Eliitti myöntää: Venäjä-verukkeella hyökätäänkin länsimaisia vaihtoehtomedioita vastaan!

Kuten kriittiset medianlukijat ovat jo kauan tienneet, yritetään Venäjä-kortilla hiljentää länsimaisia valtapuolueita vastustava oppositio. Nyt jopa valtavirtainen The Guardian myöntää, että esimerkiksi maahanmuuttokriitikot pyritään murskaamaan Venäjä-tekosyyllä.

Vuoden 2015 pakolaiskriisistä lähtien valtavirtaiset valemediat ovat levittäneet epätoivoisesti salaliittoteoriaa, jonka mukaan Vladimir Putin on kaikkien maahanmuutto- ja pankkivastaisten liikkeiden taustalla kummitteleva nukkemestari.

Jopa monet ”oikeistopopulistiset” puolueet ovat perussuomalaisia myöten vähentäneet EU- ja maahanmuuttokritiikkiään vedoten siihen, etteivät he tahdo ”pelata Putinin pussiin”. Tämä on tietysti vain huono tekosyy takinkäännölle ja äänestäjien huijaamiselle.

The Guardian julkaisi viime viikolla artikkelin, jonka tulisi viimeistään panna loppu propagandalle, joka pyrkii oikeuttamaan sananvapautta ja muita poliittisia oikeuksia rajoittavat lait ”Venäjän uhan nimissä”.

The Guardianin mukaan EU aikoo nyt ”viedä äärimmilleen” toimet, joilla se pyrkii vastustamaan ”Venäjän hybridisodankäyntiä”.

EU:n mukaan esimerkiksi Donald Trumpin vaalivoitto oli todennäköisesti Venäjän ”hybridisodan” tulos, koska eihän kukaan oikeasti äänestäisi maahanmuutto- ja pankkivastaisia vaalilupauksia antanutta ehdokasta.

”Hybridisodankäynnistä” on tullut mediaseksikäs mutta täysin ontto kattokäsite kaikelle poliittiselle kehitykselle, joka ärsyttää kulttuurimarxisteja ja kansainvälistä finanssieliittiä. Esimerkiksi kaikki kansallismielisyys on eliitin mukaan ”hybridisodankäyntiä”.

The Guardian kirjoittaa, että EU ohjaa nyt lisää veronmaksajien rahaa (yhteensä 800 000 euroa!) East Stratcom Taskforce (EST) –järjestölle, koska Saksassa, Ranskassa ja Hollannissa järjestetään pian vaalit.

EST on korruptoituneen EU-eliitin oma trollitehdas, joka pyrkii levittämään maahanmuutto-, liittovaltio- ja pankkimyönteistä propagandaa erityisesti vaalien alla.

Toisin sanoen EST manipuloi EU-alueen vaaleja meidän EU-veronmaksajien rahoituksella! EU ei eroa siis lainkaan Venäjän ja Kiinan kaltaisista autoritäärisistä maista, joissa valtaeliitti manipuloi päätöksentekoa omalla tavallaan.

Cyber-War-620x353

EST:n todellisia vihollisia ovat eurooppalaiset nationalistit!

Artikkelin mielenkiintoisimmassa osiossa The Guardian myöntää, että EST:n vihollisia ovat ”venäläisten” ohella myös kantaeurooppalaiset toisinajattelijat:

”EU perusti ryhmän syksyllä 2015 [kun Euroopan pakolaiskriisi puhkesi. Toim. huom.] torjuakseen Kremlin [sic] tuottamia feikkiuutisia ja valheita.”

”EU-johtajat perustivat ryhmän torjumaan Kremlin propagandaa, mutta yhä useammin se taistelee ei-venäläisiä valeuutisia, kuten Breitbartin uutisia, vastaan.”

Breitbartin läheisin suomalainen vastine on Hommaforum – kyse on siis sionistisesta mutta maahanmuuttokriittisestä mediasta, joka julkaisee usein sinänsä tärkeitä uutisia ja tilastoja esimerkiksi maahanmuuttajarikollisuudesta.

Breitbartin maahanmuuttouutiset on yleensä hyvin lähteistettyjä, joten valtamedia kutsuu niitä ”feikkiuutisiksi” ainoastaan siksi, että ne eivät propagoi avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan puolesta.

Meidät veronmaksajat huijattiin rahoittamaan EU:n omaa trollitehdasta väittämällä, että muuten Putin valloittaa koko mantereen. Nyt kun EST on varmistanut asemansa, voi eliitti viimein myöntää, että itse asiassa ryhmän todellisia vihollisia ovat eurooppalaiset nationalistit eikä sotilaallisesti heikko Venäjä.

The Guardianin uutisen tulisi herätellä erityisesti Jussi Halla-ahon äänestäjiä. Halla-aho on europarlamentissa tukenut sananvapautta ja poliittisia oikeuksia rajoittavia hankkeita sekä perutellut myrkyllistä toimintaansa väittämällä, että kyse on taistelusta ”Venäjää” vastaan.

Nyt EU-eliitti itsekin myöntää, ettei kyse ole Venäjästä vaan eurooppalaisista nationalisteista. Aikooko Halla-aho myöntää virheensä vai jatkaa taisteluaan liittovaltion puolesta kansallismielisiä vastaan?

 

Lue myös:

Saksan oikeusministeri: vaihtoehtomedioiden kannattajat on vangittava!
Euroopan neuvosto määräsi: Euroopasta tehtävä parempi juutalaisille ja maahantunkeutujille
Euroopan komissio vihainen Suomelle, koska ”holokaustin” epäily on laillista!
Israel vaatii Euroopan hallituksia hyökkäämään ”äärioikeistoa” vastaan

7 kommenttia

 1. Venäjän ykköskanava verrannut EU:ta Neuvostoliittoon.
  Saman on tehnyt myös Trumpin tuleva EU-suurlähettiläs.
  http://russia-insider.com/en/politics/europe-has-mutated-ussr-russia-has-become-free-europe-video/ri18742
  http://www.breitbart.com/london/2017/01/27/trumps-prospective-eu-ambassador-bloc-needs-taming-just-like-we-did-the-soviet-union/
  Ei ole ihmekkään että EU johtajat ovat nyt hurjistuneet ja alkaneet näkemään vihollisia joka puolella…
  Puolustusmenojakin halutaan nyt nostaa ja kasata armeijaa…yhtenäisyyttä tiivistää ja hyödyntää sitä liittovaltio kehitykseen uhkien varjolla…
  http://www.kauppalehti.fi/uutiset/parlamenttiin-eurooppa-koalitio-trump-ja-putin-pelastyttivat/XhH7DVuw
  …Weberin mukaan ryhmä haluaa turvata Euroopan vakauden.
  Alden puheenjohtaja Guy Verhofstadt sanoi pitävänsä unionin vahvistamista välttämättömänä.
  ”(Donald) Trumpin, (Vladimir) Putinin ja monien muiden Euroopan haasteiden edessä on keskeistä lähteä reformoimaan Eurooppaa yhteistyössä”, Verhofstadt totesi.

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201701302200062228_ul.shtml
  EU-parlamentaarikko: Trump on uhka EU:lle – ”20 miljoonaa ihmistä kuoli Euroopassa nationalismin vuoksi”
  Belgian ex-pääministeri Guy Verhofstadt lisäsi uhkien listaan Venäjän ja Isisin perään Trumpin.
  Guy Verhofstadt varoittaa EU:ta Donald Trumpista.

  EU-johtajat tuomitsevat Trumpin kovan linjan: ”EU ei syrji ketään”

  Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on uhka Euroopan unionille, sanoi EU-parlamentin jäsen ja brexit-neuvottelija Guy Verhofstadt Lontoossa maanantaina.
  Verhofstadt totesi puheessaan, että unionia uhkaa ulkopuolelta Putinin Venäjän ja Isisin lisäksi nyt kolmas voima, nimittäin Trump.
  – Palasin juuri Yhdysvalloista ja näkemykseni on se, että meillä on kolmas rintama horjuttamassa EU:ta, ja se on Donald Trump, Verhofstadt sanoi Independent-lehden mukaan.
  Verhofstadtin, joka on Belgian entinen pääministeri, mukaan nationalismilla ei voida Eurooppaa johtaa, koska se on ennenkin johtanut katastrofiin.
  – 20 miljoonaa ihmistä on kuollut Euroopan nationalismin vuoksi, hän sanoi yleisölleen Chatham Housessa.
  – Euroopan mantereella tai Britanniassa ei ole yhtä ainoaa perhettä, jossa ainakin yksi isoisä tai isoäiti ei olisi ollut näiden typeryyksien uhri, näiden 1800-luvun lopun ja koko 1900-luvun julmuuksien uhri.
  Verhofstadt totesi, että kansallismielisten ajatusten tuominen Euroopan unioniin on ”typerintä mitä voi tehdä”.
  – Siinä leikitään tulella vaikka tiedetään, mitä siitä on menneisyydessä syntynyt.

  http://yle.fi/uutiset/3-9434664
  Analyysi: Suoraa puhetta Trumpille Euroopasta
  Trump ehti olla vallassa puolitoista viikkoa, kun EU alkoi vaatia puolustusmäärärahojen nostamista, kirjoittaa EU-kirjeenvaihtaja Petri Raivio.
  kirjoitti Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Donald Tusk kirjeessään jäsenmaiden johtajille tänään tiistaina.
  – Meidän on puolustettava hyvin selvästi yhtenäisen Euroopan arvokkuutta, puhumme sitten Venäjän, Kiinan, Yhdysvaltain tai Turkin kanssa, Tusk kirjoitti.
  Tuskin kirje lienee EU-koneiston ensimmäinen kirjallinen tuotos, jossa Yhdysvallat on samaa viiteryhmää Venäjän, Kiinan ja Turkin kanssa. Nelikkoa yhdistää vallan keskittäminen vahvalle johtajalle ja kyseenalaistava suhtautuminen Eurooppaan.
  Virkaanastujaisissa kuultu Amerikka ensin -puhe oli kylmä suihku tälle porukalle.
  Tusk käyttää Trumpia yhtenä osana tilannekuvaa, jossa yhä useampi taho eri puolilla maailmaa haluaa kyseenalaistaa Euroopan unionin olemassaolon. Tuskin johtopäätös on, että unionin pitäisi satsata lisää kovaan turvallisuuteen ja ulkorajojensa puolustamiseen.
  Hän jopa kehottaa kasvattamaan puolustusmenoja. Tällaista puhetta on totuttu kuulemaan puolustusliitto Natosta, muttei pehmeän vallan EU:sta, jota kurkut ovat tähän asti kiinnostaneet enemmän kuin kiväärit.
  Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on mörkö, joka voi osoittautua EU-johtajille käyttökelpoiseksi argumentiksi monenlaisten asioiden edistämiseen. Vaikeina aikoina tarvitaan ulkoinen uhka, jonka avulla rivit saadaan suoristettua.
  Voi käydä niinkin kuin Tusk toivoo, että presidentti Trumpin olemassaolo pakottaa EU:n löytämään itsensä uudelleen, ja unionille löytyy pitkästä aikaa suunta ja tarkoitus.

  http://yle.fi/uutiset/3-9433791
  EU-johtaja: ”Trumpin USA on EU:lle uhka siinä kuin Venäjä, Kiina ja radikaali-islam”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kaikki tuo on ennalta määrättyä näytelmää, heimonäytelmää. Kaikki näyttelevät osansa kuuliaisesti, heimollahan on raudanluja kuristusote, velkavaade, velka, jota on mahdoton maksaa takaisin, – siis velkarahajärjestelmä. Kaikki ovat heidän orjiaan pienintä piirtoa myöten. Samoin Neuvostoliitto ja kylmä sota olivat käsikirjoituksen mukaan toteutettua näytelmää. Sääli, ettei suomalainen ymmärrä velkarahajärjestelmää, hirsipuutamme.

   Ja kaiken tuon näytelmän takana on (syntiinlankeemuksen peruina) sydämissä asuva perkele, joka – Jumalan luomana olentona – on Jumalan kontrollissa. Jumala tuhoaa julkisyntiset Euroopan kansat, kuten ajallaan muutkin julkisyntiset. Lopulta, viimeisellä tuomiolla, tuomitaan kaikki ei-kristityt helvettiin – silloin tuomitaan myös ihmissilmälle näkymättömät sydämen synnit, ne pääsynnit, joiden orjia kaikki ei-kristityt ovat. Julkisynnit tuomitaan jo ajassa, jos ne alkavat tehdä elämisen maan päällä mahdottomaksi, jolloin kristittyjä ei voi enää Jumalan sanan julistuksen hedelmänä syntyä. Maailma on pystyssä (syntiinlankeemuksen jälkeen, 1. Moos. 3. luku) vain kristittyjen tähden, Matt. 24:14, siis sen tähden, että Jumala kokoaisi sanansa julistuksen kautta itselleen omaisuuskansan, kristityt. Lopulta, kun kristittyjen määrä on tullut täyteen, tämä maa tuhotaan ja Jumala luo omilleen uudet taivaat ja uuden maan, jossa ei mitään syntiä ole (Kristuksessa ne pestään pois), 2. Piet. 3:10-13.

   Ainoa keino pelastua on parannuksenteko Jumalan edessä. v.-i. l.

   Plusääni(1)Miinusääni(2)
 2. http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/sarvamaa-61110

  Petri Sarvamaa: Venäjä työntää EU:n ovia ja kokeilee, työntääkö kukaan vastaan

  Kokoomusmepin mielestä Suomi on hyvin hereillä, mistä on osoituksena, että Johan Bäckman ei saanut perustaa radiokanavaa.

  EU-parlamentaarikko Petri Sarvamaa (kok.) sanoo, että Venäjä testaa järjestelmällisesti ja systemaattisesti EU:n yhtenäisyyttä. Se tekee näitä testejä useilla eri elämänalueilla, kuten kauppapolitiikassa, ulkopolitiikassa, turvallisuuspolitiikassa ja viestinnässä.

  – Venäjä raottaa ovia ja työntää. Se kokeilee työntääkö kukaan vastaan, ja jos ei työnnä, se itse työntää peremmälle, hän kuvaa.

  Sarvamaan mukaan toiminta ei ole sattumanvaraista, vaan sitä johdetaan keskitetysti. Malli on tuttu Venäjän salaisen poliisin toiminnasta, hän toteaa.

  Venäjän tavoitteena on hänen mukaansa vaikutusvallan lisääminen, joka tapahtuu työntämällä vanhaa imperiumin rajaa taas lännemmäs.

  – Heidän näkökulmasta tähän sisältyy ymmärrettäviä puolustuksellisia huolia. He haluavat suojella äiti Venäjää. Silloin on hyvä, että on työnnetty rajaa vähän kauemmas.

  Sarvamaan mielestä asiaan pitää suhtautua maltillisesti ja muistaa, että Venäjä tavoittelee pitkän aikavälin etuja.

  – Ei pidä suhtautua tunneperäisesti ja ajatella, että Venäjä on vihollinen. Tämä on strateginen kuvio joka on koko ajan päällä.

  Venäjän pitkän aikavälin tavoite on nakertaa vähitellen EU:n yhtenäisyyttä, koska se uskoo oman vaikutusvaltansa lisääntyvän tällä tavoin.

  – Ideaali on, että jokin poliittinen puolue EU-jäsenmaassa ajaa heidän tavoitettaan, esimerkiksi että puolue vaatii jäsenvaltion eroa EU:sta. Todellinen lottovoitto olisi, että he saisivat Ranskassa tai Saksassa hallitusvastuuseen tahoja, joiden agendalla on ero EU:sta. Se olisi goodbye EU.

  Myönteisenä seikkana hän pitää sitä, että EU:ssa on herätty informaatiovaikuttamiseen ja toimitaan sitä vastaan. Suomessakin viranomaiset estivät Donetskin ”tasavaltaa” edustavaa Johan Bäckmania perustamasta radiokanavaa. Viranomaisten perusteena oli kansallisen turvallisuuden vaarantuminen.

  Onko Suomi hereillä?

  – Minun tietojeni mukaan ne tahot, jotka Suomessa tästä vastaavat, ovat kiitettävän hyvin hereillä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Suomen Kuvalehtikin uutisoinu tuosta Macronin kimppuun käymisestä:
  https://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/eurooppa/venaja-iski-ranskan-vaalien-suosikkiin-macron-rikas-homo-lahetti-clintonille-raskauttavia-meileja/?shared=956803-f61a95ad-4

  Venäjä iski Ranskan vaalien suosikkiin: Macron on rikas homo – lähetti Clintonille raskauttavia meilejä
  Venäjän kannalta Macronin ”pahin” ominaisuus on hänen myönteinen suhtautumisena Eurooppaan.

  MENTON, RANSKA – Venäjä iski Ranskan presidenttitaistoon heti, kun sen toinen mieliehdokas François Fillon putosi gallupeissa ja ratkaisevan kierroksen kärkipaikan otti entinen talousministeri Emmanuel Macron.

  Macron leimataan Yhdysvaltain tai ainakin sen pankkijärjestelmän agentiksi Venäjän valtiollisen mediatoimijan Sputniknewsin haastattelussa, jossa lähteenä on Fillonin oikeistopuolueeseen kuuluva kansanedustaja Nicolas Dhuicq.

  Dhuicq on Ranskan parlamentin Venäjän ystävyysryhmän sihteeri. Ryhmä nousee esiin Venäjän vaikuttamista Ranskassa käsittelevässä Nicolas Héninin kirjassa La France Russe.

  Dhuicq on koulutukseltaan psykiatri ja antaa haastattelussa ymmärtää Macronin kuuluvan myös sukupuolivähemmistöön. Hän kertoo, että Macronin takana on erittäin rikas gay lobby, ja mainitsee nimeltä Pierre Bergén, joka tunnetaan edesmenneen muotitalon luojan Yves Saint-Laurentin kumppanina.

  Homous on Venäjällä agentin veroinen leimakirves, jonka heiluttelu ei herätä epäilyjä vaan vahvistaa maan virallisen propagandan viestiä lännen rappiosta.

  Macron on puolueista riippumaton ehdokas, joka on luonut tyhjästä oman tukiorganisaation, ”En Marche!”, Liikkeelle!

  Myös Kremlin lähipiiriin kuuluva Izvestija on tarttunut aiheeseen. Julian Assange kertoo lehdessä, miten hänellä on hallussaan raskauttavaa Macronin ja Yhdysvaltain entisen ulkoministerin Hillary Clintonin välistä kirjeenvaihtoa.

  Aineisto on ilmeisesti peräisin samasta Clintonin sähköpostin hakkeroinnista, jota julkaisemalla Assangen perustama Wikileaks vaikutti Yhdysvaltojen äskeisiin vaaleihin.

  Izvestija on haastatellut myös Kansallisen rintaman FN:n edustajaa. Puolueen ehdokas Marine Le Pen kerää gallupeiden mukaan eniten ääniä vaalien ensimmäisellä kierroksella mutta häviää toisella. Tähän asti toisen kierroksen suosikki on ollut Fillon, mutta hän on ryvettynyt skandaalissa.

  Tuoreessa gallupissa Le Pen saa 26 prosentin tuen ensimmäisellä kierroksella, Macron 23,5 prosenttia ja Fillon 18. Ratkaisevalla toisella kierroksella Macron kukistaisi Le Penin 63 prosentin ääniosuudella.

  Fillonia koettelee kansanedustajan avustajan palkkojen ohjaaminen vaimolle ja lapsille. Marine Le Penin vastaava sotku koskee EU:n parlamentin jäsenten avustajien työtä. Se saattaa syödä Le Penin tukea, vaikka toistaiseksi näin ei ole tapahtunut.

  Izvestijassa FN:n edustaja selittää vaatimuksen palkkioiden takaisinperinnästä perustuvan EU:n parlamentin entisen puhemiehen Martin Schultzin huonoihin suhteisiin parlamentin euroskeptisiin oikeistoryhmiin. Venäjällä tämä on täysin uskottava tulkinta, koska maassa asiat hoituvat juuri vastaavilla kuvioilla eivätkä lakipykälien mukaan.

  Ranskan television viitoskanavan ajankohtaisessa keskusteluohjelmassa yritettiin 8. helmikuuta kysyä kansanedustaja Dhuicqalta, miksi hän levittää huhua Macronin homoudesta, mutta vastausta ei tullut.

  Dhuicq kävi Moskovassa syksyllä 2014, ja hän on vastustanut EU:n ja Georgian samoin kuin EU:n ja Ukrainan välisten assosiaatiosopimusten ratifiointia. Lisäksi hän kuului kolmen kansanedustajan joukkoon, joka kävi tammikuussa 2017 Damaskoksessa tapaamassa Syyyrian presidentti Bašar al-Assadia.

  Venäjä sekä mielistelee että uhkailee.

  Venäjän vaikuttaminen tai puuttuminen toisen maan asioihin ei oikeastaan ole edes vaikeaa, jos kohdemaan omien poliitikkojen riveistä löytyy Kremlin viestin välittäjiä. Näin niille saadaan myös uskottavuutta lisäävä arvovaltaiseksi koettu lähde.

  Venäjän mediaa Yhdysvalloissa tutkiva Vasili Gatov toteaa 14.–15. tammikuuta julkaistussa Financial Timesin viikonloppunumerossa (jutun otsikko: From Russia with Bluff), miten valtiollisen RT:n (ent. Russia Today) merkitys on siinä, miten sen onnistuu kylvää myrkyllisiä ajatuksia läntiseen mediasisältöön.

  Macronin kimppuun käynyt Sputnik kuuluu samaan ryhmittymään.

  Gatov katsoo Venäjän osaavan pelata reflexive control gamesia, jonka voi suomentaa vaistonvaraisiksi vaikutuspeleiksi. Niissä tavoitteena on saada kohde reagoimaan niin, että se toimii vaikuttajan kannalta mahdollisimman edullisella tavalla.

  Ainakin Macronin kampanjatoimistossa Sputnikin haastatteluun suhtauduttiin ranskalaisen tv-kanavan keskusteluohjelmassa 8. helmikuuta rauhallisesti. Macron on muutenkin torjunut homosyytteet useaan kertaan.

  Venäjän kannalta Macronin ”pahin” ominaisuus on ilmeisesti hänen myönteinen suhtautumisena Eurooppaan ja muutenkin yleisliberaali linjansa. Venäjä yrittää hajottaa Eurooppaa eri leireihin, ja sen keinoina ovat niin mielistely kuin uhkailukin.

  Fillonia on Venäjällä kuvattu pragmaattiseksi.

  Fillonin vaalikampanjan raiteiltaan suistaneet paljastukset on tehnyt satiirinen viikkolehti Le Canard enchaîné. Se kertoo tälläkin viikolla lisää Fillonin perheen rahavirroista mutta myös varotoimista Venäjän kyberiskuja vastaan.

  Ranskan sotilastiedustelu on jo viime lokakuussa opastanut presidenttiehdokkaiden puolueita varmistamaan nettiturvallisuuden. Samassa tilaisuudessa on varoitettu Venäjän tekevän työtä Marine Le Penin hyväksi vaikkapa niin, että vastaehdokkaiden raskauttavaa sähköpostia vuodetaan verkkoon.

  Venäjällä asiasta on uutisoinut Gazeta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Macron on Rothschildien juoksupoika. Hän on palvellut Rothschildien pankki-imperiumia. Macron on vain näennäisesti riippumaton ehdokas. Hän on samoilla linjoilla Angela Merkelin kanssa pakoloispolitiikan osalta.
  Portit auki ja tulva hukuttakoon Euroopan maahantunkeutujiin.

  Macron on sopivasti löytynyt juuri kun Le Penin asema on voimistunut ja Le Pen mittausten mukaan oli jättämässä muut ehdokkaat taakse.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Ruotsin ulkoministeri kuulemma joutunut Trollailun kohteeksi:
  http://yle.fi/uutiset/3-9455187

  Ruotsin ulkoministeriö ärähti: venäläisillä Twitter-tileillä ulkoministeristä hurjia kastrointihuhuja

  Parjauskampanja saattaa liittyä ulkoministeri Margot Wallströmin lähestyvään tapaamiseen venäläisen virkaveljensä kanssa.

  Ruotsin Moskovan-suurlähetystö varoittaa Ruotsin ulkoministeriötä venäläisillä Twitter-tileillä käynnissä olevasta disinformaatiokampanjasta, kertoo Aftonbladet-lehti.

  Suurlähetystö on havainnut, että venäjänkielisillä sivuilla levitetään outoja huhuja Ruotsin ulkoministeristä Margot Wallströmistä.

  Wallströmin kerrotaan mm. vaatineen, että kaikki valkoiset miehet pitäisi kastroida.

  – Arkipäivää sivistyneessä maailmassa: Ruotsin ulkoministeri ehdottaa kaikkien valkoisten miesten kastroimista, Twitter-viestissä sanotaan.

  Suurlähetystön lähettämässä raportissa kerrotaan, että kyseisellä Twitter-tilillä on lähes 30 000 seuraajaa. Suurlähetystö on vastannut viestiin lähettämällä tekstin: ”Varoitus, väärää tietoa”.

  Wallströmin tiedottajan Pezhman Fivrinin mukaan vastaavanlaisia vääriä huhuja on levitetty ennenkin.

  – Disinformaatio on ongelma ja sen kautta leviää paljon väärää tietoa Ruotsista ja ruotsalaisista poliitikoista. Joissakin tapauksissa on kyse viattomasta trollitoiminnasta, mutta joskus kyse on puhtaasta disinformaatiosta, jossa vääristellään ja halutaan antaa Ruotsista negatiivinen kuva, Fivrin sanoo.

  Myös puolustusministeri Peter Hultqvistista on levitetty venäläisillä sivuilla vääriä huhuja.

  Wallströmin on määrä tavata runsaan viikon kuluttua Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov. Twitter-kampanja saattaa liittyä tähän tapaamiseen, ounastelee Aftonbladet.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Hei, ikävää jos juttu vaikutti avohakkuiden mainostamiselta. Sen tarkoitus on kertoa metsänhoitoyhdistyksen toiminnasta ja valottaa ihmisille, millä eri tavoilla metsää voi hoitaa – tai olla hoitamatta. Kuten https://pullahiiri.com MHY Roineen toiminnanjohtaja jutussakin toteaa, metsän voi antaa halutessaan antaa olla tai sitä voi suojella erilaisilla tavoilla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat