Upseeriliitto: maahanmuuttovastainen mielenosoitus olikin venäläinen sotilasoperaatio!

Suomen puolustusvoimat lipuu yhä kauemmas alkuperäisestä tehtävästään, Suomen puolustamisesta. Upseeriliiton tuoreessa julkaisussa annetaan ymmärtää, että maahanmuuttovastaisuus on pelkkä Putinin salaliitto.

Upseeriliitto ei ole vähäpätöinen tekijä, sillä siihen kuuluvat käytännössä kaikki suomalaiset upseerit. Liiton julkaisulla on siis merkittävää mielipidevaltaa maanpuolustuspiireissä.

Viime vuosina puolustusvoimat on rappeutunut kiihtyvään tahtiin, sillä kulttuurimarxistit ja globalistit ovat alkaneet edustaa entistä näkyvämmin Suomen armeijaa.

Upseeriliitto julkaisi tuoreeltaan Saara Jantusen kirjoittaman artikkelin ”PsyOppia somessa – kuinka rasismista tuli strategista”. Artikkelin perusajatus on, etteivät jatkuvat maahanmuuttovastaiset mielenosoitukset kerro mitään kansalaisten maahanmuuttoasenteista. Sen sijaan mielenosoitukset tulisi tulkita Vladimir Putinin sotilaallisiksi voimannäytöiksi.

Upseeriliiton harvinaisen härskin propagandan tausta-ajatus siis on, ettei kansalaisilla ole mitään hyvää syytä vastustaa valkoisten kansanmurhaan johtavaa maahanmuuttopolitiikkaa. Pakolaiset tuovat niin paljon hyvää Suomeen, että vain maanpetoksellinen ”putinisti” voi olla maahanmuuttokriitikko.

Jantunen on jo aiemmin kertonut leimaavansa ”Venäjä-trolleiksi” myös sellaiset ihmiset, jotka eivät edes pidä Venäjän nykyisestä valtiojohdosta – putinistileimaa varten riittää kohdehenkilön yleinen ”länsivastaisuus”.

saarajantunen
Jantusen artikkeli Upseeriliiton lehdessä.

Maahanmuuttovastaisuus ei johdukaan maahanmuutosta vaan ”psykologisista operaatioista”

Artikkelin alussa Jantunen linkittää ”vihapuheen” ja ”psykologiset operaatiot” toisiinsa:

”Viimeisten kahden vuoden aikana poliittiset vaikutuskampanjat, vihapuhe, häiriköinti ja disinformaatio ovat muuttuneet sosiaalisessa mediassa arkipäiväisiksi.

Artikkelissa käsitellään sitä, kuinka psykologisten operaatioiden mekanismi toimii.”

Heti artikkelin alussa siis vihjataan, ettei ”vihapuhe” ole yleistynyt elintasopakolaisten kasvavan määrän vuoksi, vaan siksi, että jokin ulkopuolinen taho yllyttää suomalaisia ”vihapuheeseen”.

Kulttuurimarxistien orwellilaisessa uuskielessä ”vihapuheeksi” määritellään usein myös faktapohjainen maahanmuuttokriittinen keskustelu.

Suomen poliisi on esimerkiksi syyttänyt vihapuheesta ihmisiä, jotka ovat levittäneet katukuvaan valtavirtaisiin tilastoihin pohjautuvia tietoja maahanmuuttajarikollisuudesta. Toisin sanoen totuudenpuhuminenkin voi olla eliitin silmissä ”vihapuhetta”.

Jantunen jatkaa:

”Venäjä rahoittaa ääriliikkeitä Euroopassa, putinistit ja äärioikeisto lähentyvät toisiaan. Tämä heijastuu informaatioympäristöön myös Suomessa. […]

Niin sanottu Lisan tapaus Saksassa kohotutti kulmakarvoja myös meillä Suomessa. Saksassa asuva 13-vuotias venäläistyttö kertoi tulleensa maahanmuuttajamiesten raiskaamaksi.

Myöhemmin hän tunnusti käyttäneen sitä selityksenä 30-tuntiselle katoamiselleen. Venäläiset tiedotusvälineet valjastivat tapauksen propagandakäyttöön.”

Upseeriliiton julkaisu nostaa siis esiin tapauksen, jossa nuori tyttö mahdollisesti valehteli joutuneensa maahantunkeutujien raiskaamaksi Saksassa. Tämän pohjalta lehti vetää rohkeita johtopäätöksiä Suomen maahanmuuttopolitiikasta.

Näin liitto pyrkii peittämään sen tosiasian, että Suomen Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen (ei Venäjän hallituksen!) mukaan afrikkalaissiirtolaiset raiskaavat 17 kertaa suomalaisia useammin.

Tunkeutujien pahoinpitelemä forssalaisnuori.
Tunkeutujien pahoinpitelemä forssalaisnuori.

Suomen on oltava monikulttuurinen, koska länsi vaatii!

Toisin sanoen Upseeriliitto pyrkii suistamaan suomalaisen maahanmuuttokeskustelun sivuraiteille nostamalla esiin tyhjänpäiväisen uutisen Saksasta.

Artikkeli jatkaa samasta aiheesta:

”…emme ole itse halunneet huomata Suomessa merkkejä vastaavista ongelmista.

Esimerkiksi Forssan maahanmuuttovastainen mielenosoitus esitettiin perinteisessä mediassa melko kritiikittömästi maahanmuuton vastustamisena. Tosiasiassa kyseessä oli poliittinen lietsontatilaisuus […]

Suomessa on kaksi suurta jakolinjoja aiheuttavaa ulkopoliittista teemaa, maahanmuutto ja Venäjä-suhde. Siksi ei ole yllätys, että ne paiskaavat nyt vaikutuskampanjoissa synergisesti kättä.

Tämä uudenlainen ’nationalismiksi’ väitetty ideologia toteuttaa nyt Venäjän strategista tavoitetta Suomen suhteen. Sellainen on läntisiä yhteyksiään heikentävä ja itsensä kansainvälisten yhteisöjen ulkopuolelle jättävä, yksinäinen Suomi.”

Forssan suuri mielenosoitus alkoi siksi, että kaupunkiin saapuneet elintasopakolaiset olivat pahoinpidelleet paikallisia nuoria. Siirtolaiset eivät olleet uskaltaneet hyökätä aikuisten kimppuun.

Väkivaltaisiin ja pelkurimaisiin tunkeutujiin sekä niitä Suomeen haalivaan poliittiseen eliittiin kyllästyneet forssalaiset päättivät saapua mielenosoitukseen, jossa nämä toteuttivat sanan- ja kokoontumisvapauttaan.

Upseeriliiton mukaan forssalaiset olivat kuitenkin pelkkiä Putinin psykologisen sodankäynnin pelinappuloita, koska Suomen ulkopoliittinen liitto muiden ”länsimaiden” kanssa edellyttää sitä, että viemme jatkossakin kulttuurimarxismin ja pakkomonikulttuurisuuden hankkeita eteenpäin.

Puolustusvoimien upseerien pää-äänenkannattaja siis vaatii, että mikäli ulkopuoliset voimat (”länsi”) sitä vaatii, Suomen on mukisematta suoritettava kansallinen itsemurha tappavan väestöpolitiikan kautta.

Kuten uutisoimme viime viikolla, armeijan ohella myös Suomen poliisi on menettänyt lähes kaiken uskottavuutensa johdon poliittisen mädätyksen vuoksi.

 

Lue myös:

Perussuomalainen puolustusministeri ei tuominnut homokulkueen sotilaspukua
Mazel tov, Putinin agentit: nyt vietetään sananvapausviikkoa!

47 kommenttia

 1. Koskaan aikaisemminhan ei veteraaneja ole potkittu päähän niin pahasti, kuin sotilaat nyt tekevät;kun veteraanit taistelivat isännän oikeudet meille suomalaisille, niin nyt sotilaat kiikuttaat niitä länteen, tuommoisille lihatiskipolitiikanharjoittajille.Natsat vähintään pois tuommoisilta!

  Plusääni(22)Miinusääni(2)
  1. Isäni oli tuossa sodassa mukana ja kaksi veljeä jäi silletielle.Saksalais mielisenä heitti pyyhkeen kehään ja
   meni ruothiin.Ei koskaan halunnut kertoa siitä hulluudesta vaikka itki kun niitä aikoja muisteli.Olen ylpeä hänestä ja hänen sukupolvensa uhrauksista.Nyt yksileiri myy meitä länteen ja toinen itään MIKSI te teette niin? Jos tekisimme niinkuin sodanjälkeen tekivät siinä asekätkentä jupakassa sillä erotuksella että niitä torrskoita ei kätketä vaan ripustetaan jokaisen kodin seinälle ja sitten vaan kodinturvajoukot joka kylässä ja kaupungissa opettaan Sissi toimintaa ja sitä miten luonto antaa meille suojaa ja syötävää.Sissi/Gerilla soturin taidot omaava kansa on kovaakin kovempi luu hyökkääjälle ja varsinkin kun siihen liitetään Rakkaus omaan vapaaseen Isänmaahan niin onhan se varma että siinä silloin miettii vihollinen kolmekinkertaa ja toteaa homman olevan mahdoton.Miksi niitä torrakoita ei jaeta jokaiselle ampumaan kykenevälle johtuu siitä että nää nykyiset päättömät päättäjämme pelkäävät omaa kansaansa niinpaljon että eivät uskalla tätä pelotteista parhainta edes tuoda puheenaiheeksi ja ehdottomasti halvin pelote rahassa mitattuna.Heittäkää jo tää kansan kahtiajakaminen pois päiväkäskyistänne ja satsakkaa kaikki osaamisenne kodinturvajoukkoihin sillä se on ainoa tie pysyä Itsenäisenä maana.Koko kodin puolustaminenhan kumpuaa puhtaasta sydämmestä eikä siihen tarvi ketään ees pakottaa sillä se on suomalaisuuden vahvuus, perhe, koti ja Rakas Isänmaa.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Ainoata isänmaallisuutta/kansallismielisyyttä on luopua lastenmurhista aborteissa, homoudesta, kaikesta syntisestä elämästä, kirkkojen vesittämisestä, evankeliumin halveksimisesta, jumalanpilkasta, demokratiasta (hävittää kaiken esivallan, jonka tulisi pitää kansa kurissa), vihollisen palvomisesta (vapaat kirkkokunnat, ev.-lut. kirkon mädäntynyt osa), suvaitsevaisuudesta ja jumalattomasta suunsoitosta (esim. netin foorumeista), että Jumalan viha kansan yltä poistuisi ja Jumala säästäisi maan ja kansan, Ap. t. 17:26. Jumala yksin ylläpitää kansan. Jos kansa luopuu Jumalan sanasta, se menettää kaiken ja tuhoutuu.

    Magneettimediassa kukaan ei ole kirjoittanut mainitusta parannuksenteosta, joten täällä kukaan ei todellisesti ole isänmaallinen/kansallismielinen suun löpinöistä huolimatta. Kaikki täällä ovat edistämässä maan ja kansan joutumista kaikkien vihollisten ja rikollisten haltuun ja kaiken tuhoutumista. Myöskään en ole havainnut, että muuallakaan kansa vaipuisi katumukseen ja turvaisi uskossa Kristukseen eli syntien anteeksiantamukseen Jumalan edessä. Koko kansa ajaa kaikessa kaiken tuhoutumista, ja on ajanut jo pitkään. Maa on täynnä petollisia ja myrkyllisiä suunsoittajia. Jumalanpelkoa ei ole missään. Kukaan ei ylistä evankeliumia, sitä, että Jumala itse astui kuolemaan pelastaakseen meidät ja suodakseen meille esimerkiksi oman maan ja siunauksen muissakin asioissa.

    Täälläkin harjoitettava tympeä suunsoitto on niin iljettävää, että luulen, että Jumala tekee siitä pikaisen lopun. Jumalaton isänmaallisuutenne on maan luovuttamista perkeleelle ja perikadolle, ja sellainen on kauhistuttavaa ja läpisaatanallista touhua. Tiedän, että tällekin kommentille rääytään, mutta rääkykää, ei se muuta mitään (lisää vain sekin tuhoa). Kyllä ovat saatanallista väkeä tämän maan ihmiset, todellisia täystehosaatanoita, varsinkin hurskaaksi, isänmaalliseksi, järkeväksi jne. tekeytyessään.

    VILaurio

    Plusääni(4)Miinusääni(2)
  2. Onkohan upseerikerhoista tullut kasaarikerhoja;jos on , niin sen pahemminhan ei sotilasvalaa juurikaan voine rikkoa?Sillä silloinhan ollaan menty sen puolelle joka hyökkyytti puna-armeijaa Suomen kimppuun 39-40.Nyt Nato on niiden instrumenttina, jolla pyrkivät tuhoamaan kansoja ja järjestäytyneitä yhteiskuntia.Kasaarit=väittävät olevansa juutalaisia, vaan eivät ole, vaan ovat jonninjoutava jopelo kansa joka jopeloudessaan jopeloutuu, ja jopeloutuminen on suuri!
   Kasaarikerhot:esim.vapaamuurarit.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Foorumilla eräät amerikkalaiset olivat sitä mieltä, että sodan lietsonnan tarkoituksena ei olisikaan oikeasti hyökätä Venäjälle, vaan synnyttää sisäpoliittinen tilanne, jossa nationalisteja voidaan syyttää Venäjä-trolleina jopa maanpetoksesta. Samaa skeidaa jauhetaankin nyt sekä Suomessa että rapakonkin takana.

  Itse en enää pidä sotaakaan todennäköisenä, koska poliitikot hankkisivat itselleen vain hankaluuksia, niin Venäjällä kuin lännessäkin. Yllä mainittu vaikuttaa tämän vuoksi omasta mielestäni ihan järkevältä pohdinnalta, ainakin kun kaikki vaikuttaa täysin koordinoidulta

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
  1. ”nationalisteja voidaan syyttää Venäjä-trolleina jopa maanpetoksesta”? No ei tuo ainakaan nykylainsäädännöllä onnistu, jos voidaan tehdä, lakeja ja sananvapautta on heikennettävä niin paljon, että silloin ollaan jo diktaturiassa. Lähinnä tuossa on ajateltu tilannetta oligarkien johtamassa NWO, josta ainakin mm. Henry Kisingerin visioiden mukaan Venäjä jää aluksi pois. Yksi Maailmanhallitus jota upseeriliitto jo komppaa sata lasissa, lähinnä vain omien parempien etujen toivossa. NWO ei kansalaisilla ole enää käytännössä mitään oikeuksia vaan ainoastaan velvollisuuksia, kuten esim. 1970 luvun Kiinassa. Jos et täytä valtaapitävien velvollisuuksia, siitä rangaistaan välittömästi ja tietenkin jo eriävä mielipide on siellä rangaistavaa. Nyt jos Trumb astuu virkaan NWO:n rakentajille tulee pitkä taka-askel, se tulee kestämään sukupolvia. Bulgarialainen sokea parantaja-ennustaja mummo ennusti jo 1980- luvulla että vuonna 2073 koko maailma siirtyy kommunistiseen järjestelmään, se on käytänössä sama kuin yksi maailmanhallitus.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Asiaahan Vaterland puhuu. Mielenkiintoisesti Janitskylle käy sekä Israelin miehet ja naiset (Hirwi ja TuonenJ) sekä Molarit ym. Näkyisi yhdistävänä motiivina olevan Israel tai juutalaisuus. No sitähän oligarkit Venäjällä edustavat ja Venäjä.

   Ei se niinkään mene, että heti on Nato jo snäistä puhuu. Tosin tuo ryssittely on typerää

   Plusääni(7)Miinusääni(15)
   1. Juu, kaikki tuntuu kelpaavan Janitskylle, kunhan se vain on ”vastarintaa”. Linja puuttuu täysin.
    Rahajärjestelmäkritiikkiä joka olisi kaiken ydin (maallisessa mielessä) ei ole MV:ssä paljoa näkynyt. Itse en löydä sieltä oikein mitään siihen liittyvää, pelkkiä kohuja. Janitsky lyö vain palloa – näkemättä vastapelaajaa.

    Plusääni(13)Miinusääni(3)
    1. Kysymyshän on siitä, että hegeliläisen filosofian mukaan teesille luodaan aina antiteesi. Aikamme teesin tietävät kaikki: mokutusta, homostelua, feminismiä, islamisaatiota jne. Antiteesiä edustaa valeoppositio, esimerkiksi MV-lehti.

     Teesin ja antiteesin synnyttämää synteesiä on helppo hallita. Oma mies opposition johdossa takaa sen, että kriitikot eivät pääse sotkemaan eliitin ympyröitä. Kaikki yritykset murtaa tai muuttaa vallitsee järjestelmää epäonnistuvat perkeleen naamioituessa valkeuden enkeliksi.

     Tunnettuja suomalaisia hegeliläisiä ovat esimerkiksi Mauno Koivisto ja Martti Ahtisaari.

     Plusääni(9)Miinusääni(0)
    2. Tiina Wiik, Hirwi isänmaallisia? Israelin asialla avoimesti. Hirwi sanoo vihaavansa natseja. He suoltavat eliitin roskaa joka paikassa. Ei mitään eroa Soiniin. Ihan yhtä globalistijnkkilältä kuulostaa. Hirwi vielä teeskentelee jotain uskonlahkolaista. Ja koko ajan saarnaa avoimesti vihollisen puolesta. Länkyttää silloinkinn, kun tuodaan esiin Israelin toimet kristittyjä vastaan Lähi-idässä. Janitski on tämä ja lisäksi Molarin ja Bäckmanin porukan kanssa puuhasteleva ja heidän jorinoitaan levittävä mies, joka myös tuossa p**alehdessään haukkuu koko ajan kansallissosialismia ja Quislingiä. Paasaa Gestaposta eikä KGB:stä. Lisäksi hän huijaa falseflag-terrorismilla eliitin laskuun eli osallistuu eliitin petoksiin ja teksee siis naurunalaiseksi yleisöään.

     Plusääni(10)Miinusääni(4)
     1. SUOMI ENSIN LIIKKEEN MUKANA LEVIÄÄ VENÄLÄINEN MÄDÄTYS JA SYÖPÄ YHTEISKUNTAAN!!! VENÄJÄN VIRALLISEN TOTUUDEN JULISTAMINEN EI OLE ISÄNMAALLINEN TEKO!!! USKOMATONTA MITEN NAIVIA PORUKKAA OVAT HE JOTKA EIVÄT TUOTA NÄE!!!

      Plusääni(6)Miinusääni(8)
     2. tätä maahanmuuttoa koskevaa keskustelua sabotoi MV-lehden sekä siihen kytköksissä olevien facebook-ryhmien sivustoilla esiintyvä täysin asiaton ja jopa murhaamiseen kehoittava kommentointi. Tällainen törkyturpainen kommentointi vie uskottavuuden ihan kaikilta maahanmuuttopolitiikkaa kritisoivilta. 🙁

      http://seura.fi/isanpikajuna/2016/11/02/ilja-janitskin-mv-lehti-johan-backman-teuvo-hakkarainen-marianne-kiukkonen-emma-kari-li-andersson-erkki-tuomioja/

      Plusääni(4)Miinusääni(2)
     3. James Hirvisaari on sanonut:

      ”Vihaan natseja, niin kuin kaikkia muitakin ääripäitä. Oma aatemaailmani on perussuomalainen. Olen suoran demokratian kannalla, siten, että kansalta kysytään ihan suoraan. En ole kansallissosialisti”

      Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen ja niin myös Jameksella.

      Tämä ei tarkoita sitä etteikö hän voisi olla isänmaallinen mies.

      Suoran demokratian kannattaminen on ISÄNMAALLISTA.

      Juuri tätä suoraa demokratiaa Suomea hallitseva paska-eliitti pelkää kuollakseen!

      Väitit raakkeli että Mv-lehdessä Janitskin muka haukkuu koko ajan kansallissosialisteja!??

      Annappa paskanpuhuja esim. tästä??

      Esim. tässä Jimi Karttusen casessa MV on puolustanut vastarintaliikkeen Torniaista ja muutenkin antanut positiivisen kuvan heistä. Alla hyvä esim. tähän liittyen:

      http://mvlehti.net/2016/10/26/valtakunnansyyttajanvirasto-ei-vaadi-suomen-vastarintaliikkeen-lakkauttamista/

      Onpa kovin negatiivinen sävy! :DDDD!!

      Puolestani voisit vihdoin lopettaa paskan heittelemisen toisten isänmaallisten kasvoille!

      Plusääni(4)Miinusääni(4)
     4. Marco De Wit muuten vastustaa kansallissosialismia. Sehän kielsi kansallissosialisteja tulemasta sen tilaisuuksiin. Ilmankos Suomi Ensin liikkeen yhteistyökumppaneiksi onkin kelvannut antifasistisia, natseja metsästäviä kommunisteja kuten Johan Bäckman. Kenties Bäckmanin kautta saadut ruplat määrittelevät tuon valeoppositioon kuuluvan liikkeen toiminnan?

      De Wit: ”Kansallissosialistit eivät tervetulleita Itis-mielenosoitukseen”

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. Minä en ole ainakaan saanut Putinilta tai Venäjä-trolleilta euroakaa rahaa. Enkä ruplaakaan. Niin että Jantunen voi vetää … päähänsä ja paeta vuoristoon lausuntoineen ja mielipiteineen.

  Ei ole ihme että euroopassa nauretaan avoimeseti Suomen tilanteelle ja suomalaiselle medialle.

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
  1. Jepulisjepsis.

   Tuon yhden kuvan vain löysit??

   Ja muuten sopii hauskalla tavalla Suomen hallitusta kuvaamaan, varsinkin tuo ”työ tekee vapaaksi” teksti.

   Tuo humoristinen kuva ei ole mitään kansallissosialistien haukkumista, varsinkin koska julkaistut artikkelit eivät sitä tee!

   Vai löydätkö yhdenkin artikkelin jossa pilkataan vastarintaliikettä??

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
   1. Te valeoppositiolaiset tunnistaa hyvin tuosta, että ette ota vastuuta sanoistanne. Koko lehti täynnä antifaa ja Molaria ja silti on otsaa väittää, että mitään ei ole sanottukaan. Yrtätte siis petkuttaa kaikki mahdolliset tyypit tueksenne ja myös mädättää oppositiovoimia. Olen lukenut MV-lehteä paljon ja siinä on koko ajan Hitlerin ja kansallissosialismin vastaista mädätystä ja propagandaa. Sitten on Molari ja vastaavat jutut. Selvä Putin-läystäke ja vahvasti. Siellä muuten eräs Diabolik tukee holohoax-propagandaa, jota J on myös tukenut. Hän ei uskalla oikein kaataa minkäänlaisia valheita. Falseflag-terroria ei paljasteta ym.

    Hirwisaarella on oikeus mielipiteisiinsä, mutta muilla on oikeus arvostella niitä. Kansallisosialismin julistamisella vihatuksi ääripääksi hän on jo paljastanut itsensä. Itse asiassa hän nuolee koko ajan Talmud-väkeä Wiikin tapaan. Karkeaa propagandaa, kuin stalinismia. Selvästi isänmaan vihollinen. Suomen vastenmielisimpiä tyyppejä muiden ”lahkolaisten” kanssa.

    Plusääni(7)Miinusääni(1)
    1. Valeoppositio sinulta löytyy korviesi välistä, sen kaltainen että ei paremmasta väliä!

     Viimeistään nyt osoitit kommentillasi että olet mielenvikainen ja kuulet/näet asioita joita ei oikeasti ole.

     Sanoit että Mv-lehti on täynnä antifaa ja että siellä on paljon kansallissosialismin/Hitlerin vastaisuutta!??

     Mahdatkohan kakara tietää mikä antifa edes on?

     Mv-julkaisu on koko ajan vastustanut antifan kaltaista mädätystä ja sinä idiootti yrität nyt kertoa jotain ihan muuta.

     Et todennäköisesti edes lue mv:tä säännöllisesti koska väitteesi on niin perseestä temmattuja kuin vain voi olla.

     Niin ja ne ihailemasi ählämit joita sinä täällä magneettimediassa puolustelet tekevät ihan oikeita terrori-iskuja, harjoittavat saatanan moista ihmiskauppaa(esim. Sudan ja Saudit), pitävät lapsia seksiorjinaan ja sallivat jopa vanhojen ukkojen naida 9 v. pikkutytön!

     Voi jumalauta mitä paskaa sinä puolustelet ja olet vielä olevinasi jokin Natsi tai kansallissosialisti. Hitleri kääntyisi haudassaan kun kuulisi tämän!

     Hitler kyllä tiesi mitä pedareille tehdään mutta meidän raakkeli sanoo että JEES!! ihan hyvä juttu!

     Plusääni(3)Miinusääni(3)
 4. Mädännäisyyshän yleensäkin leviää koko ”ruumiiseen” eli nk. ”puollustusvoimat” keskittyvät muiden viranomaisten tavoin ”jahtaamaan” omaa kansaansa kuin mikäkin ”kansanarmeija” (vrt. Kiina opiskelijamielenosoitukset v. 1989 keväällä).
  Puollustusmäärärajoja on leikattu ja varuskuntia lakkautettu, varusmiesten palvelusaikaa lyhennetty. Kaikki tämä on säästöjen nimissä osaksi valtionhallinnon säästöpäätösten vuoksi ja aiheutettuna täysin vääränlaisesta asehankintapolitiikasta ja doktriinista, jossa on luovuttu siitä aikaisemmin peruskallioon hakatusta periaattesta, että Suomen puollustusvoimat ovat yksinomaan olemassa Suomen valtiorajojen puollustamiseksi ja näin välittömän uhan torjumiseksi mikäli maahamme hyökätään.
  Suomen suurenhullujen hallitusten ja politiikkojen sekä armeijaankin pesiytyneen halun päästä ”isojen poikien” joukkoon patsastelemaan Länsimaailman suurimpien maiden Kenraalien joukkoon ja kenties päästä lehtikuviin konfrensseissa, jossa päätetään jonkun kaukaisen ”vinku-intian ”rauhaanpakottamisesta” eli uusimman sotatekniikan mm. hävittäjien testaaminen ”tositilanteessa”, jossa uhriksi joutuneella valtiolla ei ole mitään keinoja puollustautua tai aiheuttaa pienintäkään uhkaa sankaripiloteille.
  Se miten paljon tässä sotahaukkojen ”rauhantyössä” kuolee siviilejä, naisia ja lapsia. Siitä ei olla missään milläskään, sillä sehän on tärkeintä, että ”rintama” on tiivis ja ”yhtenäinen”. Siis kaikki ovat vailla omaatuntoa.
  Tämä koskee ainoastaan kenraalikuntaa, sillä suomalaiset varusmiehet joutuvat sotimaan kauas kotimaansa rajojen ulkopuolelle puuttumaan esim. Afganistanin sisällissotiin, kuten on päätetty aikaisemmin syksyllä lähettää 100 suomalaista taistelemaan Herra tietää minkä vuoksi? Osavastaus on ainakin puollustusministeri Jussi Niinistön ja kumpp. ääretön halu vastaanottaa sinkkiarkkuja, joiden päälle on kiedottuna Suomen Valtiolippu. Siis mitä tekemistä viimeksi mainitulla on? Kuinka tässä tapauksessa kuollut sotilas on turvannut Suomen rajoja ja sen kansan oikeutta vapaaseen elämään sekä itsenäisyyteen?
  Kaikki valtion instituutiot rapistuvat silmissä ja menettävät sen perinmäisen uskottavuutensa ja arvonannon, jota sen täytyy nauttia perustellakseen olemassaolonsa ja -tarkoituksensa. Vakaiden instituutioiden täytyy nauttia kansan kunnioitusta, josta seurauksena se itsekin samalla saa osakseen sen kunnioituksen sekä oikeuden, mutta tietenkin samalla velvollisuuden vastata siitä jota varten se on perustettu ja valtiosäännössä sille on annettu lakiin perustuva asema ja valta käyttää siihen tarkoitukseen, johon se on perustettu.
  Nykyiset puollustusvoimat saadusta ”materiaalista” päätellen on täynnänsä kaikenmaailman hihhuleita, joilla ei ole alkeellisimpiakaan käytöstapoja, saatika asemansa edellyttämää esiintymiskykyä. Levitykseen laitetut kommentit ja ”heitot”, joiden ainoana tarkoituksena on pilkka ja väärän todistuksen antaminen vastapuolesta sekä ”sanojen laittaminen” ja niiden merkityksen tahallaan väärin ymmärtäminen sekä vääntely muistuttaa lähinnä keskenkasvuisten kersojen ajantappamiselta.
  Muuta nämä ”sotaherrat” eivät ilmeisesti osaa tappaakaan.
  Ottaen huomioon nykykehityksen eli kulttuurimarxismin levittäytymisen kautta valtionhallinnon ei ole kummakaan, että kirkon, poliisin, hallituksen, eduskunnan, puolueiden jälkeen myös Suomen Puollustusvoimiin on pesiytynyt näitä ”vihervasemmistolaisia” ja kommunisteja heittämään sellaista turhanpäiväistä paskaa.
  Todennäköisesti jo nyt tai koh’tsilleen mainittu laitos ei edes osaa päätehtäväänsä kaiken homostelun, kukkapellolla hyppelyn ja maahantunkeutujien nissepoikana olon jälkeen. Onhan ”monikulttuurisuuskasvatukseen uhrattava leijonanosainen tuntimäärä paljon tärkeämpää kuin rynkyn purkaminen ja kokoaminen. Puhumattakaan taistelukoulutus.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 5. Sitten kun tullaan internointileirille hakemaan, niin olisi jotenkin mukavaa, että syytteet olisivat edes 1% todenperäisiä. Mutta tämän kaavan mukaan superkorruptio-, tyranni- ja hirmuhallintovaiheen saavuttaneet valtiot toimivat aina. Keksitään vainoharhaisia syytöksiä, joidenka verukkeella päästään rankaisemaan ja poistamaan muonavahvuudesta henkilöitä, joilla on kykyä ja halua arvostella vallan kaapanneita ihmisiä. Tärkeintä on saada isot massat pysymään pelokkaina ja tietämättömänä ja uskomaan, että vallanpitäjien korruptio ja mielipuoliset hankkeet, kuten islamisaation edistäminen, kuuluvat normaaliin päiväjärjestykseen.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 6. Venäjän rahoittamat ääriliikkeet ovat aktiivisesti VASTUSTAMASSA viisumivapautta ja suhtautuvat KIELTEISESTI ajatukseen vapaasta liikkuvuudesta ja rajan avaamisesta? Miksi venäläiset pelkää niin paljon että yrittävät eristäytyä Suomesta kaikkia mahdollisia keinoja käyttäen?

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
  1. Toisaalta pidän mahdollisena että venäläiset ovat tutkimassa mahdollisuutta päästää pari miljoonaa kiinalaista Eurooppaan. Kiinan ja Venäjän liittovaltio on mahdollinen, sotilaallinen yhteistyö on myös syventymässä, jotain tällaista voidaan odottaa varsinkin silloin kun luotijuna Kiinasta Moskovaan valmistuu. Kiinalaiset voisivat alkaa levittämään viestiä että Eurooppa on hyväksymässä porukkaa myös Kiinasta jolloin sadat tuhannet voisivat lähteä liikkeelle. Tällä hetkellä kiinalaisten rajoitettu netti sekä venäläisten haluttomuus toimia läpikulkumaana ovat esteenä.

   Plusääni(0)Miinusääni(2)
 7. Jos armeija on valjastettu palvelemaan muslimitaistelijoita ja heidän kätyretään, on armeija jakaantunut kahtia. Se puoli armeijasta tulee olemaan meidän puolellamme kun vallankumouksen pasaati-tuuli piiskaa kasvoja.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 8. Vai että venäjä rahoittaa sellaisia ihmisiä jotka haluavat suomen pysyvän suomena, onko hullumpaa kuultu? Ei sillä, ettei se mahdollista olisi, voihan joukossa muutama sellainenkin olla. Mutta eiköhän suurin osa ole nationalisteja omasta tahdostaan? He ovat vain saaneet tarpeekseen kaikesta paskasta mitä parinkymmenen vuoden aikana on yritetty syöttää. Tarkoitan siis Homo agendan pakkosyöttöä, kreisiä feminismiä, maahanmuuttoa joka kusee tuplasti silmään. Siis ensinnäkin nyt menee miljardi kaupalla rahaa sellaisille jotka tulevat tänne huvikseen (ei kaikki, mutta suurin osa) ja samalla suomalaisilta heikko-osaisilta leikataan kun eivät osaa sanoa vastaankaan. Ja toisekseen turvallisuustilanne heikkenee jatkuvasti mitä suurempi osa on ulkomaalaisia, se on fakta. Tässäkin täytyy ottaa huomioon, keitä ne ulkomaalaiset ovat. Länsimaalaiset ja aasialaiset eivät tuota ongelmia, he ovat myös kovia tekemään työtä, sellaisia ottaisin mieluusti nykyisten lähi-idän ihmeiden tai afrikan aarteiden tilalle.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 9. Ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Sen tiedän että jokainen itseään kunnioittava suomalainen upseeri irtisanoutuu välittömästi tällaisesta roskasta.

  Alkaa vaikuttaa muuten todella pahalta.

  Pääministeri Sipilän hallituksen haalimat matuterroristit ja raiskaajat ovat siis tärkeämpiä kuin oma Suomen kansa upseereille? En jaksa uskoa että tähän kovin moni suomalainen upseeri yhtyy.

  Tosin voihan olla niin että nykyiset upseerit arvostavat enemmän poikien anaaliraiskaamista ja sekaantumista eläimiin, tätä matukulttuurin ”rikkautta”.

  Itsenäisyyspäivän paraatiin on silloin syytä laittaa vuohia Pasien katoille jotta upseerit tuntevat itsensä kotoisaksi.

  Toivottavasti olen väärässä.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
  1. En epäile yhtään etteikö suurin osa, tai kenties kaikki Suomen upseerit ja poliisien esimiehet olisi saastaisia pedofiilejä ja raiskaajia. Herrakerhoissa on aina harrastettu pedofiliaa, necrofiliaa ja kaikkia muitakin mahdollisia perverssioita, ja tämä on yksi syy sille miksi rapparit eivät mielellään ota naisia jäsenikseen, koska he pitävät enemmän pikkupoikien takapuolista. Heissä on myös paljon seksuaalisia sadisteja, jotka ovat aidosti kammottavan pahoja ihmisiä, jotka nauttivat saadessaan vahingoittaa lapsia.

   Saastaista, viheliäistä paskasakkia, jolla ei ole mitään eroa muslimeihin ja jutkuihin. Paholaisen huoria koko sakki.

   Mutta koston päivä koittaa vielä, se on varma. Ja siitä tulee jutkuille ja heidän kätyreilleen hyvin synkkä päivä.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 10. Minä äänestän seuraavan kerran vasta kun ehdokkaana on avoimesti kansallissosialistinen ehdokas, joka avoimesti kertoo vastustavansa sekä Israelia että juutalaisuutta.

  Hirvisaari ja Janitskin ovat, tietenkin, kontrolloitua oppositiota. Tällaista ”oppositiota” ilmaantuu aina, kun sionistit ovat saaneet kansan ärtymään. Hirvisaari varsinkin on tällainen juuri sopiva muka-kansallismielinen muka-rebel, joka ensimmäisen tilaisuuden tullen myisi oman kansansa, jos olisi tarjolla EU-virka tai joku Suomen ”valtuutetun” virka.

  Ainoa oikea Oppositio on kansallissosialistinen oppositio ja sana ”juutalainen” on sanottava aina kun siihen on aihetta ja aihetta on useasti ja lähes joka paikassa.

  Tämä tabu, jonka mukaan juutalaista ja juutalaisuutta ei saa arvostella, on ensimmäinen asia, joka pitää purkaa. Ja meillä suomalaisilla ei ole pienintäkään syytä tässä maailmassa nöyristellä lapsentappajavaltio Israelin edessä. Jos maailmassa on yksi valtio, joka on terrorismille rakennettu, se on Israel.

  Sanat JUUTALAINEN ja ISRAEL on arkipäiväistettävä.

  Niissä ei ole mitään pahaa: Jos kyseessä on juutalainen tai juutalaisten metku niin se sana sanotaan niin kuin se on. Jos kyseessä on Israel ja /tai Mossad niin ne sanat sanotaan niin kuin ne ovat.

  Juutalainen on juutalainen on juutalainen. Israel on Israel on Israel.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Kyllä, puhut asiaa. Mutta voisiko sanoa, että sana juutalainen korvattaisiin sanalla sionistijuutalainen koska onhan juutalaisissakin suuri osa niitä, jotka eivät tue sionistimafian likaisia puuhia ja nwo-hanketta. Ja osa heistä elää sionistien painostuksen ja tyrannian alla.
   On myös monia sionisteja avoimesti vastustavia juutalaisia aktivisteja jotka ovat kokonaan hylänneet juutalaisen identiteetin ja kritisoivat sionisteja mediassa.
   Tarkoitan ettei leimattaisi kaikkia juutalaisia ja toimittaisiin kuten toimimme omassa maassammekin kun erotamme kansasta maatamme tuhoavan ja rikollisen globalistien eliitin jota vihaamme. Kaikissa kansoissa on tämä ’valittujen’ tai ’poikkeuksellisten’ eliitti joka toimii vastoin kansan tahtoa ja käyttää kansaansa hyväkseen.
   Olihan esim. WW2 aikainen juutalaisvaino osin myös sionistien junailema ja he halusivat sitä koska Saksan juutalaiset piti saada lähtemään Palestiinaan vaikka heistä suurin osa vastusti sionisteja ja olisi halunut pysyä Saksassa.
   On myös osoitettu toteen että Hitler teki tässä asiassa yhteistyötä sionistien kanssa ja näin koko holokaustu oli osin suunniteltu asia. Sionistijuutalaiset olivat siis valmiit uhraamaan osan omiaan kunhan vain saatiin oma valtio Palestiinaan.
   Minuakin ihmetytti James Hirvisaaren TJ -haastattelussa miksei hän osannut vastata kysymykseen miksi pakolaisia meille tulee ja missä on ongelman perimmäinen syy. Hän tekeytyi tyhmäksi vaikka varmaan tiesi että se on sionistijuutalaisten pankkimafiassa joka sotii Lähi-idän hegemonian puolesta ja rakentaa Suur-Israelia.
   Niitä jotka ovat lähdössä Hirvisaaren kelkkaan pitäisi varoittaa että REFORMI saattaa olla feikki ja suositella vaikkapa IPUa joka ainakin on selkeästi isänmaallinen.

   Plusääni(5)Miinusääni(2)
   1. Vielä tämä: Reformi hanke voi silti toimia kun se ei ole puolue vaan jokainen edustaja voi toimia yksilönä kun ei ole puoluekuria.
    Joten esim. Janitskin joka tuskin pelkää sionistejakaan varmaan ottaa kantaa tähän perimmäiseen ongelmaan jota Hirvisaari väisteli.
    Ne jotka alkavat kumartaa sionisteja ja antaa heille erikoisoikeuksia saavat olla kumarassa koko ikänsä. Janitskin tuskin taipuu sellaiseen.
    Tosin hieman ihmetytti eräässä videossa se että J korosti sitä ettei nyt ole kyse vain pakolaiongelmasta muttei silti sanonut mitään nwo-hankkeesta. Mutta jospa se aika tulee myöhemmin.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
   2. Valitan, sanaa juutalainen on käytettävä, koska vain sana juutalainen kuvaa tilannetta aidosti.

    Olen tätä pohtinut ja en kertakaikkiaan näe mitään lohkeamaa juutalaisessa itkumuurissa. Tunnen miellyttäviä juutalaisia, mutta yksikään ei kritisoi eikä nimenomaan tunnusta vallitsevaa asiaintilaa.

    Sionismi ei ole oikea sana kuvaamaan asiaintilaa, kyllä kysymyksessä on juutalaisten halu saada ylivalta varsinkin ns. valkoisessa maailmassa. Sionismi on juutalaista nationalismia ja siitä pitää puhua, koska se paljastaa juutalaisten täydellisen kaksinaismoralismin.

    Asia on mielestäni niin, että kun juutalaiset eivät tunnusta ylivaltaansa esim. mediassa ja kaksinaismoralismiaan maahanmuutossa niin minä puhun kaikista juutalaisista. En näe yhdenkään, en yhdenkään, Suomen juutalaisen asettuvan kansani tueksi.

    Tilanne on äärimmäisen vaarallinen. Ei riitä, että löytyy yksi onneton rabbi solkottamassa jotakin, kun koko juutalainen eliitti ympäri maailman hyökkää kaikilla rintamilla.

    Nykyinen täydellinen mielipidediktatuuri on selkeä Neuvostoliitto 2.0 ja kuka olikaan bolshevikkivallankumouksen sydän, sielu ja aivot?

    Ennen kuin annan tuumaakaan periksi, haluan nähdä juutalaisten pyytävän kristityiltä anteeksi tätä maailmanhistorian kauheinta lihamyllyä, kymmeniä miljoonia viattomia tapettuja. Haluan nähdä ja kuulla heidän tunnustavan, että NKVD:n johdossa oli katastrofaalisen suhteeton juutalaisedustus.

    Haluan nähdä ja kuulla anteeksipyynnön ja polvistumisen. Haluan nähdä juutalaisen myöntävän virheensä.

    Totisesti meitä valkoisia on vainottu viimeiset sata vuotta ja anteeksipyytämisestä ei meidän kohdallamme loppua tule, mutta juutalainen ei nöyrry eikä ole koskaan pahaa tehnyt.

    Miksi venäläinen kristitty ihminen ei saa oikeutta, vaan loputtomasti itketään sitä yhtä ja ainoaa ”holokaustia”?

    Haluan oikeutta, haluan reilua peliä, mutta sitä ei tule ja siksi en erottele, koska eivät hekään erottele. Eivät hekään näe vaivaa nöyrtyä, miksi minä nöyrtyisin? Ei ole dialogia, on vain heidän omistamansa median monologi.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
     1. Mielestäni Gilad Atzmon on hovinarri. Hän saa puhua näin, koska hän on vaaraton, ja hän on juutalainen. Mutta ennen kaikkea vaaraton.

      Kyllä asia nyt vain on niin, että AINA kun valkoista kansaa kohtaan hyökätään järjestelmällisesti ja suurella rahalla niin takana on, kukas muu, juutalainen.

      Ihmiset eivät ymmärrä tämän pedon luonnetta. Me luulemme, että kysymyksessä on normaali, urheilullinen, ”kuka tienaa eniten”, ”kuka on kukkulan kuningas”-tilanne. Mutta näin ei ole.

      Tämä ryhmä haastaa valkoiset tosissaan. Kuolemanvakavasti. Ja tarkoituksena on valkoisten tuhoaminen, kansanmurha.

      Sitä ei tehdä (ainakaan vielä) avoimesti suoralla fyysisellä väkivallalla, mutta väkivaltaakin käytetään, jos siihen annetaan mahdollisuus. Jos olosuhteet sen sallivat niin Neuvostoliitto ja sen kuolemankaruselli otetaan heti käyttöön.

      Juuri nyt eletään siinä vaiheessa, joka edelsi bolsuvallankumousta. Luodaan rintamat, luodaan ”sorretut” ja ”sortajat”.

      Me olemme ”sortajat” ja meidän tulevat tappajamme ovat ”sorrettuja”. Ja sivusta katsoo porukka, joka sitten rahallisesti tukee ”sorrettuja”, jotta meistä varmasti saadaan selvää.

      Tämä on niin selvää, että sitä ei uskota, koska se on niin selvää.

      Nykyiset johtajamme kulkevat tappajan kantaman ”porkkanan” perässä. Heitä ylistetään ”hyvinä ihmisinä” vain, jos he lakkaamatta lyövät omaa kansaansa. Nyt jo lapsiammekin saa raiskata esim. Itävallassa ilman pelkoa rangaistuksesta.

      Johtajamme hylkäävät lapsemme 30 hopearahan takia!

      Ennenkuulumaton rappio vallitsee kansojemme johdossa.

      Henkilökohtaisesti tilanne on selvä.

      Ei ole dialogia, sitä ei tule, eikä sitä enää halutakaan.

      Taistelu on ainoa vaihtoehto. En olisi uskonut tätä sanovani, mutta juuri nyt se on täysin selvää. Ei ole mitään pelättävää. Tämä nykyinen lapsienkin uhraaminen tämän pedon alttarille riittää minulle, ja tuhansille muille.

      Jokin ”sosiaalinen mustamaalaaminen” ei pelota ja aivan kohta sen huomaavat tuhannet ja taas tuhannet ihmiset. Tämä eliitti on täysin sokea vallanhimossaan ja se tulee saamaan ankarimman mahdollisen rangaistuksen.

      Aivan samantekevää tässä vaiheessa, minkälaisia lakeja tai asetuksia he asettavat. He ovat jo teoillaan näyttäneet, mitä he ovat: petoja.

      Olen elänyt ns. kunnon kansalaisena ja minun kaapeissani ei ole luurankoja ja minä voin sanoa, että enää en ole ”kunnon” kansalainen, kun näen, kuinka lapsia uhrataan pedon temppelille. Ja meitä on tuhansia kasvamassa vihaan.

      Tästä on puhuttu, on yritetty kertoa, mutta peto vain nauraa. Se nauru löytyy vielä sen pedon edestä. Sie lachen nicht mehr…

      Plusääni(1)Miinusääni(1)
     2. Re:PeLex — puolustan Atzmonia…:
      Erittäin valaiseva juttu 
      itse juutalaisen kertomana. Se mikä pätee Irakin sotaan pätee myäs nykyiseen Syyrian sotaan:
      Gilad Atzmonin haastattelu 23.1.2009
Uusiseelantilainen lehti The Gisborne Herald julkaisi 23.1.2009 juutalaisen Gilad Atzmonin haastattelun, jonka otsikkona oli ”Pakko puhua – israelilainen muusikko ’ylpeä itseään vihaava juutalainen’.” 
      Nykyisin Lontoossa asuva Gilad Atzmon on maailmankuulu saksofonisti ja 22 kielelle käännetyn kahden novellin kirjoittaja.
      Hän lähti Israelista vuonna 1994 sen jälkeen kun palvelu Israelin armeijassa oli tehnyt hänet vakuuttuneeksi, että Israelista oli tullut rasistinen, militarisoitunut valtio, joka oli uhka maailmanrauhalle.
      ”Synnyin paikassa, joka sattuu olemaan strategisesti hyvin tärkeä melko monelle valtakunnalle, ja minut opetettiin ottamaan osaa näihin idioottimaisiin sotiin ja lopulta onnistuin pakenemaan. Ollessani siellä aloin nähdä sen mittakaavan, jossa israelilaiset tekevät kauhutekoja minun hyväkseni Israelin valtion nimissä ympäri maailmaa asuvien juutalaisten tuella.
      ”Silloin tällöin kuullaan yhdestä juutalaisesta siellä ja yhdestä juutalaisesta täällä, joka on sitä vastaan, mutta institutionaalisesti maailman juutalaiset tukevat tätä sotaa täydellisesti.”
      Vaikka hän uskoo, että ihmiset ottavat riskin puhuessaan Israelia vastaan, Gilad Atzmon sanoo, ettei hänellä ole vaihtoehtoja.
      “Uskon, että olemme vakavassa vaarassa. Taistelemme tämän planeetan mahtavimpia ihmisiä vastaan. Näyttää siltä, että tämä kansallisvaltio on todistanut viimeisen parin viikon aikana, ettei murhaaminen huoleta heitä lainkaan, joten meillä on täysi syy pelätä tai olla varuillamme, mutta tahdon kertoa teille jotakin – tämä planeetta on tällä hetkellä hävitetyssä tilassa. Minulla on kaksi lasta, joita rakastan paljon, ja tämä on heidän planeettansa. Olen täällä vielä 20 vuotta, 30 vuotta, ehkä huomenna olen poissa. Mutta he jäävät tänne.
      “Mossad (Israelin salainen palvelu) ehkä ymmärtää, ettei saksofonistin ampuminen tuo heille hyvää mainetta. En tunne itsemurhahaluja, ja jos kuulette, että olen pudonnut jyrkänteeltä, tiedätte, kuka sen teki.”
      Atzmon on yritetty hiljentää monia kertoja, esimerkiksi niillä väistämättömillä syytöksillä, että hän on antisemitisti, vaikka hän on itse juutalainen.
      “Toivon, että voisin vaieta ja olla välittämättä, mutta joka kerta kun joku yrittää vaientaa minut, tiedän, että sen täytyy johtua siitä, että sanon oikean asian, osoitan pahaan, pahan ytimeen.
      ”He yrittävät kutsua minua antisemitistiksi; en ole antisemitisti. Minulla ei ole mitään juutalaisia ihmisiä vastaan, minulla ei ole mitään ihmisiä vastaan – olen juutalaisuutta vastaan, en juutalaisia vastaan.
      “Mielestäni juutalainen ideologia ajaa planeettaamme katastrofiin, ja meidän täytyy pysähtyä.”
      Kun kasvat Israelissa, Gina Hughesin esittämät arabien vastaiset mielipiteet, palestiinalaisten vastaiset mielipiteet, ovat tavallisia, hän sanoo.
      ”Tunnen nämä mielipiteet, ja minun mielipiteeni on kokonaan toisenlainen. Minun mielipiteeni saattaa olla hieman kiinnostavampi, mutta meitä on paljon vähemmän emmekä me toimi poliittisena yhteisönä.
      “Ero minun ja tällä planeetalla olevista juutalaisista 99 prosentin kanssa on se, että en usko heillä olevan oikeutta valtioon.
      ”Kun otetaan huomioon ne rikokset, jotka he ovat tehneet valtion syntymisen jälkeen, ja viime viikkojen väkivaltainen näytelmä, he eivät ainoastaan ole vailla oikeutta valtioon, valtio tulisi heti lakkauttaa ennen kuin he muuttavat planeettamme tulipalloksi.”
      Atzmon sanoo, että Israelissa näkemämme raakuus, joka tuo mieleen natsit, on syntynyt pelkästä logiikan puutteesta.
      ”Yksi niistä asioista, joita meille tapahtui, oli se, että me typerästi tulkitsimme natsien tappion oikeutukseksi juutalaiselle ideologialle ja juutalaiselle kansalle.
      “Natsit todella olivat . . . pahoja. He tekivät asioita, jotka olivat tuhoisalla tavalla epäinhimillisiä ja vastenmielisiä. Mutta tämä ei merkitse, että juutalainen ideologia on oikein, koska itse asiassa juutalainen ideologia ja natsi-ideologia olivat hyvin samanlaisia.”
      Meillä on vähemmän oikeutta istua kädet ristissä kuin saksalaisilla toisessa maailmansodassa, koska vaikea tilanne Lähi-Idässä kasvaa jatkuvasti brutaalimmaksi, hän sanoo.
      “He itse olivat tyrannian uhri, ja silti me parjaamme kaikkia heitä, vaikka juuri Amerikan ja Britannian demokratiat hyökkäsivät laittomasti Irakiin ja aiheuttivat kahden miljoonan irakilaisen kuoleman.
      “Israelissa 80-93 prosenttia kansasta tukee tätä Palestiinan kansan kansanmurhaa, ja, ohimennen sanottuna, Israelin valtio on teologinen valtio, joten se on juutalaisen kansan nimissä – olemme tekemisissä tässä merkittävän rikollisen, poliittisen identiteetin kanssa.
      Se on hämmentävää – odottaisi, että kaiken sen jälkeen, mitä juutalainen kansa oli kokenut, sen jälkeen kun he olivat ymmärtäneet, että Euroopan kansat, eivät vain saksalaiset, vaan ranskalaiset, ukrainalaiset, romanialaiset ja puolalaiset, sylkäisivät heidät ulos, odottaisi, että he aloittaisivat uudelta sivulta, niin että he olisivat hyvin harkitsevaisia ja hyvin, hyvin varovaisia.
      ”Jotkut juutalaiset filosofit olivat täysin varmoja, että näin tulisi käymään; eräs filosofi, Emanuel Levinas, sanoi: ’Nyt meidän täytyy olla rasisminvastaisen taistelun eturintamassa. Meidän on varmistettava, ettei tällaista tapahdu enää koskaan’.
      ”Ei ainoastaan näin jäänyt käymättä vaan kolme vuotta Auschwitzin vapauttamisen jälkeen he olivat etnisesti puhdistamassa väestöä Palestiinasta, ja heidän raakuutensa on nyt paljon ilmeisempää, näkyvämpää ja kuuluisampaa.
      ”He elävät ghetossa Lähi-Idässä. He uhkaavat koko aluetta idioottimaisilla ydinpommeillaan. He heittävät valkoista fosforiaan siviilien päälle.
      “Gaza näyttää paikalta, johon on pudotettu ydinpommi, ja nämä ovat se kansa, jonka pitäisi olla uhri ja ihmiskunnan henkivartija.”
      Kasvaessaan Atzmon ei koskaan voinut ymmärtää ihmisten vihaa Israelia kohtaan, mutta nyt hän voi – Israelin toimet kylvävät vihan siemeniä kaikkialla maailmassa, hän sanoo.
      “Se, mitä he tekevät, synnyttää hyvin paljon raivoa hyvin monissa ihmisissä, myös minussa. En ole koskaan tuntenut vihaa tai raivoa ketään muuta kohtaan kuin omaa kansaani kohtaan. Niinpä uskon, että jos minä tunnen sitä, eikö arabi tai muslimi tai henkilö, joka on etnisistä syistä siirretty muualle, tai joku, jonka naapurit tai lapset on pyyhitty pois maan päältä? He eivät tule antamaan anteeksi.
      “He ovat todella viemässä meitä sellaisen väkivallan tasolle, jollaista tämä maailma ei ole koskaan nähnyt. Kyseessä on sen laatu, sen olemus, mitä he tekevät. Se on voimakkain armeija maailmassa viattomia siviilejä vastaan.
      Näemme heidän ajavan panssarivaunuilla viattomien ihmisten yli, näemme heidän hajottavan heidän talonsa. Näemme pikkulasten takertuvan päiväkausiksi kuolleisiin äiteihinsä, koska Israelin asevoimat eivät salli YK:n tulla ja pelastaa heitä, ja nämäkö olisivat se kansa, jonka oli tarkoitus olla ihmiskunnan vartija? Ei. He ehdottomasti pitävät yllä pahuutta.”
      Kun syytös antisemitismistä ei sovi sionismia arvosteleviin juutalaisiin, se korvataan leimalla ”itseään vihaava juutalainen”, mutta se ei häiritse Gilad Atzmonia.
      ”En ole ainoastaan itseään vihaava juutalainen, olen ylpeä itseään vihaava juutalainen!
      ”Kun yrität ajatella kaikkein suurinta humanistia, Spinoza, Marx ja Kristus olivat pohjimmiltaan myös ylpeitä itseään vihaavia juutalaisia.
      ”Miksi? Koska he kasvoivat tällaisessa rasistisessa, nationalistisessa, tribalistisessa, kansalliskiihkoisessa ja paremmuuteensa uskovassa yhteiskunnassa – ja juuri tätä he vastustivat.”
      Vaikka hän haluaa välttää vertaamasta itseään näihin miehiin, hän ajattelee kuten he, hän sanoo.
      “Enhän toki ole mikään Messias, mutta minun täytyy myöntää, että kun aloin lukea Kristuksesta, se oli kuin tarina minun elämästäni – henkilöstä, joka on opetettu vihaan mutta löytää tavan alkaa rakastaa.
      “Koska kykenin näkemään jotain valoa ja hyvyyttä, ajattelin jonkin aikaa itsekseni, että kaikki veljeni kykenisivät näkemään sitä, mutta en tiedä, kuinka saisin sen perille.
      ”Monet ihmiset kyselevät minulta rauhasta ja minä sanon, ettei voi olla rauhaa ihmisten kanssa, jotka eivät sisäistä ajatusta ’rakasta lähimmäistäsi.’ Tämä on lähes paradoksi, koska jos he rakastavat lähimmäistään, he lakkaavat olemasta mitä ovat.
      ”Mikä on juutalaisten ja kristittyjen ero teoreettisesti? Kristityt ovat pohjimmiltaan juutalaisia, jotka rakastavat lähimmäisiään, ja tällöin he näkevät ihmiskunnan yleismaailmallisena asiana, kun taas juutalaisuus on heimokulttuuri.”
      Sana ”juutalaiskristillinen” on keinotekoinen ajatusrakennelma, hän sanoo.
      ”Se on vitsi. Vitsi. Se on nähtävästi poliittinen kampanja, jonka avulla yritetään saada amerikkalaiset voimat mukaan taistelemaan juutalaisten vihollisia vastaan, koska jos amerikkalaiset ovat vakuuttuneita siitä, että on olemassa juutalaiskristillinen, niin silloin vihollisia ovat muslimit.”
      Israeliin lähetetyt raketit eivät anna oikeutusta sille, että viime viikkojen aikana Gazassa on tapettu 1000 palestiinalaista, hän sanoo.
      ”Käsitykseni näistä raketeista on hyvin, hyvin yksinkertainen. Palestiinan kansa on joutunut kokemaan etnisen puhdistuksen. Enemmistö Gazassa olevista ihmisistä on etnisistä syistä siirretty pois Palestiinasta, paikasta, jotka tällä hetkellä kutsutaan Israeliksi.
      ”Raketit tuskin ovat vaarallisia. Luulen, että kahdeksan vuoden aikana he ovat onnistuneet tappamaan kuusi ihmistä, vai kuinka?
      ”Raketit ovat aivan kuin israelilaisille toimitettu viesti, joka sanoo heille: ’Siltä varalta ettette tajua sitä vielä, te asutte minulta varastetulla maalla’.
      ”Voit lähettää viestin pullossa ja voit lähettää viestin raketissa, mutta israelilaiset eivät ole vielä valmiita tunnustamaan, että alueella ei tule olemaan rauhaa niin kauan kuin he istuvat palestiinalaisella varastetulla maalla.
      ”Jos juutalaiset olisivat älykkäitä – ja kovasti he väittävätkin olevansa älykkäitä ja valittuja – he pitäisivät huolta siitä, että Gaza ja Länsiranta kukoistavat. Mutta he eivät ainoastaan ole jättäneet tätä tekemättä – he ovat näännyttäneet heitä nälkään! He ovat pitäneet heitä nälässä! Mitä he odottavat ihmisten tekevän? Ja kuka tulee sorrettujen avuksi? Ei Amerikka, ei Britannia, ei Ranska – Ahmadinejad (Iranin johtaja)! Monet iranilaiset eivät ole iloisia tästä, mutta hän on humanisti, ja niin on Hugo Chavez.
      ”On hyvin mielenkiintoista, että humanistit eivät nykyisin ole läntisessä maailmassa, jonka pakkomielteenä on vain hegemonia ja energiavarat.”
      Vaikka juuri valitun Amerikan presidentin, Barack Obaman, on täytynyt tuoda julki sionistiset suosituksensa ja hänen varapresidenttinsä Joe Biden julisti “olen sionisti”, on olemassa jonkin verran toivoa, hän sanoo.
      ”Tunnen melkoista painetta arvostella Obamaa. Hän on tehnyt melkoisesti asioita, jotka ovat saaneet minut epäilemään häntä – mutta haluan antaa hänelle mahdollisuuden.
      ”Saatoin nähdä, että israelilaiset olivat todella huolissaan ja evakuoivat nopeasti joukkonsa ennen kuin hän astui virkaan.
      ”Heillä on jo paljon ihmisiä hänen ympärillään, ja luettuaan israelilaisia sanomalehtiä he tietävät jotakin siitä, että tämä mies on eettisesti kantaa ottava, ja tämä on jotakin, mitä ei ole tapahtunut Amerikassa moneen vuoteen.
      ”Hän tahtoo korjata niitä vahinkoja, joita ovat aiheuttaneet nuo juutalaiset poliittiset strategiat, sellaiset kuin uuskonservatismi, sellaiset kuin subprime-kriisi, jota johti Alan Greenspan, joka ei ole aivan rastafari. ”
      Talousromahdus on vain osa ohjelmaa, hän sanoo.
      ”Mielestäni se ei ollut luottolama, mielestäni se oli sionistinen nyrkinisku.
      ”Tällä Irakin-sodalla saattaa olla jotakin tekemistä energian kanssa, mutta suureksi osaksi siinä Amerikka oli Israelin puolesta retkellä taistelemassa viimeisiä vastarintapesäkkeitä vastaan, ja sitä johtivat taktisesti uuskonservatiivit ja Federal Reserve (USA:n keskuspankki).
      ”Alan Greenspanin tehtävänä oli luoda taloudellinen noususuhdanne niin etteivät amerikkalaiset puutu Lähi-Idässä käytettyyn taktiikkaan.
      ”Sen piti toimia, mutta se ei toiminut, koska täysamerikkalainen noususuhdanne tehtiin kaikkein köyhimpien amerikkalaisten kustannuksella, eivätkä he yksinkertaisesti voineet maksaa kiinnityslainojaan, jolloin kaikki romahti.
      ”Kyseessä eivät myöskään ole pelkät juutalaiset, jotka ovat omaksuneet tämän maailmankatsomuksen. Bush käyttäytyi juutalaisella tavalla (ideologisesti) – hän on paremmuudenpuolustaja, hän oli tribalisti, mutta hän ei ole juutalainen sikäli kuin tiedän.
      ”Jopa kristikunnassa tämä taipumus mennä Vanhaan testamenttiin – tribalismiin, paremmuudenuskoon, väkivaltaan, kauhuun ja pelkoon… Tämä on jotakin, jota vastaan meidän täytyy taistella.”
      http://www.thetruthseeker.co.uk/?author=109

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Onko Australiakin erittäin kireine maahanmuuttolakeineen länsivastainen ja Venäjän vaikutusvallan piirissä?

  Onko?

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 12. Loistava kirjoitus. Magneettimedian tekee arvokasta tutkivaa journalismia.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 13. Nää on nää meidän Nato-upseerit jotka ovat erityisesti kansallismielisyyttä vastaan Suomessakin:
  https://www.upseeriliitto.fi/uutiset/julkiset_tiedotteet/upseerit_nato-jasenyyden_kannalla.5107.news
  http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/sotilaat-haluavat-natoon-paras-turva-venajaa-vastaan/?shared=311272-4a57b626-500
  Turkissahan nämä Nato upseerit yrittivät kätyreinä jos sisäistä vallankaappausta kun maan johdon linja ei miellyttänyt:
  https://www.kansalainen.fi/erdogan-erotti-satoja-nato-upseereita-vallankaappausyrityksen/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 14. Jantusen artikkelissa mainitut Doxaus ja tietomurrot ovat olennainen osa verkossa vaikuttavan ”Venäjän trolliarmeija” nimisen ryhmän toimintaa. Ryhmän tiedetään hakkeroineen Venäjää arvostelevien Suomen kansalaisten tietokoneita ja varastaneen tietoa niistä. Ryhmän Comandante, putinisti Sepe Vaara mielellään esiintyy tekopyhästi kansalaisten yksityisyydensuojan kannattajana kun samaan aikaan ryhmä säännöllisesti käyttää laittomia rikollisia keinoja saadakseen tietoja Venäjää arvostelevista Suomen kansalaisista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Jaa,a , jos haluaa ,että kansalaiset saavat suoraan päättää asioistaan , niin eikö se ole isänmaallista. Mitä se muille kuuluu miten me haluaisimme maassamme elää? Sama oikeus pitäisi olla muillakin heimoilla /kansoilla. Tämä on mielestäni se perusasia ,mikä ei millään leimaamisellla milloin miksikin muuksi muutu.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Jumala päättää. Jumalalle kuuluu, miten kansa haluaa maassaan elää. Synnit (lastenmurhat, homous, yleinen syntinen elämä, jumalanpilkka, naispappeus, oikean evankeliumin hävittäminen jne.) sytyttävät Jumalan vihan, jolloin kansa hukkuu Jumalan lähettämiin vitsauksiin (mm. menettää oman maan) ja hukkuu.

   Kuten kaikille luulisi olevan selvää, ihmiskunta on joutunut syntiinlankeemuksen seurauksena synnin ja perkeleen orjuuteen. Jos siis kansalaiset saavat suoraan päättää asioistaan, silloin synti ja perkele päättävät kansan asioista. Se on isänmaallisuuden vastakohta. Jos se on se perusasia, joka ei miksikään muuksi muutu, niin silloin perkele vääjäämättä vie kaiken tuhoon. Merkillisiä ovat hankkeenne täällä. Kuvottavia.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat