Yleisradio lähetti suomalaisvastaisen rasismin orgiat

Yleisradion perjantainen Pressiklubi-ohjelma täytti useiden katsojien mukaan kansanryhmän vastaisen kiihottamisen tunnusmerkistön. Vihapuheen kohteena eivät olleet paljon puhutut pakolaiset vaan valkoiset kantasuomalaiset.

”Vasemmistosionistiksi” itseään kutsuvan juutalaistaustaisen Ruben Stillerin juontamassa keskusteluohjelmassa suomalaisuutta ruoskivat yhteistuumin uusliberaali Wille Rydman, äärivasemmistolainen Li Andersson sekä kulttuurimarxistinen toimittaja Matti Virtanen. Suomalaisvastaisten orgioiden viulut maksettiin suomalaisten veronmaksajien lompakoista.

Jo ohjelman esittelytekstissä valehdellaan röyhkeästi maahantunkeutujien määrästä: ”Jos muutama tuhat turvapaikanhakijaa ajoi Suomen sekaisin, miten pärjäisimme oikeassa kriisissä?” Suomeen tulee pelkästään Ruotsista 800–1 000 pakolaista päivässä! Viralliset arviot tulijoiden määrästä ovat tehneet hurjia loikkia viime viikkoina: ensin puhuttiin 15 000:stä, sitten 30 000:sta ja lopulta 200 000:sta!

Euroopan komissio on puhunut pitkällä aikavälillä kymmenistämiljoonista! Miten juutalaistaustainen Stiller kehtaa puhua ”muutamasta tuhannesta”?

Maahanmuutto ei ole ollut Yhdysvaltojen eduksi.

 

”Maahanmuuton vastustajat ovat mielenterveyspotilaita”

Heti alussa nelikko pohtii suomalaisten vihaisia protesteja epädemokraattisesti perustettuja vastaanottokeskuksia vastaan. Maahanmuuttajat ovat viikon sisällä pahoinpidelleet ja yrittäneet raiskata suomalaisia, mutta SPR ja hallitus pakottavat pitämään rajat auki ja perustamaan jatkuvasti uusia majoitustiloja maahanmuuttajille julkisella rahalla. Tämän vuoksi esimerkiksi Lahdessa ja Kouvolassa kansa on protestoinut rajusti uusia vastaanottokeskuksia vastaan.

Virtanen ottaa puheenvuoron ja syyttää protestoivia suomalaisia epäonnistuneen mielenterveyspolitiikan oireiksi. Jos vastustat pakolaistulvaa, olet mielisairas, Yleisradio kertoo veronmaksajille. Li Andersson lisää, että maahanmuuton vastustajat ovat myös kouluttamattomia.

Virtanen menettää nopeasti malttinsa ja kutsuu Lahden mielenosoittajia ”valkoiseksi roskaväeksi”. Mitä jos hän olisi kutsunut Turun maahanmuuttajaraiskaajia ”mustaksi roskaväeksi” tai Mordechai Kedarin Helsinkiin kutsuneita ”juutalaiseksi roskaväeksi”? Olisiko hänellä enää työpaikkaa Suomen johtavissa kulttuurimarxilaisissa roskajulkaisuissa?

Virtanen ja Andersson kertovat kauhistuneensa Jussi Halla-ahon kannanotosta, kun perussuomalainen meppi ehdotti, että turvapaikanhakijoille voitaisiin rakentaa oma parakkikylä Ruotsin rajalle. Kylässä turvapaikanhakijoille tarjottaisiin elämän perusedellytykset, muttei esimerkiksi ylimääräisiä raha-avustuksia. Virtasen ja Anderssonin mukaan ajatus on ”kaheli”.

Tunkeutujat tarvitsevat rahaa muuhunkin kuin ruokaan ja asumiseen – esimerkiksi ”teehen, baareihin ja ravintoloihin,” kuten AFP:n haastattelema 22-vuotias Muhammed totesi.

Turvapaikanhakijat-rajalle
Miksei ilmainen ruoka, terveyspalvelut ja majoitus riitä? Siirtolaisille vaaditaan Suomessa luksusoloja.

 

Miksei Stiller pilkkaa Israelia kuten Suomea?

Jo ohjelman alussa Ruben Stiller totesi, että Suomen ongelma ovat suomalaiset maahanmuuton vastustajat. Hieman myöhemmin ”vasemmistosionisti” vielä tarkentaa, että ”todellinen ongelma” on ”suomalaisen identiteetin määrittely” sekä sotien muistelu. Stillerin mukaan suomalaiset kunnioittavat historiansa ja kulttuurinsa vääriä piirteitä.

Suomalaisen kulttuurin sekä sotien pilkkaaminen ja halveksunta sujuvat Stilleriltä kuin vettä vain, mutta kun puhe siirtyy juutalaisvaltio Israeliin, muuttuu ääni kellossa. Stiller kertoi keväällä, ettei hän enää aio keskustella Israelista julkisesti Suomessa, sillä keskustelukulttuurimme ei ole siihen tarpeeksi kehittynyttä. Kun Stiller puhuu Israelista, äänensävystä katoaa kaikki mediapersoonalle ominainen iva ja räävittömyys. Paikalle astuu kunnioittava pehmeys.

Stiller ei suostu kommentoimaan juutalaisen rikollisvaltio Israelin sotarikoksia, mutta Pressiklubin lopuksi hän piti suomalaisia pilkanneen ”kielikurssin”, jossa hän toisti sanoja: ”Antero joi pullon viinaa ja puukotti Taunoa.” Hassun hauskaa. Eikö Yleisradion virallisella koiranleualla ole tarpeeksi itseluottamusta heittää läppää omallakin kustannuksella?

Tullaanko Yleisradiolla koskaan esittämään heprean kielikylpyä, jossa toistettaisiin esimerkiksi lauseita ”Isidor ampui valkoista fosforia Ahmedin kouluun” tai ”Shlomo steriloi Adinan, koska Adina on väärän värinen juutalainen”? Ei tietenkään. Yleisradion ainut tehtävä on pilkata valkoisia suomalaisia ja varmistaa, että verenperintömme tuhotaan avoimien rajojen politiikalla. Tämä on kansanmurha.

Video: Mikäli ”vasemmistosionisti” Stiller olisi aidosti huolissaan rasistisesta väkivallasta, ei hän keskittyisi Suomeen.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta
”Juudas” Sipilän saarna: rahat pankeille – pakolaiset Suomeen
Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset
Helsingin juutalaisseurakunta: Rajat auki pakolaisille!
Suomen rajavartiolaitos: laittomia tunkeutujia ei käännytetä tulevaisuudessakaan
Valtamedian ”uusi” strategia: sensuuria ja entistä törkeämpää valehtelua
Monikulttuurisuus- ja kestävyysvajepotaska ruokkivat toisiaan
Tornio on seuraava monikulttuurinen helvetti?

16 kommenttia

 1. On se jännä, kun itse reissaa sivistyneissä maissa (Saksa, Belgia, Hollanti etc.) niin paperit ja passit pitää olla kondiksessa. Sitten kuintenkin tänne paukkaa apinoita ynnä loisia ILMAN MINKÄÄN VALTAKUNNAN HENKILÖPAPEREITA. Ties mitä aineellista (e.g. aseita) ja aineetonta (e.g. tauteja, vierasta [lue: haitallista] ”kulttuuria” ja uskoa) pahaa moiset tunkeutujat tänne tuovat!

  50 000e tienaan vuodessa, joten aika iso siivu lähtee valtionvelan korkoihin ja syöpäläisten (meillä on niitä tarpeeksi omasta takaa!) elättämiseen. Tämä jEwU:n 100% yksimielinen sisä-, ulko- ja pakolaispolitiikka on sitten mahtava juttu – jos satut haluamman Suomen tuhoutumista.

  Plusääni(74)Miinusääni(0)
  1. Aivan samaa mieltä. Tämän vuoden puolella olen itse tehnyt 5 työreissua Euroopan alueelle ja jokainen olisi jäänyt tekemättä jos passi ei olisi voimassa tai sitä ei olisi ollut tai lentolipuissa olisi ollut mitä tahansa, vaikka vain nimessä kirjoitusvirhe. Käsittämätöntä että silti rajat vuotaa tietyille ryhmille kuin niitä ei olisi ollenkaan.
   Ja tätä invaasiota ylistää niin kommentoija kollegan, Helvetenskapin kuin omastakin mielestä, meidän verovaroilla maksettu YLE. Jos kyseessä olisi yritys, joka jatkuvasti aliarvioi ja syyllistäisi maksavia asiakkaita, olisi seuraukset nähtävissä viimeistään seuraavana vuonna, kun tilaukset umpeutuu.
   Mutta nyt maksat ja kärsit…halusit tai et.
   -Z-

   Plusääni(37)Miinusääni(0)
 2. Niitä, jotka nyt varoittavat uhkaavasta vaarasta, että: Kohta paukkuu länsimaissa!, kutsutaankin `valkoisen ylivallan` edustajiksi, valkoiseksi roskaväeksi, mielisairaiksi, rasisteiksi, äärioikeistoksi ja ties miksi. Ottavatko nämä arvostelijat todellakin täyden vastuun tulevista tapahtumista. Seuratkaahan uutisointia – ei mene kauan ensimmäiseen vakavasti otettavaan iskuun. Kuka oikeasti painaa liipaisinta?

  `Vieraiden maiden taistelijoita “pakolaisina” Suomessa!`:
  http://mvlehti.net/2015/09/26/vieraiden-maiden-taistelijoita-pakolaisina-suomessa/

  Tämä ei ole paranoiaa, vaan todellinen huolenaihe läntisten maiden tiedustelupalveluissa.

  Muslimijohtaja julistaa avoimesti mitä pakolaisvirta Eurooppaan todellisuudessa tarkoittaa: Valloittaa koko manner Islamille. Yksi Lähi-Idän johtavista imaameista julistaa: Eurooppa haluaa muslimipakolaisista työläisiä; Mutta me tulemme ja valloitamme heidän maansa.

  Seuraavan viestin sanoma kun se on tulkattu arabiankielestä englanninkieliseksi ja sitten saavuttanut suomenkielisen lukija/kuulijakunnan, ei enää sisältötulkkia kaipaa. Viesti on harvinaisen selvä ja yksinkertainen. Vieraiden maiden taistelijat ovat jo keskuudessamme.

  `Uskottomat haluavat, että meitä kidutetaan. He haluavat, että meitä nöyryytetään. Koraanissa sanotaan: Juutalaiset ja kristityt eivät koskaan ole tyytyväisiä teihin. Mutta me emme koskaan seuraa heidän uskontojaan. Tämä pimeä yö on nyt ohi ja pian me tallaamme heidät jalkojemme alle. Tämä on Allahin tahto.
  Saksa ei ole myötätuntoinen maa, joka haluaa sulauttaa pakolaisia Syyriasta ja Irakista, ja palestiinalaisia pakolaisia Levantista ja muualta. Euroopasta on tullut vanha ja raihnainen ja tarvitsee nyt ihmisiä vahvistuakseen. Mikään voima ei ole niin voimallinen kuin meidän muslimien inhimillinen voima. Muslimit, Saksan taloudelliset raportit kertovat, että he tarvitsevat 50 000 nuorta työntekijää. Nyt he ovat saaneet 20 000 ja he haluavat toisen 30 000 ja enemmänkin, työskentelemään heidän tehtaissaan. He eivät osoita myötätuntoa Levantille, sen ihmisille, eikä sen pakolaisille.
  Kaikkialla Euroopassa kaikkien sydämet ovat täynnä vihaa muslimeita kohtaan. He haluaisivat, että olisimme kuolleet. Mutta he ovat menettäneet hedelmällisyytensä, joten he etsivät hedelmällisyyttä meidän keskeltämme. Me annamme heille hedelmällisyyden. Me tuotamme lapsia heidän kanssaan, koska me haluamme valloittaa heidän maansa, halusittepa sitä tai ette, saksalaiset, amerikkalaiset, ranskalaiset ja italialaiset ja kaikki teidän kaltaisenne.
  Ottakaa pakolaisia. Me tulemme pian kokoamaan heidät tulevan Kalifaattimme nimessä. Me tulemme sanomaan teille: Nämä ovat meidän poikiamme` (Sheikh Muhammad Ayed).

  Edellinen puhe pidettiin hiljattain Jerusalemissa Al-Aqsa moskeijasssa; täällä:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ca/Israel-2013-Jerusalem-Temple_Mount-Al-Aqsa_Mosque_%28NE_exposure%29.jpg

  Puhe löytyy mm. täältä: Terrifying Video Shows Muslim Leader Admitting the True Purpose of the Muslim Refugees:
  http://eaglerising.com/24022/terrifying-video-shows-muslim-leader-admitting-the-true-purpose-of-the-muslim-refugees/

  Samanlaista muslimiuhoa löytyy You tubesta paljonkin. Valitettavasti tämänkaltainen uhoaminen ei tule jäämään pelkäksi retoriikaksi. Suurien pakolaismassojen sekaan voidaan soluttaa kokonaisia joukko-osastoja sotilaskoulutuksen saaneita jihadisteja.

  Eipä taida latvastaan lahot kukkahattu tädit, leipoessaan pullaa ja kutoessaan sukkaa, tietääkään ketä kutittelevat leuan alta. Mutta mitä tekevät Suomen SSS-hallitus ja mitä tekee ylipäänsä liberaalin oikeiston ja radikaalin vasemmisto eli kulttuurimarxilaiset?

  Pelkästään tänä vuonna Suomi ottaa vastaan 50 000 turvapaikanhakijaa:
  Turvapaikanhakijoiden määräarvio nousi tälle vuodelle:
  http://mvlehti.net/2015/09/23/juuri-nyt-turvapaikanhakijoiden-maaraarvio-nousi-talle-vuodelle/

  Mutta entäpä jos Islam ei uhoaisikaan, vaan olisikin sanojensa takana, niin kuin se on jo nähty käytännössä ja monissa läheltä piti tilanteissa,,,:

  Kauhuskenaario: ISIS iskee Suomessa – miten se tapahtuu ja mitä pitäisi tehdä?:
  http://mvlehti.net/2015/09/23/kauhuskenaario-isis-iskee-suomessa-miten-se-tapahtuu-ja-mita-pitaisi-tehda/

  ISIS/ISIL ei ole länsimaiden ensisijainen uhka. ISIS:in tehtävä on nähtävä pikemminkin Syyrian/Irakin alueella tehdä tietä islamilaiselle Kalifaatille. Toki he tekevät mielellään kosto ja hävitysretkiä myös länsimaihin, silloin kun se heille sopii. Mutta siellä on olemassa paljon pahempia terroristijärjestöjä, joita ISIS:kin kaihtaa. He ovat täysin motivoituneita, hyvin soluttautuneita (sleeping cells), voimansa tunnossa ja sekä rahoitettuja että aseistettuja.

  `Asiantuntijoiden mielestä länsimaiden keskittyminen toimiin Isistä vastaan on vääristänyt kuvaa terrorismin uhasta. Länsimaita uhkaavat edelleen eniten Khorasanin ja al-Nusran kaltaiset, al-Qaidaan liittyvät järjestöt`:
  Syyriassa toimii Isistäkin vaarallisempi terroristijoukko:
  http://yle.fi/uutiset/nyt_syyriassa_toimii_isistakin_vaarallisempi_terroristijoukko/7483520
  U.S. Suspects More Direct Threats Beyond ISIS:
  http://www.nytimes.com/2014/09/21/world/middleeast/us-sees-other-more-direct-threats-beyond-isis-.html

  Plusääni(38)Miinusääni(2)
 3. Mielenosoittajat varoittavat islamin vaaroista ja muistuttavat terveen kansallismielisyyden tärkeydestä – vastamielenosoittajat muistuttavat islamin tärkeydestä Suomesta ja varoittavat kansallismielisyydestä. Vai pitäisiköhän heitä kutsua ”vastamielettömyydenosoittajiksi”… Ei terve, ajatteleva ihminen voi mitenkään – missään olosuhteissa – ajaa Suomen tuhoa! Vasenvihermätä on vaarallinen tauti, ma kerron!

  Plusääni(56)Miinusääni(0)
 4. YLEhän ei ole ollut enää pitkiin aikoihin mitään muuta kuin verovaroin leviävä audiovisuaalinen syöpä. Itse sammutin radion ja TV:n vuosia sitten, eikä se enää päälle mene. Ei koko kansaa pysty aivopesemään. Päättömille päättäjillemme ynnä muulle media- ja kulttuuriroskaväelle voin sanoa vain yhden asian:

  THE JIG IS UP.

  Plusääni(51)Miinusääni(0)
 5. Hektinen hetkinen
  etninen, entinen.

  ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
  RIP Suomi 1917-2015
  ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻

  Plusääni(35)Miinusääni(0)
 6. Miksei Stiller pilkkaa Israelia kuten Suomea?

  Koska hän on epäisänmaallinen.

  Hän laittaa juutalaisten ja Israelin edun ennen Suomea – kuten useimmat muut juutalaiset tekevät.

  Kun kaukana Lähi-idässä kidnapataan yksittäinen juutalainen, se on heille tärkeämpää kuin esim. muslimi serkkujensa toimesta joukkoraiskatun suomalaisen naisen tai murhatun ja poltetun suomalaistytön kohtalo.

  Plusääni(49)Miinusääni(0)
 7. PALJASTAVA KIRJOITUS…..KIITOS ARVI.PIHKALA…..JUURI TÄMMÖISET KIRJOITUKSET AVAA KAIKKEIN TYHMIMMÄT SUVAKKI VAJAKIT……

  PA$KAM€DIA JA NIITTEN PA$KANKU$€TTAJATOIMITTAJAT JOUTUVAT KOKOAJAN VALEHTELEMAAN LISÄÄ JA LISÄÄ t NIITTEN OMAT JA NIITTEN KÄ$KYTTÄJI€N. VALHEET……

  JA TÄNÄPÄIVÄNÄ NE VALHEET OVAT JO NIIN MEGALOMAANISIA…..ETTÄ NE KAIKKEIN TYHMIMMÄTKIN NÄKEE NIITTEN…..JA NETTI EI KOSKAAN UNOHDA……

  ONKO ENÄÄN VAIN AJAN KYSYMYS….KUN KANSAA SAA NÄISTÄ KANSANMURHAAJISTA TARPEEKSEEN….!!!!!

  LISÄÄ NÄITÄ KIISTATTOMIA TODISTEITA. TÄSTÄ SUURESTA KANSANKU$€TUKSESTA….KIITOS !!!!!

  Plusääni(27)Miinusääni(0)
 8. (Edit)

  PALJASTAVA KIRJOITUS…..KIITOS ARVI.PIHKALA…..JUURI TÄMMÖISET KIRJOITUKSET AVAA KAIKKEIN TYHMIMMÄT SUVAKKI VAJAKIT……

  PA$KAM€DIA JA NIITTEN PA$KANKU$€TTAJATOIMITTAJAT JOUTUVAT KOKOAJAN VALEHTELEMAAN LISÄÄ JA LISÄÄ PEITTÄKSEEN NIITTEN VANHAT OMAT JA NIITTEN KÄ$KYTTÄJI€N. VALHEET……

  JA TÄNÄPÄIVÄNÄ NE VALHEET OVAT JO NIIN MEGALOMAANISIA…..ETTÄ NE KAIKKEIN TYHMIMMÄTKIN NÄKEE NIITTEN LÄPI…..JA ONNEKSI NETTIhan EI KOSKAAN UNOHDA……

  ONKO ENÄÄN VAIN AJAN KYSYMYS….KUN KANSAA SAA NÄISTÄ KANSANMURHAAJISTA TARPEEKSEEN….!!!!!

  LISÄÄ NÄITÄ KIISTATTOMIA TODISTEITA. TÄSTÄ SUURESTA KANSANKU$€TUKSESTA….KIITOS !!!!!

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 9. EU 1995: työvoiman ja rahan vapaa liikkuvuus.
  EU 2015: kerjäläisten ja rahanmenon vapaus.

  Kyllä tämä kansa näyttää kärsivän kollektiivisesta aivosyövästä. Ihmisten tyhmentymisen jopa sangen lyhyessä ajassa olen pannut merkille. Pienimmästäkin paikallismediasta lähtien kukaan ei julkaise vastustavia kommenteja. Me suomalaisethan olemme—kuten Butts, Pipipää ja Sioni sanovat—yhtä samaa homogeenista, suvaitsevaista massaa.

  Ruotsin syöpä on tunnetusti jo pitkällä. Taitaapa jopa olla ihan globaalisti pahin tapaus. Sieltä Svea-mamman hoivista nyt vihervasenmädästä kärsivät ym. seksuaalipervertikot huutelevat itään päin. Jos Suomi ei olisi siinä missä se on, Ruotsissa puhuttaisiin jo mongoliaa.

  ”Lätkämaajoukkue vetoaa: ’Leijona-paidat pois mielenosoituksista!'” Kymmeniä miljoonia vuodessa tienaavat aivovammaiset, 170 g kumiläpyskää hutkivat miehet puhuvat kansan syvien rivien suulla? Vai tuliko tuo suvaitsevaisuuden purkaus jopa pöhöttyneen, korruptoituneen lajiliiton turpavärkistä?

  Ilta-Paska: ”Pakolaislapset pelastivat kyläkoulun: ’HE OVAT IHAN SAMANLAISIA KUIN ME.’ Ruovedellä aloitti maanantaina koulunkäynnin 26 turvapaikanhakijalasta. 6-16-vuotiaat pakolaiset ovat saapuneet Suomeen parin viime viikon aikana Irakista ja Afganistanista. Nyt kaksikin lakkautusuhan alla ollutta kyläkoulua saa jatkoaikaa ainakin kahdeksi vuodeksi.”
  ********************************************
  Paitsi etteivät he ole YHTÄÄN samanlaisia: eri ihonväri, eri kieli, eri kulttuuri, eri uskonto, eri moraali l. arvot, eri käsitykset laista ja oikeudesta etc. Nämä elintasopakolaiset ja tunkeutujat yritetään sairaalla tavalla saada näyttämään joltakin pelastukselta ja hienolta asialta. Ajatelkaa: koulu olisi mennyt kiinni ilman näitä tuhansien kilometrien takaa tulleita muukalaisia. Mahtavaa logiikan ja argumentoinnin säkenöintiä—Bilderbergin hyväksymää ”šuurnalismia”. Missään ei oteta huomioon kustannusarviota pakolaisten TÄYSHOIDOSTA tulkkauksineen, kuljetuksineen ym. hyysäämisineen. Näin typerä on suomalainen aitoidiootti.

  Eli tästä on pakko tehdä positiivinen päätelmä LOPUTTOMAN RAHALÄHTEEN olemassaolosta: kyllä, se on kuin onkin olemassa! Rahoja EI voitu vain MYÖNTÄÄ ennen kuin HALLITSEMATON MAAHANTUNKU ja VÄESTÖNVAIHTO on saatu aluilleen. Tästä taasen voimme päätellä että melko SAIRAS AGENDA on tämän suunnitelman takana. Tämä on nyt aukottomasti tässä todistettu.

  Se että yritetään vedota lapsilla—niin koti- kuin ulkomaalaisilla—tunteisiin, ei minuun tehoa. Olkoon vaikka Gizan pyramidin korkuinen läjä kuolleita turkkilaisia/irakilaisia/you-name-it lapsia: EI KIINNOSTA!

  Ja lopuksi—ottakaa tämä vaikka poliittisena yhteiskunta- ja mediakritiikkinä—muistakaa: älkää katsoko heiluvaa taikasauvaa taikurin tehdessä temppuaan, vaan katsokaa sitä TOISTA kättä!

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
 10. Milloinkohan Soini tulee kaapista ulos?

  Pitää tosin olla aika helvetin iso ja lujaa tekoa oleva kaappi, mutta anyways…

  Plusääni(11)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat