Tietovuoto: Kreikan pääministerin neuvonantaja George Sorosin palkkalistalla

DC Leaks –nettisivun George Soros –tietovuodoista selvisi, että Kreikan vasemmistolaisen pääministerin neuvonantaja on ollut kansainvälisen rikolliskapitalistin palkkalistalla.

Pääministeri Aléxis Tsíprasin neuvonantaja Matthaios Tsimitakis on työskennellyt Sorosin Open Society –järjestön propagandakoneistossa. Tsimitakis on ammatiltaan toimittaja.

Kun kreikkalainen lehdistö löysi Tsimitakisin nimen DC Leaksin sivuilta, häntä pyydettiin kommentoimaan asiaa. Hän myönsi työskennelleensä Sorosille, mutta pyrki puolustautumaan: ”Tarvitsin rahaa. Mitä pahaa siinä on!?”

Tietovuoto oli kova imagotappio Syrizalle, sillä vasemmistopuolue väittää propagandassaan taistelevansa Sorosin kaltaisia rikollisia keinottelijoita vastaan. Vaalilupaukset ja todellisuus eroavat toisistaan kuin yö päivästä.

Vuodetussa asiakirjassa muistutetaan, ettei Open Societyn palkkaamien ihmisten kannata kertoa muille työnantajastaan, sillä Sorosin järjestöön suhtaudutaan hyvin penseästi. Kreikkalaiset ovat Sorosille edelleen vihaisia esimerkiksi siitä, että hän tuki serbien murhaamista 1990-luvulla.

Tsimitakisin työnä oli kartoittaa Kreikan poliittista ilmapiiriä ja selvittää, voisiko esimerkiksi kreikkalaisten suhtautumista Ukrainan kriisiin manipuloida.

Kreikassa Syrizan johtama hallitus on kärsinyt kauan ideologisesta kriisistä, koska vasemmisto päätti valtaannousun jälkeen hylätä kaikki talous- ja sosiaalipoliittiset vaalilupauksensa sekä alkaa ylikansallisten pankkien käsikassaraksi.

Talousuudistusten sijaan Syriza on keskittynyt nyt kokonaan toiseen puuhaan: maahanmuuttokriitioiden metsästämiseen. Ensimmäinen suuren profiilin uhrilammas oli kansan rakastama piispa Markos Vasilakis, joka ei edes kutsunut tunkeutujia halventavilla nimityksillä vaan totesi vain juridisen tosiasian, että nämä oleskelevat Kreikassa laittomasti.

Kreikkalaislehden uutinen aiheesta.
Kreikkalaislehden uutinen aiheesta.
Matthaios Tsimitakis.
Matthaios Tsimitakis.

Vasemmistoa viedään kuin pässiä narussa

Soros on siis vaalilupauksensa pettäneelle valehtelijapuolue Syrizalle luonteva liittolainen. Molemmat osapuolet vaativat Euroopan hukuttamista laittomiin siirtolaisiin ja keräävät tukea katteettomilla vasemmistolaisilla iskulauseilla.

Sekä Soros että Syriza ovat hämmentäneet vasemmiston kannattajia tekemällä käytännössä täysin erilaista talous- ja ulkopolitiikkaa kuin ne ovat juhlapuheissaan lupailleet.

Hyvä esimerkki tästä on suhde Israeliin. Sekä Soros että Syriza ovat retoriikan tasolla usein ”Israel-kriittisiä”, mutta käytännössä ne ovat aina tukeneet juutalaisvaltion olemassaoloa. Kuten olemme uutisoineet, rahoittaa Soros esimerkiksi sionistista J Street –lobbausjärjestöä.

Monet Palestiinan ystävät äänestivät Syrizaa, koska ennen valtaannousua puolue kosiskeli äänestäjiä Israel-kriittisillä kannanotoilla. Vaalivoiton myötä takki kääntyi kuitenkin nopeasti.

Sekä Kreikan juutalaisyhteisö että Israelin ulkoministeriö ovat viestittäneet pitävänsä Syrizaa juutalaisvaltion luotettavana liittolaisena The Times of Israel –lehden mukaan.

The Times of Israelin mukaan ainut asia, joka voisi horjuttaa eliitin luottamusta Kreikan hallitukseen olisi se, mikäli kansallissosialistinen Kultainen Aamunkoitto tulisi valtaan. Lehti kirjoittaa, ettei ”Syrizalle tyypillinen vasemmistolainen Israel-kritiikki” pelota sionisteja lainkaan.

 

Lue myös: Kreikka ja petos nimeltä demokratia

10 kommenttia

 1. Syrizan johtajan ei tarvitsekaan olla palkkalistoilla, koska on upporikas juutalainen.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 2. Kaikki yhtään fiksummat ovat tienneet mikä huijari tämä Syriza on ollut alusta asti,
  ja sen takia Li Andersson on häntä vahvasti puolustanut ja antanut hänelle kaiken tuen. Ylisti häntä, ja kuinka upeaa olisi, että tämä pelle ja klovni ja naistennaurattaja (kuten Suomen vihreiden Ozan Yanar),
  pääsisi Kreikassa valtaan.

  Se miksi nämä läpinäkyvästi huijarit pääsevät valtaan, johtuu siitä että heidän äänestäjänsä ovat itse lähtökohtaisesti valheellisia ihmisiä, ja valitettavasti totuus on myös se, että vasemmistolaiset tavalliset ihmiset ovat yleensä myös sieltä vähemmän ymmärrystä omaavimmasta päästä.
  Kunhan muistaa kailottaa tätä ”köyhien puolesta”, niin siinä ei paljoa muuta tarvita.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 3. Syriza on epätoivoinen veto estää Golden Dawnia kohoamasta valtapuolueeksi. Kultainen aamun koitto on nyt vain se ainoa vaihtoehto ja minä uskon, toivon ja luotan että todellinen kansa äänestää valtaan vastuullisen puolueen. Suomess persukset varastivat äänet puhumalla paskaa. Itse luotan ulkoparlameenttaariseen toimintaan. Kansallinen vastarinta on todellinen vaihtoehto.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
  1. Katseleppa ja kuunteleppa sielusi silmin, mitä kansa on täälläkin viime vuosikymmenet vallassa ollessaan saanut aikaan.

   Se on vuosikymmenet hoitanut valtiovaltaansa ryyppäämällä, murhaamalla lapsia aborteissa, homoilemalla, pilkkaamalla Jumalaa, huoraamalla, järjestämällä piereskelyn SM-kilpailuja, olemalla viihteellä, katsomalla televisiota, makaamalla sohvalla, matkustelemalla, juonittelemalla, valehtelemalla, vainoamalla totuudenpuhujia, tuhoamalla lapset kouluissa opettamalla siellä seksuaalisia perversioita, valheita ja huijauksia, vesittämällä poislähtöuhkauksillaan [jolloin kirkon verotulot loppuisivat] kirkon opin, ottamalla edustajiensa välityksellä käyttöön kaiken väkisin tuhoavan velkarahajärjestelmän, keskittymällä tappelemaan puolueiden välisiä tappeluita, jolloin vihollinen on saanut toimintavapauden, lihottamalla itsensä lihapullaksi, rappeuttamalla itsensä joka asian impotentiksi, örisemällä sontaa kehdosta hautaan, kirjoittelemalla sontaa kaikkialle internettiin, esiintymällä kaikkialla joka asian krpänä, palvelemalla koko elämänsä ajan perkelettä [siis ”omaa itseään”], vetämällä huumetta ja lääkettä, kiroilemalla ja puukottamalla selkään.

   Voiko tälläiseltä kansalta näitten havaitsemiemme näyttöjen perusteella, odottaa mitään rakentavaa ja hyvää ?

   Kansa yksin on syyllinen maan tilaan ja Jumalan vihaan maatamme kohtaan ja kohta se taas äänestää ja/tai kapinoi itse itseänsä vastaan.

   Plusääni(2)Miinusääni(4)
   1. ”Kansa yksin on syyllinen maan tilaan”

    Eksyttäjä Laurio taas kertomassa Suomalaisille että kaikki on heidän syynsä .

    MM julkaisee Laurion kirjoituksia….hmm eikös se ole ”kannanotto” että MM arvostaa Laurion näkemyksiä ?

    Suomalaisten niskaan on kaadettu jo niin pitkään semmoinen määrä napalmia että ei ihme jos kansa ei näe metsää puilta. Paskat pahikset ovat tarkoituksella tehneet vuosikymmeniä ahkerasti työtä jotta Suomalaiset saataisiin eksytettyä mahdollisimma paljon. Sellainen kansa tarvii rakkautta ja ymmärrystä, ja että sitä pyytettömästi rakastavasti ohjataaan takaisin totuuteen, eikä kuten Mr.Laurio syyttelevästi kuola valuen suunpielistä odottaen koska Jumala tuhoaa nämä perkeleet .

    Yhtöökö siis magneettimedia Laurion ajatuksiin noin niin kuin yleisesti ? Saisinko tähän toimitukselta vastauksen kiitos.

    Siunausta kaikille

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Eksyttäjä olet itse Imagine-mainoksinesi ja muine bolsujuttuinesi. Yllättävää, että noin suoraan hyökkäät loistavia artikkeleita vastaan. Miten ihmeessä muka nuo muut jutut voisivat herättää tuollaista vihaa? Kummallista, kuinka näitä soluttajia ja hämmentäjiä riittää.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
     1. Ai olenkin soluttautuja ja eksyttäjä ?. Olen kyllästynyt Laurion riehumiseen täällä ja ihmetellyt miksei toimitus puutu asiaan.

      Se on nyt goodbye , ei minun tarvi tulla tänne lukemaan Laurion riehumista , eikä kuulla että olenkin soluttautuja ja eksyttäjä…Saan kyllä asiasta kuin asiasta muutenkin tietoa ilman magneettimediaa.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Tervehdys

  Pelottavinta tässä on se, että kun tuo vanha kuolee niin jälkeen jää tekijöitä jotka pyörittää
  tätä samaa ja ME ei tiedä keitä ne on.

  NWO tyypit ovat muuttumassa näkymättömiksi ja näin on jo suurelta osin tapahtunut.

  Muistakaa nyt hyvät ihmiset seuraavissa vaaleissa äänestää oikein.
  On kysymys EU:sta eroamisesta tai eduskantavaaleista ym…

  Olkaa julkisia totuuden kanssa.
  Mielipiteitä voidaan esittää hyvinkin asiallisesti niin saadaan enempi kuulijoita puolellemme.
  ÄLKÄÄ MENETTÄKÖ HERMOJA MISSÄÄN VAIHEESSA!!!

  Opetelkaa ZEN-tyylinen asennoituminen asioihin, ihan sama mitä käy.

  Me muutetaan tämä maailma.
  Se muutos lähtee omasta itsestään ja muu maailmaa muuttuu ympärillä.

  Rauhaa

  Kristian

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat