Yle valehtelee jälleen edistääkseen ”monikulttuurisuutta”

Yleisradio on lähettänyt tälläkin viikolla useita ohjelmia, joilla se edistää toimintaperiaatteisiinsa kirjattua ”monikulttuurisuuden” ideologiaa. Ohjelmissa ei pelkästään markkinoida maahanmuuttoa, vaan syytetään samalla valkoisia lähes patologisiksi rasisteiksi.

Torstaina 21. päivä Yle Puheella kuultiin Ali ja Polina –sarjan jakso ”Valkoinen isä, tummaihoinen lapsi”. Ohjelmassa ammattikoomikko Fredi Lilius kertoi adoptoineensa Afrikasta mustan lapsen.

Kun Liliukselta kysytään, oliko lapsen rodulla merkitystä valintatilanteessa, hän kertoo hätkähdyttävän suorapuheisesti kulttuurimarxilaisesta aatteestaan. Liliuksen mukaan hän valitsi mustan lapsen, koska hän haluaa opettaa meille muille asioita ”muista kulttuureista”. ”Se on se, mitä Suomi kaipaa,” Lilius kommentoi valintaansa. Haastattelisiko Yle perhettä, joka ei suostuisi adoptoimaan muita kuin valkoisia lapsia, koska valkoinen rotu on ”se, mitä Suomi kaipaa”? Ei tietenkään haastattelisi.

Hieman myöhemmin ohjelmassa aletaan syyllistää suomalaista yhteiskuntaa, koska Suomessa asuu edelleen myös ihmisiä, jotka eivät ole kulttuurimarxisteja. Ohjelmassa kauhistellaan ”ulkomaalaisvastaisuuden” kasvamista ja kysytään, kuinka Suomeen edes uskaltaa adoptoida ei-valkoisia lapsia. Kiusaamisen ja syrjinnän pelko kuuleman mukaan kummittelee.

Yhdysvalloissa on muotia, että valkoiset Hollywood-julkkikset adoptoivat mustia.
Yhdysvalloissa on muotia, että valkoiset Hollywood-julkkikset adoptoivat mustia. Ilmiö on rantautumassa Eurooppaan.

Tilastojen valossa keskustelua olisi pitänyt kuitenkin käydä aivan toiselta kantilta. Monikulttuurisuus nimittäin johtaa valkoisten syrjintään ja valkoisiin kohdistuvaan väkivaltaan paljon enemmän kuin maahanmuuttajavastaisiin välikohtauksiin. Viikko sitten amerikkalainen Chicago Tribune uutisoi monikulttuuristen koulujen arjesta: suurin kiusatuksi tulemisen riski koskettaa selvästi eniten valkoisia oppilaita ja tyttöjä. Uutinen ei ole herättänyt juurikaan julkista keskustelua, sillä virallinen totuus on edelleen, että länsimaisessa yhteiskunnassa vallitsee ”valkoinen etuoikeus”. Termi on juutalaiskommunisti Theodore W. Allenin luomus.

Myös rasistiset rikostilastot puhuvat Yhdysvalloissa puolestaan. ”Vasemmistoaatteen valta suomalaismediassa” –artikkelissamme muistutettiin, että:

 • Yhdysvalloissa tehdään vuosittain noin 770 000 väkivaltaista mustien ja valkoisten välistä rikosta.
 • Mustat ovat syyllisiä 85 prosentissa tapauksista, valkoisten osuus on 15 %. 33.6 % valkoisista raiskauksen uhreista on mustien raiskaamia. 0 % mustista raiskauksen uhreista on valkoisten raiskaamia.
 • “Highlights from 20 Years of Surveying Crime Victims“ -tutkimuksen mukaan 90 % rasistisen rikollisuuden uhreista Yhdysvalloissa on valkoisia.
"Knockout" on harrastus, jossa mustat pahoinpitelevät fyysisesti heikkoja valkoisia.
”Knockout” on harrastus, jossa mustat pahoinpitelevät fyysisesti heikkoja valkoisia.

Yleisradio antaa mielikuvan, että valkoinen yhteiskunta on rasistinen ja syrjivä. Vastalääkkeeksi ehdotetaan ”monikulttuurisuutta” eli massamaahanmuuttoa ja rodunsekoittamista. Ilmeisesti Ylen toimituksessa on unohdettu jo viime syksyn kokemukset. Tuolloin maahanmuuttajajengit pahoinpitelivät Helsingissä kymmeniä suomalaisia lapsia, koska nämä sattuivat olemaan valkoihoisia. Valkoiset eivät sen sijaan käytännössä koskaan syyllisty samanlaiseen järjestelmälliseen ulkomaalaisvastaiseen rikollisuuteen – mutta tätä Yleisradio ei kerro.

Ali ja Polina –sarjassa kuultu katteettomien pelkojen lietsominen on tuttu strategia myös Yleisradion muista ohjelmista. Viimeksi ulkomaalaisia varoiteltiin suomalaisten silmittömästä rasismista maaliskuussa, jolloin kirjoitimme aiheesta artikkelissa ”Rasisminvastainen viikko – lapset ja mediakritiikittömät aivopesun uhreina”:

”Ylen haastattelussa Suomen Punainen Risti lietsoi taitavasti rasistisen väkivallan paniikkia. [Punaisen Ristin Ei rasismille! –hankkeen johtaja Maria] Pikkarainen valisti kuulijoita siitä, kuinka kantasuomalaisten tulisi toimia, jos he joutuvat todistamaan rasistisen iskun maahanmuuttajaa vastaan. Radiossa esimerkiksi pohdittiin, mitä tehdä, jos hyökkäys on niin väkivaltainen, että maahanmuuttajan apuun rientävä moraalinvartija joutuu itsekin hengenvaaraan.

Anteeksi kuinka? Milloin yksikään suomalainen on viimeksi joutunut tällaiseen tilanteeseen? Pikkarainen ei tietenkään kerro tosielämän esimerkeistä eivätkä Yleisradion toimittajat niitä pyydäkään. SPR ei väittänyt suoraan, että maahanmuuttajiin kohdistuisi Suomessa tappavaa väkivaltaa. Sen sijaan SPR spekuloi ja johdatteli radion kuuntelijoita. Mediakritiikitöntä yleisöä vietiin kuin pässiä narussa. Yleisölle jäi mielikuva, että maahanmuuttajia piestään kaduilla henkihieveriin tämän tästäkin, kun kerran Yleisradion on jo jaettava selviytymisvinkkejä. Johdattelua. Mielikuvia.”

Myös Yle Watch –julkaisu tarttui tällä viikolla Yleisradion rasistiseen, valkoisiin vihamielisesti suhtautuvaan sanomaan. Eilen Yle lähetti juutalaisen Bill Siegelin ohjaaman myötämielisen dokumentin valkoisia vihanneesta nyrkkeilijä Muhammad Alista sekä Yhdysvaltojen ”roturistiriidoista”.

Yle ei koskaan lähetä dokumentteja mustien rasismista valkoisia vastaan.
Yle ei koskaan lähetä dokumentteja mustien rasismista valkoisia vastaan.

Heti perään näytettiin dokumentti Black Power Mixtape, jossa juhlistettiin militanttien mustien rasistijärjestöjen historiaa. ”Rotutietoisuus on Ylen kulttuurikommunistien mielestä ihanaa, upeaa ja voimaannuttavaa kunhan sitä sitä harjoittavat vain muut kuin valkoiset,” Yle Watch kommentoi osuvasti. Yle tuskin tulee näyttämään vastaavaa dokumenttia ”White Power” –teemalla.

Miksi suomalaiset pakotetaan tukemaan veroeuroillaan kulttuurimarxilaista propagandaa, jonka ainut tehtävä on saada meidät inhoamaan omaa kansaamme?

 

Lue myös:

Juutalainen fysiikanopettaja: valkoisten nuorten opittava häpeämään taustaansa
Psykologiset syyt valkoisten syrjäyttämiselle

7 kommenttia

 1. Totta kai. Minun täytyy tyytyväisesti hymyillen seurata vierestä kun muhammadin lapset raiskaavat tyttäreni, poikani silpoo elimensä ja lähtee syyriaan ja vaimoni kaivaa vintiltä körttimekon ja piiloutuu sen alle. Allah armahtakoon. Peruspallero söi ja syömällä söi sanansa, kanttipää jauhaa leukojaan ja perusinsinjörri piirrustaa rakenne kaavioita. Suomen kansahan on sinänsä sivuseikka, mitätön mieliharmi, paska saappaan pohjassa. Riittää että muutamana sunnuntaina käydään vetäsemässä virsi tai pari sankarpoikien paadella ja loput ajat äänestellään p..kapäitä, jotka tekee uusia sankareita jahka sota saadaan aikaiseksi. Siviilipalveluspuolustusministeri lakkautti varuskuntia, osti paskapanssareita hollannista, allekirjoitti isännöintisopimuksen, ja houruaa mogadishun moniosaajien kotouttamisesta. Peruspallero kääntää perperiä niin vinhasti ettei tuuli kerkeä helmoja pyyhkästä. Perusinsinjörri piirrustaa ja kanttinaama repii kitusiaan. Ja tätä sontaläjää minun pitäisi puolustaa. Antakaa se ase; kyllä minä jonkun ammun mutta en vielä kerro kuka on uhri.

  Plusääni(25)Miinusääni(2)
  1. samaa mieltä hyvin pitkälti paitsi että kerää faktat kuntoon ennen kun haukut Leopard 2 A 6 huonoksi. uusin malli on A 7 +, käytännön ero tuolla ja a6 on mitättömän pieni suomenmaastossa, verrattaen nykyseen A4, tuo A6 erittäin suuri parannus jo sellaisenaan, laskematta sitä että kyseiset vaunut päivitetään vielä tänne tullessaan. ja mieluummin minä sontaläjää puollustan kun vannon jonkun muun uskon nimeen.

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
 2. Tämähän on se agenda jota maanpetturi-vallanpitäjät koko Euroopassa ja Suomessa myös mm. heidän tehtäviinsä asettamat Ylen päätoimittaja Jääskeläinen ja toimitusjohtaja Kivinen toteuttavat: http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm

  Jääskeläinen ja Kivinenhän ovat kumpikin osallistuneet Bilderberg-kokoukseen. Bilderberg-agendaan kuuluu mm. kansallisvaltioiden hävittäminen Uuden Maailmanjärjestyksen super-tyranniaa varten. Seuraavassa näitä kansakunnan ”luottamus’-henkilöitä on lisää: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660719_uu.shtml

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 3. ”Kulttuuriministeriöltä 70 000 euroa pikkulasten aivopesuun homoiksi
  ”Tämä sivusto on syntynyt osana Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa ja Naisasialiitto Unioni ry:n hallinnoimaa hanketta Sukupuolisensitiivisyys varhaiskasvatuksessa – tasa-arvoinen kohtaaminen päiväkodissa (2012 –2014). Tämä koulutussivusto on rakennettu hankkeen videoaineistoon perustuen. Aineisto on kerätty suomenkielisistä päiväkodeista. Koulutussivuston havainnot sopivat yleiskuvaukseltaan myös muun varhaiskasvatuksen piiriin sovellettaviksi.

  Hankkeen työ koostui kahden työntekijän, projektityöntekijän ja projektipäällikön, työpanoksesta. Tämän sivuston graafinen ja tekninen toteutus on suunnittelijakaksikon Tuokko ja Kiiki käsialaa. Osan sivuston kuvituksesta on tuottanut kuvataiteilija Katriina Rosavaara. Sukupuolen moninaisuutta käsittelevät toiminnalliset ja tiedolliset osiot on tuottanut Seta ry:n Transtukipisteen sosiaalipsykologi Eepu Autere vapaaehtoistyöryhmänsä kanssa.”

  http://www.tasa-arvoinenvarhaiskasvatus.fi/hanke/

  ”Kulttuuri- ja asuntoministeri Pia Viitanen on myöntänyt valtionavustuksina kaksi miljoonaa euroa lapsi- ja nuorisopolitiikan kehittämisohjelman valtakunnalliseen toimeenpanoon. Avustukset myönnetään veikkausvoittovaroista.”

  http://www.okm.fi/OPM/Tiedotteet/2015/04/LANUKE2015.html

  Tämmöistä ja muuta kivaa:

  http://www.okm.fi/handle404?exporturi=/export/sites/default/OPM/Nuoriso/nuorisotyon_avustukset/kehittamisohjelma/liitteet/LANUKE_pxtxkset_2015.pdf

  Aina riittää kymmeniä- ja satojatuhansia euroja nuorison homouttamiseksi.”

  Lainus: Iltalehti/Foorumit/Kotimaa (”newspeak”)

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Nykykyrpien satu lapsille:

   http://www.tasa-arvoinenvarhaiskasvatus.fi/wp/wp-content/uploads/2014/03/Satu-lohikäärmelapsesta-jolla-oli-keltaiset-varpaat.pdf

   Nykykyrvät (Suomen kansa) on perverssi hinttikansa. Karttakaa (jos joku vielä on terve).

   Kyrpälauman (Suomen kansan) perverssiä logiikkaa:

   http://www.tasa-arvoinenvarhaiskasvatus.fi/mina-ja-kulttuuri/sukupuolella-on-valia/

   Kyrpien (Suomen kansan) kuvamateriaalia lasten ”kasvattamiseksi”:

   http://www.tasa-arvoinenvarhaiskasvatus.fi/wp/wp-content/uploads/2014/03/Kuvia-pikkulohikäärmeestä.pdf

   Perverssi kyrpä opettamassa lastaan:

   http://www.tasa-arvoinenvarhaiskasvatus.fi/wp/wp-content/uploads/2014/03/Viisivuotiaan-kokemuksia-materiaalista.pdf

   Saatanallisen kyrpäturmeluksen viemärissä:

   http://www.tasa-arvoinenvarhaiskasvatus.fi/wp/wp-content/uploads/2014/03/Mitä-kasvattajan-on-tarpeen-tietää-sukupuolen-moninaisuudesta.pdf

   Täältä Suomen mulkkukyrvät (Suomen miesväestö) voi ottaa yhteyttä päästäkseen naisiksi (vaikka leikkauksella), joita he jo ovat:

   http://www.tasa-arvoinenvarhaiskasvatus.fi/ota-yhteytta/

   Suomen kansan nimittäminen ”kyrväksi” on oikein, sillä vastuussa sukupuolettomuuden ja hinttiyden opettamisesta on kansa: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§), siis myös opetus- ja kulttuuriministeriö toteuttaa vain kansan tahtoa. Suomalainen mies on kyrpä, narttu, pelkkä koko Suomen yli levittäytyvä lehmänpaska.

   Jumala loi ihmiset miehiksi ja naisiksi:

   ”Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät” (1. Moos. 1:27).

   Suomen kansa on pelkkää saastaista sontaa alusta loppuun. Niinpä:

   Suomen kansa joutuu tuhoutua, sen ON tuhouduttava. On oikein, että juutalaiset Jumalan lähettämänä vihollisjoukkiona tuhoavat täältä kaiken. Myös ikuisen helvetin tämä hirvittävä kyrpälauma on ansainnut. Joka muuta väittää, on emäkyrpä, kyrpien aatelia. Tätä aatelia on Suomen totuudenpuhujien ja revisionistien joukko. Yrittävät pelastaa Suomen, siis hinttiyden! Hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah.

   Laurio

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 4. Lisää:
  ”Nämä kyseiset 70 000 euroa varmaan menevät päiväkotilasten homotukseen, sillä:

  ”Kehittämisohjelma sisältää suuntaviivat koulutukseen, työllisyyteen, toimeentuloon, terveyteen, aktiiviseen kansalaisuuteen ja sosiaaliseen vahvistamiseen, asumiseen, yrittäjyyteen, asevelvollisuuteen ja siviilipalveluun sekä muihin lapsia ja nuoria koskeviin ajankohtaisiin asioihin. Kehittämisohjelma on luettavissa opetus- ja kulttuuriministeriön www-sivuilla.”

  http://www.okm.fi/OPM/Tiedotteet/2015/04/LANUKE2015.html

  Rahat on jo jaettu.

  Kehittämisohjelmasta voi lukea täältä:

  http://www.okm.fi/export/sites/default/OPM/Julkaisut/2012/liitteet/OKM06.pdf?lang=fi

  Kehittämisohjelma oli tehty vuosille 2012-2015 eli eduskuntakauden ajaksi. Seuraava nelivuotinen kehitysohjelma tulee suunnitelmien mukaan valtioneuvoston hyväksyttäväksi tämän vuoden joulukuussa.

  LANUKE-ohjelman (lapsi- ja nuorisopolitiikan kehittämisohjelma) nimissä on homojärjestöjen lobbausta tuettu suoraan vuosina 2013-2015 kokonaisuudessaan 600 000 eurolla, joka 10 % kokonaistuesta (osuus noususuhdanteinen). Pelkästään homosatujen kertomiseen pikkulapsille on annettu tukea lähes 150 000 euroa. Kokonaisuutta ajatellen ”kehittämisohjelma” ei kuitenkaan ole ainoa tukimuoto ja projektiin osallistuneita tahoja tuetaan merkittävissä määrin julkisilla varoilla. Kuten niin usein vähemmistöpolitiikassa, korruption juuret ovat siis syvällä.

  http://www.minedu.fi/export/sites/default/OPM/Nuoriso/nuorisotyon_avustukset/kehittamisohjelma/myonnetyt/LANUKErahoituksen_saaneet_2013.pdf

  http://www.minedu.fi/export/sites/default/OPM/Nuoriso/nuorisotyon_avustukset/kehittamisohjelma/myonnetyt/LANUKErahoituksen_saaneet_2014.pdf

  http://www.okm.fi/handle404?exporturi=/export/sites/default/OPM/Nuoriso/nuorisotyon_avustukset/kehittamisohjelma/liitteet/LANUKE_pxtxkset_2015.pdf

  (Viimeinen linkki:)Pikainen listan silmäily ja nopea laskutoimitus johtaa johtopäätökseen, että karkeasti arvioiden puolet kokonaistuesta jaettiin suoraan erilaisten vähemmistöjen eturyhmille. Tämä antaa selkeän kuvan siitä, mikä on ollut Pia Viitasen ministeriön näkemys ”koulutukseen, työllisyyteen, toimeentuloon, terveyteen, aktiiviseen kansalaisuuteen ja sosiaaliseen vahvistamiseen, asumiseen, yrittäjyyteen, asevelvollisuuteen ja siviilipalveluun sekä muihin lapsia ja nuoria koskevista ajankohtaisista asioista”.

  Vertailun vuoksi summa vastaa yhden homekoulun kunnostamiseen annettavaa valtionavustusta, mutta kyse ei kuitenkaan ole pikkurahasta. Tuolla rahalla kustannettaisiin kuukaudeksi 600 lapsen päivähoito, 500-10 500 lääkärissä käyntiä, 850 kaihileikkausta, yli 2 000 sairaalapäivää tai 75 polvileikkausta. Jos kyseinen summa kohdennettaisiin kuntalaisten noista palveluista maksaman summan poistoon, tuolla rahalla saisi kansalainen ilmaiseksi 2 400-26 000 lasta päivähoitoon kuukaudeksi, 21 500 pääsisi maksutta lääkäriin, 7 400 pääsisi kaihileikkaukseen, 18 500 voisi viettää päivän sairaalassa tai 3 700 pääsisi polvileikkaukseen.

  Kyse oli nyt vain yhden valtion tukiohjelman nimissä annetuista tuista ja ilmeisen selvästä harkinnanpuutteesta tukia myönnettäessä. Pikkulapsille ei tarvitse homosatuja kertoa. Olihan siellä toki 100 000 myönnetty myös homonuorten mielenterveys- ja päihdetyöhön, mutta ei sekään mitään hyväntekeväisyyttä ole ja kaiken järjen mukaan he kuuluvat samojen mielenterveys- ja päihdepalveluiden piiriin kuin kaikki muutkin. Kyse on ongelmaisten nuorten aivopesusta eikä mistään muusta.

  Homojärjestöjen toiminta on sitä paitsi ekspansiivista. Pelkästään Setan vuoden 2015 toimintasuunnitelmaan kuuluu saadun tuen kaksinkertaistaminen tämän kuluvan vuoden aikana ja yleiseksi päämääräksi on asetettu anarkian edistäminen. Otetaan esimerkiksi Raha-automaattiyhdistyksen homojärjestöille antama tuki tähän väliin. Vuonna 2011 Sateenkaariperheet Ry sai 16 000 euroa. Tämän vuoden summa on 350 000 euroa. Vuosina 2010-2015 RAY:n tuki on pompannut nollasta satoihin tuhansiin ja tukea on maksettu yli miljoonan euron edestä. Seta Ry sai vuonna 2010 tukea 440 000 euroa ja tänä vuonna 616 000 euroa eli kasvua tässäkin on yli puolet. Tämän lisäksi esimerkiksi Setan alajärjestö Pirkanmaalta sai vuonna 2013 nolla euroa mutta tänä vuonna jo 105 000 euroa. Vuosina 2010-2015 Seta sai RAY:n tukea yli kolme miljoonaa euroa ja tukien kuppaaminen tulee jatkossa vain kiihtymään.”

  Juutalainen täystuho etenee. Vähemmistöt ovat kaiki kaikessa, enemmistö tuhotaan. Erityisesti homoilua suositaan.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 5. Lisää: ”Opetus- ja kulttuuriministeriö on jälleen jäänyt kiinni kyseenalaisesta tukipolitiikasta:

  ”Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi vuodelle 2015 enemmän tukea Aseistakieltäytyjäliitolle kuin Varusmiesliitolle.

  Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi 11,5 miljoonaa euroa avustuksina nuorisojärjestöille vuoden 2015 toimintaan. Veikkausvoittovaroista myönnettäviä avustuksia sai yhteensä 69 järjestöä.

  Iltalehti on saanut huolestuneita yhteydenottoja lukijoilta, jotka ihmettelevät, minkä takia ministeriö on myöntänyt enemmän tukea Aseistakieltäytyjäliitolle kuin Varusmiesliitolle. Aseistakieltäytyjäliitto sai avustusta peräti 52 000 euroa, kun Varusmiesliitolle avustusta riitti ainoastaan 38 600 euroa.”

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat