Lääkäri Antti Heikkilä kirjoittaa lännen poliittisesta korruptiosta

Erityisesti ravintoaiheisista teoksistaan tunnettu lääkäri Antti Heikkilä julkaisi kotisivuillaan viime perjantaina artikkelin, joka sai kipinän suomalaisten päätoimittajien surkuhupaisasta ”avoimesta kirjeestä”.

Heikkilän mukaan hienoista korulauseista huolimatta suomalainen valtamedia on kaikkea muuta kuin objektiivinen. Artikkelissaan Heikkilä kuvailee, kuinka länsimaiset tiedotusvälineet on alistettu täydellisesti epädemokraattisen eliitin ikeeseen.

Heikkilän teksti oli erittäin suosittu ja se herätti paljon keskustelua. Kun alallaan arvostettu asiantuntija ottaa kipakasti kantaa valtamediaa vastaan ja osoittaa edustuksellisen demokratian huijauksen, on se jo itsessään uutisoinnin arvoista myös Magneettimedian toimituksen mielestä.

Päätimme käydä läpi Heikkilän ”Vale missä elämme” –artikkelin, esitellä sen tärkeimmät argumentit ja kertoa, mistä asioista olemme Heikkilän kanssa eri mieltä. Toisin sanoen tarjoamme kriittisen kommentaarin; viime syksynä kirjoitimme vastaavan kommentaarin tohtori Juha Ahvion pakolaisesitelmästä.

Puolueellista tiedottamista ja opposition vaientamista

Heikkilä aloittaa kritisoimalla suuria tiedotusvälineitä, jotka pyrkivät kaikin keinoin hiljentämään ”valemedioiksi” kutsumansa itsenäiset mediat. Suuret tiedotusvälineet vannovat uskollisuuttaan objektiivisuuden ihanteelle, vaikka jopa poliittisesti passiivisin kansanosa ymmärtää, ettei valtamedian maahanmuutto– ja Nato-uutisointi ole puolueetonta nähnytkään.

Ravitsemusasioihin erikoistunut Heikkilä on tietysti erityisen huolissaan valtamedian liitosta monikansallisen lääke- ja elintarviketeollisuuden kanssa. Tiedotusvälineet on alistettu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) kaltaisten instituutioiden propagandatorveksi. Kansainväliseen pääomaan sidotut mediat eivät ole kiinnostuneita kansanterveydestä, mikä on Heikkilän mukaan johtanut lukemattomiin inhimillisiin tragedioihin myös Suomessa.

Heikkilän mukaan monet hänen potilaansa ovat menettäneet uskonsa ”viralliseen totuuteen” juuri siksi, että ”virallinen totuus” on tuhonnut heidän terveytensä.

Heikkilä vertaa nykyistä mediailmapiiriä kylmän sodan aikaan, jolloin toisinajattelijat leimattiin ”neuvostovastaisiksi”. Nykyään toisinajattelijat ovat sen sijaan ”rasisteja” tai ”salaliittoteoreetikkoja”. Leimakirveillä pyritään tukahduttamaan kaikki poikkipuiset äänet.

Rasismikeskustelu on saanut uutta pontta syksystä lähtien, kun sadattuhannet (usein sotilaskoulutuksen saaneet) laittomat siirtolaiset ovat alkaneet massoittain tunkeutua Eurooppaan. Heikkilä pitää naurettavana sitä, että eliitti pakottaa kansalaiset elättämään alati kasvavaa joukkoa elintasopakolaisia, vaikka samalla työmarkkinajärjestöt tappelevat verissäpäin jokaisesta palkkapennistä.

Pääministeri Sipilä myönsi jo syksyllä, että turvapaikanhakijat ovat Suomessa taloustilannetta pahempi onglema. Sisäministeriö vaati puolestaan maanantaina 50 miljoonaa (!) euron lisärahoituksen, jotta tunkeutujien synnyttämä turvallisuusuhka saadaan torjuttua.

Suomalaisten säästöt sulavat ja kaduista tulee päivä päivältä turvattomampia. Hallituksen politiikkaa ei yksinkertaisesti voi puolustella järkiargumentein, minkä vuoksi toisinajattelijat on pyrittävä leimaamaan ja hiljentämään.

0509-business-refugee_full_600

Venäjän rooli?

Heikkilän mukaan ”markkinakoneisto on luonut Venäjästä pahan valtakunnan”. Vastakkainasettelu ”länsi–Venäjä” onkin ollut lööpeissä lähes yhtä tiuhaan kuin ”rasistit–maahanmuuttajat”. Heikkilän mukaan tämä johtuu siitä, että ”Yhdysvalloille Venäjän ja Euroopan kiinteä yhteistyö on kauhea asia”.

Idän ja lännen vastakkainasettelu kärjistyi entisestään, kun Venäjä alkoi pommittaa Syyriassa Assadin hallintoa vastustavia terroristeja. Monien mukaan operaatio todisti, että Venäjä taistelee itsenäisten valtioiden puolella dollari-imperialismia vastaan. Skeptikot ovat vastanneet tähän, että Venäjä ajaa Syyriassa kyynisesti omaa aluepoliittista etuaan, kuten laivastotukikohtaansa.

On hyvin todennäköistä, että Jessikka Aron kaltaiset rivitoimittajat – mediamaailman vilttiketju – aidosti vihaavat Venäjää siksi, että maa on tarjonnut sotilaallista apua Assadille, joka on tukenut näyttävästi esimerkiksi Hizbollahin sotaa sionismia vastaan. Myös julkisen homopropagandan kieltävät lait Venäjällä ovat osuneet kipeästi idealistisimpien journalistityttösten sydämiin.

Maailmanpoliittiseksi vastavoimaksi Venäjästä ei kuitenkaan nykyolosuhteissa ole. Juuri Venäjä esimerkiksi painosti Syyriaa luopumaan kemiallisista aseista, vaikka ilman joukkotuhoaseita puolustautuminen Amerikan mielivaltaa vastaan on pitkällä tähtäimellä käytännössä mahdotonta. Martti Ahtisaaren mukaan Venäjä jopa ehdotti lännelle 2012 Assadin syrjäyttämistä sillä ehdolla, ettei länsi aseistaisi kapinallisia.

YK:ssa Venäjä antoi siunauksensa Libyan tuhoamiselle ja Gaddafin syrjäyttämiselle. Venäjä myös jäädytti ilmatorjuntajärjestelmäkauppansa Iranin kanssa siihen asti, että Iranin suhteet Amerikan kanssa paranivat tarpeeksi. Toisin kuin Gaddafi, Venäjä ei ole pyrkinyt irtaantumaan kansainvälisestä pankkimonopolista vaan on kiltisti lyhentänyt ulkomaisia lainojaan vaikeasta taantumasta huolimatta.

The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy –teoksen kirjoittanut politiikan tutkimuksen professori John Mearsheimer on jopa ennustanut, että Venäjä aikoo tulevaisuudessa liittoutua virallisesti Yhdysvaltojen kanssa hakeakseen turvaa kasvavaa Kiinaa vastaan. Kirjoittipa valtamedia Putinista siis kuinka piikikkäästi tahansa, ei Venäjä ole käytännössä yrittänytkään olla vastavoima kansainvälisten luottomarkkinoiden (ja sitä myöten Yhdysvaltojen) ylivallalle.

Vladimir Putin ja IMF:n pääjohtaja Christine Lagarde.
Vladimir Putin ja IMF:n pääjohtaja Christine Lagarde.

Saako Israelista puhua?

Heikkilä on oikeassa todetessaan, että Yhdysvaltojen ja länsimaisen lehdistön iskulauseet ”demokratiasta” ja ”rauhasta” ovat irvokasta sananhelinää. Kun länsi on ”vienyt demokratiaa” esimerkiksi Lähi-itään, on tämä tarkoittanut Israelin vihollisten murhaamista, nationalistihallitusten kaatamista ja ääri-islamistien voimistamista.

Heikkilä kertoo, että hänelle tärkein ”demokratia”-käsitteen kriitikko on hänen ”mieliradikaalinsa” Noam Chomsky. Suurin Heikkilän artikkeliin kohdistamamme kritiikki liittyykin juuri tekstin ”chomskyläiseen” tulkintaan maailmanpolitiikasta. Jopa Gilad Atzmonin kaltaisten juutalaisten mielestä Chomsky vähättelee Israelin ja sionismin maailmanpoliittista roolia, koska juutalaisen taustansa vuoksi Chomsky ei halua ”antisemitismin” lisääntyvän poliittisissa oppositioliikkeissä.

Toisin sanoen Chomsky ja hänen kaltaisensa esiintyvät eliitin kriitikkoina, mutta he pyrkivät aktiivisesti peittelemään eliitin yhteyksiä juutalaisiin, sionistiseen liikkeeseen ja Israeliin. Israelin keskeisen roolin vuoksi tällainen epärehellisyys tekee ”chomskyläisestä” oppositiosta täysin hampaattoman ja eliitin kannalta vaarattoman. Vallan vahtikoira haukkuu aivan väärää puuta.

Chomskyn vaikutus näkyy vahvasti Heikkilän tekstissä. Artikkelissa arvostellaan ankarasti Yhdysvaltoja, mutta ei mainita Israelia sanallakaan, vaikka Amerikan suurin ulkopolitiikkaan vaikuttava lobbausjärjestö on sionistinen AIPAC.

Gilad Atzmonin mukaan juuri Chomskyn kaltaiset aktivistit tekevät juutalaisesta liikkeestä poliittisesti ”ainutlaatuisen”.

Atzmon toteaa kontrolloitua oppositiota käsittelevässä artikkelissaan, että Chomsky ja muut ”hyvät” ja ”edistykselliset” juutalaiset ovat yleensä erittäin tarkkoja siitä, ettei oppositioryhmissä saa arvostella juutalaisia. ”Edistyksen airuet” vaativat toisin sanoen sensuuria turvatakseen oman selustansa. Atzmon kirjoittaa:

”Toisin kuin yleisesti ajatellaan, ’oikeistosionistit’ eivät ole juutalaisten poliittisen vaikutusvallan voimakkaimpia vartijoita. Heitä paljon etevämpiä ovat ’hyvät’, ’valaistuneet’ ja ’edistykselliset’ juutalaisaktivistit.

Juuri ’edistykselliset’ ovat estäneet julkisen keskustelun juutalaisten roolista uuskonservatiivisessa liikkeessä, amerikkalaisessa imperialismissa ja Yhdysvaltojen ulkopolitiikassa. Usein itseään jopa ’antisionisteiksi’ kutsuvat juutalaisaktivistit pyrkivät estämään julkisen keskustelun siitä, että Israel määrittelee itsensä rodullisesti juutalaisvaltioksi.

Juuri siksi Democracy Now! [hallitusta kritisoiva liberaali amerikkalainen uutispalvelu] ei koskaan puhu avoimesti uuskonservatiiviliikkeen juutalaisesta taustasta. Siksi Democracy Now! ei tule ikinä kutsumaan minua lähetykseen puhumaan juutalaisesta identiteettipolitiikasta.

He voivat haastatella Noam Chomskya ja Norman Finkelsteiniä. He antavat Finkelsteinin jopa nöyryyttää karikatyyrisionisti Alan Dershowitzia. Se on tietysti hyvä asia, muttei läheskään tarpeeksi.”

Koska Chomsky ei suostu puhumaan Israelin ja sionististen lobbausjärjestöjen järkälemäisestä roolista Yhdysvaltojen ulkopolitiikassa, joutuu hän jatkuvasti valehtelemaan yleisölleen.

Chomsky väittää esimerkiksi edelleen, että Amerikan sodat Lähi-idässä ovat ”aseteollisuuslobbyn” (’Military–industrial complex’) aikaansaannoksia. Mearsheimer ja kansainvälisten suhteiden professori Stephen Walt selvittivät The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy –teoksessa kuitenkin, ettei väitteiden tueksi ole mitään todisteita.

Yhdysvaltojen sotapolitiikka on usein ollut ankarassa ristiriidassa voittoaan maksimoivien yritysten tavoitteiden kanssa. Mearsheimerin ja Waltin mukaan on todennäköistä, että esimerkiksi liberaalit syyttävät ase- ja öljyteollisuutta virheellisesti Yhdysvaltojen hirmuteoista jo siksi, että sionistien syyttely julkisuudessa on länsimaalaisille yleensä sosiaalinen ja ammatillinen itsemurha.

u1_israel-lobby-500

Kuka hallitsee Amerikkaa?

Heikkilä palaa aseteollisuuskysymykseen myöhemmin artikkelissaan vetoamalla sotarikollisen Dwight Eisenhowerin kuuluisaan varoituspuheeseen.

Yksityisten yhtiöiden syyttäminen Amerikan lukemattomista rikoksista on kuitenkin äärimmäisen ongelmallista, sillä argumentti sisältää ajatuksen, että hallitus sinänsä ei ole vastuussa rikoksista. On vain ”paha yksityinen aseteollisuussektori”, joka sortaa ”pohjimmiltaan hyvää hallintoa”. Näin kärjistetysti ilmaistuna.

Todellisuudessa pääoma ja politiikka elävät symbioosissa, jossa molemmat ovat aivan yhtä syyllisiä Amerikan rikoksiin. Yhdysvaltojen sodille on sekä poliittisia että taloudellisia motiiveja, eikä niitä voi erottaa toisistaan.

Kuten taloustutkimuksen professori Michael Hudson on usein todennut, ei Yhdysvaltojen taloudellinen imperialismi perustu yksittäisten teollisuudenalojen (kuten aseiden tai öljyn) vaatimuksille vaan dollarivaluutan ylivalta-asemalle.

Suurin ongelma ei ole aseteollisuus, vaan Yhdysvaltojen hallitus, joka on turvannut vaurautensa ja ainutlaatuisen asemansa pakottamalla koko maailman dollarin hirmuvallan alaisuuteen. Hudson on kirjoittanut aiheesta muun muassa artikkelissaan ”America’s Monetary Imperialism”.

Toisen maailmansodan jälkeen Yhdysvallat perusti juutalaisen Harry Dexter Whiten johdolla Maailmanpankin (WB) ja Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) voidakseen kontrolloida käytännössä kaikkien maailman valtioiden luonnonvaroja ja talouspolitiikkaa.

Esimerkiksi EU:n jäsenvaltioita on kansainvälisten sopimusten nojalla kielletty rahoittamasta julkisia hankkeita omalla keskuspankkirahalla. Yhdysvaltojen, WB:n ja IMF:n rakentaman taloudellisen maailmanjärjestyksen ytimeen on kirjattu, jonka mukaan vain Amerikalla on oikeus rahapoliittiseen itsenäisyyteen. Kaikkien muiden valtioiden on velkaannuttava ulkomaalaisille pankeille ja luovuttava näin itsenäisyydestään.

Amerikka on ainut valtio, jolle sallitaan budjettialijäämää järjestelmällisesti paisuttava politiikka. Sen sijaan muilta valtioilta vaaditaan ”budjettitasapainoa” tai jopa ylijäämää, mikä on pitkällä aikavälillä mahdoton tavoite. Kun valtiot on sidottu velkavankeuteen, pakotetaan ne kuromaan julkinen budjettialijäämänsä umpeen leikkaamalla julkisia palveluita ja maanpuolustusta tai myymällä kansallisomaisuuttaan ulkomaille (1, 2, 3).

yes we kill

Meidät pakotetaan rahoittamaan Yhdysvaltoja

Kaikki IMF:n vaatimat budjetin ”tasapainotustoimet” tietysti heikentävät valtioiden itsemääräämisoikeutta sekä itsepuolustuskykyä suhteessa Yhdysvaltoihin. Euroopan ryöstö ei eroa käytännössä lainkaan Afrikan ryöstöstä, vaikka lännessä Yhdysvaltojen johtama pankki-imperialismi on toistaiseksi ollut hienovaraisempaa.

Yhdysvallat ylläpitää järjestelmällisesti omaa kauppavajettaan ja vaatii samalla muilta mailta ylijäämään tähtäävää politiikkaa. Amerikka tuo, ulkomaat vievät. Hyödykkeiden lisäksi Yhdysvallat ostaa dollareillaan tärkeimmiksi näkemänsä ulkomaalaiset yritykset ja sulattaa ne osaksi imperiumiaan.

Monet ovat pitäneet kauppavajetta vaarallisena Yhdysvaltojen itsensä kannalta, mutta todellisuudessa se on tehnyt maasta vahvemman kuin koskaan: maailmankaupan raju epätasapaino on johtanut siihen, että syöpä nimeltä dollari on levinnyt tehokkaasti maailman joka kolkkaan. Kultakannan lakkauttaminen on vain tehostanut dollarituhlaamista.

Ulkomaille kulkeutuneet dollarit siirtyvät yksityisiltä yrityksiltä ja sijoittajilta lopulta keskuspankkien holveihin, sillä Yhdysvallat on ilmoittanut, että kansallisen turvallisuuden nimissä se ei suostu myymään tärkeitä yhtiöitään ulkomaille. Amerikka määrää WB:n ja IMF:n suulla muita valtioita yksityistämään kansallisomaisuutensa. Tämän jälkeen amerikkalaiset ostavat tärkeät ulkomaalaiset yhtiöt itselleen dollareilla.

Me eurooppalaiset emme kuitenkaan saa käyttää ansaitsemiamme dollareita amerikkalaisten yhtiöiden ostamiseen, sillä – kuten Hudson kirjoittaa – Yhdysvaltojen mukaan se olisi käytännössä sodanjulistus. Yhdysvallat pitää sodanjulistuksena myös sitä, kun epäreilusta kauppa-asetelmasta kimpaantuneet (Irakin ja Libyan kaltaiset) valtiot ovat ilmoittaneet haluavansa lopettaa dollarikaupan ja siirtyä esimerkiksi euroihin.

Amerikka on siis yhtäältä pakottanut ulkomaat käymään kauppaa dollareissa ja toisaalta kieltänyt käyttämästä dollareita amerikkalaisten yhtiöiden ostamiseen. Tämä johti Hudsonin mukaan pian siihen, että muiden valtioiden keskuspankit alkoivat käyttää saamiaan dollareita ensisijaisesti Yhdysvaltojen valtiovarainministeriön joukkovelkakirjojen ostamiseen.

Toisin sanoen ulkomaat rahoittavat Amerikkaa syytämällä saamansa dollarit takaisin Yhdysvaltojen hallitukselle! Mikäli ulkomaat eivät kierrätä dollareita takaisin Yhdysvaltojen valtiovarainministeriölle, voimistuu maiden valuutta liikaa suhteessa dollariin, mikä pakottaa viejämaat poistumaan maailmanmarkkinoilta. Siksi noidankehälle ei näy loppua.

feddecline

Kuten Hudson on osoittanut, Yhdysvaltojen kansainvälinen ylivalta ei siis perustu öljy- tai aseteollisuuslobbyn häikäilemättömään toimintaan vaan kansainväliseen dollari- ja velkaorjuuteen. Yhdysvallat on kääntänyt kauppavajeensa ja paisuvan julkisen velkansa (jota se ei tule koskaan maksamaan takaisin) vahvuudekseen: se voi ostaa ulkomaalaiset yritykset ja luonnonrikkaudet ilman huolta maksuvaikeuksista. Mikäli jokin valtio nousee haastamaan dollarin ylivallan, murskataan se sotilaallisesti.

Alistumalla dollarin ikeeseen valtiot rahoittavat haluamattaan myös Israelia, jolle Amerikan hallitus lahjoittaa joka päivä 8 miljoonaa dollaria ilmaista rahaa.

Noam Chomskyn kaltaiset näennäisopposition gurut väittävät, että maailmanpolitiikan ongelmat johtuvat siitä, että päätöksenteko on Yhdysvalloissa valunut hallitukselta suuryhtiöille. Todellisuudessa amerikkalaiset suursijoittajat ammentavat kuitenkin voimansa valtiovarainministeriön dollarihuijauksesta, jonka jatkuvuuden puolustusministeriö varmistaa.

Ehkä Chomsky ei tahdo puhua aiheesta siksi, että juutalaisten määrä esimerkiksi Amerikan valtiovarainministeriössä on kasvanut räjähdysmäisesti viimeisten vuosikymmenten aikana? Myös Amerikan keskuspankki Fed on ollut juutalaisten johtama lähes 30 vuotta putkeen. Poliittisen eliitin ja finanssimaailman symbioosi kuvastuu myös siinä, että juutalainen Goldman Sachs –pankki on valmistautunut presidentinvaaleihin ostamalla sekä demokraatit että republikaanit puolelleen.

Keitä ovat oligarkit ja milloin he pääsivät valtaan?

Heikkilä on oikeassa todetessaan, että ”objektiivisuuden” nimiin vannovat toimittajat palvelevat suurvaltoja valehtelemalla järjestelmällisesti esimerkiksi sotien taustoista. Ennen oli propagandaministeriöt, nyt on lehtitalot.

Heikkilä kirjoittaa esimerkiksi saksalaistoimittaja Udo Ulfkottesta, joka valehteli Yhdysvaltojen puolesta vuosien ajan. Lopulta Ulfkotten mitta tuli kuitenkin täyteen – hän alkoi puhua julkisesti median korruptiosta ja propagandasta. Hän on myöntänyt, että suuret mediat niin Saksassa kuin muuallakin länsimaissa saavat rahoitusta ja käskyjä Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA:lta, ”yhdysvaltalaisilta miljardööreiltä” sekä suurilta kansainvälisiltä järjestöiltä.

Ulfkotte on kertonut kirjoittaneensa valheellisia artikkeleita esimerkiksi dollarihegemoniaa vastustaneesta Muammar Gaddafista, jotta saksalaiset äänestäjät saatiin kannattamaan Libyan murskaamista.

Heikkilän mukaan Ulfkotten kuvaama korruptio on jatkoa tapahtumasarjalle, joka alkoi presidentti John F. Kennedyn salamurhasta. Kennedy murhattiin hieman sen jälkeen, kun hän oli uhmannut yksityistä keskuspankkimonopolia määräämällä valtiovarainministeriön painamaan korotonta rahaa. Mikäli Kennedyn talousdemokraattinen politiikka olisi saanut jatkua, olisi se voinut merkitä kuoliniskua pankkiirien kansainväliselle ylivallalle.

Heikkilä kirjoittaa, että Kennedyn murhan jälkeen ”tapahtui vallankaappaus, jossa vallan jakoivat CIA ja oligarkit”. Vallankaappaus oli kuitenkin tapahtunut jo, ja Kennedy murhattiin, koska hän oli uhmannut silloisen Amerikan todellisia vallanpitäjiä – pankkiireja ja näiden poliitikkoliittolaisia.

Yhdysvallat oli ollut kansan ja eliitin välisen sodan näyttämö 1775 alkaneesta vapaussodasta lähtien (1, 2). Juutalainen Rothschildin pankkiirisuku oli vastustanut kansan hanketta pankkitoiminnan kansallistamiseksi jo satojen vuosien ajan ennen Kennedyn murhaa.

Eliitin lopullinen voitto sinetöitiin, kun yksityinen keskuspankki Fed perustettiin 1913. Jo vuotta aiemmin 1912 juutalaiset pankkiirit Paul Warburg ja Jacob Schiff kykenivät ensimmäistä kertaa manipuloimaan vapaasti presidentinvaaleja. Sittemmin sionistisesta lobbaamisesta on tullut Amerikassa maan tapa, kuten israelilaispoliitikotkin ovat vahvistaneet.

Vaikka eliitin talousrikollisuus ja koronkiskonta onkin jatkunut siis jo kauan, on tilanne vain pahentunut viime vuosikymmeninä, kuten Heikkilä kuvaa. Heikkilä muistuttaa, että Ronald Reaganin kaudelta lähtien kuilu Wall Streetin suursijoittajaeliitin ja työtätekevän kansan välillä on kasvanut entisestään. Rikkain eliitti on käytännössä vapautettu verovelvollisuudesta – verotaakka on sälytetty kokonaan tavallisen kansan harteille.

Toisin sanoen Reaganin ajama uusliberaali talouspolitiikka suosi osakekeinottelua ja vastusti tuottavaa työtä sekä kuluttamista. Pitkän tähtäimen tavoite oli keskiluokan täydellinen tuhoaminen. Ja hanke on jatkunut keskeytyksettä myös Reaganin siirryttyä syrjään. Suosittelemme Heikkilän artikkelista kiinnostuneita lukemaan artikkelimme Reaganin uusliberaalin politiikan taustavoimista – jotka olivat käytännössä kaikki juutalaisia!

Jacob Schiff.
Jacob Schiff.

WTC ja israelilainen terrori

Heikkilä kirjoittaa myös WTC-iskuista ja siitä, kuinka ristiriitainen ”virallinen totuus” tapahtumien kulusta on.

Hyvän lisän Heikkilän artikkeliin olisi tuonut Israelin roolin analysoiminen, sillä mikään muu valtio ei ole sotkeutunut iskuihin yhtä perusteellisesti:

 • Juutalaistaustainen Larry Silverstein vuokrasi WTC-rakennuksen vain muutamia viikkoja ennen iskua. Silverstein oli Ariel Sharonin ja Benjamin Netanjahun henkilökohtainen ystävä.
 • Silverstein sai vuokraluvan juutalaisaktivisti Lewis Eisenbergiltä, joka oli New Yorkin satamalaitoksen johtaja.
 • Israelilainen sotarikollinen Frank Lowy hankki WTC-rakennuksen alla olevien myymälätilojen vuokraoikeudet keväällä 2001.
 • Maailman juutalaiskongressin (WJC) johtaja Ronald Lauder ajoi WTC-rakennusten yksityistämistä New Yorkin yksityistämiskomiteassa.
 • Kaikkien kolmen lentokonekaappauksiin liittyneen lentokentän turvallisuusjärjestelyistä vastasi ICTS International Huntleigh USA –niminen yritys, jonka omistivat israelinjuutalaiset Ezra Harel ja Menachem Atzmon.
 • WTC:n turvajärjestelyistä vastasi Kroll Associates –niminen yritys, jonka omisti juutalainen sionisti Jules Kroll.
 • Ilmapuolustuksen turvannut Yhdysvaltojen valtakunnallinen tietokoneistettu turvallisuusjärjestelmä toimi Ptech Softwaren järjestelmillä. Ptechin juutalainen markkinointijohtaja Michael S. Goff työskenteli myös israelilaiselle tietokantayhtiö Guardiumille.
 • Pari vuotta ennen iskuja Ptechillä oli ilmailuhallinnon rakennuksessa yhteinen toimisto MITRE Corporationin kanssa. Myös MITRE toimi puolustusalalla ja sen johtaja oli CIA:n entinen päällikkö, juutalainen James Schlesinger.
 • Juutalaisen Alan D. Ratnerin omistamat Metals Management ja SIMS-ryhmä myivät WTC-metalliromun – rikospaikan todisteet – kiinalaisille.
 • WTC-iskujen tutkintojen johtoon ylimmiksi tuomareiksi nimettiin juutalaisia, kuten Alvin K. Hellerstein. Juutalainen tuomari Michael B. Mukasey hoiti Larry Silversteinin ja vakuutusyhtiöiden välisen sovittelun 9/11 jälkeen.
 • Juutalainen Kenneth Feinberg perusti seitsemän miljardin dollarin rahaston uhrien korvauksille. Vastineeksi korvauksista uhrien omaisten täytyi luopua vaatimuksesta, että syyskuun 11. päivän tapahtumista tehtäisiin puolueeton julkinen tutkimus.
 • WTC-”loppuraportin” kirjoitti Israelin kaksoiskansalainen Philip Zelikow.
 • Israelilaisen sanomalehti Haaretzin mukaan israelilainen pikaviestinyritys Odigo myönsi kahden heidän työntekijänsä saaneen varoituksen hyökkäyksestä kaksi tuntia ennen ensimmäisen koneen iskeytymistä pohjoistorniin.
 • Hieman ennen syyskuun iskuja Yhdysvalloissa pidätettiin yli 140 israelilaista vakoilusta epäiltyinä.

WTC-iskuja käytettiin tekosyynä Irakin tuhoamiselle, sillä Irak oli Lähi-idässä Israelin suurin geopoliittinen uhka. Juutalainen sanomalehti Haaretz kirjoitti 2003: ”Irakin sodan aloittivat 25 uuskonservatiivi-intellektuellia, joista suurin osa on juutalaisia. He painostivat presidentti Bushia muuttamaan historian kulkua.”

Mikä mielenkiintoisinta, Noam Chomsky on vastustanut ankarasti WTC-iskujen kriittistä tutkimusta. Miksiköhän?

Heikkilä on aivan oikeassa todetessaan: ”Jos todella olisi joku aito terroristiryhmä, joka haluaisi hyökätä Yhdysvaltoja vastaan, niin iskut kohdistuisivat oligarkkeihin, pankkiireihin ja kaikkiin niihin, jotka käyvät sotaa muita vastaan. Todellisille terroristeille on äärimmäisen tärkeä saada suuren yleisön tuki.”

mossad

Ovatko amerikkalaiset ”natseja”?

Koska artikkelissa ei lainkaan mainita Israelia, ei ole yllättävää, että Yhdysvallat rinnastetaan ”natseihin”. Heikkilä kirjoittaa: ”Nyt Yhdysvalloista on tullut samanlainen kolmannen valtakunnan tapainen valtio, joka murhaa, kiduttaa ja vangitsee ihmisiä ilman oikeudenkäyntiä sekä tuhoaa valtioita ja vieraita kulttuureja täysin häikäilemättömästi.”

Tämä on tietysti vale, jota Chomskyn kaltaiset näennäisopposition edustajat mielellään viljelevät. Artikkelissa Hitlerin toiminta rinnastetaan jopa Mainilan laukauksiin: ”Natsit tiesivät tämän hyvin ja osasivat luoda kaaosta, jolloin pelästyneet tavalliset ihmiset äänestivät Hitlerin valtaan.”

Todellisuudessa sekä Mainilan laukausten että Saksan kaaoksen takana oli kuitenkin Neuvostoliitto, joka oli syntynyt venäjänjuutalaisten johtaman (ja amerikanjuutalaisten pankkiirien rahoittaman) bolshevikkivallankumouksen seurauksena.

Hitler ei suinkaan ”luonut kaaosta” vaan taisteli erittäin järjestäytynyttä, väkivaltaista ja määrätietoista vallankumouksellista kommunistiliikettä vastaan. Tilanne oli kaoottinen, sillä Saksassa toimineet kommunistit tahtoivat liittää maan väkivalloin osaksi Neuvostoliittoa. Tähän Hitler vastasi tarvittavalla voimalla ja nujersi lopulta äärivasemmistolaisen liikkeen.

Olemme kuvanneet Saksan tapahtumien kulkua artikkelissamme ”Verkkomedia ja stalinistin valheet”:

”Monet olivat Saksassa huomanneet, kuinka sionistit lobbasivat maailmalla sotaa heidän kotimaataan vastaan. Myös kotirintamalla kuohui. 1918 ensimmäisen maailmansodan viimeisenä vuotena juutalaiset johtivat kommunistisia vallankaappaushankkeita Saksassa. Sotilaiden taistelumoraali lamaantui täysin, sillä kotimaasta oli tullut poliittinen taistelutanner. Juutalaisten kansankiihottajien nimet ovat jääneet historiaan: Kurt Eisner, Hugo Hasse, Adolf Joffe, Oscar Kohn, Gustav Landauer, Ernst Toller, Karl Radek, Karl Liebknecht, Rosa Luxemburg ja niin edelleen.

Juutalaisten johtamat kommunistiliikkeet vaativat valtakunnan kaatamista ja järjestivät suurlakkoja, kuten Münchenin asetehtaan lakon. Esimerkiksi Liebknecht laati sotilaille suunnatun propagandapamfletin, jonka otsikko oli ’Todellinen vihollinen on kotonasi!’, yllyttääkseen sotilaita laskemaan aseensa ja littymään kommunistivallankumoukseen. Juutalaistaustaiset agitaattorit käyttivät poikkeustilaa häikäilemättä hyväkseen eivätkä välittäneet lainkaan siitä, että valtiopetoksellaan he tuhosivat Saksan edellytykset selvitä suursodasta.

Myös juutalaisten omistama lehdistö, kuten Bernhardin Vossische Zeitung sekä Hilferdingin ja Stampferin Vorwärts alkoivat kampanjoida aggressiivisesti Saksan antautumisen puolesta. Kansainväliset sionistijärjestöt toivat Amerikan mukaan sotaan ja juutalaistaustaiset kommunistit mursivat Saksan sisältä käsin.

Sodan viimeinen näytelmä nähtiin 1919, kun Versailles’n rauha solmittiin. Saksa julistettiin yksin syylliseksi koko sotaan. Se menetti kaikki siirtomaansa, monia alueitaan ja laivastonsa. Puolustusvoimia supistettiin muutenkin huomattavasti ja tärkeitä alueita, kuten Ruhrin teollisuuskeskus, miehitettiin. Sotakorvaukset olivat niin ankarat, että niiden uskottiin tuhoavan Saksan edellytykset nousta koskaan jaloilleen.”

Voitettuaan kommunistiliikkeen Hitler aloitti mittavan talouspoliittisen uudistusohjelman, jonka tavoitteena oli täystyöllisyys, omavaraisuus ja irtaantuminen ylikansallisesta pankkimonopolista.

Kansallissosialistinen Saksa ei ollut Hollywood-propagandan kuvaama rasistinen sortokoneisto. Esimerkiksi Suomessa 2014 vieraillut lääkäri ja kirjailija Abdallah Melaouhi totesi, että esimerkiksi tunisialaiset muistelevat edelleen Hitlerin ajan saksalaisia lämmöllä. Kansallissosialistit tunsivat oman arvonsa eikä heillä ollut siksi syytä kohdella afrikkalaisia alentavasti.

Saksaa on syytetty toisen maailmansodan aloittamisesta vain siksi, ettei Hitler suostunut seuraamaan Puolan saksalaisvähemmistön kokemaa väkivaltaista vainoa toimettomana sivusta.

Hitler nosti Saksan raunioista huipulle.
Hitler nosti Saksan raunioista huipulle.

Kaapattiinko Amerikassa valta 2000-luvulla?

Heikkilä siteeraa artikkelissaan juutalaistaustaista Nato-komentaja Wesley Clarkia, jonka mukaan Amerikan ulkopolitiikassa tapahtui ”vallankaappaus” WTC-iskujen jälkeen.

Todellisuudessa ulkopolitiikan ohjakset pysyivät samoissa käsissä kuin aiemmin – Israelissa. Kuten lainaamamme Haaretz myönsi, oli esimerkiksi Irakin sodan takana joukko juutalaisia uuskonservatiiveja.

Mitään vallankaappausta ei kuitenkaan tapahtunut, sillä Amerikka oli tukevasti Israelin tossun alla jo 1950–60-luvuilla, jolloin juutalaisvaltio jäi kiinni Amerikkaa vastaan tekemistään false flag –terrori-iskuista: hyökkäyksestä USS Libertyä vastaan ja niin sanotusta Lavon-tapauksesta. Yhdysvallat ei suinkaan julistanut ”terrorisminvastaista sotaa” juutalaisvaltiota vastaan vaan yritti parhaansa mukaan sensuroida uutisoinnin juutalaisten tekemistä iskuista!

Jopa Clark on kuitenkin myöntänyt, että syy Irakin sodalle oli Israel. 2002 hän totesi: ”[Irakin sodan kannattajat] myöntävät kyllä luottamuksellisesti lähipiirilleen, ettei Saddam Hussein ole uhka Yhdysvalloille. He kuitenkin pelkäävät, että mikäli Hussein päättäisi rakentaa ydinaseen, voisi hän käyttää sitä Israelia vastaan.”

Heikkilä kirjoittaa al-Qaidasta ja ISIS:stä sekä Yhdysvaltojen, Saudi-Arabian ja Turkin tuesta niille. Yksi valtio kuitenkin puuttuu yhtälöstä: Israel. Israelin rooli ääri-islamismin nousussa ei ole ainoastaan välillinen. Syyrian sisällissodan myötä valtamediakin (muun muassa The Wall Street Journal) on joutunut myöntämään, että juutalaisvaltio antaa suoraa tukea al-Qaidan kaltaisille terroristijärjestöille.

israelisiss

Israel tarjoaa terroristeille niin aseita kuin huoltoapua. Daily Mail julkaisi hiljattain videon, jossa israelilaiskommandot pelastavat haavoittuneen ääri-islamistin Syyriassa. Terroristit saavat hoitoa israelilaissairaaloissa, kunnes he ovat taas taistelukunnossa.

Viime syksynä irakilaiset sotilaat ottivat kiinni israelilaisupseeri Yussi Elon Shahakin, joka oli avustamassa ISIS-taistelijoita. Koska esimerkiksi YK on alisteisessa suhteessa Israeliin, ei Israelin tarvitse pelätä, että terrorismin tukeminen johtaisi taloudellisiin tai diplomaattisiin pakotteisiin.

Juutalaisvaltion puolustusministeri Moshe Ya’alon totesi tammikuussa jopa, että Israelille Isis on Irania parempi vaihtoehto.

On erittäin kannustavaa, että Heikkilän kaltaiset arvostetut suomalaiset ovat alkaneet haastaa valtamedian hellimiä maailmanpolitiikan myyttejä. Kokonaiskuva ei kuitenkaan hahmotu, ellei Israelin roolia lasketa mukaan.

 

Lue myös:

Miksi kirjoitamme juutalaisista 1, 2
Helsingin Sanomat, väärinajattelu ja juutalainen mediavalta Pohjoismaissa

17 kommenttia

 1. Hieno analyysi Heikkilän artikkeliin. Kummastuttaa tosiaan Heikkilän natsittelut ja Israelin roolin pimittäminen, vaikka muuten asiaa kirjoittaakin. Tosin jos esikuvansa on vasemmistolainen juutalainen, ei ihme. Voisi Heikkilä miettiä Chomskyn viitekehyksiä, kuten hän ravintoasioissakin aina painottaa. Vai onko suhatutuminen Israeliin/juutalaisiin syy Heikkilän valikoivaan lähestymiseen maailmanpolitiikassa? Uskalsi kuitenkin mainita arabit ja pääosin kristityn Amerikan artikkelissaan…

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 2. Heikkilä on valinnut bisneksensä totuuden sijaan. Täytyyhän Mossadilla olla myös erilaiset suuntaukset hallussan, joten saattaa olla ihan muitakin vaikuttimia. Menestystä tulee ja vain näennäistä vastarintaa skepojen taholta

  Plusääni(13)Miinusääni(5)
 3. Heikkilä muutti itävaltaan ja ilmeisesti pitää saksalaisista niin samalla voisi lopettaa saksalaisten selkäänpuukottamisen natsittelulla ja antaa heille sen arvon mikä kuuluukin ja ottaa selvää asioista sillä osaa ne saksalaisetkin lukea herra heikkilän blogeja.

  Plusääni(15)Miinusääni(3)
 4. Counter-currents Publishing-sivustolla mielenkiintoinen artikkeli vallankumouksen dynamiikasta. Kirjoittajana Ted Sallis.

  Kannattaa tutustua.

  Keskeinen pointti: Kaikki mikä auttaa nykyjärjestelmän horjuttamisessa on hyvä asia. Lakkoilu, taloudellinen romahdus, väkivaltaiset maahanmuuttajat, yhteiskunnan polarisointi, oikeistolaisten demonisointi, idioottiantifasistien idioottimielenosoitukset, you name it.

  Israelin taloutta pitää horjuttaa tuhansin pienin keinoin, omaa yhteiskuntaa ei pidä suojella, koska eliitti tuhoaa sen, niin tai näin. Mitä nopeammin saavutamme epävakauden, sen parempi.

  Toisaalta esim. Neuvostoliitto romahti heti, kun valtaeliitti höllensi otettaan vallankumouksen pelossa. Juuri silloin valtaeliitti romahti. Saksassa kansallissosialistit nousivat valtaan heti sen jälkeen, kun valtaeliitti höllensi otettaan.

  Ja valtaeliitti on epävakauden tilassa kovassa paineessa, koska jos talous romahtaa ja yhteiskunta on epävakaa, on tarve joko tiukentaa eliitin otetta tai höllätä otetta ja kumpikin palvelee vallankumousta. Pahinta on tasainen junnaaminen kohti tuhoa ja tämähän on Suomen ja sionistien valitsema tuhon tie: asteittainen yhteiskunnan taloudellinen, sosiaalinen ja fyysinen tuho.

  Siksi, niin mieletöntä kuin se onkin, vallankumousta palvelee lyhyellä tähtäimellä parhaiten juuri kansallismielisiä vähiten miellyttävä kehitys, kunhan se polarisoi ja tuhoaa mahdollisimman näkyvästi ja selkeästi. Toisin sanoen, me tarvitsemme väkivaltaisia muslimeja, raiskauksia, uimahallin altaaseen kuseskelevia ääliöitä puhumattakaan Israelin organisoimista ”ISIS-hyökkäyksistä”.

  Siksi kaikenlainen myötäily ja ”ymmärtäminen” on turhaa ja vahingollista. Asenne on aina konfrontaatio. Ristririita, riita, viha, in-your-face nationalismi. Eleet, käytös, asenne. Ei hymyä, ei sovintoa, ei halua neuvotella, keskustella.

  Solvaus, vihamielinen ele, aito mielipide, vastapuolen nimittely, se on oikea asenne, se on ainoa asenne. Me emme saa koskaan eliitiltä muuta kuin solvauksia, vihaisia katseita, nimittelyä ja uhkauksia ja meillä ei totisesti ole mitään syytä suhtautua eliittiin millään muulla tavalla kuin vihamielisesti, aina ja joka paikassa, 24 /7.

  Eliitin pitää tuntea itsensä vihatuksi, solvatuksi, halveksituksi. Eliitin pitääkin pelätä, mitä enemmän ja mitä syvemmin, sitä parempi. Heiltä emme koskaan saa muuta kuin pelkoa, jos kysytään, mitä he meille haluavat antaa.

  Suomalaiseliitti ei ole koskaan saanut tuntea vihaa ja sen huomaa. He ovat kuin poispilattuja teinejä, joille pieninkin asiasta sanottu johtaa itkupotkuraivareihin. Ja sitä me juuri haluamme, mitä raivoisampi idiootti sen parempi.

  Kaikki pienimmätkin teot eliitin halveksimiseksi ovat arvokkaita. Mielipidekirjoitus mihin tahansa foorumille, jokainen pubissa lausuttu heitä halveksiva sana, bussissa katse, sana siellä, toinen täällä. Jos missä tahansa voit polarisoida, tee se.

  Mutta omia kansallismielisiä tovereita suojellaan aina, viimeiseen asti. Toisin sanoen toimitaan kuin juutalainen, häikäilemättömän, totaalisen itsekkäästi välittämättä mistään muusta kuin juutalaisten edusta.

  Eli jokainen päivä on hyökkäys ja jokainen huono uutinen on voitto.

  Hell Seger! Hail Victory!

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
  1. Aikoinaan Heikkilä vieraili myös Kansallisen kivääriyhdistyksen NRA:n puheenjohtajan R. Kurkon vieraana. Aattelin, että siinäpä kaksi suoraselkäistä miestä, totuudenpuhujaa. Olin väärässä, heitä oli vain yksi. Kurko. Hän on puhunut myös siionismista peittelemättä.

   Jää kyllä kapeat tiet vai mikä se Heikkilän uusin kirja ostamatta.

   Plusääni(8)Miinusääni(3)
 5. Välillä on mahdotonta ymmärtää sitä, että käytännöllisesti katsoen kaikki Suomen ns. eliittiin kuuluvat ihmiset ovat kuin ovatkin maanpettureita.

  Mutta asian ymmärtää ja sisäistää, kun sanoo: ”Seuraa rahaa!”

  Otetaan esimerkiksi joku vaikkapa Maahanmuuttoviraston, SPR:n tai vaikkapa hallituksen jäsen/työntekijä. He tuhoavat maatamme, koska se on heidän OMA VÄLITÖN ETUNSA. Maahanmuuttoviraston työntekijä, vaatimatonkin sellainen, puhumattakaan sikamaisen korkeata palkkaa nauttivasta johdosta, saa hyvää palkkaa siitä hyvästä, että tuhoaa asian hyvin tietäen maamme sukupolvien aikana rakennetun hyvinvoinnin. Mutta vaikka hän tuhoaa maamme, HÄN ELÄÄ ITSE HYVIN JUURI NYT. Jos katsoo vaikkapa ääliöstubbia, niin hän kuuluu ns. ”federalisteihin”, mutta se on vain eliitin tapa perustella idiooteille maanapetturin motivaatiota tuhota maata. Jos globaali eliitti saisi päähänsä, että EU on huono idea, stubido vaihtaisi takkia nopeammin kuin muslimi sanoo ”asyl”.

  Stiubidot ovat klassisia oman edun tavoittelijoita, stubido on vielä lisäksi selkeästi klassinen psykopaatti ja narsisti. Tämänkin sivuston lukijoina on lestadiolaisia ja valitettavasti asia on niin, että tämä ryhmä taas sipilöidensä johdolla toteuttaa lestadiolaista ”federalismia”, jossa mitä tahansa kannatetaan, jos se auttaa omaa ryhmää juuri nyt ja välittömästi. Helluntailaisissa on paljon samaa: vahva ryhmäidentiteetti.

  Maatamme tuhoaa ryhmä ihmisiä, jotka oman etunsa takia identifioituvat ns. ”hyviksi ihmisiksi”, koska se on HEIDÄN VÄLITÖN ETUNSA.

  Tämä ryhmä laskee pärjäävansä niin hyvin, että vaikka Isänmaa tuhoutuu niin sillä ei ole väliä, koska ainakin suhteellisesti he tulevat ulos alaslaskeutuvan tomun keskeltä voittajina rahoineen ja virkoineen. Kansa on heille ryhmä typeryksiä, joita pitää ja saa petkuttaa ja riistää, koska kansa on heille ryhmä tyhmiä ihmisiä.

  Juutalaisetkin toimivat läntisissä maissa juuri samalla tavalla. Vain Israel on tärkeä, muut maat ovat vain alueita, joissa operoidaan ja joiden tulevaisuuden pitääkin olla surkea, kunhan rahat saadaan nyt ja ne käytetään Israelin ja oman ryhmän eduksi. Näin toimii, valitan, myös lestadiolaisuus. Pahoitan tässä nyt joidenkin ihmisten mielen, mutta kyllä se ulkopuolisen silmin siltä näyttää, on kokemusta, niin kotikulmilta kuin kauempaa Suomesta.

  Eli näennäinen yksimielisyys on ”hyvillä ihmisillä” ostettua ja puhdasta korruptiota. Sen takia se on vahva ja toisaalta sen takia se murtuukin. Nämä ihmiset eivät uhraudu globaalin eliitin puolesta, jos se ei kannata. Me emme tule näkemään stubbien ja sipilöiden luopuvan saavutetuista miljoonistaan ja viroistaan uuden maailmanjärjestyksen puolesta. He kyllä luopuvat Suomesta, jos he SAAVAT rahaa, mutta HE EIVÄT LUOVU MISTÄÄN, JOS SE TARKOITTAA; ETTÄ HE MENETTÄVÄT RAHAA.

  Ts., summa summarum, eliitti huoraa. Eliitti on kuin huora, toimii kuin huora, elää kuin huora. Siinä kaikki.

  Plusääni(19)Miinusääni(2)
  1. Heillä on itseasiassa uskonto, jossa he palvovat helvettejä. He ovat kieltäneet aidon parannuksen Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa ja vihasta muodostaneet itselleen petosuskonnon, jonka pyrkimys on turmella kaikki kristinuskoon mieltyneet. Tämä tulee juuri persuissa, sekä esimerkiksi uudensuomen puheenvuoro palstalla ilmi. Heistä useimmat eivät ymmärrä palvovansa helvettejä ja sionisteja niiden hirviömäisimpiä perkeleitä. Tyypillistä heille on heistä huokuva haureuden henki. Jokainen joka menee heidän lähelleen tulee tuntemaan jotain haureellista, joka pitää heti torjua Herran avulla. Kyseinen haureellisuus on sellaista ja niin ”hienovaraista”, että vain Herra Jeesus Kristus voi sitä vastaan taistella. Persupettureiden ja muiden samanlaisten ongelma on juuri väärä kuva Jeesuksesta sekä että he eivät täydestä elämästään Häntä palvele. Jokainen joka kaikesta elämästään pyrkii parannuksella ja rukoilemalla liittymään ainoaan Jumalaan, Herraan Jeesukseen Kristukseen tulee saamaan suojeluksen sionistien huorintekijöiden helvettejä vastaan. Persupettureita vaivaavat juuri sionistihuorien kauhistuttavat helvetit.
   Herra Jeesus Kristus on ainoa joka voi sellaiset kuin persut pelastaa. Ja tämä on tästä asiasta totuus.

   Plusääni(9)Miinusääni(3)
 6. Lännen korruptiosta:

  Perinteisen valemedian, joka aikaisemmin tunnettiin nimellä valtamedia, mutta on nyttemmin menettänyt asemansa, toimittajat, ovat sitoutuneet konsensukseen `luotettavan median puolesta`. Allekirjoittaneita ovat:

  Arno Ahosniemi, Kauppalehti ja Päätoimittajien yhdistys
  Mika Pettersson, STT
  Merja Ylä-Anttila, MTV
  Kaius Niemi, Helsingin Sanomat
  Tapio Sadeoja, Ilta-Sanomat
  Atte Jääskeläinen, Yle
  Jouko Jokinen, Aamulehti
  Kari Kivelä, Iltalehti
  Antti Kokkonen, Lapin Kansa
  Tomi Lähdeniemi, Satakunnan Kansa
  Reijo Ruokanen, Talouselämä
  Pekka Mervola, Keskisuomalainen
  Seppo Rönkkö, Savon Sanomat
  Kari Vainio, Turun Sanomat
  Kyösti Karvonen, Kaleva
  Satu Takala, Ilkka
  Toni Viljanmaa, Pohjalainen
  Jouni Kemppainen, Maaseudun Tulevaisuus
  Tommy Westerlund, Hufvudstadsbladet
  Niklas Nyberg, Vasabladet
  Marit af Björkesten, Svenska Yle
  Markus Pirttijoki, Kainuun Sanomat

  Lukevan ja ajattelevan kansan syvien rivien mielestä kysymyksessä on kuitenkin 22:n `Lontoon Jennyn`, `7. osaston` ja/tai `Moskovan Tiltun` lista, jotka nyt tulevat ulos valemedian iljettävimmistä viemäreistä ja harjoittavat mediasotaa omia kansalaisiaan kohtaan. Nämä surullisenkuuluisat syväkurkut ja -taskut mieltävät itsensä median ammattilaisiksi ja pelottelevat ihmisiä luulemaan, että he olisivatkin jonkin sortin mafia, jolle ei vittuilla. Eipä vittuillakaan, vaan me teemme teille jotakin paljon pahempaa.

  He valehtelevat ammatikseen, ovat etupäässä monikulttuurisuuden ja suvaitsevaisuuden esille tuojia, kulttuurimarxilaisia, lietsovat russofobiaa, kannattavat kaikenlaisia perversioita, tappavat totuuden rippeetkin, mustamaalaavat toisinajattelijoita, vakopesevät pahuutta ja vääryyttä, vääristelevät tietoa, valehtelevat julkeasti ja mikä kaikkein pahinta, he tekevät mukapaljastuksia tavallisista kansalaisista, jotka pyrkivät totuuden lähteille.

  Ivassaan he eivät ymmärrä, että: `Joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön`. Siispä heille on tehtävä ns. `jeesustesti`. Meidän on näytettävä pontevasti, etteivät he mitään synnittömiä jeesuksia olekaan saatikka `luotettavan median puolesta` toimivia toimittajia, vaikka pyrkivät antamaan tällaisen kuvan itsestään moraalin ja totuuden vartijoina.

  Siispä nyt kansalaiset valppaina hyväntahtoiseen ilmiantoon. Vuotakaa jollekin vaihtoehtomedialle jokainen väärinkäytös, jokainen rikos, jokainen tuomio, jokainen syrjähyppy, jokainen suihinotto tai -anto jne. jne. joihin nämä allekirjoittaneet toimittajat ovat syyllistyneet. Udelkaa heidän lähipiiriään ja erityisesti heidän loukkaamiaan henkilöitä.

  Jos mitään ei löydy, niin autetaan heitä. Soittakaa heille ja kysykää tyyliin: `Oletko niellyt mustaa makkaraa`? Jos valemedian toimittajaplanttu vastaa myöntävästi, niin teillä on otsikko. Jos planttu vastaa kieltävästi niin teillä on vieläkin räväkämpi otsikko: `Toimittajan planttu kieltää nielleensä mustaa makkaraa`. Tai: `Onko teillä todellakin tatuoitu profeetta Muhammedin kuva perseeseen` (joutuu näyttämään julkisesti persettään todistaakseen syyttömyytensä) (me autamme teitä tiedon levittämisessä muslimimaihin), `Kiellättekö aviottoman lapsenne` jne. jne. Vietelkää heitä ja kuvatkaa salaa, nauhoittakaa heidän puheluitaan jne. Keksikää.

  Mediasodan ensimmäinen sääntö on: Älkää koskaan puolustautuko heidän hyökkäyksiltään, älkää selitelkö, koska silloin häviätte, vaan syyttäkää uudella syytöksellä. Kun kysytään: Älkää vastatko.

  Julistan tappelun (mediasodan) alkaneeksi!

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
  1. Todellakin, ihan hyvä idea.

   Eliitti on maanpetturi ns. by definition. Jos ihminen on Suomessa vuonna 2016 eliitin jäsen, hän on samalla maanpetturi. Hän ei voi olla muuta, koska yksikään eliitin jäsen ei toimi kuin eliitin sääntöjen mukaan.

   Katsokaa esim. persujen kansanedustajia. Typerryttävä hiljaisuus, kun Soini huoraa kaiken. Jokainen on hiljaa, koska JUURI NYT PALKKAA TULEE JA PALJON. Eli jokainen persukansanedustaja huoraa 24/7. Poikkeuksetta.

   Vasemmisto on ehkäpä vihreiden kanssa surkein ryhmä selkärangattomia maanpettureita maan päällä. He esiintyvät mediassa ”köyhän kansan” asialla, mutta he toimivat täysin päinvastoin. Arabinuorten ja somalien persuksiin hassataan miljardeja ilman pienintäkään toivoa siitä, että tämä ryhmä koskaan antaisi mitään takaisin maallemme. Samaan aikaan vasemmiston äänestäjiä n..ssitaan edestä ja takaa, säälimättä, herkeämättä. Ja se n..ssija on useimmiten liandersson ja lianderssonin lakeijat, jotka toimivat näin, koska liandersson ja lianderssonin lakeija saa HETI VÄLITÖNTÄ ETUA nöyryyttäessään ja ryöstäessään Suomen kansan vanhuksia, lapsia ja sairaita.

   Ja nämä oksettavat, selkäranagttomat, huoraavat lierot saavat mediatilaa hyvinä ihmisinä.

   No, jos joku ihmettelee, mistä se viha sikiää niin olkoon hyvä ja katsokoon peiliin, jos ihailee näitä ihmisiä, jotka vaihtavat oman kansansa maahamme tunkeutuviin tolloihin.

   Viha, se on vastaus. Se vie parempaan tulevaisuuteen. Lohduton, säälimätön viha.

   Plusääni(19)Miinusääni(1)
 7. Venäjä aloitti ja lopetti sotimisen Syyriassa.
  Venäjän lopettamista on spekuloitu mutta kuitenkin siinä olisi USAlla paljon opettelemista miten sota lopetetaan.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 8. Niin, Soini aikoinaan julisti ,että ”Missä EU,niin siellä ongelma” Nyt perussuomalaisista on tullut osa tuota kaikkille elämänaloille tunkeutuvaa ongelmaa.Vain kansalaisten suora viesti päättäjille ja ainakin suurimpien puolueiden hajoittaminen voi palauttaa perustuslain 2§ voimaan ”valtiovalta kuuluu kansalle”Käytännössä koko eduskunta on niin integroitunut toisiinsa ,että mitään jäkevää ei sieltä ole odotettavissa. Keinoiksi jää siis ulkoparlamentaariset keinot ,kun muuta ei voi.

  Islannista ei tullut EU:n jäsentä ,mutta Islannista tuli itsenäinen ja näin heillä on edellytykset hoitaa omat asiansa niin kuin parhaaksi näkevät.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 9. vain se rakastaa Jeesusta, joka haluaa Häneen parannuksella liittyä kirjoitti:

  ”… vihasta muodostaneet itselleen petosuskonnon, jonka pyrkimys on turmella kaikki kristinuskoon mieltyneet. Tämä tulee juuri persuissa, sekä esimerkiksi uudensuomen puheenvuoro palstalla ilmi.”

  Jaaha. Miten Sinun mielestä politiikkaa pitäisi tehdä? Ruohonjuuritasolta ylöspäin niin että saa konkreettista aikaiseksi, vai rakentelemalla pilvilinnoja, kuten kommunismin tuhoaminen?

  Ja etkö ymmärrä, että Suomen etu ei ole vastustaa sionismia niin kuin ei mitään muutakaan tietyn ryhmän etua ajavaa aatetta, vaan ajaa SUOMEN ETUA, lakeja jotka tekevät KAIKEN narsistisen toiminnan mahdottomaksi. Tällaisen ajatuksen eteenpäin vieminen tuo tulosta.

  Ai niin, kymmenen käskyn toinen kohta:

  Älä käytä väärin Herran, Jumalasi nimeä.

  Sorruit juuri tähän. Ajat vainoharhaasi Jumalaan vedoten, osoitat näin pienuutesi.

  Plusääni(5)Miinusääni(3)
 10. Katsoisin Magneettimedian artikkelin rakentavan kriittiseksi, jossa tuodaan monia hyvin merkityksellisiä näkökohtia esille – päinvastoin kuin jotkut kommentit.

  Antti Heikkilä on ekspertti lääketieteellisissä ja ravintoasioissa, joiden seuraamisella otaksuttavasti on pääpaino hänen ajankäytössään.

  Maailmanpolitiikkaan liittyviä asioita hän välttämättä ei ole kovinkaan pitkään huomattavassa määrin seurannut internetin SENSUROIMATTOMASSA mediassa eli voi mahdollisesti sanoa että hän niissä asioissa EI ole ’well informed’. Jos niin on, hän luultavasti ei tiedä esim. sitä, että Israel on tosiasiallisesti Kasaria 2.0 eli pääosin alkuaan Etelä-Venäjältä lähtöisin olevien kasaarien asuttama, jotka jossain vaiheessa kääntyivät barbaariseen talmudismiin, joka mm. salli ja sallii koronkiskonnan. Eikä hän ilmeisesti ole tietoinen kasaarimafiasta ja sen suunnattomasta vallasta läntisissä maissa sen johtohahmon, Rotschildin hallitseman velkaponzi-rahajärjestelmän ansiosta eikä siitä että Yhdysvaltain kongressi käytännössä on alisteinen kasaarimafiaa edustavalle ns. juutalaislobbylle, ainakin mitä tulee ulkopolitiikkaan.
  Jos Heikkilä etupäässä seuraa saksalaista vaihtoehtomediaa, niin siellä ei välttämättä monikaan uskalla kertoa totuutta esim. talmudistisesta kasaarimafiasta ja (käytännössä) sen hallisemasta Israelista, holokaustihuijauksesta tai Saksan VÄÄRENTÄMÄTTÖMÄSTä historiasta 1900-luvun alkupuoliskolta.

  Pidän suuressa arvossa sitä, että Heikkilä on yksi niitä hyvin harvoja lääkäreitä Suomessa, jotka JULKISESTI asettuvat vastahankaan rikolliseen Big Pharmaan nähden ja (tosiasiallisesti) tämän tahon ohjeistamaan lääkärikoulutukseen – joskaan ei täsmälleen näitä sanoja käyttäen. Hän tuo myös esille sen, kuinka suuri merkitys Saksassa annetaan vaihtehtoisille hoitomenetelmille myös lääkärien keskuudessa. Heikkilä tuo julkisesti esille edelleen maamme korkeimman lääkintäviranomaisen THL:n epäilyttävän suhteen lääketeollisuuteen nähden, samoin kuin virallisten ravintosuositusten takana olevan Mikael Fogelholmin epäilyttävän suhteen elintarviketeollisuuteen nähden.

  Joka tapauksessa Heikkilän artikkeli osoittaa, että hän on hyvin huomattavassa määrin murtautunut ulos siitä matrixista, johon ennenkaikkea valheellinen propagandamedia ja valheellinen koulu- ja yliopistolaitos useimmat ihmiset ujuttaa – ja mikä parasta että hän uskaltaa tuoda sen myös esille, vaikka onkin tietyssä määrin julkisuuden henkilö.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 11. Vanhan toistoa, mutta se ei haittaa joku saattaapi vaikka tulla pintaan. Aina ruoditaan ja kuitenkin kun tiedetaan kuka koneistoa pyorittaa. Pankkiiri suvut rotchild ja rokkefeller ja muutama lisaa jos h3 omistavat yli 80% maailman materiasta eiko siina ole osan mielesta syy yhteys. Imf aseteollisuus huumeet jne he tata pahaa ruokkii.

  Viela tosta terveydesta sen verran, miksi eivat kirjoita syyllisista kemikaalit taivaalla uraanin ja mox paskan kanssa ON terveysasia jos joku.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 12. Antakaa nyt Heikkilälle vähän armoa. Mielestäni oli hyvä juttu, että edes joku vaikutusvaltainen uskaltaa sanoa EDES JOTAIN… pakkohan jotain takaporttia on jättää jutuissa, näin rivien välistä luin.

  Plusääni(6)Miinusääni(4)
 13. Ei todellakaan heru. Kyllä Saksassa ja Itävallassa voi sentään melkoisesti puhua juutalaisista ja sionisteista vielä. Jos ei puhu ja vain jotain sinne päin, niin on seläv huijjari. Miksi ihmeessäpitäisi tyytyä vain totuuden murusiin? Aivan mieletöntä ja avoin valtakirja huijjauksille. Ihan tolkutonta.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat