Saudi-Arabian yhteistyö Goldman Sachsin ja Israelin kanssa tiivistyy

Ääri-islamistivaltio Saudi-Arabia on kuluneiden kuukausien aikana ryhtynyt entistä avoimempaan yhteistyöhön Goldman Sachs- ja Citigroup-juutalaispankkien sekä Israelin valtion kanssa. Uutiset ovat omiaan viemään pohjan väitteiltä, joiden mukaan sionistit taistelisivat ääri-islamismia vastaan. Totuus on päinvastainen.

Saudi-Arabian energiaministeri Khalid Al-Falih tapasi hiljattain länsimaiden vaikutusvaltaisimpien hedgerahastojen johtajia. Hedgerahastot ovat finanssimaailman pahamaineisimpia pelureita – George Sorosin ja Steven Cohenin kaltaiset kansainväliset rikolliset käyttävät juuri hedgerahastoja työkalunaan.

Al-Falih kokousti finanssimiesten kanssa heinäkuussa ennen matkaansa Pietariin, jossa öljykartelli OPEC:in johtajat tapasivat keskustellakseen siitä, kuinka öljyn hintaa saataisiin keinotekoisesti nostettua. Bloomberg-julkaisun mukaan saudijohtaja konsultoi rahastoväkeä nimenomaan oppiakseen lisää hintojen manipuloinnista.

Saudi-Arabiassa poliittisen eliitin suhteet länsimaisiin hedgerahastoihin ovat vaiettu tabu, sillä islam kieltää koronkiskonnan. Maata johtaa ääri-islamistinen ja äärikorruptoitunut wahhabistilahko, joka on liittoutunut Israelin kanssa. Islam on pelkkä tekosyy, jolla saudieliitti sortaa kansalaisiaan.

Saudieliitti vaikuttaa luottavan poliittiseen ylivalta-asemaansa nyt aiempaa vahvemmin, sillä poliitikot eivät enää juuri yritä piilotella siteitään länsimaiseen suurpääomaan. Bloombergin mukaan saudijohtajat pitivät aiemmin sentään julkista hajurakoa ulkomaalaisiin hedgerahastoihin ja megapankkeihin, mutta nykyään salailuun ei edes vaivauduta.

Al-Falih tapasi muun muassa Goldman Sachsin juutalaisen kasvatin, Jonathan Goldbergin sekä Citigroupin juutalaisen ex-johtajan, Michael Kleinin. Goldberg ja Klein johtavat nykyään raaka-aineisiin erikoistuneita keinotteluyhtiöitä, joilta Saudi-Arabia toivoo saavansa hyviä vinkkejä kansainväliseen finanssiuhkapeliin.

goldman

Saudit huutokauppaavat kansallisomaisuutta Goldmanin kautta

Saudien ja Goldmanin saastainen suhde ei kuitenkaan rajoitu öljymarkkinoiden peukalointiin. Kesäkuussa Business Insider (BI) uutisoi, että saudieliitti on päättänyt alkaa huutokaupata maan kansallisomaisuutta Goldmanin kautta ulkomaalaisille sijoittajille!

BI:n mukaan Goldman on ollut yhteydessä saudiviranomaisiin saadakseen nykyistä kattavammat lisenssit koronkiskontatoiminnalleen ääri-islamistisessa diktatuurissa. Mikäli Goldman saa tahtonsa läpi, saa se alkaa keinotella esimerkiksi saudiosakkeilla.

BI yhdistää Goldmanin entistä vahvemman läsnäolon siihen, että Saudi-Arabia on avannut rajojaan ulkomaalaiselle pääomalle sekä ryhtynyt yksityistämään julkista omaisuutta. Goldman palkattiin yksityistämään esimerkiksi Saudi-Arabian pääkaupungin Riadin lentokenttä.

Juutalaispankki ja islamistityrannit elävät siis symbioosissa, josta kärsivät ennen kaikkea tavalliset arabiveronmaksajat.

Ironisen liitosta tekee erityisesti se, että Goldmanilla on tällä hetkellä historiallisen voimakas edustus Amerikan Valkoisessa talossa. Amerikka puolestaan käy ”terrorisminvastaista sotaa”, ja Saudi-Arabia on ääri-islamismin tärkein kansainvälinen tukija. Onko ihmekään, ettei Isisiä ja al-Qaidaa kyetä päihittämään?

Ääri-islamistit matkivat sionistien mediastrategiaa

Myös juutalainen Citigroup-investointipankki on tehnyt paluun Saudi-Arabiaan pitkän karenssin jälkeen, uutisoi Bloomberg huhtikuussa.

Citigroupia kutsutaan toisinaan Amerikan kieroimmaksi pankiksi, sillä se on pessyt vuosikymmenten ajan rahaa esimerkiksi eteläamerikkalaisille huumekartelleille. Täydellinen kumppani Saudi-Arabian kurkunleikkaajille siis!

Bloomberg kirjoittaa myös, että Saudi-Arabian johtaman liittouman Qatariin kohdistama painostus on lähentänyt ääri-islamisteja sionistien kanssa. Sekä saudit että Israel tahtovat nyt lakkauttaa Qatarin rahoittaman al-Jazeera-median. Sionistit vihaavat Bloombergin mukaan al-Jazeeraa erityisesti siksi, ettei media ole suostunut sensuroimaan uutisia palestiinalaisten vastarinnasta sionistista sortopolitiikkaa vastaan.

Saudit ovat päättäneet matkia Israel-lobbaajilta myös toista mediavaikuttamisen tekniikkaa – vaikutusvaltaisten tiedotusvälineiden ostamista ja valjastamista omaan propagandakäyttöön.

The Guardian uutisoi heinäkuussa, että saudisijoittaja Sultan Muhammad Abuljadayel on solminut kaupat The Independent –julkaisusta. Abuljadayel tulee saamaan 25–50 prosentin osuuden julkaisusta, joka on aiemmin tunnettu kriittisestä ulkopoliittisesta linjastaan.

The Independentin uutisointi esimerkiksi Syyrian konfliktista on ollut länsimaiden mittapuulla harvinaisen tasapuolista, ja lehti on kritisoinut usein esimerkiksi lännen tukea Bashar al-Assadin hallintoa vastustaville ääri-islamisteille.

Monet pelkäävätkin nyt, että saudiraha tulee tappamaan länsimaisen median viimeisetkin kriittiset äänet. Saudien symbioosi sionistien kanssa tulee rikastuttamaan pankkiireja ja öljymonopolisteja entisestään, mutta tavallisille eurooppalaisille ja arabeille uutiset ovat katastrofaalisia.

 

Lue myös: Goldman Sachs rahoittaa järjestelmällisesti sionistien terrorismia Palestiinassa

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat