Sokeiden maassa yksisilmäinen sionisti on kuningas

Seuraavan kerran, kun näet dokumentin tai elokuvan Britannian suurenmoisista voittoista toisessa maailmansodassa (taistelu Britanniasta, El-Alameinin taistelu, Normandian maihinnousu..) muista, minkä vuoksi he todellisuudessa taistelivat!

Kaksi maailmansotaa ”vapauden” puolesta. Sen vuoksi nämä miehet ja naiset kuolivat. He kääntyisivät haudassaan, jos kuulisivat nykyhetken tapahtumista. Hitler oli sittenkin oikeassa!

Useimmat amerikkalaiset ja eurooppalaiset eivät ymmärrä, ketkä ovat vastuussa monikulttuurisuudesta, avoimien rajojen politiikasta, feminismistä, Euroopan unionista, kulttuurimarxismista sekä käsitteistä, kuten ”valkoinen etuoikeus” (white privilege) ja niistä käytännöistä, jotka tulevat johtamaan länsimaiden perikatoon.

Sekä koulut että valtamediat suorastaan tursuavat holokaustiuskontunnustusta. Valkoisten ei haluta edes ajattelevan sellaista mahdollisuutta, että vaikutusvaltaisilla juutalaisjärjestöillä voisi olla jotain tekemistä nykyisen yhteiskuntajärjestyksen synnyssä. Johdatus kulttuurivallankumoukseen… marxismi on kiertoilmaisu rotusodalle valkoisia vastaan!

 

Kulttuurimarxismi

Liberalismi ja monikulttuurisuus ovat aatteita, joiden synnyssä juutalaistaustaisilla ajattelijoilla ja antropologeilla on ollut merkittävä rooli. Ne ovat sionismin sukulaisaatteita.

Fabian Societyn vaakuna
Fabian Societyn vaakuna

Kulttuurimarxismi ja poliittinen korrektius ovat yhteenliittymien, kuten Frankfurtin koulukunnan, Tavistock Instituutin sekä Fabianistisen koulukunnan kehittämiä huijauskeinoja, jotka kehitettiin toisen maailmansodan jälkeen.

Euroopan ja Yhdysvalloissa syntyneiden, juutalaistaustaisten liikkeiden kumouksellisen luonteen tutkimiseksi voin suositella Kevin MacDonaldin kirjaa Kritiikin kulttuuri: Evolutiivinen analyysi juutalaisten osallisuudesta 1900-luvun älymystön ja politiikan liikkeisiin.

Rotujen olemassaolon kiistäminen on lähtöisin antropologi Franz Boasin ja hänen juutalaispainotteisen ystäväpiirinsä aivotuksista.

Kaikki nykyvasemmistolaiset käsitteet, kuten sulatusuuni (melting pot), tasa-arvo (equality), vapautuminen (liberation) [sukupuolirooleista Suom. huom.], rasismi, repressio, sorto (oppression), tai näkemykset ”valkoisten etuoikeuksista” (white privilege) ja siitä, ettei ”rotuja ole olemassa” ovat juutalaistaustaisten vaikuttajien valtavirtaistamia. Täytyy muistaa, että nykyään myös ”konservatiivien” ideologia sisältää samoja elementtejä.

Yhdysvaltojen ”edistykselliset” ajattelijat ovat samankaltaisia kuin muissa liberaalidemokratioissa, mikä ei ole silkkaa sattumaa. Näitä maita ovat Britannia, Australia, Ranska, Saksa, Irlanti, Espanja, Kreikka ja Ruotsi. Kaikkien maiden politiikan takana ovat samat kulttuurimarxistiset monikulttuurisuutta edistävät kansakunnan turmelijat.

 

Kuka vaatii monikulttuurisuutta?

Kansakuntien itsenäisyys ei ole yhteensovitettavissa ”edistyksellisten” tavoitteiden kanssa. Kansallismielisyys on vastamyrkky kulttuurimarxilaiseen syöpään. Liberalismi on mielenhäiriöksi verrattava tajunnantila. Kulttuurimarxistit vihaavat valkoisia, mutta monet valkoiset ovat liian typeriä ymmärtämään sitä. Monikulttuurisuus… Uskooko joku sen todella toimivan?

”Vallankumousta ei tehdä asein, muutos tulee tapahtumaan pikkuhiljaa, vuosi vuodelta, sukupolvi sukupolvelta. Solutamme heidän koulutusjärjestelmänsä sekä poliittiset instituutionsa, teemme niistä hiljalleen marxilaisuuden pesäkkeitä, siirtyessämme ajan myötä kansainväliseen egalitarismiin.” -Max Horkheimer, Frankfurtin koulukuntaa edustava juutalaistaustainen kommunisti

Amerikan juutalaiskomitea myönsi juutalaisten hallitsevan sekä Euroopan että Yhdysvaltojen maahanmuuttopolitiikkaa, mutta vannovan puhtaan, juutalaisen Israelin puolesta. Senaattori Jacob Javits totesi: ”AJC on avannut maahanmuuttoportit Amerikkaan ja Eurooppaan.”

”Ehkäpä seuraavan sukupolven aikana, optimistisen ennusteen mukaan, juutalaisyhteisö onnistuu hajoittamaan ja hallitsemaan, sekä astumaan otollisiin asemiin turvatakseen tavoitteidensa toteutumisen.” -Stephen Steinlight, ”The Jewish Stake in America’s Changing Demography.” Center for Immigration Studies, lokakuu, 2001.

Yhdysvalloissa maahanmuuton tuputtaminen on ollut perinteisesti sionistien heiniä, minkä he itsekin ovat myöntäneet. Hae Jewish Daily Forward -lehdestä hakusanalla ’maahanmuutto’, niin näet kuinka suuri osa juutalaistaustaisista tukee maahanmuuttoa Yhdysvaltoihin. Englannin suurin maahanmuuttoaalto iski juuri silloin, kun juutalaistaustainen henkilö oli Labour-puolueen maahanmuuttoministerinä.

Britannian parlamentin 650 edustajasta 40 on juutalaistaustaisia.

Pääministeri, oppositiojohtaja ja puhemies ovat juutalaistaustaisia sekä ydinaseista vastaava ministeri on itse julistautunut Israelin agentiksi. 90 % edustajista on allekirjoittanut Israel-myönteisen vetoomuksen. Yksi Labour-puolueen tuleva edustaja työskentelee tällä hetkellä Israel-lobbaajana.

Nämä sionistit ovat vuoden Yhdysvalloissa vuoden 1965 maahanmuuttolain takana:

 • Senaattori Jacob Javits (New York)
 • Kongressiedustaja Emanuel Celler (New York)
 • Leo Pfeffer (Amerikan juutalaiskongressin entinen presidentti)
 • Norman Podhoretz (Kirjailija ja Ulkoasiain neuvoston jäsen)

Useilla juutalaistaustaisilla kansalaisjärjestöillä, lobbaajilla, lehdillä ja poliitikoilla on merkittävän suuri rooli vihapuhelakien, monikulttuurisuuden, massamaahanmuuton, epäkansallistamisen, perinteisten arvojen vastaisessa kulttuuritaistelussa sekä muussa vastaavassa toiminnassa.

Tunnetut juutalaistaustaiset järjestöt ovat siis ajaneet läpi joukon liberaaleja maahanmuuttolakeja ja ovat näin osaltaan vastuussa jokaisen länsimaisen valtion maahanmuuttopolitiikasta. Lait on suunniteltu yhdessä tuumin Maailman juutalaiskongressin (the World Jewish Congress), Heprealaisen maahanmuuttoapuyhdistyksen (the Hebrew Immigrant Aid Society) ja B’nai B’rith –järjestön kesken.

Lobbaajat hallitsevat myös suuria tiedotusvälineitä, eikä mediaa seuraavilla ihmisillä keskimäärin ole kykyä kriittiseen ajatteluun. He toimivat tasan niin, kuin mediassa esitetyt hahmot toimivat. Se, kuka hallitsee mediaa, voi uskotella minkä tahansa olevan normaalia, tavallinen kansa kyllä uskoo.

 

Onko ”rasismi” paha asia?

”Rasistiksi” syyttely on hyvin normaalin ilmiön, omiensa suosimisen, patologisointia. Kaikilla biologisilla elämänmuodoilla on sisä- ja ulkoryhmänsä, bakteereista ylöspäin. Näin luonto toimii.

Muun muassa Kevin MacDonaldin mukaan vahva sisäryhmäajattelu on pitänyt juutalaiset yhdessä näinkin kauan, vaikkei heillä ole aina ollut omaa valtiota. Nykyään kulttuurimarxilaiset nimittävät kuitenkin samaa vaistoa ”rasismiksi”, mikäli se ilmenee ei-juutalaisten keskuudessa.

Leon Trotskya esittävä hahmo bolshevismin vastaisessa propagandakuvassa.
Leon Trotskya esittävä hahmo bolshevismin vastaisessa propagandakuvassa.

Kyseessä ei ole mitään muuta kuin vanha kommunistinen vedätys. Rasismi-termin keksi pahamaineinen juutalaiskommunisti Leon Trotsky (Lev Bronstein).

Rasismi ei olisi ongelma, jos etnisesti homogeenisia kansakuntia ei yritettäisi sekoittaa massamaahanmuuton avulla. Rasismi on ongelman oire, monikulttuurisuus ja -rotuisuus ovat itse ongelmia. Et voi poistaa oireita tai peittää niitä, ja olettaa taudin paranevan. Ihmiset muodostavat heimokeskeisiä yhteiskuntia.

”Tulevaisuuden fasisteja tullaan kutsumaan antifasisteiksi” -Winston Churchill

Kun kulttuurimarxistit alkoivat puskea läpi massiivista maahanmuuttoa kolmannesta maailmasta Yhdysvaltoihin, tiesivät he etukäteen, ettei suurin osa valkoisista tulisi pitämään siitä. Näin ollen he kehittivät ”poliittisen korrektiuden” käsitteen. Toisin sanoen: valkoiset pelotellaan hiljaisiksi ”rasistin”, ”kiihkoilijan” tai ”muukalaisvihamielisen” leiman uhalla.

 

EU ja monikulttuurisuus

Juhlistamalla ”monimuotoisuutta” mediassa valkoiset huijataan uskomaan, että kolmannesta maailmasta saapuva maahanmuutto on hyödyksi lännelle. Monikulttuurisuus on kulttuurillista kommunismia. Poliittista korrektiutta hyödynnetään sen levittämisessä sekä pakkosyöttämisessä, ruokkimalla ihmisten häpeän- ja syyllisyydentunnetta.

Mutta miksi juutalaistaustaiset lobbaajat ja AJC:n kaltiaset kansalaisjärjestöt olisivat tietoisesti tuoneet islaminuskon ja muslimit länsimaihin? He tietävät vallan hyvin, kuinka islamin pyhät tekstit suhtautuvat länsimaiseen elämäntapaan.
kaytannon_idealismi

Niin sanotun Kalergi-suunnitelman tarkoituksena on toteuttaa eurooppalaisten rotujen kansanmurha kaikkialla maailmassa, sekä luoda uusi, helposti hallittava sekarotu. Euroopan unioni on Kalergin käsialaa, sen alullepanon rahoittivat Warburg, Baruch ja Rothchild. Tietänette heidän taustansa.

Vapaamuurarisivustot ovat vahvistaneet tämän, juhlistaen suunnitelmaa vapaamuurarien voittona.

EU on kulttuurimarxistinen liittovaltio numero kaksi. Yhdysvallat on ensimmäisellä sijalla. He laativat suunnitelman. He rahoittivat sen. Nyt on täytäntöönpanon aika.

Lukekaa Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergin, Euroopan unionin pääarkkitehdin, kirja Käytännön idealismi (Praktischer Idealismus). Kirjassa kuvataan yksityiskohtaisesti, kuinka eurooppalaiset tulevat sekoittumaan mustien ja arabien kanssa, ja juutalaisista tulee uusia hallitsijoita.

Rothschildit rahoittivat pirullisen suunnitelman, joka otettiin käyttöön Rothschild-Kalergilaisena, paneurooppalaisena suurvaltana, Euroopan unionina. Heidän ennaltamäärättynä tavoitteenaan on tuhota valkoinen rotu massamaahanmuuton ja seka-avioliittojen keinoin, lopputuloksena alemman älykkyysosamäärän omaava ”euraasialais-negroidinen” rotu.

Juutalaiset, joita Kalergi nimittää Euroopan ”uudeksi aateliksi”, hallitsivat hänen unelmissaan tätä uutta ja säyseämpää rotua. Lue maasi historiasta ja katso, ketkä ovat edistäneet rajojen aukaisua ja massamaahanmuuton lisäämistä. Meidät halutaan sekoittaa tummempien rotujen kanssa. Kun kaikki Euroopan kansat on sekoitettu, alkuperäinen kulttuuri kuolee pois. Näin Brysselistä käsin ohjatun Eurooppalaisen supervallan luominen helpottuu huomattavasti. Nationalismi ei ole enää kapulana eliitin rattaissa.

 

Sekoittuneella kansalla ei ole kulttuuria

Sekoittuneella väellä ei ole kulttuuria (eikä kukaan luo sitä heille), heidän keskimääräinen älykkyysosamäärä on alhainen, mikä on erityisen hyödyllinen piirre hallitsevan luokan kannalta. Merkittävä osa maahanmuuttajista saapuu Eurooppaan köyhistä oloista; he hyväksyvät mielihyvin alemman elintason, mikä on väistämätön seuraus valkoisten sukupuutosta.

Kaukaasialaiset tulevat kokemaan etnisen puhdistuksen. Totta puhuen, useimmat heistä eivät piittaa tippaakaan. Kalergi-suunnitelma tulee toteutumaan, koska me annamme sen toteutua. Valkoiset juhlistavat oman rotunsa kansanmurhaa, sen päätymistä vähemmistöksi omalla mantereellaan. Kuinka selkärangatonta, hampaatonta ja rappeutunutta väkeä meistä onkaan tullut..

Me seuraamme sivusta, kun he tulevat raiskaamaan tyttäremme, tappamaan veljemme sekä viemään talomme ja työpaikkamme. Kirsikkana kakun päälle kaikki, jopa valkoiset itse, tukevat heitä. Painajaismaista.

”Länsimainen sivilisaatio on ainoa sivilisaatio, joka syyttää itseään samalla, kun vihollinen tuhoaa sitä.” -Jacques Barzun

World Jewish Congressin toiminnasta pitää voida kirjoittaa avoimesti.

 

Massamaahanmuutto ja uusi Baabelin torni

Kukaan ei tunnu pitävän ”rasistisena” sitä, että kansainvälisten juutalaisyhteisöjen edustajat tapaavat kerran vuodessa maailman juutalaisneuvoston (WJC) kokouksessa keskustellakseen oman väkensä kansallismielisyydestä! Ovatko he julkisen kritiikin yläpuolella?

Kuvittele tekopyhyyden määrää, kun tunnetut juutalaistaustaiset akateemikot pitävät ”valkoisten etuoikeuksia” käsittelevän konferenssin, vaikka juutalaistaustaiset itse hallitsevat länsimaissa valtamediaa.

Miksi juutalaistaustaiset akateemikot, poliittiset vaikuttajat ja mediapersoonat ovat niin monen ”rasismin” (eli valkoisten) vastaisen kirjoituksen, kirjan, elokuvan, TV-ohjelman, järjestön, lain tai ideologian takana? Miksi monet juutalaistaustaiset vaikuttajat kutsuvat itseään ”valkoisiksi” silloin, kun se on hyödyllistä heille? Ja miksi he vain hieman tämän jälkeen vaativat sionistista politiikkaa ja kansainvälistä tukea juutalaisvaltio Israelille?

Kuka hallitsee mediaa? Klikkaa suuremmaksi.
Kuka hallitsee mediaa? Klikkaa suuremmaksi.

Miksi Amerikan ”kansalaisoikeusliikkeen” vaikuttajista merkittävä osuus on juutalaistaustaisia, vaikka heitä on vain murto-osa väestöstä? Onko kaikki silkkaa yhteensattumaa?

Saksassa ja Ranskassa vaikuttanut juutalaistaustainen poliitikko, Daniel Cohn-Bendit, joka ylpeili kirjassa ja tv-lähetyksessä olevansa pedofiili, sanoi vuosia sitten julkisesti: ”meidän täytyy hukuttaa Saksa maahanmuuton avulla, antaa maahantulijoille äänioikeus, jotta Saksan kansa kukistuu perusteellisesti”.

Vaikuttaa siltä, että suunnitelma etenee odotetulla tavalla: saksalaiset katoavat hitaasti maahanmuuton ja valkoisen väestönkasvun heikkenemisen seurauksena. Cohn-Bendit on yhä arvostettu henkilö Euroopan politiikassa, hän esiintyy usein televisiossa ja hänen herjaavia lausuntoja joutuu kuulemaan radiosta.

 

Miksi monikulttuurisuutta ei sovelleta Israelissa?

Vaikutusvaltaiset sionistiset järjestöt ajoivat läpi vuoden 1965 maahanmuuttolain, mikä johti ei-valkoisten maahanmuuttajien tulvaan. Anti-Defamation League of B’nai B’rith ja Amerikan juutalaiskongressin jäsenet keskustelivat avoimesti tarpeesta tehdä Amerikasta ”monikulttuurinen” 70 vuotta sitten. Nyt samat p*skiaiset kutsuvat meitä rasisteiksi, jos emme pidä, tai edes tiedostamme sen, mitä he ovat tehneet meille! He kutsuvat tätä sosiaaliseksi oikeudenmukaisuudeksi, vaikka tosiasiassa he pelaavat vain omaan pussiinsa.

Mitä sionistit ajattelisivat, jos valkoiset toisivat väkisin arabeja ja afrikkalaisia maahanmuuttajia Israeliin, haukkuisivat heitä ”rasisteiksi”, koska he eivät mukisematta nielisi etnisen- ja kulttuurillisen identiteettinsä hävitystä? Tarvitseeko meidän edes kysyä?

”Luulen antisemitismin nostavan päätään, koska Eurooppa ei ole vielä sopeutunut monikulttuuriseen elämäntapaan. Meillä merkittävä rooli tulevassa muutoksessa, minkä täytyy tapahtua. Eurooppa ei ole vielä oppinut olemaan monikulttuurinen. Euroopan yhteisöt eivät tule olemaan niin monoliittisia kuin menneellä vuosisadalla. Juutalaiset tulevat olemaan muutoksen keskiössä. Se on suuri askel Euroopalle otettavaksi. Heidän yhteisöistään tulee monikulttuurisia sekä meitä juutalaisia paheksutaan johtavan roolimme vuoksi. Mutta ilman tuota roolia ja koko muutosta Eurooppa ei tule selviämään.” –Barbara Lerner Spectre, Yhdysvalloissa syntynyt juutalaisnainen.

Spectre on kivenkova sionisti, hän tukee arabien rasistista sortamista miehitetyn Palestiinan alueella, ja johtaa Paideia – The European Institute for Jewish Studies in Sweden -järjestöä, jota Ruotsin hallitus sekä Wallenberg-säätiö rahoittavat.

Heidän johtamansa One Sweden -järjestön avulla edistetään eurooppalaisten vastaista monikulttuurisuusideologiaa (eli kulttuurimarxismia) meidänkin kotimaissamme.

Raiskaustapausten määrä Ruotsissa on kasvanut 1 500 % vuodesta 1975 alkaen, jolloin avoimen maahanmuuttopolitiikan aikakauden voidaan katsoa alkaneen. YK:n arvion mukaan Ruotsista tulee kehitysmaa lähitulevaisuudessa.

 

Rasismi vai sukupuutto?

”Se, mikä tulee olemaan päämääränämme, tulee olemaan kiistanalainen aine. Tavoitteenamme on huolehtia rodun sekoittumisen tuomasta haasteesta. Haasteesta, joka odottaa meitä 21. vuosisadalla.”

”Ei ole kysymys valinnasta, vaan velvollisuudesta, välttämättömyydestä. Emme voi tehdä toisin, tai löydämme itsemme suurten ongelmien edestä. Meidän täytyy muuttua; siksi muutoksen tulee tapahtua.”

”Tulemme muuttamaan kaiken yhdellä kertaa. Liiketoiminnassa, hallinnossa, koulutusjärjestelmässä ja poliittisissa puolueissa. Sidomme itsemme tulosvastuuseen. Mikäli vapaaehtoisuus ei toimi Tasavallan hyväksi, hallituksen on käytettävä kovempia keinoja.”

–Nicolas Sarkozy, Ranskan juutalaistaustainen presidentti; 17.12.2008

”Euroopan islamisaatio on hyvä asia.” -Rabbi Baruch Efrati

Oikein sovellettuna ”rasismi” on hyvä asia. Rasismia voidaan pitää selviytymismekanismina. Hyväksyn jopa hypoteesin, jonka mukaan perimä vaikuttaa ihmisen rasistisuuden tasoon. Niillä henkilöillä, joilla on enemmän rasismille altistavia geenejä, tietoisuus omasta itsestään ja yhteisöstään auttaa heitä välttelemään niitä, jotka eivät ole heidän kaltaisiaan – ja näin välttämään sekoittumisen.

Älykkyys on osittain sitä, että kykenee huomaamaan eroja, jotka jäävät vähemmän älykkäiltä huomaamatta. Tietoisuuden tasoltaan alkeellisempi eliö voi nähdä metsän täydeltä puita ja luokitella ne mielessään yhteen ja samaan kategoriaan. Älykäs tiedostaa heti, että puiden välillä on eroja, millaisia eroja, ja mitkä erot ovat haitallisia ja mitkä eivät. Tämä on verrattavissa rasismin oikeaoppiseen määritelmään.

Rasismin käsitettä käytetään lyömäaseena jokaista etnistä tai rodullista ryhmää vastaan, jotta he alistuisivat ja sallisivat sekoittumisen kautta koituvan kansanmurhan.

Termiä ”rasisti” käytetään omaa kansaansa, maataan ja kulttuuriaan puolustavien häpäisemiseen ja syyllistämiseen. Jos osallistut maahanmuuttokriittiseen protestiin, olet rasisti… Kuinka pirullinen taktiikka! Maansa ja kulttuurinsa suojelemisessa laittomasti maahan tunkeutuvilta miehittäjiltä ei ole mitään väärää. Meistä muovataan yhtä ja samaa ruskeaa sekarotua, vailla kulttuuria, historiaa tai perintöä, lukuunottamatta uuden, ”yhden rodun” identiteettiä. On oikeutettua vastustaa nykyistä kehitystä.

 

Monikulttuurinen painajainen

Mikäli kaikki ovat sekarotuisia, kukaan ei välitä juuristaan, kansansa historiasta, perinnöstä tai kulttuurista. On vain säyseää, helposti hallittavaa ihmiskarjaa. Kulutuskulttuuri tarjoaa uuden identiteetin vailla etnisiä juuria tai kosketusta historiallisiin kulttuureihin tai kansallisuuksiin.

Olet vain yksi, orjuutettu maailmankansalainen sionistisessa maailmanjärjestyksessä. Tämän vuoksi Eurooppa, Pohjois-Amerikka, Australia ja muut alueet pyritään hukuttamaan maahanmuutolla kehitysmaista.

Haluamme säilyttää oman kansamme ja kulttuurimme.
Haluamme säilyttää oman kansamme ja kulttuurimme.

Sanoja ”natsi” tai ”uusnatsi” käytetään leimakirveinä toisinajattelijoita vastaan. Kun kommunistit, sosialistit ja sionistit tuntevat olonsa uhatuiksi, he nimittävät vastapuolta sanoilla, kuten ”uusnatsi, rasisti, fasisti, klaanilainen”.

Hollywood loi karikatyyrit, kuten elokuvien KKK-huppupäät, skinheadit ja Hollywood-natsit leimatakseen Kansallissosialistisen Saksan sekä meidät, kansallissosialistista ideologiaa tunnustavat eurooppalaiset. Oikeat kansallissosialistit eivät käyttäytyneet elokuvissa esitetyllä tavalla.

”Rasisti”, ”natsi” ja ”valkoisen ylivallan kannattaja” ovat valkoisten vastaisia herjoja, tarkoituksena estää heitä vastustamasta kansanmurhaan johtavaa politiikkaa.

Eurooppaa johtavat korruptoituneet petturit pelkäävän Kultaista aamunkoittoa juuri tämä vuoksi. He nimittävät puoleen kannattavia ”uusnatseiksi”, etteivät ihmiset pitäisi heistä. Suurin osa aivokuolleista lampaista uskoo nämä pötypuheet.

hitler38272

 

YK on vihollinen

Yhdistyneet kansakunnat on ollut perustamisestaan lähtien yksi kansainvälisen sionismin voimakkaimmista nyrkeistä. YK:n lopullisena tavoitteena on luoda yksi rajaton marxilaisvaltio, jossa sionistit hallitsevat sekarotuista massaa. YK on vastuussa niin sanotuista ”vihapuhe”-lainsäädännöstä, syrjinnän vastaisista laeista, pakolaiskiintiöistä, avointen rajojen politiikasta ja sosiaalidemokraattisista holhousvaltioista ympäri maailman. Mikäli emme kaada tätä vastenmielistä sionistijärjestöä, tulevaisuutemme on vaakalaudalla.

YK:n mielestä Euroopan tulevaisuus on Afrikan jatkeena. ”Gojimin” tulisi lopettaa vastusteleminen ja ottaa avoimin mielin vastaan tulevaisuus kolmannen maailman maana.

En voi olla korostamatta tätä: Yhdistyneet kansakunnat on suurin yksittäinen uhka valkoisen rodun olemassaololle. Se on kansainvälisen sionismin hermokeskus. ”Naisten riettaudesta syntyy rotujen kato; rotujen kadosta menehtyy muisti; muistin menetys johtaa ymmärryksen kaikkoamiseen; tästä versoo – kaikki paha.”

 

Lopuksi

Koittaa vielä aika, jolloin eurooppalaiset lunastavat verenperintönä saamansa maan takaisin itselleen, kun he huomaavat tulleensa kulttuurimarxilaisten pettämiksi.

Kun synnyit, olit kansallissosialisti, sillä syntymäsi hetkellä et ollut vielä erkaantunut luonnosta, vaan olit nöyrä sen edessä. Olet tullut tyhjyyden partaalle, tilanteeseen, jossa elämästä puuttuu päämäärä. On vain tyhjiä nautintoja ja aineellisen hyvän haalimista.

Olet kansallissosialisti, olet kärsinyt vuosikymmenten aikaisesta rappiosta. Aavistat, ettei kaikki ei ole kunnossa maailmassa. Älä sekoita kansallissosialismia ja ”natsismia” keskenään, jälkimmäisen keksivät voittajavallat toisen maailmansodan jälkeen, saadakseen oikean kansallissosialismin näyttämään typerältä ja ohjaamaan ihmiset pois totuudesta.

”Hitler oli oikeassa lähes kaikesta.” -Stanley Kubrick, juutalaistaustainen ohjaaja

Lue aiheesta tarkemmin Kevin MacDonaldin teoksesta: Juutalaisten osuus Amerikan maahanmuuttopolitiikkaan, 1881-1965: Historiallinen katsaus

 

Alkuperäinen artikkeli julkaistu Hofflandia-blogissa. Muistutamme suomalaisia lukijoita, että Magneettimedian artikkeleissa ”sionismi” ei ole ”juutalaisen” synonyymi.

 

Lue myös:
Valkoisten kansanmurhan juuret
Sionismia Israeliin – monikulttuurisuutta Eurooppaan
Helsingin Sanomat, väärinajattelu ja juutalainen mediavalta Pohjoismaissa
Frankfurtin koulukunnan kulttuurimarxismi ja sen yhteys suomalaiseen kulttuuriin

13 kommenttia

 1. Erinomainen kirjoitelma.

  On se ihmeellistä, että Aadolf Hitler hyväksyi aseistetut `juutalaiset` lähelleen. Hänen on täytynyt olla hyvin peloton ja suvaitsevainen. Hänen sotansa kansainvälistä siionismia vastaan oli perusteltua: Niin kuin hän sanoikin jotenkin näin: Tulette näkemään, että olin oikeassa. Osa meistä alkaa jo nähdä.

  Mutta olemme kasvattaneet käärmettä povellamme.

  Puhuessaan toisesta maailmansodasta Elie (`Ihmiskunnan sanansaattaja`) Wiesel lausui näinkin runollisesti: Eivät kaikki uhrit olleet juutalaisia, mutta kaikki juutalaiset olivat uhreja.

  Sen sijaan rabbi Marvin Hier, Simon Wiesenthal-instituutin johtaja, tuleekin jo vähän vastaan ja puhuu tähän tapaan: Mikäli juutalaisia palveli Hitlerin sotavoimissa ja he tiesivät mitä oli tapahtumassa, eivätkä tehneet mitään yrityksiä ihmishenkien pelastamiseksi, niin tätä ei voi hyväksyä ja se olisi kunniatonta.

  Kuitenkin tuhansia juutalaista syntyperää olevia miehiä ja satoja ns. täysjuutalaisia palveli Saksan armeijassa. He olivat yleisesti tiedossa ja esimerkiksi Adolf Hitler ja Herman Göring & Al hyväksyivät heidät.

  Itse asiassa toisen maailmansodan aikana kansallissosialistisen Saksan sotavoimissa (Wehrmacht) palveli noin 150 000 juutalaista. Osa heistä oli palkittu arvostetuilla mitaleilla ja useat heistä olivat korkeissa sotilasarvoissa kuten:

  `Two field marshals, (God knows how many Jews they killed)
  Fifteen generals, (God knows how many Jews they killed)
  Two full generals, (God knows how many Jews they killed)
  Eight lieutenant generals, (God knows how many Jews they killed)
  Five major generals, ”commanding up to 100,000 troops. (God only knows how many Jews they killed)`:

  Näin todistaa juutalainen Cambridgen Yliopiston tutkija Bryan Mark Brigg.
  http://just-another-inside-job.blogspot.fi/2007/04/150-000-jews-in-hitlers-army.html

  Bryan Mark Rigg:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Bryan_Mark_Rigg

  Hitler’s Jewish Soldiers Bryan Mark Rigg CSPAN 22 July 2003:

  ‘Jewish’ Senior Officers In Hitler’s Army: Erhard Milch, Wilhelm Keitel, Walther von Brauchitsch, Erich Raeder, and Maximilian von Weichs:
  https://rafzen.wordpress.com/2013/02/16/jewish-senior-officers-in-hitlers-army-erhard-milch-wilhelm-keitel-walther-von-brauchitsch-erich-raeder-and-maximilian-von-weichs/

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 2. Todella hyvä tietoisku tuo lähettämäsi alaston totuus.

  Auschwitz-museon uhrimäärää pudotettiin jyrkästi alkuperäisestä:
  https://socioecohistory.files.wordpress.com/2011/03/auschwitz_b4nafter_1989.jpg

  Syy tähän oli maailman almanakkojen julkaisussa, joissa `juutalaisen` väestön määrän osoitettiin kasvaneen vuosivälillä 1935-1945. Lisäksi Punaisen Ristin tutkimusten mukaan internoituja menehtyi kaikissa saksalaisissa leireissä yhteensä noin 270 000. Oikea luku lienee paljon pienempi mitä ns. `juutalaisiin` menehtyneisiin tulee. Hehän menehtyivät etupäässä pilkkukuumeeseen.

  Tämän lisäksi yleisesti pidetään mahdottomana 6 000 000 kuolleen tuhkaamista kaasukammioissa. Ja kaiken lisäksi holocaustista selvinneiden survalistien todistukset ovat osoittautuneet yksi toisensa jälkeen kieli poskessa livertelyksi.

  Seuraavassa kirjoituksessa mennään hieman syvemmälle tutkittaessa tehtailtua okkulttista uskontoa nimeltä `holocaust` ja sen väitettyä 6 000 000 `juutalaisen` polttouhria. Väitetty valhe ulottuu ikävä kyllä juuriin ja ytimiin eli siihen epätoteen, että nykyajan `juutalaisilla` tarkoitettaisiin samaa kuin Vanhan Liiton israelilaisilla.
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/09/kabalistic-occult-origins-and-purpose.html

  Mutta tässä vastatietoisku:

  Seuraavassa kuvasarjassa esimerkiksi ensimmäiset kaksi vasemmanpuoleista kuvaa (ylempi ja alempi).
  https://www.google.com/search?hl=fi&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1097&bih=563&q=auschwitz+museum+shoes&oq=auschwitz+museum+shoes&gs_l=img.3..0i19.2425.14293.0.15542.22.15.0.7.7.0.27.261.15.15.0….0…1ac.1.64.img..0.22.308.tYLRl36dGI4

  Käydessäsi museossa tai katsellessasi näitä kuvia kannattaa kiinnittää huomiota siihen tosiasiaan, että kenkänäyttelytilan lattiaa on kallistettu melko jyrkästi kohti kattoa eli popoja ei olekaan niin paljon kun näyttäisi. Nämä illusionistit ovat taitavia liioittelemaan asioita kuin asioita.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 3. Juutalaiset murhasivat ukrainalaisia myös 1918-1952:

  http://christogenea.org/podcasts/holodomor-terror-famines-ukraine

  Todella informatiivinen podcast. Kannattaa kuunnella. Stalin sanoi suoraan, että uskoi Lazar Kaganin juutalaisena kykenevän todella tunnottomasti eliminoimaan juurineen ”ukrainalaisen nationalismin”.

  Uusi Ukraina on ollut Venäjän saappaan alla, mutta myös Lännen, koko itsenäisyyden ajan 1991-. Tämän vuoksi Ukraina on pitänyt yllättävän vähän ääntä bilshevismin ajan kansanmurhista Ukrainassa. Puolalle on jonkinlainen uhrin rooli sallittu myös kommunismin suhteen, mutta on senkin Katyn-muisteluksia padottu myös Lännessä.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. Propagandaministeri oli aivan oikeassa julistaessaan: `Kun toistaa samaa suurta valhetta riittävän usein, siihen aletaan uskoa` (Josef Goebbels).

  Seuraavassa virallistetussa kronologiassa käy selville kuinka Auschwitz-Birkenaun uhrilukua on pienennetty kaiken aikaa.

  Virallisten Ranskalaisten dokumenttien mukaan: julkistettiin 20.4.1978 LeMonde lehdessä;
  Uhrimäärä: 8 000 000 tuhottua `juutalaista`.
  Ensimmäisen kerran Auschwitz-Birkenaun muistolaatta kaasukammion muistomerkillä, joka sittemmin poistettiin Puolan hallituksen toimesta;
  Uhrimäärä: 5 000 000 tuhottua `juutalaista`.
  Auschwitzin komentajan Rudolf Hössin `kuulusteluissa` saadun tunnustuksen ja kirjallisen lausunnon mukaan, vähän ennen kuin hän teki itsemurhan;
  Uhrimäärä: 4 000 000 tuhottua `juutalaista`.
  Jerusalemissa sijaitsevan hebrealaisen Yliopiston, ` Institute for Contemporary Jewry`, johtajan Jehuda Bauerin mukaan;
  Uhrimäärä: 3 000 000 tuhottua `juutalaista`.
  Syyskuussa 1989 La-Monde lehden mukaan;
  Uhrimäärä: 1 600 000 tuhottua `juutalaista`.
  Holocausti-tutkijan professori Raul Hilbergin kirjoittaman kirjan `The Annihilation of European Jewry,_2nd.ed.1988` mukaan;
  Uhrimäärä: 1 433 000 tuhottua `juutalaista`.
  Puolalaisten historioitsijoiden Heinäkuussa 1990 antaman julkisen ilmoituksen mukaan;
  Uhrimäärä: 1 250 000 tuhottua `juutalaista`.
  Gerald Reitlingerin teoksen ` Die Endlbsun` mukaan;
  Uhrimäärä: 1 100 000 tuhottua `juutalaista`.
  Neuvostoliiton presidentin Mihail Gorbatsovin, syksyllä 1989, julkisuudelle avaaman Neuvostoliiton arkistotietojen täydellisen rekisterin mukaan, Auschwitzissä tapahtuneista kuolemista;
  Uhrimäärä: 74 000 tuhottua `juutalaista`.

  Tässä lähde:
  https://mynameisjoecortina.wordpress.com/2009/10/13/the-jew-holocaust-%E2%80%93-historys-biggest-fraud-undeniable-proof-of-the-biggest-lie-of-the-century/

  On ehdotettu, että edellisen kronologian tunnuslukujen pienentäminen alkoi maailman almanakkojen esittämän todisteen tullessa yleisempään tietoisuuteen. Ja sitä mukaa kuin uusia todisteita holocaustin mahdottomuudesta ilmaantui julkisuuteen ja siten tuli yleisesti vahvistetuksi, tunnuslukuja pienennettiin edelleen.

  Seuraavassa lähteessä kysytään: Mikäli juutalaisia menehtyi holocaustissa 6 000 000 niin voisitko selittää tämän!

  Maailman juutalainen väestö vuonna ,,,:

  World Almanac, 1933 s. 419 yhteensä 15 316 359.
  World Almanac, 1936 s. 748 yhteensä 15 753 633.
  World Almanac, 1938 s. 510 yhteensä 15 748 091.
  World Almanac, 1940 s. 129 yhteensä 15 319 359.
  World Almanac, 1949 s. 289 yhteensä 15 713 638.

  Vuonna 1949 juutalaisia oli 394 279 enemmän kuin vuonna 1940.

  Lähde:
  Ccfiile:
  http://ccfiile.com/Holocaust_Liars.html

  Tämähän menee kuin taannoisessa Suomen hiihtoliiton hemo-hess oikeudenkäynnissä, jossa paljastettiin asioita vain sitä mukaa kuin todistetusti kusahdettiin ja vasta sitten tunnustettiin, kunnes koko remmi, suurempia tekijöitä lukuun ottamatta, saivat sanktionsa.

  Seuraava listaus on jo suoraan sanottuna tragi-koominen. Tragedian siitä tekee todistajalausuntojen todistettu ja ilmeinen vilpillisyys. Koomisen siitä tekee valheen esittäjän valheen naurettavuus. Hehän nauravat teille sisäpiirissään kippurassa, koska helppoa fyffeä tulee ovista ja ikkunoista.

  Mutta surullisen siitä tekee harhaanjohdettujen herkkäuskoisuus. Kuinka ihmeessä heidät voidaan pettää tällaiseen, vaikka monet holocaustista selvinneistä satumaakareista ovat jo tunnustaneet valehdelleensa, niin he pitävät yhä heidän valheitaan yllä.

  Alla olevassa listassa etunimen jälkeen (suluissa) on tunniste, josta holokausti-ilveilijän parhaiten tunnistaa. Kun totuus alkaa paljastua, niin aluksi teitä naurattaa kuin naurulokkia, mutta lopuksi hymy hyytyy ja teitä alkaa joko säälittää tai te joudutte vihantunteen valtaan.

  Seuraavassa esitetyt valhetodistajat eivät edusta kuin murto-osaa siitä massiivisesta määrästä dokumentoituja valheiden esittäjiä ja heidän valheitaan.

  Misha (`Surviving With Wolves`) Defonseca:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Misha_Defonseca
  Herman (`Angel at the Fence`) Rosenblat:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Herman_Rosenblat
  Binjamin (`Fragments`) Wilkomirski:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Binjamin_Wilkomirski
  Martin (`For Those I Loved`) Gray:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Gray_(Holocaust_survivor)
  Elie (`Night`) Wiesel:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Elie_Wiesel
  Anne (`Diary`) Frank:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Anne_Frank
  Thomas (`Schindler`s List`) Keneally:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Thomas_Keneally
  Bernard (`Stolen Soul`) Holstein:
  http://www.fpp.co.uk/Auschwitz/docs/fake/WA_SundayTimes_301004.html
  Olga (`Five Shimneys`) Lengyel:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Olga_Lengyel
  Denis (`The man who broke into Auschwitz`) Avery:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1235566/How-British-PoW-swapped-uniforms-sneak-IN-Auschwitz-Jewish-pal-slip-out.html
  Jerzy (`The Painted Bird`) Kosinski:
  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Painted_Bird
  Simon (`Natzi Hunter`) Wiesenthal:
  http://www.thejc.com/comment/columnists/it-right-expose-wiesenthal
  Enric (`Memories of Hell`) Marco:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Enric_Marco
  Irene (`The Fifth Diamond`) Zisblatt:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/11/irene-zisblatts-incredible-hoaxacaust.html
  Moshe (`Surviving the horror`) Peer:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2010/04/moshe-peers-astounding-holy-shoah-tale.html
  William (`Holocaust Memorial Museum `) Lowenberg:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/12/william-lowenbergs-astounding-holy-hoax.html
  Arnold (`Storyteller`) Friedman:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2011/10/arnold-friedmans-tale-mengele-liked-to.html
  Joseph (`Wars Worst Horror Babies as Footballs`) Hertz:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2013/04/most-horrific-holy-hoax-tale-yet-per.html
  Yankel (`Babies torn in half`) Wiernik:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/11/year-in-treblinka-by-by-yankel-wiernik.html
  Jack (`Germans forced jew to drink father’s blood`) Fishbein:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2014/05/jack-fishbeins-wild-hallowed-hoax-tale.html
  Jews claim they were genocided at Auschwitz by rail cars that dumped people directly into the ovens:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2011/05/jews-were-genocided-at-auschwitz-by.html
  Leon (`Ate Lunch on Top of Corpses`) Wells:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2010/01/testimony-from-eichmann-trial-by-leon.html
  Rivka (`Escaped Biting Jew Corpses`) Yosselevska:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/10/rivka-yosselevskas-absurd-holy-hoax.html
  Katalin (`Small Pipe `) Weinberger:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/11/katalin-weinbergers-tale-saved-life-of.html
  Yanina (`Jewish Soap`) Cywinska:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2012/12/yaninas-cywinskas-absurd-holyhoax-tale.html
  Abram (`Escaped from the Nazis Five Times`) Piasecki:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/11/abe-prices-holofable-for-three-years.html
  Frida (`Human Skin Used to Make Lampshades`) Herskovits:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2011/04/frida-herskovits-incredible-holocaust.html
  Morris (`Jew Thrown into a Cage with a Bear and an Eagle Every Day`) Hubert:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/10/ny-jews-recall-holohoax-stories-morris.html
  Vasily (`The Hell of Treblinka`) Grossman:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/11/jewish-soviet-psych-warfare.html
  Judith (`Germans Tied Women’s Legs Together to Stop Them from Having Babies`) Perlaki:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/11/judith-perlakis-tale-auschwitz-gas.html
  David (`Nazis Throw Baby Alive into Flames`) Faber:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/11/holo-circuit-star-david-fabers-tale-saw.html
  Eva (`Five Children at a Time Burned Alive`) Olsson:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/11/eva-olssons-ludicrous-holohoax-tale.html
  Yitzhak (`Kidney Removed Without Anaesthetic at Auschwitz`) Ganon:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/12/yitzchak-ganons-tale-mengele-operated.html
  Elane (`Ate Toothpaste and Drank Urine, Had Rats in Hair`) Geller:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2010/01/elane-gellers-tale-survived-on-400.html
  Susan (`Ate Sawdust Salami`) Cernyak-Spatz:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/12/susan-cernyak-spatzs-tale-ate-sawdust.html
  Fania (`Lived in Forest for Almost 2 Years, Sleeping in Pits With Dead Bodies`) Wedro:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/11/fania-wedros-holohoax-survivor-fairy.html
  Max (`Survived ”Several” Nazi Concentration Camps`) Globan:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/11/max-globans-story-we-ate-lunch-on-dead.html
  Fred (`Survive 11 ”Nazi Death Camps” Alive`) Schiefler:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/09/holohoaxer-survivor-speaks-to-arizona.html
  Eva (`Two Twins Sewn Together by Dr. Mengele`) Kor:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/10/todays-sad-holocast-story-from-eva-kor.html
  Emmaly (`Had Tattoo Removed, Slept in Mud and Feces`) Reed:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/12/emmaly-reeds-tale-imprisoned-for-12.html
  Murray (`Bullet Bounced off his Skull`) Goldfinger:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/11/murray-goldfingers-tale-miraculously.html
  Wilhelm (`Photographed the Horrors of Auschwitz, Film Survived Burning in Oven Because it was Flameproof`) Brasse:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/11/wilhelm-brasses-comical-tale.html
  Szmulek (`Shows Kids Animal Figurines ”Made from the Crushed Bones of Jews`) Rozental:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2009/12/steven-ross-sad-tale-to-survive-we-were.html
  Simon (`Mengele Cut the Hump off a Hunchback`) Rozenkier:
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fi/2010/01/simon-rozenkiers-shoah-tale-mengele-cut.html

  Valitettavasti, vaikka saisimme kaadettua koko holokausti-viihdeteollisuuden, emme voittaisi sillä mitään, eivätkä `juutalaiset` häviäisi siinä mitään, koska holokausti-viihdeteollisuus on jo menettänyt käyttöarvonsa. Jatkossa joudumme olemaan paljon pahempien asioiden kanssa tekemisissä.

  `Holocaust survivors: are they victims of the false recovered memories syndrome`?

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Korjaus edelliseen

   Tämä lause: `Auschwitzin komentajan Rudolf Hössin `kuulusteluissa` saadun tunnustuksen ja kirjallisen lausunnon mukaan, vähän ennen kuin hän teki itsemurhan`.

   Nyt meni Rudolfit sekaisin.

   Rudolf Höss ei tehnyt itsemurhaa, vaan hänet hirtettiin. Samoin oli laita Rudolf Hess:in tapauksessa. Myöskään hän ei tehnyt itsemurhaa niin kuin väitettiin, vaan hänet itsemurhattiin.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Toiston merkitys oli havaittu propagandassa todellakin ihan tieteellisellä tasolla jo ennen Goebbelsin aikaa. Varmaan hänkin on voinut todeta asian. Kuitenkin hänen oppinsa hyvästä propagandasta lähti siitä ettäs e on rehellistä. Se perustui totuuteen. Valheiden kanssa pelaavat propagandistit eivät omanneet puhdasta asiaa ja puhtaita aseita. Kuten kaikki vähänkin asioita tarkastelevat voivat huomata, juuri vastapuolen eli juutalaisten propaganda lähtee silkasta valehtelusta. Se perustuu juuri ns. ”ison valheen” tekniikkaan. Tietenkin valheita toistetaan päivästä toiseen. Juurikin isoja valheita ja eniten tietenkin sitä kaikkein isointa. Kuten Rautakaartin johtaja Cordeanu on todennut, juutalainen valta perustuu valehteluun. Kun totuus tulee ilmi, sen liekki sammuu. Valitettavasti tää on vain osa totuudesta ja merkitsee yleensä vain yksilön henkistä vapautumista tai jeräämistä. Yleensä sen tueksi on kuitenkin ennätetty rakentaa väkivaltakoneistot, jotka sitten tulevat hätiin ja brutaalisti koettavat tukahduttaa totuuden esiintulon.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 6. Palaan vielä tähän Junnun havaintoon illuusionisteista. Maailman johtavat taikurit – eivät ne jotka alaa ovat uudistaneet – ovat lähes poikkeuksetta juutalaisia. Illuusion luominen on oma tieteen/taiteen lajinsa (hasbara jne.).

  Tämä olisi Magneettimediallekin kiinnostava jutun aihe. Lääkäri spottaa taudin ja seuraukset pienistä vinkeistä, näin on myös illuusioiden kanssa, oli kyse mistä tahansa illuusiosta.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Repe: ”Toiston merkitys oli havaittu propagandassa todellakin ihan tieteellisellä tasolla jo ennen Goebbelsin aikaa.”

  Kyllä.

  Tässä vielä parempi tekniikka, jolla pääsee lähemmäs ydintä. Vääryys ei ole piilotettavissa. Mutta muuttamalla oikean olemus samanlaiseksi kuin väärän olemus, homma on ratkaistu.

  Tarkennan, eli jos taikuri piilottaa esineen käteensä, hän ei voi tehdä kädellä samoja asioita kuin normaalilla. Jos hän toisen käden toimintoihin ottaa saman logiikan, esinettä piilottava käsi näyttää täysin normaalilta.

  Illuusio on hyvin kiinnostava asia.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Ompas Taikurin hatusta tempaistut pupujussit lisääntyny, kuten niillä yleensäkkin on tapana:

  Seuraavassa lähteessä kysytään: Mikäli juutalaisia menehtyi holocaustissa 6 000 000 niin voisitko selittää tämän!

  Maailman juutalainen väestö vuonna ,,,:

  World Almanac, 1933 s. 419 yhteensä 15 316 359.
  World Almanac, 1936 s. 748 yhteensä 15 753 633.
  World Almanac, 1938 s. 510 yhteensä 15 748 091.
  World Almanac, 1940 s. 129 yhteensä 15 319 359.
  World Almanac, 1949 s. 289 yhteensä 15 713 638.

  Vuonna 1949 juutalaisia oli 394 279 enemmän kuin vuonna 1940.
  Vuonna 1949 Juutalaisia oli 34453 VÄHEMMÄN kuin vuonna 1938
  Lieneekö pilkkukuume niittäny satoa?

  Lähde:
  Ccfiile:

  http://ccfiile.com/Holocaust_Liars.html

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 9. Tai sitten juutalaisten taikurien uraa edistetään ja juuri heistä tehdään megatähtiä Heimon toimesta. Hehän kikesta määräävät.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat