Perussuomalaiset ruoskivat Goldman Sachsin uhria – esittäen samalla ”pankkikriittistä”

Sionistipuolue perussuomalaiset vaatii puoluelehtensä tuoreimmassa numerossa kovaa linjaa Goldman Sachsin ryöväämää Kreikkaa vastaan. Petoksella luotuja velkoja ei tule antaa anteeksi, vaan kansallisomaisuuden yksityistämisen on jatkuttava.

Perussuomalaisten linja on, että tavallisten kreikkalaisten on korjattava tuhot, joita maan poliittinen eliitti ja juutalainen Goldman Sachs –rikollispankki tekivät ennen velkakriisin puhkeamista.

Artikkelissa ”Kreikan velkoja ei leikata” perussuomalaiset ylpeilevät Timo Soinin ja Sampo Terhon ”historiallisen tiukalla linjalla” pankkien ryöväämää Kreikkaa vastaan. Artikkelin kummallisinta propaganda-antia ovat populistiset pankkivastaiset iskulauseet, jotka ovat räikeässä ristiriidassa perussuomalaisten käytännön politiikan kanssa.

Puoluelehti antaa kylmää kyytiä tavallisille kreikkalaisille veronmaksajille, jotka ovat velkakriisin suurimmat kärsijät:

MIKÄÄN sellainen ratkaisu ei kelpaa, missä leikattaisiin Kreikan velkoja eikä ylipäätään sellainen ratkaisu, jossa lainattu sata euroa tulisi takaisin vähempänä kuin sata euroa.”

”Terhon mukaan on kriittistä, että Kreikka pystyy noudattamaan niitä tiukkoja ehtoja, jotka viime vuonna asetettiin.”

”Kreikkalaiset vastustavat jyrkästi EU:n vaatimia säästötoimenpiteitä, joita rahoittajamaat edellyttävät maan tukemiseksi…”

”Ulkoministeri Timo Soini ja perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho painottavat, ettei Kreikalle saa antaa velkoja anteeksi…

”Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho painottaa, etteivät perussuomalaiset hyväksy Kreikan velkojen leikkauksia.”

”Säästötoimenpiteillä” perussuomalaiset tarkoittavat maan kansallisomaisuuden kauppaamista ulkomaille pilkkahintaan, terveydenhuollon, koulutuksen ja sosiaaliturvan yksityistämistä sekä palkkatason ja eläkejärjestelmän perikatoa.

Kaikki ”säästetyt” rahat siirretään Kreikan velkojille, eli etunenässä monikansallisille suurpankeille.

greece-imf

Pankkivastaisella retoriikalla irtopisteitä

Imagosyistä perussuomalaiset ei kuitenkaan voi esiintyä avoimesti monikansallisten pankkien käsikassarana.

Puoluelehden Kreikka-artikkeli onkin täynnä pankkivastaista retoriikkaa, jolla ei ole mitään tekemistä perussuomalaisten reaalimaailmassa tekemän politiikan kanssa:

”Poliittisen eliitin ja suurpankkien välille on kehittynyt sairaalloinen symbioosi. Poliitikot ottavat yhä enemmän lainaa, jotta he voisivat maksaa pankeille, jotka vastapalveluksena lainaavat yhä enemmän rahaa valtioille, jotta tämä Ponzi-huijaus ei romahtaisi.”

”Saksalaisen European School on Management and Tecnology -yliopiston tuoreen tutkimuksen mukaan tukirahat valuivat lähes kokonaan Kreikalle rahaa lainanneiden saksalaisten ja ranskalaisten pankkien pelastamiseen.”

Puoluelehden hämäävän retoriikan takana on kummallinen looginen himmeli. Perussuomalaisten mukaan Kreikan on myytävä kansallisomaisuutensa ja koko yhteiskunnallinen infrastruktuuri yksityisille pankeille, koska muuten saksalaiset ja ranskalaiset pankit rikastuvat EU-veronmaksajien rahalla.

Toisin sanoen perussuomalaiset väittävät, ettei eurooppalaisen valtion velkoja voida leikata muilla tavoin kuin asettamalla muut maat velkojen maksumiehiksi. Perussuomalaiset ovat asettaneet monikansalliset suurpankit jumalalliseen asemaan, jossa pankkien on saatava ”omansa” takaisin korkoineen riippumatta siitä, ovatko ne asettaneet uhrinsa velkavankeuteen petoksilla tai liiallisella riskinotolla.

Perussuomalaiset esittävät siis ”pankkikriitikkoja”, vaikka he pitävätkin pankkien oikeutta kiskoa korkoa jonkinlaisena jumalallisena lakina, jota yhdelläkään valtiolla ei ole oikeutta uhmata.

Todellisuudessa Kreikan velkojen leikkaaminen merkitsisi sitä, että maa ilmoittaisi monikansallisille pankeille jättävänsä petoksella luodun velan maksamatta, minkä jälkeen Kreikka kansallistaisi pankkijärjestelmänsä ja aloittaisi puhtaalta pöydältä. Tämä olisi todellista pankkikritiikkiä perussuomalaisen populismin sijaan.

kultainenaamunkoittokreikka
Kansallissosialistinen Kultainen Aamunkoitto käy Kreikassa yksinäistä taistelua pankkeja vastaan.

Mitä perussuomalaisten pitäisi tehdä?

Mikäli perussuomalaiset tahtoisivat haastaa pankkien ylivallan, tukisivat he kreikkalaisten veronmaksajien taistelua velkaorjuutta vastaan.

Sen sijaan perussuomalaiset syyttävät jatkuvasti uhria. TTIP-pankkiylivaltasopimusta kiihkeästi kannattanut perussuomalainen Jussi Halla-aho on vaatinut jopa pankkivastaisten mielenosoittajien nujertamista panssarivaunuin!

Mikseivät perussuomalaiset hyökkää ikinä Kreikan velkakriisin synnyttänyttä Goldman Sachsia vastaan? Kreikan ongelmat kärjistyivät, kun maan poliittinen eliitti päätti liittää Kreikan väkisin euroon. Tämä taas edellytti sitoutumista Maastrichtin pankkiylivaltasopimukseen, joka kieltää valtioita rahoittamasta julkista kulutusta omalla keskuspankkirahalla.

Kreikan budjettialijäämä oli kuitenkin eurojäsenyyden kannalta liian suuri, minkä takia Kreikan petollinen hallitus otti yhteyttä juutalaiseen Goldman Sachs –rikollispankkiin.

Kreikan keskuspankin johtaja Lucas Papademos toimi Goldmanin rikoskumppanina, kun pankkiirit piilottivat valtion alijäämän ja julkiset velat kirjanpitohämäyksen avulla. Kreikka myi velkansa Goldmanille ja sitoutui samalla ostamaan velat myöhemmin takaisin paljon alkuperäistä korkeammalla korolla. Petos viimeisteltiin naamioimalla se koronvaihtosopimukseksi kutsutuksi johdannaiseksi.

Tavallisella Kreikan kansalla ei ollut huijauksen kanssa mitään tekemistä eikä heitä voi pitää vastuullisina kreikkalaispankkiirien ja Goldman Sachsin salaisista sopimuksista.

Jos perussuomalaiset tahtovat olla kansainvälisten pankkien luottopuolue, voisivat he vähintään sanoa sen rehellisesti ja jättää pankkivastaiset vaaliteemat kokonaan muille.

 

Lue myös:

Kreikassa juutalaispankkiirien luoma talouskriisi kärjistyy
Kreikka ja petos nimeltä demokratia
Taloustutkija: pankit eivät halua Kreikan eroavan EU:sta

5 kommenttia

 1. Perussuomalaiset ovat suorastaan traagisen naurettavia kaikissa toimissaan.

  He nousivat valtaan ”vastustamalla” EU:ta. Muistattehan ”kansanmiehen”, jolla sana sujui ? ”Missä EU, siellä ongelma” jne. jne.

  Nyt tämä sama surkea maanpetturi, kelvottomista nollista kelvottomin, pahoittelee Brexitiä, kiittelee EU:ta puolustusyhteistyöstä ja muutenkin on kuin paraskin federalisti. En ole eläissäni nähnyt räikeämpää valehtelijaa ei-juutalaisten joukossa. Jopa nämä ”se oli totta mielessäni”-holokaustiuhrit ovat tavallaan rehellisempiä, sillä he myönsivät painostettuina valehdelleensa. Mutta ei Soini.

  Ja hänen perskärpäsensä. Voi Pyhä Sylvi, minkälaisia ihmisraunioita… Puolustusministeri kuvittelee olevansa uudelleensyntynyt Clark Gable ja ajaa hysteerisesti Suomea amerikkalaisten kansanmurhaajien kanssa samaan leiriin, jotta suomalainenkin pääsisi tuhoamaan maailman kansoja. Oikea sanonta nykyään kuuluisi suurinpiirtein: ”Missä NATO, siellä kansanmurha!” Miettikää vaikka Libyaa, Irakia, Libanonia, Balkania, you name it. Jos taivaalla pörrää sionistis-imperialistinen jenkkiarmeija perskärpäsineen niin yksi asia on varma: Kohta kuolee miljoonia. Ja meidän pikkujussimme hakee verisen käden hyväilyä: ”Hyvä poika, puskii!”

  Entä työministeri, Rikesakon Nostaja? Varsinainen syvien vesien hauki, sai nekin tulot pienemmiksi ahnehtiessaan rahaa rakastamilleen pakolaisille. 🙂

  Niin niin, perussuomalaiset ovat naurettavan traagisia maanpettureita ja toisaalta traagisen naurettavia idiootteja. Siis persuherrat. Heitä äänestänyt kansa on heidän uhrinsa. Ja koittakoon aika, jolloin näiden herrojen teot punnitaan kultaisella vaa’alla…

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
  1. Persuperseilijöitä ei tosiaan voi liikaa moittia. Samanlaista kansanpettäjä-roskaväkeä kuin Kreikan Syriza. Naton rötösluetteloon voisi laittaa vielä operaatio Gladion ihmeellisyydet sekä törkypropangandan ja pommien suoltaminen serbien niskaan Jugoslavian hajoamissotien aikana. Näistä on niukasti tietoa, koska vastamediaa ei noihin aikoihin ollut edes olemassa.

   Plusääni(14)Miinusääni(0)
 2. Soinin puheet, kuinka hän on taistelemassa rasismia ja antiseminismiä vastaan jossain juutalaisten hysteriakokouksessa, niin voiko enää alemmas vajota.

  Minkähänlaisen kultaisen kädenpuristuksen se on tuolta rikollisporukalta saanut, kun elämäntehtäväksi muuttui miljardööri-pankkiirien puolesta taisteleminen.

  Mies tuhosi ps-puolueen kertaheitolla. Sitä raivon määrää mitä nämä ökyrikkaiden rikollisjuutalaisten hännystelijät aiheuttavat. Joku Stubbi on yksi pahimmista, tosin ei ole koskaan esittänytkään että olisi ajamassa Suomen ja suomalaisten asioita, vaan ihan avoimesti on juutalaisten palveluksessa.
  Alhaisia maanpettureita eikä mitään muuta.

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
  1. Miten niin ”muuttui”? Puhdasta pankkirismia se aina on kannattanut. Koko puolue on pankkimafian huijaus ja jo SMP oli. Alusta lähtien maanpetturuutta on palvella vain kv. juutalaisuutta, joka edustaa mamutusta ja pankkieliittiä. Hän on huijannut päinvastaisella, vaikka jokainen aivot omaava näki koko jutun läpi heti alkuunsa. Puolue on paisunut ja kutistunut monta kertaa aiemminkin. Se on tyhjää popuismia muutenkin eli ei se ”kapina” ole mitään muuta kuin epämääräistä meteliä ollut. Mutta kansa luulee heti, että jos on jotain hyvänkuuloista ripauskin, niin varmaan on muka oikea juttu

   Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat