Muistatko: 1996 amerikkalaiset kehuivat manipuloineensa Venäjän vaaleja!

Brexitin ja Amerikan presidentinvaalien jälkeen valtavirtaiset valemediat ovat väittäneet suu vaahdossa, että Venäjän agentit manipuloivat länsimaalaisia äänestämään nationalistisesti ja maahanmuuttovastaisesti.

Valtamedia Suomesta Yhdysvaltoihin on alkanut selittää jo äärimmäisen liberaalin Angela Merkelinkin tulevaa vaalitappiota Venäjän ”hybridisodalla” ja ”informaatiovaikuttamisella”.

Valtamedian propagandan punainen lanka on, että kansallismielisyys on niin paha ja vastenmielinen arvo, että vain Vladimir Putinin kaltainen ihmishirviö voi sitä levittää. ”Tolkun eurooppalaiset” kannattavat valtamedian mukaan edelleen avoimien rajojen politiikkaa.

Juutalaisjohtoinen Washington Post sai kovaa kritiikkiä sen jälkeen, kun lehti leimasi suuren joukon erilaisia talous-, ulkopolitiikka- ja maahanmuuttokriittisiä medioja ”Venäjän agenteiksi” ilman mitään todisteita.

Washington Postin logiikan mukaan agenttisyytökset eivät tarvitse taustalleen todisteita, koska on päivän selvää, ettei täysijärkinen ihminen vastustaisi rikollisia pankkeja tai liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa. Putinin on pakko olla kaiken takana.

Lehdistön mukaan Donald Trumpin vaalivoitto oli toistaiseksi selkein esimerkki siitä, kuinka Venäjän hybridiagentit manipuloivat länsimaiden demokraattista järjestelmää. Tästä lähtien jokainen epämieluisa äänestystulos tullaan selittämään Putinilla.

Viime vuosina noussutta hysteriaa onkin hauska peilata Amerikan valtamedian 20 vuoden takaisiin julkilausumiin, jotka niin ikään liittyivät demokraattisten vaalien manipulointiin. Asetelma vain oli päinvastainen.

Boris Jeltsin ja Bill Clinton juhlatuulella 1995.
Boris Jeltsin ja Bill Clinton juhlatuulella 1995.

Konsulttien salainen tehtävä Moskovassa

Verkossa on alkanut levitä Los Angeles Timesin vanha uutisartikkeli, jossa amerikkalaiset retostelivat manipuloineensa Venäjän presidentinvaaleja (1, 2).

Vaaleja peukaloimalla Yhdysvallat varmisti, että länsimielinen alkoholisoitunut nukkehallitsija Boris Jeltsin pysyi vallassa:

Amerikkalaiset ottavat kunnian Jeltsinin voitosta

Venäjä: Konsultit kertovat, kuinka he viettivät Moskovassa useita kuukausia rakentaen amerikkalaistyyppistä strategiaa.

9.7.1996

WASHINGTON – Ryhmä amerikkalaisia poliittisia strategeja […] paljasti tällä viikolla, että he toimivat Boris Jeltsinin salaisena kampanja-aseena presidentinvaalitaistossa […]

Moskovassa keskustellaan nyt siitä, pelastivatko amerikkalaiset Jeltsinin, vai olivatko amerikkalaiset vain yksi vaalien aikana kampanjoinut ryhmä muiden joukossa. […]

Konsultit ovat astuneet nyt julkisuuteen ja kertoneet, kuinka he lähettivät salaisia neuvoja Jeltsinin 36-vuotiaalle tyttärelle ja johtavalle neuvonantajalle, Tatjana Dyachenkolle.

’Minulla on ollut vain harvoin asiakkaita, jotka olisivat olleet yhtä tottelevaisia kuin Jeltsin,’ totesi George Gorton […] Gortonin palkkasi helmikuussa sanfranciscolainen yhtiö, jolla oli hyvät suhteet Moskovaan.

Gortonin mukaan hänen tiiminsä ei koskaan ottanut suoraan yhteyttä Jeltsiniin. Sen sijaan he lähettivät yksityiskohtaisia mutta nimettömiä ohjeita hänen tyttärelleen.

’Meille kerrottiin, että meitä tultaisiin pitämään muodollisesti Jeltsinin perheen neuvonantajina.'”

Tasan 20 vuotta myöhemmin länsi syyttää poliittista oppositiota täysin vastaavasta suhmuroinnista vieraan vallan kanssa. Ehkä olisi aika kaivaa rikka pois omasta silmästä?

 

Lue myös:

Valtamedia: 612-soihtukulkue on Venäjääkin suurempi uhka!
Kun totuus on vihapuhetta: valtamedia loi 200 kielletyn sivun listan
Upseeriliitto: maahanmuuttovastainen mielenosoitus olikin venäläinen sotilasoperaatio!
Yle jatkaa maahanmuuttokriitikoiden leimaamista Venäjän agenteiksi

7 kommenttia

 1. Putinin tekemä vaalituloksen manipulointi pn yhtä uskottavaa kuin Killaryn hyvä terveys ja kunniallinen elämä.
  On ilmiselvää ja täysjärkisten ihmisten mielipide, että Trumphin valitsi USA:n kansa eli äänestäjät rehellisissä vaaleissa, jotka ovat kenties viimeiset, jotka tässä maailmassa tullaan näkemään.
  Mielivalta ja suoranaiset pahat voimat osoittavat jo tässä vaiheessa kasvaneensa niihin mittoihin, jota eivät voi rehelliset ja kunnialliset ihmiset estää, koska heidät tullaan murhaamaan ja eristämään kriminalisoimalla heidän mielipiteensä.
  EU:n Junkerkin on jo sanonut, että EU:n jäsenmaiden tulee kiristää terroristeiksi laskettujen kansallismielisten vainoa. Lisäksi tuo paholaisen kätyri on sanonut ”pyyhkivänsä persettä kansanäänestyksillä” ja ylipäätään kansanmielipiteellä.
  Tulemme näkemään ”hyvien ihmisten” toimesta sen, että ”väärin ajattelijoita” tullaan noutamaan kuin Stalinin vainojen aikoihin aamuösin kuulusteluihin mielivaltaisten syytösten takia ja murhaamaan niskalaukauksella. Suomen poliisilaitos on jo ottanut ensimmäiset vakuuttavat askeleensa tällä tiellä.

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
  1. Trump oli valittu presidentiksi jo ennen vaaleja. Hän oli alunperinkin se parempi vaihtoehto, Clinton oli vain luomassa kahtiajakoa. Trump on valheellinen helpotus Amerikkalaisille, samalla kun hän itse palvoo juutalaisia ja on ollut heidän taskuissaan syntymästä asti, ja jopa hänen sukunsa on ollut ennen häntä.

   Plusääni(4)Miinusääni(2)
 2. Clinton syyttää nyt suoraan Putinia kostosta ja hyökkäyksestä joka olisi vaalihäirinnällä johtanut hänen tappioon.FBI yhtyy nyt myös tähän CIA:n arvioon.
  Kosto olisi perua Clintonin vaikuttamisesta Venäjän 2011 vaalien jälkeisiin protesteihin.
  https://www.theguardian.com/us-news/2016/dec/16/clinton-putin-email-hack-revenge

  Nyt Demokraatit vaativat protestissaan Trumpia ja Venäjää tilille teoistaan:
  https://extranewsfeed.com/bipartisan-electors-ask-james-clapper-release-facts-on-outside-interference-in-u-s-election-c1a3d11d5b7b#.jknztnjvq

  Villejä ”vallankaappausteorioita”:
  Fox-juontaja;
  https://twitter.com/seanhannity/status/809586347342053377
  Sean Hannity
  ‏@seanhannity
  The recount failed, Russian hack story failed, and now Dems are basically calling for a political coup… Tune in at 10pm ET #Hannity

  Vastapuolelta;
  Keith Olbermann: We Are The Victims Of A Russian Coup; ”Traitorous” Republicans Are Indifferent
  Keith Olbermann, host of ’The Resistance’ from GQ, calls for a special prosecutor to investigate Russia’s alleged meddling in the 2016 election. He says Donald Trump is a ”puppet of Putin.”
  He says the election of Trump respresents the U.S. losing a war with Russia. ”We are no longer a sovereign nation, we are no longer a democracy, we are no longer a free people,” he said. ”We are the victims of a bloodless coup –so far– engineered by Russia with the traitorous indifference of the Republican Party.”
  http://www.realclearpolitics.com/video/2016/12/12/keith_olbermann_we_are_the_victims_of_a_russian_coup_traitorous_republicans_are_indifferent.html

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Katsokaapa mitä Obama ,Barry Soetoro tai minkä nimen CIA hänelle loikin sanoo 2016 presidentien vaalien hakkeroinnista :

  https://www.youtube.com/results?search_query=obama+says+no+election+fraud

  Koko Obama on CIA luomus , hän on huijari jonka syntymätodistus on väärennetty eikä hän saisi edes laillisesti olla usa:n presidentti . CIA on luonut koko Obama perheen .

  Suomen poliittiset päättäjät siis esim Soini on ollut tekemisissä cia:n luoman huijarin kanssa, Tosin Suomen päättäjäthän ovat samaisen lafkan luomuksia itsekin, eivät he olisi nyt asemissaan ellei heitä olisi pistetty niihin ajamaan lafkan agendaa, joten kyllä nämä herrat tietävät sen roolin jota heidän kuuluu etiketin mukaan leikkiä …

  Kaikki on niiiiiiiiin FAKE FAKE FAKE !

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. http://edition.cnn.com/2016/12/15/politics/monica-crowley-twitter-vladimir-putin-donald-trump/index.html?iid=ob_lockedrail_topeditorial
  ”Donald Trump’s pick for senior director of strategic communications for the National Security Council once suggested Russian President Vladimir Putin should hack former Democratic nominee Hillary Clinton’s emails.”

  ”More Republicans viewing Putin favorably
  GOP sympathies for Putin and his homeland are rising”
  http://www.politico.com/story/2016/12/gop-russia-putin-support-232714

  Hakkerointi vielä oikeuteen ja tuomioistuimeen sekä vaalituloksen muutos?
  http://www.huffingtonpost.com/entry/russian-interference-could-give-courts-legal-authority_us_584be136e4b0151082221b9c

  Demokraatit väittävät että olisi ollut laajempi ja pitkäaikaisempi hakkerointi;
  ”Democratic House Candidates Were Also Targets of Russian Hacking”
  http://www.nytimes.com/2016/12/13/us/politics/house-democrats-hacking-dccc.html?ribbon-ad-idx=3&src=trending
  ”DNC Chair Says Russian Hackers Attacked The Committee Through Election Day”
  http://www.huffingtonpost.com/entry/dnc-chair-says-committee-was-attacked-by-russian-hackers-through-election-day_us_5856acb6e4b08debb78992e4

  FBI hyväksynyt CIA:n näkemyksen;
  ”FBI in agreement with CIA that Russia aimed to help Trump win White House”
  https://www.washingtonpost.com/politics/clinton-blames-putins-personal-grudge-against-her-for-election-interference/2016/12/16/12f36250-c3be-11e6-8422-eac61c0ef74d_story.html?utm_term=.03c535c618da

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat