Juutalaisen mainostoimiston veteraani hyökkäsi Magneettimediaa vastaan

Juutalaisessa Hasan & Partners –mainostoimistossa vuosia johtotehtävissä työskennellyt Julkisen sanan neuvoston varapuheenjohtaja Anssi Järvinen hyökkää tuoreessa kirjoituksessaan Magneettimediaa vastaan.

Image.fi-blogipalvelussa julkaisemassaan artikkelissa Järvinen vaatii Finlaysonin Jukka Kurttilan tavoin boikottisotaa tavarataloyhtiö Kärkkäistä vastaan, koska yhtiön toimitusjohtaja ei ole irtisanoutunut julkisesti kansallismielisistä arvoista.

Järvinen vaikuttaa kirjoittaneen artikkelinsa rajun tunnemyrskyn vallassa, sillä hän ei osaa kirjoittaa edes Magneettimedian taustayhdistyksen nimeä oikein.

Järvinen kertoo olevansa vihainen muun muassa Magneettimedian ”juutalaisvastaisesta” sisällöstä, vaikka hän ei tietenkään edes yritä kumota esimerkiksi ”Miksi kirjoitamme juutalaisista” –artikkelimme sisältöä.

Järvinen on masentunut siitä, että tavarataloyhtiön tulos on vain parantunut kuluneiden vuosien mediamyllytyksestä huolimatta:

”On mielenkiintoista, että vaikka Kärkkäisen natsisympatiat ovat kaikkien tiedossa jo hänen oikeudessa saamiensa tuomioidenkin ansiosta, kuluttajat äänestävät jaloillaan hänelle tukeaan.

Kuten jo edellä olleesta Fonectan linkistä saatoimme havaita, Lahdessa, Iissä, Ylivieskassa ja Oulussa mm. tavaratalotoimintaa ja verkkokauppaa harjoittavan konsernin liikevaihto lähentelee 140 miljoonaa euroa, ja luvussa oli kasvua edellisestä vuodesta n 6 %. Tuloskin näyttää voittoa, toisin kuin joskus menneinä vuosina.

Mutta ei ainoastaan kuluttajat kannusta Juha Kärkkäistä jatkamaan valitsemallaan tiellä.

Sen on tehnyt myös yhteiskunta.

Syksyllä 2014 Ylivieskan kaupunki muisti suurta poikaansa myöntämällä hänelle Pro Ylivieska -mitalin hänen ansioistaan kaupungin kehittämisessä, kuten KP24.fi tässä kertoo.”

Järvinen on uransa aikana ehtinyt toimia muun muassa juutalaisen Ami Hasanin perustaman Hasan & Partnersin luovana johtajana.

Hasan on ajanut raivokkaasti juutalaista Guggenheim-rappiotaidemuseota Suomeen.

Ben Zyskowicz: yksi laki Israelille, toinen Suomelle

Järvisen purkaus liittyi Helsingissä muutama viikko sitten sattuneeseen välikohtaukseen, jonka varjolla hallitus tahtoo kieltää kansallismieliset järjestöt Suomessa.

Järvisen lisäksi aiheeseen otti kantaa juutalainen kokoomuspoliitikko Ben Zyskowicz, joka vaatii uudella videollaan ”natsijärjestöjen” kieltämistä. ”Natsijärjestöjen” ohella esivallan täytyisi Zyskowiczin mukaan puuttua myös entistä ankarammin ”vihapuheeseen” eli maahanmuuttopoliittiseen toisinajatteluun.

Videonsa lopuksi juutalaispoliitikko kannusti suomalaisia osallistumaan Helsingissä mielenosoitukseen, jossa oli puhumassa aloitteellista vasemmistoväkivaltaa propagoivan Varisverkoston perustajasisäpiiriin kuuluva Mikael Brunila. Tämäkö on Zyskowiczin käsitys ”ääriliikkeiden” vastustamisesta?

Zyskowicz tuomitsee Suomessa kansallismielisen radikalismin, mutta väittää, että juutalaisilla on oikeus palestiinalaisilta äärimmäisellä väkivallalla riistettyyn maahan. Kaksinaismoralistista?

 

Lue myös: Juutalainen aktivisti vertasi Jimi Karttusen kohtaloa ”holokaustiin”

18 kommenttia

 1. On ihmisiä jotka tukevat Kärkkäistä vain sen vuoksi että se on joutunut ajojahdin uhriksi. Sitten on niitä jotka käyvät tankkaamassa sielä koska polttoaine on vain halvempaa. Ja niitä jotka käyvät sielä koska vessat ovat maksuttomia, tavaravalikoima suuri ja hinnat työläisille kohtuulliset.

  Minä tuen Kärkkäistä aina kun ajan ohi. Sen urheiluosastolta saa melkein kaiken mitä tarvitsen liikkumiseeni. Ja esim. Kärkkäisen ”pohkeen venyttimet” nyt ovat 20e halvemmat kuin muualla. Sama hintataso on työkaluissa ja muissa tarvikkeissa. Suomessa eläminen on muuttunut selviytymiseksi viimeisen 20 vuoden aikana. Ja tässä jokapäiväisessä selviytymisessä Kärkkäinen auttaa.

  Plusääni(42)Miinusääni(0)
 2. Asioin itse Kärkkäisen tavaratalossa aina kun olen sen sijaintipaikkakunnalla, ja syykin on jutun mainitsema: äänestän jaloillani Kärkkäisen puolesta!
  Hyvä, Juha!

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
 3. Itsekin aloin tukemaan Kärkkäisen tavarataloa tilaamalla sieltä tuotteita ,koska magneettimedia
  on ainoa vakavasti otettava media Suomessa.

  Mukavaa ,että magneettimediaa vastustavat tahot voivat löytää internetistä rockefellerin pitämän puheen
  90-luvun alun bilderberg-kokouksesta jossa hän kiittää kokoukseen osallistuneita medioita esim.hs
  nwo-agendan salaamisesta kansalaisilta jne.

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
 4. »Hitlerin lanseeraaman kansallissosialismin» ja »Hitlerin oppipoika» — Menee taas juutalainen pahasti metsään. Innostus saada syntipukki (ei siis syyllinen, aivan kuten Nüremburgissakin!) mahdollisimman nopeasti paljastaa jälleen kerran juutalaisten moraalittomuuden, ahneuden ja ennen kaikkea typeryyden. WTC:kin paljastui uskomattoman nopeasti siionismin omaksi juoneksi – liian kova kiire oli taasen esinahattomilla pojilla.

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 5. Zysko-vitsi on, muuten, aivan Theodore Kaufmanin näköinen! Samaan rottaklaaniin kuuluu selvästi. Juutalaisissa on muutenkin helposti havaittavissa tiettyjä piirteitä, jotka voi jakaa muutamiin ryhmiin. Yksi on esim. tämä, jossa yhdennäköisyys on uskomaton: Robert De Niro, Robin Williams, Bono & Sean Penn. Voisivat olla kaikki helposti veljeksiä – niin suuri on yhdennäköisyys.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 6. Ben! Uskomatonta kansan aliarvioimista tämän ikäiseltä kaverilta. Voisin myötähävetä mutta en voi millään tässä tapauksessa, todella säälittävää vihapuhetta, puhuu kuin 5 vuotiaille lapsille.
  Onkohan tuo gestapo takkikin tietyn mielikuvan luomista varten? Natsi sitä ja tätä eikö tuo pysty parempaan. Jos vihapuheita alettaisiin oikeasti ja tasapuolisesti tuomitsemaan, niin eduskuntaan jäisi jäljelle vain siivoojat, keittiöväki ja IT tuki.
  Aika helposti näytti todelliset karvansa hulluwoodissaan.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 7. Kärkkäinen näemmä käyttää Hasan & Partners –mainostoimistoa. Ja vieläpä aivan ilmaiseksi! Nerokasta liiketoimintaa.
  Ben Zyskowiczille voin antaa kohteliaan – kuten ”natsin” eräs tunnusmerkki on – ja ystävällisen kehoituksen painua Palestiinaan. Otaksun ettei siellä törmää ”vaaleisiin lettipäisiin” tyttöihin. Siellähän Itkumuurit ja kaikki.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. juha, missäpäin maailmaa se ”palestiina” mahtaa olla, toki yksi keinotekoinen pseudovaltio ”palestiina” on. Sen islamistivaltion perustijulisti Arafat 15.11.1988 Israelin, itsenäistyi 14.05..1948, tilalle ja sen on jo tunnustanu n.130 YKn jäsenvaltiota.

   Kysymys: saako perustaa ja julistaa joku valtio jonku toisen valtion tilalle?

   Jos saa, niin olisiko suomalaisten syytä nyt huolestua, jos joku muslimi julistaa ja perustaa islamistivaltion Suomen tilalle ja pääkaupungiksi Helsingin ja YK hyväksyy sellaisen?

   Plusääni(0)Miinusääni(6)
   1. Palestiina on siellä missä nykyinen Israelin valtio sijaitsee. ”Palestiina” on ollut olemassa jo ennen Arafatin Palestiinaa, koska Brittihallinto WWI jälkeen hallinnoi sen nimistä maa-aluetta. Palestiina on ollut maantieteellinen nimitys kyseiselle alueelle. Asiaa on turha minulta kysyä. Israelin kansa oli ajettuna ja karkoitettuna omasta maastaan, jota kutsutaan heidän ja kristittyjen keskuudessa ”Luvatuksi maaksi”. Tämä tuomittu maanpakolaisuus oli Jumalan rangaistus ”Liitonarkin” -sopimusten rikkomusta ja kovakorvaisuudesta sekä synnistä Jumalaa vastaan. Jumala ei ole KOSKAAN rikkonut itse tehtyä sopimusta juutalaisten kanssa. Mitä tulee tuomioon maanpakolaisuudesta, parhainta olisi ollut koko maailman kannalta, että juutalaiset olisivat olleet siinämäärin ihmisiksi, että olisivat saaneet olla ”kotonaan” koko ajan. Kaikki se skisma ja viha mitä juutalaiset ovat saaneet osaksensa ”irtolaisuudestaan” muiden kansojen keskuudessa aivan kuten ns. mustolaiset on osa rangaistusta ja tuskaa, jota heidän oli syntitaakassaan kannettava. Kun Jumala ”kärähtää” se tulee ”hinnoilleen”. Israelilaiset olivat pois ”kotoaan” 1000-vuotta ja enemmänkin. Tottahan siinä ajassa alueelle ilmaantuu uusia asukkaita, jotka asuttavat ja luovat oman kulttuurinsa, tapansa ja heimorajansa. Kun ”kissa on poissa kotoa, niin hiiret hyppivät pöydälle”, sen voi kuvata tällä vanhalla suomalaisella sananlaskulla. Tottahan kun viimeinkin juutalaiset, jotka katsovat alueen olevan sen Jumalan antaman ”Luvatun maan” kuuluvan itselleen ja hakevat oikeuden asettua siihen aloilleen, niin tappeluhan siinä tulee, koska se totuttu ”idylli” särkyy ”uusista naapureista”, jotka ovat omistaijain elkein vaatimassa takaisin sitä, mistä ovat lähteneet orjuuteen. Maailmassa on ollut ja on monella nimellä kutsuttuja alueita riippuen siitä kansakunnasta maa-alueen sisällä ja sen ulkopuolella olevien valtioiden hallintaoikeuksien vaatimuksissa annettuja ”provinssinimiä”. Palestiinalaisten ja juutalaisten kiista Lähi-Idässä on se ”ikiliikkuja”, joka takaa sen, ettei milloinkaan kyseinen alue ole rauhallinen maailman mittakaavassa ja se tuottaa harmaita hiuksia maailmanlaajuisesti terrori-iskuina, sotina, kiistakysymyksinä. Ja se viimeinen maailman päättävä kaikkien sotien äiti käydään nimineomaan tuolla alueella.
    Esimerkiksi Argentiina miehitti v. 1982 Fallkland saaret Brittiteiltä, jotka pitävät kyseistä joutavaa saarta – louhikkoa – omistuksessaan jo satojen vuosien ajan. Argentiinalaiset nimittävät itse saarta Malvinas -nimellä. Alue kiistoja on ollut maailman historian sivu, eikä tässäkään ole todellakaan ”koolla väliä”, mitä mitättömin kivikasa siihen, että katsotaan aiheelliseksi julistaa täysimittainen sota, jossa kuoilee tuhansia ihmisiä.
    Muita kiistoja:
    Kiina – Taiwan saaret
    Kiina – Japani saaret
    etc. etc.

    Mitä muutoin tulee juutaisten vaikutukseen ja ”touhuihin” Euroopassa ja Suomessakin on tähän kansanryhmään kuuluvien vasemmistoradikaalien ajama ”monikulttuurisuuspolitiikka”. En voi hyväksyä Läntisten maiden yhteiskuntarakenteen ja väestöpohjan rapauttamista sillä, että tietoisesti asetetaan vaaraan alkuperäinen valkoinen kulttuuri ja pyritään heikentämään valkoisten kristittyjen oikeusturvaa ja oikeutta elää elämäänsä vailla pelkoa henkensä, perheenä , työnsä, kulttuurinsa, uskontonsa ja valtionsa homogeenisen rakenteen puolesta sellaisena kuin se on tunnettu useiden satojen vuosien kuluessa. Juutalaisilla ei ole oikeutta sotkea Suomen ja suomalaisten elämää. Jos juutalaiset haluavat ”monikulttuurisuutta”, sitä HE voivat saarnata Israelissa, tuossa valtiossa joka heille v. 1948 YK ojensi ns. Holokkaustin ansiosta. Juutalaiset katsovat olevansa rasismin ”uhreja” kaikkialla 24/7 itseisarvollisesti, koska siitä on heille etua niin rahallisesti kuin yhteiskuntien suomana ”ylimääräisinä” sympatioina heidän tekemisiään kohtaan. Sana ”Antiseminismi” kaikuu kautta ”avaruuksien” joka puolella maailmaa kaikissa mahdollisissa yhteyksissä. Ranskassa on säädetty jopa laki siitä, että Israelin valtion politiikan arvosteleminenkin, jota suoritetaan aivan siinä samassa mittakaavassa kuin yleensäkin muiden valtioiden tekemisten ja tekemättä jättämisten osalta – on julistettu *Antiseminismiksi”.
    Eli kyse on laki ”Väärinajattelusta” ja sensuurista.
    Juutalaiset ovat herrakansa, se lukee heidän omissakin ”dokumenteissa”, koska kaikki muut he katsovat olevan ”epäjumalain” palvojia ja näin saastaisia olentoja, joita ei voi edes ihmiseksi kutsua.
    Israelin armeijan rabbi on antanut lausunnon, ettei ole mitään estettä tai sopimatonta siinä, että israelilaiset sotilaat mandollisesti raiskaavat sotatoimialueilla, koska uhrit eivät ole juutalaisia ja heidän uskontokuntaansa.
    Katolilaiset papit WWII aikana piilottelivat juutalaisa kautta Euroopan, mutta on turha odottaa mitään ”vastapalveluksia” tästä joskus kun sen aika koittaisi. On aivan turhaa rakennella pilvilinnoja sen suhteen.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 8. Kylläpä piti Beninkin käydä haaskalla ja itkemässä krokotiilinkyyneliä.

  Tämän kommuNISTIn kuolinsyytä ei ole vieläkään julkisuuteen kerrottu. Miksi tuomita Torniainen ennen kuin asiat on tutkittu. Tämä Ben suree juutalaiset uuniin haluavaa vasemmistolaisnarkkaria. Miksi Ben ei puhu mitään Jimi Karttusen ”antisemiittisistä” ajatuksista? Voiko juutalaisten kaksinaismoralismi enää mennä alemmaksi.

  Miksi Ben ei puhu mitään vasemmiston väkivallasta, puhumattakaan juutalaisten/siionistien käyttämästä terrorista ja väkivallasta toisinajattelevia vastaan. Juutalaistaustainen Saul Schubak sentään tuomitsi asiaan liittyvän kaksinaismoralismin. Ottiko Ben raskaasti kun vastarintaliikkeen jäsen kävi kysymästä Israelin politiikasta ja sen takia vastarintaliike pitäisi kieltää?

  Viime joulukuusta lähtien Magneettimedian sivut ovat latautuneet todella hitaasti, vaikka on nopea nettiyhteys. Onko muilla samanlaisia ongelmia? Ja lisäksi peukutusnapit välillä eivät toimi. Onko kyse liian pienestä palvelinkapasiteetistä vai tiettyjen tahojen tietoisesta dataliikenteen häirinnästä?

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
  1. Minulla on ollut ajoittain samoja oireita sivujen latautumisen suhteen. Olen automaattisesti otaksunut kyseessä olevan jonkunlaista palvelimenestohyökkäyksen poikasta tai muuta häirintää.
   Se on hyvin todennäköistä ja arvattavaa, koska ”Magneettimedia” tallailee ”Sinisiä mokkakenkiä” oikein urakalla. Lähinnä huvittaa aikuisten ihmisten lapsellisuus, mutta mitäpä muuta juutalaisilta ja
   kommunisteilta (sama asia) voi odottaakaan.
   Silloin ei pelata reilua peliä ja kun siihen ei pystytä sitten ”muistellaan lapsuutta”. LÄL-LÄL-LÄÄÄÄÄ!!!

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
 9. Olen pitänyt Beniä henkilönä, joka uskaltaa ainakin yrittää keskustella myös toisinajattelijoiden kanssa. Mutta ei, kaveri luikki karkuun kun olisi ollut mahdollisuus keskustella Israelin politiikasta eri näkökulmalla. Sitten Ben ilmestyy myöhemmin kameran kanssa samoille paikoille Jeesustelemaan surullisilla silmillään, antamatta yhtään huomiota paikalla olleelle kerjäävälle Romaani naiselle, vaikka Ben onkin aika suvaitsevainen ja herkkä ihminen?

  Viime päivinä on kyllä ollut selvää palvelinestohyökkäykseen viittaavaa toimintaa Magneettimedia.com sivustoja kohtaan…Mielenkiintoista

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 10. Israelista käsin häiritään johdonmukaisesti ja suurella rahalla ja vaivalla mediaa, jos media kertoo muuta kuin lakeijoiden ”totuutta”.

  Eli häirintä on merkki siitä, että kalikka kolahti.

  Tiedän toistavani itseäni, mutta, hyvät kolleegat, juutalaiset eivät KOSKAAN, MILLOINKAAN, MISSÄÄN halua altistua kritiikille. Juutalainen ei siedä kritiikkiä.

  Ns. ”hyvää juutalaista” ei ole olemassa. Juutalainen ei KOSKAAN ASETU OMAA KANSAANSA VASTAAN. Mikä tahansa valhe on hyväksyttävää, jos siitä on heille hyötyä. Heidän kanssaan ei voi väitellä. Se vain on niin.

  Juutalaiset eivät suhtaudu meihin koskaan tasavertaisesti, me, valkoiset ihmiset, olemme heille uhka. Ja mustista he viis välittävät, mutta juuri nyt se ”kannattaa” heille, siitä ”on heille hyötyä”. Yleisin kysymys kaikkialla onkin aina: ”Onko siitä meille, juutalaisille, hyötyä?”

  Itse he ovat, tietenkin, vilpittömästi sitä mieltä, että juuri he ovat maailman empaattisin kansa. He ovat tässä suhteessa täysin sokeita.

  Eli suomenjuutalainen on omasta mielestään täysin looginen ja ah niin oikeassa, kun hän haluaa meille avoimet rajat ja sitä kautta terrorismia, demografisen ongelman ja yleisen kurjistumisen. Ja sitten hän samalla haluaa Israelin rajat kiinni, koska hän ei halua ”omalle kansalleen” terrorismia, deomgrafista ongelmaa ja yleistä kurjistumista.

  Yksikään juutalainen ei kuitenkaan myönnä tätä.

  Eikö olekin kummallista?

  He ovat käsittämättömän kaksinaismoralistisia, mutta kukaan ei saa siitä heille mainita, koska he pahoittavat mielensä ja ”taas holokausti”.

  Ja meidän huoraavat johtajamme elävät heidän almuistaan ja siksi kukaan ei näe tätä, ja jos näkee, niin on pakko pitää turpa kiinni, koska muuten Shlomo-setä ei enää auta. Ei tipu shekeliä, ei yhtäkään.

  Joukossa on näitä benejä, jotka ovat tavallaan niin ”kotoisia”, että heistä ei muka tätä näe. Mutta jos pieninkin asia menee niin, että ”se ei ole hyväksi juutalaisille” niin kyllä näkyy, ja kyllä kuuluu.

  Puhumattakaan äärikulttuurimarxisteista kuten nämä rubenstillerit, jotka avoimesti pilkkaavat meitä, nauravat meille ja avoimesti näyttävät tuhoavansa maamme.

  On Stilleriä, on liebkindiä, on sysko sitä, sysko tätä. Mutta isänmaat ei puolusta kukaan ja kantaväestö on heille vain paha natsi. Pahinkin jihadisti on parempi kuin isänmaallinen suomalainen. Israelissa ollaan ultria, mutta täällä Suomessa oma kansa uhrataan lukutaidottomien ääliöiden edestä.

  Ja oma raja pysyy visusti kiinni.

  Näiden ihmisten kanssa ei ole dialogia, eikä tule. Miten heidän kanssaan voisi puhua? Miten se olisi muka mahdollista?

  Mitä tarkalleen ottaen kansallismieliselle jää jäljelle?

  Jos meitä kutustaan ”ääriliikkeeksi” niin koko Israelin kansa pitäisi panna vankeuteen rasismista ja xenofobiasta. Ja heti: aita ympärille ja sotilaat vartioimaan. Sehän on kansallismielisyyttä.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 11. BenTV. 🙂

  Onpa muuten pateettisen näköinen mies, liian suuressa takissaan. Äkkiseltään vaikuttaisi olevan karkuteillä mielisairaalasta?

  Liikuttava hätä. Ei tainnut viiksikarva väpättää sen jälkeen, kun somalit potkivat nuoren upseerin kuoliaaksi samalla paikalla vuonna 2003. Ei Ben-poika tuntenut tuskaa, ei ”tapahtunut kauheita”.

  Sellainen on Talmud-väen moraali. Sitä ei ole, on vain kysymys: ”Onko siitä meille hyötyä?” Ja itse asiassa siitä on heille juuri nyt hyötyä ja siksi se on niin rakas asia. Siksi siitä puhutaan.

  Mutta jos meikäläinen potkitaan kuoliaaksi niin viiksi ei väpätä, ei pukkaa kyyneltä.

  Mutta myönnän sen: Ei pukkaa täälläkään itkua, jos benille sattuu kämmi ja kompastuu liian pitkään takkiinsa. Tunnustan, ei surua pukkaa, kyllä se näin on. Valitan.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 12. Never trust the wicked Jew
  You’ll regret it if you do
  For the object of the Jew
  Is to bring great harm to you

  Jews murdered God’s only Son
  Because he said, ”I am the One
  The One who heals, and makes things new”
  But that didn’t sit well with the Jew

  Throughout history Jews have caused
  Death and destruction, sickness and wars
  Always taking, never giving
  Making miserable the Gentiles living

  Hitler knew just what to do
  He wouldn’t put up with the tricky Jew
  When he got going, the lousy kike bitches
  Weren’t so eager to show off their riches

  Hitler was smart and Hitler was right
  He took on the kikes without even a fight
  The Jews had to wear the yellow star
  So the Germans knew just who they are

  Not satisfied with killing Christ
  The Jews paid communism’s price
  Starting the commie revolution
  Is another example of Jewish pollution

  By pushing their godless integration
  Jews have brought great harm to our nation
  Nigras and white men should not mix
  It’s Jews who’ve gotten us into this fix

  Who do you think caused all of the fussing
  Bringing nigra kids in by busing
  Forcing Whites and nigras to mix
  It’s Jews, up to their same old tricks

  Jews are really a wicked race
  They’re sneaky, laughing in your face
  Behind your back they’ll curse you out
  But to your face they’ll never pout

  Their attitude is to smile
  But give ’em an inch, they’ll take a mile
  While Gentiles shed their precious blood
  The Jews get rich by selling crud

  When Gentiles say that Jews are dirty
  They know that what they say ain’t purty
  But behind the saying there is a reason
  The Jews are dirty whatever the season

  Winter, summer, spring or fall
  The Jews will never wash at all
  For shoes or pants they never care
  They’d sooner buy another pair

  And why shouldn’t they, their money comes cheap
  While we all struggle, our dollars to keep
  The Jews pursue the mighty penny
  And what of our dollars? There aren’t any

  Jews are schemers, there is no doubt
  Cheat the Gentiles, they scream and shout
  Put the nigras up on top
  Drown the Whites in nigra slop

  Jews are like a bunch of moles
  Plotting deviltry in their holes
  But when unearthed, they blink and grin
  While seeking return from their wages of sin

  Christ is the light which all the kikes hate
  Like moles, in dark they deliberate
  Religion to them is an empty phrase
  Money’s the god that the Jews most praise

  Lord help the Gentiles when Jews take power
  They love to make us beg and cower
  Mercy to them is an unknown word
  Our pleas for mercy would be unheard

  Love thy neighbor? Here’s how the Jews figger
  Love thy neighbor if he’s a ni**er
  No wonder the ni**ers are the Jews best friends
  Helping them meet their terrible ends

  Pornography and dope and crime
  Are weapons of the Jewish swine
  Aimed at Gentiles hearts and soul
  To crucify us, that’s their goal

  It’s time we said enough’s enough
  We’re sick and tired of Jewish stuff
  Every day we delay is a cause for Jew-smiles
  Another chance to practice their guiles

  It’s time to finally take a stand
  And remove the cancer from our land
  It’s time to cut Jews down to size
  And rid our land of yiddish lies

  Whatever pain the Jews must suffer
  On us they’ve been a whole lot rougher
  And though they cry their tears of salt
  They really know it’s their own fault

  For under Jewry’s evil plan
  There’ll be no room for Whites to stand
  The Jewish lust would be unsated
  Till Christ Himself’s annihilated

  So who can blame any White folk
  For breaking forth from Jewish yoke
  And calling down God’s awful wrath
  To winnow out the Jewish chaff

  Vengeance is mine, saith the Lord
  I’ll punish the Jews with a terrible sword
  Christian love will have a rebirth
  But Jews will have to prove their worth

  And so in cleaning the Jewish stain
  We’re really fulfilling the Lord’s great aim
  Do unto others is a noble view
  But we have to be strong in fighting the Jew

  The Germans clearly recognized
  Their nation being Judaized
  They saw just what they had to do
  To save their country, expel the Jew

  So they came up with a solution
  To halt the commie revolution
  The Jewish power grab was foiled
  The German people stayed unsoiled

  Plainly it could be the fates
  Of Gentiles in the United States
  To be nailed up on the same wooden tree
  Crucified by Jewry

  The hour is late, the time is near
  To protect what we all hold most dear
  Our White race, our American nation
  Defend them from the Jew-stagnation

  From yiddish bankers frenzied greed
  Our country must be truly freed
  If down the river we’ll not be sold
  We’ll rid ourselves of Jewish hold

  God Almighty is our shield
  To Jewish evil we’ll never yield
  We’ll make them pay one hundredfold
  We’ll shower earth on Jewish gold

  The Jews will never ever rise
  To heap on us their filthy lies
  Of brotherhood and civil rights
  And nigras who are as good as Whites

  The Jew-star will be smashed to dust
  Their heathen god will rot and rust
  And where once lived the Hebrew race
  Almighty God will take His place

  And that will end the Jewish stealth
  And grabbing for ill-gotten wealth
  With those Jew-devils somewhere else
  We’ll confiscate their yiddish gelts

  Oh what a great day it will be
  When Jews are gone from our country
  How wonderful in every way
  When Jews disappear from the U.S. of A.

  Kicked out of every White country
  The yids will wander endlessly
  They’ll whine and moan and beat their breasts
  For nowhere will the kikes find rest

  There is a place for wandering Jews
  It’s not a place that we would choose
  It’s not a place we’d care to dwell
  Because the name of it is Hell

  Hell is where the Jews will go
  Where they will burn in torment slow
  Twisting and writhing in agony
  Hell is the place where the Jews should be

  And down in Hell they’ll feel at home
  With their father the Devil from whom they have roamed
  While up on earth, White people will use
  Their money, at last gotten back from the Jews.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 13. ”Freedom”-maailma pähkinänkuoressa:

  Ylinnä demonisoivat sionistit/juutalaiset, joilla on Unelma, Juutalainen Unelma. Maailma, jossa valkoiset ihmiset on sulautettu alhaisen älykkyysosamäärän mustiin/arabeihin, you name it. Ultraetnosentrinen juutalaisyhteisö on suojannut oman maansa ydinaseilla, muureilla, aidoilla ja Hellfire-ohjuksilla. Heidän maansa on suljettu hätää kärsiviltä, mutta he itse huutavat ylinnä vaatien meitä tuhoamaan omat kansamme monikulttuurisuuden nimissä.

  Heidän allaan ovat ylimmät lakeijat, maanpetturieliitti, junckerit. Suomalaisia ei tässä porukassa ole, meidän nilkkimme saavat väliaikaisia virkoja sionistieliitin herkkupöydän lattialle tippuneita muruja. Kataiset ovat kaukana lakeijaeliitistä, vaikka itse luulevat olevansa mukana todellisessa eliitissä. Lakeijaeliittiä ovat hillaryclintonit ja erilaiset bushit, heidän tiensä on valettu kullalla, sillä he ovat Tuhon Enkeleitä, joiden jalanjäljissä elää miljoonien tapettujen, viattomien ihmisten hätähuuto. Nämä Tuhon Enkelit todistavat nöyryyttään lähettämällä Irakiin, Libyaan, Syyriaan, minne sionistin käsi osoittaakin, armeijan tappamaan. He ovat Helvetin ovimiehiä, demoneista pahimpia.

  Sitten seuraa kansallinen nilkkiylimystö: soinit, sipilät, anderssonit, niinistöt. Nämä valtakunnalliset herrat ja merkelit, haloskat, palvelevat Herraansa omissa maissaan, varmistamalla kansojen tuhon, koska he saavat siitä rahaa, mainetta ja kunniaa. He ovat meille näkyvin osa vihollista. Heidät on kuorrutettu kaunillla sokerilla, mutta he ovat, kyllä, sontaa täynnä. He TIETÄVÄT, mitä he tekevät, heille ei voi antaa armoa.

  Sivulla häärii, TIEDOSTAVA MAANPETTURI. Hän asuu mediataloissa, valtuutetun viroissa, syyttäjän kammiossa. Hän saa rahaa siitä, että hän valehtelee, vääristelee, peittelee, ilkkuu, kaikenkaikkiaan elää kuin sontakasa, surkea ihmisraunio. Nämä ihmiset ansaitsevat ergonomisen tulevaisuuden lyhtypylvään kanssa.

  Sitten on paikallinen NILKKI. tämä häärii kunnanvirastoissa kansaa pettäen, siinä toivossa, että pääsisi parempaan virkaan, suuremmalle palkalle, kansaa pettämään.

  Ja lopuksi on HYÖDYLLINEN IDIOOTTI. Hän uskoo tekevänsä hyvää, kun hän uhraa kaiken aikansa maanpettureiden ja nilkkien palvelemiseen. Hän ei ole syyllinen, hän on vain IDIOOTTI.

  Heidän armeijansa on MAAHANMUUTTAJA-ARMEIJA, joka tosin ei sitä vielä tiedä. Siksi tämä ääliöjoukko ei ole vihollinen, he muistuttavat pahimmillaankin HYÖDYLLISIÄ IDIOOTTEJA, sillä he seuraavat aina sitä, joka heille eniten lupaa, vaikka aggressiivisia paskoja ovatkin, useimmiten.

  Ja vihoviimeisenä on KANSA. Kansa, jota solvataan, jota väheksytään, jolla on vain yksi rooli: Maksaa kaiken ilveilyn.

  Tämä FRIIDÖM on sitä, että se vangitaan, joka arvostelee ja se palkitaan, joka kansan pettää.

  Sellainen on meidän FRIIDÖM.

  Mutta unohdin mainita, että on myös VASTARINTALIIKE, aito VASTTARINTA. Kansallinen Vastarinta.

  Oikeat ihmiset, hyvät ihmiset, jotka ovat kansan puolella. Loppuun asti, tinkimättä, kuolemaan asti.

  Eläköön Voitto!

  Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat