Forssa: media, koululaitos ja poliitikot ruokkivat suomalaisvastaista väkivaltaa

Valtavirtainen valemedia ja Suomen poliisi ovat yrittäneet viime syksystä asti sensuroida uutiset laittomien siirtolaisten väkivallasta ja seksuaalirikollisuudesta.

Forssan toistuvien monikulttuuristen pahoinpitelyiden myötä Pandoran lipas kuitenkin aukesi. MTV uutiset kertoi 25.8., että hiljattain monikulttuuriseksi muutetussa Forssassa on pitkin kesää jouduttu säännöllisesti todistamaan maahanmuuttajaväkivaltaa.

Usean kuukauden ajan tieto onnistuttiin pimittämään suurelta yleisöltä, mutta nyt kaupunki on kaikkien huulilla.Maahanmuuttokriittinen blogisti Paavo Tajukangas tiivisti eilen poliittisesti epäkorrektin totuuden siitä, mistä Forssan väkivaltaisuuksissa on kyse: aikuiset maahantunkeutujamiehet tappelevat alaikäisiä suomalaisnuoria vastaan. Uljasta toimintaa Lähi-idän vahvistuksiltamme!

Tajukangas kirjoittaa absurdista asetelmasta, joka on mahdollista vain maissa, joissa valtion rahoittama kulttuurimarxistinen propaganda on onnistunut tuhoamaan luontaiset itsepuolustusvaistot (ja -taidot) jo usealta sukupolvelta:

”Valtamedian ongelma on se, että se on valinnut puolensa ja kuuntelee paikallisia vain jos se ajaa omaa agendaa. Rasmuksessa taas sanottiin, että hävettää olla suomalainen.

Molemmilla on jäänyt huomiotta se kaikista oleellisin asia. Nimittäin ketkä riitelevät. Nuoret vastaan aikuiset turvapaikanhakijamiehet. Nuoret ja aikuiset. Tietojen mukaan 15- vuotiasta poikaa oltiin pahoinpidelty ja toinen uhri oli ollut samanikäinen tyttö. Ja tekijöinä olivat olleet aikuiset turvapaikanhakijamiehet.

Medioista olemme saaneet nähdä, että forssalaisten pooli koostuu 15–20 vuotiaista ”amisnuorista” kun taas turvapaikanhakijoiden pooli koostuu 30+ miehistä.

Tämä on perverssiä monella eri tasolla. Surullisinta tietysti on, etteivät nuorten vanhemmat (ja erityisesti isät) uskalla nykyisessä yhteiskunnallisessa ilmapiirissä edes suojella lapsiaan.

Kyse on niin sanotusta traumatisoituneen työntekijän syndroomasta. Lehdistö ja viranomaiset toitottavat tämän tästä, ettei kenenkään pidä palkata ”rasisteja” yrityksiinsä. Jo entuudestaan ankeiden työttömyystilastojen riivaamassa Forssassa aikuiset pelkäävät, että mikäli miehet alkavat puolustaa omiaan, tyssää perheen toimeentulo iäksi. Parempi siis istua sohvalla, toivoa parasta ja sulkea verhot, kun tunkeutuja hakkaa tai raiskaa naapurin.

Siirtolaispelkureita ja suomalaispettureita

Forssan tilanne on toki perverssi myös siksi, että rikolliset maahanmuuttajat ovat todellakin alentuneet saalistamaan alaikäisiä nuoria.

Sinänsä tämä ei tietenkään ole yllättävää, sillä kyseessähän ovat maanpuolustusvastuutaan pakoilevat pelkurit, joita heidän Lähi-itään jääneet siskonsa, äitinsä ja ex-puolisonsakin vihaavat ja halveksivat.

Elintasopakolaiset eivät uskalla puolustaa isänmaataan, mutta Forssassa heidän toimintansa on saanut jo puolisotilaallisia sävyjä. MV-lehti julkaisi tuoreeltaan valokuvan lyömäasein varustautuneista tunkeutujista, joiden epäillään koonneen suuren kasan metalliputkia kätköön siltä varalta, että 15-vuotias forssalainen rasisti kävelisi vastaan.

Meemi-Forssa

Ja perverssiä on myös koulutoimen käytös. Eilen Forssassa järjestettiin suuri satojen ihmisten mielenosoitus hallituksen suomalaisvastaista kansanmurhapolitiikkaa sekä maahanmuuttajaväkivaltaa vastaan. Sen sijaan että opettajat ja rehtorit olisivat asettuneet nuorison puolelle, julkaisi Forssan ammatti-instituutin rehtori Maaria Silvius tiedotteen, jossa nuoria kiellettiin osallistumasta mielenilmaukseen!

Onneksi päsmäröinti ei tehonnut, sillä MTV uutisten toimittaja kertoi olleensa äimistynyt siitä, kuinka paljon nuoria tyttöjä ja poikia oli saapunut paikalle!

Silviusin määräily muistutti Kempeleen koulutoimen toimintaa vuosi sitten, kun laiton tunkeutuja raiskasi pohjoissuomalaisessa kunnassa nuoren tytön. Myös tuolloin opettajat asettuivat rikollisten siirtolaisten puolelle parhaaseen kulttuurimarxistiseen tapaan ja kielsivät nuoria edes keskustelemasta maahanmuuttajarikollisuudesta!

Media: suomalaiset ovat syyllisiä!

Ammatti-instituutin lisäksi myös Suomen korruptoitunut valtamedia on raivoissaan siitä, että maahanmuutosta huolestuneet suomalaiset uskaltavat puhua ajatuksistaan ääneen.

Hämeen Sanomien toimittaja Ulla Jäske julkaisi myrkyllistä vihaa tihkuneen ”uutisen” mielenosoituksesta otsikolla ”Forssan mielenosoitus: Puistattavia puheita hymy kasvoilla”. Otsikko kertoo kaiken tekstin sisällöstä: vaikka mielenosoitus oli rauhallinen suurtapahtuma, olivat siihen osallistuneet suomalaiset sisimmissään ”puistattavia” rasisteja, koska nämä eivät suostu alistumaan uusien kunniakansalaisten jalkojen juurelle.

Tyylipuhtaana kulttuurimarxistina Jäske jopa epäili 18-vuotiaiden paikallisten tyttöjen kommentteja, joiden mukaan tunkeutujat aloittivat edellisen suuren tappelun. Tietysti valkoiset rasistit olivat todellisia syyllisiä!

Jäskeen kannattaa kuitenkin hioa propagistin taitojaan seuraavia monikulttuurisia väkivaltakohuja silmällä pitäen, sillä nyt mielenosoittajien leimaaminen ontuu kuin asevelvollisuutta pakeneva rampa maahantunkeutuja:

”Toinen nuorten aivopesun kaltaiseen puheeseen osallistunut puhuja oli turkulainen Sanna Paasikivi, joka sai nuorilta raikuvat aplodit, kun hän kertoi, miten iloinen hän oli siitä, että nuoret tulivat paikalle. Turussa ei ole siinä onnistuttu.

Paasikiveä ilahdutti, erityisesti äitinä, että nuoret osallistuvat rasistiseen mielenosoitukseen. Ei hän tosin itse sanonut sanaa rasistinen.

Forssan Lehden toimittaja Marianna Langenoja sätti väkivallasta tiedottaneita ihmisiä ”huhujen levittäjiksi” ja vaati, että julkinen keskustelu lopetettaisiin (”että tilanne rauhoittuisi”). Langenoja sentään myönsi, että tilanne kärjistyi sen jälkeen, kun urhoolliset aikuiset maahantunkeutujat olivat hakanneet 15-vuotiaan suomalaispojan Prisman parkkipaikalla.

Uusi Suomi uskoi puolestaan voivansa tappaa mielenosoitusta ympäröineen hypen suomalaisvastaisen Sisäministeriön (1, 2) popularisoimalla ”ääri”-taikasanalla. Koska mielenosoituksessa puhuttiin ”äärisivusto MV:n kaltaisista julkaisuista”, ovat forssalaisnuoret ”äärikansaa”, jonka ”äärimielipiteitä” kenenkään kunnon kulttuurimarxistin ei tarvitse noteerata.

”Suomi tarvitsee sosiaalipummeja”

Ja tietysti myös valtapoliitikot päättivät työntään saastaisen lusikkansa soppaan. Keskustalainen kaupunginjohtaja Sami Sulkko väitti, että siirtolaisten väkivalta suomalaisnuoria vastaan on vain (alati kasvava joukko) ”yksittäistapauksia”.

Sulkon mukaan Forssan ongelma ovat ihmiset, jotka suhtautuvat ”äärimmäisen kriittisesti turvapaikanhakijoihin”.

Vaikuttaa siltä, että kasvava osa forssalaisista kuuluu kaupunginjohtajan määrittelemään ”ongelmaryhmään”. On tuskin pelkoa siitä, että Sulkko pääsee jatkokaudelle virassaan.

Sulkko toisti jopa ikivanhan valheen siitä, että Suomi ”tarvitsee” laittomia tunkeutujia Afrikasta ja Lähi-idästä. Itsenäiset mediat ovat kyllästymiseen saakka torjuneet valtapuolueiden valheita, joissa elintasopakolaiset sekoitetaan tietoisesti esimerkiksi muista Euroopan maista tuleviin työperäisiin maahanmuuttajiin:

”Keskisuomalainen uutisoi 18. syyskuuta, että pääministeri Sipilän mukaan pakolaistulva on jo suurempi ongelma kuin Suomen talouskriisi. Tästä huolimatta Sipilä ei tahdo elvyttää Suomen taloutta leikkaamalla laittomien siirtolaisten määrää.

Maahanmuuttoviraston ylijohtaja Jaana Vuorion mukaan esimerkiksi 40 000 pakolaista tulee maksamaan suomalaisille veronmaksajille 1 760 000 euroa per päivä. Kun pakolaisten määrä nousee Vanhasen ennustamiin satoihintuhansiin tai Euroopan komission kymmeniinmiljooniin, ollaan talouskriisissä, josta ei pois enää päästä.

Dosentti Kyösti Tarvainen on kirjoittanut tuoreesta norjalaistutkimuksesta, jonka mukaan maahanmuuttajat voidaan taloudellisesti luokitella kolmeen selkeään ryhmään: länsieurooppalaisiin, itäeurooppalaisiin ja Euroopan ulkopuolelta tuleviin. Vain länsieurooppalainen maahanmuutto tuottaa valtiolle enemmän tuloja kuin menoja. 2003–2011 Suomeen saapuneista somaleista vain 9 % ja irakilaisista vain 14 % oli töissä 2011.”

grahn laasonen

Nuorissa on tulevaisuus!

Pinttyneen stereotypian mukaan avoimien rajojen politiikka ja pakkomonikulttuurisuus ovat ”vihervasemmistolaisten kukkahattutätien” syytä. Forssa on hyvä esimerkki siitä, että tämä on pelkkä myytti.

Keskustalaisen Sulkon lisäksi pääsyyllisiä forssalaisnuorten turvattomuuteen on kaupungista kotoisin oleva kokoomuslainen ministeri Sanni Grahn-Laasonen. Oikeisto uskoo saavansa laittoman siirtolaisuuden avulla muun muassa lisää orjatyövoimaa Suomeen. Laitonta maahanmuuttoa Eurooppaan lobbaavan talousrikollisen George Sorosin mukaan hänen luotettavimmat suomalaiset liittolaiset kuuluvat nimenomaan poliittiseen keskustaoikeistoon.

Grahn-Laasonen hyökkäsi jo vuosi sitten ankarasti uutta siirtolaisten majoituskeskusta vastustaneita forssalaisia vastaan. Raiskauksista, ryöstöistä ja pahoinpitelyistä huolestuneet forssalaiset olivat Grahn-Laasosen mukaan sielultaan ”kylmiä” ja ”sydämettömiä” petoja. Toivottavasti monikulttuurisesta Forssasta nyt kantautuvat uutiset lämmittävät hieman Grahn-Laasosen omaa jääkylmää kulttuurimarxistista sydäntä!

Kuten kaikki jo etukäteen arvasivat, Suomen johtavat roskajulkaisut Yle ja Helsingin Sanomat ovat yrittäneet vierittää vastuun väkivallasta suomalaisten nuorten harteille. Valemediojen propaganda on jo tilastollisestikin epäuskottavaa, koska Valtioneuvoston ”Maahanmuutto & turvallisuus” –selvityksen mukaan ”ulkomaalaistaustaiset eivät ole kaiken kaikkiaan kokeneet sen yleisemmin väkivaltaa kuin suomalaiset yleensä”.

Väkivalta ryöpsähtää aina siellä, minne uusia vastaanottokeskuksia pystytetään. Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutin tutkimuksen mukaan afrikkalaissiirtolaiset syyllistyvät suomalaisia 17 kertaa useammin raiskauksiin, 6 kertaa useammin pahoinpitelyihin ja 10 kertaa useammin ryöstöihin.

Forssalaisnuoret ovat itse selvästi sanoneet, että väkivallan aloittivat laittomat tunkeutujat. Koska poliisi on politisoitu ja kastroitu eivätkä kaupungin aikuiset uskalla tehdä mitään, ovat rohkeat paikalliset nuoret ottaneet oikeuden omiin käsiinsä. Nuorissa on tulevaisuus!

 

Lue myös: Juutalaiset ja rasismi, osa 4: monikulttuurinen aivopesu Suomessa

41 kommenttia

 1. Vallan välineenä rahan merkitys on selviö. Juutalaiseliitin omistamat kansainväliset pankit ja USA:n keskuspankki FED tarjoavat hierarkialle käytännössä loputtomat rahavarannot, joiden avulla voidaan lahjoa ja lobata poliitikkoja, rahoittaa konflikteja ja tukea vapaamuuraritoimintaa agendan edistämiseksi. Rahalla voidaan myös pitää yllä median propagandaa ja jatkuvaa aivopesua. Median tehtävä on pitää ihmiset harhautettuna, jotta he eivät ymmärtäisi, mikä on maailman todellinen valtarakenne. Kansa ei tulisi hyväksymään pienen eliitin harvainvaltaa, minkä vuoksi demokratian ja kansanvallan illuusiota pidetään yllä median toimesta, sekä puolueiden välisten kiistojen teatterilla. Tämän vuoksi monet tärkeimmät suurten medioiden vaikuttajat ja omistajat ovat joko vapaamuurareita tai juutalaisia ja osallistuvat säännöllisesti Bilderberg ja Trilateraalisen kommission kokouksiin. Median tehtävä on myös siirtää tavallisten ihmisten huomio pois yhteiskunnan epäkohdista roskaviihteen avulla. Tähän on valjastettu niin juutalaisten omistama Hollywood kuin musiikkiteollisuuskin.

  Ritarikuntien rooli ”Eliitin” valtakoneistossa on joskus hieman hankala hahmottaa. Ne ovat toisaalta kohtuullisen julkisia organisaatioita, mutta toisaalta niiden toimintaa peittää tietynlainen salaisuuksien verho. Ritarikunnat Suomessa usein antavat ymmärtää, että heillä ei ole mitään tekemistä vapaamuurarien kanssa. Esimerkiksi vuoden 2012 presidentinvaaleissa Sauli Niinistö väitti kiven kovaan, että hän ei ole vapaamuurari, vaikka kuitenkin samaan aikaan myönsi kuuluvansa Konstantinus Suuren Ritarikuntaan. Väite on naurettavuudessaan absurdilla tasolla. Katsokaa nyt vaikka tätä kyseisen ritarikunnan mitalia.

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2014/11/senaatintori-osa-2-ulrika-eleonoran.html

  löytyy linkistä ylempää

  Kun kaulassa roikkuu kaksipäinen kotka yhdistettynä temppeliritarien punaiseen ristiin, paavin hiippaan ja Vatikaan Chi Rho -symboliin, täytyy olla aika kova pokerinaama kieltäessään vapaamuurautensa. Toisaalta, valitettavan harva tuntee näitä symboleita, joten suurelle yleisölle tuo pajunköysi menee läpi.

  Plusääni(32)Miinusääni(1)
 2. Forssalaisnuoret ovat, tietenkin, oikeassa. Kansa on aina pohjimmiltaan oikeassa.

  Nuoret tietävät jo, että POLIISI EI AUTA. Paikallinen eliitti VIHAA kantaväestöä, jos kantaväestö vähänkin kyseenalaistaa eliitin toimia. Paikallinen lehdistö on, by definition, eliitin johtamaa ja sen ”toimittajat” eivät tunnista totuutta, vaikka se poltettaisiin kuumalla raudalla heidän otsaansa.

  Mutta kansa tietää totuuden ja kansa tietää, että media valehtelee ja poliisi on nykyään eliitin lakeija, joka sulkee silmänsä kantaväestöön kohdistuvista rikoksista. Tavallinen poliisi tietää tekevänsä väärin, mutta maanpetturieliitti rankaisee rehellistä ja palkitsee selkärangattoman nuoleskelijan.

  Tulee aika, jolloin nuoret (ja vanhat) kääntyvät oikeaa vihollista vastaan. Se oikea vihollinen tietää jo, että ”time is up”, ”gig is over”. Mutta EliittiElvis piilottelee vielä hallissa, hän ei enää uskalla poistua talosta, ja niin onkin paras, eliitin pitääkin pelätä, sen pitää olla aina epävarma, kun se lähtee ”kansan pariin”. Se tekee sille oikein hyvää.

  Ehkä moni ihailee herraa, kun hän käy kättelemässä kansaa, mutta kuka tietää, herraseni, onko joukossa muitakin? Kenties joukossa on joku, joka TIETÄÄ. Kenties joku haluaa TASATA TILIT ? Kenties joku on saanut tarpeekseen?

  Mieti sitä, eliitin lakeija. Mieti sitä tarkkaan.

  Kansalla on silmät ja ne ovat jo avoinna, ne epäilevät, niissä on tietämisen palo.

  Eliitti nukkuu kohta huonosti ja säpsähtelee vielä hereille, kun tuuli huojuttaa lyhtypylvästä ja varjoissa liikkui jotakin. Ja ROIKKUIKO siinä pylväässä joku? Ehei, ei kai sentään, ei kai, vai, saakeli, roikkuiko sittenkin? 🙂

  Plusääni(31)Miinusääni(1)
 3. http://mvlehti.net/2016/08/26/forssan-ammatti-instituutin-rehtori-silvius-jai-kiinni-harskista-valehtelemisesta/

  ja samoin kaupungin johtaja molemmat saaneet ohjeensa loosista!!

  Ei muutaku turpaan ja niin että muistaa loppu elämänsä!! Nyt puhutaan raukoista vanhemmista ja tätä turha selittää tuomion pelolla!! Kun siellä 50-300 vanhempaa hakkaa nämä mutiaiset, niin siinä poliisi ei mitään voi!! Vai ovatko kaikki uskaliaat jo vankilassa??

  Vai käännetäänkö toinen poski ja toivotaan herralta apua??

  Poliisi on petturi oli rivi tai muista poliiseista kyse! miksi eivät hakenee matuja kiinni! Ei edes poliisi ole noin tyhmä että tottelee vapaamuurari pomoja tohon pisteeseen!!

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 4. Rivi poliisit ovat käyttäytyneet rottamaisesti noustessaan Suomen kansaa vastaan ja puolustaessaan islamisti miehittäjiä,Turha odottaa poliisin tälläisen käyttäytymisen jälkeen että Suomen kansa tulee puolustamaan poliisia islamisteja vastaan jos tälläinen rottamaisuus vielä jatkuu.

  Plusääni(30)Miinusääni(0)
 5. Missä on maan mainio soldiers of odin?. Nyt kun pitää puolustaa suomen kunniaa. Ei kai sitä ole vetäydytty ”kerhotiloihin” odotamaan perustuloarpajaisia?

  Plusääni(20)Miinusääni(1)
 6. Saksan AfD-puolue: Paperittomat siirtolaiset vartioiduille leireille!
  Haittamaahanmuuttovastainen Vaihtoehto Saksalle -puolue ehdottaa maahan tulevien paperittomien eristämistä vartioidulle leirille, kunnes heidän taustoistaan ei ole pienintäkään epäilystä.

  SAKSASSA TAAS KANSA PETETÄÄN!!!!

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 7. Kirjoitus on veitsenterävä läpileikkaus Suomi-Hölmölän nykytilasta ja varsinkin sen mädättyneestä eliitistä sekä kulttuurimarxistisesta maanpetuuri mediasta ja Poliisista, jonka voisi lakkauttaa. Kun valta vaihtuu, kadunlakaisijankin vakanssi olisi stasi-poliisikunnalle liian hyvä virka. Heitä ei voi kuin halveksia syvästi. He toiminnallaan ovat itse lisäämässä matu-väkivaltaa ja sotilaskarkureiden röyhkeyttä kanstasuomalaisia kohtaan, koska heidät ”kasvatetaan” vartavasten siihen, että suomalaiset työtätekevä kansa, joka elättävät nämä torakat olisivat vihamielisiä ja vaarallisia heidän ”turvallisuudelleen”. Tämän osoittaa jo huomattava apionoiden keräämä asevarasto suomalaisten lasten varalle. Lisäksi muslimiterroristeille käy selväksi, että nämä saavat tehdä mitä hyvänsä rikoksia Suomessa välittämättä seurauksista, koska jos Forssassa ”sattuu” jotain Poliittinen Poliisi hakee suomalaisen ”rasismiin” syyllisen Nuorgamista hyysistä kesken niin kiireesti, että valkoinen persekin jää pyyhkimättä.
  Kulttuurimarxsistien pakkovalta on murrettava keinoja kaihtamatta.

  Plusääni(29)Miinusääni(2)
 8. 4. Pyhä Johannes loosi, Helsinki
  5. Patria St. Henrik logen, Helsingfors
  6. Satakunta loosi, Pori
  7. P. Yrjänän loosi, Lahti
  8. Helsinki loosi, Helsinki
  9. Joonialais

  loosi, Tampere
  10. Tavastia loosi, Tampere
  11. Acacia loosi, Helsinki
  12. Kokko loosi, Kokkola
  13. Aurora loosi, Helsinki
  14. Savo loosi, Kuopio
  15. Brahea loosi, Jakobstad16. Karelia loosi, Lappeenranta
  17. Päijät loosi, Lahti
  18. Vaasa loosi, Vaasa
  19. P. Olavi loosi, Savonlinna
  20. Eureka loosi,
  Helsinki
  21. Owla loosi, Oulu
  22. Kymi loosi, Karhula
  23. Franciscus loosi, Rauma
  24. Otava loosi, Helsinki
  25. Hiram loosi, Helsinki
  26. Porthan loosi, Turku
  (27. Tutkimusloosi Minerva, Helsinki)
  28. Jyväs loosi, Jyväskylä
  29. Vaaka loosi, Riihimäki
  30.
  Kaleva loosi, Joensuu
  31. P. Michaelin loosi, Mikkeli
  32. Tehi loosi, Lahti
  33. Pilari loosi, Tampere
  34. Osiris loosi, Helsinki
  35. Botnia loosi, Seinäjoki
  36. Näsi loosi, Tampere
  37. Agricola loosi, Turku
  38. Faros loosi, Hanko
  39. Kemi loosi, Kemi
  40.
  Rova loosi, Rovaniemi
  41. Delta loosi, Karhula
  42. Hypotenuusa loosi, Pori
  43. Vuoksi loosi, Lappeenranta
  44. Mithra loosi, Kouvola
  45. Gemma loosi, Helsinki
  46. Sumeri loosi, Helsinki
  47. Sibelius loosi, Hameenlinna
  48. Pietas loosi, Pieksämäki
  49. Walkia
  loosi, Valkeakoski
  50. Mooria loosi, Helsinki
  51. Vaski loosi, Vaasa
  52. Sirius loosi, Helsinki
  53. Pursi loosi, Rauma
  54. Kulmakivi loosi, Lahti
  55. Langinkoski loosi, Karhula
  56. Fides loosi, Kuopio
  57. Kaltio loosi, Oulu
  58. Koski loosi, Valkeakoski
  59. Ursus loosi, Pori
  60. Vuori loosi, Jyväskylä
  61. Humanus loosi, Helsinki
  62. Torna loosi, Ruotsi
  (63. Harjoitusloosi, Helsinki)
  64. Tammerkoski loosi, Tampere
  65. Valtaköysi loosi, Helsinki66. Cementia loosi, Turku
  67. Pontus loosi, Lappeenranta
  68. Fr
  aternitas loosi, Turku
  69. Nuntius loosi, Kuopio
  70. Nekton loosi, Helsinki
  71. Kastelli loosi, Turku
  72. Tankar loosi, Kokkola
  73. Fregatti loosi, Rauma
  74. Curia loosi, Helsinki
  75. Harppi loosi, Tampere
  76. Pohjantahti loosi, Helsinki
  77. Pruukki loosi,
  Seinäjoki
  78. Jaakko Ilkka loosi, Seinäjoki
  79. Salpa loosi, Lahti
  80. Isänmaa loosi, Helsinki
  81. Tellus loosi, Helsinki
  82. Hangethe logen, Hango
  83. Khadam loosi, Lieksa
  84. Byblos loosi, Kouvola
  85. Hämeenlinna loosi, Hämeenlinna
  86. Argentum loosi,
  Riihimäki
  87. Pyramidi loosi, Helsinki
  88. Orion loosi, Helsinki
  89. Palta loosi, Kajaani
  90. Nomos loosi, Helsinki
  91. Ratina loosi, Tampere
  92. Lohja loosi, Lohja
  93. Kilpi loosi, Jyväskylä
  94. Kaila loosi, Kuopio
  95. Pohjan loosi, Vaasa
  96. Moreeni loos
  i, Tampere
  97. Unnukka loosi, Kuopio
  98. Tierna loosi, Oulu
  99. Suorakulma loosi, Helsinki
  100. Sacklen loosi, Pori
  101. Takoja loosi, Tampere
  102. Joensuu loosi, Joensuu
  103. Porras loosi, Mikkeli104. Merras loosi, Lahti
  105. Pyhän Laurin loosi, Lohja
  106. Graniitti loosi, Helsinki
  107. Kaiku loosi, Oulu
  108. Sydän

  Häme loosi, Valkeakoski
  109. Laatokka loosi, Jyväskylä
  110. Satama loosi, Kuopio
  111. Aboenses loosi, Turku
  112. Mänttä loosi, Tampere
  113. Harmonia loosi, Helsinki
  114. Muurariloosi,
  Helsinki
  115. Biarmia loosi, Rovaniemi
  116. Portti loosi, Hameenlinna
  117. Herttua loosi, Pori
  118. Espoo loosi, Espoo
  119. Castellum loosi, Porvoo
  120. Pooki loosi, Oulu
  121. Viapori loosi, Helsinki
  122. Pallas loosi, Lahti
  123. Veljeys loosi, Helsinki
  12
  4. Luxor loosi, Helsinki
  125. Kouta loosi, Kajaani
  126. Sarastus loosi, Turku
  127. Kehä loosi, Vantaa
  128. Gemini loosi, Espoo
  129. Lauha loosi, Kauhajoki
  130. Kaivos loosi, Lohja
  131. Oriens loosi, Kuopio
  132. Terwa loosi, Oulu
  133. Nokia loosi, Tampere
  134. Union Lodge, Helsinki
  135. Hymnus loosi, Helsinki
  136. Lohkokivi loosi, Vantaa
  137. Mäki loosi, Lahti
  138. Espoon Kolmas loosi, Espoo
  139. Nordostloge, Helsinki
  140. Kanava loosi, Lappeenranta
  141. Keltti loosi, Kouvola142. Kukouri loosi, Kotka
  143.
  Rakentaja loosi, Pieksämäki
  144. Kaanaa loosi, Tampere
  145. Cygnaeus loosi, Jyväskylä
  146. Marski loosi, Mikkeli
  147. Lux loosi, Joensuu
  148. Mitta loosi, Vantaa
  149. Regulus loosi, Tampere
  150. Franzen loosi, Oulu
  151. Paanu loosi, Pori
  152. Luoti loosi,
  Vantaa
  153. Oppidum loosi, Porvoo
  154. Holvi loosi, Helsinki
  155. Linna loosi, Savonlinna
  156. Aurajoki loosi, Turku
  157. Aalto loosi, Seinäjoki
  158. Luotivaaka loosi, Riihimäki
  159. Nebo loosi, Kuopio
  160. Vanaja loosi, Hameenlinna
  161. Ehrensvärd loosi,
  Vantaa
  162. Hokma loosi, Oulu
  163. Kivenhiojien loosi, Porvoo
  164. Rakuuna loosi, Lappeenranta

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 9. Vallan välineenä rahan merkitys on selviö. Juutalaiseliitin omistamat kansainväliset pankit ja USA:n keskuspankki FED tarjoavat hierarkialle käytännössä loputtomat rahavarannot, joiden avulla voidaan lahjoa ja lobata poliitikkoja, rahoittaa konflikteja ja tukea vapaamuuraritoimintaa agendan edistämiseksi. Rahalla voidaan myös pitää yllä median propagandaa ja jatkuvaa aivopesua. Median tehtävä on pitää ihmiset harhautettuna, jotta he eivät ymmärtäisi, mikä on maailman todellinen valtarakenne. Kansa ei tulisi hyväksymään pienen eliitin harvainvaltaa, minkä vuoksi demokratian ja kansanvallan illuusiota pidetään yllä median toimesta, sekä puolueiden välisten kiistojen teatterilla. Tämän vuoksi monet tärkeimmät suurten medioiden vaikuttajat ja omistajat ovat joko vapaamuurareita tai juutalaisia ja osallistuvat säännöllisesti Bilderberg ja Trilateraalisen kommission kokouksiin. Median tehtävä on myös siirtää tavallisten ihmisten huomio pois yhteiskunnan epäkohdista roskaviihteen avulla. Tähän on valjastettu niin juutalaisten omistama Hollywood kuin musiikkiteollisuuskin.

  Ritarikuntien rooli ”Eliitin” valtakoneistossa on joskus hieman hankala hahmottaa. Ne ovat toisaalta kohtuullisen julkisia organisaatioita, mutta toisaalta niiden toimintaa peittää tietynlainen salaisuuksien verho. Ritarikunnat Suomessa usein antavat ymmärtää, että heillä ei ole mitään tekemistä vapaamuurarien kanssa. Esimerkiksi vuoden 2012 presidentinvaaleissa Sauli Niinistö väitti kiven kovaan, että hän ei ole vapaamuurari, vaikka kuitenkin samaan aikaan myönsi kuuluvansa Konstantinus Suuren Ritarikuntaan. Väite on naurettavuudessaan absurdilla tasolla. Katsokaa nyt vaikka tätä kyseisen ritarikunnan mitalia.

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2014/11/senaatintori-osa-2-ulrika-eleonoran.html

  löytyy linkistä ylempää

  Kun kaulassa roikkuu kaksipäinen kotka yhdistettynä temppeliritarien punaiseen ristiin, paavin hiippaan ja Vatikaan Chi Rho -symboliin, täytyy olla aika kova pokerinaama kieltäessään vapaamuurautensa. Toisaalta, valitettavan harva tuntee näitä symboleita, joten suurelle yleisölle tuo pajunköysi menee läpi.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 10. Grahn-Laasonen on juutalainen ainakin geeneiltään. Grahn on juutalainen sukunimi.

  http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=33327.msg172479;topicseen#msg172479

  ”Tämä molo selitti lehdessä Forssan kielteisen vokkipäätöksen jälkeen, että ”Forssakin tarvitsee kansainvälisyyttä ”. Sanni- molojutkun mielestä kolmennen maailman terroristit ovat ”kansainvälisyyttä”.”

  Toinen seikka on että nuo Forssankin ”muslimit” ovat wahhabeja tai jotain muuta lahkoa, daeshin porukkaa. Daeshan on tunnetusti juutalaisten luomus. Arabeilla ei ole pitkää tukkaa.

  http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=33208.0

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 11. Hieno, joskin lohduttoman kuvan suomalaisuuden alennustilasta antava tilannekatsaus Forssan tärkeään tapaukseen ja sen uutisointiin. Etenkin kuvaus forssalaisisien (tai -äitien) kyvyttömyydestä puolustaa lapsiaan työpaikalla rasistiksi leimautumisen pelossa luo aivan hyytävän kuvan Suomen nykytilanteesta. Painajaisesta pystyy yleensä kuitenkin heräämään, kun vain riittävän pitkään taistelee itseänsä hereille. Usko korkeampaan voimaan voi olla tässä prosessissa melkein pakollinen. Kuolemaan asti on oltava valmius nyt taistella – kuvitteleeko joku ongelman kieltämällä selviävänsä tai pelkällä retoriikalla pelastuvansa. Arvi Pihkala näkee ongelmien syvyyden ja nyt alkaa olla ihan viimeiset ajat reagoida ja hylätä nuo petolliset ja vangitsevat unelmat leppoisasta elämästä työpaikkoineen ja asuntovelkojen maksuineen. Ne meiltä viedään joka tapauksessa. Magneetissa suosittu juutalaisjahti ei taistelun TÄSSÄ vaiheessa hyödytä ketään, koska iso rintama kansalaisia on saatava hereille ja liittymään yhtenäiseen rintamaan. Juutalaisia ei Suomesta käsin päästä kuriin laittamaan ja muutenkin kysymys aiheutta turhaa sekavuutta ja riitelyä.

  Plusääni(9)Miinusääni(10)
  1. Jos tilanne sitä vaatii ja siitä on hyötyä (vrt. klassikkoon ”onko siitä hyötyä meille (juutalaisille)”, niin kaikki etniset sanat voidaan unohtaa. Ei tarvitse vastustaa islamia, ei muslimia, ei arabia, ei edes neekeriä ja kaiken huipuksi, ei edes juutalaista.

   Mutta kahta asiaa VOI JA PITÄÄ VASTUSTAA AINA: Eliittiä ja sionisteja (sionismia). Globaalisti ja paikallisesti. Tinkimättä.

   Ja kun valta väistämättä taistelun tuoksinassa siirtyy kansallismielisiin käsiin, niin sitten aletaan käyttämään kaikkia niitä sanoja, joita tarvitaan asioiden oikeaan kuvaamiseen. Jos islam hyökkää kansaamme ja maatamme vastaan, se sanotaan niin kuin se on. Jos taas juutalaiset ryhmänä käyttävät iankaikkista ryhmäprivileegiotaan, se sanotaan ääneen.

   Kukaan ei sääli kansallismielisen leimaamista nyt. Kukaan ei salli meidän puhuvan asioista niin kuin ne ovat. Meitä kielletään kuvaamasta asioita niin kuin ne ovat.

   Meidän ei siis (heidän omasta pyynnöstään) tarvitse sääliä niitä, jotka ovat meitä vastustaneet. Me emme ole tätä sisällissotaa pyytäneet. Me emme ole sortaneet omaa kansaamme ja muuttaneet virkavaltaa Pride-kulkueissa irvokkaasti käyttäytyväksi pelleksi.

   ELIITTI on sana, jota voi käyttää huoletta.

   Jos haluaa kirjoittaa retorisesti ja poleemisesti ja aggressiivisesti, ELIITTI on oikea sana.

   Vasemmistohan on nykyään eliitin sylikoira. Vasemmistopuolueen johtaja puhuu eliitistä ollen samalla eliittiä. Hän on irvikuva ihmisestä, joka muka puhuu kansan puolesta ja kansalle. Keskusta ja oikeisto eivät edes yritä esittää olevansa kansan asialla. He näyttävät avoimesti olevansa maksajan puolella, sen puolella, joka heille eniten maksaa. Siitä käydään huutokauppaa: Paras virka, paras palkka, parhaat edut. Tule ja ota minut!

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
  2. Miksi RR on saanut 5 ääntä? Riitelyä aiheuttaa tietenkin juuri vaatimus siitä, että juutalaisista ei saisi puhua tai sanaa juutalainen käyttää. Tällaisia vaatimuksia ei voi esittää muuta kuin huijari eli vihollinen. Niin järjetön se on. Muukin viesti on käsittämätöntä huuhaata. Juuri tuollaisista kummallisista väännöistä tunnistaa petturin.

   Plusääni(14)Miinusääni(1)
  3. Siis MM on saanut oikeutetun rangaistuksen, koska on puhunut juutalaisista ja paljastanut holohoaxin valheeksi? Wiik, de Wit ja Sande ym. ym. raivoavat MMediaa ja Vastarintaa vastaan ja kansallissosialismia. Hirwisaaret ym. sanovat vihaavansa ”natseja”. Koska juutalaiset ovat heille kaikki kaikessa. Eliittiäkin pitää kai siis kutsua vain naiiviksi ja /tai hulluksi. Ja ählyjä vain vastustaa ja ymmärtää matuvyöry kuin jonkinlaiseksi luonnonvoimaksi tai ehkä jopa ”kulttuurimarxismiksi”. Ymmärtämättä sitäkään, mistä siinä on kysymys.

   Tässä on suoraan valeopposition ääni. Eliitti on näiden de Wittien ja Wiikien ja Halla-ahojen ja Janiskien takana. Heidän on määrä kylvää riitaa ja ottaa haltuun oppositio hallitussa konfliktissa. Siis pitää konflikti hallinnassa. Forssa on vain päänavaus konfliktissa, jota eliitti paapautuksesta ja kaakatuksesta huolimatta juuri haluaa. Jos kuohitsemme viestimme, päädymme vain peliin pelinappuloina juuri sillä tavalla kuin eliitti haluaa. Sionistit haluavat kahinoita ja hajottaa ja hallita ja tuhota ensin juuri kantikset. Pelkkänä lobotomitason juttujen toistelijana kuljemme vain tuhoon. Juuritästä Pelex ansiokkaasti puhui tässäkin ketjussa tai sitten edellisessä samanaiheisessa. Nyt sitten sanatulvassa ilmeisesti vahingoissa antoi tälle myyrälle siimaa täi tämän myyrän oksennukselle.

   Totta kai eliitin myyrät hyökkäävät Mmediaa ja kansallissosialisteja vastaan kiivaasti. Siis riitaa tiedossa. Oikea oppositiohan on eliitin pahin vihollinen.

   Plusääni(10)Miinusääni(2)
 12. Jatkoa edelliseen:

  Kansa ei pidä eliitistä, itse asiassa kansa VIHAA ELIITTIÄ. Tästä syystä meidän kansallismielisten pitää (minun mielestäni) hyökätä aina ja joka paikassa ELIITTIÄ VASTAAN. Vaikka eräs tietty ryhmä hallitseekin kulissien takana maailmaa (ja sitä ei pidä koskaan unohtaa, eikä anteeksi antaa, sitä mitä he meille tekivät, poskea EI käännetä) niin silti arkielämässä vastassamme on useimmiten ELIITIN HUORA.

  Paikallislehtien eliittimantraa toistavat ”toimittajat” ovat kuin ovatkin juuri eliitin lakeijoita, surkeita, selkärangattomia limanuljaskoita. Paikallinen multikultia ajava kunnallispoliitikko ajaa omaa asiaansa, kun hän profiloituu multikultinaisena/miehenä. Hän haluaa saada helpon viran, helposti rahaa, helpon elämän. Meidän kustannuksellamme, meitä sortaen. Hän on ELIITTIÄ, olkoonkin pikkupaska, mitätön nolla.

  Valtakunnan tasolla on samoin, tosin summat paljon suuremmat ja palkinnot ovat huippuvirkoja ulkomailla. Mutta sama on laulu. Katsokaa jotakin Junckeria. Käsittämätön idiootti, oikea vähä-älyisten prototyyppi. Kuvaa hyvin poliiittisesti EU:ta: Suurin idiootti ylennetään ylimmäksi.

  Entä esim. Soini? No, ei tarvitse edes sanoa enää mitään. Kaikki on jo nähty. Terijoen hallitus ei ollut sen enempää maanpetturi kuin Soini. Samaa tasoa, sama pöljä katse, sama sama.

  Ja koska ELIITTI on ryhmä tällaisia huoraavia ihmisiä, he ovat alttiita hyökkäykselle. Heitä yhdistää taustalla oleva ideologia, toki, mutta ylivoimaisesti suurin osa heistä myy itseään rahasta talkana olevalle herrakansalle. Osa, etenkin vasemmisto, suutelee herran kättä päästäkseen murhaamaan kuviteltuja vihollisiaan, mutta suurin osa myy itseään rahasta.

  Siksi PITÄÄ HYÖKÄTÄ HEITÄ VASTAAN. Koska he ovat selkärangattomia, heikkoja, surkeita ihmisiä yksilöinä. Heidän näennäinen valtansa perustuu herrakansan antamaan taloudelliseen tukeen, ja mediavaltaan. Mutta koska he ovat huoraavia idiootteja, heitä ei yhdistä asenne tai ideologia (muuten kuin rahallisessa mielessä) ja siksi he sortuvat kohta, kun heidän maailmansa ei enää anna heille jokakuukautista verirahaa tilille.

  ELIITTI PITÄÄ SAADA PELKÄÄMÄÄN. Eliitillä pitää olla jatkuva ripuli, jatkuva huono olo, sen pitää kurkkia olkansa ylitse, sen pitää alkaa pelkäämään pimeää. Sen pitää tuntea olevansa halveksittu, vihattu, solvattu. Sen pitää tuntea viha. Sen pitää nähdä viha. Sen pitää kuulla kansalaisten viha.

  Niin kammottavaa kuin tämä nykymaailma onkin ”pakolaisineen”, joiden sallitaan raiskaavan ja pahoinpitelevänmeitä ilman, että meitä suojellaan niin pidemmällä aikavälillä ja nyt heti, vihollisemme on ELIITTI.

  Jokaisen raiskauksen takana irvistää globaalieliitin Soros, jokaisen pahoinpitelyn takana kirjoittaa sionistimedia ylistyslauluaan neekeröinnille. Jokaisen tehtaan sulkemisen takana irvistää globaalieliitti, joka suosii kiinalaista, rakastaa keltaista ja mustaa, kunhan sillä voi tuhota meidän elämisenmahdollisuutemme.

  VIHOLLINEN ON ELIITTI.

  Eläköön voitto!

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 13. Otteita artikkelista ”The Fire Rises”. Kirjoittaja Bain Dewitt. Sivusto ”Counter-Currents Publishing”. HYVIN vapaasti käännettynä.

  Hear, hear:

  ” Radiaalien ainoa valta on siinä, että he edustavat äärimmäisen tehokkaasti kansaa, kun kansan olot ovat muuttuneet mahdottomiksi.”

  ”Liberalismin tarjoama sosiaalinen järjestys kosmopoliittisine kahviloineen ja trendikäs rotujen sekoittaminen kansan kustannuksella on tullut tiensä päähän. Se hajoaa, koska siitä ei makseta enää veroina, vaan se maksaa kuolleina ihmisinä kaduillamme. Irvokkaasti ”Black Lives Matter”, vaikka kaduillamme makaa valkoisia uhreja. Mustat ovatkin muodikkaita uhreja, koska (((eliitti))) tahtoo sen näin esittää. Kansamme onkin varmuudella muuttumassa äärimmäisen etnonationalistiseksi, kunhan demografinen painekattila ensin kiehuu yli, kunhan kansa huomaa, että kaikki (mustia nostavat) mainokset ovatkin vain julkisivu, jonka takana tuhotaan valkoinen kansa.”

  Pendulum on juuri nyt saavuttanut äärimmäisen pisteensä ja nykyinen eliitti parkuu vielä syntejään selleissä ennen lopullista tuomiota. He ovat sitä itse pyytäneet. He ovat vihanneet omaa maataan, huoranneet oman kansansa, oman maansa. He eivät ansaitse mitään sääliä.

  Suosittelen mm. seuraavia sivustoja, tietoa ja asennetta löytyy:

  Renegade Publishing, Daily Stormer, Counter-Currents Publishing, The Occidental Observer, Nordfront.

  Vaellamme (vielä) Pimeyden Laaksossa, mutta sieltä ulos tullessa vihollisemme pakenee kuin rottalauma koloihinsa.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Täytyy muistaa että vihollinen pakenee vain jos se laitetaan pakenemaan. Loputon analysointi ja jaarittelu uuvuttaa ja johtaa turhautumiseen. Me väsytämme itsemme sillä ja se kääntyy lopulta meitä vastaan.

   Kaikkein tärkeintä on toiminta.

   Maanpetturit ovat päästäneet Suomeen terroristeja, murhaajia, sotilaskarkureita – tuhansia!

   Vastaanottokeskukset ovat vihollisen sotilastukikohtia. Ja nyt tiedetään että sinne on kerätty suuri määrä aseita.

   Sopivampi nimitys vastaanottokeskukselle on SPR:n suihinottokeskus.

   Plusääni(12)Miinusääni(0)
 14. Rotille on laitettava rotanloukkuja. Ansoja. Pienille ja suurille rotille.

  NYT on kansannousun aika! Kaikilla tasoilla. Paikallisesti ja valtakunnallisesti.

  Forssalaisten selkäänpuukottaja, maanpetturi-mädättäjä opetus ja kulttuuriministerin yhteystiedot:

  Sanni Grahn-Laasonen
  040 732 8340

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 15. Forssan kapina on se mitä Suomi nyt tarvitsee. Forssan kapinan on levittävä koko Suomeen. Suomi kansakuntana tarvitsee johtajan(joka siltä puuttuu) ja suunnan. Kaikki merkittävät puolueet ovat pettäneet suomalaiset. Kaikki. Veistä käännetään suomalaisten sisuksissa maanpetturi mädättäjien toimesta.

  Tavallinen suomalainen joka haluaa vain elää elämäänsä rauhassa ja turvassa Suomessa on maanpetturi mädättäjien kannalta vihollinen. Eliitti on huono termi koska sillä on aivan liian hyvä kaiku monen ihmisen mielessä. Minä käytän sanaa maanpetturi tai maanpetturi-mädättäjä, se kuvailee sitä petollista toimintaa ja miten he sisältä päin mädättävät suomalaista yhteiskuntaa.

  Olemme tarpeeksi analysoineet ja polemisoineet asioista. Ehkä liikaakin. Kun liian paljon ja kauan analysoi ja polemisoi ketään ei lopulta jaksa kiinnostaa. Ei ainakaan tavallista suomalaista, sitä joka käy työssä, maksaa verot ja pitää pyörät pyörimässä Suomessa. Ja juuri tavallinen suomalainen on se jota me eniten tarvitsemme.

  Suomen päättäjät kuten Forssan kaupunginjohtaja Sami Sulkko ja Forssan ammatti-instituutin rehtori Maaria Silvius ovat meidän vihollisia. Suomi on täynnä Sami Sulkon ja Maaria Silviuksen kaltaisia Suomen kansaa vihaavia pettureita – veronmaksajien kustantamalla suojatyöpaikalla.

  Meidän täytyy päästä heistä eroon. Se ei tapahdu virtuaalimaailmassa, internetissä vaan oikeassa, todellisessa maailmassa, siinä maailmassa missä matut pahoinpitelevät ja raiskaavat suomalaisia.

  Forssan tapaus on kuin suoraan koulumaailmasta. Iso jengi pahoja poikia(tässä tapauksessa miehiä) pahoinpitelee välitunnilla tavallisen suomalaisen pojan. Koulun rehtori syyllistää uhrin ja kieltää muita koulun oppilaita puhumasta asiasta. Kaupunginjohtaja tukee rehtoria härskisti. Koulun rehtori ja kaupunginjohtja ikään kuin jatkavat pahoinpitelyä, kaatavat suolaa uhrin haavoihin.

  Ei tällaista paskaa voi kukaan sietää. Siitä pitää tehdä loppu.

  Meidän ei pidä pelätä leimautumista rasistiksi tai valhemedian uutisia. Meidän ei pidä pelätä käyttää voimakeinoja.

  Ählyt ovat itse syyllisiä käytökseensä. Se on perimässä. Geenivaluvika. Yhdelläkään täällä oleskevalla matu ählämillä ei ole oikeutta olla enää pidempään Suomessa. Laittomat maahantunkeutujat on heivattava täältä helvettiin. Älkäämme pelätkö tarttua toimeen. Viranomaiset eivät sitä tule koskaan tekemään. Suomen viranomaiset valmistautuvat vastaanottamaan lisää maahantunkeutujia ja tunkemaan ne suomalaisten iholle kiinni.

  Ei ole mitään syytä jarrutella tai yrittää tukahduttaa Forssan kapinaa. Päinvastoin. Nyt pitäisi täydellä höyryllä painaa päälle. Antaa tilanteen reilusti eskaloitua. Miksi?

  Koska

  1) Osa matuista saadaan lähtemään lopullisesti Suomesta kun he huomaavat että heidän olosta täällä tulee erittän epämukavaa.
  2) Saadaan päättäjät(maanpetturi-mädättäjät) paljastamaan vielä enemmän rumia kasvojaan. Sitä todellista pahuutta henkilöityneenä eri päättäjiin.
  3) Osa vastaanottokeskuksista suljetaan suoran toiminnan ansiosta.
  4) Huomiota herättävä suora toiminta innostaa ja motivoi myös muilla paikkakunnilla muita suomalaisia liittymään aktiiviseen toimintaan mukaan.

  Suomessa on käynnissä kirjaimellisesti morsiamen ryöstö. Maanpetturit ovat päästäneet rajan yli maahantunkeutujia vikittelemään ja raiskaamaan Suomi neitoja!

  Siitä on tultava loppu!

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 16. Matuja saa ja pitääkin hakata.
  Jos saisin luvan ammuskella niitä ampuisin niin paljon, kun vaan pystyisin ja kuorsaisin yöni oikein makeasti.

  Plusääni(11)Miinusääni(3)
 17. Jos toimintaa haluaa niin hyvän mallin saa Andrew MacDonaldin kirjasta ”Turner’s Diaries”. Sen löytää mm. bookdzz.org sivuilta. Saa sen varmaan ostetuksikin.

  Sieltä löytyy asennetta.

  Muuten olisin sitä mieltä, että jos ihminen haluaa polemisoinnin lisäksi toimintaa, sitä ei kannata täällä julistaa, ja kaikella kunnioituksella, sen täällä julistaminen haiskahtaa vastapuolen provokaatiolta. Lisäksi yhden ihmisen organisoimaton toiminta johtaa vain aatteen tappioon, ainakin useimmiten. Jos haluaa aidosti toimintaa, sitä on haettava, käsittääkseni, niiltä tahoilta, jotka jo nyt toimivat. Toki sitä ei kannata täällä kailottaa.

  Tai voi mennä paikan päälle, Nurmijärvelle, Forssaan, mielenosoituksiin. Siitä se lähtee.

  Mikään yksin tehty ”aktiviteetti” ei nouse porukassa suunnitellun tasolle. Toki kaikki toiminta on kunnioitettavaa.

  Omalta osaltani polemisoin ankarasti, mutta olen toki ollut mukana myös toisenlaisissa (toki laillisissa, ainakin vielä) aktiviteeteissa.

  Tiedän olevani nyt hieman tylsä, mutta vaikka ”matujen hakkaaminen” onkin nyt pop, ja hyvästä syystä, niin todellinen taistelu käydään aivan kuten Turner’s Diary-kirjassakin ja siinä ei yksinäisillä susilla ole kuin statistin rooli. Mielestäni ei kannata myöskään täälläkään, eikä muillakaan sivuilla, millään lailla yksilöidä aktiviteettien kohteita, vaikka kuinka harmittaisi.

  Eliitti on totaalisesti niskan päällä tällä hetkellä, mutta heidän valtansa on ostettua. Se ei kestä minkäänlaista aitoa hyökkäystä, se romahtaa kuin korttitalo, kun se aika tulee.

  Turner’s Diary kuvaa tätä loistavasti: USA:ssa mustia nostetaan väkisin kaikilla tahoilla ja tämä johtaa entistäkin syvempään korruptioon ja samalla romahduttaa eliitin työkalun, valtion, uskottavuutta. Voi olla, että on täällä Suomessakin parempi odottaa eliitin itsensä tuhoavan taloudellisen pohjan, sitä se parhaillaan tekee, ja onnistuu siinä hyvin.

  Lisäksi, niin paljon kuin kansaa arvostankin, niin kansa on heikko, pehmeä, ja alistuu näköjään mihin vain, joten minkäänlaista aitoa kansannousua on turha odottaa. Kuten aina historiassa, vallankumoukset lähtevät pienestä ryhmästä, kun aika on oikea. Ja ihan kohtapuoliin se on oikea. Ajan kuluksi kannattaa lukea Turner’s Diary, siinä ei sanoja säästellä, ja vihollinen nimetään. Ja se puhuu siinä kirjassa oikealla kielellä, äidinkielellään, se suorastaan huutaa aidinkielellään. 🙂

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. ”Voi olla, että on täällä Suomessakin parempi odottaa eliitin itsensä tuhoavan taloudellisen pohjan, sitä se parhaillaan tekee, ja onnistuu siinä hyvin.”

   Viimeinen asia mitä pitää tehdä on odottaa. Se on tuhon tie. Kuten näemme esim. Ruotsista. Odottamalla hirtämme hiljaa itsemme.

   Nyt on toimittava. Eikä mitään suunnitelmaa tai ajatusta pidä ennakkoon tuomita. Nyt tarvitaan kaikkia suomalaisia tähän taisteluun.

   Kansannousua ei ehkä tule, mutta kapinahenki on päällä ja yhteiskunnallinen jännite joka on kiristynyt äärimmilleen on laukeamassa voimalla.

   Plusääni(12)Miinusääni(0)
   1. ”Nyt tarvitaan kaikkia suomalaisia tähän taisteluun.”

    Ei välttämättä tule onnistumaan. Niin kauan, kuin tämä kansa on ns. lahjottavissa ”ilmaisilla muoviämpäreillä” – asiat eivät muutu. Me ollaan mm. materialismin orjia. Kaikkien syntien orjia:
    http://www.evl.fi/tunnustuskirjat/yo/1.html

    Miten kokoat näiden perkeleenrääpäleiden keskuudesta sellaisen joukon, joista yksikään ei ole esim. lahjottavissa ja jotka ovat lojaaleja loppuun saakka ?

    Olisi ymmärrettävä, että vihollisella on lähes loputtomasti keinoja rivien hajoittamiseen, ja loputon rahasampo (ne luovat rahaa tyhjästä), ja he tuntevat ihmisten heikkoudet.

    Tällöin heidän vastatoimensa on kiinni vain mielikuvituksesta. He tietävät, että ihmisen sydän luonnollisessa tilassaan on HEIDÄN puolellaan.

    Olisi ensin luotava lähtökohdat, eli puhdistettava OMA sydän – jotta totuus otettaisi vastaan, ja jotta puolustusmekanismit toimisivat. Jos, sydän on tässä maailmassa eli perkeleessä, kaikki lopulta sammuu.

    Ei ehkä juuri siksi ole ollenkaan sattumaa, että esim. Talmudissa suurimpana vihollisena pidetään juurikin aitoja Kristittyjä.

    https://www.radioislam.org/finish/jud/talmud.htm

    Joh 8:32 ”ja te tulette tuntemaan totuuden (=Jumalan Sana), ja totuus on tekevä teidät vapaiksi”.

    Plusääni(3)Miinusääni(2)
    1. Se mitä on jo tapahtunut Forssassa ja Nurmijärvellä on tosiasiassa lähtölaukaus suuremmalle kapinalle. Ei nuoria kiinnosta ämpärit. Nuoria kiinnostaa moottoripyörät joilla karautetaan nopeasti kuin salama maahantunkeilijoita vastaan. Moottoripyörän selästä voi myös heittää polttopulloja.

     Plusääni(11)Miinusääni(1)
 18. Lisäänpä tähän vielä, että oikeastaan myös valtion velkaantuminenkin on sittenkin melkeinpä toivottavaa niin kauan kuin valta on kansalle vihamielisellä eliitillä, sillä totisesti kansallismielinen uusi valta ei näitä ”velkoja” maksa. 🙂

  Niitä saa goldfein-perhe derivoida loputtomiin, bitti ei liikahda, ei vasemmalle eikä oikealle. Eli mikäs tässä on ollessa, odotellaan, että velkaloukku laukeaa ja palkka on 500 euroa/kk parhaissakin töissä niin laiskempikin tollo alkaa miettimään muutakin kuin jokavuotista laulukilpalun voittajaa…

  Jos kansa on itsensä tähän pisteeseen äänestänyt niin ei täältä äänestämällä ulos päästä.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 19. Nimimerkille ”Vastavoima”.

  Sanoudun itse irti ajatuksista, että ”moottoripyörän selästä voidaan heittää polttopulloja”.

  Ensinnäkin, jos joku harkitsisi tuollaisia tekoja isänmaallisuuden ja kansallismielisyyden nimissä, hän tekisi virheen. Aito kansallismielinen/sosialistinen liike ei toimi näin, vaan tekee asiat harkiten ja organisoidusti.

  Itse asiassa eliitti suorastaan odottaa tätä. Globaali eliitti hyökkää kansojamme vastaan suunnitellusti käyttäen maahanmuuttajia käsikassaranaan ja itse, kuten Neuvostoliitossakin, piilottelee tämän väkivalta-aseen takana. Soros antaa rahaa ja ajaa tätä, mutta on itse, tietenkin, herranduudeli, tottakai. Lianderssonitkin toivovat suorastaan, että kansallismieliset provosoituisivat ja viimeinkin löytyisi se ihka oikea rikollinen natsi, joka voitaisiin seivästää median alttarille.

  Jos olisin oikein epäileväinen niin epäilisin nimimerkkiäsi aidosta provokaatiosta. Niin tai näin, ketään ei pidä kehottaa minkäänlaiseen polttopulloiluun ja kansallismieliset eivät ole siinä mukana. Mitä se auttaisi?

  Toisaalta aktiivisia nuoria ei pidä syyllistääkään, kaikki isänmaallinen toiminta on hyväksi, mutta parasta on organisoitua. Joukossa on voimaa ja ottaen huomioon minkälaisia totaalisia paskahousuja eliitin huorat ovat, niin pelättävää ei ole.

  Vastaus ei ole polttopullo, vaan organisoituminen. Ottakaa yhteyttä kansallismielisiin, liittykää mukaan, auttakaa rahallisesti. Aktivoitukaa!

  Et kai tosissasi usko itsekään, että hollywoodmainen toiminta johtaisi mihinkään? 🙂

  Suomessa on jo voimakas kansallismielinen liike. Pohjolassa on Nordfront.

  Tutkikaa sitä. Oikeita, suoraselkäisiä, viisaita, kunnollisia Isänmaan ystäviä. Minä tiedän, olen sen nähnyt. Siinä on voimaa, siinä on aatetta, siinä on tulevaisuus. Jos sinne saadaan sata sielua, se vastaa tuhatta tyhmää ”iskua”. Ensin sata, sitten tuhat.

  Eliitin korttitalo romahtaa, kun sen ulkopuolelle ilmaantuu Iso Paha Kansallismielinen ja sanoa: ”Puhallan tuulentupasi nurin, maanpetturi!” 🙂

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 20. Pakko kirjoittaa näin ulkopuolisena, että nämä teidän tekstit ovat todella sairaita. Nyt ihan oikeasti aikuiset ihmiset järki käteen ja olkaa ihmisiksi. Tänne tulevat ihmiset tulevat pahimmillaan ihan hirveistä oloista ja Suomessa on ihan asiallistakin työnperusteella tänne tullutta porukkaa.
  Suomineitojen raiskaus. Sillä lailla. Suomessa on naisiin kohdistunutta väkivaltaa ollut huolestuttavan paljon enemmän kuin monessa muussa maassa ja sitä on ulkomaillakin kauhisteltu. Tekijänä nimenomaan se teidän ylistämänne suomalainen mies. Raiskauksiakin suomalainen mies tehtailee ihan tehokkaasti ilman pakolaisia. Suomalainen mies on saanut ahdistella naisia vuosikausia ilman kenenkään puuttumista.
  Toivon todella, että teidän kaltaisenne idiootit eivät saa jalansijaa tässä maassa. Luuletteko todella, että joidenkin pikkulasten uhkailu ja traumatisoituneiden naisten häirintä, joita näissä vastaanottokeskuksissa on antaa teistä hyvän kuvan? Hyökkäätte viattomien ihmisten kimppuun raivopäissänne kun demonisoitte yksilöitä milloin minkäkin viiteryhmän perusteella. He ovat ihmisiä ja yksilöitä. Te olette pahempia kuin koulukiusaajat ja natsit.

  Plusääni(1)Miinusääni(20)
  1. 🙂

   Kansallismeiliset ja -sosialistit eivät hyökkää ”pakolaisten” kimppuun, mutta he eivät myöskään totisesti siedä minkäänlaista väkivaltaa ”pakolaisten” taholta. Maahan tunkeutuneet ”pakolaiset” ovat ilmoituksensa mukaan tulleet tänne nimenomaan ”pakoon” turvattomuutta jne.

   ”Pakolaisille” ei voida suoda minkäänlaisia erioikeuksia missään suhteessa. Mikään kantaväestön aikaisemmin tehty/tulevaisuudessa tekemä/tekemättä jätetty ei oikeuta heitä yhteenkään väkivallan tekoon. Jos ihminen tulee maahamme hakemaan turvaa, hän on aivan erityisen suuressa vastuussa henkilökohtaisesti ja ryhmänä siitä, että hän ei aiheuta vähimmässäkään määrin ongelmia täällä. Tämän pitäisi olla selvää.

   Jos näin ei ole niin kantaväestöllä on oikeus väkivaltaan siitä syystä, että ”pakolaisetkin” ovat väkivaltaisia.

   On lapsellista puolustaa näitä nuoria miehiä tällä perusteella ja ei pelkästään lapsellista, se on suorastaan rikollista. Nykyinen meininki suorastaan rohkaisee idioottipakolaisainesta käyttäytymään rikollisesti.

   Esim. Forssan tapauksessa videomateriaalista näkee nimenomaan järjestäytyneen pakolaisväkivallan. Jos ihmettelette vihaa, joka kansassa kytee niin avatkaa silmänne. Kansalle valehdellaan, viattomia vainotaan ja rikollisia suojellaan.

   Jos olet naispuoline henkilö niin tiedät aivan varmasti, että Suomessa ei ole koskaan esiintynyt tällaista naisiin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa ja häirintää. Esim. Ruotsissa nykyään joka neljäs ruotsalainen naine voi odottaa tulevansa raiskatuksi vähintään kerran. Ruotsi on maailman johtavia maita tässä suhteessa.

   Te olette syypäitä tähän. Nämä uhrit huutavat teidän nimeänne. He ovat viattomia, te olette syyllisiä, ja me emme unohda sitä.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
 21. Matujen ja valhemedian yhteistoiminta on järjestelmällistä Suomen mädättämistä.
  Näytellään niin uhrina olemista ensin, mutta heti kun on tänne Suomeen päästy alkaakin uho valhemedian huomiota hyväksi käyttäen. Näin matut ja yhteiskunnan mädättäjät pyrkivät ajamaan läpi omia tavoitteita.

  Syyllistämällä kantaväestöä ja kohdistamalla meihin fyysistä ja henkistä väkivaltaa vihollinen anastaa meiltä tilaa, kun konfrontaatiota(yhteenottoa) välttelevä kantaväestö varoo aiheuttamasta kielteistä julkisuutta peläten valhemedian otsikoita.

  Tähän meidän ei KOSKAAN pidä alistua. Päinvastoin

  Nyt on aika toimia!

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 22. En puolusta raiskaajapakolaisia lainkaan. Lopettakaa hölmöily ja avatkaa itse silmänne. En ole missään vaiheessa vihervassaroinut tai puolustellut näitä miehiä. Rajoituksia pitäisi olla, enkä hyväksy muslimin oppeja millään tavalla. En ole ikinä uskonnoista muutenkaan välittänyt.
  Oikea tapa ei kuitenkaan ole mikään kotimainen terrorismi. Yritin vain takoa järkeä teidän tollojen päähän, mutta sekään ei onnistu ilman teidän sekopäistä vihervassarihuora argumentointianne. Tämä teidän sodanlietsomisenne ja päätön riehumisenne ei johda mihinkään hyvään ja sokea viha estää teitä näkemästä koko kuvaa kun katsotte sitä vaan omasta vinkkelistänne. Tästä hienona esimerkkinä sanojeni välitön tuomitseminen ja monikulttuurin kannattajaksi ”haukkuminen”. Kun tietäisittekin miten väärässä minusta olette niin häpeäisitte.
  Poliisi tekee sen mitä pystyy Suomen lain mukaan tekemään ja kukaan yksittäinen virkamies ei voi lakeja alkaa vääntämään kuten haluaa. Käy sääliksi poliitikkoja ja virkamiehiä näinä aikoina. He tekevät minkä pystyvät. Korruptiota en kiellä ja tiedän yhtä sun toista siitä mitä kulissien takana tapahtuu. Miettikää kuitenkin sitä, että ette anna hirveän hyvää kuvaa touhuillanne ja ammutte itseänne lopulta nilkkaan tällä riehumisella. Pelaatte muiden pussiin kun käyttäydytte näin. Jäitä hattuun pojat.
  Tämän enempää en viestittele enkä ole kiinnostunut riitelystä. Hoitakaa se keskenänne.

  Plusääni(1)Miinusääni(14)
  1. Jos kerran tiedät asioita, miksi et kerro niitä julkisuuteen? Nopean viestinnän aikakaudella pystyisit varmistamaan oman selustasi, kuin myös saamaan näkyvyyttä toimellesi melko helposti. Pystyisit auttamaan tämän mädän miehityshallinnon tuhoamisessa ja sinusta tulisi sankari.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 23. Ei täällä kukaan muu riehu kuin matut – ja siitä riehumisesta tehdään nyt loppu. Sinä kuulut juuri siihen ryhmään joka mahdollistaa tämän tuhon. Älä kuule puhu mitään mistään ymmärtämisestä. Viranomaiset peittelevät matujen rikoksia. Kaltaisiasi maanpettureita jotka ymmärtävät maailman loppuun asti vihollista, joka ei tunne armoa meitä kohtaan on pahempi kuin vihollinen. Kommenttisi paljastaa että olet täyttä valhetta. Samaa saastaista pohjasakkaa kuin valhemedia. Petollisella tavalla yrität viedä sivuraiteelle syyttämällä yhtäkkiä suomalaista miestä! Se on suomalainen mies joka tämän maan pelastaa viime kädessä.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 24. Kevennetään vähän. 🙂

  Kulttuuriosasto esittää:

  Otteita vapaasti suomennettuna kirjasta ”Turner Diaries”. Kirjoittaja Andrew Macdonald. Ihan vain muutama makupala. Kirja on optimistinen kuvaus siitä, kuinka valo voittaa pimeän ja hyvä pahan. Kuuluisi oikeastaan kaikille koululaisillekin. Yläasteesta alkaen. Jospa Karmela Liebkind esittäisi tätä sen ainaisen, loputtoman annefranknyyhkimisen sijaan. 🙂

  Eli nagunii ja ikka aga:

  ”Luimme pikaisesti koko lehden ja keskityimme pääkirjoituksiin ja päätoimittajaan, joka oli kirjoittanut aivan erikoisen ilkeän artikkelin meistä. Hänen sanansa suorastaan tihkuivat Talmudin vihaa. Rasistit, kuten me, eivät ansaitse minkäänlaista arvoa poliisin tai tavallisen kansan silmissä. Meidät pitäisi ampua tavattaessa, kuten hullut koirat, hän kirjoitti. Mikä kontrasti hänen loputtomaan ymmärtämiseensä, kun kyseessä olivat mustat raiskaajat ja siitä seurannut sanatulva ”brutaaleista poliiseista” ja ”poliisien ylireaktiosta !”

  ”Koska hänen kirjoituksensa oli kehotus murhaan, päätimme antaa hänen maistaa omaa lääkettään. Henry ja minä ajoimme bussilla keskustaan ja siellä otimme taksin, jossa oli musta kuljettaja. Henry ja minä menimme bussilla keskustaan ja otimme sieltä taksin määränpäähän. Taksikuski oli musta. Perille Silver Springsiin saapuessamme, kuski oli takakontissa, hengettömänä.”

  ”Odotin taksissa, kun Henry soitti ovikelloa ja kertoi avaamaan tulleelle naiselle, että hän tuo pakettia Postista ja tarvitsee allekirjoituksen. Kun väsyneen oloinen päätoimittaja tuli ovelle, Henry ampui hänet likipitäen kahtia sahatulla haulikolla, jota hän oli piilotellut takkinsa alla”.

  Ja lisää FIKTIOTA, Hollywoodin tyyliin ACTION. Kyllä Hollywood osaa, nimittäin, sanoihan yhdenkin filmin musta pääosanesittäjä tuonnoin: ”Wow, minä tapoin kaikki valkoiset! Wow!”

  Eli here comes:

  ”Toisin sanoen, raiskaus on nykyään sama asia kuin isku nenään. Jos et pysty esittämään fyysistä vahinkoa, on mahdotonta viedä asiaa eteenpäin. Tästä onkin seurauksena, että tilastollisesti joka toinen nainen raiskataan ainakin kerran Yhdysvalloissa elämänsä aikana. Monissa suurkaupungeissa, tietenkin, tilastot ovat paljon synkempiä”.

  ”Naisten vapautusliike on tietenkin ollut tästä jonkin verran pahoillaan. Tämä ei ollut ehkä ihan juuri sitä, mitä he tavoittelivat, kun he alkoivat vaahdota asiasta parikymmentä vuotta sitten. Ainakin perusjäsenistö tuntuu olevan pahoillaan asiasta; me kuitenkin epäilemme, että johdossa olevat naiset, monet heistä juutalaisia, tiesivät kyllä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.”

  Lisää ACTIONIA. Huomatkaa, tämä on fiktiota, kulttuuria. Kirjallisuus on olennainen osa ihmisen elämää. Jotkut lukevat siitä, kuinka kommunismi tappoi 60 miljoonaa ihmistä. KUUSIKYMMENTÄ MILJOONAA, WOW!

  Eli täältä pesee:

  ”Oin yksin kipuineni ja ajatuksineni vain muutamia minuutteja ennen kuin toinen kuulustelusessio alkoi. Tällä kertaa kaksi FBI-agenttia tuli selliini, perässään lääkäri ja kolme muuta miestä, kaksi näistä oli lihaksikkaita neekereitä. Kolmas kulki kumarassa, oli valkohiuksinen, noin 70-vuotias. Hänen suupielissään värähteli ilkeä pieni hymy ja välillä se leveni pahansuovaksi irvistykseksi, joka näytti tupakankuluttamat kultahampaat.”

  ”Puhuen vahvalla hepreankieleen vivahtavalla aksentilla hän suorastaan aseistariisuvan pehmeästi hän esittäytyi ja sanoi olevansa eversti Saul Rubin, Israelin Sotillaallinen Tiedustelu. Ennen kuin ehdin ihmettelemään, mitä ulkovallan tiedustelu tekee omassa maassani minun asiassani, hän jatkoi.”

  ”Koska rasistiset toimenne rikkovat Kansainvälisen Kansanmurhalain asetuksia, toimianne tutkii kansainvälinen tribunaali, jossa on jäseniä minun maastani ja teidän maastanne (kuinka EUmaista, käänt. huom.). Mutta nyt ensin tarvitsemme tietoja kanssarikollisistanne, jotta voimme tuoda myös heidät oikeuteen.”

  Ja niin jatkui kirjassa multikulti, ihanaakin ihanampi kansainvälisyys. Kidutuskin oli ihan top-notch. Mukana tietoa ja taitoa Israelista, hunajan ja, ja, ja Hellfire-ohjuksen maasta…

  Eipä nyt enempää tällä kertaa Kulttuurinurkkauksesta. Palaan asiaan myöhemmin. Nukkukaa hyvin. Kaikki oli vain fiktiota, maailmassa EI TODELLISUUDESSA OLE PAHAA JUUTALAISTA, EI OLE KOSKAAN OLLUT, JA EI VOI KOSKAAN OLLA. Sellaisia voi olla vain fiktiossa.

  Vain Anne Frank on totta, Neuvostoliitossa pahoja olivat kaikki muut, ei yksikään juutalainen. 🙂

  Mutta fiktiossa voi olla. Hyi, senkin natsifiktio! Hyi hyi!

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 25. http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=11&t=21556&start=165#p772524

  ”Tsekatkaa, nyt on kiintoisaa. ❗ (Aiemmin mainitsin, että itselle ei ollut selvää miten asiat menneet Forssassa, niin sanotusti kumpi vai kampi -tilanne oli määrittelemätöntä. Mutta nyt on silminnäkijän kertomaa tapahtumista eivätkä ne menneet ns. tasapuolisesti….)

  Pientä salapoliisityötä kehiin ja totuus ulkopuolisen todistajan kertomana Forssan tiistaisesta 22.8 ”joukkotappelusta” on nähtävillä/kuultavilla aikaväliltä 29.40- 39.50 linkistä https://www.youtube.com/watch?v=vtdresGlFzk . Kannattaa kaikkien katsoa.

  Todistaja on symppiksen ja asiallisen oloinen romani, joka sattuu asumaan suoraan Forssan vokkia vastapäätä ja sanoo nähneensä ja kuulleensä monia asioita näköalapaikaltaan. Asiat asioina ja ulkopuoliseen totuuteen pääsemiseksi voi ohittaa niitä osioita videolla jotka eivät vaikuta ulkopuoliselta totuudelta, älkää hitsautuko kiinni siihen minkä tahon julkaisemaa video on. Kaiken seasta voi löytyä ulkopuolista totuutta.

  Takaisin tuohon 29.40-39.50 todistukseen. Asukas kertoo, että ainakin seuraavia asioita:

  * Vokin pihalle tuli nuoria suomalaispoikia (n.15 kpl) huutelemaan vokkiin päin, heillä ei näkynyt aseita käsissä. Taustalla aiempi Prisman pihalla 15-vuotiaaseen suomalaispoikaan käynyt pahoinpitely, josta ilmeisesti tämä nuorten porukka äitynyt huutelemaan vokin alueelle.

  * Sitten ulos ryntää n. 60-70 vokin asukasta ja heillä on mukanaan ritilöitä, rautatankoja, mailoja, keppejä, sängynjalkoja ja he ovat hyvin aggressiivisia. Joillakin heistä on naamiot päässä, niin että vain silmät ja suu näkyvät. 😯

  * Vokin porukka juoksee teiniporukan perään joka pakenee. Vokin porukka rikkoo autoja mennessään, huutelivat islamin nimeen, ja oli kuin ”villin lännen meininkiä” ja pelottavaa. Vokin asukkaat pahoinpitelevät pampuilla 3 parkkipaikalle jäänyttä suomalaispoikaa. Muutoin jahtaavat isolla porukalla pienempää teiniporukkaa pitkän matkaa.

  * Poliisin tultua paikalle vokin joukko meni nopeasti takaisin sisälle vokkiin. ”Jos ei poliisit olisi tulleet paikalle, olisi varmaan jatkunut – että kaikkien päälle vaan ketkä tässä käveli, todella aggressiivista meininkiä.”

  * Haastattelija kysyy, että kun Yle väittää suomalaisporukan hyökänneen vokkiin ja heidän sitten puolustautuneen, tähän todistaja vastaa että ei, hän näki asiat – nuoret pojat oli kyllä huutelemassa siellä, mutta vokkilaiset hyökkäsivät sieltä vokista ulos näiden perään.

  * Ylipäätään vastaanottokeskuksen häiriömeiningistä: vokista kuuluu hirveää älämölöä päivittäin, huutelua, musiikit pauhaa, yöllä on metelöinti korkeimmillaan ja päivällä rauhallisempaa.

  * Haastateltava suosittaa lopuksi, että pienempiä lapsia kannattaisi saattaa kouluun, ilmapiiri on Forssassa jännitteinen/kankea jne.

  ———-

  Kun Iltalehden uutisessa (ja alkujaan poliisilta tiedotettu) mainittiin että ”kymmeniä osallistujia….”, niin harhaanjohtavasti saattaa tulla mieleen että kumminkin puolin…., kun eivät poliittisessa huomioonottavuudessaan asioita, tarkentaneet lukuja ja epäsuhtaa: n. 60-70 vokkilaista ja n. 15 suomalaispoikaa. Ja kun uutisissa puhuttiin ”joukkotappelusta”, niin yksipuolisemmalta mättäämiseltä vaikuttaa ulkopuolisen todistajan kertoma todellisuus; pienempi suomalaisteinien porukka pakeni ja isompi lauma jahtasi heitä aggressiivisesti erilaisten astaloiden kanssa.

  Viranomaiset ja valtamedia eivät ole haastatelleet tuota aitiopaikalla asuvaa todistajaa, vaikka selvää on tapahtumapaikkaa arvioidessa, että tuossa asuvilla saattaisi olla tapahtumiin todistajan lausuntoja – mahdollisesti.”

  Eli matulaumaa kuskataan busseilla minne he haluavat ja kun jokin mättää, kaikki valkoiset ovat syyllisiä tai kostaa täytyy tai purkaa painea (polttivat matkalla autoja ja hakkasivat mitä vain”). Forssassa ja muuallakin ovat kertoneet, että ihonvärin perusteella hakkaavat ohikulkijat. Kuten Hgissä oli rotuvihajengi, joka pahoinpiteli suomalaisia lapsia viranomaisten suojeluksessa. Kun asia tuli ilmi, oli hätä ”rasismista”.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. No Briteissä toimi yli vuosikymmenen laaja ’Aasialaisten’ (sikäläinen mediakoodi pakistanilaiselle) raiskausliiga viranomaisten suojeluksessa.
   Historiallisesti valtio on ollut kansansa vaarallisin vihollinen heti naapurivaltion jälkeen.
   Nuorissa on ainoa toivo. Meillä vähän vanhemmilla on omat asiat pikkuisen liian hyvin, joten emme uskalla lähteä ainakaan ensimmäiseen aaltoon.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 26. Maatamme hallitsee HUORAAVA ELIITTI, jolle totuus on viimeinen asia, joka merkitsee.

  Kunnon ihmiset eivät voi tätä millään ymmärtää, sillä he uskovat vielä, että virkavalta ja hallinto on rehellinen ja objektiivinen. He uskovat siksi valhemediaa, koska totuus olisi vielä pahempaa kuin nykyinen epäilys.

  Ihmiset haluavat uskoa, että poliisi on objektiivinen ja luotettava; että media kertoo asioista objektiivisesti; että hallinto vilpittömästi yrittää parhaansa. Siksi kansalle vihamielinen eliitti voi tehdä aivan mitä se haluaa.

  Kuitenkin päivä päivältä tilanne muuttuu. Jokainen päivä paljastaa aina uuden pienen osan siitä mosaiikista, joka valheen takana on. Todellisuus ei enää lainkaan vastaa narratiivia, tarinaa, ja siksi media joutuu päivä päivältä enemmän valehtelemaan, peittelemään, vääristelemään.

  Forssalaiset nuoret tietävät nyt tämän. Heille on aivan selvää, että paikallinen ja valtakunnallinen media valehtelee törkeästi. He tietävät myös, että poliisi suojelee ja suorastaan rohkaisee heitä pahoinpiteleviä äärimmäisen väkivaltaisia aikuisia. Myös nuorten vanhemmat tietävät tämän nyt.

  Tätä valhemedian särkemää astiaa ei enää uusi valhe saa ehjäksi. Mikään kaunisteltu raportti Kyyjärveltä ei tuo enää luottamusta forssalaisten mieliin. He tietävät nyt, heidän silmissään asuu epäusko, josta kasvaa aito viha, terve viha, kansallismielisyys, oman kansan kunnioitus.

  Valhemedia ei selviä tästä suosta. Kaikki sen toimenpiteet upottavat sen aina vain syvemmälle suohon.

  Kaikki näkevät totuuden jo ympärillään. HUORAAVA ELIITTIMME vihaa omaa kansaansa ja se ei enää edes yritä kertoa suojelevansa kansaa väkivallalta, päinvastoin, se uhkaa kansaa väkivallalla ja vankilalla, jos kansa ei alistu.

  Ja kun eliitti uhkailee kansaa, se on aina eliitin tuhon ensimmäinen askel. Näin on käynyt aina ja näin käy nytkin.

  HUORAAVA ELIITTI tietää jo olevansa vihattu ja siksi se uhkailee, kiristää, painostaa. Missään eliitti ei enää kohtaa spontaania innostusta, kaikki kansan ”rakkaus” on näytelmää, teatteria. Kansakin vihaa jo eliittiä ja eliitti vihaa kansaa.

  Eliitin päivät ovat jo luetut ja totisesti eliitti tulee tutustumaan lyhtypylväiden ergonomiaan. Intiimisti, lyhtypylväs hyväilee eliittiä…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat