Video: Kuinka Gaza on muuttunut juutalaisten miehitettyä Palestiinan

Juutalaisvaltio Israelin syntyyn liittyy lukemattomia myyttejä. Niistä yhden mukaan Israel oli ”kansaton maa valtiottomalle kansalle”.

Verkossa leviävä video kuitenkin osoittaa, että esimerkiksi Gazassa asui kukoistava arabiyhteisö ennen juutalaista miehitystä. Puhe ”kansattomasta maasta” on siis sionistinen valhe.

Uskonnollisista eroista huolimatta arabit asuivat rauhanomaisesti rinta rinnan. Kun sionistinen liike ilmoitti haluavansa miehittää Palestiinan, alueen kristityt ja muslimit yhdistivät voimansa hankkeen estämiseksi.

Erään myytin mukaan juutalaiset saivat ”aavikon kukkimaan”. Todellisuudessa Palestiina oli kehittynyt yhteiskunta paitsi alkuperäisväestönsä niin myös saksalaisen Temppeliyhdistyksen uudisraivaustoiminnan ansiosta.

Kun sionistit saapuivat Palestiinaan, istuivat he siis valmiiksi katettuun pöytään. Tämä ei kuitenkaan riittänyt heille. He määrittelivät maan ”juutalaisvaltioksi”, mikä merkitsi ei-juutalaisen väestön alistamista ö-luokan kansalaisiksi.

Viimeinen naula Gazan arkkuun oli Israelin aloittama saarto, jonka vuoksi ihmisten, lääkkeiden, elintarvikkeiden ja muiden hyödykkeiden kulku on estetty. Saartoa tehostetaan salamurhilla, poliisiväkivallalla ja säännöllisillä rikollisilla sotilaallisilla operaatioilla, joilla varmistetaan, että alistetut pidetään alistettuina.

Näin toimii ”Lähi-idän ainut demokratia”.

 

Lue myös:

Kuinka sionistit valehtelevat Gazan kansanmurhasta
Timo Soini rakastaa Gazan kansanmurhaa
Israelin sotilaat: ”Ammuimme siviileitä, kun meillä oli tylsää”

15 kommenttia

 1. Koska muut maat tulevat palestiinalaisten avuksi? Ei niin kauan kuin juutalaiset hallitsevat pankkisektoria ja USAa. EUn porukka on tuhkamunia.

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
 2. ”Juutalaisten valtio ei ole koskaan ollut alueellisesti rajallinen, vaan on ulottunut rajattomasti kautta kaiken maailman, mutta rajoittunut käsittämään vain yhden rodun. Sen vuoksi tämä kansa onkin aina muodostanut valtion valtioissa. On nerokkaimpia juonia ja temppuja, mitä konsanaan on keksitty, että tämä valtio on pantu purjehtimaan muka uskontona ja siten on sille ennakolta turvattu se suvaitsevaisuus, jota arjalaiset ovat aina valmiit osoittamaan uskontunnustuksille. Sillä todellisuudessa ei Mooseksen usko ole sen kummempi kuin juutalaisrodun säilyttämistä tarkoittava oppi. Se käsittääkin sen vuoksi melkein kaikki sosiologiset, valtiolliset ja taloudelliset tieteenhaarat, mitä sen suhteen ylipäänsä vain voi tulla kysymykseen. ”

  Hitler – Taisteluni

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
  1. Hitler oli hullu, megalomaanisessa harhoissa ja uhossa lähti maailmaa valloittamaan ja epäili juutalaisten heittävän kapuloita hänen kansanmurhakoneistonsa rattaisiin. Hitler raunioitti Euroopan ja tuhosi perusteellisesti Saksan.

   Hänellä oli järjetön juutalaisviha, joka ajoi hänet tuhoamaan Saksan ja +3milj. saksalaisen tyttöjen, naisten ja mummojen massaraiskauksiin. Puna-armeija toimitti pyyteettömästi tämän arjalaisen rodun jalostuksen, eikä sillä iällä nyt niin nuukaa ollu, kaikki kelpasi, jopa naisten polkupyörätkin.

   Tämä järjetön juutalaisviha motivoi ja liikuttaa kommentoijien näppäimiltä psykoottisia vihan purkauksia. Historialla on taipumusta toistaa itseään, siis niitä joita ei historia opeta mitään.

   Mohammad opetti arabeille Islamin joka on ylivertainen uskonto muihin uskontoihin verrattuna ja muslimit ovat ylivertaisia muihin kansoihin verrattuna.

   Sharia on oikeudenmukaisin ja ylivertataisin laki muiden kansojen lakeihin verrattuna. Muslimeilla ei ole mitään syytä sitä epäillä, he ovat kaikkien muiden kansojen yläpuolella, kuten aatun arjalaisetkin olivat. Muslimit hoitavat tunnollisesti yli-ihmisoppiaan, erinomaisena tukena tälle luulolle ovat kaikenkarvaiset sosialistit sydämmellisellä antaumuksella.

   Hitler poti samaa syndroomaa kuin Mohammad, tässä viime vuosina muslimit ovat lähteneet maailmanvalloitukselle, ensisijaisena kohteena EU sekä USA tekosyynä sotia, niitähän on ollu jo kautta maailman sivu Lähi-idässä, ei se mikään uusi ilmiö ole, niin että sitä lebensraumia ovat haussa ja luvalla tai luvatta he ovat tulleet EUhun. Riippumatta jostain paljon mainostetulta Sorokalta. Muslimit sanovat tulleensa valloittajina, ei ystävinä.

   Islam on primitiivinen kunnian, häpäisyn, teeskentelyn, valehtelun, koston ja murhien uskonnollispoliittinen systeemi.

   Eurooppa ja USA ovat tänään muslimien siirtomaita, eikä OPEC arabien triljoonat dollarit, jenit, eurot aivan heti lopu. Arabit ovat bulvaaniensa kautta ostaneet jo EU:n teollisuuden, suurimmat kauppaketjut, lähes kaiken muun bisneksen etc. Arabien öljytriljoonilla YK on voideltu toimimaan muslimien kulloisenkin agendan mukaisesti, alkaa olla jo harvassa YKn jäsenvaltio joka tohtii vastustaa islamin voitto kulkua yli maailman. YK ei ole kansojen puolueeton keskustelufoorumi, Islam on tunkeutunut läpi koko YK organisaatioon:

   YK:n ”ihmisoikeusneuvosto” ja sen antamat tuomiot:

   Islamilainen Jihad …………………. 0
   Hizbollah …………………………….. 0
   Al_ Qaida …………………………….. 0
   Boko Haram …………………………. 0
   Palestiinalaishallinto ……………… 0
   Hamas ………………………………… 0
   ISIS ……………………………………. 1
   Iran ……………………………………. 4
   Israel ………………………………….. 57

   Ei mene enää kauankaan kun YK on sodassa Israelia vastaan, Obama on kääntänyt takkinsa ja muut neutraalisti ja positiivisesti Israeliin suhtautuneet ovat nekin alkaneet vihaamaan juutalaisia sekä Israelia ilman järkevää syytä.

   Maailma on kuin keskiyön pikajuna ilman jarruja täyttä vauhtia tulossa suuren, pari kilometriä syvän ja kolkytkilometriä leveän rotkon yli kulkevalle sillalle, jonka Hamas. Hizbullah, PLO, Boko Haram, al-Fatah ja kaikki muut vapaustaistelijat ovat miinoittaneet ja valmistautuneet räjäyttämään, kun juna ehtii siihen puoleen väliin sillan ja vauhtia jotain 300km tunnissa.

   Plusääni(1)Miinusääni(11)
 3. Nuorin Palestiinalais vanki Israelin vankilassa on kaksitoista vuotias tyttö.
  Vangitsemis Ikäraja on laskettu kahteentoista vuoteen ja kuulusteluissa tai oikeudessa ei tarvitse olla LAPSEN vanhempia tai asianajajaa paikalla.
  Ns. terrori iskuun syyllistyneet voidaan ampua kadulle, ilman oikeuden käyntiä.

  Kuulostaako Pohjois-korealta vai sivistysvaltiolta?

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
  1. Lapsitappajat ovat vaarallisempia kuin aikuiset, olen nähnyt Afrikassa miten julmia lapsitappajat ovat eivätkä epäröi pätkääkään kun ovat saaneet moodin päälle. Lastentarhaanko tämä tyttö olisi pitänyt sijoittaa?

   Kaikkea ei myöskään pidä uskoa mitä palestiinalaiset väittävät, ei edes kuvia tuhoista jotka Israel on aiheuttanut. Gazassa esim. useamman kerran Hamasin typerykset eivät ole osanneet käsitellä räjähteitä ja ne ovat aiheuttaneet tuhoa, sitten otetiin kuvia lapsista joita räjähteet olivat vahingoittaneet ja kuvien kanssa uutisoitiin maailman medioille.Se on varmaan vaikeaa jostain Suomen periferiassa sohvalla maaten tajuta miten tämä uutisointi menee. Eipä tälläkään foorumilla ole kuin toispuolista tiedoitusta.

   Plusääni(1)Miinusääni(11)
   1. No miksi uskoisimme sitä, että tyttö olisi ollut tällainen lapsitappaja? Israelissahan kun halutaan kiusata goyimeja ihan talmudin ohjeen mukaisesti. Sen vuoksihan rauhaa ei tule. Nyt lähetetään mamuja miljoonapäin Jewrooppaan ja sitten petturipoliitikkojen avulla tehdään Suomestakin Gaza. Sitten kun sinun tyttösi tapetaan tai vangitaan kidutettavaksi tai elinkauppavarastoon kandidaatiksi, niin varmasti sinulla on kivaa ja saat lohtua judeokristinuskostasi, vaikka ehkä huomaat sitten, että ei ne juutalaiset olleetkaan jumala ja että juutalaisten palvominen oli typerää, koskase ei ole kristinuskoa vaan saatananpalvontaa

    Plusääni(9)Miinusääni(0)
    1. Oletpa sekaisin. Israelilaisethan kaappaavat lapsia vain huvikseen niinkö? Juutalaisetko ne tänne Syyriasta yms. ”lähettävät” pakolaisia? Muutoin olen samaa mieltä , että suomesta tulee yksi iso pakolaisleiri, mutta koostuvat kyllä muslimeista jotka muslimimaat ovat tänne itse lähettäneet.

     Mistä tuon elinkauppatarinan vetäisit? Juutalaiset eivät koskaan käyttäisi ei juutalaisen elimiä itseensä. Ai niin, kauppamiehinähän he tietenkin tekevät businesta vaikka elimillä, unohdin jo miten Juutalaiset ovat syypää jopa sinun pahaan oloosi.

     Plusääni(0)Miinusääni(11)
     1. Hah. Rabbit ovat jääneet kiinni elinkaupasta. Ruotsalaislehden uutisoitua asiasta se joutui melkoisen vihakampanjan kohteeksi. Elinkaupassa oli ollut mukana hallinnon väkeä ja siten se oli varmuudella hallituksen tiedossa.

      WhiteNetwork esitteli laajasti israelilaislähteitä ja tutkimuksia elinkaupasta ja elinbisneksestä. Juutalaiset eivät halua luovuttaa elimiään, mutta kyllä niiden vastaan ottaminen maistuu, kun on henki uhatuna. Lisäksi siis elimillä voi tehdä bisnestä myymällä ne ulkomaille. Juuri juutaklaistahot ovat sen vaatimuksen takana, että kaikilla pitäisi olla velvollisuus antaa elimensä pois, jos sattuu aivokuolemaan ja muutenkin kuoleman lähellä. Ikävä vain, että elimet on otettava elävältä ihmiseltä, jotta ne timisivat….

      Plusääni(9)Miinusääni(0)
     2. Ei ole pitkäkään aika siitä, kun eräskin juutalaisisä oli pyytänyt elimiä Israelin brutaalin sotilashallinnon teurastaman nuorukaisen vanhemmilta (palestiinalaisilta). Näin toimii aina empaattinen juutalainen.

      Hän pahastui tuimasti, kun nuorukaisen vanhemmat kieltäytyivät. Israelissa tapahtuu merkillisiä asioita, asuttavathan sitä demonit.

      Plusääni(8)Miinusääni(0)
  2. ”Amnesty Internationalin lukuisat raportit kertovat hallinnon tekemistä siviilien pidätyksistä ja vangitsemisista ilman syytteitä. Nämä kohdistuivat lähinnä poliittisiin toisinajattelijoihin.”

   ”Joulukuussa 2012 Arab Organization for Human Rights (AOHR, Arabien ihmisoikeusjärjestö) syytti raportissaan palestiinalaishallintoa ”epäinhimillisistä käytännöistä ja ihmisoikeusrikkomuksista” palestiinalaissiviilejä kohtaan. AOHR:n mukaan vuosina 2007_ 2011 palestiinalaishallinto vangitsi 13 271 palestiinalaista ja kidutti 96 %:a heistä, mihin 6 kuoli. Vangituista 15,3 % oli naisia ja 11,3 % vanhuksia.”

   ”Kuolemantuomio on Palestiinassa lakisääteistä. Human Rights Watch tuomitsi 14_ vuotiaana tehdystä rikoksesta epäillyn teloittamisen. Human Rights Watchin mukaan osa Hamasin antamista kuolemantuomioista perustui kiduttamalla saatuihin tietoihin tai tuli alaikäisenä tehdyistä teoista.”

   ”Hamasin itsemääräämislait ovat miltei täysin Shariasta, mikä syrjii pahasti naisia perheväkivallan, perinnöissä, avioliitoissa ja eroissa. Raiskaukset, perheväkivalta ja ”kunniamurhat” ovat yleisiä ja ne jätetään usein rankaisematta. Hallinto on kieltänyt naisilta housut ja vaatinut käyttämään hijabia julkisissa rakennuksissa, joskaan määräyksiä ei aina valvota. YK perui maaliskuun 2013 maratonin Hamasin kiellettyä naisia osallistumasta. Huhtikuussa 2014 Hamas sääti lain yli 8_ vuotiaiden tyttöjen ja poikien kouluttamisesta erillään toisistaan.”

   ”Gazan kaista on julistanut homoseksuaalisuudesta kuolemanrangaistuksen. Hamasin perustaja Mahmoud Zahar on sanonut: ”Te Lännessä ette elä kuin ihmiset. Ette edes elä kuin eläimet. Hyväksytte homoseksuaalisuuden. Ja nyt arvostelette meitä?”
   Homoseksuaalien oikeusjärjestön Shaul Ganon kertoo Palestiinalaishallinnon yleensä käyttävän homojen vainon tekosyynä näiden leimaamista kollaboraattoreiksi ”mutta tiedän kaksi tapausta viimeisten kolmen vuoden ajalta, joissa teloitettuja oli oikeudessä syytetty avoimesti nimenomaan homoseksuaalisuudesta.” Ganonin mukaan palestiinalaishallinto vetoaa käytännöissään islamilaiseen lakiin.”

   ”Amnestyn mukaan palestiinalaishallinto käyttää yhä toistuvasti kohtuutonta ja perusteetonta väkivaltaa rauhanomaisia mielenosoittajia kohtaan, mm. hakkaa pampuin ja lyö, ja jättää tekijät seurauksitta. Poliisi syyllistyy myös murhiin.”

   http://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisoikeudet_Palestiinassa.

   Plusääni(0)Miinusääni(10)
   1. Et voi perustela noin gazalaisten kansanmurhaa ja tuhoa. Tai miehitystä. Varsinkin, kun Israel onmitä on. Palestiinalaiset järjestäkööt asiansa haluamallaan tavala. Sitäpaitsi onhan siellä sotatila psykopaattisen naapurin vuoksi.

    Aikahalla-aholaista propagandaa muutenki. Jokainen tietää YK:n olevan juutalainen maailmanhallntoväline. Jos Israelin tuomniot eivät johda mihinkään, niin silloinhan kaiki on teatteria. Juutalaisilla on eri säännöt ja vain näytellään jotain kansojen yhteisöä. Musumaat eivät mahda mitään ja pommitetaan pois yksi toisnsa jälkeen.

    Kuinkahan monta triljoonaa YK-rahaa on valunut juutalaisille? Malliesimerkki oli patohanke Sri Lankassa. Vuosia tuettiin itse asiassa Mossadin operaatioita alueella. Hallitus sai rahaa sotaan tätä kautta ja ISrael koulutti ja aseisti myös tamilitiikereitä.

    Plusääni(9)Miinusääni(0)
   2. Ensinnäkin, koko Gazan ongelmaa ei edes olisi olemassa, jos mielipuoliset sionistit eivät olisi väkivalloin anastaneet palestiinalaisten maita ja ajaneet väkivaltaisesti satojatuhansia ihmisiä kodeistaan maanpakoon vain toteuttaakseen väkivaltaisesti omia unelmiaan.

    Lisäksi mikään muu maa ei kohtele vähemmistöjään niin brutaalisti kuin Hellfire-ohjuksia kouluihin ja sairaaloihin ampuva Israel, juutalaisten valtio. Jos juutalainen saa toimia näin niin juutalaisen logiikan mukaan esim. Belgian hallitus voisi nyt ampua Hellfire-ohjuksia Molenbeekin muslimialueille.

    Juutalaisten kaksinaismoralismi on jotakin käsittämätöntä. He voivat tappaa, kiduttaa, kiusata ihmisiä aivan kuten he haluavat ja samalla esim. rubenstillerit (kaksoispassimaanpeturit) kannattavat toisaalta brutaalia juutalaishallintoa ja toisaalta kiljuvat minulle, kuinka minä olen rasisti, jos en hyväksy maani muuttamista kalifaatiksi.

    Viha kumpuaa juuri tästä: Käsittämättömästä, ylimielisestä yli-ihmisasenteesta ja siitä, että esiinnytään hyvinä, kun vasen käsi tappaa ja kiduttaa juuri niitä vähemmistöjä, joiden puolesta täällä esiinnytään.

    Jos juutalainen on niin hyvä kuin hän sanoo olevansa niin juutalainen kääntää poskensa ja kotouttaa, sopeutuu, alistuu, maksaa, hyväksyy arabikulttuurin ja näyttää etulinjassa mallia rasisteille. Israel voisi olla mallivaltio, joka avaisi rajansa ja halaisi ISIS-terroristia osoittaakseen, kuinka hyvä voittaa pahan.

    Salli minun nauraa.

    Plusääni(13)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat