Dokumentti juutalaisaktivistien roolista lännen historiassa

Goy Guide to World History on kirjailija E. Michael Jonesin tuottama dokumentti siitä, kuinka juutalaistaustaiset vaikuttajat ovat osallistuneet länsimaiden kulttuurin, talouden, politiikan ja uskonnollisen elämän muutokseen.

Dokumentissa esiintyy tunnettuja poliittisia kommentoijia, kuten professori Kevin MacDonald ja kansallismielinen aktivisti Paul Fromm.

Dokumentissa esiintyvillä haastateltavilla on osittain erilaisia yhteiskunnallisia näkemyksiä, eikä Magneettimedian toimitus välttämättä allekirjoita kaikkia siinä esitettyjä poliittisia, rodullisia ja uskonnollisia kannanottoja. Pidämme dokumenttia kuitenkin tärkeänä kannanottona keskustelussa, jota länsimainen eliitti pyrkii parhaansa mukaan tukahduttamaan.

Dokumentti on herättänyt Yhdysvalloissa keskustelua siitä, kuinka yksimielisesti juutalaisyhteisöt ajavat heihin yhdistettyjä poliittisia hankkeita, kuten sionismia. Henry Makow’n sivuille dokumenttia kommentoinut kirjoitti kokemuksistaan:

”Olen lähettänyt useita [Makow’n] artikkeleita konservatiiviselle juutalaiselle tuttavalleni, koska olen huolissani niiden juutalaisten hyvinvoinnista, joita pidän hyvinä ihmisinä. En ole koskaan ollut röyhkeä vaan yksinkertaisesti yrittänyt esittää toisen näkökannan.

Esimerkiksi, olen kertonut hänelle Yinon-suunnitelmasta, Kalergi-suunnitelmasta, Haavara-sopimuksesta, FED:stä… Poikkeuksetta KAIKKI, mitä minä olen esittänyt tälle ihmiselle, kuitataan vihaisilla antisemitismisyytöksillä.

Viimeisen lähettämäni sähköpostin jälkeen tämä henkilö käski minua lopettamaan yhteydenpidon häneen ja sanoi, että ystävyys on ohi. Inhottavaa. Hänen ensisijainen identiteettinsä olikin juutalaisuus, johon hänen tapauksessaan liittyi valtava ylemmyydentunne ja toisaalta valtava uhriutuminen.

Ikävä kyllä olen menettämässä myötätuntoni yhä useampia aiemmin ’viattomina’ pitämiäni kohtaan. He ovat eliitin rikoskumppaneita, sillä he kieltäytyvät viimeiseen asti keskustelemasta yhteiskunnan epäkohdista, kun juutalaisten rooli nousee keskustelun aiheeksi. On vain äärimmäisen pieni joukko juutalaisia, jotka puhuvat julkisesti rikoksiin syyllistyneiden heimoveljiensä toimista: Makow, Gilad Atzmon, Paul Eisen ja muutama muu.

Miksi juutalaiset ovat osallistuneet niin tarmokkaasti vallankumouksellisiin liikkeisiin lännessä? Miksi he vaativat erivapauksia? Holokaustikiristyksen ja valtamedian omistussuhteiden vuoksi juutalaisten asema on voimakkaampi kuin koskaan aiemmin. Miksi suuret juutalaisjärjestöt vaativat poliittista sensuuria opposition vaimentamiseksi?”

 

Lue myös:

Suomennettu Hellstorm-dokumentti jälleen katsottavissa!
Dokumentti: juutalaisjärjestö, joka halusi murhata 6 000 000 eurooppalaista
Video: poliittisen korrektiuden ja kulttuurimarxismin historia
Dokumentti: Babylon ennen Hitleriä – saastainen Weimarin Saksa

1 kommentti

  1. Kaikki juutalaiset eivät ole barbaarisia talmudisteja!

    Plusääni(2)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat