Tri Blaylock: näin edistät terveyttäsi

Ravitsemusasiantuntija ja lääketieteen tohtori Russell Blaylock on tehnyt yhteenvedon asioista, jotka voivat vaarantaa terveytemme. Tasapainoisella ruokavaliolla ja myrkyllisten yhdisteiden välttämisellä voidaan ennaltaehkäistä sairaudet sekä ylläpitää tervettä elämäntapaa.

Ihmisten tulisi tiedostaa rokotteiden käyttöön liittyvät riskit. Aivan liian monet rokotteet ylikuormittavat immuunijärjestelmäämme, vaikutukset ilmenevät erityisesti lapsilla. Rokotteiden valmistajat lisäävät elohopeapohjaista säilöntäainetta, tiomersaalia, rokotteisiinsa. Aina kun otat rokotuksen itsellesi tai lapsillesi, otat tietoisen riskin mahdollisista terveyshaitoista. Elohopeaa sisältävien rokotteiden on havaittu lisäävän autismin kehittymisen riskiä. Lisää tietoa rokotteiden mahdollisista haittavaikutuksista löydät Blaylockin kotisivuilta.

Voidaanko aivosairauksien, kuten Alzheimerin tai Parkinsonin taudin, puhkeaminen ennaltaehkäistä? Blaylockin mukaan myrkylliset yhdisteet ovat yleisin syy aivosairauksien taustalla. Hänen mukaansa elohopea, aspartaami, kloori ja fluori – monien muiden aineiden ohella – ovat Alzheimerille, Parkinsonin taudille ja yleisesti tunnetulle ALS-taudille altistavia tekijöitä.

Hänellä ei ole hyvää sanottavaa kolesterolilääkkeinä käytetyistä statiineista. Tri Blaylockin mukaan statiinilääkityksen haitat ylittävät saavutetut edut. Statiineilla on voimakkaita sivuvaikutuksia, ne voivat lisätä syöpäriskiä.

Myrkyllistä fluoria lisätään juomaveteen, hammastahnoihin ja muihin ihmisille tarkoitettuihin valmisteisiin. Fluorin katsotaan edistävän hammasterveyttä ehkäisemällä kariesta. Tri Blaylockin mukaan fluori on luultua haitallisempaa terveyden kannalta. Fluorin käytöllä on havaittu yhteys aivosairauksien, syövän ja muiden sairauksien kehittymiseen.

Sydänkohtausten riskiä voidaan pienentää, eikä kolesteroli ole oikea syy sepelvaltimotaudin taustalla. Sydänkohtausten syynä ovat virusten ja bakteerien aiheuttamat tulehdustilat valtimoissa. Keho pyrkii eristämään tulehtuneen alueen kerryttämällä plakkia valtimoiden seinämiin. Tämä johtaa valtimoiden kovettumiseen.

Sydänkohtausten riskiä voidaan pienentää oikeanlaisella ruokavaliolla. Vitamiinien ja kivennäisaineiden puutostilat ovat sepelvaltimotaudille altistavia tekijöitä. Sydänkohtausten ennaltaehkäisy lähtee ruokavalion muutoksesta.

Omega-3-rasvahappojen nauttiminen voi ehkäistä sydänsairauksia, alentaa sydänkohtausriskiä sekä auttaa masennukseen. Länsimaiset ruokailutottumukset ovat muuttuneet huonompaan suuntaan, monien ihmisten ruokavalio ei sisällä riittävästi omega-3-rasvahappoja.

Asiantuntija-arvion mukaan jopa 20 % Yhdysvaltojen väestöstä kärsii potentiaalisesti vaarallisesta tyypin 2 diabeteksen, verenpainetaudin ja kohonneiden veriarvojen yhdistelmästä. Tri Blaylockin neuvoilla saat diabeteksen hallintaan ja voit selvittää, kärsitkö metabolisesta oireyhtymästä.

Vastoin yleistä harhakuvitelmaa, verenpainetauti ei ole sairaus, jota voi hoitaa vain syömällä muutaman pillerin päivässä. Kohonnut verenpaine on terveyden kannalta merkittävä riskitekijä; 75 % sydänkohtauksen saaneista, ja 50 % ensimmäiseen sydänkohtaukseen kuolleista kärsivät verenpainetaudista. Korkea verenpaine altistaa munuaisten vajaatoiminnalle, näön hämärtymiselle, valtimon pullistumille, sydänhalvaukselle sekä monille muille vakaville sairauksille. Mikä pahinta, jopa 30 % verenpainetaudista kärsivistä eivät edes tiedä tilastaan!

Lääkeyhtiöt eivät halua sinun tietävän, ettei uniongelmiin ole olemassa yhtä, aina ja kaikkialla toimivaa patenttiratkaisua. Mikä pahinta, unettomuus on vasta jäävuoren huippu. Pillereiden popsiminen voi kuulostaa yksinkertaiselta ratkaisulta, mutta kaikkia ikäviä yksityiskohtia ei välttämättä tuoda esille.

Vuosittain jopa 33 miljoonaa amerikkalaista menettää näkökykynsä harmaakaihin tai ikääntymiseen liittyvän silmänpohjan rappeuman seurauksena. Mikäli haluat säilyttää näkökykysi vielä 50 ikävuoden jälkeen, tutustu tri Blaylockin kirjoituksiin siitä, kuinka näkökykyä ja silmien terveyttä ylläpidetään oikealla ruokavaliolla.

Kuten monet muutkin, saatat kärsiä liiallisesta stressistä. Tutkimusten mukaan 75 % haastatelluista tunsi olonsa stressaantuneeksi vähintään yhtenä päivänä viikossa. Työpaineet, parisuhde- ja perhekriisit, taloudelliset ja terveysongelmat, sekä liian monet hoidettavat asiat liian lyhyessä ajassa voivat kasvattaa koetun stressin määrää. Stressi ei kuitenkaan ole ainoa terveyttäsi heikentävä ongelma. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että ahdistus voi aiheuttaa masennusta ja sydänkohtauksia sekä altistaa syövälle ja muille terveysongelmille. Lääkkeet, kuten Xanax tai Valium voivat peittää ravintoaineiden puuttumiseen viittaavia oireita.

NewsMax -verkkojulkaisuun kirjoittavan tri Russell Blaylockin mukaan oireet voivat johtua terveysongelmasta, jota useimmat ihmiset, lääkärit mukaanlukien, eivät ole tienneet olevan olemassakaan. Suoliston bakteerikannan epätasapainotilaa kutsutaan dysbioosiksi. Ripuli tai krooninen ripuli voidaan ehkä parantaa nauttimalla hyödyllisiä, probioottisia bakteereja. Probiooteilla voi olla hyödyllisiä vaikutuksia myös muiden suolistosairauksien hoidossa.

Joka kolmas kärsii jossain vaiheessa kroonisesta nivelkivusta. Mikäli et vielä kuulu epäonnekkaiden joukkoon, voit kiittää onneasi. Arthritis Foundation -säätiön mukaan niveltulehdus on amerikkalaisten yleisin krooninen terveysongelma, jopa 66 miljoonaa ihmistä kärsii vaivasta. Mikä pahinta, vakava niveltulehdus voi johtaa työkyvyttömyyteen. Tri Blaylockin mukaan kroonista nivelkipua ja niveltulehdusten oireita voidaan helpottaa oikeanlaisella ruokavaliolla.

The Blaylock Wellness Report -julkaisua kirjoittavan tri Blaylockin, kuten muidenkin lääkärien, mukaan rintasyöpä päihitetään parhaiten havaitsemalla se ajoissa. Hänen mielestään nykyisessä seulontaprotokollassa on ongelma, sillä mammografia-laitteiden käyttö voi kasvattaa rintasyöpään sairastumisen riskiä.

Voimme vaikuttaa muistimme toimintaan enemmän kuin luulemmekaan. Yhä useampi sairastuu Alzheimerin tautiin tai aivoverenkiertoperäiseen dementiaan. Voimme kuitenkin parantaa muistiamme oikeanlaisella ruokavaliolla.

Tri Blaylock kertoo parhaimmat konstit, joilla voit minimoida syöpäriskin. Tiesitkö, että tutkimusten mukaan krooninen tulehdustila voi edesauttaa joidenkin syöpätyyppien kehittymistä? Myös joillakin hedelmillä ja vihanneksilla voi olla syövän kehittymistä hillitsevä vaikutus. Hän paljastaa todelliset syyt syövän taustalla ja sen, miksi tavanomaiset hoitokeinot eivät välttämättä tehoa.

Saatat käydä vuosittaisessa lääkärintarkastuksessa, mutta kertovatko testit todellisen terveydentilasi? Esimerkiksi CRP-testi on parempi indikaattori arvioidessa sydämen tilaa kuin kolesterolin mittaus. Seuraavan kerran kun sinulta mitataan kolesteroliarvot, pyydä myös CRP-mittaus. Elämäsi voi riippua siitä.

Myrkyllisen elohopean kertyminen elimistöön voi muuttaa aivotoimintaa sekä vahingoittaa hermostoa ja sydäntä. Elohopea on erityisen haitallista lapsille. Ensisijainen elohopean lähde löytyy suustasi, sillä amalgaamipaikoista voi vapautua elohopeaa elimistöön. Elohopeaa kertyy myös syömästämme ruuasta, hengitysilmasta, rokotteista sekä saastuneesta elinympäristöstä.

Artikkeli on julkaistu alunperin englanniksi The WarRoom -verkkolehdessä.

Aiheesta lisää:
Korkeat kolesteroliarvot ja muut toissijaiset riskitekijät sydän- ja verisuonisairauksissa
Autismin syynä elohopea ja rokotukset?
21 kriittistä kysymystä rokotteista
Miksi statiineja ei tulisi käyttää

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat