Perussuomalainen puolustusministeri ei tuominnut homokulkueen sotilaspukua

Perussuomalainen puolustusministeri Jussi Niinistö ei uskaltanut ottaa Ylen A-Studion viimeisimmässä lähetyksessä kantaa niin sanottuun Pride-gateen.

Homokulkue Helsinki Prideen osallistui tänä vuonna paitsi pieniä lapsia ja sadomasokistiasuihin pukeutuneita aikuisia myös puolustusvoimilla työskentelevä ylikersantti Juho Pylvänäinen.

Pylvänäisen esiintyminen herätti laajaa julkista keskustelua, sillä hän rikkoi tietoisesti puolustusvoimien määräystä, joka kieltää sotilaspuvut mielenosoituksessa. Puolustusvoimien palaute Pylvänäiselle oli ensin ristiriitaista, mutta valtamedian kulttuurimarxistisen painostuskampanjan jälkeen armeija alistui: homomarssit ovat poikkeus sääntöön.

Kovan julkisen painostuksen vuoksi perinteisiä arvoja kannattavat upseerit on säikytelty hiljaiseksi. Kukaan ei uskalla enää julkisesti puolustaa armeijan sääntöjä. Edes puolustusministeriötä johtava, nuoruudessaan hankkimalla ”kansallismielisen miehen” maineella ratsastava Jussi Niinistö ei tahtonut kommentoida tapausta.

Perussuomalaiset ovat menettäneet valtaosan kannatuksestaan pettämällä sosiaali- ja maahanmuuttopoliittiset lupauksensa. Puolueen hallituskaudella Suomeen on tullut enemmän siirtolaisia kuin koskaan ennen.

Niinistöllä olisi ollut sauma pelastaa edes murto-osa puolueen kannatuksesta ajamalla julkisesti äänestäjien arvopohjaa vastaavaa linjaa, kun A-Studio kysyi:

”Tänään on keskusteltu siitä, voiko puolustusvoimien edustaja osallistua Pride-kulkueeseen virka-asussa. Puolustusvoimat itse suhtautuu asiaan hieman epäröiden. Kuuluuko tämä asia puolustusministeriölle jollain tavalla päätettäväksi?”

Niinistö ei tahtonut ottaa aiheeseen lainkaan kantaa, vaan töksäytti: ”Tämä on yksinomaan puolustusvoimien sisäinen asia.” Lammasmaisesta asenteesta innostunut Yle-toimittaja riemastui ja huusi: ”Hyvä!”

Juho Pylvänäinen.
Juho Pylvänäinen.

14202632 14202629 14202619

Linja muuttunut 180 astetta

Nuoruudessaan esimerkiksi Lapuan liikkeestä kunnioittaen kirjoittanut Niinistö on saanut valtamedialta synninpäästön sen jälkeen, kun hän alkoi seurustella ei-eurooppalaisen naisen kanssa ja ajaa uuskonservatiivista sionistista ulkopolitiikkaa.

Niinistö on esimerkiksi ehdottanut, että Suomen tulisi lisätä yhteistyötään Bashar al-Assadin hallintoa vastustavien kurditerroristien kanssa.

Vallan makuun päästyään Niinistö on tehnyt 180 asteen käännöksen myös esimerkiksi suhtautumisessaan nationalismia vastustavaan sotilasliitto Natoon sekä kodinturvajoukkoihin.

 

Lue myös:

Puolustusministeriö tahtoo pakottaa suomalaiset sotimaan ulkomaille
Sampo Terho: IKL ja Lapuan liike olivat kansallismielisyyden ”harharetkiä”
Timo Soini: maahanmuuttajat kotoutettava holokaustipropagandalla

9 kommenttia

 1. Tämä nykyinen puolustusministeri noudattaa samaa linjaa kuin muutkin hallituksen ensikertalaiset. Uusi puku, uudet silmälasit, huoliteltu ja hitaampi puhetyyli, asiantuntijana esiintyvä, hyvin persumainen olemus, ylimielinen käytös muita ja muun mielipiteen omaavia kohtaan. Siis pelle.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 2. Kai se puolustusministerin täytyy tämä armeijan pukukin hyväksyä tässä Pride-kulkueessa.
  Heillä kun on tuota asiantuntemusta vaatteiden käsittelyssä.
  Esim. Takinkäännössä..

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 3. Kyllähän tässä tapauksessa se oli poliisi, joka ratkaisi asian. Puolustusvoimain virkapukua ei saa käyttää (puolue)poliittissa tilaisuuksissa eikä mielenosoituksissa. Kun Pride-kulkeen luonnetta kysyttiin Helsingin poliisilta, niin vastaus oli yksiselitteinen: ”Pride-kulke oli yleisötilaisuus, se ei ollut laissa määritelty yleinen kokous (mielenosoitus)”. Yleisötilaisuudessa saa käyttää virkapukua.

  On hyvä huomata, että lakitekstin terminologia eroaa usein yleiskielen terminologiasta. Henkilö voi ”osoittaa mieltään” jostain asiasta, kulkueessa voi huudella kannatushuutoja vaikka rusinattomalle maksalaatikolle, mutta se ei silti tee tapahtumasta juridisesti ”mielenosoitusta”. Pride-kulkueesta oli kokoontumislain mukaan tehtävä etukäteisilmoitus poliisille. Tässä yhteydessä poliisi ja tilaisuuden järjetäjä joutuivat keskustelemaan tilaisuuden luonteesta. Poliisin päätös oli: ”yleisötilaisuus”.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 4. Laitan juttuvinkin tähän: Oliko Hommaforumin kaataminen Persu-johdon tilaama?
  http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=30924.msg159058#msg159058
  ”Turkkila sai kunnolla selkäänsä hompansseilta viimeaikoina vieraillessaan hommalla, annettiin kunnollista palautetta niin päätoimittajuuden pätevyydestä ja suomen uutisten tasosta, kuin persujen petoksista sekä hänen omasta henkilökohtaisesta suvaitsevaisuudestaan, kaikki tämä kylläkin täysin aiheesta.”

  ”Ajankohta miksi Homma ajettiin hallituksen kybersodan vuoksi alas on mielenkiintoinen. Jussin ja Timon sotasuhmuroinnit huipentuivat juuri nyt, kinastelu Hommassa olisi vaarantanut yhden hallituspuolueen kansanedustajien seisomalla Timon ja Jussin takana.
  Toinen vielä merkittävämpi kaatamisen syy on se, että EU tulee esittämään 150 miljardin Euron tukipaketteja Italian pankeille. Ja juuri Hommalla ollaan seurattu alusta asti näitä tukipaketteja ja nyt tultaisiin seuraamaan myös Soinin ja Pers-puolueen suurta takinkääntöäkin asiassa ja taas vaarantuisi Sipilän hallituksen tuhomarssin eteneminen.
  http://www.kauppalehti.fi/uutiset/italian-pankeille-150-miljardin-apuohjelma/uJjGyrFR

  ”En minäkään usko että tässä on kyse pelkästä Homman alasajosta vaan suuremasta operaatiosta. Toli alkuunpanijoina voi olla anarkkojen partiolaiset mutta jotenkin vaikea uskoa että sieltä löytyisi kykyä näin tehokkaaseen operaatioon.

  Luulisin että poliittisella puolella asia kaikessa hiljaisuudessa siunataan, olihan kritiikki erityisesti persuja kohtaan ajoittain kovaa, tosin ansaittua.
  Kannattaisi heräillä muuallakin vaikkei hommakeskustelu sinänsä olisi kiinnostanut. Tässä on kyse sananvapaudesta ja olkoot operaation suorittanut taho kuka tahansa pitäisi tällaiseen myös pystyä puuttumaan.

  Minä muuten toivoisin että MV uutisoisi tapahtuneesta ja herättäisi keskustelua muutenkin sananvapaudesta.”


  Hommaforumin 7.7.2016 alkanut pääsykatko jatkuu edelleen tätä kirjoittaessani 11.7.2016.

  Homman sabotointi tarkoittaa, että muutkin verkkosivut voidaan sabotoida. Seurauksena Homman lamauttamisesta on, että mielipiteet ja ajatukset, joiden kanavana se oli, etsivät uusia väyliä verkosta.

  Ajatusten leviämistä vastustavien viimeisenä keinona tulee olemaan nettiliikenteen hallinta siten, että käyttäjät tunnistetaan ja päästetään ainoastaan valtaapitävien hyväksymille verkkosivuille.

  Sensuuri tarkoittaa, että sensuroijat eivät pysty perustelemaan kannanottojaan ja näkemyksiään uskottavasti ja kaikki epäilykset poistavasti.”

  ” Hommaforum on keskisuuren DDOS hyökkäyksen kohteena. Nousee kun hyökkääjän lompakko tyhjenee.”

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Juho Pylvänäinen – ”Kyllä perse kestää.”

  Vielä olisi Häyhälle käyttöä! Napsutella omat maanpetturit yksi kerrallaan. Silmien väliin, muttei herkkään perseeseen! Helvetissä sille on vielä käyttöä!!!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Yksi syy lisää sille, minkä vuoksi en äänestä Perussuomalaisia.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 7. Moro Arvi,

  Katsoin Teidän linkit tästä kirjoituksesta ja ne osuivat vain TEIDÄN omiin kirjoituksiin. Tämä on hyvin tyypillistä amatöörimäisessä journalismissa – kuten vihervasemmiston kirjoituksissa.

  Tämä on varma tapa elää omassa kuplassa. Kuplia on monia muitakin kuin Vihervasemmiston kupla 🙂

  Muuten täältä löytyy myös välillä kiinnostavia, ja jopa ammattitaitoisia kirjoituksia 🙂

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 8. ”Tämä on yksinomaan puolustusvoimien sisäinen asia”, hämmentävä kannanotto Niinistöltä. Miksi puolustusministeri ei voisi ottaa kantaa siihen mitä puolustusvoimien sisällä tapahtuu.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat