Yleisradio puolustaa pedofiileja

Kuten kulttuurimarxismin vastustajat ovat kauan varoittaneet, erilaisten perversioiden valtavirtaistuminen tulee johtamaan lopulta myös pedofilian ”normalisointiin”. Yle on päättänyt ryhtyä pedofiililiikkeen edelläkävijäksi.

Ylen propaganda-artikkeli ”Tuhansien pedofiilien maa” menee suoraan asiaan: ”Olet teini-ikäinen poika. Muut ikäisesi ihastuvat luokkakavereihin ja aikuisiin. Itse haaveilet seksistä pikkupoikien kanssa. Mitä teet?”

Yle haastatteli artikkelia varten kahta pedofiilia, jotka väittävät, etteivät he ole koskaan sekaantuneet lapsiin. Koko artikkelin ajan lukijoille hoetaan, kuinka ahdistuneita pedofiilit ovat. Aivan kuin pedofiilit itse olisivatkin todellisia ”uhreja”.

Yle väittää, että pedofiilit voivat olla vaarallisia tai vaarattomia lapsen kannalta siinä missä terveet heteromiehet voivat olla vaarallisia tai vaarattomia naisten kannalta:

”Monet pedofiilit ymmärtävät ilmeisen: seksi aikuisen ja lapsen välillä on lapselle traumaattista ja vaarallista. Pedofiili ei ole automaattisesti vaaraksi lapsille, samalla tavalla kuin jokainen heteromies ei ole automaattisesti vaaraksi naisille.”

Veronmaksajien rahoittama media pyrkii siis normalisoimaan pedofilian rinnastamalla sen heteroseksuaalisuuteen. Siinä sivussa Yle lietsoo myös feminististä miesvihaa.

Kulttuurimarxistit ovat tunnettuja siitä, että he pyrkivät valtavirtaistamaan sairaita ja tuhoisia ilmiöitä keksimällä niille neutraaleja tai monimutkaisia kiertoilmaisuja. Ylen artikkelissa vilisevätkin termit, kuten ”erikoinen seksuaalisuus”, ”pedofiiliset taipumukset”, ”lapsikohteinen seksuaalisuus” ja ”seksuaalinen akti”.

Yle kritisoi valtakulttuuria siitä, että meillä on ”ennakkoluuloja” pedofiileja kohtaan, mikä ajaa pedofiilit tuhoisaan käytökseen. Valkoinen heteroseksuaali on siis jälleen narratiivin ”pahis” ja yhteiskunnan todelliset tuhoavat voimat pelkkiä ”uhreja”. Artikkelissa kauhistellaan lapsivideoita Internetiin linkittävien pedofiilien saamia uhkausviestejä.

Kansallismieliset polttivat homolobbaajien sateenkaarimonumentin Puolassa.
Kansallismieliset polttivat homolobbaajien sateenkaarimonumentin Puolassa.

Yle vastustaa ”lynkkausmielialaa”

”Mikä olisi ok? Riippuu paljon iästä. Jos lapsi tekisi aloitteen, hän varmaan haluaisi kokeilla jotain. Jos se ei sitten olisikaan sitä, mitä hän kuvittelee, sitten pitäisi lopettaa,” pedofiili kertoo Ylen lukijoille.

”Asiasta kertominen edes läheisille ihmisille vaatisi sellaisen ilmapiirin, missä sana pedofiili ei saisi aikaan lynkkausmielialaa,” Yle maalailee artikkelin lopuksi. Tarvitaan siis pedofiilimyönteinen kulttuurivallankumous.

Myös juutalaisen Arthur Ochs Sulzbergerin johtama New York Times on pyrkinyt normalisoimaan pedofiliaa. Lehti julkaisi 2014 juutalaisen Margo Kaplanin artikkelin, jonka mukaan länsimaiden tulisi säätää uusia lakeja, jotka turvaisivat pedofiilien ”oikeudet” esimerkiksi työelämässä nykyistä paremmin.

Kuten kirjoitimme artikkelissa ”Vasemmiston ja pedofiilien yhteinen synkkä historia”, ajoivat kulttuurimarxistit lastenraiskaajien asiaa hyvinkin avoimesti vielä muutama vuosikymmen sitten. Sairaiden kommunistiteorioiden mukaan lapsia raiskaamalla ”työväenliike” voisi murskata ”kapitalismia” ylläpitävät kulttuurilliset rakenteet.

1980-luvulla kulttuurimarxistit jättivät strategisista syistä pedofiiliasian taka-alalle ja keskittyivät homojen ”oikeuksiin”.

Nyt kun homoilla on monissa maissa jopa adoptio-oikeus vuosikymmeniä jatkuneen lobbauksen vuoksi, ovat kulttuurimarxistit alkaneet kampanjoida jälleen pedofiilien puolesta. Jokainen suomalainen joutuu osallistumaan kampanjaan maksamalla yleisradioveroa.

 

Lue myös:

”Israelista on tulossa pedofiilien turvasatama”
Pedofiilit ajavat asiaansa entistä avoimemmin – vertaavat kohtaloaan ”holokaustiin”
Voit suojella lapsiasi koulun homolobbaukselta Seta-kiellon avulla
Pride – koko perheen juhla?

11 kommenttia

 1. Sairasta. Ja hyvin tulee ylen artikkelista taas ilmi, kuinka valkoinen heteromies on vain ja ainoastaan sortaja ja muut tietenkin vain sorrettuja.

  Plusääni(33)Miinusääni(1)
 2. Kulttuurimarxismin taustalla voi nähdä ikivanhan babylonialainen pakanuuden nousun uudelleen suosioon. Länsimaissa tälle on tehnyt tilaa mm. kristinuskosta luopuminen. Babylonialaisessa pakanuudessa palvottiin monenlaisia jumalia, mutta olennaisimmat hahmot olivat Baal ja Astarte, joidenka kytkös perverssiin seksuaalisuuteen on vahva. Astarten palvonnassa olennaisia olivat kansanomaiset villit orgiat juhla-aikoina sekä organisoitu temppeliprostituutio ja siihen liittyvä liiketalous juhla-aikojen ulkopuolella. Temppeliprostituoituina käytettiin sekä nuoria naisia että nk. pyhäkköpoikia. Kaikkein pahimpia olivat kuitenkin tietyt Baalin palvontamenot. Pahamaiseisimmat niistä olivat Moolok-jumalan palvontamenot, joidenka yhteydessä poltettiin elävältä lapsia. On syytä olettaa, että näihin menoihin on liittynyt sadistista pedofiliaa.
  Kristitystä näkökulmasta voidaan ajatella, että nuo samat babylonialaiset jumaluudet (eli demonit) ovat ateistisen kulttuurimarxistisen liikkeen suojissa pystyneet lisäämään vaikutustaan. Jumaltyhjiö nimittäin täytyy aina ja pahimmassa tapauksessa asialla ovat iljettävimmät demonit, mitä kuvitella saattaa.

  Plusääni(18)Miinusääni(2)
 3. Ei herran jumala minkälaisten ihmisten kanssa sitä on pakko elää.

  Plusääni(26)Miinusääni(1)
 4. Ylläri. Jutkut sanoivat, että seuraavaksi popularisoidaan pedofilia ja tässä sitä taas mennään. Varmasti moni pani merkille, miten transuilusta tuli yhtäkkiä suosittu aihe kaikissa valtamedioissa vuosi pari sitten. Aivan tyhjästä kaikki mediat alkoivat yhtäkkiä tykittää yhteisrintamassa transupropagandaa, joka keulahahmona Bruce Jenner toimi. Käsky oli tullut ylhäältä jutkuilta. Homoilun popularisoinnissa kesti suhteellisen pitkä aika, mutta kun tuo tulvapato oli murrettu, muukin parafilia seurasi tuota pikaa sen jalanjäljissä. Ja nyt mennään lujaa. Jutkut vaikuttavat enimmäkseen hypänneen insestin ja eläimiinsekaantumisen yli ja menevätkin nyt suoraan synneistä pahimpaan; lastensekaantumiseen. Nyt Weimarin Berliini kattaa koko läntisen maailman. Hyi helvetti.

  Jutkut tietävät, että seksuaalimoraalin rappeuttamisella koko yhteiskunnan voi mädättää. Siksi he näin toimivat. Lisäksi tämä kaikki nyt vain on heidän luonnossaan. Tämä on jutkujen ”maankaltaistamista” (terra forming). Eli he muokkaavat valloittamaansa aluetta omille tarpeilleensa sopivaksi. Tiedämme, että jutkujen ”käytösopas”, Talmud, hyväksyy pedofilian kaiken muun saastan, kuten lapsiuhrauksen, lisäksi. Ei olekaan siksi yllättävää, että myös rodullisesti ei-juutalainen eliitti alkaa matkia herrojensa tapoja päästääkseen entistä syvemmälle juutalaisen vallan ytimeen, tai ainakin sen heittämien leivänmurusten äärelle. Niinsanottu ”Pizzagate”-skandaali (vilkaiskaa, jos ette ole jo aiheeseen tutustuneet) on tästä hyvä esimerkki. Vallan huipulla pelkkä homoilu ja ”tavanomainen” psykopatia ei enää riitä, vaan pitää myös olla saatanalle lapsia uhraava sarjamurhaajapedofiili.

  Plusääni(22)Miinusääni(1)
 5. On se vaan jännä, miten Raamatun ennustukset toteutuvat. Eiköhän ateistit keksi tähänkin jonkin selityksen.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 6. Jos noin 1 % ihmisistä tuntee seksuaalista vetoa lapsiin, se on 50 000 suomalaista. Tappaako heidät pitäisi? Kukaan ei tee itse itsestään pedofiiliä. Kai olisi parempi tukea heitä, etteivät toteuta taipumustaan. Valtaosa ei ilmeisesti toteuta. Sitä olisi syytä kunnioittaa. Turhaa tuollainen ”voi kauheaa millaisten ihmisten kanssa me kunnon ihmiset joudumme elämään”.
  .

  Plusääni(0)Miinusääni(16)
  1. Mistä lähteestä on peräisin tuo luku? Jos se oikeasti olisi noin suuri, niin Suomesssa tarvittaisiin kyllä jotain toimenpiteitä lasten suojelemiseksi ja paljon ja järeitä.

   Myös nyt tarvitaan, kun yhteiskunta usuttaa pedofiilejä lasten kimppuun.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. Juuri sitä ennaltaehkäisevää hoitoahan tuolla medianäkyvyydellä haetaan. Täysin virheellinen käsitys koko jutulla tässä että joku Yle puolustelee. Eihän puolustele kuin sellainen hoito on olemassa joissakin euroopan maissa muttei Suomessa. Siihen hoitoon haetaan rahoittajaa.

    Plusääni(1)Miinusääni(4)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat