Syyrian presidentti: ”Totuus löytyy vaihtoehtomedioista!”

Ranskalainen televisiokanava haastatteli hiljattain Syyrian presidenttiä, Bashar al-Assadia. Assadin mukaan valtamedia valehtelee jatkuvasti Lähi-idän tilanteesta, minkä vuoksi totuus löytyy nykyään vaihtoehtomedioista.

Länsimainen valtamedia on mustamaalannut Assadia vuosien ajan siksi, että hän ei ole suostunut tekemään Syyriasta Israelin ja monikansallisten pankkien vasallivaltiota.

Esimerkiksi Suomen valtamedian mukaan al-Qaidakin olisi Syyrialle parempi johtaja kuin Israel-vastainen mutta uskonnollisesti suvaitsevainen Assad. Assadia vihaava Israel tukee aktiivisesti muun muassa Isisin toimintaa Syyriassa.

Ei olekaan ihme, ettei Isisiä ja al-Qaidaa vastaan taistelevalla Assadilla ole paljoa luottoa länsimaisiin valtioihin ja poliittista eliittiä hännysteleviin tiedotusvälineisiin. Presidentin mukaan luotettavinta tietoa tuottavat nyt kansalaisten itsenäiset mediat.

Kun Assadilta kysyttiin tuoreessa haastattelussa, millaiset hänen terveisensä ranskalaisille ovat, hän vastasi:

”Poliitikoille tahdon sanoa, että tärkeintä on palvella nyt Syyrian kansalaisten etua. Viimeisen kuuden vuoden aikana tilanne on ollut surkea syyrialaisten kannalta. Ranskalainen politiikka [Syyriassa] on ollut myös Ranskan kansallisten etujen vastaista.”

”Ranskan kansalle tahdon sanoa, että valtamedia on epäonnistunut lähes kaikissa länsimaissa […] totuus löytyy nyt vaihtoehtomedioista.”

Totuus on Lähi-idän sotien uhri. Ranskalaisten tulee siis etsiä aitoa informaatiota vaihtoehtomedioista. […] Kansalaiset eivät saa antaa päättäjien tehdä politiikkaa, joka perustuu valheille.”

Sekä Israel että lännen valtamedia ovat olleet raivoissaan erityisesti siitä, että Syyrian puolustusvoimat on kyennyt vapauttamaan Aleppon kaupungin Isisin ja ääri-islamistien liittolaisten hallusta. Israel vastasi Isisin tappioon pommittamalla Syyrian pääkaupunkia.

Aleppon voiton jälkeen Assad painotti lehdistölle, että Syyrian armeija ei tule lopettamaan vapaustaistelua vaan suuntaa katseensa ääri-islamistien ja sionistien lakeijoiden miehittämään Palmyraan.

Assad muistutti, että Yhdysvaltojen strategia on ruokkia Syyriassa kaaosta ja käyttää sekasortoa tämän jälkeen hyväkseen sodan eri osapuolten kiristämisessä. Assad aikoo panna kaaokselle lopun.

Sionistit uhkailevat siviileitä ja puhuvat ”tuomionpäivästä”

Sionisteja Assadin voittokulussa raivostuttaa etenkin se, että Syyria tulee olemaan vielä pitkään kiitollisuudenvelassa Libanonin vastarintaliike Hizbollahille, jonka muodostamasta uhasta maailman voimakkain ulkopoliittinen lobbausjärjestö AIPAC on alkanut pitää jälleen kovaa melua.

Uudella propagandavideolla (yllä) juutalainen AIPAC esittää huonosti naamioidun uhkauksen, että Israelin on tulevaisuudessa todennäköisesti ”pakko” murhata libanonilaisia siviilejä, koska Syyrian sotakokemus on tehnyt Hizbollahista entistä vaarallisemman.

Aleppon vapautuksen jälkeen sionistit eivät tyytyneet vain uhkailemaan libanonilaissiviilejä. Israelin media syytti Yhdysvaltoja siitä, että amerikkalaiset antoivat liian vähän tukea Aleppoa miehittäneille terroristeille! Israel itse on niin heikko, että se kykenee tekemään geopolitiikkaa vain orjuuttamansa Amerikan kautta.

Israelin mukaan ainut positiivinen elementti Syyrian tilanteen kehityksessä on se, että juutalaisvaltion kanssa tiivistä yhteistyötä tekevän Venäjän rooli alueella on kasvanut.

Al-Monitorin haastatteleman israelilaisen turvallisuusviranomaisen mukaan sionistien kannalta on paljon parempi, että päätöksiä tekee Vladimir Putin eikä Qassem Suleimani. Tämä on ongelma, joka syyrialaisten sionismin vihollisten on ratkaistava sen jälkeen, kun ääri-islamistit on lyöty kokonaan.

Toisen al-Monitorin haastatteleman israelilaisen sotilaslähteen mukaan juutalaisvaltio on tiukan paikan tullen valmis antamaan ”kuolemaniskun Syyrialle”, mikäli Hizbollahin ja sionistien välinen taistelu kärjistyy jossain vaiheessa liikaa. Sionistit itse puhuvat ”tuomionpäivästä”.

Venäjä muodostaisi Israelille uhan ainoastaan, mikäli se pyrkisi ”tuomionpäivänä” kieltämään Israelia aloittamasta Syyrian massiivista pommittamista.

Sotilaslähteen mukaan ”Venäjä olisi valmis kääntämään selkänsä Assadille vaikka heti”, mikäli Venäjällä ei olisi laivastotukikohtaa ja suurvaltapoliittisia haaveita Syyriassa: ”Maiden välillä ei ole henkilökohtaista sidettä eikä kunnioitusta”.

Lisäksi Venäjä taistelee ääri-islamisteja vastaan Syyriassa siksi, että venäläiset pelkäävät Isisin ja al-Qaidan toiminnan vahvistavan myös Kaukasuksen alueen ääri-islamisteja. Kyse ei toisin sanoen ole Venäjän pyyteettömästä sodasta sionismin leviämistä vastaan.

assad-nasrallah1

Palkittu veteraanitoimittaja: valtamedia uutisoi Syyriasta ääri-islamistien näkökulmasta!

Palkittu brittitoimittaja Robert Fisk on hiljattain ruoskinut ankarasti valtamedian yksisilmäistä ja usein täysin valheellista Syyria-uutisointia.

Aleppon vapautuksen jälkeen hän esimerkiksi kummasteli, miksi valtamedia ei puhunut vapauttamisesta vaan ”valtauksesta” tai jopa ”Aleppon kaatumisesta”.

Fiskin mukaan valtamedian käyttämät sanamuodot osoittavat, että Syyriasta kirjoitetaan lännessä ääri-islamistien (ja sionistien!) näkökulmasta.

”Lähes kaikki lööpit puhuvat ’Aleppon kaatumisesta’ Syyrian armeijan käsiin – missä tahansa muissa olosuhteissa lehdistö kirjoittaisi, että armeija on ottanut kaupungin ’takaisin haltuunsa’ niin sanotuilta kapinallisilta.

Nyt lehdistö kuitenkin kirjoittaa, että Isis on ottanut Palmyran ’takaisin haltuunsa’. Isisin murhanhimoisen toiminnan huomioon ottaen olisi tietysti kirjoitettava, että Palmyra on ’kaatunut’ takaisin hirmuhallitsijoiden käsiin.”

Fisk muistuttaa, että valtamedian rakastamat äärijärjestöjen ”kapinalliset” alkoivat teloittaa siviilejä, jotka pyrkivät pakenemaan Alepposta ennen taisteluiden alkamista. Tästä huolimatta lehdistö keskittyi ainoastaan Assadin demonisointiin.

Fisk myös ihmettelee, mikseivät amerikkalaiset osallistuneet Palmyraan matkanneen Isis-sotilassaattueen pommituksiin! Eikö Amerikka ole julistanut itsensä kansainvälisen ”terrorisminvastaisen sodan” johtajaksi? Mitä Yhdysvallat enää tekee Syyriassa, mikäli Isisin pysäyttäminen ei kiinnosta?

Näihin kysymyksiin ei valtamediasta löydy vastauksia. Totuus löytyy vaihtoehtomedioista!

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Clintonia tukeva ex-CIA-johtaja: Haluan murhata Syyrian presidentin ystävät!
Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset
Martti Ahtisaari vihainen, koska Syyriassa ei tehty vallankaappausta
Amnestykin heräsi: Yhdysvallat murhaa siviileitä Syyriassa!
Al-Qaidan kumppani toivotettiin tervetulleeksi Yhdysvaltoihin
Wikileaks: Yhdysvallat suunnitellut vallankaappausta Syyriaan jo 10 vuotta

24 kommenttia

 1. Eipä olisi muutama vuosi sitten uskonut, että tuonkin paskiaisen kanssa saa olla prikulleen samaa mieltä länsimaiden ja niiden tiedotusvälineiden luotettavuudesta. Tervetuloa Bashar reppanajengiin!

  Plusääni(12)Miinusääni(2)
 2. Vaihtoehtomedia Magneettimedia itse valehtelee Venäjän propagandan tavoin väittäessään Islamilaisen valtion ( ISIS) kärsineen tappion Aleppossa. Aleppon puolustustaisteluihin osallistuivat Assadia vastaan taistelevat kapinallisten vastarintaliikkeiden Jabhat Fatah al-Shamin (Al-Nusra) sekä Ahrar al-Shamin joukot eikä ISIS.

  Israel ei myöskään iskenyt Damaskoksen lähellä sijaitsevalle Mezzehin sotilaskentälle kapinallisten Aleppossa kärsimän tappion takia kuten Magneettimedia propagandistisesti valehtelee. Puolustusministeri Avigdor Liberman tiedotti Israelin iskeneen ohjuksilla Mezzehin sotilaslentokentälle estääkseen kohteena olleiden syyrialaisten kemiallisten aseiden siirron terroristijärjestö Hizbollahille. Mezzehin sotilaslentokentälle varastoituja aseita olisi voitu käyttää Israelia vastaan ja siksi ne tuhottiin.

  Israel on aiemmin iskenyt samasta syystä Syyriaan tuhoten venäläisten Hizbollah terroristeille ja Syyrian asevoimille toimittamia Tockha-U ballistisia ohjuksia sekä huippumoderneja S-300 ilmatorjuntaohjusjärjestelmiä

  Plusääni(0)Miinusääni(28)
  1. Miksi Israel saa ampua ohjuksia toiseen valtioon ilman, että kukaan sanoo mitään?
   Saanko minä mennä lyömään naapuria turpaan ja ”ennalta ehkäistä” ettei hän hakkaa vaimoaan, mistä minulla ei ole mitään todisteita, mutta keksinpä vaan koska olen v.mäinen henkilö.
   Nämä ”ennalta ehkäisevät iskut” ja ”kemialliset aseet” on samaa luokkaa kuin Naton iskut Irakiin ja sen muistaa kaikki, miten kauheita kemiallisia aseita sieltä löytyikään.

   Plusääni(14)Miinusääni(0)
   1. suvereeni sotilaallinen supervalta toimii intressiensä mukaisesti.

    Israelin puolustusstrategian lähtökohtana on se että se sillä ei ole varaa hävitä yhtään sotaa eikä se hyväksy vihamielisiä joukkotuhoasein varustettuja arabinaapureita tai terroristijärjestöjä kuten Hizbollah.

    Israelin ilmavoimien tunnetuimpia ennaltaehkäiseviä operaatioita oli Syyrian ydinohjelman lopettaminen syyskuussa 2007, Israelin ilmavoimien F-15I ”Ra`am” rynnäkköhävittäjien kohteena oli tuolloin syyrialainen Dir-Al-Zurin ydinlaitos joka tuhoutui ilmaiskussa täysin.

    Kesäkuussa 1981 Irakin diktaattori Saddam Husseinin haaveet ydinaseesta haihtuivat ilmaan Israelin ilmavoimien F-15 ”Baz” ja F-16 ”Netz” hävittäjien iskiessä Osirakin ydinlaitokseen. Ydinlaitos vaurioitui korjauskelvottomaksi.

    Plusääni(0)Miinusääni(2)
 3. ”aseita olisi voitu käyttää Israelia vastaan” niin tai sitten ei, valehtelevien juutalaisten kootut surkeat selitykset,
  ISIS on Israelin ja USA:n luomus ja rahoittama, joten olisi jo aika jonkun antaa takaisin tai saada näiden vallanhimoinen hulluus loppumaan ympäri lähi-itää ja Eurooppaa.

  Pahemmaksi menee, ja Euroopassa laitetaan ihmisiä vankilaan, jos eivät julista ja ylistä juutalais-medioiden valheita ja Euroopan tuhoa.

  Plusääni(22)Miinusääni(2)
  1. ISIS on Yhdysvaltain luoma terroristijärjestö ainoastaan Venäjän propagandassa ja näissä todellisuuspakoisissa faktaköyhissä salaliittoteorioissa.

   Todellisuudessa Yhdysvaltain johtama liittouma on pommittanut ISIS:tä ja kouluttanut sitä vastaan taistelevia irakilaisia ja kurdien joukkoja vuoden 2014 loppukesästä asti. ISIKSEN salamasodan vauhdilla edennyt hyökkäys Irakissa pysähtyi vasta Yhdysvaltain ilmaiskuihin. Terroristijärjestö onkin nyt menettänyt suurimman osan valtaamistaan alueistaan Irakissa.

   http://www.bbc.com/news/world-middle-east-27838034

   Plusääni(0)Miinusääni(26)
 4. jos katsoo israelin lippuun niin siinä on pedonmerkki sama minkä JUMALA laittoi kain otsaan tämän tapettua veljensä.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 5. Suurin osa vaihtoehtoisista medioista ja lehdistöstä ei ole juutalaisvastaisia! vaan maailmassa on paljon muita ongelmia käsiteltäväksi ja moninaisia näkökulmia!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. :DDD <— tämä pelle on itse niin paljon lähempänä lähettämänsä kuvan "herroja", kuin yksikään natsi, ja ainoa oikea Führer oli näiden täydellinen vastakohta,

   että aika avutonta taas tuokin yritys.
   Typerykset yrittää olla nokkelia, ja vain osoittavat kuinka eivät ymmärrä mistään mitään, eivätkä tiedä yhtään mitään. Ei historiasta, ei nykyisyydestä, ei politiikasta, ei maiden johtajista.

   Plusääni(5)Miinusääni(4)
    1. ”Vapaata” yhteiskuntaa? Siis millä tavoin vapaata? Vapautta on monenlaista. Liberaalien vapaus on sitä että saa maksaa 50% kaikesta tuotannon arvosta juutalaistahoille erinäisten rahoituskulujen ja verojen muodossa ja olla ikänsä veloissa, kunhan saa kenenkään paheksumatta riekkua rekka auton lavalla Speedot jalassa, tuhota ympäristöä elinkelvottomaksi, syödä itsensä epäterveeksi ja pilkata elämää ylläpitäviä arvoja niin hengellisiä kuin maallisiakin.

     ”Natsit” ja ”fasistit” suhtautuvat elämään ja vapauksiin hieman syvällisemmin. Heille vapautta on mahdollisimman korkea omavaraisuus aste kaikessa toiminnassa, terveet elämäntavat, puhdas luonto, velaton asunto ja perhe jne. (jokaisesta lapsesta sai 25% vähennyksen asuntolainasta)

     Vapaus, ainakin liberaalian vapaus, tarkoittaa kärjistettynä vapautta tehdä pahaa tai ns. väärin. Miksi sellaisesta vapaudesta pitäisi olla kiinnostunut? Elämä toteutuu yleensä hyvin ankarien reunaehtojen vallitessa. Jos niistä aletaan poikkeamaan, eli otetaan erivapauksia niin elämä tuhoutuu. Ihmisen tehtävä tässä maailmassa on taistella pahuutta vastaan niin itsessään kuin ympäristössään, eikä yrittää mahdollistaa sen toimintaa ”vapauden” verukkeella.

     Mitä huvituksiin tulee niin ihmisten onnellisuus nousi eksponentiaalisesti fasistimaissa. Shampanjan kulutus moninkertaistui Hitlerin Saksassa jne. Ihmiset saivat vapaita(valtion kustantamia) Madeiran risteilyitä jne. Voi juhlistaa ja irroitella sivistyneestikin. Sirkuksia ja tanssiaisia oli ja muut ihan perus viihde palvelut.

     Mitä tulee sananvapausrajoituksiin ja median ja taidelaitosten haltuun ottoon, niin oli tarkoitus kasvattaa sukupolvi joka oli vapaa juutalaisesta materialistisesta rappiosta. Sen jälkeen media omistusta olisi voinut alkaa jakaa kansalle jälleen. Toimiin liittyy joitakin ylilyöntejä kyllä, mutta kokonaiskuvan ja idean kannalta ne olivat kuitenkin vähäisiä ja tilanne olisi ajan myötä korjaantunut ja tasapainottunut jos sodan lopputulos olisi ollut toinen. Jazz klubeja oli joissa afrot soittivat ja ”rappiotaidetta” sai käydä ihastelemassa sille tarkoitetuissa näyttelyissä. Goebbels antoi sotilaiden kuunnella Lili Marleenia jne. Muutenkin tuon ajan populaari musiikki oli vielä paljon harmittomampaa ja viattomampaa kuin nykyään eikä siihen paljon puututtu. Lähinnä korkeakulttuurissa oltiin tiukempia. Mussolinin systeemi oli modernin ilmaisun osalta vielä liberaalimpi, kunhan kannatti puoluetta.

     Plusääni(7)Miinusääni(0)
    2. Arvostat siis, että on sallittua puhua vain roskaa ja olla puhumatta ”vihapuhetta”. Jonkun hämärätahon valitsema komissio tottelee vain tätä hämärää käskyttäjää ja tuhoaa sinut ja perheesi ja tekee tyhjäksi myöhempien sukupolvien elämän eli heitä ei tule. Omaisuutesi ja kansallisomaisuus rsovotaa/annetaan pois. Vapauksia ei tosiasiassa juuri ole. Ehkä olutmerkkien valikoima yms. Huvituksetkin ovat ah niin yleviä…

     Plusääni(8)Miinusääni(1)
     1. Ilmeisesti kaikki kuri ja järjestys ja muu ylevä on ’fasismia’ ?

      Vapautta on vain rappio, mädätys, alistuminen ja ryöstetyksi tuleminen.
      Suurin osa viihteestä ja tästä nykyajan ns. kulttuurista on täyttä hapatusta.

      Eikä ole mitään salaliittoteorioita, vain hirvittävää valehtelua.

      Plusääni(4)Miinusääni(0)
     2. Vai tiukkaa kuria ja järjestystä kaipaat? Fasistien ja natsien nopeimmat Hitler fixit saa nyt Venäjältä. Venäjällä et tarvitse mitään noita länsimaisia hapattavia, mädättäviä vapauksia, oikeuksia tai arvoja , siellä toteutuu tuo ehdottoman tottelevaisuuden ihanteesi kun saat vannoa miljoonien aivopestyjen tovereidesi lailla ikuista uskollisuutta ja rakkauttasi Kremlin Führerille ja puolueelle.

      View post on imgur.com

      Plusääni(0)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat