Dieudonné perustaa ”juutalaisvastaisen” puolueen

Ranskalaiskamerunilainen koomikko Dieudonné M’bala M’bala perustaa ystävänsä Alain Soralin kanssa Ranskaan uuden puolueen. Juutalaiset eivät uutisesta ole innoissaan, sillä Dieudonné tunnetaan Israel- ja juutalaiskriittisistä lausunnoistaan.

Quenelle-tervehdyksellään maailmankuuluksi ampaisseen koomikon kerrotaan sionistisessa The Algemeiner-lehdessä perustavan puolueen nimeltä Réconciliation nationale. Sen odotetaan muodostavan vastavoiman muille puolueille, jotka ulkopolitiikassaan toimivat Yhdysvaltojen ja sionistien käskyjen mukaisesti. Sionisteja uusi puolue pelottaa, sillä Dieudonné nauttii kulttisuosiota Ranskassa etenkin nuorten aikuisten – sekä kantaväestön että maahanmuuttajien – keskuudessa.

Juutalainen Simon Wiesenthal Center –painostusjärjestö on The Algemeinerin mukaan ilmoittanut, että se tulee tekemään kaikkensa, että puolue kielletään jo ennen kuin se on tehnyt ensimmäistäkään julkista kannanottoa. Dieudonnén sijaan Ranskassa poliittisesta väkivallasta ovat kuitenkin olleet vastuussa juuri sionistit ja juutalaiset. Juutalainen Jewish Defence League (JDL) –terroristijärjestö saa edelleen toimia maassa vapaasti, vaikka sen jäseniä tuomittiin vankilaan poliittisesta pommi-iskuyrityksestä. Lisäksi JDL:n jäsenet ovat uhkailleet ja pahoinpidelleet ihmisiä, jotka ovat osoittaneet mieltään Israelin sotarikoksia vastaan. Tietenkään Simon Wiesenthal Center ei ole vaatinut JDL:n kieltämistä.

Juutalaishäiriköt ovat yrittäneet estää lippujen myymisen Dieudonnén esityksiin.
Juutalaishäiriköt ovat yrittäneet estää lippujen myymisen Dieudonnén esityksiin.

Soral on aiemmin kuulunut kansallismieliseksi kutsuttuun Front National (FN) –puolueeseen. Hän kuitenkin erosi, kun uuskonservatiivina ja äärisionistina tunnetun Aymeric Chaupraden valta-asema puolueessa vahvistettiin. FN on puheenjohtajavaihdoksen jälkeen ottanut aiempaa Israel-myönteisemmän linjan. Puolueen johtaja Marine Le Pen on naimisissa juutalaisen Louis Aliotin kanssa. Aliot on nykyään FN:n varapuheenjohtaja. 2011 hän matkusti Israeliin pyytämään puolueelleen vaalitukea sionisteilta. Haaretzin mukaan Aliot oli ylpeä siitä, että hän oli historian ensimmäinen FN-poliitikko, joka vieraili juutalaisvaltiossa. Aliotin mukaan FN:n on keskityttävä yhä tiukemmin ”islamisaation” torjumiseen.

Ranskan sionistien ja juutalaisten suhde FN-puolueeseen on edelleen mutkikas. Vaikka FN:n johtajat vakuuttelevat juutalaisille uskollisuuttaan, pelkäävät nämä edelleen eurooppalaisten äänestäjien kansallismielisyyttä. The Jerusalem Postin mukaan juutalaiset suuttuivat kansallismielisten menestyksestä viime eurovaaleissa niin paljon, että he harkitsevat jopa yhteistyötä muslimien kanssa tukahduttaakseen eurooppalaisäänestäjien ”rasismin”. Samoilla linjoilla on Suomen juutalaisten HaKehila-lehti, joka viime kesänä otti vahvasti kantaa kaikkia eurovaaleissa menestyneitä kansallismielisiä puolueita vastaan – myös niitä, jotka ovat julistautuneet Israel-ystävällisiksi. Haaretz-lehden haastatteleman World Jewish Congressin mukaan on kuitenkin strategisesti tärkeää, että juutalaiset eivät käännä selkäänsä esimerkiksi FN:n äänestäjille. Puolueeseen pyritään nyt vaikuttamaan sisältä käsin, mitä Louis Aliotin kaltaiset poliitikot jo tekevätkin.

Sekä Dieudonnélla että Soralilla on taustaa myös vasemmistolaisessa politiikassa. 2000-luvulla he ovat kuitenkin lähentyneet Euroopan kansallismielisten kanssa. Valtavirtainen vasemmisto pitääkin heitä ”rasisteina”. Dieudonné on maailman tunnetuimpiin holokaustirevisionisteihin kuuluvan Robert Faurissonin henkilökohtainen ystävä. Lähi-idässä ranskalaiskamerunilainen on rakentanut yhteyksiä muun muassa Iranin entiseen presidentti Mahmud Ahmadinežadiin sekä Hizbollahin vapaustaistelijoihin. Toukokuun alussa afrikkalaistaustaisen koomikon oli määrä osallistua Belgiassa poliittisten toisinajattelijoiden kongressiin. Belgian sionistihallituksen poliisi kuitenkin esti kokouksen väkivalloin ja ampui vesitykeillä paikalle yrittäneitä.
 

Aiheesta lisää:

Älä naura! Se on juutalaisvastaista! 1, 2, 3
Dieudonné voitti ”vihapuheoikeudenkäynnin”
Video: Kuinka juutalaiset ovat kohdelleet mustia

7 kommenttia

 1. Samaa touhua periaatteessa kuin Ukrainassa. Tai kuin tuo Lubavich-Venäjän ja lubavich-USA:n knnattajien taistelu. Juutalaiset nauravat tai osllistuvat mukana näytösluontoiseen sotaan, jossa veteevät naruja kummaallkin puolella. Sekä persut että vastapuoli joka maass kumrtavat syvään tai jopa agitoivat koko ajan juutalaisten puolesta. Sitten tulisi valita puolensa, vaikka molemmat puolet tai kaikki osapuolet ovat juutalaisia! Tällaista kuviota siis. Jos oikea oppositio kaikkialla yrittää jotain, puolue kielletään tai tutemattomammat puuhamiehet murhataan tai muutoin eliminoidaan ossadin toimesta.

  Loppusuoralla teurastamoon ollaan!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Herra on Jeesus.
  Ja kuka käy häntä vastaan.
  Äärellinen.
  Älä ole hölmö.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 3. Mikä on nyt enemmän naurettava kuin tämä? J järjestö kieltää ja maailma kumartaa. Kuinka pitkälle meidän on mentävä tämän epäkrristillisen juutalaisuuden kanssa?

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. Onko tämänkin juutalaisvastaisen liikkeen takana siionistit? En ihmettelisi. Antisemitismin lietsomisella saadaan lisää ”säälipisteitä” Israelille ja sen julmille toimille. Entä riittääkö pelkkä liike voi vaatia rajumpaa otetta niinkuin toisen maailmansodan aikoihin väitetään juutalaisille tapahtuneen…

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Tältä tämä nyt vaikuttaa. Ainoa tapa edistää asiaa on perustaa, ei puolue vaan liike joka jyrkästi kieltää siionin miesten osallistumisen millään tasolla toimintaan. Joakinen israelin ystävä on yksiselitteisesti vihollinen olkoon kristitty tai juutalainen. Siionismi tulee tuomita kailla tasoilla ja siionististen kontaktien takia on estettävä osallistuminen elinkeinoelämään ja poliittiseen toimintaan. Tämä kansa on ei toivottu, ei haluttu ja suomen osalta tasan ei tilattu. Heidän vaikutuksestaan on saatu multikultia jotka hyödyntävät suomen sosiaalijäjestelmää ohi vanhusten, ohi työttömien, ohi asunnottomien, vammaisten, mielisairaiden, reumapotilaiden etc. SUOMI SUOMALAISILLE.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 5. USA:n vaaleissa ei ole tärkeää se, voittavatko demokraatit vai republikaanit, vaan se, kuinka monta juutalaista valitaan molempien puolueiden listoilta. Juutalaisilla etnisenä ryhmänä on huomattava yliedustus sekä Washingtonissa että monissa tärkeissä osavaltioissa. Sen seurauksena lainsäädäntö on myös huomattavassa määrin USA:ssa juutalaisten tai juutalaisten rahoittamilla vaalikampanjoilla valittujen politiikkojen käsissä.

  Sillä seurauksella että USA:ssa on ZOG*-hallitus.

  *Zionist Occupied Government (=sionistien valtaama hallitus)

  Kuten Suomessakin…

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat