Suomen poliisi nimeää vain yhden ”valeuutisen” – eikä se liity pakolaiskriisiin tai vaihtoehtomedioihin!

Mikäli valtamediaan on uskominen, vaihtoehtomediat ovat täynnä vaarallisia ”valeuutisia”, jotka kiihottavat suomalaisia hyökkäämään viattomien maahantunkeutujien kimppuun. Poliisi on suostunut nimeämään julkisuudessa kuitenkin vain yhden ”valeuutisen” – eikä se edes liity pakolaiskriisiin!

Politisoituneen Poliisihallituksen johtaja Seppo Kolehmainen on profiloitunut viimeisen vuoden aikana Suomen kiivaimpana nationalismin ja sananvapauden vastustajana. Nyt hän suree STT:n haastattelussa ”valeuutisten” määrän dramaattista kasvua.

Kummallista kyllä, Kolehmaisella ei ole tarjota kuin yksi esimerkki merkittävistä valeuutisista – Imatran ammuskelu viime joulukuussa. Esimerkkipula on outoa, kun haastattelu on otsikoitu suureellisesti: ”Suomen poliisi on helisemässä valeuutisten kanssa – poliisiylijohtaja: ’Pystymme puuttumaan vain jäävuoren huippuihin'”.

Kolehmainen kertoo, että poliisi on haaskannut veronmaksajien rahaa rakentaakseen ”noin 30 henkilön” valeuutisvalmiusryhmän, jonka jäsenet on ”sijoitettu poliisilaitoksiin ympäri maata sekä keskusrikospoliisiin ja poliisiammattikorkeakouluun”. Valmiusyksikön resurssit ovat suoraan pois esimerkiksi monikulttuuristen raiskausten uhreilta.

”Poliisilla on valeuutisten torjumiseen ympärivuorokautinen valmius seitsemänä päivänä viikossa,” Kolehmainen kerskuu.

Valtamedia on alkanut viimeisen parin vuoden aikana kirjoittaa jatkuvasti niin sanotuista valeuutisista, joita vaihtoehtomediat väitetysti suoltavat. Mielenkiintoista kyllä, Kolehmaisen tarjoama Imatra-esimerkki ei liity lainkaan tunnettuihin vaihtoehtomedioihin eikä pakolaiskriisiin!

Imatran joulukuisen ammuskelun jälkeen Twitterissä alkoi levitä väite, että kyseessä olisi ollut suomalaisen kapteenin suorittama kolmen venäläisnaisen murha. Yksikään tunnettu vaihtoehtomedia ei alkanut levittää väitettä.

Esimerkiksi Magneettimedia ei noteerannut koko tapausta, ja MV-lehti totesi Twitter-väitteiden olevan perättömiä. Valtamedia kuitenkin rakastui hämärään Twitter-profiiliin niin palavasti, että Imatran jälkipyykkiä alettiin käyttää pian lyömäaseena vaihtoehtomedioita vastaan.

MV-lehti painottikin omassa uutisessaan (4.12.), että valtamedia teki imatralaisruumiista keppihevosiaan käyttämällä tökeröä Twitter-tiliä omana propaganda-aseenaan. Nyt imatralaisruumiita käyttää hyväksi myös Suomen politisoitunut poliisijohto.

poliisileijona shomrim

Poliisin korruption kritisoiminen on ”informaatiovaikuttamista”

Kolehmainen varautuu jo haastattelunsa lopussa väistämättömään kritiikkiryöppyyn pelaamalla uhriutumiskortin: ”Vihapuhe ja nettikiusaaminen ovat kohdistuneet myös yksittäisiin poliiseihin. Kolehmainen näkee ilmiössä informaatiovaikuttamisen piirteitä.”

Suomen poliisi valehtelee jatkuvasti kansallismielisten järjestöjen ja itsenäisten medioiden toiminnasta. Kun poliisi saa tästä aiheellista kritiikkiä, alkaa virkavalta parkua ”nettikiusaamisesta” ja vihjaa vieläpä, että kyse voi olla ”informaatiovaikuttamisesta”, joka on kiertoilmaisu Putinin salaliitolle.

Poliisi voi varautua myös vastaisuudessa ankaraan kritiikkiin, sillä harva veronmaksaja ilahtui uutisesta, jonka mukaan Poliisihallitus on käynnistänyt jälleen uuden rahasyöpön koulutusprojektin ”vihapuhetta” eli maahanmuuttokritiikkiä vastaan.

Vielä enemmän ärtymystä herätti turkulaispoliisi Riku Sukarin somekäytös viime viikolla. Sukari levitti Twitterissä viestiä, jossa vähäteltiin monikulttuurisen terrorismin kuolonuhreja ja väitettiin, että ”vihapuhe” sattuu enemmän kuin puukot ja luodit yhteensä!

Onkin perverssiä, että Sukarin kommentoimaa Lontoon iskua käytetään nyt ympäri Eurooppaa tekosyynä eurooppalaisten perusoikeuksien kaventamiseen sen sijaan, että poliisi ja eliitti myöntäisivät avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan epäonnistuneen.

Siinä missä Suomen poliisi käytti Lontoon tragediaa verukkeena maahanmuuttokritiikin vastustamiseen, Britanniassa hallitus tahtoo tuhota valkoisten brittien yksityisyydensuojan rippeetkin maahanmuuttajaiskun varjolla. Koska Lontoossa iskenyt tunkeutuja käytti suhteellisen tietoturvallista WhatsApp-viestipalvelua, vaatii maan hallitus nyt käytännössä suojatun viestinnän kieltämistä!

Julkisuudessa käyty keskustelu ”valeuutisista” on siis tietoista poliittista loanheittoa, joka kohdistuu esimerkiksi EU- ja maahanmuuttokriittisiin itsenäisiin medioihin. Valtamedia pyrkii lakaisemaan ikävät uutiset maton alle leimaamalla kansallismielisen tiedottamisen yksiselitteisesti ”valehteluksi”.

Viime vuosien suurinta vihaa synnyttäneitä uutisia Suomessa ovat kuitenkin olleet esimerkiksi Tapanilan monikulttuurinen joukkoraiskaus sekä Forssan monikulttuurinen väkivalta paikallisia lapsia kohtaan. Vaihtoehtomediat veivät valtamediaa kuin pässiä narussa tuodessaan yksityiskohtaiset tiedot rikoksista julki.

Monikulttuuriset rikokset etenivät Forssassa ja Tapanilassa täsmälleen kuvaamallamme tavalla, minkä vuoksi virkavalta joutuukin vetoamaan köykäisiin Twitterin imatralaishuhuihin kerjätessään lisää julkista rahaa uusia ajatuspoliisihankkeita varten.

 

Lue myös:

Suomen poliisi kannustaa lapsia vasikoimaan ”vihapuhuvat” vanhemmat – uutinen levisi maailmalle
Yle jatkaa maahanmuuttokriitikoiden leimaamista Venäjän agenteiksi
Huhumylly-verkkosivu yhdistää Yleisradion ja väkivaltavasemmiston

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat