maailmansodan jälkeen, äskettäin paljastuneita hirveyksiä juutalaisia kohtaan käytettiin tekosyynä antamaan oikeutus Israelin valtiolliselle asemalle. Vuonna 1948, he omaksuivat sinisen Salomonin sinetin valkoisella pohjalla lippuunsa. On selvää että Illuminati haluaa Israelin olevan olemassa ja heillä on suuret suunnitelmat tätä maata varten. Ja Israel on ollut kansainvälisesti tunnustettu valtio marraskuusta 1947 lähtien. Rockefeller käytti valtaansa joka hänellä oli Latinalaisessa Amerikassa saadakseen nämä maat puoltamaan Israelin hyväksymistä Yhdistyneisiin Kansakuntiin. Vuonna 1947, Nelson Rockefeller soitti kaikkiin Latinalaisen Amerikan maihin, ja 13 näistä valtioista äänesti Israelin puolesta ja 6 pidättyi äänestämästä koska he eivät halunneet sututtaa Rockefelleriä tämän enempää.

  Ihmiset ovat vuosien ajan yrittäneet ottaa selvää ovatko Rockefellerit salaa sionisteja vai natseja. Tällaiset leimat ovat pinnallisia. He ovat yksinkertaisesti sekä itsensä että saatanallisen agendan puolella. Sionismi ja natsismi eivät ole toistensa vastakohtia, vaan pikemminkin suuremman kuvan yksityiskohtia. Sillä välin, Israelin juutalaiset ja palestiinalaiset molemmat tuntevat että heidän olemassaolonsa on uhattuna.

  Mikä on sionismin lopullinen päämäärä? David Ben-Gurion, eräs sionisti-johtaja kertoo meille: ”Poikkeuksena SNTL euraasialaisena liittovaltiona, kaikista muista mantereista tulee yhdistynyt maailman allianssi, jonka käytössä tulevat olemaan kansainväliset poliisivoimat. Kaikki armeijat lakkautetaan eikä tule olemaan enää sotia. Jerusalemissa, Yhdistyneet Kansakunnat (todellinen YK) tulee rakentamaan Profeettojen pyhäkön palvelemaan tätä kaikkien maanosien liittovaltiota; tämä tulee olemaan ihmiskunnan Korkeimman Oikeuden istuin, rauhoittamaan kaikki riidat kansojen välillä.” Yksinkertaisesti lausuttuna, sionismi (Rothschildien tukemana) markkinoi Uutta maailmanjärjestystä.

  Rothschildien kontrolli Israelista on ääretön. Edmond #1 perusti säätiöitä jotka tekevät valtavia lahjoituksia Israelille. Elämänkerran kirjoittaja Virginia Cowles selittää: ”Alunperin, tämä ensisijainen säätiö tunnettiin nimellä PJCA — Palestine Jewish Colonization Association – mutta kun tuli selväksi, Israelin valtion perustamisen jälkeen, että hallitus hoitaisi siirtolaisuuden/siirtokunnat, sen funktiot muuttuivat. Edmondin poika, James, nimesi sen uudelleen Handadiveksi, sana joka tarkoittaa hebreaksi ”hyväntekijää”, jollaisena hänen isänsä tunnettiin kaikkialla Palestiinassa; ja samaan aikaan hän kanavoi uudelleen säätiön rahoja koulutuksen, tieteen ja kulttuurin edistämiseksi. Kun James kuoli vuonna 1957 hänen leskestään tuli säätiön presidentti, asema joka hänellä on edelleen. Useiden vuosien ajan Victor Rothschild on avustanut häntä huomattavasti, ja äskettäin hän on saanut apua myös tämän pojalta, Jacobilta. Nämä säätiöt eivät tunne rajoja. 1960-luvulla, Jamesin toivomuksesta, se antoi rahaa Knessetiin, uuteen parlamenttitaloon Jerusalemissa. Tänään, se lahjoittaa rahaa yliopistoille, sairaaloille, julkisille kirjastoille, arkeologisiin kaivauksiin, sekä Weizmann Scientific Institutelle.

  Edmond #2 on kaikkein ”rotu-tietoisin” kaikista Rothschildeista. Hän istuu monien juutalaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen johtokunnissa, mukaanlukien Association of Jewish Ex-Servicemen and Women, hän on Council of Christians and Jewsin rahastonhoitaja, sekä Friends of the Hebrew University of Jerusalemin rahastonhoitaja. Vuonna 1967 hän lähetti kirjeen Time-aikakauslehdelle ehdottaen että Iso-Britannia, venäjä ja Yhdysvallat lähettäisivät ja rakentaisivat suolanpoistolaitoksia Israeliin jotta autiomaasta voitaisiin tehdä rehevä puutarha joka tuottaisi runsaasti ravintoa. [Hanke olisi johtanut ympäristökatastrofiin, Suom. huom.] Edmond #2 rakastaa tulla esiin naurettavien ehdotusten kanssa joilla ratkaistaisiin maailman ongelmat. Esimerkiksi, kirjeessään YK:n Earth SUmmitin järjestäjille häb ehdotti massiivisten jääkoneiden rakentamista maapallon navoille joilla estettäisiin niiden sulaminen. Edmond #2 on myös Lontoon Suuren synagoogan esimies. Hän on Lontoon New Courtin hallintoneuvoston jäsen, sekä kuuluu Illuminaatin Pilgrim Societyyn.

  Edmond #3 on yrittäjä. Hän on mukana turismissa, ja hän on rahoittanut monia ylellisiä lomakeitaita Israelissa. Hän hallitsee Compagne Financierea, joka on hänen emoyhtiönsä Ranskassa. Hän omistaa Banque Priveen Sveitsissä ja Merkantti-pankin Pariisissa. Hän hallitsee Ranskan suurinta leluyhtiötä sekä Ranskan suurinta pakasteruokia valmistavaa yhtiötä. Hän on Belgian Banque Lambertin, sekä Etelä-Afrikan DeBeers Consolidaded Minesin johtaja. Hän kuuluu Bilderbergien valmistelevaan komiteaan. Ja hänen intressinsä ulottuvat Israeliin jossa hän istuu Tri-Continental Pipelinesin johtokunnassa. Hän istuu Israel Corporationin sekä Isropin johtokunnassa, jotka hallitsevat Israelin Keskuspankkia.

  Lista jatkuu Edmond #3:n suhteen, joka istuu Jerusalemin Hebrealaisen Yliopiston johtokunnassa. Hän johtaa Middle East Peace Institutea, jonka hän perusti vuonna 1967. Hän lahjoittaa säännöllisesti rahaa Biological-Physio-Chemical Institutelle, jonka hänen isoisänsä, Edmond #1 perusti. Hän istuu noin kymmenen sairaalan tai tieteellisen instituutin johtokunnassa. Edmond #3;sta pidetään Rothschildeista kaikkein rikkaimpana. Hänellä on paljon valtaa, ja hän hallitsee huomattavaa osaa Israelista.

  Rothschildien mukaan on nimetty jopa katu. First International Bank of Israel sijaitsee osoitteessa 39 Rothschild Boulevard, Tel Aviv. Bank Hapoalim, Israelin nopeimmin kasvava pankki, seisoo vieressä, osoitteessa 50 Rothschild Boulevard.

  Nämä saatanalliset Rothschildit yksinkertaisesti hallitsevat Israelia. Ilmeisesti Israel on palvellut Englantilaisten Rothschildien ja Ranskalaisten Rothschildien tapaamispaikkana. Tämä Ranskalainen Huone ja Englantilainen Huone lahjoitti yli miljoona dollaria Israelille Kuuden päivän sodan aikana. On kerrottu että kun Baron Alain Ranskalaisesta Huoneesta vieraili Israelissa hän vuodatti kyyneliä Itkumuurilla. Paronitar Aliz Ranskalaisesta Huoneesta on Youth Aliyahin presidentti, joka järjestelee juutalaisten lasten maahanmuuttoa Israeliin. Evelyn Rothschild Englantilaisesta Huoneesta on Israel’s Institute of Technologyn hallintoneuvoston puheenjohtaja. Nämä saatanalliset Rothschildit yksinkertaisesti hallitsevat Israelia.

  VIIMEINEN KATSAUS KANSAKUNTAAN JONKA ROTHSCHILDIT RAKENSIVAT

  Vuonna 1974, Yom Kippur -sodan jälkeisenä kesänä tämä kirjailija matkusti Israeliin, ja sai henkilökohtaisesti mahdollisuuden vierailla monissa rakennuksissa, kuten Knessetissä joka rakennettiin Rothschildien rahoilla.

  Testamentissaan eräs Rothschildeista jätti rahaa tuleviin rakennusprojekteihin Israelissa, ja Rothschildeja on kunnioitettu nimeämällä katuja heidän mukaansa.

  Saksalaiset ja turkkilaiset ovat olleet hyvin läheisiä. [Todellisuudessa saksalaiset halveksivat turkkilaisia. Suom. huom.] Muistan tavanneeni turkkilaisia siirtotyöläisiä Saksassa. Lukija muistaa että Turkki taisteli Saksan rinnalla Ensimmäisessä maailmansodassa. Muutamat voimakkaat juutalaiset, mukaanlukien Rothschildit, olivat laatimassa rauhansopimusta joka päätti Ensimmäisen maailmansodan. Tämä sopimus antoi Rothschildeille saksalaisten omistamat rautatie-oikeudet Palestiinassa (joka oli ollut osa Ottomaanien valtakuntaa)., täten päällystäen tien Rothschildeille jotta he saisivat vaikutusvaltaa Palestiinan politiikan määräämisessä. Rothschildit olivat myöntäneet lainoja Turkille joiden kokonaismäärä oli melkein sata miljoonaa puntaa. Kun Turkin hallitus romahti Ensimmäisen maailmansodan jälkeen (koska he olivat olleet häviäjän puolella), Rothschildit vaativat Palestiinaa itselleen vastineeksi maksamattomista lainoista.

  Palestiina annettiin Brittien valvontaan, ja Rothschildit kykenivät — koska he hallitsivat Britanniaa edustajiensa kautta — luomaan askeleet jotka johtivat Israelin valtion luomiseen.

  Suomentajan kommentti: Minulla alkaa vihdoin silmät avautua ja alan tajuta että maallinen Israel on Saatanan luoma petos. Saatana jäljittelee Jumalan tekoja. 1000-vuotisessa valtakunnassa Jerusalem on maailman keskus, ja Kristuksen tuomioistuin sijaitsee Jerusalemissa, jossa ”pyhät hallitsevat Kristuksen kanssa”. Maallinen Israel on Saatana luoma jäljitelmä 1000-vuotisen valtakunnan Jerusalemista ja antikristus on jäljitelmä Kristuksen tuomioistuimesta. Suomalaiset ovat niin aivopestyjä että he eivät tätä tajua. Israel on ponnahduslauta antikristuksen valtaannousulle, ja ilman Israelia tätä ponnahduslautaa ei olisi. Täten, Saatana tarvitsee Israelia.

  Tulevaisuudessa Israel tulee siis eksyttämään sekä juutalaiset että kristityt. Raamattu puhuu siitä mitä tapahtuu kun petos vihdoin paljastuu ja antikristus näyttää todelliset kasvonsa; Sakarja 14:1-5: ”Katso Herran päivä on tuleva, ja sinun saaliisi jaetaan sinun keskelläsi. Minä kokoan kaikki pakanat sotaan Jerusalemia vastaan. kaupunki valloitetaan, talot ryöstetään, naiset raiskataan, ja puoli kaupunkia lähtee pakkosiirtolaisuuteen, mutta jäljelle jäävää kansaa ei hävitetä kaupungista. Ja Herra on lähtevä liikkeelle ja sotiva näitä pakanoita vastaan, niinkuin sotimispäivänänsä, taistelun päivänä. Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin. Ja te pakenette minun mäkieni väliseen laaksoon, sillä mäkien välinen laakso on ulottuva Asaliin asti. Te pakenette, niinkuin pakenitte maanjäristystä Ussian, Juudan kuninkaan, päivinä. Ja Herra, minun Jumalani, tulee; kaikki pyhät sinun kanssasi.”

  Vasta Jeesuksen takaisin tuleminen pelastaa juutalaisten jäännöksen; Israel ei sitä tee. Jos olet innostunut suomalaisten väitetyistä juutalaisista sukujuurista ja suunnittelet muuttavasi Israeliin, älä otta tyttäriäsi mukaan, sillä on vaara että he joutuvat raiskattaviksi, niinkuin yllä oleva Raamatun jae kertoo.

  Ne juutalaiset jotka tällä hetkellä muuttavat Israeliin tai asuvat siellä ovat ilmeisesti vilpittömiä. He vain haluavat olla rauhassa, ja toivon että he saavat olla rauhassa. Mutta sen sijaan Amerikassa ja Englannissa asuvia juutalaisia tulee pelätä — heitä jotka omistavat pankkeja. Eräs esimerkki tästä on tämä kuuluisa subprime-kriisi. Se oli yksinkertaisesti juutalaisten kosto kristityille siitä että nämä olivat vainonneet heitä vuosisatoja. Kostoksi he houkuttelivat maksukyvyttömät amerikkalaiset hankkimaan ”halpoja” subprime-lainoja. Helmikuussa 5,82% amerikkalaisten asuntolainojen koroista ja lyhennyksistä oli maksamatta eräpäivän jälkeen. Kuinkahan moni näistä päätyy itsemurhaan? Melkoinen kosto.

  Cutting Edge ennustaa että Lähi-itään tulee (väärä) rauha joskus loppuvuonna. Jos näin käy, öljyn hinta kääntyy laskuun ja USA:n talous elpyy, mutta sitä ennen kriisi todennäköisesti vain pahenee.

  Tiedän kyllä mitä Raamattu sanoo Israelin siunaamisesta; 4 Moos. 24:9: ”Siunattu olkoon, joka sinua siunaa, kirottu, joka sinua kiroaa!” Täytyy muistaa että tämä käsky kuuluu Vanhaan Liittoon. Vahnassa Liitossa käsketään myös kunnioittamaan isää ja äitiä (2 Moos. 20:12), mutta Jeesus kumosi tämän käskyn siltä osin että Jeesuksen seuraaminen menee tämän käskyn edelle. Edelleen, 4. Moos 23:21: ”Ei havaita vaivaa Jaakobissa eikä nähdä onnettomuutta Israelissa; Herra, hänen Jumalansa on hänen kanssansa, riemuhuuto kuninkaalle kaikuu siellä.” Jae 23: ”Sillä ei ole noituutta Jaakobissa eikä tavata taikuutta Israelissa…” Nämä jakeet eivät tänä päivänä pidä paikkansa, ”ei taikuutta Israelissa”, joten Israelin siunaamista ei voi perustella Neljännen Mooseksen Kirjan käskyillä. Ap.t. 3:26 selittää mitä tarkoittaa ”…ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä”. Jakeessa sanotaan: ”Teille ensiksi Jumala on herättänyt Poikansa ja lähettänyt hänet siunaamaan teitä, kun käännytte itsekukin pois pahuudestanne.” Kehoitus kääntyä pois pahuudesta koskee yhtälailla juutalaisia pankinjohtajia kuin kaikkia muitakin.

  Vielä eräs jae johon ihmiset viittaavat kun käskevät siunaamaan Isrelia; Jesaja 40:1-2: ”Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani, sanoo teidän Jumalanne. Puhukaa suloisesti Jerusalemille ja julistakaa sille, että sen vaivanaika on on päättynyt, että sen velka on sovitettu, sillä se on saanut Herran kädestä kaksinkertaisesti kaikista synneistänsä.”

  JERUSALEMIN VAIVANAIKA EI OLE VIELÄ PÄÄTTYNYT. Tässä kehoitetaan siunaamaan Jerusalemia sitten kun vaivanaika ON päättynyt.

  Vielä, Jeremia 11:14: ”Mutta sinä älä rukoile tämän kansan puolesta, älä kohota heidän puolestaan huutoa ja rukousta, sillä en minä kuule, kun he minua avuksi huutavat onnettomuutensa tähden.”

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 13. ”Edmond #1 ei vastustanut sionismia, itse asiassa hän tuki Herzlin tavoitteita, mutta hän tunsi että Herzlin suunnitelmia ei pitäisi toteuttaa näin pian (niitä piti toteuttaa ”vaivihkaa, ei huutamalla katoilta”)”

  Nyt ollaan toteutettu vaivihkaa Herzlin ensimmäistä ideaa, muistaakseni se oli Herzlin, perustaa juutalaisten maa Chileen. Patagoniaa on poltettu urakalla tuhopoltoin by jews ja Sorokset ovat sijoittaneet maa-alueisiin. Juutalaiset saivat Argentiinan Patagonian maksuna valtion veloista! ja Chilen Patagonia niillä on jo yhtä lailla. Suunnitelman ilmeisesti on ydinaseilla valkoinen Eurooppa asuinkelvottomaksi ja Lähi-idän kamelinpaskat kykkivät lokoilemaan Chileen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. ”Edmond #1 ei vastustanut sionismia, itse asiassa hän tuki Herzlin tavoitteita, mutta hän tunsi että Herzlin suunnitelmia ei pitäisi toteuttaa näin pian (niitä piti toteuttaa ”vaivihkaa, ei huutamalla katoilta”)”

  Nyt ollaan toteutettu vaivihkaa Herzlin ensimmäistä ideaa, muistaakseni se oli Herzlin, perustaa juutalaisten maa Chileen. Patagoniaa on poltettu urakalla tuhopoltoin by jews ja Sorokset ovat sijoittaneet maa-alueisiin. Juutalaiset saivat Argentiinan Patagonian maksuna valtion veloista! ja Chilen Patagonia niillä on jo yhtä lailla. Suunnitelman ilmeisesti on ydinaseilla valkoinen Eurooppa asuinkelvottomaksi ja Lähi-idän kamelinpaskat kykkivät lokoilemaan Chileen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. ”Edmond #1 ei vastustanut sionismia, itse asiassa hän tuki Herzlin tavoitteita, mutta hän tunsi että Herzlin suunnitelmia ei pitäisi toteuttaa näin pian (niitä piti toteuttaa ”vaivihkaa, ei huutamalla katoilta”)”

  Nyt ollaan toteutettu vaivihkaa Herzlin ensimmäistä ideaa, muistaakseni se oli Herzlin, perustaa juutalaisten maa Chileen. Patagoniaa on poltettu urakalla tuhopoltoin by jews ja Sorokset ovat sijoittaneet maa-alueisiin. Juutalaiset saivat Argentiinan Patagonian maksuna valtion veloista! ja Chilen Patagonia niillä on jo yhtä lailla. Suunnitelman ilmeisesti on ydinaseilla valkoinen Eurooppa asuinkelvottomaksi ja Lähi-idän kamelinpaskat kykkivät lokoilemaan Chileen.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 16. Venäjällä ajatellaan näköjään nyt että globalisaatio olisi pysähtynyt.
  Trumpin voitto Amerikassa ja saman ilmiön toisinnot muuallakin Euroopassa analysoitu tässä kansalliseksi puolustukseksi globalisaatiota vastaan…
  http://tass.com/politics/915663
  The ”compulsory globalization” policy has encountered natural resistance in many countries, including US, Russia’s Foreign Intelligence Service Director Sergei Naryshkin said…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. Tällaista kuvaa vain halutaan luoda ja ihmisiä rauhoitella ja eksyttää. Esim. Hofer on kuitenkin jo väläyttänyt ”antisemiittien tuhoamista” ja on päsemässä pressaksi. Soini jahtaa nationalisteja ja kansallissosialisteja eikä piittaa mamutuksesta. Halla-aho on paljastunut samanlaiseks huijariksi myös pääteemoissaan. Trump haluaa sensuroida netin ja estää antisemiiteiltä pääsyn maahan ja laittaa heidät ja terroristit keskitysleireille jne. jne.

  Näiden valtaan nousu on kuulemma jo merkki messiaan saapumisesta erinäisile tahoille. Globalisaatio siis etenee. Trumpin kaverit ovat Giulianit ja muut vanhat tutut 911-iskujen takaa ja Bushin taustajoukoista.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 18. Täytyy vielä muistaa se,että Brexitiä ei olisi edes tapahtunut jos Cameron ei olisi päättänyt sitä EU kansanäänestystä järjestää,vaikka lopulta itse vastustikin EU eroa.Eikä Trump olisi päässyt edes ehdolle jos eliitti ei olisi sitä omalta osaltaan hyväksynyt.Joten tässä kaikessa voi olla myös jotain jonka eliitti voi vielä itselleen hyödyntää.Näemme vasta ajan kanssa miten asiat kehittyy ja muotoutuu,mikä tässä voisi olla lopulta tavoitteena…

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 19. Tulevaa ulkopolitiikkaa ennakoiden;
  Jotkut diplomaattilähteet kertovat että Trumpin tiimi kuulemma harkitsee Venäjän suurlähettilääksi yhteistyötä kannattavia Kongressiedustaja Rohrabacheria tai Bushin ja Kissingerin avutajana toiminutta Thomas Grahamia.
  https://sputniknews.com/politics/201612281049054868-trump-ambassador-russia/

  Clintonia tukenut ex-CIA johtaja;Jos Trump ei ala paremmin totella CIA:ta,johtaa se kuulemma koko laitoksessa ero aaltoon…
  http://thehill.com/policy/national-security/313173-ex-cia-director-trumps-comments-will-lead-to-wave-of-resignations

  http://thehill.com/policy/international/russia/313178-russian-official-us-democracy-was-undermined-by-obama-not-moscow

  Russian official: Obama undermined US democracy, not Moscow

  A Russian official on Friday argued that U.S. democracy was undermined by President Obama’s administration and the media, not by Moscow’s alleged hacking campaign.

  Russian Senator Alexey Pushkov offered his criticism following the public release of a U.S. intelligence report that accused Russian President Vladimir Putin of orchestrating an effort to ”undermine public faith in the U.S. democratic process.”

  ”The U.S. democratic process was undermined not by Russia, but by the Obama administration and mass media, which supported [Hillary] Clinton over [President-elect Donald] Trump,” Pushkov tweeted.

  ”The danger to democracy is within U.S. itself,” he added, arguing that Obama is responsible for Republicans’ growing trust of Putin…

  Republikaanit yrittävät jouduttaa Trumpin hallinnon nimitysten vahvistuksia senaatissa.
  Demokraatit vaativat viivytyksiä,jotta kiistanalaisia ehdokkaita saadaan seulottua ja tutkittua paremmin.
  Epäilevät republikaanien yrittävän näin piilottaa eturistiriitoja ja rikkomuksia.
  Trumpin tiimin mielestä demokraattien vaatimukset ovat poliittista häiriköintiä.
  http://thehill.com/homenews/senate/313175-ethics-office-accuses-gop-of-rushing-trump-cabinet-confirmations

  Venäjän Brittien suurlähetystö on julkaissut twitterissä yllättäen Trumpin kannattajien ja Alt-Rightin käyttämän sammakko kuvan.Kuvatekstissä lukee että asiantuntijat ovat kuulemma kehottaneet Theresa Mayta häiritsemään Venäjän ja USA:n suhteita.

  Transatlanttinen ajatushautomo on huolissaan 70 vuotta kestäneen Transatlanttisen liittouman;EU:n ja Naton tilanteesta,joka on kriisissä.
  Trump epäilyttää,ja hänen toivotaan yhä sitoutuvan Liberaalin demokratian arvoihin,jotka on kuulemma nyt uhan alla sekä sisäisesti että ulkoisesti.Liittouman yhtenäisyydestä ollaan huolissaan kun niiden vastaiset poliittiset suuntaukset leviävät Amerikassa ja Euroopassa,vaikka eliitti niitä yhä kannattaa.
  http://www.atlantic-community.org/-/defense-of-the-west-nato-the-european-union-and-the-transatlantic-bargain

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 20. Trump yritetään houkutella EU:n puolelle;
  http://www.aamulehti.fi/kotimaa/soini-trumpille-pitaa-osoittaa-etta-eurooppa-on-hyva-diili-24065993/

  Soini: Trumpille pitää osoittaa, että Eurooppa on hyvä diili

  Euroopan ulkoministerit keskustelevat Trumpin vaikutuksesta ulkopolitiikkaan.

  Ulkoministeri Timo Soini (ps.) ei usko EU:n ja Yhdysvaltain suhteiden dramaattiseen heikkenemiseen Yhdysvaltain vallanvaihdoksen takia.

  Soinin mielestä Euroopan on osoitettava tulevalle presidentille Donald Trumpille, että yhteistyö Euroopan kanssa on hyvä diili. Soini viittaa EU:n ja Yhdysvaltain yhteiseen arvopohjaan sekä yhteisiin etuihin turvallisuus- ja kauppapolitiikassa.

  EU-maiden ulkoministerit puivat illalla Brysselissä Trumpin vaalivoiton vaikutuksia transatlanttisiin suhteisiin.

  Ulkoministerit jatkavat tänään kokoustaan. Tarkoituksena on keskustella muun muassa Turkista ja Syyriasta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. Trumpin neuvonantaja selventänyt globaalille eliitille Davosin talousfoorumissa Trumpin aikaisempia huolta herättäneitä lausuntoja Nato:sta ja EU:sta..
  http://www.euractiv.com/section/future-eu/news/trump-advisor-eu-bureaucrats-have-to-pay-more-attention-to-the-working-class/

  Nato kuulemma vahvistaa Euroopan demokratioita,mutta sen on maksettava enemmän omia osuuksiaan ja koko liittoa on uudistettava ja muutettava.
  Haluaa EU:n säilyvän mutta EU:n virkamiehet ovat byrokraattisia joka aiheuttaa unionissa epävakautta,eliitin pitäisi kiinnittää enemmän huomiota työväenluokkaan ja kansaan.Kyseenalaisti EU:n toimielinten kyvyn muokata Euroopan politiikkaa keskustasta ja korosti alueellisia eroja sekä valtaa kansalle(tarkoitti ilmeisesti demokratia vajetta).
  Ei halua nationalismin nousevan Euroopassa,johtaa kuulemma militarisointiin josta on historiassa huono esimerkki.
  Puhui kuitenkin muuten itsemääräämisoikeudesta,mutta en tiedä tarkoittiko sillä yleisesti Eurooppaa/EU:ta vai maita sen sisällä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 22. USA:n kansallismielisten haastattelu vuodelta 2015;
  https://www.amren.com/news/2015/02/william-johnson-interview-with-nationalist-russian-imperial-movement/

  Nicholas Truschalov of the “Russian Imperial Movement,” a nationalist group in Russia, interviewed William Johnson for their website:

  Questions for William Johnson of the American Freedom Party.

  QUESTION: In European and Russian political science the American nation is presented as a “melting pot” or “salad pot” of very different peoples, races, and cultures. Who do you consider an American? Is it possible to consider you an American nationalist?

  ANSWER: The concept of “melting pot” in America is a relative new one. I was born into a country that was mostly white (Northern European.) For most of my life the word “American” was interchangeable with “White, Northern European.” Since 1964, there has been an accelerated change in the racial makeup of America so that now an American can be someone of any ethnic background. I cannot call myself an American nationalist because the official American belief system is one of multiculturalism and diversity.

  QUESTION: What problems do Americans face? Is it true to say that America has become a police state in which the goverment violates the rights and freedom of citizens and forces on society the totalitarian ideology of radical liberalism and multiculturism?

  ANSWER: When I was young, the average American always bragged about how much freedom we enjoy in America. In our churches we did (and still do, although disingenuously) stand up and thank God for our freedoms in America. We now have more laws in America than the rest of the world combined. In fact, the average Homeowners’ Associations has more regulations than some countries. This shift towards totalitarianism has resulted from America trying to govern an increasingly ungovernable situation. Societies in the past have generally been built upon a common heritage. America today, has no such basis so it has to make up for it with increased laws.

  QUESTION: Could you please remark on the American right-wing movement (by right-wing I mean Christian conservatives, reactionaries, defenders of national identity and traditional values and not those associated with the government parties). What well known persons, groups and organizations does it consist of?

  ANSWER: The American right-wing movement is made up of many competing and opposing factions. My take on them is as follows…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 23. Jos nyt katsotaan vähän Valtamedian huutavaa paniikkia Trumpista syvemmälle ”kulissien taakse”,mitä sieltä myös löytyy…

  http://www.cnbc.com/2017/01/17/trumps-translator-wants-the-global-elite-to-understand-him.html

  Trumpin neuvonantaja,avustaja ja edustaja selitellyt ja avannut Trumpin epäselviä lausuntoja Davosin globaalin eliitin talousfoorumissa.

  Naton pitäisi nykyisellään keskittyä kuulemma enemmän terrorismiin,joten Natoa olisi siltä osin jotenkin muutettava…

  Addressing concerns over Trump’s faith in NATO, Scaramucci said, ”Today the world is dramatically different than the world we lived in before.” He said NATO should shift focus from its founding as an anti-Soviet organization (which it already has) to focus on ”Islamic terrorism.” He reiterated Trump’s call for NATO countries to pay their dues: ”He’s a real estate developer — he’s going to say, Hey you signed this thing, pay up. Why not live up to your obligations in that treaty? Many people have renovated our homes, we’ve certainly changed our wardrobes since the 1940s.”

  EU:takin hän kannattaa eikä halua EU:ta pois,mutta byrokraattisen EU johdon pitäisi keskittyä kuulemma enemmän työväkeen ja keskiluokkaan.
  Ilman EU:ta tulee kuulemma sotia mantereelle(osoitus historiasta).
  EU:lla kuulemma demokratia vajetta;Brysselin keskitetyt päätökset jäsenvaltioille.
  Korostaa paikallisia asioita.EU ei kuulemma hallinnoi nyt asianmukaisesti,vaan sen pitäisi ”palvella vaalipiirejä”.

  ”On the European Union — you want it, and I see what you want it. And we want it but the European leadership and the European elites, the bureaucrats, best pay better attention to the working-class families and the middle class,” he said.
  ”I’m a student of European history, I have a very good understanding of the wars that have been fought on this continent,” he said. The problem was that people in Brussels are ”making decisions that are going to impact people in Manchester, UK; Rome, Italia, Milano,” Scaramucci said, slipping into quasi-Italian. ”They may not fully understand the local markets they’re making those decisions in.”
  ”His political observation is not that he wants the EU to go away but that he’s basically saying it’s not being managed appropriately to serve the constituencies that it’s supposed to serve.”

  Kannattaa myös globalismia,mutta Kiinan vapaakauppasopimus pitäisi tehdä tasapuolisin ehdoin..

  Scaramucci, whose talk came after Davos’s star speaker, President Xi Jinping of China, used his platform to warn against protectionism and champion free trade, came out swinging: ”We call these trade agreements free, but what they really are is free asymmetrically,”..
  ”But, if the Chinese really believe in globalism… they have to reach now towards us and allow us to create this symmetry,” he said, adding: ”President Trump could be one of the last great hopes for globalism.”

  Trump on vain tehnyt poliittisen havainnon että on suuri joukko tyytymättömiä syrjäytyneitä ihmisiä moniarvoisissa demokratioissa;

  ”He’s trying to make a political observation that there’s a large group of discontented people in these pluralistic democracies,” Scaramucci said. ”They feel like they’ve been left out.”

  Toimittajan kommentit Trumpin EU kritiikistä;
  Trump ei kuulemma anna kunnioitusta EU:n nyky hallinnolle ja demokratian toimivuudelle,vaan että EU:lla on poliittisia ongelmia.

  Speaking after the briefing, Kauffmann said Scaramucci only added to her concern. ”It’s all very fake and so far not very convincing,” she said. ”He has more respect for the Russian regime than European democracy — anyway you look at it that’s disturbing coming from an American president.”
  ”The interpretation is — you [the EU] have political problems, but they never say that about Russia.”

  – Jos tämä kaikki osoittautuu Trumpin osalta todeksi,tämä on sitten vain eliitin keino todellisen populismin nousun hillitsemiseen ja kansan rauhoittelemiseen ettei koko järjestelmä romahda.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 24. Trumpilta ei liene tulossa merkittäviä muutoksia sateenkaari-väen asemaan suhteessa Obamaan.Että ei ole sillä tavalla konservatiivi.
  Syrjintäkielto lakeja ei kuulemma muuteta.Homo-avioliittolakiakaan ei kumota(sanonu monesti aikaisemmissa haastatteluissa) jne.
  ”HS:Tämä voi selittää Trumpin suopeuden seksuaali­vähemmistöille..”
  http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005074941.html

  Gay-yhteisöllä ei pitäisi siis olla hätiä mitiä.Trump oikeastaan ajanu homojen oikeuksia jo pitkään…joka jääny valtamediassa nyt vähemmälle huomiolle.
  https://www.nytimes.com/2016/04/23/us/politics/donald-trump-gay-rights.html?_r=0
  http://www.salon.com/2016/12/18/the-incoming-vp-now-works-for-a-pro-gay-boss-gay-republicans-say-lgbt-fears-over-trump-and-pence-are-overblown/
  http://www.thewrap.com/gay-republicans-lament-donald-trump-is-pro-gay-platform-not-so-much/
  http://www.thegatewaypundit.com/2016/06/flashback-trump-defends-gays-clintons-2000/
  http://www.advocate.com/election/2015/9/28/read-donald-trumps-advocate-interview-where-he-defends-gays-mexicans
  http://netrightdaily.com/2016/03/trump-insisted-on-including-jews-and-blacks-at-palm-beach-golf-course-in-1990s/

  Kuten nuistakin jutuista tulee myös ilmi,
  toisin kuin valtamedia jatkuvasti väittää,
  ei Trump ole oikeasti rasistinen mitään ihmisryhmää kohtaan,jos maan sääntöjä noudattavat.
  Bisnekset ja New Yorkin viihdemaailma ovat tehneet tehtävänsä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 25. Trumpin kohutut Venäjä yhteydet taitavat olla pääosin vain näitä oligarkki bisneksiä:
  http://www.the-american-interest.com/2016/12/19/the-curious-world-of-donald-trumps-private-russian-connections/

  The Curious World of Donald Trump’s Private Russian Connections

  JAMES S. HENRY

  Did the American people really know they were putting such a “well-connected” guy in the White House?

  Throughout Donald Trump’s presidential campaign he expressed glowing admiration for Russian leader Vladimir Putin. Many of Trump’s adoring comments were utterly gratuitous. After his Electoral College victory, Trump continued praising the former head of the KGB while dismissing the findings of all 17 American national security agencies that Putin directed Russian government interference to help Trump in the 2016 American presidential election.

  As veteran investigative economist and journalist Jim Henry shows below, a robust public record helps explain the fealty of Trump and his family to this murderous autocrat and the network of Russian oligarchs. Putin and his billionaire friends have plundered the wealth of their own people. They have also run numerous schemes to defraud governments and investors in the United States and Europe. From public records, using his renowned analytical skills, Henry shows what the mainstream news media in the United States have failed to report in any meaningful way: For three decades Donald Trump has profited from his connections to the Russian oligarchs, whose own fortunes depend on their continued fealty to Putin.
  We don’t know the full relationship between Donald Trump, the Trump family and their enterprises with the network of world-class criminals known as the Russian oligarchs. Henry acknowledges that his article poses more questions than answers, establishes more connections than full explanations. But what Henry does show should prompt every American to rise up in defense of their country to demand a thorough, out-in-the-open congressional investigation with no holds barred. The national security of the United States of America and of peace around the world, especially in Europe, may well depend on how thoroughly we understand the rich network of relationships between the 45th President and the Russian oligarchy. When Donald Trump chooses to exercise, or not exercise, his power to restrain Putin’s drive to invade independent countries and seize their wealth, as well as loot countries beyond his control, Americans need to know in whose interest the President is acting or looking the other way.
  —David Cay Johnston,

  Pulitzer Prize-winning author of The Making of Donald Trump

  “I’ve always been blessed with a kind of intuition about people that allows me to sense who the sleazy guys are, and I stay far away.”
  —Donald Trump, Surviving at the Top

  Even before the November 8 election, many leading Democrats were vociferously demanding that the FBI disclose the fruits of its investigations into Putin-backed Russian hackers. Instead FBI Director Comey decided to temporarily revive his zombie-like investigation of Hillary’s emails. That decision may well have had an important impact on the election, but it did nothing to resolve the allegations about Putin. Even now, after the CIA has disclosed an abstract of its own still-secret investigation, it is fair to say that we still lack the cyberspace equivalent of a smoking gun.
  Fortunately, however, for those of us who are curious about Trump’s Russian connections, there is another readily accessible body of material that has so far received surprisingly little attention. This suggests that whatever the nature of President-elect Donald Trump’s relationship with President Putin, he has certainly managed to accumulate direct and indirect connections with a far-flung private Russian/FSU network of outright mobsters, oligarchs, fraudsters, and kleptocrats.
  Any one of these connections might have occurred at random. But the overall pattern is a veritable Star Wars bar scene of unsavory characters, with Donald Trump seated right in the middle. The analytical challenge is to map this network—a task that most journalists and law enforcement agencies, focused on individual cases, have failed to do.
  Of course, to label this network “private” may be a stretch, given that in Putin’s Russia, even the toughest mobsters learn the hard way to maintain a respectful relationship with the “New Tsar.” But here the central question pertains to our new Tsar. Did the American people really know they were putting such a “well-connected” guy in the White House?

  The Big Picture: Kleptocracy and Capital Flight

  A few of Donald Trump’s connections to oligarchs and assorted thugs have already received sporadic press attention—for example, former Trump campaign manager Paul Manafort’s reported relationship with exiled Ukrainian oligarch Dmytro Firtash. But no one has pulled the connections together, used them to identify still more relationships, and developed an image of the overall patterns.

  Nor has anyone related these cases to one of the most central facts about modern Russia: its emergence since the 1990s as a world-class kleptocracy, second only to China as a source of illicit capital and criminal loot, with more than $1.3 trillion of net offshore “flight wealth” as of 2016.1
  This tidal wave of illicit capital is hardly just Putin’s doing. It is in fact a symptom of one of the most epic failures in modern political economy—one for which the West bears a great deal of responsibility. This is the failure, in the wake of the Soviet Union’s collapse in the late 1980s, to ensure that Russia acquires the kind of strong, middle-class-centric economic and political base that is required for democratic capitalism, the rule of law, and stable, peaceful relationships with its neighbors.
  CapFlight-1Instead, from 1992 to the Russian debt crisis of August 1998, the West in general—and the U.S. Treasury, USAID, the State Department, the IMF/World Bank, the EBRD, and many leading economists in particular—actively promoted and, indeed, helped to finance one of the most massive transfers of public wealth into private hands that the world has ever seen…

  (pitkä teksti)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 26. Kovin on ristiriitaista viestintää…
  Brittien May:Trump kannattaa vahvaa EU:ta,se on USA:n etu.
  http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/ulkomaat/merkel-euroopan-unionin-kohtalo-on-sen-omissa-kasissa/

  May antoi arvionsa Trumpista

  Donald Trump on huitonut arvostelullaan sinne tänne: Meksikoon, Australiaan, EU:hun. Läpitunkevana viestinä on ollut, että Yhdysvallat ajaa kaikessa yhteistyössä voimakkaammin omaa etuaan.

  Perjantaina Merkel, Ranskan presidentti Francois Hollande ja Trumpin viime viikolla tavannut Britannian pääministeri Theresa May kertoivat muille EU-johtajille omia vaikutelmiaan vallanvaihdosta.

  Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) mukaan EU-johtajat olivat huolestuneita monesta uuden hallinnon päätöksestä. Esiin nousivat ilmastonmuutoksen epäileminen, rajojen sulkeminen sekä YK-järjestöjen rahoituksen leikkaaminen.

  –? Hän (May) vakuutti Yhdysvaltain uuden presidentin sanoneen, että USA:n etu on vahva Euroopan unioni, Sipilä kertoi.

  EU-johtajat korostivat hänen mukaansa yhteisten arvojen puolustamista ja sitä, että unionin on oltava yhtenäinen. Yhdysvaltojen mielenkiinnon vähenemisen arvioitiin antavan unionille myös uusia mahdollisuuksia…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 27. http://yle.fi/uutiset/3-9430107

  Yhdysvaltain viranomaiset ovat myös muistuttaneet, että vaikka maahantulokielto kohdistuu muslimienemmistöisiin maihin, kyse ei ole muslimien vastaisesta kiellosta.

  – Myös Afganistan, Malesia, Pakistan, Oman, Tunisia ja Turkki ovat muslimienemmistöisiä maita, mutta näiden maiden kansalaisia maahantulokielto ei koske, viranomaiset muistuttavat.

  Yhdysvallat viranomaiset kertovat, että oleskelu- ja työluvalla Yhdysvaltoihin pyrkivät ihmiset käydään läpi tapauskohtaisesti.

  – Yhdysvaltoihin tulee tämänkin jälkeen kymmeniä miljoonia ihmisiä, viranomaiset sanovat.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 28. Demokraatit käynnistäneet kongressissa projektin Trumpin eturistiriidoista,jonka ensimmäinen lainsäädännöllinen askel kohti valtakunnanoikeutta Trumpin syrjäyttämiseksi on otettu.
  Se,eteneekö tämä,riippuu nyt siitä miten raskauttavaa materiaalia sieltä viranomaisilta mahdollisesti tulee ilmi ja miten republikaanit lähtevät tähän mukaan.
  http://thehill.com/blogs/floor-action/house/318803-dem-readies-to-force-house-vote-on-trumps-alleged-russia-and

  Dem pushing House vote on Trump’s alleged business conflicts, Russia ties

  Rep. Jerrold Nadler (D-N.Y.) unveiled a special resolution Thursday that could force the House to vote to demand documents from the Justice Department regarding President Trump’s business conflicts of interest and possible ties to Russia.

  Nadler is invoking a rarely used maneuver called a resolution of inquiry, which must be either considered by a committee within 14 legislative days or automatically brought to the House floor for a vote.

  The measure unveiled Thursday will first go to the House Judiciary Committee, which can green-light it for floor consideration or vote it out “unfavorably” to prevent it from reaching the floor.

  Nadler said he’s turning to a resolution of inquiry because Democrats’ requests to House Judiciary Committee Chairman Bob Goodlatte (R-Va.) and Speaker Paul Ryan (R-Wis.) to investigate Trump’s ongoing ties to his businesses have so far been ignored.

  It’s the most aggressive move on the issue yet from Democrats on Capitol Hill, who are limited in their ability to make demands of the Trump administration.

  “Republicans have shown zero willingness to follow through on their duty to conduct oversight, and they must be held accountable if they are truly willing to abdicate this constitutional obligation and must be made to answer to the American people for that failure,” Nadler said in a statement.

  “We must know what the Department has learned about the Administration’s connections to the Russian government. We must review the Department’s legal analysis — if there is any — of the President’s feeble attempt to remedy his wide-ranging ethics problems. We must conduct oversight of the least transparent Administration in modern history. This resolution represents a start.”

  The resolution would direct the Justice Department to provide the House with any documents it has related to criminal or counterintelligence investigations involving Trump or his associates; investments by any foreign government in anything owned by Trump; Trump’s plan to hand over day-to-day operations of his businesses to his two adult sons; Trump’s plans to donate profits to the U.S. Treasury when foreign governments use his hotels; and any other potential conflicts of interest the president may have.

  Trump’s eldest sons, Donald Jr. and Eric, have reportedly taken over management of the family’s business empire, but critics and watchdogs say the change in leadership does not go far enough to prevent conflicts of interest.

  While the president has denied having any business dealings with Russia, some of his associates, including national security adviser Michael Flynn and former political advisers Paul Manafort, Carter Page and Roger Stone, have reportedly come to the attention of federal investigators for alleged ties to the Russian government.

  The last resolution of inquiry to reach the House floor was in 1995, according to a Congressional Research Service report.

  The maneuver has primarily become a tool of the House minority, the report notes, and appeared to only result in the production of information about 30 percent of the time.

  http://www.huffingtonpost.com/norman-solomon/the-long-road-to-impeach_b_14674200.html
  http://www.commondreams.org/news/2017/02/10/step-one-impeachment-congressmans-probe-targets-trumps-conflicts-interest

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 29. Vastoin joitain Trumpin sanomisia ja toimia,sinne on jännästi laitettu Tillersson,Mattis ja Pence Eurooppaan rauhoittelemaan.
  Viimeisimpänä Pence antanu uuden hallinnon puolesta tukensa EU:lle…
  http://www.lapinkansa.fi/kotimaa/pence-ja-mattis-rauhoittelivat-trumpia-ihmettelevia-liittolaisia-15913414/
  http://yle.fi/uutiset/3-9469980 ”Varapresidentti Pence korosti Yhdysvaltojen sitoutumista yhteistyöhön EU:n kanssa
  ”Jaamme halun edistää rauhaa ja hyvinvointia”, Pence sanoi lehdístötilaisuudessa.”

  http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/juncker_tusk_pence-61805

  EU ja USA vakuuttivat suhteiden pysyvyyttä

  Yhdysvaltain varapresidentti Mike Pence ja EU:n johtomiehet, komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker ja EU:n presidentti Donald Tusk vakuuttivat suhteiden pysyvyyttä maanantaina Brysselissä.

  Hyvät transatlanttiset suhteet eivät ole vain looginen historiallinen seuraus, vaan myös tulevaisuudessa välttämätöntä. Maailma tarvitsee Yhdysvaltojen ja EU:n kumppanuutta, Juncker sanoi.

  Sama sävel oli Eurooppa-neuvoston puheenjohtajan eli ns. EU:n presidentin Donald Tuskin ja Pencen tapaamisessa. Molemmat korostivat yhtenäisen Euroopan merkitystä kansainvälisen järjestyksen puolustamisessa.

  Tusk sanoi myös, että EU luottaa Yhdysvaltain täydelliseen ja horjumattomaan tukeen yhtenäisen Euroopan ajatukselle

  Vastauksessaan Pence totesi, että Yhdysvaltain hallinnon sitoutuminen Euroopan integraatioon on vakaa ja kestävä.Pencen mukaan Yhdysvallat on valmis syventämään poliittista ja taloudellista kumppanuutta Euroopan unionin kanssa…

  Uskon että tulevat EU erot yritetään nyt estää…

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Pencen myötämielisyys globalismille antaa aihetta pelätä Trumpin presidenttiyden puolesta. Eivät ehkä murhaa, mutta laittavat pois virasta jollakin verukkeella. Juuri nyt en veikkaisi patrioottien puolesta, sillä globalistit ovat oikeasti hulluja ja valmiita ihan mihin tahansa kaapatakseen vallan takaisin Amerikassa ja varmistaakseen asemansa Euroopassa.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 30. Ja USA:n antisemiiteistä suuri osa äänesti Trumpin puolesta. Vielä suurempi iloitis voitosta. Kaikki juutalaisista puhuminen on kai uhkausta, koska eihän tuolla mitään oikeita uhkauksia ole. Trump alkanee pian antisemiittijahdin Soinin tapaan ja se onkin se ainoa todellinen päämäärä tällä petkuttajalla.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 31. Maltillinen Trump tuli sieltä esiin…
  http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005108299.html

  Trumpin puheessa jopa yllättävän maltillinen sointi – Tutkija: ”Kuulosti jo vähän Obamalta”
  Mika Aaltolan mielestä puheen voi tulkita kädenojennukseksi kongressille sekä Yhdysvaltain liikkuville äänestäjille.
  Yhdysvalloissa ensimmäisen puheensa kongressille pitänyt presidentti Donald Trump esiintyi jopa yllättävän maltillisesti, sanoo Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola STT:lle…

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat