”Israelista on tulossa pedofiilien turvasatama”

Rikollisesta juutalaisvaltio Israelista on tulossa ”pedofiilien turvasatama”, uutisoi valtavirtainen The Independent. Lapsia diasporassa raiskanneet juutalaiset voivat välttää tuomion pakenemalla Israeliin.

Jewish Community Watch (JCW) –aktivistijärjestön mukaan Israeliin muuttaa vuosittain useita pedofiileja niin sanotun paluulain nojalla. Paluulaki on käytännössä rotulaki, jonka mukaan etnisillä juutalaisilla on etuoikeus saada Israelin kansalaisuus, vaikka heillä ei olisikaan lainkaan sukujuuria Lähi-idän alueella.

Sen sijaan kodeistaan häädettyjen palestiinalaisten jälkeläisillä ei vastaavaa oikeutta tietenkään ole.

JCW:n mukaan paluulaista on erityistä hyötyä juutalaisille rikollisille, kuten lastenraiskaajille. Pedofiilien uhrien tukijärjestöä johtavan Manny Waksin mukaan paluulaki tarjoaa ”kohtuullisen tehokkaan keinon pakoilla oikeutta”.

”Paluulaki tarjoaa turvapaikkamahdollisuuden myös niille, jotka on jo tuomittu [lasten raiskaamisesta],” Waks jatkoi The Independentille. Vaikka juutalaisten maahanmuuttajien rikostaustat tarkastetaan kansalaisuudesta päätettäessä, muuttaa Israeliin vuosittain useita poliisin etsimiä pedofiileja.

Viime kuussa Jerusalemin Ramotin naapurustossa levisi tekstiviesti, jonka mukaan amerikanjuutalainen pedofiili oli muuttamassa alueelle. Jerusalemiin muuttava pedofiili oli paennut poliisia New Yorkista Kanadan kautta Israeliin 2007. Hänet tuomittiin poissaolevana kahdeksasta raiskauksesta, joiden uhreja olivat kaksi 13-vuotiasta lasta.

Pedofiileista huolissaan oleva aktivisti Yakov Horowitz totesi The Independentille, että tilanne on hankala, sillä ”paluulaki on kaunis konsepti ja osa juutalaisvaltion dna:ta”. Mikäpä olisi kauniimpaa kuin ei-juutalaisten rodullinen syrjintä miehitetyssä maassa?

Juutalaisia maahanmuuttajia Israeliin tuovan Jewish Agencyn tiedottajan Avi Mayerin mukaan tuomitun rikollisen kansalaisuus Israelissa riippuu muun muassa ”rikoksen luonteesta ja tekoajasta”.

HaKehila 1/2015. Magneettimedia oli ainut suomalainen lehti, joka uskalsi kirjoittaa Kedarin Suomen-vierailusta.
HaKehila 1/2015. Magneettimedia oli ainut suomalainen lehti, joka uskalsi kirjoittaa Kedarin Suomen-vierailusta.

Homopääkaupunkeja, juhlapuheita ja oikeusjuttuja

Juutalaisvaltio Israel on nauttinut jo kauan kyseenalaista kunniaa erilaisten seksuaalivähemmistöjen suosikkimaana. Esimerkiksi vuonna 2012 Tel Aviv nimitettiin ”kansainväliseksi homopääkaupungiksi”.

Tänä kesänä Israelin ”puolustusvoimien” päärabbi Eyal Karimin synnytti puolestaan kohun, koska hän oli julistanut, että ei-juutalaisten raiskaaminen on täysin sallittua. Päärabbin mukaan juutalaisten pyhä kirja Toora sanoo sodan poistavan ”tiettyjä kieltoja” seksuaalikäyttäytymiseen liittyen.

Keväällä 2015 Helsingin juutalainen seurakunta kutsui juhlapuhujaksi israelilaisen Mordechai Kedarin, joka järkytti maailmaa ehdottamalla, että palestiinalaisen vastarinnan voisi tukahduttaa raiskaamalla arabitaistelijoiden omaiset.

Vastaavat uutiset ovat sionistien kannalta niin kiusallisia, että niistä rehellisesti kirjoittavia vaihtoehtomedioja pyritään maailmalla jatkuvasti hiljentämään sensuurin ja poliisivainon kautta. Esimerkiksi Magneettimedian artikkelia ”Suuri raiskaavien rabbien salailu” käsiteltiin käräjäoikeudessa 2013.

 

Lue myös:

Sionistimedia salaa jälleen uutisia juutalaisten pedofiliasta
Juutalaista pedofiilia ei haluta vangita ”holokaustin” vuoksi
Video: Juutalainen europarlamentaarikko kehuu ahdistelleensa lapsia
Hollywoodia riivaa pedofiiliongelma
Vaikutusvaltaisia juutalaisia syytetään pedofiliasta ja prostituutiosta
New York Times puolustaa pedofiileja
Pedofiilit ajavat asiaansa entistä avoimemmin – vertaavat kohtaloaan ”holokaustiin”
Vasemmiston ja pedofiilien yhteinen synkkä historia
Puola armahti pedofiilin, koska tämä on ”holokaustiselviytyjä”
Dokumentti: Babylon ennen Hitleriä – saastainen Weimarin Saksa
Magnus Hirschfeld ja homoliike

8 kommenttia

  1. Siellä missä jutkut, siellä pedofilian luvattu maa, oli kyse sitten Weimarin Saksan Berliinistä, Hollywoodista tai Israelista. Ei mitään yllättävää. Juutalaiset ovat tosiaan kaiken sairaan luvattu kansa. Saatanallisen Talmudin opiskelu ja siitä sitten siirtyminen sanoista tekoihin niittää rumaa satoa.

    Plusääni(21)Miinusääni(0)
  2. Ei jääne kenellekään epäselväksi, mikä tämän kansan (vai pitäisikö puhua lahkosta) palvoma jumala on – lucifer.

    Plusääni(10)Miinusääni(0)
  3. Pedofiili tyypillisesti kieltää rikoksensa. Ja jos kyse on ns. sana sanaa vastaan astelmasta, on helppo esittää, että tässä taas vainotaan juutalaista, eli tervetuloa valitun kansan kotiin!

    Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat