Suurlakko – valeopposition rivo teatteriesitys

Ay-väki tutisee jännityksestä, kun Suomen kattava lakko ja suurmielenilmaus lähestyy. Mitä tekisi Martti-kaimani perjantaina? Murtaisiko Martti lakon ja johdattaisi rikkurit sorvin ääreen? Vai seuraisiko hän karnevaalia sivusta päätään pudistellen?

1920- ja 1930-luvuilla käytiin Suomessa työtaistelut, joita edelleen muistellaan kauhulla. Oikeisto otti ankarasti yhteen vasemmiston kanssa. Rintamalinjat olivat selvät – työnantajien puolella olivat suojeluskunnat, Lapuan miehet ja Martti-kaiman Vientirauha. Palkansaajien viralliset edustajat kumarsivat itään ja saivat siksi syystäkin maistella välillä omaa vertaan fyysiseksi yltyneen työtaistelun päätteeksi.

Hieman myöhemmin pakkaa sekoittamaan perustettiin IKL, joka tahtoi yhdistää työnantajat ja työväen yhdeksi isänmaalliseksi rintamaksi Hitlerin Saksan ja Mussolinin Italian malliin. Ikävä kyllä välirauhansopimus ja Neuvostoliiton sanelupolitiikka pysäytti hankkeen.

Millaista on työtaistelu 2010-luvulla? Jotain tuttua löytyy edelleen. Korpikommunistit on korvattu kulttuurimarxisteilla, mutta vasemmistopomot patsastelevat edelleen monien palkansaajajärjestöjen johdossa. Kovaa julkisuuskampanjaa käyvän Palvelualojen ammattiliiton eli Pamin puhenainen Ann Selin marssii milloin leikkauksia vastaan, milloin kasvavan pakolaisvyöryn puolesta. Vasemmistorintaman vastavoima on ”oikeistohallituksemme”.

Toinen pamilainen, Niina Koivuniemi, sai halpaa julkisuutta uhkailemalla niitä, jotka suunnittelevat jättävänsä lakkoilun väliin: ”Jos joku rikkuritoimintaa yrittää, niin siellähän voi saada vaikka köniinsä.” Voi vain kuvitella, miten media olisi reagoinut, jos Koivuniemi olisikin ollut isänmaallinen yhdistysaktiivi ja rikkureiden sijaan köniin olisi uhattu antaa itsenäisyyspäivän marssia boikotoiville.

austerity2

 

Suuri ja mahtava valtionvelka

Kiistan ydin on valtionvelka, jonka lyhentämiseksi vaaditaan leikkauksia.

Esimerkiksi lapsiperheisiin kipeästi osuva leikkuri on saanut Suomen kuohumaan. Poliitikot valittavat jatkuvasti ”kestävyysvajeesta” ja ikääntyvästä väestöstä. Hallituksen ratkaisu kestävyysvajeeseen on härski: suomalaisten lisääntymistä karsitaan työelämän sanktioilla ja samalla uutta verta haetaan Afrikasta ja arabimaista. Juutalaisen Erkon suvun omistaman Helsingin Sanomien mukaan ”pakolaiset ovat uusi Nokia”. Kestävyysvaje selätetty!

Noh, kaikki suomalaiset eivät ole vakuuttuneita ”uudesta Nokiasta” tai siitä, että lapsiperheiden ostovoiman tuhoaminen saa Suomen nousuun. Ay-liike on haistanut veren ja lietsoo nyt Suomea lakkovimmaan. 20-luvun karkeloiden mittasuhteisiin tuskin päästään, mutta ehkä vasemmisto saa peliliikkeellään houkuteltua takaisin muutaman perussuomalaisiin karanneen kannattajansa.

Minä en mielenilmaukseen osallistu. Ay-liike on tehnyt kaikkensa syksyn aikana, jotta keskustelu talousjärjestelmämme sairauksista saataisiin johdettua harhapoluille.

Kansalaisilla on oikea hätä, mutta ikävä kyllä protestimieliala vesittyy kulttuurimarxilaisen populismin likaviemärissä. Kun hallituksen leikkauslistat julkistettiin, vaahtosivat ay-aktiivit sosiaalisessa mediassa, että nyt on ”työnantajien märkä uni” tullut todeksi. Niin, eihän yrittäjillä ole muuta tekemistä kuin riistää ja kiusata palkollisia. Takuuvarmaa tulipunaista logiikkaa.

ruprop

 

Kaduilla löyhkää

Vasemmistolainen populismi löyhkäsi myös elokuun leikkausten vastaisessa Joukkovoima-mielenosoituksessa. Paljon valtamedialta ilmaista mainostilaa saanut Joukkovoima-liikekään ei pureutunut valtion velkaantumisen tai näennäisen ”rahanpuutteen” syihin, vaan asetti perikommunistiseen tyyliin isänmaalliset instituutiot sekä perustavat julkiset palvelut vastakkain.

Joukkovoiman nimissä haukuttiin esimerkiksi puolustusvoimat lyttyyn. Maanpuolustusta leikkaamalla säästyy lisää rahaa kehitysapuun ja pakolaisten hyysäämiseen. Tosi kiva. Joukkovoiman houkutusta vähensi aivokuolleen poliittisen sanoman lisäksi se, että ”poliittisesti sitoutumattoman” liikkeen näkyvimpiä kasvoja olivat äärivasemmistolaiset, kuten Suvi Auvinen, Niko Ravattinen ja ”rap-artisti” Paleface. Ikävä kyllä moni rehellinen työntekijä jalkautui kaduille ja joutui näin järjestäytyneen äärivasemmiston hyväksikäyttämäksi.

Liittoihin kuuluvat työntekijät joutuvat tahtomattaan tukemaan marxismia, kun ay-pomot lahjoittavat vaalirahaa vasemmisto- ja demariehdokkaille. Muun muassa Rakennusliitto onkin ollut punaisten rahoitussotkujensa vuoksi aina välillä valokeilassa.

Pohjamutiin Rakennusliitto sukelsi, kun sen Rakentaja-lehti julkaisi numerossa 2/2013 pääkirjoitukseksi naamioidun mainosartikkelin vasemmistolaisesta propagandapamfletista Äärioikeisto Suomessa. Rakennusliiton Jukka Nissinen ilmoitti ylpeästi, että liiton rahoilla oltiin tehty ”tukitilaus” kirjasta, jotta työväen taistelu kansallismielisiä vastaan saisi lisää pontta.

Näin raksaduunareiden rahat ohjattiin sen kummemmin kyselemättä muun muassa kommunistipoliitikko Dan Koivulaakson henkilökohtaiselle pankkitilille. Kuten olemme uutisoineet, on Koivulaakso jakanut verkossa silmitöntä väkivaltaa käyttävän ruotsalaisen vasemmistojärjestön propagandaa.

Koivulaakson suosittelemilla videoilla työväen soturit tunkeutuvat yöllä kirveet ja kaasusumuttimet kourassa lapsiperheiden koteihin, koska isi tai äiti sattuu äänestämään väärää puoluetta. Mahtaa tavan talonrakentajista tuntua hyvältä, kun liiton rahat ohjataan tällaisiin kohteisiin…

varusmiehet

 

Epäisänmaallinen oikeisto

Mitä vastapuolelta löytyy? Samaa paskaa eri paketissa. Elinkeinoelämä on aivan yhtä hullaantunut pakolaistulvasta kuin vasemmisto. Jo helmikuussa Elinkeinoelämän Valtuuskunta EVA vaati, että maahanmuutto kaksinkertaistettaisiin (1, 2). Poliittisesti korrekteista syistä EVA ei tietenkään uskaltanut ottaa kantaa eri maahanmuuttajaryhmien laatueroihin ja siihen, että ainoastaan valkoinen eurooppalainen maahanmuutto voi tutkimusten mukaan tuottaa enemmän talouskasvua kuin kuluja.

EVA:n monikulttuurimanifestia käyttävät nyt hyväksi myös keskustan ja vasemmiston kulttuurimarxistit, kun he puolustelevat Eurooppaa raatelevaa pakolaisinvaasiota.

Martti-kaima tuskin katsoisi elinkeinoelämän eliittiä hyvällä. Vielä pessimistisemmäksi hän muuttuisi, kun kuulisi työnantajajärjestöjen kannan TTIP-vapaakauppasopimukseen. Sopimuksesta on kirjoitettu meillä jo paljon (1, 2, 3), joten muistutan vain, että se tulisi toteutuessaan riistämään Suomelta luonnonvarat ja ryöväämään yritykset monikansallisille sijoittajille. Vapaakauppasopimus Yhdysvaltojen kanssa on aivan yhtä kaukana isänmaallisuudesta kuin Shirley Hubaran etnofestarit.

Vaikka työnantajien ja palkansaajien vastakkainasettelu vaikuttaa kärjistyneen viime viikkoina, ovat ne todellisuudessa yksimielisempiä kuin ehkä koskaan aiemmin. TTIP ei nimittäin ole enää porvareiden yksinoikeus. Kesäkuussa Suomen ay-liike teki irtioton palkansaajajärjestöjen eurooppalaisesta valtavirrasta ja julisti kannattavansa TTIP-sopimusta!

Suomen ay-pomojen mukaan TTIP on toivottavaa, sillä Yhdysvaltojen geopoliittinen hegemonia tukee ”läntisiä demokraattisia arvoja” (lue: kulttuurimarxismia, kuten homoadoptioita, Hollywood-roskaviihdettä, feminismiä ja pakkomonikulttuurisuutta). Taas yksi syy boikotoida ay-järjestöjen toimintaa.

Kulttuurimarxismi ja kansianvälisyysajattelu ovat siis sulattaneet työmarkkinaosapuolet yhdeksi kansainvälisten pankkien ylivaltaa palvelevaksi suomalaisvastaiseksi kolossiksi, vaikka julkisuudessa ”työväen” ja ”porvareiden” teatraalinen nahistelu jatkuu. Kansanvihollinen on luikerrellut sekä yrittäjä- että palkansaajajärjestöjen johtoon, ja jälki on rumaa.

homopostimerkit
Ay-liike tukee TTIP-vapaakauppasopimusta liberaalien arvojen nimissä.

 

Todellista vihollista vastaan

Taloustieteiden toisinajattelija Steve Keen on osuvasti kuvannut Euroopan vasemmistoa budjettikurin ”light-versioksi”. Vasemmisto on jumittunut luokkasodan poteroihin eikä suostu uskomaan, ettei valtionvelka ole yrittäjien syytä. Vasemmistopuolueiden toiminta on sokeaa ja tulee Keenin mukaan siksi johtamaan samaan rotkoon kuin oikeistopolitiikka. Suomalaisen vasemmiston TTIP-huuma antaa maastamme aivan erityisen naurettavan kuvan.

Ay-liike ja vasemmisto eivät tarjoa vastavoimaa kurjistumiselle. Ne eivät kyseenalaista leikkauspolitiikkaa vaan vaativat, että kehitysavun sijaan leikataan maanpuolustuksesta. Ne puhuvat muodon vuoksi valtionvelasta mutteivät tartu ongelman ytimeen, joka Keenin mukaan on yksityinen pankkisektori ja sen luoma velkaantumiskierre.

Velkakuplia luomalla ja räjäyttämällä yksityiset pankit lyövät yrityksiä ja kokonaisia valtioita polvilleen sekä siirtävät kansallisomaisuuden kansainväliselle sijoittajaeliitille, kuten tapahtui 2007 jälkeen. Perjantain lakko kääntää kansalaisten vihan pois pankeista – todellisista kansainvälisistä velkahirviöistä – kohti suomalaisia yrittäjiä.

Keen kritisoi sekä oikeistoa että vasemmistoa typerästä talousajattelusta. Valtionvelalla perusteltu leikkauspolitiikka pahentaa taantumaa, syö ostovoimaa ja vähentää investointeja entisestään. Suomalaiset yritykset joutuvat siis kiristämään vyötään kansainvälisten pankkien kiskoessa sikamaista korkoa.

sikapankkiiriValtion ylijäämää tavoitteleva talouspolitiikka merkitsee Keenin mukaan sitä, että kansalaisia on aina verotettava enemmän kuin valtio kuluttaa. Tämä taas merkitsee sitä, että kansalaisten on velkaannuttava yksityisille pankeille entistä enemmän, jotta valtiolla on jotain josta verottaa. Tappava velkakierre on valmis ja tulevaisuuden kriisien siemen kylvetty. Leikkauksiaan valkopesevä oikeisto väittää olevansa kevyen veropolitiikan puolella, mutta käytäntö on osoittautunut päinvastaiseksi.

Lakon luomaa kiivaan talouskeskustelun ilmapiiriä voi toki käyttää hyväksi puhumalla työpaikoilla todellisista vihollisista ja todellisista ratkaisuista. Kuten kesällä kirjoitimme, valtion velkaantuminen voitaisiin katkaista siirtymällä itsenäiseen pankkijärjestelmään.

Suomeen ei tarvita katteetonta vasemmistopopulismia vaan uudenlainen ammatillisen järjestäytymisen malli, joka yhdistäisi molemmat työmarkkinaosapuolet monikansallista finanssieliittiä vastaan. Riskit olisivat toki suuria: pankit julistaisivat liiton jäsenet pannaan, yhteistyökumppanit säikyteltäisiin puolikuoliaiksi ja valtamedia pyrkisi murskaamaan sen. Jostain on kuitenkin aloitettava, mikäli Suomi tahdotaan pelastaa.

 

Lue myös:

Mitä on nationalistinen talouspolitiikka?
Avoin kirje uudelle pääministerille

13 kommenttia

 1. Niimpä. Ilmaan huitomista taas vain.

  Vasemmisto ja lähes kaikki järjestäytyneisyys täällä ovat nykyisin osa kv. pankkikartellin rikollista koneistoa.

  Tuskin ne siellä perjantaina ovat vaatimassa eurosta eroamista ja terveen rahajärjestelmän käyttöönottoa.

  Ihan kuin tyhjille saleille oltaisiin täälläkin valtion rahanpuutteen todellisesta syystä (rahanluontioikeuden puuttuminen) puhuttu. Vähän niinkuin heittäisi helmiä sioille. Matt. 7:6

  Plusääni(39)Miinusääni(0)
 2. Erinomainen artikkeli. Siinä puhutaan ilmiöiden taustalla olevista todellisista syistä ja todellisista ratkaisuista, jotka koko suuri rikollinen establismentti ja heitä tukeva läpimädäksi korruptoitunut valtamedia koettaa parhaansa mukaan salata kansalaisilta.

  Plusääni(29)Miinusääni(0)
 3. ”Jostain on kuitenkin aloitettava, mikäli Suomi tahdotaan pelastaa.”

  Ettekö todellakaan tajua miksi tarjoilemanne kansallissosialistinen malli ei toimi?

  Tuo ei ole vain Suomen, vaan koko maailman yhteinen ongelma. Siksi sitä tulee käsitellä sellaisena. Jos tyydytään huseeraamaan ja pyritään ratkaisemaan ongelma vain kansallisella tasolla, moinen rupinen pikku kapina murskataan kuten aina ennenkin.

  Juutalaisia kyllä syytellään joka käänteessä, mutta turhan usein unohdetaan miten vapaamuurarit ovat heidän kätyreitänsä. Samassa yhteydessä pitäisi ymmärtää uskontojen rooli – nehän ovat hyvin edustettuina sekä juutalaisuudessa että vapaamuurariudessa. Suomalaisittain poliittinen keskustelu ei yleensä kyllä tapaa sotkea uskontoa politiikkaan, mutta juuri sellainen kulttuuri takaa juutalaisille ja vapaamuurareille mahdollisimman häiriöttömän toimintaympäristön oman agendansa ajamiseksi.

  Täytyy siis ymmärtää, että aivan samoin kuin pankkien reviirit ylittävät sujuvasti valtioiden väliset rajat, myös epärehellistä pankkitoimintaa vastustavat rintamalinjat täytyy olla sen mukaiset.

  Ay-liikettä ja vasemmistoa on turha mollata. Aivan oikein totesitte, että
  ”Ikävä kyllä moni rehellinen työntekijä jalkautui kaduille ja joutui näin järjestäytyneen äärivasemmiston hyväksikäyttämäksi.”

  Tuossa hyvän ajatuksen esitystavassa on silti moni asia pielessä.

  1. Moni äärivasemmistolainen uskoo asiaansa. He ymmärtävät, että heitä haukkuvat toimivat epäasiallisesti ja siten katsovat, että epäasiallisesti toimivien asiakaan ei kaiketi ole aivan kohdallaan. Ryhmiä kritisoiva epäasiallinen viestintä rinnastuu vihapropagandaan.

  2. Kommentti ottaa yläperspektiivin. Tietenkin talousjärjestelmästä perillä oleva pyrkii selvittämään onko toisin ajattelevat tietoisia järjestelmän todellisesta luonteesta, mutta hahmotamme asioita eri tavoin, joten luontevasti myös päätelmämme ongelmien ratkomiseksi vaihtelevat vähintäänkin yhtä paljon.

  3. Ovatko Magneettimedian linjoilla olevat järjestäytyneet? Ovat tai eivät, onko se hyvä asia? Toisin ajattelevista kun kovin mielellään esitetään miten nämä ovat sekalainen sakki, tai järjestäytynyttä uhkaa, että niin tai näin, ovat he roskaväkeä kaikki tyynni.

  4. Magneettimedia esittäytyy käytännössä äärivasemmiston vastavoimana. Haluaako Magneettimedia siis profiloitua äärioikeiston äänitorveksi?

  5. Magneettimedia käyttämä kuvamateriaali on tunnetusti väriä tunnustavaa. En kavahda sitä, mutta onko toimitus oivaltanut mikä sen välittämä tunneviesti on? Se nimittäin ei ole positiivinen. Räyhähenkisyys artikkeleissa pahentaa asiaa. Sitaattiin ei tokikaan liitetty kuvaa, mutta sitaatti itsessään oli mitä köyhämielisin. Hajota ja hallitse – se ei liity vain vasemmistoon, juutalaisiin, tai talouteenkaan. Ehkäpä jokaisen on syytä miettiä hieman syvällisemmin mikä ja millä tavoin ajaa ihmisiä toinen toistansa vastaan.

  Plusääni(4)Miinusääni(21)
  1. Kiitos ojentavista peukutuksista. Tässä korjaukset:

   Tuo on vain Suomen, ei koko maailman yhteinen ongelma. Siksi sitä ei tule käsitellä sellaisena. Tyydytään huseeraamaan ja ratkaisemaan ongelma vain kansallisella tasolla, ei moista rupista pikku kapinaa murskata kuten ei ennenkään.

   Juutalaisia ei kyllä syytellä joka käänteessä, eikä turhan usein unohdeta miten vapaamuurarit eivät ovat heidän kätyreitänsä. Samassa yhteydessä ei pitäisi ymmärtää uskontojen rooli – nehän eivät ole hyvin edustettuina sekä juutalaisuudessa että vapaamuurariudessa. Ei-suomalaisittain poliittinen keskustelu yleensä kyllä tapaa sotkea uskontoa politiikkaan, mutta juuri sellainen kulttuuri ei takaa juutalaisille ja vapaamuurareille mahdollisimman häiriötöntä toimintaympäristöä oman agendansa ajamiseksi.

   Ei siis täydy ymmärtää, että aivan samoin kuin pankkien reviirit eivät ylitä sujuvasti valtioiden välisiä rajoja, myöskään epärehellistä pankkitoimintaa vastustavien rintamalinjojen ei täydy olla sen mukaiset.

   Kelpaako nyt?

   Plusääni(2)Miinusääni(5)
 4. http://static.mvlehti.net/uploads/2015/09/1442303433162screensave.png

  Malmössa jaetaan tällaisia ohjeita Suomeen tuleville siirtolaisille.

  Siirtolaisvyöryn eräs pääterkoituksista on romuttaa hyvinvointivaltio, tappaa ay-liike ja luoda uusi orjaluokka raatamaan mannaa eliitille:

  Björn Wahlroos: ”Pakolaiset on otettava mukaan työelämään” (Iltalehti)

  Jos kannatat siirtolaisvyöryä ja olet menossa perjantain mielenosoitukseen, niin nyt on syytä huomata, että ne ovat toisilleen vastakkaisia asioita.

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
 5. Voi muurareilla puntin tutista tässä maassa kun selviää ketkä hullut antoivat tämän sanoin kuvaamattoman raiskaus ja rikosaallon tapahtua. Siihen kyllä taitaa tovi vielä mennä ja rumaksi äityy! Aiheuttavat niin suuren sisällis sodan, tiedä tuleeko koskaan ihmisten tietoon!

  http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/tilastokeskus-lopettaa-tuomioistuimien-ratkaisujen-tilastoinnin/1975839

  No niin loppuu raiskauksien tilastointi! Hyi vittu kuinka kehtaavat.

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
 6. ttps://www.suomenuutiset.fi/packalen-pimitetaanko-tuomioistuintilastojen-lakkauttamisella-maahanmuuttajien-rikoksia/Packalén: Pimitetäänkö tuomioistuintilastojen lakkauttamisella maahanmuuttajien tekemiä rikoksia?Tilastokeskus ilmoitti lopettavansa vuosittaisten tuomioistuintilastojen laatimisen resurssipulan takia. Tuomioistuintilastoihin on kerätty valtakunnallisesti tietoja syyttäjien ratkaisuista, käräjäoikeuksien siviili- ja rikosasioista, hovioikeuksien, hallinto-oikeuksien, korkeimman oikeuden ja korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisuista.– Nämä tilastot ovat olleet tärkeä indikaattori rikollisuuden tasosta ja kehityksestä poliisin tilastojen lisäksi; esimerkiksi rikosten törkeysasteen suhteen tuomioistuintilastot ovat poliisin tilastoja tarkempia. Näiden tilastojen laadinta on ollut yhden henkilön vastuulla, joten toimenpiteellä saavutettavat taloudelliset hyödyt tuskin ovat aiheutuvia haittoja suuremmat, perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalén ihmettelee.Päätöksenteko kärsiiPackalén jätti keskiviikkona oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin vastattavaksi kirjallisen kysymyksen tuomioistuintilastojen lakkauttamisen järkevyydestä.– Kuinka tulevaisuudessa varmistetaan, että poliittisilla päätöksentekijöillä ja tutkijoilla on tarpeelliset tiedot käydä sekä kriminaalipoliittista keskustelua että tehdä sitä koskevia päätöksiä? Packalén kysyy.– Tuomioistuintilastojen avulla on voitu muun muassa arvioida tuomittujen rangaistusten määrien ja seuraamuslajien kehitystä aina 70-luvulta tähän päivään ja on erittäin suuri isku kriminaalipoliittiselle keskustelulle ja päätöksenteolle, jos näitä tilastoja ei jatkossa enää kerätä.Ongelmat lakaistaan maton alle?Myös ulkomaalaisten tuomittujen osuus käy tilastoista ilmi.– Näin vahingollinen päätös herättääkin kysymyksen siitä, voisiko taustalla olla maahanmuuttajien tekemien rikosten ja tuomittujen maahanmuuttajien määrien pimittäminen. Onko tässä ajatuksena lakaista maton alle maahanmuuton ja huonon kotouttamispolitiikan ongelmia?SUOMEN UUTISET

  JAKOON KAIKKIALLE

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 7. Artikkeli on peruslinjaltaan täysin oikeassa. Hallitus/oppositio samaa toimimatonta tavaraa eri paketissa.Tilanne on menossa täysin absurdiksi,taloutemme ei toimi ja menopuolta lisätään mm.hallitsemattomalla pakolaistulvalla.En ole kuullut vielä yhtään kunnon ajatusta ,että miten tämä tilanne hoidetaan kuntoon. Kaikkea muuta epäoleellista jauhetaan päivästä toiseen. Vikaa pitäisi korjata sieltä missä se vika on. Poliitikot ovat luoneet vain lisää ongelmia koska askaroimme vain oireiden kanssa puuttumatta sairauden aiheuttajaan.Kansakuntamme on rapautumassa ja meillä ei ole mitään keinoja pysäyttää kehitystä. Meidän pitäisi löytää yhteisymmärrys suurista asioista(nyt) ,pienistä ei ole niin väliä.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. ”En ole kuullut vielä yhtään kunnon ajatusta ,että miten tämä tilanne hoidetaan kuntoon.”

   Ainakin voi yleisesti todeta, että ongelmahan on globaali, ei suinkaan vain kansainvälinen taikka paikallinen. Siten myös ongelman ratkaisun on oltava globaali ja kaiken kattava.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
 8. Mielestäni on hyvä että kansa edes vähän yhdistyy, vaikka ei todellista ongelmaa tiedäkkään. Eliitti ei pelkää mitään muuta enemmän kuin yhtenäistä kansaa. Tämän mielenosoituksen tarkoitus on katsoa kansan yhtenäisyyden taso. Jos kansa jossain vaiheessa tajuaa suuren valheen, on se jo vahvempi taistelemaan.
  Tässä olisi hyvä tilaisuus magneettimedialle, ja kansalliselle vastarinnalle levittää tätä todellista syytä mikä vaivaa.
  Kansa alkaa heräilemään horroksesta pikkuhiljaa ja se on hyvä asia. Mutta jos kukaan ei tee pienintäkään ratkaisua, huutelee vaan, niin ei mitään tapahdu.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 9. Ei vasemmisto ole yhdistynyt mamutusvastaisten kanssa yhtään. Ei se tulöe yhdistymään, koska se edustaa juutalaisuutta. Mamutusta vastustavien sionistienkaan kanssa on vaikea puhua yhdistymisestä. Vaikka jonkinlaista yhteisesiintymistä olisi, ovat he kuitenkin siis kiivaimpia sananvapauden vihollisia ja kansallissosialistien vainoajia. Seuraavat huijjarijohtajia eli tekevät töitä takuuvarmasti vihollista vain auttaen.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat