Juutalaisjohtoinen Washington Post: maahanmuutto- ja pankkikriittiset mediat ovat Putinin salaliitto

Juutalaisen Martin Baronin johtama Washington Post on hämmästyttänyt poliittisia toisinajattelijoita tuoreella artikkelilla, joka leimaa kaikki suositut vaihtoehtomediat osaksi Venäjän salaliittoa.

Washington Postin (WP) mukaan kaikki sotaa, pankkien ylivaltaa tai holtitonta maahanmuuttopolitiikkaa vastustavat mediat ovat joko tietoisesti tai tiedostamatta Venäjän propagandatorvia.

WP:n artikkelin lähteenä toimii PropOrNot.com, jonka julkaisema lista ”valemedioista” on suututtanut erityisesti liberaaleja vasemmistolaisia, sillä lista rinnastaa toisiinsa esimerkiksi maahanmuuttovastaisen Zero Hedgen ja kulttuurimarxistisen Counterpunchin.

Zero Hedgeä ja Counterpunchia yhdistää se, että julkaisut ovat ottaneet kantaa Lähi-idän sotia sekä Goldman Sachsin kaltaisten megapankkien levittämää korruptiota vastaan.

Washington Postin mielestä korruptio- ja sotavastaisuus on epäisänmaallista ”putinismia”, minkä vuoksi vasemmiston ja oikeiston vaihtoehtomediat ovat osa samaa ongelmaa. WP:n mukaan Putinia palvelevat vaihtoehtomediat ovat syyllisiä pankkien ja sotahaukkojen rakastaman Hillary Clintonin vaalitappioon.

Venäläisagenttien listalle on päätynyt jopa esimerkiksi pitkän linjan libertaari Ron Paul, koska Paul kritisoi Yhdysvaltojen keskuspankin toimintaa sekä uuskonservatiivista ulkopolitiikkaa.

Ron Unz on puolestaan päätynyt listalle todennäköisesti samoista syistä ja lisäksi siksi, että hän on julkaissut avoimesti juutalais– ja maahanmuuttokriittisiä artikkeleita.

hillary-aipac

Huolestuneet kansalaiset ovat osa ”Venäjän hienostunutta propagandakoneistoa”

WP kirjoittaa, että Lähi-idän sotia sekä lännen pankkieliittiä vastustavat ihmiset ja julkaisut muodostavat yhdessä ”Venäjän hienostuneen propagandakoneiston”.

Vaikuttaa siltä, ettei Martin Baron voi uskoa, että länsimaissa todella eläisi ihmisiä, jotka eivät rakasta Israelin nimissä käytyjä sotia tai Goldman Sachsia. Mikäli huolestunut kansalainen päättää alkaa kirjoittaa sodanvastaisia artikkeleita, on hänen yksinkertaisesti pakko olla Vladimir Putinin agentti.

Kuten uutisoimme tänään, valtamedian Venäjä-vainoharha ei rajoitu Yhdysvaltoihin. EU-parlamentti äänesti hiljattain hankkeista, joiden tavoitteena on rinnastaa kaikki EU-, liberalismi- sekä maahanmuuttovastainen ajattelu ”putinismiin” ja jopa terrorismiin.

Washington Postin siteeraamaan valemedialistaan kuuluvat muun muassa:

 • AmRen.com – rotueroihin ja maahanmuuttokysymykseen erikoistunut verkkosivu, joka kannatti Trumpia tämän maahanmuuttopoliittisten lupausten vuoksi.
 • Darkmoon.me – maahanmuuttoon, sionismiin ja holokaustirevisionismiin keskittyvä sivu.
 • HangTheBankers.com – nimensä mukaisesti pankkeja ja korruptiota vastustava verkkosivu.
 • MintPressNews.com – arvoiltaan liberaali sivu, joka on paljastanut muun muassa lännen sotarikoksia Syyriassa ja Libyassa.
 • NakedCapitalism.com – suosittu pankkivastainen mutta arvoiltaan liberaali sivu, jonka mukaan Hillary Clinton olisi ollut korruption vuoksi huonoin mahdollinen presidentti.
 • PaulCraigRoberts.com – Ronald Reaganin hallituksessa valtiovarainministeriössä työskennellyt Paul Craig Roberts on vastustanut näkyvästi sionistisia sotia sekä pankkialisteista uusliberalismia.
 • VDare.com – AmRenin kaltainen rotueroihin ja maahanmuuttokysymykseen erikoistunut verkkosivu, joka kannatti Trumpia tämän maahanmuuttopoliittisten lupausten vuoksi.
 • Wikileaks.org – Julian Assangen tietovuotosivu, joka oli vielä muutama vuosi sitten valtamedian lempilapsi. Media kääntyi Wikileaksia vastaan, kun sivu alkoi paljastaa liian kiusallisia tietoja lännen poliittisesta korruptiosta.

 

Lue myös:

Juutalaistoimittaja: valkoiset eivät voi estää omaa perikatoaan!
Venäjä: puolesta vai vastaan?
Mazel tov, Putinin agentit: nyt vietetään sananvapausviikkoa!
Halla-aho – Putinin salaliiton uhri?
Helsingin Sanomien romahdus: maahanmuuttokriittisyys onkin venäläisten ”nerokas” juoni

4 kommenttia

 1. Tämmöinen tekee hallaa juutalaisten maineelle älykkäinä ihmisinä. Jotain parempaa pitäisi keksiä. Vai onko taustalla suunnitelma pikaisesta sodan tai poikkeustilan julistamisesta USA:ssa? Silloin syytösten karkeudella ei ole mitään väliä. Holokausti pitäisi muistaa, mutta poliittisten vastustajien karkea ja totuudenvastainen demonisointi on OK.

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
 2. Valheet kuten tämä on helppo kaataa. Pidetäänpä televisioitu suora lähetys johon vastapuoleksi kuka tahansa oman järjenomaava kyselemään niiltä idiooteilta jotka tämmöisiä esityksiä suoltaa. Kansalle vähän sirkushupia kun nähdään miten politikko kiuhuu omassa liemessään. Periaatteessa helppoja kysymyksiä, mutta hankalia vastattavia kun ei ole puhtaita jauhoja pussissa vaan pitää yrittää kierrellä kysymystä kuin rotta kuivausrummussa. Sitten vain toistetaan sama kysymys jos siihen ei saada vastausta ja odotellaan kun politikon otselle alkaa muodostua hikipisaroita.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 3. USA ja EU eliitti ja valtamedia käy nyt kovaa taistoa itsenäisten medioiden ”fake news” uutisia ja äärioikeiston toisinajattelijoiden ”vihapuhetta” vastaan uudella kampanjalla;
  http://www.infowars.com/happening-now-eu-announces-censorship-of-us-sites/
  http://www.infowars.com/google-removes-fake-news-that-black-people-commit-more-crimes/
  http://www.infowars.com/the-ultimate-fake-news-list/

  Infowars on yksi esimerkki joka on jo otettu eliitin tähtäimeen;
  http://www.infowars.com/petition/

  PETITION: DEFEND INDEPENDENT MEDIA FROM ‘FAKE NEWS’ ATTACKS

  Ask President-elect Donald Trump to take a stand against the establishment’s desperate move to label independent media as ‘fake news’.

  This is a red level emergency.

  Infowars, Breitbart, the Drudge Report and other independent sources are destroying the mainstream media narrative like never before, and the establishment is getting desperate.

  In an effort to try and censor the liberty movement and free speech, the mainstream media is now attempting to label legitimate news sources like Infowars as ”fake news” to push towards a government-led shut down of Infowars.com.

  The Washington Post has even gone as far as to label sites like Infowars as ”Russian propaganda fake news” web sites, exemplifying the last attempt of a dying media conglomerate to force out any and all dissenting voices.

  Even more concerning, the United States House of Representatives quietly passed legislation targeting ’Russian propaganda’ websites.

  But the calls for censorship do not end with the United States.

  The European Union is demanding that Twitter, YouTube and Facebook censor “illegal hate speech” within 24 hours and content that includes so-called “fake news,” a term so broad that it includes perfectly legitimate news content.

  Microsoft, Facebook, YouTube and Twitter have also announced that they will be ramping up efforts to remove ”extremist” content from their websites by using a shared database of offenders.

  And perhaps most importantly, Twitter has recently gone on record stating the company will ban President-Elect Donald J. Trump’s Twitter account if he were to violate the company’s ”hate speech” rules.

  We are calling on and asking President-Elect Donald J. Trump to take a stand against the establishment media’s ”fake news” attacks and to stop the impending censorship of independent media platforms like Infowars.com and others.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat