Ruotsin suurkaupungit: yli 75 % raiskauksista tunkeutujien tekemiä!

Ruotsin raiskaustilastot ovat kansainväliselläkin tasolla pahamaineisia. Julkinen salaisuus on, että syy naisten turvattomuudelle on monikulttuurisuus.

Ruotsissa asuva suomalainen blogisti Paavo Tajukangas kirjoittaa tilanneensa Tukholman ja Malmön käräjäoikeuksilta nipun vuoden 2015 pöytäkirjoja, jotka liittyivät raiskausrikoksiin.

Käräjäoikeuden virkailijoiden mukaan tilatut pöytäkirjat valikoituivat satunnaisesti, joten ne ovat varsin objektiivinen katsaus siihen, kuinka yleistä seksuaalirikollisuus on eri kansallisuuksien joukossa.

Tajukangas otti tutkimukseensa mukaan vain tapaukset, joissa syytetyt olivat saaneet langettavan tuomion. Seuraavaksi tapaukset jaettiin seksuaalirikollisen nimen perusteella ruotsalaisiin ja ei-ruotsalaisiin.

Lopputulos oli juuri niin järkyttävä kuin monet aavistelivatkin: mikäli Ruotsiin ei päästettäisi maahantunkeutujia, olisi maan suurkaupungeissa vuonna 2015 raiskattu lähes 80 prosenttia vähemmän!

Mielenkiintoista tutkimuksessa oli myös se, että vaikka suomalaiset ovat edelleen Ruotsin suurin maahanmuuttajaryhmä, ei yksikään pöytäkirjoissa esiintyneistä nimistä ollut suomalainen.

Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan afrikkalaiset ja arabimaahanmuuttajat raiskaavat noin 17 kertaa suomalaisia enemmän. Savon Sanomat uutisoi heinäkuussa, että seksuaalirikollisuus on Suomessa jo kolminkertaistunut viime syksynä puhjenneen pakolaiskriisin jälkeen.

 

Lue myös:

Ruotsi: ”turvapaikanhakijat” vastuussa lähes kaikista ahdistelutapauksista
Valtamedia valehtelee häpeilemättä Ruotsin ”rasistisista” surmista
Poliisi valehtelee myös Ruotsissa suojellakseen maahanmuuttajia
Myös Ruotsissa ”turvapaikanhakijoita” paritetaan valkoisten koulutyttöjen kanssa

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat