Ratkaisu Pariisin katastrofiin: lisää maahanmuuttoa ja verkkourkintaa!

”Mitä tulee turvapaikanhakijoihin, niin he ovat lähteneet juuri Isisin iskuja pakoon Syyriasta ja Irakista […] Pelolle ja suvaitsemattomuudelle ei saa tällaistenkaan iskujen jälkeen antaa tilaa.”

Kun valkoisia eurooppalaisia teurastetaan omalla maaperällä, alkaa Perskeko-seurakunnan ylirabbiini Sipilän eltaantunut saarna kuin jumittuneesta levysoittimesta. Viikonloppu oli kuin Déjà-vu vajaan vuoden takaa. Kaikki toistaa itseään motiiveista tekijöihin ja reaktioihin. Kansainväliseen terrorismiin vastataan vaatimalla rajavalvonnan lakkauttamista, monikulttuurisuutta ja kantaväestön yksityisyydensuojan lakkauttamista. Vain hallitussirkuksen pellet ovat ehtineet vaihtua Charlie Hebdon jälkeen.

Koska ei ole mielekästä toistaa itseään, kehotan joukkosurman maailmanpoliittisista taustoista kiinnostuneita lukemaan aiemmin julkaistut artikkelimme ”Charlie Hebdo: mainettaan pahempi”, ”Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset” sekä ”Juutalaiset ja rasismi, osa 3: Miksi kansallismielisten tulee vastustaa Israelia?”.

Joitain erojakin tuoreiden tappojen ja Charlie Hebdon välillä on. Siinä missä pakkomonikulttuurisuutta ja mielipidevainoja kannattaneen törkylehden toimittajat saivat mitä tilasivat, ansaitsevat marraskuun uhrit saamansa sympatiat.

Charlie Hebdo on kansanvihollisten lempilapsi.
Charlie Hebdo on kansanvihollisten lempilapsi.

Ehkä mielenkiintoisinta itse iskussa oli yhden hyökkääjän mukanaan kantama Syyrian passi. Aito terroristi ei unohda passia taskuunsa sattumalta ennen operaatiota. Mikä kummallisinta, hyväkuntoiset paperit kuuluivat ruumiinsa räjäyttäneelle itsemurhapommittajalle! Spekulaatio papereiden alkuperästä ja merkityksestä onkin ymmärrettävästi käynyt kuumana.

Liberaalit väittävät, että turvapaikanhakijalle kuulunut henkilötodistus jätettiin rikospaikalle ”rasististen” asenteiden lietsomiseksi. Näin he perustelevat väitteensä, että paras tapa taistella terrorismia vastaan on tuoda entistä enemmän siirtolaisia Eurooppaan, jotta väkivaltaa ruokkiva ”rasismi” hautautuisi lopulta monikulttuurisen massan alle.

Paljon uskottavammalta vaikuttaa teoria siitä, että passi jätettiin rikospaikalle, jotta iskut yhdistettäisiin Syyriaan. On mahdoton sanoa, kuka paperit vei itsemurhapommittajan jäänteiden luo. Se toki tiedetään, että Syyriaa vastaan taisteleva Israel on aiemminkin naamioinut terroristioperaatioitaan vihollisvaltioidensa suorittamiksi.

Euroopan 9/11

Iskuja on kutsuttu ”Euroopan syyskuun yhdenneksitoista”. Ikävä kyllä tämä lienee totta. WTC-iskuja käytettiin tekosyynä ”terrorisminvastaisen sodan” sytyttämiseen, mikä ei suinkaan johtanut al-Qaidan kaltaisten järjestöjen katoamiseen vaan päinvastoin niiden räjähdysmäiseen kasvuun.

Yhdysvaltojen terrorisminvastaista sotaa käytännössä.
Yhdysvaltojen terrorisminvastaista sodankäyntiä käytännössä.

”Terrorisminvastaisen sodan” todellisia uhreja ovat olleet Israelin vihaamat Saddam Husseinin kaltaiset maltilliset arabijohtajat sekä tavalliset eurooppalaiset ja amerikkalaiset, joita hallitukset kohtelevat nykyään kuin potentiaalisia terroristeja. Sodan tunnetuimpia symboleja ovat kansalaisten ilmaisunvapautta ja yksityisyydensuojaa kaventanut amerikkalainen Patriot Act –laki sekä Guantanamo Bayn epäinhimillinen ja rikollisesti toimiva neuvostotyylinen vankileiri.

Charlie Hebdo –farssista teki erityisen mehevän se, että samaan aikaan kun liberaalit zombit laahustivat Euroopan kaduilla juhlimassa sananvapautta ”Je Suis Charlie” –kyltteineen, alkoivat viranomaiset tehdä mielivaltaisia iskuja satoja poliittisesti epäkorrekteja ”ajatusrikollisia” vastaan. Vasemmistoliberaalista törkylehdestä tuli täydellinen julkisivu sotilasdiktatuurin ottein toimivalle hallitukselle.

Suuri osa ranskalaispoliisien uhreista oli tietysti sionisminvastustajia. Esimerkiksi koomikko Dieudonné sai Charlie Hebdon jälkimainingeissa terrorismituomion siksi, että oli heittänyt huulta kosher-ruokakaupan ampumavälikohtauksesta! Historiantutkija Vincent Reynouard puolestaan tuomittiin ehdottomaan vankeuteen ehdollisen sijaan kyseenalaistettuaan julkisesti valtavirtaisen tarinan ”holokaustista”. Juutalainen rikosoikeuden professori David Chilstein perusteli Reynouardin vankeustuomiota Charlie Hebdo –iskuilla!

Myös Suomessa sisäministeriö on luokitellut ”holokaustin” epäilemisen yhdeksi väkivaltaisen ääriajattelun muodoksi. Kyse ei siis todellakaan ole terrorismin ehkäisemisestä vaan taistelusta kaikkea toisinajattelua vastaan.

Charlie Hebdo –tekosyyn varjolla Ranskassa säädettiinkin aiemmin tänä vuonna Yhdysvaltojen Patriot Actia vastaava tiedustelulaki kansalaisten kovasta vastustuksesta huolimatta. Lain tavoitteena oli romuttaa kansalaisten oikeusturva ja ottaa mallia Yhdysvaltojen pahamaineisen NSA-tiedustelupalvelun toimintatavoista. Ranskan poliisi saa nyt virallisesti vakoilla poliittisesti vääräoppisia kansalaisia paitsi Internetissä ja puhelimessa niin myös asentamalla mikrofoneja ja kameroita näiden kotiin aina kun sattuu huvittamaan.

Lähde: Väkivaltainen ekstremismi Suomessa – tilannekatsaus 1/2015.
Lähde: Väkivaltainen ekstremismi Suomessa – tilannekatsaus 1/2015.

Suomessa Ranskan ja Yhdysvaltojen mallin perään kuolaavat erityisesti kokoomuksen ja perussuomalaisten poliitikot. Perussuomalaiset vaativat Internet-sensuuria, ”fasistiseksi” luokittelemiensa järjestöjen täyskieltoa ja maahanmuuttokritiikin kriminalisointia (1, 2, 3, 4). Kokoomuksen presidentti Sauli Niinistö ja sisäministeri Orpo ovat myös vedonneet Pariisin tapahtumiin ja vaatineet poliisin verkkovakoiluoikeuksien välitöntä laajentamista.

Noin tuntia ennen Pariisin iskuja kokoomuksen juutalainen kansanedustaja Ben Zyskowicz vieraili juutalaisen Ruben Stillerin keskusteluohjelmassa. Puoluetovereidensa tavoin Zyskowicz julisti, että myös ”demokratioilla” on oikeus vakoilla kansalaisiaan. Hän vaati lisää verkkovakoiluvaltuuksia viranomaisille ja heitti lokaa yksityisyydensuojasta huolestuneiden ”ihmisoikeuslakimiesten” niskaan.

Siirtolaiset – syyllisiä vai uhreja?

Valtamedialle tärkeintä iskujen jälkeen on ollut vaatia vapaan siirtolaistulvan jatkumista. Kantaväestöä on jopa epäsuorasti syytetty iskuista. Terrorismiin turvautuneita islamisteja kutsutaan Euroopan ”rakenteellisen rasismin” uhreiksi. Väkivalta ei siis olekaan siirtolaisten vaan siirtolaiset raakuuksiin ”pakottavien” eurooppalaisten syy!

Oli kyseessä sitten Sipilä tai brittiläinen The Guardian, eliitin viesti on kaikkialla sama: maahanmuuttajarikollisuutta ei saa yhdistää maahanmuuttoon! Todellinen uhka tulee ”äärioikealta”!

Viesti on mennyt perille myös virkavallalle. Pariisissa pieni joukko paikallisia järjesti mielenosoituksen islamismia vastaan terrori-iskun jälkeisenä päivänä. Alla olevalta videolta näkyy kuinka poliisi hyökkää ilman mitään näkyvää syytä mielenosoittajien kimppuun kohdassa 3:25. Kun poliisi oli raudoittanut isänmaalliset mielenosoittajat, tapahtumaa sivusta seuranneet pelkurimaiset maahanmuuttajat sylkivät näiden päälle. Poliisi ei ole ystävä.

Terrori-iskujen jälkeen Ranskan pääministeri Manuel Valls jyrisi sosiaalisessa mediassa, että maan on tulevaisuudessakin otettava vastaan rajat ylittävät afrikkalaisten ja arabien tulva.

Vain tunteja ennen iskuja Saksan liittokansleri Angela Merkel väitti Wall Street Journalin mukaan, että on ”mahdotonta” sulkea rajoja laittomilta siirtolaisilta. Maahantunkeutujat ovat maaginen luonnonvoima, jota ei Merkelin mukaan voi yksinkertaisesti kontrolloida.

Ainut tapa vastata terrori-iskujen haasteeseen onkin eliitin mukaan jatkaa avoimien rajojen politiikkaa ja kaventaa kantaväestön yksityisyydensuojaa.

Juutalaisjärjestöt: iskut olivat antisemitistisiä, vaikka yksikään ei kohdistunut juutalaisiin!

Charlie Hebdon yhteydessä juutalaiset varastivat show’n. Jopa Suomen medioissa vietettiin kevättalvella antisemitismin teemakuukautta, jonka otsikoilta kukaan ei voinut välttyä: ”Helsingin juutalaiset pyytävät poliisilta säännöllisesti virka-apua”. ”Helsingin juutalaisseurakunnan johtaja: Toinen maailmansota tuntuu läheisemmältä kuin koskaan”. ”Juutalaisten turvattomuus lisääntyy myös Suomessa”. ”Juutalaisen seurakunnan johtaja: Kadulla huutelua ja sylkemistä”. ”Räsänen esittää valtion avustusta juutalaiselle seurakunnalle”. ”Antisemitismin nousu Suomessa huolestuttaa”. ”Poliisi turvaa huomaamatta juutalaisia Helsingissä”. ”Synagogan turvallisuus huolestuttaa Turussakin”. ”EU-johtaja varoittaa juutalaisten joukkopaosta Euroopasta”. Ja niin edelleen.

Kaikki huipentui siihen, että 100 000 euroa suomalaisten verorahoja lahjoitettiin juutalaiselle seurakunnalle Charlie Hebdoon vedoten. Rahan ja lainsäädännöllisten etuoikeuksien vaatiminen oli viime kerralla helppoa, sillä uhrien joukossa todella oli juutalaisia. Nyt juutalaisia uhreja ei ole, mutta iskuja on silti kutsuttu antisemitistisiksi!

Israel National News –sionistilehti yritti valehdella poliittisten irtopisteiden toivossa, että iskun kohteeksi joutunut konserttisali oli juutalaisten omistama. Todellisuudessa juutalaiset olivat myyneet rakennuksen ei-juutalaisille omistajille jo hyvissä ajoin ennen iskua. Myös kansainvälinen juutalainen painostusjärjestö Anti-Defamation League yritti repiä propagandahyötyä konserttisalin omistushistoriasta ja syytti ”antisionisteja” terrori-iskuista.

Ranskan juutalaisen lobbausjärjestö CRIF:n johtaja Roger Cukierman joutui kuitenkin myöntämään, ettei yksikään iskuista kohdistunut juutalaisiin.

r0_203_4482_2724_w1200_h678_fmax

Eikö olekin kummalista, etteivät terroristit iskeneet lainkaan juutalaisiin kohteisiin? Pariisissa asuu Yhdysvaltojen ja Israelin suurkaupunkien jälkeen maailman mittavin juutalaisväestö. Valtamedia toitottaa päivästä toiseen muslimien vihaa juutalaisvaltio Israelia vastaan. Miksei toistasataa henkeä vaatineista hyökkäyksistä yhtään ei sitten tehty synagogaa, sionistijärjestöjen toimistoja tai juutalaiskortteleita vastaan?

Mikäli Islamic State oli todellakin surmien takana, on syytä muistaa, että järjestö saa Syyrian-vastaiseen sotaansa suoraa tukea Israelilta.

Vaikka juutalaiset eivät olleetkaan terroristien tähtäimessä, ovat muslimi- ja juutalaisryhmät järjestäneet Pariisista Helsinkiin yhteisiä tapahtumia, joissa on peräänkuulutettu ”suvaitsevaisuutta” ja liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa.

Tämä aiheuttaa tietysti ankaran kognitiivisen dissonanssin ”halla-aholaisille” maahanmuuttokriitikoille, jotka edelleen väittävät, että juutalaiset ovat piinkovia eurooppalaisia nationalisteja ja ainut todellinen vastavoima ääri-islamille. Missä ovat juutalaiset vastineet Rajat kiinni! –liikehdinnälle?

Pariisin tilaisuudessa juutalainen kirjailija Marek Halter muistutti, että juutalaisten ja maahanmuuttajien yhteinen vihollinen on ”äärioikeisto”, joka pyrkii suojelemaan eurooppalaisten perintöä pakkomonikulttuurisuudelta. Juutalainen toimittaja Jesse Berney julkaisi artikkelin, jonka otsikko kuului suomeksi: ”Pariisin iskujen jälkeen emme saa sulkea rajojamme – rajat on avattava

Aiemmin tänä vuonna Suomen juutalaisyhteisö on vaatinut liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa juutalaisen Koko Hubaran järjestämässä Meillä on unelma –tapahtumassa, HaKehila-lehden artikkeleissaan sekä 5.3. Helsingin synagogan edustalla järjestetyssä monikulttuurisuustapahtumassa (1, 2). Viikonlopun yhteismielenosoitus muslimien kanssa ei siis suinkaan ollut poikkeus vaan sääntö.

Diasporassa juutalaiset sanomalehdet ja kansalaisjärjestöt ovat vannoneet siis rauhan, rakkauden ja avoimien rajojen nimeen. Israelissa retoriikka on ollut paljon purevampaa. Suosittu israelilainen rabbi ja best seller –kirjailija Dov Lior iloitsi Pariisin murhista ja kutsui niitä kostoksi ”holokaustista”!

assad1

Pariisin iskut tarjoavat tekosyyn Assadin väkivaltaiselle syrjäyttämiselle

Mirror-lehti haastatteli terrori-iskun jälkeen entistä Nato-komentaja James Stavridisia, joka vaati, että sotilasliitto lähettäisi jalkaväkensä Syyriaan.

Vaikka virallinen syy Naton liittymiselle sotaan olisikin taistelu Islamic Statea vastaan, paljastaa Stavridis haastattelussa, mikä hänen todellinen tavoitteensa on. Hänen mukaansa Nato voisi alkaa aseistaa samalla Assadia vastaan taistelevia kurdimilitantteja. Stavridis ennusti haastattelussa, että Israelin liittolaisvaltio Turkki tahtoisi varmasti mielellään osallistua Syyrian teurastukseen muiden Nato-maiden rinnalla.

Toisin sanoen Pariisin tapahtumat tarjoavat Israelille ja lännelle viimein tarpeeksi painavan tekosyyn hyökätä Syyrian sydänmaille ja aseistaa entistä avokätisemmin Assadia vastustavia kapinallisia. Kyse ei ole ”terrorisminvastaisesta sodasta” vaan Israelin ja Yhdysvaltojen kyynisestä geopolitiikasta.

Mikäli Nato todellakin käyttää tilaisuuden hyväksi ja hyökkää Syyriaan, on mielenkiintoista nähdä, voiko Assad luottaa Venäjän tukeen. Syyskuussa The Guardian uutisoi Venäjän ja johtavien länsimaiden Syyriaa koskevista neuvotteluista. Venäjä lupasi 2012 osallistuvansa Israelia vastustavan Assadin syrjäyttämiseen sillä ehdolla, että hallituksenvastaista oppositiota ei aseistettaisi.

Pariisin iskujen jälkipyykki on siis yhtä kyynisyyden ja hyväksikäytön juhlaa.

Vastuu islamistisiirtolaisten väkivallasta on vieritetty islamismia (Assad) ja siirtolaisuutta (Euroopan ”äärioikeisto”) vastustavien harteille. Maahanmuuttajaterrorismia vastaan tahdotaan taistella lisäämällä maahanmuuttoa. Kerettiläiset historiantutkijat vangitaan ”väkivallan” ehkäisemiseksi. Islamic State tahdotaan tuhota syrjäyttämällä Assad. Antisemitistejä syytetään iskuista, joista yksikään ei kohdistunut juutalaisiin.

Onko Eurooppa menettänyt loputkin järjenrippeensä?

 

Arvi Pihkala

17 kommenttia

 1. Putin on ratkaisuroolissa, periaatteessa vastustaa sionisteja, mutta siellä on kremlissä öttiäiset, joita ei päästä desinfioimaan.

  chabad-satanistit kuiskuttelemassa korvaan.u

  Plusääni(19)Miinusääni(2)
 2. ”Ratkaisu Pariisin katastrofiin: lisää maahanmuuttoa ja verkkourkintaa!” eli ”kaikkien maiden maanpetturit – yhdistäytykää”!

  Plusääni(23)Miinusääni(1)
  1. Tekstin perusteella, tuntematta takana olevia johtohenkilöitä näyttäisi lupaavalta:

   ”Lehdistötiedote: Suomidemokraatit ry sekä Muutos 2011 ry ovat solmineet laajan yhteistyösopimuksen
   Yhteisenä tavoitteena on perustaa yksi kansallismielinen suoraa demokratiaa ajava rekisteröity puolue.”,
   http://mvlehti.net/2015/11/16/lehdistotiedote-suomidemokraatit-ry-seka-muutos-2011-ry-ovat-solmineet-laajan-yhteistyosopimuksen/

   Jos mahdollisesti puolueeksi päässeenä aikanaan sattuisi pääsemään vaikka eduskuntaan, niin toivottavasti ei tee ’soineja’!

   Plusääni(10)Miinusääni(1)
   1. Soini taitaa olla pätevä takinkäännön opettaja:

    ”PS-pomolle tappouhkauksia – Siirtyminen Evitskogin vastaanottokeskuksen johtajaksi sai ihmiset raivostumaan
    Pekka M. Sinisalo kertoo saaneensa viikonlopun aikana 76 tappouhkausta.

    Sinisalo aloitti työt SPR:n ylläpitämän Evitskogin vastaanottokeskuksen johdossa viime viikon perjantaina.

    Uutinen nimityksestä nostatti viikonloppuna runsaasti ihmettelyä, sillä vielä elokuussa Sinisalo arvosteli samaisen vastaanottokeskuksen perustamista Kirkkonummelle.

    Perussuomalaisten nimissä 12. elokuuta lähetyssä tiedotteessa Sinisalo kysyi muun muassa: ”Haluammeko me kuntaan oikeasti pakolaiskeskuksen?”

    Kahta kuukautta myöhemmin hän itse siirtyi “vihollisen” leiriin…”,

    http://mvlehti.net/2015/11/16/ps-pomolle-tappouhkauksia-siirtyminen-evitskogin-vastaanottokeskuksen-johtajaksi-sai-ihmiset-raivostumaan/

    Plusääni(9)Miinusääni(1)
 3. Molemmat Pariisin iskut ovat sionistien, CIA/MOSSAD järjestämiä false flageja ja molemmat niistä ovat 100 % feikkejä. Miksi ihmeessä uskotte roskalehtien uutisointia näistä iskuista kun You Tube on täynnä riippumatonta analysointia ja todisteita (eli videoita ja valokuvia) siitä, että iskut ovat lavastettuja.

  Pariisi Nov 13; missä näette verta? Näette kyllä hohtavan valkoisia lakanoita ja kuvia näyttelijöiden ”ruumiista,” mutta missä helvetissä on TAAS KERRAN mestauksien ja räjähdyksien tuottama veri? Ja kaiken huippuna ”raskaana oleva nainen” roikkuu kymmenen minuuttia ilmassa pitäen kiinni ikkunalaudasta vain toisella kädellään, koska twiittaa kauhuissaan ”apua”. Oikeesti, toi on naurettavaa, analysoikaa video itse. Crises actors (palkattuja ammattinäyttelijöitä) haahuilee raskaana olevan naisen läheisyydessä hämärällä kujalla, mutta tämä kipparikallen pinaattia syönyt rautarouva ei tietenkään huuda apua, vaan roikkuu yhdellä kädellä ikkunalaudasta ja twiittaa apua. Kyllä joo, nyt saadaan taad ympäri eurooppaa näyttäviä otsikoita. Näyttelijöitä kaikki tyynni ja sen kyllä huomaa jos viitsii katsoa – amatöörejä. Ranskan poliisit seisovat teatterin edessä kaikessa rauhassa ”onks viljoo näkynyt” asennossa kun samaan aikaan muka 60 panttivankia mestataan YKSITELLEN sisällä teatterissa. Todisteena tietysti kuva: ammattinäyttelijöitä makaa putipuhtaissa vaatteissa enemmän tai vähemmän epämääräisessä läjässä jollakin muka vereen värjätyllä alustalla, mutta missä vitussa on ihmisistä ulosroiskahtanut veri? Myrkylläkö nämä ihmiset tapettiin, vai mitä helvettiä siellä tapahtu?

  Googlatkaa ja katsokaa you tube, siellä on todisteita (Paris shooting nov 13 false flag) pilvin pimein. Esim. sama jenkki kriisi näyttelijätär on löydetty jo kolmannesta terroristi-iskusta peräjälkeen, hups… eikös olekin ihmeellistä? Sama muija sattu taas kerran olemaan paikalla kun terroristit ”yllättäen” hyökkäs, tällä kertaa Pariisissa, no voi, voi… onpas tytöllä huono tuuri (illuminati investigation / Paris attack crisis actor false flag – you tube).

  Mun pointti on se, etta KAIKKI info mitä vastaanotatte sionistiomisteisen roskamedian kautta pitää osata kyseenalaistaa. Niiden välittämät uutiset eivät ole ainakaan minulle totta, ennen kuin ne on todistettu todeksi. Mitkään väitteet liittyen näihin Pariisin iskuihin eivät ole faktaa – ne ovat kansalaisten törkeää aivopesua, valehtelua ja häikäilemätöntä propagandaa.

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
  1. …… lisähuomautus: jos olette kiinnostunaita saamaan lisää infoa Rothschild zionist toiminnasta ja heidän ”yksi maailmanhallitus” agendastaan, suosittelen You Tube – David Icke. Siinä on sellainen mies, joka puhuu kyseisestä maailmanlaajuisesta rikollisliigasta rehellisesti, asioita kaunistelematta.

   Plusääni(7)Miinusääni(9)
    1. Okay, pitää tarkistaa. Voi hyvinkin olla valeoppositio, mutta ainoastaan JOS Icke väittää Hitleriä Rothschildin mieheksi, koska sitä hän ei varmuudella ollut. Itse en ole kyseistä väitettä nähnyt, joten en voi ottaa kantaa. Ne David Icken luennot, joita itse olen nähnyt ovat olleet vakuuttavia, mutta tarkkaavaisuutta tarvitaan. Se on kuitenkin laajasti tiedossa, että Mr. Jones on sionistien leirissä oleva vale-oppositio, eli harhauttaja!

     Plusääni(1)Miinusääni(3)
  2. Samaan päätelmään tulin minäkin pikaisella asiaan tutustumisella: ei tapahtunut mitään Pariisin verilöylyä. Ei ruumiita missään! Ei yhtään kuvaa missään todellisesti kuolleesta. Konserttisalista (suurimman ”verilöylyn” paikka) pakeni ihmisiä, jotka eivät juosseet tosissaan, kunhan hölkkäsivät kapealle kujalle (pari ruumiiksi tekeytynyttä ihmistä makasi ulko-oven ulkopuolella, vaikka sisällähän ammuttiin ja sinne kuolleet olisivat jääneet). Olikin sattunut jonkin lehden toimittaja kuvaamaan ihmisten ”pakenemista” juuri kyseisen kadun asunnosta. Yhdessä videossa musta mies selitti, että hänen kännykkänsä oli pysäyttänyt luodin (näytti kännykkää, johon oli ammuttu todennäköisesti pienoiskiväärillä). Paidan reikä ja verijälki on helppo maskeerata (ja miten juuri tämäkin päätyi haastateltavaksi!). Ranskan presidenttikin poseerasi jalkapallopelin katsomossa kansan nähtävillä muka ”poissa” tapahtumista ja muka syyttömänä.

   Suomen päättäjät sitoutuivat turvatakuihin. Kun Suomessa vähän lakia rukataan, niin saadaan Suomi pakotetuksi sotaan, jos j-ihmiset synnyttävät sodan johonkin päin EU:ta (ja sen synnyttäminen on heille äärimmäisen helppoa, Euroopan maathan ovat heidän velkarahajärjestelmänsä orjia ja siten j-ihmisten absoluuttisia orjia; Suomessakaan yksikään päättäjä ei saa/voi sanoa lauseen puolikastakaan j-ihmisiä vastaan tai käy erittäin huonosti).

   Demokratia, suomalaisten miesten yksinvalta, on vienyt maan täydelliseen orjuuteen/hirvittävään tuhoon syöksevään j-velkarahajärjestelmään ja maan ja kansan täydelliseen tuhoutumiseen. Näin käy, kun suomalaiselle miehelle annetaan valtaa. Kaikki tuhoutuu, hirvittävällä tavalla. Nämä heittiöt pitävät vielä suurimpana yhteiskunnallisena saavutuksenaan naisvaltaa. Ja nartut paijaavat muslimijihadisteja, jotka ovat vapaasti kävelleet tänne vetämään suomalaisilta kurkut auki. Lopetan tähän.

   Plusääni(17)Miinusääni(3)
   1. Jatkoviesti krville. Varoitin asiasta jo 6-7 vuotta sitten kirjoituksellani ”Suomen tuhoamisohjelma”, mutta turhaan. Varoituksellani ei ollut mitään vaikutusta krpiin. Eihän krpä mitään usko eikä tee missään asiassa mitään, kun on viinaa, alapäävehkeilyä, viihdettä, televisiota ja paskanvääntöä joka asiassa. Ja suurella hartaudella vedetään aivopesua joka ikisestä mediasta.

    Plusääni(11)Miinusääni(3)
   2. Ja selvyyden vuoksi vielä: ISIS (ent. Al Qaeda) on juutalaisjohtoinen palkkaterrorijoukkio (mm. juutalaisten hallitsema USA mukana ohjaamassa sitä), joka operoi maksua vastaan ympäri maailmaa, missä milloinkin. Täällä yhdessä viestissä (kiitos siitä!) kerrottiin, että ISISin johtaja Abu Bakr al-Baghdadi on oikealta nimeltään Simon Ellis. Hän on ranskanjuutalainen, jonka Mossad on kouluttanut. Nämä tänne Suomeenkin tuodut jihadistitaistelijat (”pakolaiset”) ovat juutalaisten palveluksessa. Kun he tuhoavat Suomen, tuhoaja on juutalaiset. On hirvittävä fiasko, että Suomessa on demokratia! Kaikki, joka ikinen asia, tuhoutuu väkisin, kun rahvas (99,6% kansasta) pääsee yksinvaltaan.

    Plusääni(11)Miinusääni(3)
   3. Olitko paikalla, kun tiedät asian noin hyvin? Sinulla näkyy olevan meedion taidotkin, kun osaat ennalta aavistaa kaiken? Vesa-Ilkalla on oma raamattu, historiankirjoitus ja maapallokaan ei ole pyöreä? Voihan vee, mitä propagandaa täällä jaetaan. Täältä löytää parhaat naurut joka kerta!!!!! Muuten, katsokaa uutiset ja vaikkapa vähän ulkomaisiakin uutiskanavia! Ai niin, eiväthän lessut katso telkkaria, kun se on saatanasta?

    Plusääni(2)Miinusääni(9)
    1. Näytät olevan malliesimerkki suomalaisesta ”järjestä”, joka kruunaa suomalaisen rappeutuneisuuden ja turmeluksen. Ongi sinä totuutesi, historiasi ja tietosi televisiosta. Sehän on vihollisen aivopesuväline, propagandaväline ja demoralisaatioväline – todellinen idioottien nurkkajumala. Sitten näitä zombeja vaeltaa kaikkialla. Ulkomaiset uutistoimistot ovat kaikki vihollisen (j-vihollisen) omistuksessa tai kontrollissa, joten lähde, josta imet uutisesi ja tietosi, on kuolettavasti myrkyttynyt.

     Minun tietoni, olemassaoloni ja elämäni perustuu Raamattuun, joka on Jumalan kirja, ei minun kirjani.

     Aasikin tietää enemmän kuin televisiouskovaiset, sillä aasi on säästynyt valheen- ja huijauksenimennästä myrkkylähteestä. Pääsisitte monesta pahasta, jos – kansanvalta kun olette – valitsisitte aasin presidentiksenne ja sen syöttökaukalon tietojenne ja historiankirjoituksenne lähteeksi.

     Suomalainen ihminen on kävelevä Suomen tuho. Olen tiennyt tämän lapsesta asti. Oikein alkoi kuvottaa taas.

     Plusääni(7)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat