Väite: viruksia ei ole olemassa! Koronahuijaus yms. huomiot

Kuten olen osoittanut, viruksia ei ole olemassa. Seuraukset. 

Seuraavissa artikkeleissani ja lukuisissa niissä olevissa kommenteissani (enimmäkseen suomennoksia) olen todisteet esittäen todistanut, ettei viruksia ole olemassa. Olen myös maalis-huhtikuussa 2021 lähettänyt todisteet presidentille, hallituksen avainministereille, 34 kansanedustajalle, oikeuskanslerille, Valviralle, Fimealle, sosiaali- ja terveysministeriölle, oman alueeni terveys- ja sosiaaliviranomaisille (Siun Sotelle), THL:lle (5 hlölle), HUS:lle (7 hlölle), Rokotetutkimuskeskukselle, Kansalliselle rokoteasiantuntijaryhmälle, prof. Kalle Sakselalle (kehittelee ”nenäsuihkerokotetta” johonkin muka ”koronavirukseen”) ja muutamille muille tahoille, joten nämä henkilöt ja tahot ovat jo 3-4 kuukauden ajan olleet tietoisia siitä, ettei viruksia ole olemassa ja että koronarokotukset ja muut koronatoimet ovat ja ovat koko ajan olleet turhia ja jopa tappavia (itse pidän rokotuksia ja koronatoimia suorana terroristisena kansanmurhana; olisi hyvä, jos joku kaivaisi esiin, kuinka paljon ihmisiä he ovat rokotteillaan ja muilla toimillaan jo ehtineet murhata ja vammauttaa – EU pitää listaa eri jäsenvaltioista; valikosta löytyy suomen kielelläkin). 

Artikkelini ovat nämä: 

1. Näkökulma: Ovatko hallintomme ja THL alun alkaenkin petos? 

 (julk. 29.12.2020). 

2. Näkökulma: Piikkimurha Oy:n toimista (julk. 20.1.2021). 

3. Koronavirusta ei ole olemassa (julk. 8.4.2021). 

4. Amanda Vollmer koronasta: Kuule selvät sanani – se on huijaus 

 (julk. 17.5.2021). 

5. Stefan Lanka: Korona-harhakuva (julk. 1.6.2021). 

6. Näkökulma: Stefan Lanka on kumonnut virusopin lopullisesti 

 (julk. 9.6.2021). 

7. Lisäksi artikkelissa ”Kavahda koronarokotetta ja älä alistu pelkopandemiaan” (julk. 6.2.2021) on mainitsemisen arvoinen kommenttini (julk. 17.2.2021 at 10.09). 

Julistus 

Vaikka Suomen kansa kokonaisuudessaan on julkisyntien (lailliset lastenmurhat aborteissa – jo n. 700 000 lasta murhattu murhien laillistamisen jälkeen, koko kansaa leimaava jumalanpilkka ja Vapahtajan pilkkaaminen, kaikkialle tunkeva, Jumalan sanan kieltämä homous) ja sydämen kaikenkattavan syntisyyden vuoksi ansainnut hävitetyksi ja tapetuksi tulemisen ja lopulta helvettiin heittämisen, on hyvä varautua siihen, että kansa saattaa tulla parannukseen (mallina esimerkiksi Joonan kirjan 3. luku). Siltä varalta julistan: 

Jos minut valitaan Suomen yksinvaltaiseksi kuninkaaksi (kuulen toki harkintani mukaan neuvonantajia), lupaan, Uuden testamentin kohdan Room. 13:1-5 (erityisesti jakeen 4) mukaisesti, saattaa Suomessa välittömästi jälleen voimaan kuolemantuomiot ja hirttää JULKISESTI ne THL:n, Valviran ja Fimean edustajat ja kaikenkarvaiset ns. ”asiantuntijat”, jotka ovat JULKISESTI ajaneet, puolustaneet ja vaatineet kansan rokottamista (siis kansan murhaamista ja vammauttamista) ja muita toimia virusta vastaan, jota ei ole olemassa, ja nykyisten päättäjien (presidentti, hallitus, kansanedustajat, maakunnalliset terveysviranomaiset) suhteen lupaan toimia niin, että tarkoin tutkitaan, ovatko he syyllistyneet nykyisen lain rikkomuksiin tietoisella kansanmurhalla ja kansan vammauttamisella, ja jos ovat, heidät tuomitaan nykyisen lain mukaan ja myös siten kuin minä, kuningas, määrään, ja silloin hallinnonkin suurimmat rikolliset hirtetään JULKISESTI. Osa kansanmurhaajista (rokottajista, maskittajista, eristäjistä) heitetään pitkäksi ajaksi tyrmään tai (etenkin iältään nuoret) annetaan orjiksi alueruhtinaille tai yksityisille kreiveille. Ylen henkilökunnasta osa hirtetään, osa myydään orjiksi. Oikeusviranomaisista lähes kaikki hirtetään. Virologeista hirtetään kaikki. 

Yksityiskohta Pisanellon maalauksesta, 1436–1438.

Lupaan toteuttaa hirttämiset kaikkialla maassa niin, että ne tapahtuvat nopeasti ja JULKISESTI esim. eri kaupunkien ja paikkakuntien toreilla tai erityisillä pilkka- tai rangaistusaukioilla. Lupaan antaa määräyksen, että kaikki (joka ikinen) hirtetyt jätetään roikkumaan korkealle hirteen puoleksi vuodeksi. Sanat virus, virologia, rokote, rokotus, THL, pandemia, laumasuoja, WHO, lääketehdas, eduskunta, hallitus ja presidentti hävitetään koko maasta ja niiden käyttö kielletään edesvastuun uhalla. 

Minut voi hakea kuninkaaksi täältä kotoa. Jos en ole kotona, olen todennäköisesti kaupassa ostoksilla ja kaupan tyttöjä naurattamassa tai syömässä huoltoaseman ravintolassa (2 km:n päässä) ja siellä huoltoaseman tyttöjä naurattamassa. Harvemmin olen muualla, koska olen eläkkeellä eikä paljon toimitettavia asioita ole. 

Vesa-Ilkka Laurio 
lääketiet. lis. (eläkk.) 

Tiedosto ja artikkelit 

https://www.adrreports.eu/en/index.html

38 kommenttia

 1. KORONAVIRUS
  Ottamatta vakavasti Laurion sepustusta totean kuitenkin, että on satoja viruksia ja koronaviruksiakin kymmeniä. Covid19 on normaali kausiflunssa, josta on tekemällä tehty pandemia, sillä todellista pandemiaa ei ole. PCR-testi antaa vääriä positiivisia tuloksia ja oireettomat henkilöt eivät tartuta. Koronapandemia suunniteltiin jo Rockefeller-säätiön kirjassa 2010. Sen jälkeen levitettiin ympäri maapalloa PCR-testipattereita miljoonia kappaleita. Sitten pidettiin pandemiaharjoitus Event201 New Yorkissa lokakuussa 2019. Kaikki on suunniteltua.
  PCR-testi näyttää halutessa aina positiivisia tuloksia, vaikka Coca Colasta, kuten on todistettu. Yksi pääorganisaattori on WEF:n Klaus Schwab, joka on Maailman Talousfoorumin johtaja. Koronahuijauksen tavoitteena on Great Reset (Suuri Nollaus), mikä tarkoittaa valtioiden talouksien romahduttamista ja kansalaisoikeuksien mitätöimistä uudella koko maailman käsittävällä diktatuurilla, jota johtaa miljardöörikerho ja jonka ytimenä ovat Siionin Viisaat eli juutalainen eliitti. EU, WHO, WEF ja YK ovat alistetut tälle päämäärälle. Suomalainen poliittinen eliitti on mukana ajamassa Suomea tähän diktatuuriin, ja sen tähden on aloitettava vallankumous, jossa tämä eliitti eliminoidaan vallasta. Tämä tavoite saavutetaan, kun saadaan poliittinen eliitti syrjäytettyä ja Suomi irti EU:sta, koska liittyminen EU:hun oli perustuslain vastainen, ja liittymisen junailleet poliitikot joutuvat vankilaan. Koronahuijaus murretaan estämällä valheellisen PCR-testin käyttö. Mutta kyllä viruksia on olemassa, sen todistavat virologiset laboratoriot kautta maailman. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(12)Miinusääni(9)
  1. Viruksia ei ole koskaan nähty ihmisessä/eläimessä/kasvissa tai näistä peräisin olevissa nesteissä.
   Virologit väittävät, että infektoivia, siis ehjiä viruksia, on suurissa määrin veressä ja syljessä. Sen vuoksi tulee esim. koronakriisissä kaikkien ihmisten pitää maskia. Tähän päivään mennessä ei kuitenkaan ole valokuvattu yhtäkään virusta syljessä, veressä tai muissa paikoissa ihmisessä/eläimessä/kasvissa tai nesteissä, vaikka elektronimikroskoopilla otetut valokuvat ovat nykyisin helppo ja rutiininomaisesti suoritettu standarditekniikka. Yksin tämä yksiselitteinen ja helposti tarkistettava tosiasia, ettei ole olemassa mitään valokuvia viruksista ihmisessä/eläimessä/kasvissa tai näistä peräisin olevissa nesteissä, kumoaa kaikki virusväitteet. Jotakin, mitä koskaan ei ole nähty ihmisessä/eläimessä/kasvissa tai näistä peräisin olevissa nesteissä, ei saa väittää tieteellisesti todistetuksi tosiasiaksi!

   Ainoa virallinen viruksen eristämismenetelmä on vain solujen kuolema koeputkessa. Tälläinen menetelmä EI TODISTA mitään viruksista, koska solut kuolevat niissa labraolosuhteissa muutoinkin. Tässä virallisessa Endersin 1954 kehittelemässä virusten eristämismenetelmässä solujen kuolemaa laboratoriossa EI saa aikaan virus vaan se, että solut tapetaan laboratoriossa tahattomasti ja huomaamatta mutta systemaattisesti myrkyttämällä solutoksisilla antibiooteilla, nälkiinnyttämällä ne äärimmäisyyksiin asti ravintoliuoksen saannin lopettamisen avulla ja lisäämällä mätäneviä, siis hajoavia ja samalla myrkyllisiä aineenvaihduntatuotteita vapauttavia valkuaisaineita.

   Virallinen lääketiede ei ole koskaan, tähän päivään mennessä suorittanut kontrollikokeita, joissa laboratoriossa ”infektoidaan” soluja steriilillä materiaalilla. Ne kuolevat tälläisessa kontrollikokeessa täsmälleen samalla tavalla kuin ”viruksia sisältäväksi” oletetulla materiaalilla. Tämä on täysin kaikkien tieteen sääntöjen mukaisesti avoimesti ja toistettavasti todistettu nyt 2021 keväällä ja tästä kerrotaan tarkemmin artikkelissa täällä magneettimediassa, nimellä ”Näkökulma: Stefan Lanka on kumonnut virusopin lopullisesti”.

   ELI : Tämän Endersin ja hänen kollegansa ainoassa julkaisussaan 1.6.1954 kuvaileman menetelmän virusten olemassaolon todistamiseksi voi siis heittää romukoppaan. He ovat jopa itse (silloin 50-luvulla) kuvanneet havaintojaan nimenomaan itsessään kumotuiksi spekulaatioiksi, jotka vasta tulevaisuudessa voidaan tarkistaa. Nobel komitea antaa palkintoja Alfred Nobelin toiveiden vastaisesti myös spekulaatioista ja teorioista. Alfred Nobelin alkuperäinen tarkoitus oli palkita teknikkoja ja insinöörejä tieteen käytännön SOVELLUTUSTEN kehittämisestä, ei uusista teorioista ja spekulaatioista. Esim. taloustiede ei alunperin edes kuulunut Alfred Nobelin testamenttiin, se lisättiin yhdeksi tieteen alueeksi sinne jälkikäteen Alfred Nobelin kuoleman jälkeen. Alfred Nobel ei arvostanut taloustiedettä ollenkaan tieteenä, koska se oli pelkkää spekulointia ja filosovointia hänen mielestään. (sitä se on)

   Jopa Saksan Korkeimman oikeuden vahvistama tuomio tuhkarokkovirus oikeudenkäynnissä on vienyt pohjan koko virologialta. Oikeus totesi (ja tämä on siis osa Saksan lainkäyttöä), että tuo yllä kuvattu virologian keskeisen metodin julkaisu 1.6.1954, jossa julkaistiin todisteeksi sairaaksi tekevien virusten olemassaolosta tahaton ja huomaamaton solujen tappaminen laboratoriossa, ei ole vuodesta 2016 lähtien enää todiste minkään viruksen olemassaolosta!

   Plusääni(7)Miinusääni(3)
 2. Q. Where do the central banks get the money to issue $trillions in loans? Answer: They create it electronically. They create it out of nothing.
  Q. How do governments pay back the resulting debt? Answer: 1. Taxes and charges on the population. 2. The sale of national assets.
  Q. When government leaders (puppets of the establishment) sell national assets to pay off part of the national debt, who buys the the assets? Answer: Multinational companies, mostly owned by the leaders of the establishment.
  Q. How does the establishment have so much money? Answer: Taxpayers contribute to paying back a debt to the central banks, a debt which was created out of nothing. This gives the establishment enormous purchasing power.
  Q. What national assets are usually sold by corrupt governments? Answer: Over the last century, the establishment has bought up national assets such as banks, insurance companies, ports, power stations, airports, shipping lines, defense industries, communication industries, agricultural and husbandry industries, water supplies, etc. etc. Puppet politicians call this ’privatization’.

  Plusääni(10)Miinusääni(2)
 3. Kun mikään ei enää auta, voi kokeilla myös hirtehishuumoria. Ehdotettu ohjelma on itse asiassa järkevämpi kuin ensi lukemalta voisi luulla. Jos Raamatun kertomuksiin on luottaminen, niin Herra Jeesus palatessaan tulee toimimaan juurikin noin. Kansat on jaettu vuohiin ja lampaisiin ja ensin mainituille Herran paluu tietää kylmää kyytiä. Tätä ennen juutalaiseliitti toteuttaa omat uskonnolliset visionsa, joiden toteuttamisessa vääristynyt kristinusko on oiva työkalu. Valkoiset kansat hylkäävät lopulta rappeutuneen kristinuskon ja yrittävät keksiä tilalle jotain muuta, mutta se vain kiihdyttää juutalaiseliitin orjaksi ajautumista.

  Ne, jotka eivät ole tutkineet globaalin mittakaavan valtarakenteita ja niiden taustalla olevia henkivoimia, nauravat tietenkin tällaiselle. He palaavat turruttavien uutislähteidensä ja Netflix-sarjojensa äärelle. Kyllä maailmasta hyvä tulee ja meillä on modernit johtajat rakentamassa uutta uljasta maailmaa. Kansojen aivopesu ja turrutus kohti dystopiaa on jo niin pitkällä, että loppusuoralle vievä raju koronakampanja voitiin aloittaa. On melko yhdentekevää, onko virustarina sen taustalla lainkaan aito vai ei.

  Harjoitettu perustuslait kumoava koronaterrori ja -tyrannia on kampanjan ratkaiseva osa. Kansalaisoikeudet ovat jo käytännössä menneet ja valta keskitetty maailman rikkaimmille. Väliportaana toimivat hallitukset ja erityisesti kansanterveysviranomaiset, joille on yht’äkkiä luovutettu diktaattorin valtuudet, koska kansa on tottunut luottamaan valkotakkisiin. Kansanterveys on siitä erikoinen tieteen haara, että siinä yksilöllä tai yksilönoikeuksilla ei ole mitään merkitystä. Suhde yksilöön on kansanterveydessä stalinistinen. Jos taudin poistamisessa myös potilas eli kansa kuolee, niin sekään ei paljon haittaa, koska lopputulos on saavutettu. Nyt nämä ja superrikkaat lupaavat pelastaa maapallon. Harva tietää, että pelastussuunnitelmaan kuuluu vähintään neljän miljardin asukkaan pois hävittäminen. Maapallolla tehdään raikastava kevätsiivous.

  Kukaan ei tietenkään tee rokotetta, joka suoraan tappaa neljä miljardia. Tappava vaikutus perustuu moneen eri tekijään. Esim. raju koronapolitiikka sulkutiloineen aiheuttaa toimitusketjujen katkeamisia ja kumulatiivisesti lisääntyviä häiriöitä ruuan tuotantoon. (Ruuan varastointijärjestelmät on jo aikaa siten ajettu alas, mistä Suomessakin muistona hylätyt viljasiilot). Samalla kehnot ja petolliset rokotteet alkavat tuottaa lisääntyvästi sivuoireita ja aikanaan terveydenhoitojärjestelmät ihan oikeasti tukkiutuvat. Huono ravitsemuksen ja lisääntyvien hoitamattomien tautien ja talousromahdusten vaikutus kumuloituu ja luvattu neljä miljardia poistuu muonavahvuudesta viimeistään vuoteen 2030 mennessä. Mitä korkeammalta elintasolta kansa putoaa, sitä nopeampi on romahdus. Tarvittaessa ”puhdistuksen” kierrettä vahvistetaan sähkökatkoilla ja kyberhyökkäyksillä. Tämän meille on luvannut WEF:n johtaja Klaus Schwab, tuo vihervasemmiston tietämättään palvoma jumala ja suuri puhdistusmestari.

  Plusääni(14)Miinusääni(3)
 4. I like your thinking kuten englanniksi sanotaan. THL tuntuu kyllä olevan menetetty tapaus. Itsekin laittanut pari viestiä pääjohtajalle ja muutamalle muulle. Liekö vapaamuurarien vala vannoittanut ”herrat” jatkamaan kansanmurhaa viis veisaten todisteista? Liekö juutalaisia (mitä olentoja ne ikinä ovatkaan)?

  Plusääni(11)Miinusääni(2)
 5. http://thepukki.fi/blog/post/kokeelliset-epaviralliset-ja-huonotoimiset-rokotteet-pakollisiksi

  Rokotefasismi kiihtyy maailmalla. Sama on epäilemättä vielä tulossa Suomeenkin, ellei jotenkin ihmeen kaupalla saada äkkiä kansallismielisiä päättäjiä ja päästä irti EU:sta.

  Millaista strategiaa itse kukin on miettinyt? Tutulta/lahjotulta hoitajalta suolaliuosta käsivarteen? Pimeästä verkosta väärennetty rokotustodistus? Muutto metsään ja elämä siellä mahdollisimman omavaraisesti? Piikille pitkin hampain suostuminen ja myrkkyjen (toivottavasti!) neutralisoiminen luontaisesti (juttua esim. täällä: https://therealtruthnetworkcom.wordpress.com/2021/04/28/how-to-neutralize-mrna-vaxx-damage/ ) Joku muu, mikä?

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
  1. Jos NWO-fasistit olisivat edes pikkuriikkisen humaaneja, niin he tarjoaisivat orjapiikin rinnalle mahdollisuutta ottaa kaiken nopeasti lopettava myrkkypiikki. Miksi ei edes reilua kuolemantuomiota ole piikin väistäville tarjolla? Itse en aio suostua orjapiikkiin missään olosuhteissa. Todennäköinen vaihtoehto on jonkilainen itsetuho, koska vastarintaa ei saada organisoiduksi. Väistelevä tai piileskelevä elämäntapa on totalitaristisessa yhteiskunnassa mahdoton, varsinkin kun väestöt on aivopesty miehittäjille alamaisiksi. Esimerkiksi Virossa toisen maailmansodan jälkeen tavalliset kansalaiset huolsivat ’metsäveljiä’, jotka piileskelivät miehittäjiltä. Miehityksen tukena ei silloin ollut niin vahvaa aivopesukampanjaa ja -menetelmiä kuten nyt, jolloin kaikki suostuvat ”vapaaehtoisesti” kansallisvaltiot tuhoavan systeemin orjiksi.

   Nykyajan suomalainen (myös perus-sellainen) tarvittaessa itse tökkää piikin toisen olkavarteen ja kuvittelee, että tällainen operaatio auttaa häntä pääsemään takaisin normaaliin elämään. Hänelle fasismi tai kommunismi ovat täysin normaalia elämää, kun massamediat ovat aikansa häntä sellaiseen aivopesseet tuomalla ilmi auktoriteettihahmojen mielipiteet. Eikä hän pysty hahmottamaan sitä, ketkä ovat hänen vapautensa vieneet ja voi hyvinkin uskoa, että rokottamaton on syypää tukalaan oloonsa.

   Oppositio puolestaan yhä vähättelee vaaraa ja halkoo hiuksia, vaikka vihollinen on kohta ovella. Desperadon osa on monilla edessä. Toki ihmeitäkin voi tapahtua ja koronaterrori haihtuu omaan mahdottomuuteensa jos ja kun ihmiset alkavat taas muistaa olevansa ihmisiä eivätkä karjalauman tavoin kohdeltavia elukoita tai mikä pahinta, toisiaan raatelevia petoja.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 6. Kontrolloitu oppositio persut!

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/search?q=Perus&m=1

  Perussuomalaisten logossa on tehty aika erikoinen ratkaisu. Logossa ei lue puolueen nimeä Perussuomalaiset. Siinä ei myöskään lue lyhennettä PS, vaan outo yhdistelmä nimeä ja lyhennettä: PerusS.

  Voisitteko kuvitella Vasemmistoliiton laittavan logoonsa tekstin VasemmistoL? Tai Kristillisdemokraattien laittavan logoonsa KristillisD? Miksi ihmeessä Perussuomalaisten logossa lukee jopa vähän typerältä vaikuttava PerusS? Onko ne siellä puolueessa jotenkin hölmöjä?

  Päinvastoin. Perussuomalaisten logo on erittäin taitavasti tehty tunnus.

  Logon tehtävä on luoda alitajuntaa puhutteleva positiivinen mielikuva symboliikan kautta. Ei ole väliä mitä tietoinen mieli logosta on mieltä – tärkeää on vain se, miten alitajunta reagoi näkemäänsä. Jos saat ohjattua alitajuntaa, saat ohjattua mielipidettä.

  Tähdistö-kultin modernissa (korruptoituneessa) versiossa, vapaamuurariudessa, käärmesymboliikka on luonnollisesti tärkeä. Vapaamuurariguru Albert Pike kertoo:

  ”Masonry is identical to the Ancient Mysteries.” – Albert Pike, Morals and Dogma

  ”The serpent entwined around the egg, was a symbol common to the Indians, the Egyptians, and the Druids. It referred to the creation of the Universe.” – Albert Pike, Knight of the Brazen Serpent.

  MISSÄ SE VALA ARMEIJASTA PUOLUSTAN ULKOISIA JA SISÄISIÄ VIHOLLISIA VASTAAN! SE ON PYHÄ VALA JOTA EI RIKOTA!

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 7. Kommentin alkuosaa on muokattu hiukan varttuneemmaksi: 14.7.2021

  Koko maan enrgia systeemi meinattiin olla vaihtamassa!

  vittu mitä pelleilyä 🙂

  suomi ei ole sähköntuotannon suhteen omavarainen, vaan sähkön nettotuonnilla katetaan noin 5 % energian kokonaiskulutuksesta. Suomi on siis riippuvainen öljyn, kaasun, hiilen, ydinpolttoaineen ja sähkön tuonnista. Raakaöljyn ja öljytuotteiden osuus Suomen energialähteiden tuonnin arvosta on lähes 80 %. Myös puupolttoaineita, mm. pellettejä, tuodaan ulkomailta, mutta tuonnin osuus kokonaiskulutuksessa on hyvin pieni.

  Suomen energialähteiden tuonnissa Venäjän osuus on hallitseva (taulukko 2). Energiatuonnin arvosta noin 60‒65 % tulee Venäjältä. Maakaasua tuodaan yksinomaan Venäjältä. Suomeen tulee kaasuputki Viipurista Imatralle, muiden kuljetusreittien (Baltic Connector -putki, LNG-vastaanottolaitokset) kapasiteetti on vielä hyvin pieni. Lisäksi raakaöljystä liki 90 % tulee Venäjältä, mikä johtuu siitä, että suomalainen öljynjalostusteollisuus on erikoistunut venäläisen raakaöljyn jalostamiseen. Muiden energialähteiden, eli hiilen, öljytuotteiden, ydinpolttoaineen ja sähkön osalta Venäjän osuus Suomen tuonnissa on noin kolmannes. Hiili, raakaöljy ja öljytuotteet ovat raaka-aineita, joilla on toimivat maailmanmarkkinat. Siksi näitä pyritään ostamaan sieltä, mistä paras hinta-laatusuhde kulloinkin löytyy. Yhden toimittajan vaikeudet harvoin sekoittavat koko markkinoita.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 8. Tässä yksi iljettävä huijari nimeltä professori Sucharit Bhakdi jonka virustaikauskoa tunnutaan nyt linkitettävän joka paikkaan. Hän puhuu virallisen lääketieteen mukaisesti pelkkää valhetta virustartunnoista ja immuniteetista viruksia ja bakteereja vastaan. Lisäksi hän puhuu valhetta imaginäärisistä ”vasta-aineista” jotka toimivat viruksia vastaan ja jne.
  https://tokentube.net/view?v=1019726418

  Totaalinen katastrofi tuo ukkeli. Ja tuo Rapsodia kanava muutenkin. Ne levittää kaikenlaista valhetta virus- ja rokoteasioista. Mm. sitä, että rokotetut tartuttavat jotakin rokottamattomiin (shedding) ja rokotetut ovat ”virusvariantehtaita” jne. Erittäin Vaarallinen Disinfo -kanava tuo Rapsodia.

  Myös Ano Turtiainen on eduskunnan puhujapöntössä papukaijan lailla toistanut näitä valheita, ja siten nolannut itsensä:
  https://tokentube.net/view?v=1907588604

  Lisäksi persu Ossi Tiihonen on myös virususkovainen, koska on viitannut mm. tuon huijariukkelin juttuhin. Ja kokoajan puhuu uusista ja vanhoista koronaviruksista. Ei tässä maassa ketään rehellistä poliitikkoa ilmeisesti ole.

  Kuulunevat tähän samaan kulttiin nämä kaikki ?
  http://grizzom.blogspot.com/2021/05/are-tenpenny-madej-and-kaufman-part-of.html

  Plusääni(6)Miinusääni(9)
  1. Selvyyden vuoksi, lisään tähän vielä, etten todellakaan ole rokotteiden kannattaja. Kaikki rokotteet ovat aina olleet puhdasta huijausta, hirveätä puoskarointia ja jopa vaarallisia. Kyseessä on puhdas huijaus ja puhdas myrkytys. Luulisi nyt jokaisen tietävän, ettei terveyttä saada ruiskuttamalla metallipiikeillä sisään sekalaisia aineita! Yksikään rokote ei ole koskaan pelastanut tai parantanut yhtään mitään, vaan ns. kulkutautien häviäminen on johtunut elinolojen paranemisesta ja tiettyjen myrkkyjen kuten DDT – käytön kieltämisestä. Polion aihieuttaja oli DDT – ei virus.

   On runsaasti näyttöä siitä, että rokotteet ovat kroonisten sairauksien räjähdysmäisen kasvun oleellinen syy. Kroonisia sairauksia on koko ajan vain enemmän, vaikka lääketiede muka edistyy.

   Lisäksi selvyyden vuoksi lisättäköön, että ei ole olemassa tarttuvia tauteja, koska tartuttavia viruksia tai bakteereja ei ole olemassa.

   Viruksia ei ole koskaan nähty ihmisessä/eläimessä/kasvissa tai näistä peräisin olevissa nesteissä
   Virologit väittävät, että infektoivia, siis ehjiä viruksia, on suurissa määrin veressä ja syljessä. Sen vuoksi tulee esim. koronakriisissä kaikkien ihmisten pitää maskia. Tähän päivään mennessä ei kuitenkaan ole valokuvattu yhtäkään virusta syljessä, veressä tai muissa paikoissa ihmisessä/eläimessä/kasvissa tai nesteissä, vaikka elektronimikroskoopilla otetut valokuvat ovat nykyisin helppo ja rutiininomaisesti suoritettu standarditekniikka. Yksin tämä yksiselitteinen ja helposti tarkistettava tosiasia, ettei ole olemassa mitään valokuviaviruksista ihmisessä/eläimessä/kasvissa tai näistä peräisin olevissa nesteissä, kumoaa kaikki virusväitteet. Jotakin, mitä koskaan ei ole nähty ihmisessä/eläimessä/kasvissa tai näistä peräisin olevissa nesteissä, ei saa väittää tieteellisesti todistetuksi tosiasiaksi!

   Ns. infektiotautien syy ei ole infektio (virus tai bakteeri) vaan jokin puutos tai jokin vahingollinen vaikutus, esimerkiksi kylmyys, kuumuus, säteily, myrkytys tai psyykkiset tekijät. Tai myrkytys.
   Sairauksien syystä ja siitä siitä että ihmisen luonnollista paranemisprosessia kutsutaan sairaudeksi voi lukea täältä

   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2021/02/23/piikkisota1/#comment-2290

   ja täältä lisää tästä virusasiasta
   https://northerntracey213875959.wordpress.com/2021/05/25/going-viral-a-recipe-for-disaster/

   Ei ihmisellä ole siis ”vastustuskykyä=immuniteettia” vaan parantumiskyky. Jos ei ole sairaaksi tekeviä viruksia tai bakteereja, ei voi olla niitä vastaan ”vastustustakaan”.

   Ei ole olemassa viruksia tai vastaavia näkymättömiä ”pöpöjä”, joten ne eivät voi tuhota kantajaansa ja siten itseään. Sellaista Jumalan luomaa luonnossa elävää bioterroristia ei ole olemassa. Sellaista biologista mekanismia jossa eliö tällä tavoin tuhoaisi itse itsensä ei ole olemassa. Tarkoitan sitä, että luonto ei ole itsetuhoinen. Jopa se mitä kutsutaan syöväksi pitäisi miettiä uudelleen: https://northerntracey213875959.wordpress.com/2021/04/22/the-cure-for-cancer-is-cancer/

   Plusääni(7)Miinusääni(7)
    1. Nuokin Rapsodiassa kuvittelevat, että tiede on sitä, mitä he näkevät scifi-elokuvissa ja tieteisarjoissa. Mutta se on vain toiveajattelua ja fantasiaa. Se on henkistä laiskuutta. Kannattaa ottaa asioista selvää. Se tv-viihde on kaukana totuudesta ja todellisuudesta, eli siitä, mitä noissa laboratorioissa OIKEASTI pystytään tekemään.

     NE pystyvät vain leikkimään kemikaaliseoksillaan ja tietokoneohjelmillaan, ja viihdeteollisuuden tukemana antavat meille MIELIKUVAN, että ne pystyvät mm. geenimanipulaatioon ja muuhun voodoohon. Todellisesti ne eivät pysty luomaan mitään keinotekoista tautia aiheuttavaa virusta missään laboratoriossa, koska sellaisia ei ole olemassa edes luonnossa.

     BioNTech esimerkiksi teki kokeita rokotteella syöpää vastaan, yksilöidyllä rokotteella, mutta se ei koskaan tuottanut tulosta, mitään ei tapahtunut.

     Tuo tahtoo sanoa sitä, että ihmisen ”geenejä” ei pysty (onneksi) manipuloimaan synteettisellä aminohappolitkuilla (keinotekoinen RNA/DNA) . Sellainen on täysin materialistista ajattelua. Ihmisen elimistön toimintojen huijaamiseen tarvitaan paljon muutakin.

     Geenimanipulaatio ei siis yksinkertaisesti ole totta, eikä se koskaan ole toiminut. Jos katsotaan kirjallisuutta, niin nähdään, ettei mikään geeniterapia ole koskaan toiminut, koska geeniteoria on osoitettu vääräksi, soluteoria on osoitettu vääräksi ja sairausteoriakin on osoitettu vääräksi. Tämä kaikki on aivan toisenlaista.

     Tämä rouva ( Northern Tracey) on ottanut asioista selvää. Penkonut monen viikon ajan näitä asioita, lukenut tieteellisiä artikkeleja yms. Ja tullut tuohon samaan johtopäätökseen josta puhun;

     https://northerntracey213875959.wordpress.com/2021/06/30/the-amino-age-and-the-new-abnormal-doctors/

     https://northerntracey213875959.wordpress.com/2021/07/11/sci-fi-or-sci-fact/

     Kannattaa myös lukea Vesa-Ilkka Laurion -kommentti kohdasta 16.7.2021 at 9.15

     Plusääni(2)Miinusääni(1)
    2. Minkä ihmeen bioaseen?
     Tuossa videossa Dr David Martin NIMENOMAAN toteaa, että tämä proteiini, jota he kutsuvat ”Piikiksi”, on VAIN tietokoneella simuloitu aminohapposekvenssi ja se patentoitiin vuonna 2008! SE ei ole lainkaan ainutlaatuinen eikä ollenkaan todellinen. Tuossa videossa sanotaan, että on siis patentoitu vain keinotekoisia tietokoneilla simuloituja geenisekvenssejä (kuvitteellisia aminohappoketjuja), eli tietokonemalleja kuvitteellisesta viruksesta. Ei siis mitään kongreettista ja ”elävää” organismia. Pitää muistaa, että mitään luonnosta löytyvää ei tietenkään voisikaan patentoida.

     Ei ole olemassa mitään viruksia – ei ihmisen luomana, eikä luonnossa. Toki kuvitella aina voi. Ja kuvitelmat voi patentoida. Täytyyhän ideat voida patentoida. Ei siinä mitään.

     Plusääni(1)Miinusääni(1)
  2. Pahin asia kuitenkin on se, että agendatiedettä palvotaan jumalana ja kaikki kansalaiset halutaan saattaa sen julistaman yhden totuuden alle alamaisiksi. Experimental-lääkkeen ottaminen on tuon uskonnon epäpyhä ehtoollinen, joka sulkee kansat lopullisesti kultin edellyttämään kognitiiviseen dissonanssiin. Kansat eivät voi enää kyseenalaistaa agendatieteen jumalallista asemaa. Käytän nimitystä ’agendatiede’ sellaisesta tieteestä, jossa tutkimusten tulokset tiedetään jo etukäteen. Maksettujen agendatieteilijöiden tehtävä on todistaa väittämät tosiksi keinolla millä hyvänsä. Agendatieteen maailmassa tutkimusta ohjaavien tai rahoittavien auktoriteettien intressien uhmaaminen tai kyseenalaistaminen on mahdotonta. On mahdotonta myöskään uhmata poliittista korrektiutta, jonka säännöt laativat sellaiset järjestöt kuten ADL tai SPLC. Agendatiede voi kaapata lääketieteen palvelukseensa ja muuttaa sen tyrannian työkaluksi. Koronapolitiikassa on lopulta melko yhdentekevää, millaiseen versioon viruksista uskotaan. Toteutunut tyrannia ja kansojen alistaminen sille on kaiken päämäärä. Medioissa on kuitenkin jo pitkään spekuloitu erilaisilla tappajaviruksilla ja bioaseilla ja mielikuva näistä on mahdollistanut tehokkaan pelottelukampanjan, jonka myötä kansat on ollut helppo riisua pois oikeuksistaan ja vapauksistaan. Tilalle on tuotettu ääliömäinen ja pelokas laumakäyttäytyminen.

   Plusääni(6)Miinusääni(7)
  3. Kommentoin vielä tuon Bakhdi – ukkelin väitteisiin, että solujamme ei voi pakottaa replikoimaan synteettistä, tietokoneella generoitua proteiinia. Uskon, että tämä PIIKKI PROTEIINI -tarina on täydellinen harhautus, jonka tarkoitus on ohjata huomio pois noiden kokeellisten ”rokotteiden” todellisista ainesosista.

   Plusääni(5)Miinusääni(8)
 9. STEFAN LANKA -USKOVAISET
  Sucharit Bhakdi ja Ossi Tiihonen ovat älykkäitä miehiä, jotka uskaltavat tuoda julki totuuksia koronahuijauksesta. Stefan Lankaan uskovat ovat foliohattuja, sillä viruksia on toki olemassa, kuten bakteerejakin. Maailman virologit eivät arvosta lainkaan Stefan Lankan vääriä teorioita. Rapsodia.fi -sivusto sisältää paljon faktaa koronahuijauksesta. Jepulisjepsiksen kaltaiset Stefan Lanka -harhoissa olijat aiheuttavat vain hallaa koronahuijauksen vastaisessa liikkeessä. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(6)Miinusääni(11)
  1. Ei haukkumisellasi ja nimittelylläsi ole minulle mitään merkitystä. Eikä minua kiinnosta ihmiskunnia ja ne Stefan Lankan arvostukset tai arvostamattomuudet muiden virologien parissa. Minua kiinnostaa totuus. Et ole edes lukenut mitä täällä on kirjoitettu, koska Stefan Lanka ei ole esittänyt tämän virusasian suhteen mitään teorioita!

   Hän on itseasiassa vain kumonnut vaan Teidän ”viruspöpö” -kulttinne taikauskon (eli virusteorian) – asiallisella tieteelliseen metodiin kuuluvalla kontrollikokeella. Joka on hyvin dokumentoitu ja siten toistettavissa myös muiden toimesta.

   Plusääni(9)Miinusääni(7)
   1. Nimimerkille Pave (15.7.2021 at 7.12).

    Yhdeksän siteerausta Stefan Lankalta:

    1. Also: Die Idee krankmachender Viren ist tot und die des Impfens ebenso (suomeksi: Siis: ajatus sairaaksi tekevistä viruksista on kuollut, samoin ajatus rokottamisesta). Lähde:

    http://wissenschafftplus.de/uploads/article/wurzel-3-2020-virus-interview-juli-2020.pdf

    2. Aber da es gar keine Viren gibt, nur als Modell, fällt das Ganze sowieso flach (suomeksi: Mutta koska viruksia ei ole lainkaan olemassa, on vain malleina, kaikki läsähtää kasaan). Lähde: sama kuin yllä.

    3. ”Viren” Hirngespinste sind (suomeksi: ”virukset” ovat hourekuvia). Lähde: sama kuin yllä.

    4. Die Idee des Impfens ist aber genauso widerlegt, wie die der Viren (suomeksi: Ajatus rokottamisesta on kuitenkin yhtä lailla kumottu kuin ajatus viruksesta). Lähde:

    http://wissenschafftplus.de/uploads/article/wissenschafftplus-fehldeutung-virus-teil-2.pdf

    5. Die Verursacher der Corona-Krise sind eindeutig identifiziert. Virologen, die krankmachende Viren behaupten, sind Wissenschaftsbetrüger und strafrechtlich zu verfolgen (suomeksi: Koronakriisin aiheuttajat on yksiselitteisesti tunnistettu. Virologit, jotka väittävät sairaaksi tekeviä viruksia olevan olemassa, ovat tieteen pettureita ja heidät on saatava rikosoikeudelliseen vastuuseen). Lähde:

    http://wissenschafftplus.de/uploads/article/wissenschafftplus-virologen.pdf

    6. Kurze, eindeutige und leicht nachvollziehbare Widerlegung der Behauptungen aller krankmachender Viren (suomeksi: Kaikkien sellaisten väitteiden lyhyt, yksiselitteinen ja helposti ymmärrettävä kumoaminen, joissa väitetään, että sairaaksi tekeviä viruksia on olemassa). Lähde: sama kuin yllä.

    7. Deswegen sind die Virologen, die Corona-Viren oder andere krankmachende Viren behaupten als Anstellungsbetrüger zu bezeichnen und mittels rechtstaatlicher Mittel zu verfolgen, damit sie ihre falschen, widerlegten und gefährlichen Aussagen zurück nehmen (suomeksi: Sen vuoksi niitä virologeja, jotka väittävät, että koronaviruksia tai muita sairaaksi tekeviä viruksia on olemassa, on kutsuttava virkapettureiksi ja heidät on oikeusvaltion keinoin pantava syytteeseen, jotta he peruvat väärät, kumotut ja vaaralliset lausuntonsa). Lähde: sama kuin yllä.

    8. Contrary to what most people believe, pathogenic viruses do not exist. The claims about the existence of viruses and viral diseases are based on historic misinterpretations (suomeksi: Toisin kuin useimmat ihmiset uskovat, sairautta aiheuttavia viruksia ei ole olemassa. Väitteet virusten ja virussairauksien olemassaolosta perustuvat historiallisiin väärintulkintoihin). Lähde:

    https://wissenschafftplus.de/uploads/article/wissenschafftplus-the-virus-misconception-part-1.pdf

    9. All claims about viruses as pathogens are wrong and are based on easily recognisable, understandable and verifiable misinterpretations (suomeksi: Kaikki väitteet viruksista taudinaiheuttajina ovat vääriä ja perustuvat helposti tunnistettaviin, helposti ymmärrettäviin ja todistettavissa oleviin väärintulkintoihin). Lähde: sama kuin yllä.

    Totuutta puolustavien ihmisten on varmaan hyvä ottaa tämä kommentti itselleen talteen esitettäväksi niille, jotka sanovat, ettei Stefan Lanka väitä, että viruksia ei ole olemassa.

    Plusääni(6)Miinusääni(1)
 10. A Catastrophe Unveils Itself — Katastrofi odottaa … rokotetut nyt monta kertaa alttiimpia uusille viruksille kuin ei-rokotetut
  by Gilad Atzmon | Jul 14, 2021
  The above study reveals that while in February 2020 (31/1-27/2) the unvaccinated dominated the COVID cases by a ratio of 20:1, six months later in June 2020 (6/6-3/7) it is actually the vaccinated who are prone to be infected by a ratio of 5:1.

  It is the vaccinated who happen to develop symptoms by a ratio of 5:1. It is the vaccinated who are more likely to be hospitalized and develop critical illness.

  If Israel was a ‘world experiment,’ as Benjamin Netanyahu presented it at one stage, this experiment is now turning into a disaster (at least for the vaccinated). In Israel, the vaccinated are becoming infected at a growing rate and as such are spreading the virus rather than stopping it.
  We also have a good reason to believe that the rest of the Western world will witness a similar pattern as it has followed the Israeli vaccine doctrine.
  https://gilad.online/writings/2021/7/14/a-catastrophe-unveils-itselfnbsp
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=238694
  https://mvlehti.net/2021/07/14/tohtori-charles-hoffe-mrna-piikitykset-tappavat-parissa-vuodessa-suurimman-osan-rokotetuista-video/

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 11. Mitä vittua tämä kitinä on, elämme lopunaikaa ja näin ne asiat menevät päin vittua ja niin pitääkin. Maanpiirin hallitsija/villitsijä on ollut jo puikoissa pidemmän aikaa, muistakaa Jeesuksen kiusaus vuorella jne. Sensijaan että marisette ottakaa loppu ja uusi alku niinkuin pitää. 🙂

  Plusääni(3)Miinusääni(8)
 12. Kate Sugak haastattelee Stefan Lankaa (ote), ja alkuun vähän muuta

  Koska viruksia ei ole olemassa, ei voi olla olemassa myöskään virusrokotteita, esimerkiksi koronarokotteita. ”Virusrokotteiksi” sanotut rokotteet ovat siis huijaus, ja niiden todellinen tarkoitus on suorittaa niiden avulla hitaasti, jatkuvilla piikityksillä, ihmiskunnanmurha, jotta vain murhaajat ja jäljelle jätettävä pieni orjien joukko – 5% ihmiskunnasta – jäävät lopulta jäljelle. Siksi rokotteet ovat aina myrkkyjä, pelkkiä myrkkyjä. Rokotus tarkoittaa aina ihmisen myrkyttämistä työntämällä myrkky suoraan ihmisen sisälle.

  Nykyisissä ”geneettisissä” rokotteissa ei ole mitään vaikuttavaa geenimateriaalia (sellaista ei voi olla olemassa – genomit muuttuvat koko ajan), vaan ne ovat puhtaasti myrkkyjä. Myrkky – se varsinainen rokote – on se, mitä sanotaan ”kantajajärjestelmäksi”, siis esimerkiksi lipidinanopartikkelit tai muut nanopartikkelit. Nanopartikkelit ovat rokotteiden varsinainen vaikuttava aine, ja ne ovat hyvin myrkyllisiä. Ne ovat samalla itse se ”adjuvantti”, joka tarvitaan vaikutuksen, siis myrkytyksen, aikaansaamiseksi. Rokotteiden myrkylliset nanopartikkelit vaurioittavat aina kehoa, ja tämä saa kehon tuottamaan pieniä proteiineja (globuliineja) korjaamaan noita vaurioita. Näitä proteiineja sanotaan virheellisesti ”vasta-aineiksi.” Ne eivät kuitenkaan ole mitään vasta-aineita mitään virusta vastaan vaan kehon normaaleja proteiineja, joiden tehtävä on korjata esim. rokotteiden (nanopartikkeleiden, myrkkyjen) kehossa synnyttämiä vaurioita. ”Vasta-aineet” ovat siis rokotekontekstissa aina myrkytyksen merkki, mittaavat myrkytystä. Viruksia ei ole olemassa, eikä niin ollen vasta-aineitakaan niitä vastaan.

  Suomessa virologit, lääkärit, hoitajat, hoitolaitokset, sairaalat, terveyskeskukset, THL, presidentti, hallitus, eduskunta ja media ajavat suomalaisten kansanmurhaa määrätietoisesti, häpeilemättä ja avoimesti. Joka päivä he kuuluttavat kaikkialle, kuinka monta suomalaista on saatu myrkytettyä (rokotettua). Tavoite on koko kansan rokottaminen, koko kansan myrkyttäminen. Yhä uusia rokotuskierroksia on tulossa. Suomen kansan murhaaminen on äärimmäisen helppo toimenpide, koska kansa on asettunut hyväksymään sen ja puolustaa sitä nähtävästi viimeiseen hengenvetoon asti.

  Tässä kommentissani käsittelen tuota ihmisen ja rokotteiden geneettistä aspektia, genetiikkaa.

  Tähän alkuun laitan – tähän yhteyteen sopivaksi muokattuna – erään kohdan asiaa koskevasta kommentistani täältä (kommentti 8.3.2021 at 12.12):

  Näkökulma: Piikkimurha Oy:n toimista

  Kommenttini on vastaus eräälle kommentoijalle, ja kirjoitan siinä näin:

  [kommentti alkaa]

  Kun kirjoitat: ”Stefan Lanka suhtautuu hieman skeptisesti myös ajatukseen DNA:n kaksoiskierteestä / yleensä käytännön geeniteknologiaa kohtaan”, niin en ole itse sellaista huomannut. Sen hän kuitenkin tuo selvästi julki, ettei ole mitään SELLAISTA PYSYVÄÄ GENOMIA, joka säilyisi läpi elämän ja säätelisi jo hedelmöityksestä/syntymästä lähtien ihmisessä kaiken. Hän toteaa tutkimusten osoittaneet, että ihmisen (eläimen, kasvin) geenit MUUTTUVAT KOKO AJAN. Ei ole olemassa ihmisen tiettyjä geenejä. Tänään ne ovat jotakin, ja jo huomenna suuri osa niistä on muuttunut luonnostaan erilaisten vaikutusten/säätelymekanismien seurauksena. Geenistö muuttuu siis koko ajan. Ihminen on Jumalan ihme, jossa Jumala itse vaikuttaa kaiken.

  Löysinkin tämän hänen (Stefan Lankan) teksteistään:

  https://wissenschafftplus.de/uploads/article/wissenschafftplus-the-virus-misconception-part-1.pdf

  (The virus misconception, Teil 1, s. 6),

  ”In the year 2000, however, the entire genetic theory was refuted as well, after the contradictory data of the so-called human genome project was published together with the embarrassing claim that the entire human genome had been mapped, even though more than half of it was completely invented.7”

  viite 7. ”On the refutation of all previous ideas about a so-called genetic material as building and function plan of life, you can refer to my articles in the WissenchafftPlus magazine. The index for all published editions since 2003 is available on the internet. Particularly worth reading is the article “Erbgut in Auflösung”, published in “DIE ZEIT” on 12.6.2008 (English: Genome in dissolution) that is available on the internet for free. This article summarizes that the “genome” is constantly changing, therefore it cannot carry out the things that scientists ascribe to genomes and also that its changes are misinterpreted as disease genes.”

  Hän siis toteaa, että tuossa tarkoittamassani mielessä ”geeniteoria kumottiin.” Tästä hän kertoo kirjoittaneensa monissa lehtensä numeroissa, ja lisäksi hän viittaa erääseen ZEIT-lehden artikkeliin vuodelta 2008, tähän:

  https://www.zeit.de/2008/25/M-Genetik/komplettansicht

  [Genetik: Erbgut in Auflösung]

  Englanniksi täällä:

  https://telegra.ph/Genetics-Genome-in-Dissolution-11-01

  Artikkelin sanoma on juuri se, että genomi muuttuu koko ajan.

  Ja, kuten huomaat, Stefan Lanka sanoo, että ”genomi” muuttuu jatkuvasti (”genome” is constantly changing). Hän tunnustaa genomin olemassaolon mutta kieltää sen väärintulkinnan ja väärinkäytön.

  [kommentti päättyy]

  Liitän tähän alkuun myös linkin 2.7.2021 ilmestyneeseen suomenkieliseen artikkeliin ”Imagination begins where Seeing ends”,

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2021/07/02/genetichoax/

  Tuossa artikkelissa on myös linkki erääseen ”Amazing Grace”-nimimerkin videoon, linkki videoon, jossa Kate Sugak Venäjältä haastattelee Stefan Lankaa Saksasta, linkki erääseen Tracey Northernin artikkeliin ja linkki erääseen Amandha Vollmerin videoon.

  Loppuosa kommentistani on suomennos (paikoin referointi) siitä osasta tuota mainittua Kate Sugakin ja Stefan Lankan haastatteluvideota, jossa käsitellään genetiikkaa ja siihen liittyvää kontekstia. Myös soluja käsitellään, sillä jos soluja ei ole olemassa, niihin ei myöskään voi rokotusten avulla toimittaa mRNA:ta tai DNA:ta. Omat selvennykseni laitan hakasulkuihin.

  Varmuuden vuoksi annan tuohon videoon kolme linkkiä:

  https://tokentube.net/v/3949333985/Kate-Sugak-interviews-Dr–Stefan-Lanka

  https://www.peopleforthetruth.com/kate-sugak-interviews-doctor-stefan-lanka/

  https://odysee.com/@DeansDanes:1/Stefan-Dean-and-Kate:8

  KATE SUGAK HAASTATTELEE STEFAN LANKAA

  KATE SUGAK (1:01:30): Puhuimme rokotteista, ja minulla oli paljon kysymyksiä rokotteista, siis jotakin sellaista, mitä en voinut ymmärtää, ja monet ihmiset kysyvät minulta myös, joten jos voin kysyä sinulta.

  Siis se rokote, joka meille esitetään, esitetään geeniterapiana, ja he sanovat tämän teorian, että rokotteissa oleva mRNA menee ribosomeihin [Stefan Lanka naurahtaa tässä kohdassa; ribosomit ovat solujen solulimassa olevia hiukkasia], se muuttuu piikkiproteiiniksi ja se luo kaikki piikit, ja sitten rokotetut ihmiset kulkevat ympäriinsä ja he levittävät kaikkia näitä piikkejä, ja kaikkea muuta, ja sen jo ymmärsin, tutkin asiaa ja ymmärsin, ettei asia itse asiassa ole näin ja ettei geeniterapiakaan pidä paikkaansa.

  Voisitko kertoa meille enemmän rokotteista ja mekanismista ja mitä se todella tekee?

  STEFAN LANKA: (1:02:25): Kiitos paljon. Rokotteen periaate on: sinulla on pala virusta tai elävä virus ja ruiskutat sen kehoon, ja sitten keho, sen immuunisysteemi, havaitsee, että läsnä on jotakin vierasta, ja muodostaa vastamyrkkyä [antitoksiinia], vasta-ainetta, virusta vastaan, ja sen vuoksi sitten ihminen on suojattu tai parannettu. Tämä on ajatus. Myrkky ja vastamyrkky.

  Perusta sille on se tunnettu tosiasia, että jos ihminen ottaa suuren määrän myrkkyä, hän tappaisi itsensä. Esimerkiksi jos 14-vuotias nuorukainen juo hieman vodkaa, hän kuolisi, ellei hänen vatsastaan pumpattaisi alkoholia ulos. Missä on Jeltsin, presidenttinne Jeltsin, hän tarvitsi 2 litraa vodkaa ennen kuin hän pystyi puhumaan parlamentin edessä, kaikki tiesivät sen, mutta hän ei tarvinnut kahta litraa siitä syystä, että hänellä oli vastamyrkkyä alkoholille, vaan siitä syystä, että hänellä oli paljon entsyymejä, koska hän oli tottunut juomaan alkoholia.

  Näin on kaikenlaisten toksiinien [myrkkyjen] kohdalla. Jos niitä otetaan pieninä määrinä ja määrää lisätään ajan mittaan, keho oppii selviytymään tilanteesta, sopeutumaan, eikä niihin silloin kuolla. Tämä on hyvin tärkeää. Sen vuoksi ajateltiin, että on myrkkyjen vastaisia aineita, vastamyrkkyjä eli antitoksiineja.

  Esimerkiksi kun joku oli parantumiskriisissä, esimerkiksi epilepsiassa, kuumeessa tai psykoosissa, kuten meidän Wolfgang Amadeus Mozartimme oli, häntä hoidettiin kuten Mozartia hoidettiin: suoneniskulla [laskimoverta päästettiin juoksemaan], uskoen, että niin päästään eroon sairaustoksiinista [lat. virus]. Mutta Wolfgang Amadeus kuoli liian suoneniskennän aiheuttamaan verenvähyyteen, kun hän oli parantumiskriisissä.

  Sen vuoksi rokotetaan, ja uusi idea on, että tuotetaan geneettistä materiaalia, joko DNA:ta, kuten venäläisessä vektorirokotteessa, tai mRNA:ta, jota on modernimmeissa rokotteissa, ja se menee solujen sisään, ja sitten solut, otettuaan sen vastaan, alkavat muodostaa tässä geneettisessä materiaalissa koodattua proteiinia, ja sitten ne vapauttavat proteiinin solujen sisällä ja kehojen sisällä, jolloin keho tajuaa, että se on vierasta, ja alkaa tuottaa vastamyrkkyjä. Tämä on koko asian takana oleva ajatus.

  Mutta löysin informaation, että saksalainen yhtiö Curevac, joka viime vuonna sai 300 miljoonaa euroa jatkaakseen tutkimustaan, oli oivaltanut jotakin. Heillä on korkein etiikka noista yhtiöistä, ja sen vuoksi he eivät vielä myy rokotetta, koska he näkivät joitakin ristiriitoja ja he ovat todella huolestuneita. He tekivät vuosina 2013-2016 kokeellisen RNA-rokotteen rabiekseen ihmisissä Münchenissä Saksassa, ja se, mitä he silloin oivalsivat, oli se, että kun he injektoivat vain pelkkää RNA:ta käsivarteen normaalina ruiskeena, normaalina rokoteruiskeena, mitään ei tapahdu, ei yhtään mitään, ja että vasta kun he injektoivat ihoa syvemmälle [?; beyond the skin], he saavat aikaan vakavan tulehduksen, jonka he katsovat vakavaksi immuunireaktioksi.

  He siis oivalsivat, että jos se pannaan ihoa syvemmälle, silloin saadaan voimakas reaktio, ja tämä oli heidän strategiansa. He sanoivat, että katsokaa, me kykenemme tuottamaan hyvin puhdasta RNA:ta, koska me syntetisoimme RNA:ta imupaperissa [?; in a blotter], kun taas kaikki muut pakottavat bakteerit tai hiivat tuottamaan tämän ”RNA:n”, joten se on aina epäpuhdasta. Curevac sanoi, että he tuottavat puhdasta RNA:ta, niin että siihen menee enemmän aikaa ja he tarvitsevat vähemmän RNA:ta. Ensin he yrittivät ilman adjuvanttia, mutta he huomasivat, ettei se ole mahdollista, ja sen vuoksi he tekivät enemmän tutkimuksia, mutta muut eivät tehneet tutkimuksia.

  BioNTech esimerkiksi teki aina kokeita rokotteella syöpää vastaan, yksilöidyllä rokotteella, mutta se ei koskaan tuottanut tulosta, mitään ei tapahtunut, Tämä yhtiö oli jo 280 miljoonan dollarin veloissa, ja omistajan oli pakko jättää tämä alue vailla menestystä, ja hän siirtyi tälle uudelle alueelle 20.1.2020, vaikkei mitään informaatiota viruksesta oltu julkaistu (vain eräänlainen sekvenssi ilmestyi), se tuli myöhemmin, mutta hän ajatteli, että tästä tulee iso asia, ja hän siirtyi tähän selvitäkseen ongelmistaan.

  Ihmiset eivät ole tietoisia tästä. He ajattelevat todella, että geenitekniikka toimii. Saksalaisessa Zeit-lehdessä ilmestyi v. 2008 artikkeli ”Erbgut in Auflösung” [”Perintöaines raukeamassa tyhjiin”], ja jos luet sen – ja minä todella suosittelen, että tarjoat sen venäjän kielelle käännettynä lukijoillesi -, silloin tulet ymmärtämään, että geneettisen materiaalin ajatus osoitettiin vääräksi jo vuonna 2000, ja minä tiesin sen jo opintojeni päättyessä vuonna 1994. Se käsitys siis, että meillä on staattinen [muuttumaton] geneettinen materiaali, on täysin mätä [rotten].

  Jokaisella solulla, korjaan: jokaisella tumalla (solukäsite myös on asetettava kyseenalaiseksi) on oma geneettinen materiaalinsa, ja sen vuoksi ajatus ”yksi toiminto – yksi proteiini – yksi geneettinen materiaali – yksi tiimi” on täysin kumottu.

  Mutta virologiassa meillä vielä on tämä ajatus ja me jatkamme ikään kuin geneettinen materiaali olisi todellisuutta, niin että voimme lukea geenin, niin että voimme monistaa geenin. Koko ajatus on siis mätä, eikä se mitenkään voi toimia.

  Tuo ajatus siis tarkoittaa, että viruksen täytyy olla olemassa, ja sitten pitäisi olla olemassa piikkiproteiini. Mutta meillä on proteiini, joka on samanlainen kuin piikkiproteiini, ja sitä syntyy kehon kaikissa osissa. Erityisesti raskaana olevien naisten istukoissa meillä on suurin määrä tätä proteiinia. Tätä proteiinia on siis olemassa. Nyt he sanovat olevansa luomassa piikkiproteiinia ja sitten löytämässä sitä, mutta sitä on ollut olemassa jo ennestään. He saivat idean, että he käyttävät tätä proteiinia viruksen piikkiproteiinina. Sitä on aina ollut olemassa.

  Nyt siis ideana on, että DNA tai RNA menee solun sisään ja tuottaa proteiinin, tämän piikkiproteiinin, piikkiproteiini poistuu solusta ja menee kehoon, immuunijärjestelmä tunnistaa sen vieraaksi ja tuottaa vasta-aineita, mutta kriitikot sanovat nyt, että katsokaa, geneettinen materiaali menee verisuoniamme reunustaviin endoteelisoluihin ja tuottaa näitä piikkiproteiineja siellä ja kaikkialla, ja kun saamme harmittoman koronaviruksen, silloin piikkiproteiinin kimppuun hyökätään ja silloin automaattisesti hyökätään myös meidän omien kehojemme, meidän omien verenkiertojärjestelmiemme, kimppuun, ja silloin me tulemme kuolemaan 1-3 vuoden kuluessa.

  Tämänkin ihmiset uskovat, ja erityisesti ne ihmiset, jotka suhtautuvat jo kriittisesti siihen, mitä on tapahtumassa, ja näkevät ristiriitaisuuksia tämän asian kaikilla tasoilla, kuten että oireet ovat lieviä ja että luvut ovat matalampia kuin koskaan, kärsivät kaikkein eniten, ihmiset, jotka jo epäilevät asioita. Kun he eivät kykene estämään kumppaneitaan, aviomiehiään tai vaimojaan, tai aikuisia lapsiaan ottamasta rokotusta, he joutuvat äärimmäiseen paniikkiin, he todella tulevat sairaiksi, erittäin sairaiksi tässä pelossa, jonka kriitikot saavat aikaan sanoessaan, että nämä rokotteet ovat niin vaarallisia.

  Huvittava asia tässä on se, että tämän aikaansaanutta kanadalaista tiedemiestä tukee professori Malone, joka on Salk-instituutin johtaja, mutta Salk oli aina ollut tieteellinen ulkopuolinen, koska hän oli vielä Endersin idean kannattaja, John Franklin Endersin, joka v. 1954 esitti idean, että lisätään soluviljelmään potilasnäyte, siinä saattaa olla virus, koska hänellä oli ajatus, että virukset voivat kasvaa myös muussa materiaalissa, jota ne vahingoittaisivat, ja Jonas Salk varasti tämän ajatuksen (jokainen sisäpiiriläinen tiesi tämän), ja hän teki nopeasti poliorokotteen ja väitti The New York Times -lehdessä, että se on turvallinen, että olen tehnyt tutkimukset, vaikkei hän mitään sellaista ollut tehnyt.

  Siitä lähtien Salk-instituutti on ollut tieteellisessä yhteisössä täysin eristetty hyvin tunnetuista syistä. Ja nyt nämä ihmiset käyttävät pelkoa tullakseen esiin ja myydäkseen omia tuotteitaan, ja kriitikot käyttävät tätä samaa argumentaatiota käänteisesti [mirrorwise] samassa selitysjärjestelmässä, ja sen vuoksi nyt vallitsee uskomattoman suuri pelko.

  Todellisia vaaroja ovat nanopartikkelit, joiden he sanovat olevan lipidikantajia. Mutta mitään ei kanneta, ei yhtään mitään, se on vain väite. Nämä nanopartikkelit, kuten kaikki nanopartikkelit, ovat erittäin myrkyllisiä, ja niillä on niin suuri pinta-ala suhteessa niiden tilavuuteen, että ne ovat katalyyttisia ja tekevät kaikenlaisia reaktioita ja aiheuttavat jatkuvaa tulehdusta. Kehon on vaikea päästä niistä eroon, ja voit olla onnellinen, jos ne pysyvät lihaksessa [johon niitä on injisoitu] kauan eivätkä poistu siitä nopeasti, koska tämä aiheuttaa tromboosia, ja jos ne menevät hermoa myöten aivoihin, aivot turpoavat ja kuolet liialliseen aivopaineeseen, ja muuta tällaista ne aiheuttavat.

  Tällaista siis tapahtuu alalla, ja nanopartikkeleista ei keskustella; ne ovat vain ”kantajajärjestelmiä.” Myös BioNTech-yhtiö väittää, ettei heillä ole adjuvantteja, ’adjuvantti on meidän kantajasysteemimme’, ja kontrollitutkimuksissa, plasebotutkimuksissa, noita nanopartikkeleita on ollut plaseboryhmässä, joten heillä on molemmilla puolilla vakavia reaktioita, mutta he sanovat, että tämä on vain sitä, mitä tapahtuu normaalisti väestössä. ’Lääketieteellistä ainettamme [RNA:ta] ei ole plaseboryhmässä’, joten he pettävät itseään ja yleisöä.

  Kun he nyt ovat ryhtyneet antamaan tätä rokotetta suurelle yleisölle, he aiheuttavat vakavia vaikutuksia varsinkin vammaisissa ihmisissä, sairaissa ihmisissä ja vanhoissa ihmisissä, koska toksiinin [tässä tapauksessa nanopartikkeleiden] pitämiseksi eristyneenä siellä, missä se on, tarvitaan energiaa.

  [- -]

  Olet onnekas, jos nanopartikkelit pysyvät injektiokohdassa. Siihen kohtaan tulee paikallinen tulehdus, ja paljon verta on läsnä. Verikin hajoaa, ja paikalle ilmestyy hyvin tumma läiskä, ja missä on paljon verta, siellä on paljon rautaa, ja se voidaan helposti magnetisoida. Tämä on selitys sille, miksi magneetit pysyvät siinä kiinni.

  Mutta silti vaihtoehtoisella areenalla sanotaan, että he ruiskuttavat meihin magnetisoituja nanopartikkeleita. Näin ei ole, sillä silloin saisit magneetit pysymään kiinni rokotteen ruiskussa, ja näin ei missään tapauksessa tapahdu.

  On siis paljon pelkoa. Pelko on hyödyllistä, kun vaara on todellinen, esimerkiksi nopea auto, josta lapsia varoitellaan, tai villi eläin, joka on nälkäinen. Tällaisissa tapauksissa pelko on oikeutettu. Kun joku aiheuttaa epäoikeutettua pelkoa, josta ei ole ulospääsyä, sellainen pelko on aina asetettava kyseenalaiseksi, ja useimmiten havaitaan, että argumentti on väärä. Pelko, josta ei ole ulospääsyä, on hyvin usein väärä selitys, käänteinen selitys [mirrorwise] samassa selityssysteemissämme.

  KATE SUGAK (1:16:28): Sanot siis, ettei tämä rokote voi mitenkään aiheuttaa [DNA:n muuttumista tai sitä, että ihmiset levittävät piikkiproteiinia]. Monet ihmiset ovat huolissaan tästä, jos jonkun on otettava rokote tai on ottanut sen ja on paljon kysymyksiä, ja valitettavasti minä olin yksi, joka uskoi, että se voi muuttaa…. En tiennyt kaikesta tästä, luin sinun artikkelisi, sen tein, ja aloin ymmärtää, ettei niin tapahdu, se todennäköisesti ei muuta DNA:ta, ja myös koska Venäjällä rokotettujen pelko on ollut erittäin suurta valitettavasti, ja siksi tahtoisin kysyä enemmän siitä, koska ihmisethän, jotka ottavat rokotteen, eivät levitä mitään piikkiproteiinia, vai? [Stefan Lanka sanoo väliin: eivät, eivät levitä], no hyvä, mutta on olemassa tutkimus, tiedäthän, tutkimus (Harvardista ja eräästä muusta paikasta), jossa he etsivät piikkiproteiinia, ja he havaitsivat, että kaikki tämä oli läsnä joka tapauksessa [Stefan Lanka: kyllä], ja he käyttivät vasta-aineita sen havaitsemiseen, joten he eivät puhdistaneet proteiinia verestä, ja se, mitä he katsoivat, oli vasta-aineet, ja silloin minä jo ymmärsin, että kun he toimivat tuolla tavalla, on oltava epäileväisiä, koska jotakin on vialla siinäkin, jos he käyttävät niitä.

  STEFAN LANKA (1:17:55): Mielestäni kaikkein tärkein selitettävä asia puhuessamme rokottamisesta on se, mikä on vasta-aine. Teoriassa se on proteiini, joka on spesifinen jollekin toiselle proteiinille, niin että se avain-lukko -periaatteella löytää vihollisen, sitoo sen, neutraloi sen ja ottaa sen pois pelistä. Mutta todellisuudessa ei ole olemassa mitään avain-lukko -toimintaa. Tämä on mahdollista saada aikaan vain hyvin spesifisissä laboratorio-olosuhteissa, kun vain muutamia proteiineja on läsnä, ja tämä on toiminut vain koeputkessa.

  Tässä on kyseessä itsepetos, ja todellisuudessa vasta-aineet ovat globuliineja, jotka ovat globulaarisia [pallonmuotoisia] proteiineja. Kun ne ovat sellaisella kehon alueella, joka on hapan, siis alueella, jossa on jonkinlainen myrkytys tai energianpuute tai jossa jokin verisuoni tai haava on korjattava, silloin ne menettävät pallonmuotoisen rakenteensa ja muuttuvat todella litteiksi, ja ne voivat liittää itsensä toisiin proteiineihin rikkiryhmillään, ja niin ne sitovat kaiken yhteen, ja siksi tapahtuu parantuminen. Näin tapahtuu myös, kun uusia verisuonia rakennetaan. Globuliinit ovat siis proteiinilähde, kun uusia rakenteita kehoissamme muodostetaan ja vahingoittuneita rakenteita korvataan. Tapahtuupa siis vahinko miten hyvänsä, tulella, mekaanisesti, ruiskuttamalla vettä lihakseen tms., silloin välittömästi globuliinien määrä nousee.

  Ne, mitä he sanovat (immuno)globuliini M:ksi (IgM), globuliini A:ksi (IgA), globuliini G:ksi (IgG) ja globuliini E:ksi (IgE), ovat vain määrättyjä erilaisia kokoja, ja kaikissa noissa tutkimuksissa he sanovat, katsokaa, kun me injektoimme rokotteen, havaitsemme globuliinien, ”vasta-aineiden”, immunoglobuliinin tyyppi G:n, määrän nousevan, ja tämä tulee raivaamaan pois piikkiproteiinit.

  Tämä [globuliinien määrän nousu] kyllä tapahtuu, kun keho laitetaan tulehdustilaan myrkkylastilla [rokotteella], ja selvää on, että jos ruiskutat rokotteen laskimoon, kuolet kymmenessä minuutissa; siitä lastista et mitenkään voi selvitä. Lihakseen ruiskutettaessa rokotteesta on mahdollista selvitä hengissä, jos se ei mene liian nopeasti kehoosi, ja se menee nopeasti, jos olet heikko, jos sinulla ei ole energiaa, jos olet kasvuiässä oleva lapsi, joka tarvitsee kaiken energian jatkuvaan kehitykseen ja elinten ja luiden ja muun kasvuun, tai jos olet nuori, jonka hormonitoiminta on vilkasta. Silloin keholla ei ole tuolla hetkellä [rokotuksen hetkellä] energiaa ja kaikki nuo myrkyt vapautuvat, ja koska aineenvaihdunta on vilkkainta aivoissa, kaikki ne päätyvät lopulta aivoihin. Sen vuoksi meillä on kaikki tämä kauhea päänsärky ja sinustromboosi [tukokset aivolaskimoiden laajentumissa] aivojen sisällä.

  Kaiken tämän aiheuttavat nanopartikkelit, eivät missään nimessä DNA tai RNA, ja tutkijat tietenkin pettävät itseään. He työskentelevät soluviljelmiensä parissa laboratorioissaan, ja tämä edustaa heille elämää, mutta tässä on itsepetosta monella eri tasolla, koska he käyttävät soluja, jotka on vuosikymmenien ajan sopeutettu tietyillä tavoilla toimimiseen, tai he sisäsiittävät eläimiä, joilla on samoja oireita, joiden sanotaan aiheutuneen siitä ja siitä. Tällaisen parissa he työskentelevät. He eivät ymmärrä itsepetoksen laajuutta.

  Minä todella suosittelen sinua lukemaan Harold Hillmanin kirjan ja julkaisut. 1970- ja 1980-luvuilla hän näytti selvästi toteen loogiset argumentit ultrarakenteesta tutkimalla elektronimikroskoopilla sitä, mitä sanotaan ”soluksi”, ja sitten myös biokemiallisesti. Hän todella osoitti vääräksi koko soluteorian. Jos luet tämän, sitten voit ihmetellä, että jopa tällä tasolla meillä on väärinajattelua.

  Me olemme järjestyneet kudoksiksi, itukalvoiksi [= alkiolehdiksi], ulommaksi ektodermiksi, keskimmäiseksi mesodermiksi ja sisemmäksi endodermiksi; tämä on se, mistä elämä on peräisin. Meillä on siis jo tällä tasolla historiallisesti kasvaneita väärinkäsityksiä. Meidän jokaisen tulee hyväksyä, että tämä on historiamme, eikä reagoida enää samalla ”hyvä-paha”-tavalla.

  Kun Neuvostoliitto muuttui Venäjäksi, siinä ei ollut mitään verenvuodatusta, koska he sanoivat, pitäkää, mitä historiassa on ollut, historia oli niin kuin oli, mutta me emme taistele, emmekä me aio kostaa, tuo oli vain historiaa. Tämä oli yksi Gorbatsoville luettu meriitti, vaikka toki häntä kyseenalaistetaan, mutta mielestäni me olemme samanlaisessa tilanteessa. Emme voi tuomita palvelusta suorittavia ihmisiä, virologeja tai poliitikkoja, siitä, että he uskoivat tähän asiaan. Minä itse joskus 30 vuotta sitten en ollut selvillä siitä, mitä oli tapahtumassa; olin tässä uskomussysteemissä, tässä ”vanhassa.”

  Kiinalaisessa filosofiassa on eräs hyvin sympaattinen ja erittäin hyvä asia, ja se on se, että he opettavat aina opiskelijoille, että se, mitä he uskovat tietävänsä tänään, saattaa olla väärää tai ei ehkä ole oikeaa huomenna, ja tästä on kyse. Elämä on salaisuus, emmekä me voi lähestyä salaisuutta. Jos pysymme säädyllisinä ja aina kysymme ja asetamme itsemme kyseenalaisiksi, silloin saamme vastauksia elämältä itseltään. Tämä on täysin erilainen asenne.

  Toivonkin, ja tunnetuista syistä olen vakuuttunut siitä, että siirtyminen lääketieteen vanhasta ajattelusta uuteen ymmärrykseen, tai sanoisin syvempään ymmärrykseen, tapahtuu ilman väkivaltaa, ainakaan näkyvää väkivaltaa, kuten Neuvostoliitto muuttui Venäjäksi tai riippumattomaksi maaksi.

  Meidän ei siis tule katsoa taaksepäin vihassa, vaan kun katsomme taaksepäin, meidän tulee tehdä se vain ymmärtääksemme paremmin, miksi me uskoimme nuo asiat ja missä on tie ulos.

  Tämä on lopulta tärkeää sen kannalta, mitä sinä teet ja mitä minä teen, ja tämä on tietenkin velvollisuutemme ihmisinä ja tiedeihmisinäkin.

  KATE SUGAK (1:25:15): Kyllä, kiitos Stefan. Minä myös ajattelen, että on hyvin tärkeää tehdä tätä työtä, jota me teemme ja erityisesti sinä teet. Minä tein, ja me teemme, itse asiassa en tiedä, näitkö tämän videon sinun kontrollikokeestasi. Se oli erittäin suosittu, me jopa käänsimme tämän videon yhdeksälle kielelle, ja siinä kerroin siitä, mitä sinä teit kudosviljelmän kanssa, koska olin hämmästynyt, kun näin tulokset. Tietenkin tiesin, että tämä tapahtuisi, mutta itse niiden näkeminen oli hämmästyttävää. Niinpä tein tämän videon, jossa selitin kaiken Endersistä ja annoin siten kontekstin, jotta ihmiset ymmärtävät näiden kokeiden tarkoituksen.

  Video oli niin suuri menestys, että jopa ihmiset, jotka ovat tärkeitä, kuten puhujat ja vaikuttajat, jotka puhuvat politiikasta ja muista asiaan liittymättömistä asioista mutta joilla on suuret kuulijakunnat, puhuvat sinun kokeistasi nyt Venäjällä. Olin hyvin onnellinen siitä, ja me käänsimme sen myös italian kielelle, ja se myös oli hyvin suosittu, italian kielelle siksi, että puhun italiaa, joten käänsin sen.

  Mielestäni on hyvin tärkeää, jos tahdon nähdä tämän vallankumouksen ja elää paremmassa maailmassa, että me teemme tätä, ja sitten tahdon kertoa ihmisille, jotka auttavat minua siinä, mitä teen, ja ihmisille, jotka tahtovat osallistua, että heidän täytyy jakaa tätä informaatiota ja ettei heidän tule välittää siitä, ovatko ihmiset samaa mieltä vai eivät. Heidän tarvitsee vain lisätä tämä informaatio heidän informaatiokentälleen, koska tätä informaatiota on aivan liian vähän nyt ja sitä täytyy lisätä. Sen, mitä me teemme, me teemme innokkaasti, ilman tappelua, ilman kiistelyä, ja kun heille sanotaan, että oletpa sinä tyhmä tai jotakin vastaavaa, niin se on OK, se on täysin OK, heidän tarvitsee vain lisätä tietämystä, sitä heidän tulisi tehdä.

  Mielestäni video on hyvin menestyksellinen, koska jos ihmiset kuulevat, ettei esimerkiksi keuhkoputkentulehduksessa ole todisteita viruksesta, joku alkaa epäillä asiaa, ainakin he näkevät, että joku epäilee sitä, sitten he istuvat yhden päivän, ja sitten he nousevat ylös ja alkavat jälleen ajatella sitä. He alkavat ajatella, ja lopulta heidän eteensä tulee hetki, jolloin heidän todella täytyy hyväksyä asia. Heidän täytyy tehdä niin, koska he näkevät hyvin monen ihmisen tekevän niin. Siksi ajattelen, että tämä on hyvin tärkeää.

  Siitä lähtien kun aloin puhua jälleen genetiikasta ja näin myös sen videon Harold Hillmanista, jossa hän selitti, että hän näki, että itse asiassa se, minkä luulemme olevan solu, ei ole sitä lainkaan, siinä ei ole kaikkea tätä ainesta, se on vain elektronimikroskopian ja värjäyksen sivutuote, olen ollut hämmästynyt, ja siksi todella tahdon kysyä sinulta, onko mahdollista geneettisesti muokata jotakin, onko se mahdollisuus esimerkiksi tällä rokotteella, ja mikä on CRISPR ja tällaiset asiat? Minulta kysyttiin paljon niistä, terapiasta, geeniterapiasta, esimerkiksi lapsille, kun heillä oli lihassurkastuma ja heidän tilansa koheni, mutta en myöskään löytänyt mitään hyvää tiedettä, joka vahvistaa, että heidän tilansa todella kohenee, ja mitä ajattelet kaikesta tästä?

  STEFAN LANKA (1:29:01): Kiitos tästä keskeisestä ja hyvin tärkeästä kysymyksestä. Mitä tulee käsitteisiin ”geeni” ja ”geneettinen materiaali”, niitä on tietenkin liioiteltu suhteessa siihen, mitä tapahtuu. Asian ydin on helppo: joko me selitämme elämän puhtaasti materialistisella tavalla – jolloin olemme umpikujassa, tai avaamme itsemme sille, että on olemassa henki, että on olemassa tietoisuus, joka vaikuttaa elämään tai jopa aineellistaa elämän.

  Hamer näet on esittänyt löydöksensä taulukkomuodossa, ja taulukoissa on itukalvot ja kaikki elimet, jotka kuuluvat yhteen itukalvoon, kaikki ruoansulatuskanava, iho, aistinelimet jne. Niistä näkyy myös, mitä kaikkea siellä voi tapahtua, minkälaisia biologisia pyrkimyksiä on vaikuttamassa siellä, mikä johtaa muutokseen tai tuumoriin. Myös paranemisprosesseissa käänne näkyy niistä.

  Kun näin tämän ja siirsin sen sen tarkoitukseen, sen positiiviseen sisältöön, minkälainen funktio oli iholla ulkopuolella: suojella, pitää poissa, ja sisäpuolella: pitää kontakti, ja samoin on myös niiden sisäpuolella olevien elinten kohdalla, joita emme näe, niin silloin ymmärsin, että Hamer löysi ihmisolennon rakennuskartan. Olemme kaikki osia, joissa tietoisuus on aineellistanut itsensä, ja tämä on täysin uudenlaista ajattelua.

  Sen vuoksi elämä tulee näkyväksi eri vaiheissa tapahtuvissa prosesseissa, ja ensimmäinen asia, joka tulee meille näkyväksi, on nukleiinihappo, se on RNA kaikessa vaihtelussaan. Se sovittautuu aineenvaihduntaan ja on hyödyllinen, se pysyy kauemmin ja siksi se muunnetaan DNA:ksi. Se on siis täysin erilaista, se ei ole geneettinen perintö, siis DNA ja mRNA ja tekee jotakin kehossa, ei. RNA:ta tuotetaan koko ajan tyhjästä, jopa ilman ennestään olemassa olevaa tekstiä, ennestään olevia sekvenssejä. Kaikki tulee olemassaolevaksi ja katoaa.

  Teillä on Vasili Grossman, joka omaksui ajatuksen ”kaikki virtaa” [Grossmanin yhden kirjan nimi on ”Everything Flows”, ”Kaikki virtaa”], ”panta rhei”, ja tämä on se, jonka näemme elämässä kaikilla tasoilla, ja sen vuoksi kun he sanovat, että geenimanipulaatio toimii, se, minkä he jättävät sanomatta, on se, että he pysäyttävät sen [kaiken virtaamisen] kasvien piirissä ja eläinten piirissä.

  He tekivät äärimmäisen sisäsiitoksen useista kasveista ja eläimistä, ja tämän äärimmäisen sisäsiitoksen tuloksen he esittivät geneettisen materiaalin tulokseksi. He lisäsivät niihin geneettistä materiaalia, jonka pitäisi olla vastuussa siitä ja siitä siemenen tai siemennesteen proteiinissa, vain voidakseen patentoida sen, mutta tosiasia on, tunnettu tosiasia on, että tämä oli tulos tyypillisestä sisäsiitoksesta, jota olemme tehneet kautta historian. Sisäsiitämme kasveja ja sisäsiitämme eläimiä, ja vain silloin geneettistä materiaalia lisättiin, kun haluttiin sanoa, katsokaa, tämä on geneettinen materiaali, mutta se ei toimi, sillä se ei ole vakaata, keho laimentaa välittömästi sen, mitä ei tarvita.

  Ja jos ajatellaan, että Enderlein on manipuloinut geneettisesti, niin on katsottava yksityiskohtia. Insuliini on proteiini, jossa on vain 52 rakennuspalikkaa, aminohappoa, ja silti ei ole mahdollista, että bakteerit tai hiivat tuottaisivat insuliinia. Tämä ei ole totta. He lisäävät vääriä molekyyleja sisään, sitten katsovat, millainen kolmiulotteinen muoto on. Tämä kaikki on tehtävä eri kemiallisissa vaiheissa koeputkessa, ja tätä tehdään vain sen vuoksi, että voidaan tuottaa halvemmalla, koska insuliinin eristäminen sikojen tai lehmien haimoista olisi liian kallista. Siksi he tekivät sitä ”geneettisesti manipuloimalla”, mutta se on epäpuhtaampaa kuin sikojen tai lehmien insuliini, se on tosiasia, mutta silti kaikki ihmiset uskovat tähän ajatukseen.

  Tämä [so. geenimanipulaatio] siis yksinkertaisesti ei ole totta, eikä se koskaan ole toiminut. Jos katsotaan kirjallisuutta, niin nähdään, ettei mikään geeniterapia ole koskaan toiminut, koska geeniteoria on osoitettu vääräksi, soluteoria on osoitettu vääräksi ja sairausteoriakin on osoitettu vääräksi. Tämä kaikki on aivan toisenlaista.

  Toisaalta on sanottava, että iSeq geenisekvensointina tulee olemaan yhä halvempaa ja yhä nopeampaa. Se, mitä tämän avulla voidaan saavuttaa, on se, että voimme tulevaisuudessa todella nähdä, millaisia entsyymejä kehomme tuottavat sillä hetkellä ja millaisia eivät, koska, kuten olen sanonut, jos emme juo alkoholia puoleen vuoteen, menetämme 50 joitakin alkoholin aineenvaihdunnassa tarvitsemiamme entsyymejä koodaavaa rakennuspalikkaa, joita sanotaan geeneiksi.

  Huvittava asia kuitenkin on, että jos alat juoda jälleen, puoli lasia viiniä tietysti saisi sinut sammumaan, ja sitten sinun on aloitettava uudestaan. Mutta silloin sinun aineenvaihduntasi oppii käyttämään alkoholia ja se rakentaa kaikki nämä kymmenet entsyymit, joita tarvitaan alkoholista selviytymiseen.

  Sama pätee kaikkien toksiinien [myrkkyjen] kohdalla, se on hyvin tunnettu asia. Jos bakteereille [bakteeriviljelmille] annetaan antibiootteja [ovat solumyrkkyjä] alhaisina määrinä, niin etteivät ne kuole, ja sitten määriä nopeasti lisätään hyvin myrkylliseen määrään asti, silloin kaikki bakteerit kuolisivat välittömästi. Mutta jos lisääminen aloitetaan hitaasti, ne oppivat selviytymään noista antibiooteista ja ne oppivat sulattamaan antibiootteja. Jos tämän bakteerisoluviljelmän normaalia ravinnonsaantia vähennetään ja jos sitten välittömästi lopetetaan antibiootit ja palautetaan välittömästi normaali ravinnonsaanti, kaikki bakteerit kuolisivat. Ne jopa tarvitsevat joitakin päiviä tai viikkoja oppiakseen käyttämään sitä ravintoa, jota ne aikaisemmin käyttivät – siihen menee aikaa.

  Tämä on tapa, jolla elämä sopeutuu kaikkeen. Se tapahtuu RNA:n pohjalta, mutta tätä ei varastoida informaationa.

  Lopetan tämän argumentin toteamalla, että ihmisissä olevien geenien määrää vähennetään koko ajan. Vuonna 2000 se oli 100 000, sitten sitä vähennettiin 50 000:een, sitten 30 000:een, sitten 20 000:een, ja nyt meillä on 10 000 geeniä, jopa ne luetaan 5 kertaa suurempina [nyt siis lukumäärä itse asiassa olisi 2 000], joten viljasta he tekevät leipää kymmenen kertaa enemmän, ja tästä voit nähdä, kuinka naurettavaa se toisesta näkökulmasta on.

  Sitten toiseen kysymykseen, mikä on CRISPR. Se on vain entsyymi, joka kykenee sulattamaan ja katkaisemaan nukleiinihappoja, ja useimmilla noilla entsyymeillä on nukleiinihapporihma sisällä, jossa ne sitoutuvat tiettyyn rakenteeseen, tiettyyn osaan, mutta sitä voidaan myös muuttaa ja lisätä toinen rihma entsyymin sisälle, jotta se sitoo enemmän toisaalla. Mutta tämä kaikki on teoriaa, ja vaikka he sanovat: ”Nyt voimme tehdä spesifistä geenimanipulaatiota”, se ei tule koskaan toimimaan.

  Meitä ei näet ohjaa ”elämän kirja” [= stabiili geenistö, genomi], meitä ohjaa tietoisuuden kenttä, jossa yksilöllä ja jokaisella yksilön osalla on informaatio funktiostaan, ja tämä ohjaa tapahtumia ja tämä täytyy parantaa, kun jossakin on vaurio, ja sana voi todella koskettaa jokaista kehon kohtaa ja tehdä sairaaksi. Voit menettää kontrollin, et kykene saamaan aikaan mitään, et voi tehdä sitä ja tätä, olet neuvoton tai suutut, et voi päästä asiasta eroon, ja siihen osaan suolistoasi, jossa koet loukkauksen tai vahingon, tulet muodostamaan tuumorin [kasvaimen], hyvin nopeasti tuumorista tulee osa aineenvaihduntaasi, saat sinne nopeasti valtimot, saat laskimot ja saat hermot, ja tämä kaikki on vain lisäksi tulevaa elinfunktiota.

  Mutta tie ei pääty tähän. Kaiken takana on logiikka elämän jatkumiseksi elämän kaikilla tasoilla. Tässä ei ole mitään taistelua.

  Taistelua näet eläinten välillä, siellä, missä on nälkää, siellä, missä on energian puutetta, tms. Jokin puute synnyttää aggressiota ja tappelua, mutta kun meillä on kaikki muu, siellä on aina harmonia. Ihmisinä kykenemme luomaan sellaiset olosuhteet, ettei kenelläkään ole puutetta tällä planeetalla, ja tämä on viime kädessä työni päämäärä.

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
   1. Joku on tehnyt ison työn ja selvittänyt taustat tuosta Rapsodia -nimisen roskakanavan ylistämästä David E. Martin -nimisestä harhaanjohtajasta : http://fakeologist.com/wp-content/uploads/2021/07/WHO-IS-DAVID-E.-MARTIN-.pdf
    Vilkaiskaa ainakin sivut 38-39 tuosta läpi…

    David E. Martinin agendana on yrittää vakuuttaa meille ajatusta siitä, että jokin virus olisi olemassa. Koska siitä on olemassa patentti.

    Patentin rekisteröinti maksaa noin 100 dollaria. Voisin minäkin tehdä vaikka jonkin puisen härväkkeen ja väittää, että nyt aikakone on sitten olemassa, koska olen hakenut sellaiselle patentin. Ei sillä ole väliä toimiiko se. Patentti on pelkkä paperi jolla voi yrittää rekisteröidä jonkin idean omiin nimiinsä.

    Plusääni(4)Miinusääni(1)
  1. Tämä lause: ”Ihmisinä kykenemme luomaan sellaiset olosuhteet, ettei kenelläkään ole puutetta tällä planeetalla, ja tämä on viime kädessä työni päämäärä.”

   ..osoittaa Lankan olevan humanistinen kommunisti eli marxilainen, ties vaikka juutalainen. Tuo näkemys poikkeaa niin Hermeettisestä Seitsemästä säännöstä kuin Kristillis-Vedalaisesta maailmankatsomuksesta jossa on langenneisuutta ja kateutta. Ja polariteettia, joka on hermeettisten sääntöjen neljäs kohta.

   Juuri tuota Neuvostoliitossa pyrittiin totetuttamaan, että ”kellään ei olisi puutetta ja kaikki ovat tasa-arvoisia”. Mutta alempi on aina kateellinen ylemmälle ja taipuvainen tuhoavaan toimintaan ellei sitä pidetä kurissa ylemmän ja vahvemman taholta. Ja kyse ie ole edes materiaalisesta hyvästä tai fyysisestä vahvuudesta vaan kateus voi olla toisen henkisiä tai muita olemuksellisia ominaisuuksia kohtaan. Raharikas voi olla kateellinen pyhälle ja hengen lahjoja omaavalle köyhälle jne. Ruma on kateellinen kauniille vaikka olisi rikkaampi jne. Niin kuin Kain tappoi Aabelin, vaikkei Kainilla sinänsä ollut puutetta mistään perustarpeista.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. Korjaus tekstiin. Tulin ymmärtäneeksi väärin yhden kohdan Stefan Lankan puheesta, ja esitän nyt ne kaksi kappaletta, joissa väärinymmärrys näkyy, kokonaan uudestaan, ja korjatut kohdat (plus muutaman kielellisen korjauksen) osoitan isoilla kirjaimilla. Nuo kaksi korjattavaa kappaletta alkavat sanoilla ”Mutta löysin informaation….” ja ”He siis oivalsivat…”, ja ne ovat kuudes ja seitsemäs kappale siinä Stefan Lankan esityksessä, jonka olen varustanut ajankohdalla 1:02:25 (kyseessä on Lankan ensimmäinen puheenvuoro).

   Tässä korjatut kappaleet:

   Mutta löysin informaation, että saksalainen yhtiö Curevac, joka viime vuonna sai 300 miljoonaa euroa jatkaakseen tutkimustaan, oli HUOMANNUT jotakin. Heillä on korkein etiikka noista yhtiöistä, ja sen vuoksi he eivät vielä myy rokotetta, koska he näkivät joitakin ristiriitoja, ja he ovat todella huolestuneita. He tekivät vuosina 2013-2016 kokeellisen RNA-rokotteen rabiekseen ihmisissä Münchenissä Saksassa, ja se, mitä he silloin HUOMASIVAT, oli se, että kun he injektoivat vain pelkkää RNA:ta käsivarteen [LIHAKSEEN] normaalina ruiskeena, normaalina rokoteruiskeena, mitään ei tapahdu, ei yhtään mitään, ja että AINOASTAAN KUN he injektoivat IHON ALLE [beyond the skin], he saavat aikaan vakavan tulehduksen, jonka he katsovat vakavaksi immuunireaktioksi.

   He siis HUOMASIVAT, että jos se [PELKKÄ RNA] pannaan IHON ALLE, silloin saadaan voimakas reaktio, ja tämä oli heidän strategiansa. He sanoivat, että katsokaa, me kykenemme tuottamaan hyvin puhdasta RNA:ta, koska me syntetisoimme RNA:ta imupaperissa [?; in a blotter], kun taas kaikki muut pakottavat bakteerit tai hiivat tuottamaan tämän ”RNA:n”, joten se on aina epäpuhdasta. Curevac sanoi, että he tuottavat puhdasta RNA:ta, niin että siihen menee enemmän aikaa ja he tarvitsevat vähemmän RNA:ta. Ensin he yrittivät ilman adjuvanttia, mutta he huomasivat, ettei se ole mahdollista, ja sen vuoksi he tekivät enemmän tutkimuksia, mutta muut eivät tehneet tutkimuksia.

   [ajatus on siis se, että geneettinen materiaali itsessään, pelkkä RNA ilman adjuvanttia, ei vaikuta rokotuksissa millään tavalla, ei synny mitään ”immuunireaktiota”, joten geenitekniikka ei toimi].

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. David Icke: Mitä on tapahtumassa – tätä on tapahtumassa

  Poimin muutaman asian David Icken videosta ”Whats Going On – This Is Going On” (18.6.2021). Osa on suomennosta, pienempi osa referointia.

  https://davidicke.com/2021/06/18/whats-going-on-this-is-going-on-david-icke-dot-connector-videocast/

  Esittämäni on taustaa tälle koko Covid-huijaukselle. Ja luulen, että tämä sopii hyvin, kun otetaan huomioon, mitä tapahtui tällä viikolla (kesäkuussa), jolloin Britannian hallitus antoi ehkä koko ihmiskunnan historian ennalta arvattavimman ilmoituksen, että kesäkuun 21. päiväksi luvattua rajoitusten poistoa siirretään kuukaudella, koska tilanne on aivan liian huono.

  Teen tämän niitä, tahtoisin sanoa harvoja, mutta rehellisuuden nimissä vielä monilukuisia ihmisiä silmällä pitäen, jotka rystyset valkoisina pitävät kiinni siitä uskosta, siitä toivosta, että kaikki tämä ei ole koordinoitua ja että se voidaan selittää parastaan yrittävällä hyväntahtoisella hallituksella tai jopa sen epäpätevyydellä tai näiden kahden kombinaatiolla, mutta ei siten, että se olisi koordinoitua. No, he voisivat kysyä, kuinka tapahtumien nimeäminen voi sen vuoksi olla niin tarkkaa, jos se ei ole koordinoitua. Jos se kaikki olisi sattumanvaraista, kuinka sitä voitaisiin nimetä, sitä ei voida, mutta se voidaan nimetä, jos se on koordinoitua ja pitkään suunniteltua.

  Siis niitä silmällä pitäen, jotka vielä kieltäytyvät kohtaamasta päivänselvää asiaa tai näitä pitkiä, pitkiä kuukausia Covid-huijaus-aikakaudella, ryhdyn käsittelemään agendaa, jota on suunniteltu pitkään, ja sitä, miksi asiat tapahtuvat niin kuin tapahtuvat, ja tapahtuvat koko ajan.

  Minulla on tällainen fraasi: ”Tiedä tulos, ja näet matkan”, ja tämä tulee selvittämään koko asian tässä, koska jos et tiedä, mihin maailmaa ollaan viemässä ja mihin sitä on pitkään suunniteltu vietäväksi, silloin tapahtumat voivat näyttää sattumanvaraisilta ja edellä kuvaamallani tavalla ne voidaan selittää siten kuin mieli, joka ei tahdo kohdata todellisuutta, ne selittää, hallituksen epäpätevyydellä tai siten, että hallitus kyllä tekee parhaansa ja että erilaisten olosuhteiden keskellä on ymmärrettävä, että se on vaikeaa heille.

  He saattavat miettiä, kuinka asiat voivat olla niin kuin ovat, vaikka aivan ilmiselvästi koko asia on koordinoitu sen agendan mukaisesti, jonka aion selittää, ja fraasi ”tiedä tulos, ja näet matkan” sisältää sen arvion, että se, mihin meitä on viety, on nälkäpeliyhteiskunta (hunger game society), kuten olen sitä jo kauan kutsunut. Olen kutsunut sitä joksikin muuksi ennen kuin nälkäpelielokuvat ilmestyivät, mutta näiden paljastama yhteiskunta, jossa pienen pieni eliitti komentelee köyhää väestöä poliisi- ja sotilasvaltion tiukasti pakottamana, oli niin täydellisesti se yhteiskunta, johon olemme menossa, että olen kutsunut sitä siitä lähtien nälkäpeliyhteiskunnaksi.

  Ja se tarkoittaa sitä, että huipulla on pienen pieni vähemmistö, joka tunnetaan ”yhtenä prosenttina”, mutta itse asiassa se on ytimessään vähemmän kuin yksi prosentti, ja se pakottaa tahtonsa yli köyhän väestön, jonka hengissä pysyminen riippuu tuosta yhdestä prosentista, koska se kontrolloi kaikkea, ruokaa, vettä, kaikkea, mitä ihminen hengissä pysyäkseen tarvitsee. Ja suunnitelma on, että tuon huipulla olevan pienen vähemmistön ja väestömassan välissä on, ei pelkkä poliisivaltio, vaan poliisi- ja sotilasvaltio, jossa nämä kaksi ovat yhdistyneet, ja jatkuvasta muutoksesta voit nähdä, kuinka poliisista on tullut yhä enemmän armeijan kaltainen, ei vähiten siinä, miltä he näyttävät ja kuinka monta asetta he nykyisin kantavat. Tämä armoton poliisivaltio, jota on suunniteltu, on tietenkin ollut julkisesti nähtävillä Covid-aikakaudella.

  Seuraava kysymys on, kuinka he luovat massojen riippuvuuden pienestä vähemmistöstä ja kuinka he ottavat kontrolliinsa kaiken ruoan, tuotannon, jakelun, kenellä on vettä ja kenellä ei, ja kontrolloiden kaikkea? Kuinka he tekevät tuon?

  No, minulla on eräs sana teille: sulkutila (lockdown). Sulkutiloilla ei ole mitään tekemistä terveyden kanssa, tietenkään ei ole. Sulkutiloilla on tekemistä sen kanssa, että suljetaan yritykset ja työn lähteet riippumattomien toimeentulojen, riippumattomien yritysten – riippumattoman työn – tuhoamiseksi, niin että jokainen tulee riippuvaiseksi valtiosta pysyäkseen hengissä.

  Kun siis Britanniassa, ja Britanniassa näe maailma, tällä viikolla yhteiskunnan avaamista siirrettiin – ja joku olisi sanonut, että sitä on ollut tarkoitus siirtää siitä hetkestä lähtien, kun he ilmoittivat avaamisesta – voit ymmärtää, miksi. Tiedä tulos, ja näet matkan. Tulos, jonka he haluavat, on tuhota kaikki riippumattomat toimeentulot ja riippumaton työ, niin että jokainen tulee riippuvaiseksi valtiosta, joka tulee antamaan ”taatun tulon”, mutta tämä tulee olemaan nälkäpalkka, ja tulet saamaan sen vain, jos teet, mitä sinun käsketään tehdä. Joten tuskin he tulevat avaamaan yhteiskuntaa ja poistamaan rajoituksia, jotka saavat aikaan yritysten ja työn tuhoutumista, ennen kuin he ovat saaneet suoritettua loppuun työnsä ja tuhonneet sen kaiken.

  Niinpä he esittävät jatkuvasti yhä naurettavampia ja naurettavampia verukkeita pitääkseen voimassa rajoitukset. Ja minä sanon näiden yritysten omistajille ja näiden yritysten työntekijöille: he eivät tule lopettamaan ennen kuin he ovat tuhonneet teidät, koska se on ollut tavoite alusta alkaen. Jos siis istutte siellä, turhautuneina varmasti, vihaisina varmasti, mutta hyväksyen sen, se tarkoittaa sitä, että te istutte ja odotatte omaa täydellistä tuhoutumistanne.

  Kuka hyötyy kaikista näistä sulkutiloista taloudellisesti? Massiiviset korporaatiot, jotka ovat tulleet rikkaammiksi ja rikkaammiksi sillä välin kun maailman riippumattomia yrityksiä on tuhottu, toisin sanoen kaikki oppositio on tuhottu. Tämä ei ole sattuma, tämä ei ole vahinko, tämä on tarkoitus.

  Kun he siis sanovat, että emme voi avata siitä ja siitä syystä, he valehtelevat teille, koska riippumattomien yritysten ja toimeentulojen täydellistä tuhoamista ei ole vielä saatu suoritettua loppuun. Se siis, mitä he ovat olleet tekemässä, on ajan ostamista siihen asti, että tuohon päämäärään päästään.

  Yksi tapa, jolla he ovat ostaneet aikaa, ovat niin sanotut lomautusrahat: me annamme teille – me vain painamme rahaa tyhjästä – jonkin prosentin tuloistanne, ja mitä tuo on tarkoitettu tekemään, on pitää teidän suunne kiinni ja pitää teidät mukautuvina, koska te tulette sanomaan: ”Oi, tämä on hyvä, saan hyvän prosentin tuloistani eikä minun tarvitse tehdä mitään, tämä on hienoa, rakastan sulkutiloja, todella rakastan.”

  Entä teidän työnantajanne, yritykset, joissa te teette työtä? He eivät saa apua liiketoimintansa ylläpitämiseksi. He menettävät liiketoimintansa. Ja te saatte lomautusrahanne sillä oletuksella, että te vielä olette töissä näissä yrityksissä. Hallitus on kuitenkin sanonut, että ette voi tehdä sitä, koska yritysten on lopetettava toimintansa maailman pelastamiseksi tältä keksityltä virukselta.

  Mitä siis tapahtuu, kun nuo yritykset lopettavat liiketoimintansa ettekä te ole virallisesti töissä niissä enää? Monet ihmiset ovat huomaamassa. Mitä tapahtuu, kun lomautusrahat päättyvät, kuten niiden tulee päättyä? Mitä silloin tapahtuu? No, mene takaisin työhön. Ei ole työtä. Paikka, jossa olet ollut työssä, on hävinnyt. Ja, sivumennen sanoen, tekoäly on tulossa kuin karannut juna ja ottamassa hyvin paljon niitä töitä, joita ennen tekivät ihmiset. Niinpä, mistä tulosi tulevat nyt? No, hallitus antaa taatun tulon, jonka saatte vain, jos teette, mitä teidän käsketään tehdä.

  Toinen tapa, jolla he ovat pitäneet yleisön mukautuvana, on lupausten antaminen. He lupasivat avata kaiken kesäkuun 21. päivänä. Heillä kuitenkaan ei ollut aikomusta poistaa rajoituksia kesäkuun 21. päivänä siitä hetkestä lähtien, jolloin he sanoivat, että he tulevat tekemään niin. Mutta se pitää teidät mukautuvina. – – Rajoituksia ei poisteta. Ei ollut koskaan tarkoituskaan poistaa.

  Niinpä meillä on tekaistu veruke, jonka he tiesivät olevan tulossa, ja sitä sanotaan Intian muunnokseksi, ei vaan deltamuunnokseksi, nähtävästi tuo on vähemmän poliittisesti epäkorrekti. Intian variantti? He ajattelevat: ”Mitä me teemme, on se, että emme tyrkytä niitä vaan pidämme kaiken voimassa kesäkuun 21. päivänä ja sitten me keksimme tämän Intian muunnoksen.” Tämä kaikki on suunniteltua. ”Ja me lähestymme kesäkuun 21. päivää ja me sanomme edelleen, että me avaamme, ja sitten me sanomme, että nyt tilanne on liian huono, haluaisimme avata, mutta emme voi, kun on tämä Intian muunnos.” Ja yhä vain on ihmisiä, jotka sanovat: ”Hyväksyn sen, että ette voi avata, kun on tuo Intian muunnos.” Ja sitten tulee yhä uusia muunnoksia.

  Tämän vuoksi on ollut hyvin tärkeää olla uskomatta mihinkään virukseen, koska jos sinulla on todella tarttuva virus, silloin sinua rajoittaa se, mitä se tekee, mihin se menee ja mitä se voi tehdä.

  Jos sinulla sen sijaan on illuusio viruksesta, jonka saat näyttämään todelliselta testillä, joka ei testaa sitä vaan näyttää positiivista muista syistä, kuten kehossa olevan geneettisen materiaalin vuoksi, jonka se poimii, ja sinulla on testi, josta sen luoja Kary Mullis sanoi, ettei se voi testata infektiotautia eikä kertoa, oletko sairas, mutta käytät sitä juuri siihen, antamaan illuusion tapauksista. Kun sanot, että kuka tahansa, joka antaa positiivisen tuloksen testillä, joka ei testaa virusta, ja sitten kuolee mistä tahansa muusta syystä 28 päivän sisällä tai myöhemmin, Covid-19 menee kuolintodistukseen.

  Kun ilmoitat muista syistä johtuvia kuolemia Covid-19:ksi, mikä on syy siihen, että influenssa on hävinnyt kaikkialta maailmasta, koska influenssa influenssankaltaisine oireineen on nimetty uudelleen Covid-19:ksi, jolla väitetään olevan influenssankaltaisia oireita, niin silloin, kun teet niin, voit tehdä viruksen, jonka ei ole koskaan osoitettu olevan olemassa, jota ei ole koskaan eristetty ja jonka ei ole koskaan osoitettu aiheuttavan mitään sairautta. Voit saada sen näyttämään siltä, että se on olemassa ja että se aiheuttaa sairautta.

  ”Ei ole virusta”-skenaario on siis itse asiassa ratkaiseva tälle huijaukselle, koska jos voit keksiä viruksen, silloin voit saada sen tekemään mitä hyvänsä, sinua eivät rajoita todellisen tarttuvan taudinaiheuttajan oireet, voit keksiä niitä, he kaikki keksivät niitä. Onko planeetta maassa jäljellä nyt enää mitään terveydellistä vaivaa, joka ei ole tuon kirotun Covidin oire?

  Ja ratkaisevaa on, että jos voit saada ihmiset uskomaan virukseen, jota ei ole olemassa, voit keksiä tuon viruksen muunnoksia sydämesi kyllyydestä ja käyttää niitä oikeuttamaan se jatkuva fasismi, joka on pakotettu maailman päälle ”Covidin” nimissä.

  Ja koska testaat – testi ei testaa virusta -, voit kontrolloida tapauksia, koska PCR-testi toimii (määrän) peräkkäisten suurentamisten (amplifications) avulla, kuten sen keksijä, Kary Mullis, sanoi, että ainoa, mitä PCR-testi tekee, on tehdä paljon joitakin tuosta jostakin (so. pelkästään monistaa jotakin). Se ottaa pienen palan näytteessä olevaa geneettistä materiaalia ja tekee paljon kopiota siitä, ja sitä kutsutaan suurentamiseksi, ja mitä enemmän testiä suurennetaan, sitä enemmän positiivisia tuloksia testi antaa, koska se tulee enemmän ja enemmän herkäksi enemmälle ja enemmälle materiaalille näytteessä, ei millekään hiton virukselle, vaan näytteessä olevalle geneettiselle materiaalille. Kun siis suurentamisten määrää lisätään, silloin lisätään positiivisten tulosten määrää, ja positiivisia testituloksia kutsutaan tapauksiksi.

  Ja jos tahdot saada näyttämään koko tämän tekaistun rokotteen – jolla silläkään ei ole mitään tekemistä minkään viruksen kanssa – markkinoille työntämisen ajan siltä, että tämä tekaistu rokote toimii, mitä teet? Pienennät testeissä olevien näytteiden suurentamisten määrää, ja automaattisesti (määritelmän mukaan) tulet saamaan sitä vähemmän positiivisia tuloksia, mitä vähemmäksi säädät suurentamisten määrän.

  Ja juuri kun tekaistua rokotetta työnnettiin markkinoille, Maailman terveysjärjestö WHO ilmoitti Bidenin virkaanastumispäivänä, että heidän mielestään – no, he ovat tietenkin pitkän ajan suunnitelleet tätä – testejä suurennettiin liikaa ja he saivat liikaa vääriä positiivisia tuloksia, tiedäthän, niitä vääriä positiivisia, jotka muodostivat kaikki tapaukset ja siten, määritelmän mukaan, kaikki kuolemat aikaisemmin, ja he pienensivät suurentamisten määrää ja tapausten määrä laski, koska niin tuli tapahtumaan.

  Amerikkalaiset laboratoriot ovat osoittaneet, mikä ero on yhden suurentamistason ja toisen suurentamistason välillä, ja ero on absoluuttisen massiivinen siinä, antaako testi positiivisen tuloksen vai ei samalle näytteelle. Ja he sanovat: ”Hienoa, rokotteemme toimivat hyvin, tapaukset vähenevät”!

  Mutta kesällä, johon olemme tulossa, huomion kohteena tulevat selvästikin olemaan tapaukset, kuten ne olivat kesällä 2020, koska brittiläisen keuhkosäätiön (Lung Foundation) mukaan kesäkuukausina hengitystiesairauksien määrä laskee 80% ja silloin mahdollisuudet nimetä muista respiratorisista syistä – kuten influenssasta – johtuvat kuolemat Covid-19:ksi pienenevät dramaattisesti, joten nyt huomion kohde siirretään kuolemista tapauksiin. Haluat paljon tapauksia, joten jotta voit väittää, että se on Intian variantti, lisää suurentamisten määrää. Se on tuplakierros.

  Ja kuten nähdään, nyt on tapahtumassa se, että vallassaolijat, media, hallitukset ja terveysviranomaiset ovat siirtämässä huomion kohteen – he sivuuttivat tämän aikaisemmin, koska se ei toimisi käsikirjoituksessa siinä kohdassa, mutta nyt se toimii – Wuhanin laboratorioon: ”Oi, me luulemme, että se on voinut tulla Wuhanin laboratoriosta, se on voitu päästää irti vahingossa”, ja näet osan vaihtoehtoisestakin mediasta sanovan: ”Olemme samaa mieltä irti päästämisestä, mutta se päästettiin irti tarkoituksella.”

  Miksi koko valtakoneisto on nyt alkanut liikkua tuohon suuntaan, Wuhanin laboratorioon? Yksinkertaisesta syystä, kuten sanoin hetki sitten, se on kokonainen huijaus, se on itse asiassa riippuvainen siitä, että virusta ei ole olemassa mutta yleisö uskoo, että se on olemassa.

  He eivät voisi vähempää välittää siitä, uskotko, että se päästettiin irti Wuhanin laboratoriosta vahingossa – naurettavaa, kun näet, että tätä Covid-huijausta oli suunniteltu pitkään – vai tehtiinkö se tarkoituksella, vai uskotko, että se oli luonnollinen virus. He eivät voisi välittää vähempää, koska uskot, että virus on olemassa. Ja jos virus on olemassa, silloin tarvitsemme vain rokotteita viruksesta selviämiseksi tai voimme luoda viruksen muunnoksia, koska ihmiset uskovat, että alkuperäinen virus on olemassa, ja voimme oikeuttaa sulkutilat ihmisten suojelemiseksi virukselta.

  Mutta virusta ei ole olemassa. Sitä ei ole koskaan eristetty, sen ei ole koskaan osoitettu olevan olemassa, planeetta maan päällä ei ole sellaista tieteellistä tutkimusta, joka osoittaisi sen olevan olemassa, vaikka kuinka viranomaisia on pyydetty esittämään sellainen, eikä sen sen vuoksi ole koskaan osoitettu aiheuttavan mitään sairautta.

  Ei siis ole olemassa virusta. No, mitä se merkitsee? Rokotteille, tekaistuille rokotteille, ei ole mitään oikeutusta, koska ei ole mitään, mihin tekaista rokote. Et voi myöskään luoda muunnoksia jostakin, jota ei ole olemassa alun alkaenkaan. Et voi eristää ihmisiä, kun ei ole mitään, miltä heidät pitäisi suojella.

  Sen vuoksi heidän on pidettävä yllä tätä ajatusta, että virus on olemassa. Se, mitä tulemme ilmeisesti näkemään, on jatkuva tekaistujen muunnosten keksiminen fasismin jatkamisen oikeuttamiseksi, kunnes kaikkien riippumattomien toimeentulojen tuhoamisen työ on saatu loppuun suoritetuksi.

  Ja lopettamalla monenlaiset ja erilaiset yritykset tuhotaan ruokaketjut – he tekevät sitä nyt kovasti – ja tavaroiden ja ruoan jakelu tasolle, jolla se oli ennen, ja luodaan pulaa kaikkialle, ja saadaan aikaan ruokatuotteiden ja muiden välttämättömien tavaroiden hintojen massiivinen nousu, mikä kiihdyttää inflaatiota ja tekee ihmisille yhä vaikeammaksi pysyä hengissä.

  Tällaisia asioita on tapahtumassa, ja se on järjestelmällistä. Jos siis joku ajattelee, että tämä tulee päättymään, niin se ei tule päättymään – ellemme me lopeta sitä.

  Meillä on siis virus, joka ei ole mitään muuta kuin tietokoneohjelma. Se pantiin kasaan tietokoneella käyttämällä geenipankkikoodeja muodostamaan tämä, mitä he kutsuvat SARS-CoV-2:ksi (koronavirukseksi), ladattava roska.

  Ja minua ei miellytä lainkaan, kun kuulen virologien ja muiden, joiden luulisi tietävän paremmin, sanovan: ”Olen katsonut tätä viruskoodia, ja se näyttää siltä, että se on ihmisen tekemä”, mistä seuraa johtopäätös: ”Sen ihmiset tekivät Wuhanin laboratoriossa.” Se oli ihmisen tekemä, ja siksi se näyttää ihmisen tekemältä, mutta sitä eivät ihmiset tehneet Wuhanin laboratoriossa, sen ihmiset tekivät tietokonesysteemissä, ja siksi se näyttää ihmisen tekemältä.

  Kaikki nuo kuvat viruksista, joista sojottaa ulos pieniä piikkejä, ovat tietokoneella tuotettuja kuvia. ”Viruspartikkeleita” voi nähdä vain elektronimikroskoopilla, ja koskaan tuossa tilanteessa nämä ”viruspartikkelit” eivät ole tehneet sitä, mitä he väittävät niiden tekevän.

  Se on kuin ryhmälle ihmisiä kuiskattaisiin: ”SARS-CoV-2 on olemassa”, ja ryhmä vastaa: ”Ai, todellako.” Ja jälleen kuiskataan, ja lopulta päädytään toteamukseen: ”Jokainen on samaa mieltä, joten SARS-CoV-2 on olemassa.” Mutta se ei ole olemassa. Koska kuitenkin ihmiset uskovat, että se on olemassa, meillä on toinen agenda: rokote.

  Ja tämä on asian ydin: bioase ei ole virus vaan rokote. Asiantuntijat, virologit, käyttävät monimutkaisuutta, tai näennäistä monimutkaisuutta, kätkemään yksinkertaisia totuuksia ja yksinkertaista ymmärtämistä. Mutta heille on sanottava: Näin te teette. Te otatte synteettistä materiaalia, joka tunnetaan mRNA:na, ja te ruiskutatte sitä biologiseen kehoon, teidän on puijattava soluja ja immuunijärjestelmää avautumaan, niin että saatte synteettisen materiaalinne sisään, koska normaalisti, ilman ns. Troijan hevonen -temppua, keho torjuisi sen, mitä te yritätte saada sisään.

  Yksi agendoista on myös kontrolli ja valvonta ja ihmisen psyyken muuttaminen täysin alistuneeseen tilaan. Tässä kuvaan astuvat maskit, jotka tekevät ihmisistä kasvottomia, ajavat ihmisiä erilleen, lopettavat inhimillisen kanssakäymisen, saavat ihmiset hengittämään sisään omaa hiilidioksidiaan, jota keho yrittää työntää ulos, ja saamaan liian vähän happea, mikä vahingoittaa aivoja ja kehon terveyttä, saavat ihmiset hengittämään sisään keuhkoihin pieniä kuituja maskeista ja pakottavat nuoret ihmiset viettämään aikaa kouluissa kasvottomina maskia pitäen.

  Tämä kaikki on psykologista peliä psyyken kontrolloimiseksi, ja ihmisten jäljittäminen ja rokotepassit, jotka on suunniteltu paljon ennen kuin mistään Wuhanista peräisin olevasta viruksesta oli puhetta, nuo kaikki ovat osa globaalin kontrollijärjestelmän luomista.

  Heidän suunnitelmiinsa kuuluu myös länsimaisen kulttuurin tuhoaminen. Jos katsotaan länsimaisen kulttuurin pilareihin, Covid-huijaus hyökkää niiden kaikkien kimppuun. – – Niinpä he käyvät teattereiden kimppuun, he käyvät taiteen kimppuun, he käyvät viihteen kimppuun, he käyvät pubien kimppuun, siis vuorovaikutuksen, toinen toisilleen puhumisen ja toinen toisensa kohtaamisen kimppuun, he käyvät ravintoloiden kimppuun ja he ovat käyneet urheilun kimppuun.

  He romuttavat jalkapallon. Jalkapallo on syvästi kutoutunut länsimaisen yhteiskunnan kulttuuridynamiikkaan. Kuinka kauan jalkapalloseurat, isoimmista isoimpia lukuun ottamatta, voivat pysyä pinnalla taloudellisesti, kun heidän on maksettava pelaajille ja maksettava laskut mutta Covid-rajoitusten vuoksi kukaan tai lähestulkoon kukaan ei tule paikan päälle ja osta lippua. Lopulta nämä seurat kaatuvat kuin sarjatulella ammuttuina.

  He käyvät kaikkien länsimaisen kulttuurin pilareiden kimppuun, koska sitten, kun ne on tuhottu, he voivat rakentaa tilalle sellaisen kuin haluavat. Ja se, mitä he loppujen lopuksi haluavat, ei ole vain länsimaisen kulttuurin loppu, vaan kaiken kulttuurin loppu, niin että on vain yksi globaali kulttuuri maailmandiktatuurissa.

  Eräs heidän agendansa on se, että et tule omistamaan mitään ja sinun on vuokrattava kaikki. Kaiken omistaa maailmandiktatuuri. Olemme tällä viikolla nähneet kertomuksia, kuinka suuret korporaatiot ja finanssilaitokset ostavat tyhjiin kokonaisia kaupunginosia kiinteistöistä ja kilpailevat keskenään, mikä nostaa kiinteistöjen hintaa aikana, jolloin niiden pitäisi laskea jyrkästi, kun otetaan huomioon maailmantalouden tila. Kirjassani olen lainannut sisäpiiriläisiä, jotka kertovat suunnitelmasta nostaa kiinteistöjen hintaa niin paljon, ettei väestöllä ole varaa hankkia niitä ja joutuu sen vuoksi vuokraamaan niitä. Tämä on osa suunnitelmaa, niin ettei kukaan omista mitään, ei edes kotiaan. Heidän on vuokrattava kotinsa armottomalta maailmanvaltiolta.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. PCR-TESTI ON PAHAN ALKU JA JUURI
   David Icke on pääosin oikeassa, paitsi siinä, etteikö ole olemassa viruksia. Mutta nykyinen koronapandemia on nerokkaiden aivojen tuote. Kaikki perustuu PCR-testipattereisiin, joita levitettiin miljoonia kappaleita kaikkiin maailman valtioihin vuosina 2017-2018. PCR-testi antaa vääriä positiivisia tuloksia, kun monistussykliä kasvatetaan yli 28. Suomessa tiettävästi käytetään sykliä 40 tai 45. PCR-testi antaa vääriä tuloksia myös muista viruksista kuin Covid-19. Tästä johtuu, että tavalliset flunssat ovat muka hävinneet. Ne eivät ole hävinneet, vaan PCR-testit antavat niistä tuloksia, jotka tulkitaan Covid-19-viruksiksi. PCR-testit ovat iso ja rikollinen bisnes, joka pitäisi saada heti loppumaan. Kun PCR-testaukset lopetetaan, loppuu myös koko ”pandemia”. PCR-testit tulee alistaa perusteelliseen rikostutkintaan. WHO ja Maailman Talousfoorumi (WEF) käskivät kaikkia maita käyttämään PCR-testiä koronatestauksessa. Sanna Marin on WEF:n oppilas ja Suomi WEF:n piloottimaa Great Resetissä. Ilman PCR-testiä ei olisi mitään pandemiaa. Sanna Marinin hallitus sijoitti tälle vuodelle 1,4 miljardia sic! PCR-testaukseen! Ei ole mitään deltamuunnoksia eikä muitakaan, vaan on vain PCR-testin tuloksia. Ne, jotka suunnittelivat tämän pandemian, tiesivät, että lisäämällä PCR-testin monistussyklejä saadaan tehtyä tyhjästä pandemia.
   Rockefeller-säätiön ja Klaus Schwabin kirjat paljastavat, mistä tässä ”pandemiassa” on kysymys. Ei tarvita mitään salaliittoteoriaa, sillä kaikki on noissa kirjoissa. David Icke on oikeassa siinä, että kyseessä on pienen eliitin juoni ihmiskunnan orjuuttamiseksi ja uuden maailmanlaajuisen diktatuurin luomiseksi. David Icke ei nähtävästi tiedä, että todelliset aivot ja alkuunpanijat tässä prosessissa on juutalainen eliitti eli Siionin Viisaat. Siionin Viisaisiin kuulunut Zbigniew Brzezinski kirjoitti jo vuonna 1970 (Between Two Ages, USA 1970), että ”ihmiskunnan kemiallinen manipulointi” ja ”geneettinen muuntelu” tulevat korvaamaan aiemman joukkoviestinnän avulla tapahtuvan manipuloinnin. Hän puhuu uudesta diktatuurista, jossa ihmisten käyttäytymistä hallitaan uusien käyttäytymiseen vaikuttavien aineiden ja muun uusimman teknologian avulla. Hän puhuu myös koko ihmiskunnan henkilötietojen, mielipiteiden ja yksityiselämää koskevien tietojen syöttämisestä supertietokoneeseen. Jos vielä paljastan, että Brzezinskin ystävä on megalomaniaa sairastava Henry Kissinger, joka on se naamioitu huppupää, joka vierailee monissa korkea-asteisissa vapaamuurarilooseissa ja jonka sanotaan olevan jo Nostradamuksen ennustama Chyren Selin eli maailman valtias. Henry Kissinger on myös Bill Gatesin hyvä ystävä. Eli koronahuijaus ei ole mitään muuta kuin juutalaisen eliitin eli Siionin Viisaiden toinen yritys saavuttaa maailmanvaltaus (ensimmäinen oli kommunismi) uuden teknologian avulla, jota on valmisteltu salaisissa sotilaslaboratorioissa. Tätä David Icke ei ole saanut selville tai hän salaa sen. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
   http://koronarealistit.com/
   https://vapaudenpuolesta.fi/
   https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
   https://www.elinahytonen.fi
   https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
   http://stopworldcontrol.com
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko

   Plusääni(3)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat