Israelin entinen ministeri: Isis pyysi anteeksi Israelilta

Israelin entinen puolustusministeri Moshe Ya’alon on tehnyt The Times of Israelin mukaan radikaalin paljastuksen. Viime marraskuussa tapahtuneen välikohtauksen jälkeen, jossa Isis-joukot avasivat tulen Israelin asevoimia vastaan, Isis pahoitteli toimiaan myöhemmin!

”Vasta sattui tapaus, jossa Daesh (Isis-järjestön toinen nimi) avasi tulen ja pyysi anteeksi,” kommentoi Israelin entinen puolustusministeri Moshe Ya’alon.

Ya’alonin kertoma on mielenkiintoinen, koska Israelin laki kieltää terroristien kanssa kommunikoinnin. Tiedon vuotaminen voi olla psykologinen peliliike, jolla yritetään pelotella Syyriaa muistuttamalla, että Isis ei taistele Israelia vastaan. Sen sijaan Israel voi usuttaa Isisin tekemään kauheuksia Syyrian siviileitä vastaan Israelin hyväksi.

Paljastus ei sinänsä yllätä, koska aiemmin Israelin ja sen liittolaisten antama tuki ja tekemä yhteistyö Isisin ja muiden ääri-islamististen järjestöjen kanssa on jo hyvin dokumentoitu ja todistettu.

 

Lue lisää:

Israel auttaa ääri-islamistista terroristijärjestöä leviämään Syyriassa
Israel raivoissaan Isisin tappioista Syyriassa – sionistit pommittivat Damaskosta!
Israelin tuki ääri-islamisteille entistä räikeämpää
Mossad-johtaja myönsi televisiossa Israelin tukevan al-Qaidaa
Terroristikomentaja: ”Amerikkalaiset ovat puolellamme”
Video: israelilaiset pelastavat jihadisteja
YK paljastaa Israelin tuen ISIS-terroristeille

3 kommenttia

 1. ministerin pitää kusta oman kansan silmille etteivät herää ketä ovat

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Mistä hemmetistä tämä roskapostiuutinen on vedetty? Olen paikan päällä turistina käynyt toteamassa että jos Israel antaa pätkän vertaa köyttä isisille niin jo on luoti omassa niskassa.

  Plusääni(0)Miinusääni(4)
 3. ISIS:in, muslimiveljeskunnan, arabikeväiden ja vastaavien tarkoitus on luoda muka ”kalifaatti”, mutta todellisuudessa niiden avulla luodaan Suur-Israel (Eretz Israel), jossa olisivat nyk. Israel (mukana Länsiranta ja Gaza), Libanon ja Jordania ja osia Syyriasta, Irakista, Saudi-Arabiasta ja Egyptistä. Kyseiset järjestöt ovat Israelin ja USA:n työrukkasia. Kyseessä on vanha juutalaisten haave, ja v. 1982 Sionistinen maailmanjärjestö hahmotteli kirjallisesti kyseisen haaveen toteuttamisen, ns. Oded Yinonin.

  Siksi kyseiseltä alueelta heivataan nykyiset asukkaat muualle, mm. Suomeen ja Eurooppaan (ns. massamaahanmuutto).

  https://lupocattivoblog.com/2017/05/01/hinter-dem-isis-schwindel-steckt-der-yinon-plan-die-verwirklichung-von-gross-israel/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat