Keuruulaislehti valehteli Magneettimediaa jakaneista aktivisteista

Kun kyse on poliittisista ”väärinajattelijoista”, on suomalaisen valtamedian linjana valehdella jopa täysin vähäpätöisistä asioista. Näin teki myös Suur-Keuruu, joka kirjoitti Magneettimediaa jakaneista aktivisteista.

Suur-Keuruun mukaan paikkakunnalla oli lauantaina myyty ”outoja lehtiä”:

Outoja lehtiä kaupan Keuruulla

Lauantaina kauppa-asioillaan kulkeneet keuruulaiset tapasivat kaupungin keskustassa lehtikaupustelijota, joilla oli myytävänä Magneetti-lehti.

Magneettimedia on verkko- ja ilmaisjakelulehti, jonka uutiset ovat sävyttyneet vahvasti uusnatsismin hengessä.

Verkkosivuilta löytyy lukuisien pakolaiskriittisten artikkelien ohella muun muassa artikkeli, joka on otsikoitu ’Auschwitzin kaasukammioissa ei murhattu ketään, osa 1’.

Kotisivuillaan Magneettimedia kertoo, että sillä ei ole yhteyksiä muihin järjestöihin tai yhtiöihin ja että artikkeleiden sisältö kuvastaa ennen kaikkea kirjoittajien henkilökohtaisia arvoja.

Magneettimediaa julkaisee Pohjoinen Perinne ry.”

 

Magneettimedia on ilmaisjakelulehti

Suur-Keuruussa tänään ilmestynyt uutinen herätti heti palauteaallon, sillä lehtiä jaettiin ilmaiseksi eikä myyty. Suur-Keuruun sivuilla monet kommentoijat kiittelivät ilmaisjakelulehden tasokkaasta ja poliittisesti itsenäisestä sanomasta.

Palauteryöpyn vuoksi Suur-Keuruu muokkasi myöhemmin nettisivuillaan ollutta versiota uutisesta. Kysymys kuuluu, miksi valtamedian täytyy valehdella jopa täysin vähäpätöisistä yksityiskohdista, kun se kirjoittaa isänmaallisista suomalaisista.

Kommentteja Suur-Keuruun sivuilta.
Kommentteja Suur-Keuruun sivuilta.

keuruu_2015_3

Suomen Vastarintaliike ilmoitti tänään ollensa jakamassa lehtiä. Järjestön sivuilla kerrotaan, että ”ryhmä poikkesi myös vastaanottokeskukseksi suunnitellulla entisellä varuskunta-alueella.”

Alueelle kiinnitettiin myös vastaanottokeskusten vaaroista kertovaa materiaalia, josta Helsingin poliisi on jo oma-aloitteisesti kirjannut rikosilmoituksia niiden rehellisen sisällön vuoksi. Poliisin mukaan julisteet sisältävät vihatotuutta, jota ei tulisi levittää tyhmän kansan keskuuteen.

Aiemmin valtamedia valehteli Magneettimediaa jakaneista aktivisteista, kun lehdenjakajat oltiin yritetty laittomasti häätää Kouvolan keskustasta keväällä. Tuolloin aktivistit eivät poistuneet paikalta ennen kuin saivat jaettua kaikki lehdet loppuun.

Tämän jälkeen järjestyksenvalvoja tarttui yhteen paikalta poistuvaan lehdenjakajaan kiinni, minkä vuoksi häntä tönäistiin muutaman kerran. Poliisin mukaan lehdenjakajat olivat toimineet lain rajoissa, mutta juutalaisen Erkon suvun omistama Helsingin Sanomat valehteli aiheesta sanoin: ”Äärioikeisto kahakoi järjestyksen­valvojien kanssa Kirkkopäivillä Kouvolassa”.


Video: Valtamedia valehtelee, vaikka totuus videoitaisiin.

 

Lue myös:

Valtamedian ”uusi” strategia: sensuuria ja entistä törkeämpää valehtelua
Journalistiliitto yllyttää vakoilemaan maahanmuuttovastaisia suomalaisia!
Helsingin Sanomat, väärinajattelu ja juutalainen mediavalta Pohjoismaissa
Vasemmistoaatteen valta suomalaismediassa
Valtamedian sota kansallismielisyyttä vastaan jatkuu
Itsenäisyyspäivä: valtamedian sota suomalaisuutta vastaan
KV: Myös Ruotsin lehdistö vainoaa isänmaallisia

7 kommenttia

 1. Erkon suku on kantähämäläistä eikä juutalaista sukua, arvon kuunatsit.

  Plusääni(0)Miinusääni(27)
  1. Erkilläkin matka totuuteen voi kestää ja pitkittyy. Mutta viimein käy ilmi, että totuudelta et voi sulkea silmiäsi loputtomiin vaikka kuinka yrittäisit.

   Näet sen ja sielusi tuntee sen, nimittäin totuuden.

   Kuka olikaan se tie, totuus ja elämä? 🙂

   Plusääni(10)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat