Perussuomalainen sionisti sabotoi euroeroon liittyvää kansalaisaloitetta – söi vaalilupauksensa

Paavo Väyrynen kertoo tuoreessa blogikirjoituksessaan, että perussuomalainen julkisionisti Simon Elo on ollut torppaamassa euroeroon tähtäävää kansanäänestyshanketta, vaikka ennen vaaleja Elo kalasteli ääniä eurovastaisilla vaalivalheilla.

Väyrynen on vaatinut, että Suomessa järjestettäisiin kansanäänestys eurovaluutasta luopumisesta.

Suomi liitettiin euroon Väyrysen mukaan alunperin perustuslain vastaisesti ilman kansanäänestystä. ”Eduskunnalle ei annettu edes lakiesitystä, vaan euroon liittymisestä päätettiin tiedonantomenettelyä käyttäen,” Väyrynen totesi.

Eurovaluutta on tuhonnut Suomen taloudellisen itsenäisyyden rippeet ja tehnyt meistä täysin riippuvaisia pankkilobbareiden johtamasta EU-koneistosta. Irtaantuminen eurosta olisi Suomen ensimmäinen askel kohti uutta itsenäisyyttä.

Väyrynen kirjoittaa blogissaan, että hanke euroerosta tyrmättiin hölmöihin tekosyihin vetoamalla, minkä vuoksi kansalaisaloitteita koskevaa lainsäädäntöä tulee Suomessa muuttaa:

Perustuslakivaliokunta päätti, että se ei laadi mietintöä kansalaisaloitteesta kansanäänestyksen järjestämiseksi Suomen jäsenyydestä euroalueessa.

Aloite ei siis tule täysistuntokäsittelyyn, jossa kansanedustajat olisivat keskustelleet aloitteesta ja äänestäneet siitä. […]

Marraskuun 25. päivänä [perustuslaki-] valiokunta päätti, että se ei laadikaan mietintöä.

Valiokunta esitti menettelylleen kaksi perustelua. Ensiksikin se katsoi, että aloitetta ei voitaisi käsitellä, koska se koski tosiasiassa Suomen kansainvälistä sopimusvelvoitetta.

Tämä on hämmästyttävä väite. Oikeusministeriö oli hyväksynyt aloitteen ja se oli otettu ministeriön verkkosivulle allekirjoittamista varten. […]

Pääperusteeksi kuitenkin esitettiin se, että aloite oli valiokunnan mielestä huonosti valmisteltu.

Valiokunta arvosteli sitä, että aloite ei sisällä sellaista ’yksiselitteistä ehdotusta kansanäänestyksen toimeenpanosta äänestysvaihtoehtoineen, joka voisi toimia perustana eduskunnan täysistuntokäsittelylle ilman perusteellista valtioneuvostossa tapahtuvaa valmistelua’.

Tämä on käsittämätön väite.

Kysymyksessähän on nimenomaan toivomusaloite, joka tähtää siihen, että eduskunta kehottaisi valtioneuvostoa ryhtymään toimenpiteisiin kansanäänestystä koskevan lain valmistelemiseksi.

Väyrysen mukaan perustuslakivaliokunnan päätös torpata kansanäänestyshanke on ”vaarallinen ennakkotapaus kansalaisaloitteiden tulevia käsittelyjä ajatellen”, sillä ”aloiteoikeutta saatetaan rajoittaa mielivaltaisella lain tulkinnalla”.

Väyrynen ehdottaa, että järjestelmää voisi muuttaa oikeudenmukaisemmaksi muuttamalla lainsäädäntöä siten, että eduskunnan olisi pakko ottaa kantaa kansanäänestysten toivomusaloitteisiin.

1040671242

Perussuomalaiset ovat puhdasverisiä eurokraatteja

Väyrynen kirjoittaa olevansa erityisen hölmistynyt perussuomalaisten toiminnasta, sillä puolueen päättäjät ovat keplotelleet tiensä vallankahvaan esittämällä äänestäjille ”EU- ja eurokriittistä”.

Puolueen todellinen kanta eurovaluuttaan vaikuttaa eroavan vaalilupauksista kuin yö päivästä. ”Perussuomalaisten kansanedustajien käyttäytyminen minua erityisesti hämmästyttää,” Väyrynen toteaa ja jatkaa:

”Minulle kerrotun mukaan nimenomaan perustuslakivalokunnan Perussuomalaiset jäsenet olivat vaatineet, että mietintöä ei laadita eikä aloitetta viedä täysistunnossa keskusteltavaksi ja päätettäväksi.”

Perussuomalaiset tekivät siis kaikkensa, ettei aloite Suomen oman valuutan palauttamiseksi etenisi edes mietintötasolle!

Yksi aloitetta hanakimmin sabotoineista on talousvaliokunnan perussuomalainen johtaja Kaj Turunen, joka valehteli Väyrysen mukaan Ylen vaalikoneessa olevansa eurovastainen:

Talousvaliokunta ei järjestänyt julkista kuulemistilaisuutta. Suljettuun kokoukseen kutsuttujen asiantuntijoiden joukossa oli minun lisäkseni muitakin euroeron kannattajia.

Heidän kannanottojaan ei kuitenkaan otettu lainkaan huomioon valiokunnan laatimassa lausunnossa. […]

Talousvaliokunnan yksimielinen kielteinen lausunto valmisteltiin Perussuomalaisten kansanedustajan Kaj Turusen johdolla.

Ehkäpä silmiinpistävin nimi Väyrysen listalla on kuitenkin perustuslakivaliokunnan ”halla-aholainen” sionisti Simon Elo, joka on yrittänyt profiloitua erityisen ”isänmaallisena” ja ”kansallismielisenä” poliitikkona.

”Isänmaallisista” ja ”eurokriittisistä” vaalilupauksista huolimatta Elo asettui Väyrysen mukaan vastustamaan euroerohanketta.

Artikkeli Suomi–Israel Yhdistysten liitto ry:n Jedidut-lehdestä.
Artikkeli Suomi–Israel Yhdistysten liitto ry:n Jedidut-lehdestä.

Vaalilupaukset syötiin heti hallituspaikan varmistuttua

Perussuomalaiset on viimein hallituspuolue. Sen sijaan, että he tekisivät kansallismielistä politiikkaa, sabotoivat he nyt aloitteita, jotka tähtäävät itsenäisen, suomalaisen ja omavaraisen Suomen rakentamiseen.

Vuosi sitten Elo yritti laittaa kapuloita todellisten kansallismielisten rattaisiin jopa väläyttämällä, että ”uusfasistiset” järjestöt voisi kokonaan kieltää Suomessa. Perussuomalaisilla maanpettureilla pitäisi siis olla täydellinen työrauha, jota aidon opposition edustajat eivät saa häiritä.

Elon viha ”uusfasisteja” kohtaan kumpuaa hänen radikaalista sionistisesta vakaumuksestaan; 2011 Elo totesi Yleisradiossa, että Israel on hänen ”toinen kotimaansa”.

Kuten uutisoimme aiemmin tällä viikolla, myös Elon hyvä ystävä Jussi Halla-aho on syönyt vaalilupauksiaan kovaan tahtiin EU-parlamentissa. Halla-aho kannatti hiljattain mietintöä, jossa nationalismi ja EU-vastaisuus rinnastetaan ääri-islamistiseen terrorismiin ja Venäjän luomaan sotilasuhkaan.

Lisäksi mietintö vaati eurooppalaisten kansallismielisten sananvapauden kaventamista esimerkiksi vaihtoehtomediojen rahoituskanavia katkomalla.

 

Lue myös:

PS-nuorten uusi johtaja: ”natseja” vastustava EU- ja Nato-lobbaaja
Perussuomalaisten seuraavakin puheenjohtaja edustaa Goldman Sachsia – rajoja ei suljeta
Perussuomalaiset: lisää pakolaisia, enemmän valvontaa, vähemmän sananvapautta

18 kommenttia

 1. Eikös se Niinistön Sale ollu eniten eänessä ennen eänestystä 94 sanomassa , että markka ei lähe, ni mitä tapahtu ku liityttii? Markka lähti, nyt hää o sanont ettei pitkälläkäää kepill koske NATOO,ni mitä on tapahtunu:on säntäelymaasopimusta, maehinnousuharjotuksie Hankoniemee, lentoharjotuksii, NATO-illallinen Varsovassa, jossa muuten nudisti keisari tanssi, ja kekkuloe pitkin pöytiii, eikä kukaa ollu huomaavinaa;siis mitä varten NATO perustettiii?Varsovaliittoa vastaa!
  Mitä varten NATO on vielä olemassa?Eihä oo Varsovaliittoakaaa.Voi Perkeleen Perkele.

  Plusääni(44)Miinusääni(0)
 2. Maan pettureita samalla tavalla kuin halla ahoki! Israelin tossun alla että nenä punottaa!!

  Kuinka näin pienessä maassa voi olla näinkin paljon vika päitä! Vasemmistolaisia, feministejä, kaiken mailman uskonto hömppä kansaa ym!

  SUURI PUHDISTUS EDESSÄ

  Plusääni(54)Miinusääni(0)
 3. Perussuomalaiset painukaa helvettiin !!!

  Aidosti isänmaallisten Perusuomalaisten kansanedustajien pitää erota PS:eduskuntaryhmästä ensi kevään kunnallisvaaleihin mennessä, muuten heitä odottaa lähitulevaisuudessa valtakunnanoikeudessa
  maanpetosoikeudenkäynnit.

  Jussi Halla-Ahon viimeisen äänestyskäyttäytymisen jälkeen voisi lopullisesti Tuukka Kuru ja kumppanit lopettaa Halla-Ahon palvomisen. Jos näiden tapahtumien jälkeen vielä joku kannataa Halla-Ahoa niin häntä pitää kutsua idiootiksi ja maanpetturiksi.

  Plusääni(54)Miinusääni(0)
 4. Entäs Itävallan Hofer? Samaa maata:

  http://carolynyeager.net/comment/8228#comment-8228

  ”But not only does Hofer repudiate all anti-Semitism and insist it has no place in his party — he made news earlier this year by calling for the demolition of Hitler’s childhood home and his party sponsored “a New Anti-Semitism Conference” starring the Israeli spy who captured Adolf Eichmann — but the Freedom Party has, in the words of an expert cited by the NYT, “made it part of their strategy to draw closer to Israel.” In 2014, Hofer made a pilgrimage to Jerusalem, laying a wreath at the Yad Vashem Holocaust memorial, and has touted his trip to Israel so flamboyantly in his campaign that he caused a mini-scandal for himself by embellishing a “terrorist” shooting he witnessed at Temple Mount. He vowed to make a trip to Israel an early priority if he’s elected.
  Israeli officials have noticed the pro-Israel bent of Hofer’s posture and some have returned the sentiments of support. “They are one of the most pro-Israel parties in Europe,” proclaimed former Knesset member Michael Kleiner, who spoke on a panel at the Freedom Party’s anti-Semitism conference. The Freedom Party’s leader, Heinz-Christian Strache, visited Israel on the invitation of Prime Minister Netanyahu, and he spent his time meeting with settlement leaders, planning how to oppose a movement in the EU to label goods from illegal Israeli settlements, vowing to do everything he could to oppose all boycotts aimed at Israel. A settlement leader gushed: “He supports Israel, he is against labeling and against the boycott. I didn’t hear that from anyone in the U.K.”

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
 5. Persuilla on rankka vaalitappio edessä, koska puolueelle ei ole muodostunut uskollista dementikkoäänestäjäkuntaa tyyliin ”meillä on aina äänestetty sitä ja sitä puoluetta”. Itse äänestän mieluummin vaikka demareita, sillä sellainen paska, johon on tottunut, on aina vähemmän ikävä kuin se aivan järkyttävä rikollinen saasta, millaiseksi persut ovat osoittautuneet. Toivottavasti v. 2018 olisi jo uusia, ihan mitä tahansa paitsi persuja kansallismielisiä tarjolla.

  Plusääni(30)Miinusääni(0)
  1. Eivät he piittaa vaalitappioista, koska ovat tehtävänsä tehneet ja pettureita. Heistä on kaikki kaikessa olla Israelin orjia. Suomen rahan tilalle Israelin velkaraha ja kaikki elämä juutalaisen kansakunnan hyväksi. He palvovat juutalaisia korkeampina olentoina. Puolue on tehtävänsä tehnyt eli varmistanut Suomen tuhoutumisen huijauksillaan. Persut on ennnekin ollut vain populististen meuhkausten kupla, joka on tasaisin väliajoin paisunut valktavasti ja sitten taas lässähtänyt lähes nollile. Kyllä ihmiset ovat tyhmiä. Vaalikarja ei muista mitään ja äänestää taas uutta ”vähiten huonoa”, kuten kuvitellaan, vaikka kaikki ovat samaa sontaa eri paketissa.

   Plusääni(27)Miinusääni(1)
 6. Tämä hurskas luottamus edustukselliseen demokratiaan on kaikkien vaikeuksien syy ja summa. Nämä poliittise turilaan nouseva kerran neljässä vuodessa maalailemaan taivaan rantaa kirjavin ja kaunein värein ja kun vaalit on ohi sama nuljuilu jatkuu. Ongelman ensimmäinen nimi on perustuslainvastainen puoluekuri. Suurin osa edustajista on semmoisia tallukoita joiden suuhun sanat täytyy pistää ja he pelkäävät puolueensa napamiehiä siihen mittaan ettei heillä ole eikä voikkaan olla mitään itsenäistä mielipidettä mistään. He ovat nappulan painajia jotka kiltisti tekevät niinkuin käsketää. Hallitus pönöttää vastoin kansan tahtoa paikallaan juuri näiden lampaiden avulla ja tuntuu olevan turha edes yrittää saada aikaan muutosta parlamentaarisin keinoin.

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
 7. Yllätys kenelle että näin kävi ? Ei minulle ainakaan. Ihmiset ovat lapsesta asti aivopesty luottamaan esivaltaan, se on kuin oma uskontonsa.

  https://www.youtube.com/watch?v=9YU5H7wPQxQ

  Jonkunhan pitää johtaa ja hoitaa asioita maassa, mutta sen voisi tehdä paremmin jo pelkät virkamiehet , ja tavalla jossa kansa pystyy suoraan vaikuttamaan virkamiehiin suoralla demokratialla kansan tahdon mukaisesti. Koko ongelman ydin on että ylipäätään on olemassa eduskuntalaitos, presidentti, ministerit . Kaikki asiat Mailmassa pystytytään hoitamaan paremmin ilman edellä mainittuja. Tästä on ihan tuoretta todistusta esim Espanjassa jossa ei ollut hallitusta ja maa itseasissa pärjäsi paremmin.

  Ihmiset , siis Suomen kansa on itse haluamalla pitää yllä nykyisen kaltaista esivaltaa vastuussa Suomen tuhosta, jos maassa on täysin väärä ja huonosti toimiva ja epäoikeudenmukainen hallinto järjestelmä niin jokainen joka käy äänestämässä antaa siunauksen sen systeemin jatkamisen puolesta.

  PerusSionistit povat ovat vain yksi esimerkki, kaikki 200 edustajaa, ja siellä olevat puolueet ovat kaikki osa järjestelmää joka ei pitäisi olla mutta on koska Suomalaiset ovat ne halunneet sinne ja käyvät joka 4 vuosi antamassa heille mandaatin jatkaa .

  Koska suurin osa suomalaisista kokee nykyisen systeemin oikeana, ei Suomen pelastamiseksi ole tehtävissä mitään. rip Suomi .

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 8. Tuo häiskä on niin juutalaisen näköinen, ettei tuollaiseen naamaan voi luottaa. En ikinä ostaisi tuon näköiseltä mieheltä yhtään mitään. En edes laatikollista nappeja.
  Perussuomalaiset pitäisi laittaa syömään mittansa paskaa. Se on valistunut mielipiteeni.

  Plusääni(34)Miinusääni(2)
 9. Jyrki Katainen sanoi telekkarissa, etä laenat pitää maksaa takasi olipa ne otettu keltä tahasa -Ei todellakaa pidä maksaa;Jyrki Katainen soa ite maksaa, mitä Suomen nimissä meni ottamaa
  Se pitää kirjata perustuslakii, että kestävyysvajeen sattuessa sitä aletaa kuromaan umpee sen sukupolven aekana, joka on niiku pellossa eläny esimerkiksi väliaikaisilla veroilla PISTE
  Sillon ei latinlatiakaa mene ulos Suomesta, niiku nyt teköö, ku on otettu laenoa yksityisiltä kansainvälisilt koron koronkiskureilta.
  Edellä mainittuja verojahan ei uskalleta säätää, koska pelätään, että kannatus menee
  Ja kukahan se tämän typerän demokratian keksi-juuri samaiset koron kiskurit.Voi hatinvatti!

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 10. Tulee aivan fyysisesti huono olo ja pahoinvointi tuosta simonin koko Euroopan petturuudesta ja koko eurooppalaisten kulttuurien tuhoamisvimman tukijasta ja puolestapuhujasta.

  Simon elolle kuuluisi pahin rangaistus mitä näille vakoojille ja maanpettureille on aikojen saatossa langetettu. Aivan hirveä tapaus. Enemy number 1.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 11. Kun pääsee tarpeeksi pitkälle politiikassa tai pankki alalla, niin tulee eteen vaihe, jossa pitää valita joko valta ja uran jatkuminen tai pudotus takaisin alas rivipoliitikoksi.
  Jos valitsee ensimmäisen vaihtoehdon, pitää nöyrtyä sionismin alaisuuteen ja totella joko hyvällä tai pahalla. ”Istu moppe, maahan moppe.”
  Niin monet ovat päässeet ylemmäs urallaan, kun alkaneet nuolemaan sionistien kenkiä, ja ties mitä muuta.
  Ja todisteena on Israel/Sionisti myönteisyys.
  Sauli Niinistö, Timo Soini, A.Stubb, J.Katainen, Hala-aho…

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 12. joo juutalaiset on saatanan palvojia jos katsoo israelin lippuun niin siina on pedonmerkki taman saman merkin JUMALA laittoi kain otsaan kuntama oli tappanut veljensa, asiasta enenmpi salomonin sinetti:ssa

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 13. Tässä asiassa persut pettivät täysin äänestäjänsä ja itsensä. Heillä oli mahdollisuus tuoda asia kunnolla keskusteluun ,mutta kun tilaisuus koitti ei enää muistettu mitä oli ennen vaaleja puhuttu. Ei tällaista voi järjellä ymmärtää,jostain muusta täytyy olla kyse?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 14. Ei ole hyvin asiat Ruotsissakaan joka ei ole mukana eurossa: 91 vuotiaan raha talletus pankkiin tulkittiin niin että pankki ei hyväksunyt niitä, Ruotsin hallitus takavarikoi 91 vuotiaan säästöt 108000 ruotsin kruunua .

  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/taxes/91-year-old-woman-court-sides-with-bank-her-cash-saving-illegal/

  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/91-arig-kvinna-vagras-losa-in-sina-sedla

  Että näin, olet töissä käyvä veromaksaja joka erehtyy keräämään rahaa omista tuloistaan, lopulta valtio takavarikoi säästöt koska valtio päätti tulkita säästöt olevan epämääräisistä lähtiestä peräisin.

  Nyt siirtäkää hyvissä ajoin pois omaisuus Suomesta , johonkin minne Suomen valtio ei pääse takavarikoimaan sitä jos eivät usko niiden alkuperää.

  Avatkaa tili johonkin esim Sweitsin pankkiin ja viekää raha mielummin sinne kuin edes yrittää talletusta Suomen pankkeihin .

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat