Video: miksi juutalainen ADL-lobbausjärjestö tuki Azov-pataljoonaa?

Magneettimedia uutisoi elokuussa, että Suomessa asuva juutalaistoimittaja Boris Salomon tuotti hiljattain ukrainalaiselle Azov-pataljoonalle mainosvideon. Vastaava yhteistyö on jatkunut jo vuosien ajan.

Azov perustettiin 2014 Itä-Ukrainan kriisin myötä taistelemaan Venäjän tukemia joukkoja vastaan.

Azov sai alkuvaiheessa paljon tukea eurooppalaisilta kansallismielisiltä, koska pataljoona käytti kolmannen valtakunnan symboliikkaa ja flirttaili kansallissosialismin kanssa.

Pian Azovin julkisuuskuva alkoi kuitenkin muuttua. Järjestön perustamisvuoden syksynä esimerkiksi selvisi, että järjestö sai rahoitusta juutalaisoligarkki Ihor Kolomoiskyltä.

Salomonin videolla esiintynyt Azovin pr-johtaja Mikael Skillt puolestaan kertoi hylänneensä kansallismielisyyden ja ryhtyneensä juutalaisten ystäväksi. Skillt oli ruotsalainen kansallissosialisti ennen Ukrainaan matkustamista ja Azoviin liittymistä.

Kuin tämä ei olisi ollut tarpeeksi, pataljoona totesi myös voivansa lähettää miehiään Syyriaan taistelemaan Bashar al-Assadin liittolaisia vastaan – toisin sanoen tukemaan Israelia ja ääri-islamisteja!

Azovin saama tuki upporikkailta amerikanjuutalaisilta lobbausjärjestöiltä on kuitenkin jäänyt pienemmälle huomiolle. Mistä on siis kyse?

Sotarikollinen Henry Kissinger ja ADL-johtaja Abraham Foxman.
Juutalainen sotarikollinen Henry Kissinger ja ADL-johtaja Abraham Foxman.

Sionistilobbaajat estivät Azov-vastaisen lakiuudistuksen

Amerikan edustajainhuoneen demokraattipoliitikko John Conyers yritti 2014 ajaa NDAA-lakiuudistukseen (National Defense Authorization Act) lisäyksen, joka olisi kieltänyt Amerikan puolustusministeriöltä aseiden, rahoituksen ja muun tuen lähettämisen Azovin kaltaisille järjestöille.

Conyersin inho ”uusnatseiksi” kutsuttua Azovia kohtaan on ymmärrettävää, sillä hän on musta liberaalipoliitikko. Olisi luullut, että myös juutalaiset lobbausjärjestöt olisivat tahtoneet Conyersin tavoin estää ”uusnatsitoiminnan” Euroopassa.

Kuten kuitenkin jo osoitimme, ei Azov todellisuudessa ole kansallissosialistinen tai edes kansallismielinen järjestö, vaan juutalaisoligarkin sionistinen yksityisarmeija.

Azovin todellisen luonteen tuntuivat ymmärtävän myös Amerikassa toimivat pahamaineiset juutalaiset lobbausjärjestöt Anti-Defamation League (ADL) ja Simon Wiesenthal Center (SWC). Ne alkoivat vastustaa Conyersin lakihanketta raivokkaasti, mikä johti lopulta hankkeen kaatumiseen ja sotilastuen jatkamiseen.

SWC kertoi vastustavansa Conyersin hanketta muun muassa siksi, että Oikean sektorin (Pravy sektor) kaltaiset ”äärioikeistolaiset” järjestöt ovat osoittaneet todellisen luonteensa pitämällä tiiviisti yhteyttä Israelin suurlähetystöön Ukrainassa!

Eräässä kokouksessa Oikean sektorin johtaja Dmitry Yarosh esimerkiksi vakuutti israelilaisille, että hänen järjestönsä ”tulee vastustamaan kaikkia rasismin muotoja – ja aivan erityisesti juutalaisvastaisuutta”.

 

Lue myös:

Venäjä: puolesta vai vastaan?
Ukrainan kansanmurhan muistelu loukkaa juutalaisjärjestöä
Jakoivatko Itävallan vaalit kansainvälisen juutalaisyhteisön kahtia?

3 kommenttia

  1. Se on erinomainen pätkä. Kannattaa katsoa. Azov-pataljoonassa palvellut ruotsalainen tark`ampuja Mikael Skillt kertoi tuossa Boris Salomonin haastattelussa mielipiteensä suoraan ja rehellisesti kutsuessaan Itä-Ukrainassa venäläisten invaasiota jeesaavia suomalaisia pettureita Johan Bäckmannia putinistiksi, varttipropagandisti Janus Putkosta täydelliseksi idiootiksi sekä tätä vapaaehtoisena venäläisten terroristien joukoissa ”taistelevaa” pelleä Petri Viljakaista pelkäksi propagandanukeksi joka puhuu paljon paskaa.

    Plusääni(4)Miinusääni(13)
  2. ”Raha vanhin voitehista”. Rahalla saa uusia ”ystäviä”. Raha aukaisee kaikki ovet. Korruption omatunto asuu lompakossa.

    Plusääni(7)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat