Trump riidoissa juutalaispankkiirien kanssa – syinä maahanmuutto ja Fed-keskuspankin tilintarkastus

Amerikan Fed-keskuspankin juutalainen johtaja Janet Yellen vaatii rajojen pitämistä auki maahantunkeutujille. Vaikka Yelleniä ei ole valittu demokraattisesti asemaansa, on hän maailman vaikutusvaltaisimpia ihmisiä, sillä Fed kontrolloi käytännössä muita keskuspankkeja.

Yellen saarnasi avoimien rajojen puolesta viime tiistaina, kun hän puhui Amerikan senaatin pankkikomitealle. Muun muassa Yleisradio siteerasi Yelleniä, joka otti epäsuorasti kantaa keskusteluun siitä, täytyykö amerikkalaisten elättää kasvava joukko elintasopakolaisia.

Yellen valehteli senaatille, että elintasopakolaisten käännyttäminen ”haittaisi” talouskasvua. Kuten uutisoimme viime viikolla, amerikkalaiset suuryhtiöt yrittävät paisuttaa lyhytaikaisia voittojaan palkkaamalla ulkomaalaista halpatyövoimaa amerikkalaisen laatutyövoiman tilalle.

Koska Yellen on suurten eliittiyhtiöiden lobbaaja, kannattaa hän kotimaisen työvoiman korvaamista ulkomaisella orjatyövoimalla. Hän jätti kertomatta senaatille kuitenkin sen, että käytäntö tulee pitkällä aikavälillä murskaamaan Yhdysvaltojen talouden, kun työttömien amerikkalaisten määrä kasvaa räjähdysmäisesti samalla, kun yritykset hankkiutuvat eroon osaavimmista ja älykkäimmistä työntekijöistään.

Yellen on itse kollegoineen julistanut kovaan ääneen, etteivät äänestäjien valitsemat poliitikot saa ”puuttua” keskuspankin toimintaan. Juutalaispankkiiri on kuitenkin sitä mieltä, että hänellä sen sijaan on oikeus sotkeutua maahanmuuttopolitiikkaan, vaikka aihe ei liity lainkaan hänen virkaansa Fedissä.

Yellenin kommentteja pidettiin suorana kannanottona Donald Trumpin kannattamia tiukennettuja maahantulolakeja vastaan. Trumpin ja keskuspankin välit ovat olleet erityisen kireät sen jälkeen, kun Valkoisesta talosta vihjattiin, että Fedin koko johto voitaisiin vaihtaa siksi, että laitos palvelee ulkomaalaisia sisäpiiripankkiireita eikä Yhdysvaltojen kansan etua.

Keskustelu Fedin johtoportaan uusimisesta sai lisää tuulta siipiensä alle, kun pankin päällystöön kuuluva Daniel Tarullo kertoi suunnittelevansa tehtävistään eroamista. Myös Fedin juutalaisen johtokaksikon, Yellenin ja Stanley Fischerin, virkasuhde päättyy pian.

Trump voi vaikuttaa yhteensä jopa viiden Fed-johtajan nimityksiin lähitulevaisuudessa, joten uudella presidentillä on täydellinen tilaisuus osoittaa olevansa vaalilupaustensa mittainen mies.

yellen
Yellen.

Paljastetaanko Fedin salaiset rahavirrat?

Yksi Trumpin vaalilupauksista on säikäyttänyt nykyiset Fed-johtajat pahemmin kuin mikään muu: keskuspankin tilintarkastuksen vaatiminen.

Maallikoista voi kuulostaa oudolta, että maailman vaikutusvaltaisimmalle keskuspankille ei ole yli sataan vuoteen tehty kokonaisvaltaista julkista tilintarkastusta! Millaista ”demokratiaa” tämä on?

Fed-tilintarkastus merkitsisi sitä, että kansalaiset saisivat viimein tietää, mille megayhtiöille maailman merkittävin pankki lahjoittaa veronmaksajien rahaa. Tilintarkastus olisi ainutlaatuinen katsaus kansainvälisen poliittisen eliitin sisäpiiriin, suhteisiin, projekteihin ja nokkimisjärjestykseen.

Koronkiskojat ovat aina vannoneet keskuspankin ”riippumattomuuden” nimiin. Käytännössä ”riippumattomuus” tarkoittaa sitä, että poliitikot eivät saa puuttua keskuspankin toimintaan, vaikka pankki onkin virallisesti ”julkinen instituutio”. Tämä on tehnyt pankkiireista paljon vaikutusvaltaisempia kuin ”demokraattisesti” valituista poliitikoista.

Nyt Fed-johtajat taistelevat verenmaku suussaan tilintarkastussuunnitelmia vastaan. Juutalainen Fischer esimerkiksi väitti CNN:n mukaan, että Fedillä täytyy vastaisuudessakin olla ainutlaatuinen erivapaus välttää tilintarkastukset, koska muuten pankki menettää ”riippumattomuutensa”. Tekosyy on lapsellisen huono, kun sen esittävät maailman voimakkaimman taloudellisen ja poliittisen organisaation johtajat.

Myös Trumpin hallinnon sisällä tehdään nyt kovaa vastarintaa Fed-tilintarkastusideaa vastaan. Harva tuskin yllättyy siitä, että aggressiivisimmin tilintarkastusta vastustaa Goldman Sachs –taustainen juutalainen valtiovarainministeri, Steven Mnuchin. Lukemattomat Trumpin äänestäjät ovat pitäneet Mnuchinin nimitystä yhtenä uuden presidentin pahimmista virheistä.

Tommy Behnken mukaan Trumpilla on kovat paineet viedä Fed-tilintarkastus maaliin, sillä vaalikampanjan aikana Trump arvosteli kilpailijaansa Ted Cruzia keskuspankin salaisuuksien suojelemisesta.

Behnke kirjoittaa The Hill –julkaisuun, että Mnuchin tekee tällä hetkellä kulissien takana uutterasti töitä varmistaakseen, että Trump söisi tilintarkastusvaalilupauksensa. Heimoveljensä Fischerin tavoin Mnuchin julisti, että Fedillä on oltava oikeus toimia salassa, sillä muuten pankki menettää ”riippumattomuutensa”.

Yhdysvaltain liittovaltion ylin tarkastusvirasto Government Accountability Office (GAO) ei tällä hetkellä pääse käsiksi esimerkiksi tietoihin siitä, minne Fed lahjoittaa veronmaksajien rahat. GAO onkin julkisesti valittanut siitä, ettei virastolle ole annettu valmiuksia suorittaa sille osoitetettuja tehtäviä:

”Emme kykene tekemään Fed-keskuspankille aitoa tilintarkastusta, koska meillä ei ole oikeutta tutkia pankin suurinta varoihin ja varojen siirtoihin liittyvää yksittäistä erää!

Stanley Fischer on Israelin kaksoiskansalainen.
Stanley Fischer on Israelin kaksoiskansalainen.

Tullaanko Goldman-väen määrää rajoittamaan Valkoisessa talossa tulevaisuudessakaan?

Hieman edellisen finanssikriisin jälkeen 2011 kongressi antoi GAO:lle kertaluontoisen oikeuden selvittää, millainen Fedin rooli oli kriisiin johtaneessa asuntolainarikosvyyhdissä.

Vaikka GAO ei tuolloinkaan saanut tehdä kokonaisvaltaista Fed-tarkastusta, paljasti pintapuolinenkin selvitys ennennäkemättömän korruptioskandaalin: Fed oli lahjoittanut 16 biljoonaa (!) dollaria veronmaksajien rahaa vakaviin rikoksiin syyllistyneille pankeille niin Amerikassa kuin ulkomailla. Pankki oli syyllistynyt törkeään kavallukseen, johon se ei ollut pyytänyt lupaa kongressilta.

Ei ole siis lainkaan ihme, että Fischer, Yellen ja Mnuchin tulevat turvautumaan epätoivoisiin konsteihin suojellakseen Fedin rikoksia, mitä pankkilobbaajat kutsuvat röyhkeällä kiertoilmaisulla ”pankin riippumattomuudeksi”.

Trumpin toiminnassa toistaiseksi kummallisinta on ollut se, että presidentti nimitti Valkoiseen taloon historiallisen suuren määrän Goldman Sachsin väkeä, joiden kanssa hän käy nyt ainakin näennäistä kamppailua vaalilupaustensa lunastamisesta.

Kun Trump vaati rajojen sulkemista Afrikan ja Lähi-idän elintasopakolaisilta, juuri Goldman Sachsin juutalainen johtaja Lloyd Blankfein johti Wall Streetin kapinaa maahantulolakia vastaan. Kiista Fedin tilintarkastuksesta on pysynyt paremmin kulissien takana, mutta kuvio on täysin sama.

Valtamedian mukaan Valkoisessa talossa käydäänkin tällä hetkellä kovaa keskustelua siitä, tulisiko Goldman-taustaisen väen määrää alkaa rajoittaa. Goldman-taustaisuus saattaa koitua kohtaloksi Jim Donovanille, jota on povattu Mnuchinin oikeaksi kädeksi valtiovarainministeriöön.

Mikäli Donovan saa huippuviran, on pankkiirien ote Valkoisesta talosta entistä tappavampi.

 

Lue myös:

Trump, globalistit ja Euroopan tulevaisuus
Trumpin vilpittömyys? Hyvät ratkaisut sekoittivat sionistisen lännen!

6 kommenttia

 1. Trump on diilimies ja voisi tehdä siionistien kanssa diilin, jossa Israelille myönnetään yhden valtion malli sekä Jerusalem pääkaupungiksi. Vastineeksi juutalaisten kuristusotetta USA:n taloudesta höllennetään juurikin FED:in ja isojen investointipankkien suitsimisella. Nämä laitettaisiin hämäräbisnesten sijaan rahoittamaan USA:n infraa, joka mm. Orovillen patokriisin perusteella näyttäisi olevan perinpohjaisen remontin tarpeessa.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 2. Käsittämätöntä pelleilyä!
  USA, mukamas demokratian mallimaa!
  Rikolliset hallitsevat pankkimafiaa jonka lonkerot ulottuvat suuryrityksiin ja poliitikkoihin.
  TÄYSIN MÄTÄ SYSTEEMI mikä pitäisi paljastaa ja RIKOLLISET tuomita ankariin rangaistuksiin.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 3. tilitntarkastuskilpailussa fed vetää hienon voiton: eu:ssa on vasta 18 vuotta korruptoitu porukkaa ilman tilintarkastuksia…..

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. Former Newspaper Editor Who Exposed CIA Found Dead
  Posted on January 15, 2017

  http://yournewswire.com/german-newspaper-editor-exposed-cia-dead/

  Dr Udo Ulfkotte, the former German newspaper editor whose bestselling book exposed how the CIA controls German media, has been found dead.

  Former editor of largest newspaper in Germany revealed the CIA pays journalists in Germany, France, Britain, Australia and New Zealand to plant fake stories – and the CIA is trying to bring war to Russia.
  Ulfkotte was an editor at Frankfurter Allgemeine Zeitung, one of the largest newspapers in Germany, when he published Bought Journalists, the bestselling book that cost him his job and perhaps his life.

  He was 56. German media, who were banned from reporting on his work in recent years, are reporting he died of “heart failure”.

  Acknowledging that his life was under threat, Ulfkotte explained that he was in a better position that most journalists to expose the truth because he didn’t have any children who could be threatened.

  Speaking to the Russian newspaper Russian Insider, Ulkfotte said: “When I told the Frankfurter Allgemeine Zeitung (Ulfkotte’s nwspaper) that I would publish the book, their lawyers sent me a letter threatening with all legal consequences if I would publish any names or secrets – but I don’t mind. You see, I don’t have children to take care of.“

  His fears for a war in Europe, lead him to his decision to tell the truth about
  *—corporate media being controlled by intelligence services on behalf of the financial class.

  “I’ve been a journalist for about 25 years, and I’ve been educated to lie, to betray, and not to tell the truth to the public,” Ulfkotte told Russia Today. “I was supported by the Central Intelligence Agency, the CIA. Why? Because I am pro-American.”

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. Trump on uskossa Jeesukseen joten uskon että hän toteuttaa lupauksensa. Israelissakin varmaan nähdään positiivisia muutoksia. Raamattuhan ennustaa että tulee rauhan aika minkä jälkeen alkaa hävitys. Tätä kohti ollaan kovasti menossa. Itse perkele tulee johtamaan antikristuksen aika kautta ja astumaan Jumalan temppeliin ja julistamaan itsensä jumalaksi. Israelisssa salomonin temppelin uudelleen rakentamista suunnitellaan jo. Perkele tulee valhe-messiaana maan päälle ja rakentaa temppelin kolmessa päivässä. Juutalaisista osauskoo valheen ja jäännös ottaa Jeesuksen vastaan messiaana. Tätä samaa toivon täällä kaikille. Jeesus anna syntini anteeksi ja tule elämääni Herraksi ja Vapahtajakseni. Seuraan sinua.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat