Tunnettu rabbi puolustelee valkoista rasisminvastustajaa, joka huijasi olevansa musta

Haaretz-lehteen kirjoittava juutalainen rabbi Michael Knopf on asettunut tukemaan Rachel Dolezal –nimistä antirasistia, joka on valehdellut mustille seuraajilleen olevansa itsekin musta.

Dolezalin tapauksesta uutisoi aiemmin suomeksi Kansallinen Vastarinta. Dolezal toimi paikallisjohtajana juutalaisten perustamassa mustien NAACP-painostusjärjestössä:

”Yhdysvalloissa on noussut kohu erään mustien järjestö NAACP:n paikallisjohtajan ympärille. Syynä kohuun on, että Spokanen NAACP:n johtaja Rachel Dolezal on esiintynyt vuosia mustana, mutta viime viikolla paljastui, että hän onkin valkoinen, joka vain esittää mustaa.”

Dolezalin lähipiirin mukaan hän alkoi esittää mustaa erottuaan mustasta aviomiehestään noin kymmenen vuotta sitten. Monet mustat tuntevat nyt olonsa petetyiksi, sillä heille on ollut ilmeisen tärkeää, että järjestön johdossa on vain mustia ja juutalaisia. Tehostaakseen petostaan Dolezal kiharsi hiuksiaan ja rusketti valokuvien perusteella keinotekoisesti ihoaan.

Rabbi Knopf.
Rabbi Knopf.

Monet vasemmistolaiset tuomitsivat Dolezalin petoksen, mutta toiset puolustelivat tätä ja kutsuivat tätä ”transrotuiseksi”. Vasemmistoideologian mukaan biologisia rotuja ja sukupuolia ei ole olemassa vaan kaikki on jonkinlaista ihmismielen luomaa harhaa.

Se, että pidämme Dolezalia valkoisena hänen syntyperänsä vuoksi on kulttuurimarxistien mukaan harhaa: Dolezal voi vaikuttaa valkoiselta, mutta kannattajien mukaan hän on ”transrotuinen musta”. Kysymys kuuluu, milloin tulevat translajiset? Onko itseään hevokseksi luuleva ihminen hevonen?

Vähemmän yllättäen kuuluisa juutalainen kulttuurivaikuttaja on nyt asettunut Dolezalin ja transrotuisuusliikkeen puolelle. Rabbi Michael Knopf vertaa Dolezalia itseään naiseksi luulevaan kilpajuoksija Bruce Jenneriin. Rabbin mukaan Jenner teki ”urhean”, ”ihanan”, ”juhlimisen arvoisen” ja ”rehellisen” valinnan, kun tämä päätti suurentaa rintojaan ja alkaa pukeutumaan naiseksi.

Jenner.
Jenner.

Knopfin mukaan tämä oli tärkeä teko myös ”juutalaisen yhteisön” kannalta ja voitto monien juutalaisten kannattamalle sosiologiselle koulukunnalle (kulttuurimarxismille).

Knopfin mukaan Dolezal teki oikein, sillä rotu ei rabbin mielestä ole todellisuutta vaan ”sosiaalinen konstruktio”. Tämä ei tietenkään päde Israelissa, jossa valtio on steriloinut mustia maahanmuuttajia, jotka erehtyivät pitämään itseään juutalaisina.

Rabbin mukaan on epäreilua syyttää Dolezalia valehtelijaksi, kun tämä esiintyi mustana vaikka tämän vanhemmat ovat valkoisia. Artikkelinsa lopuksi rabbi toteaa, että juutalaisten tehtävä on rakentaa poliittinen maailmanjärjestys, jossa kaikki ihmiset tasapäistetään ja ”epätasa-arvoa” ruokkivat biologiset erot hävitetään.Knopfin artikkelia kritisoineet pitävät rabbia todellisuuden kiistäjänä. Mikäli rabbi on oikeassa, mitään ei voi mitata tai pitää totena. On vain ihmisten omia harhoja, jotka ovat kaikki yhtä arvokkaita. On esimerkiksi kysytty, täytyisikö itseään vanhoina euroopanjuutalaisina pitävien voida kiristää Saksan valtiolta holokaustikorvauksia autenttisten juutalaisten tavoin.

Juutalaisen rabbin tuki Dolezalille ei yllätä. Juutalainen Magnus Hirschfeld (1, 2) oli todennäköisesti historian ensimmäinen, joka käytti termiä ”transseksuaali”. Hirschfeld on myös termin ”rasismi” isä.

 

Lue myös:

Psykiatri: Sukupuolen vaihtaminen on oire mielisairaudesta
Lasten ja nuorten sukupuolenvaihdokset yleistyvät Englannissa
Kuvakokoelma: juutalaiset olleet vahvasti kehittämässä feminismiä
Video: juutalainen sionisti vaatii monikulttuurisuutta länsimaihin

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat