Suomen juutalaislehti hyökkää Magneettimediaa, MV-lehteä ja Kansallista Vastarintaa vastaan

Suomen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja HaKehila-lehti hyökkää tuoreen numeronsa (3/2016) pääkirjoituksessa suomalaista vaihtoehtomediaa vastaan.

Pääkirjoituksen takana on Dan Kantor, joka on usein aiemminkin vaatinut, että valtiollinen sensuuri puuttuisi esimerkiksi Magneettimedian toimintaan. Kantorin mukaan juutalaisten ohella muslimit tarvitsevat virkavallan suojaa vaihtoehtomedioja vastaan.

Viimeisimpään pääkirjoitukseensa Kantor sai kipinän Asema-aukion syksyn tapahtumista. Tuolloin vaarallista Subutex-huumetta suonensisäisesti käyttänyt Jimi Karttunen sylki kohti kansallissosialistista mielenosoitusta, minkä poliisi epäilee johtaneen Karttusen pahoinpitelyyn.

Kantor ei tekstin perusteella tietenkään pidä Karttusta lainkaan vastuullisena Asema-aukion tapahtumiin. Äärivasemmisto sekä juutalaisten Ben Zyskowiczin, Shirley Hubaran ja Kantorin kaltaiset tahot ovat nimittäin saaneet Karttusesta kätevän poliittisen keppihevosen.

Kantorin mukaan viranomaisten tulisi puuttua kovalla kädellä vaihtoehtomediojen toimintaan, jotta Karttusen kaltaisia huumeidenkäyttäjiä ei enää vastaisuudessa potkittaisi, mikäli nämä sylkevät tuntemattomia ihmisiä kohti:

”SVL [Pohjoismainen Vastarintaliike. Toim. huom.] ja sen nettijulkaisu [Kansallinen] Vastarinta ei ole suinkaan ainoa äärioikeistolainen natsiaatteita ihannoiva ja levittävä rasistinen taho Suomessa.

SVL:n taustalla ja ympärillä häärii useita samanmielisiä ryhmittymiä, jotka julkaisevat muun muassa MV- ja Magneettimedia-lehteä ja nettisivustoa.

Tämä ns. valemedia ja sen takana olevat ääriliikkeet ovat saaneet toimia ja voimistua Suomessa vuosikausia ilman, että viranomaiset ja valtamedia olisivat kiinnittäneet siihen juurikaan huomiota.”

Kantorin viimeinen lause on tietysti törkeää valehtelua, mikä paljastaa, että todellinen valemedia on HaKehila. Esimerkiksi Magneettimedian edellinen julkaisija on joutunut maksamaan kymmenientuhansien eurojen sanktiot juutalaisia ärsyttäneistä teksteistä, vaikka edes korkein oikeus ei kyennyt kumoamaan niiden sisältöä.

Lisäksi Suomen kulttuurimarxistinen poliisi tekee tällä hetkellä kaikkensa, jotta MV-lehti saataisiin pois verkosta ja Ilja Janitskin saataisiin kidnapattua Suomeen poliittisen tuomioistuimen eteen. Samalla kasvava joukko siirtolaistaustaisia seksuaalirikollisia juoksee vapaana Suomen kaduilla poliisin ”resurssipulan” vuoksi.

Jos tämä ei ole Kantorista tarpeeksi kovaa poliittista sensuuria, niin mikä sitten?

Lähde: HaKehila 3/2016.
Lähde: HaKehila 3/2016.

Yllyttääkö Suomen vaihtoehtomedia väkivaltaan juutalaisia vastaan?

Lisäksi Kantor valehtelee, että vaihtoehtomediat julkaisisivat väkivaltaan yllyttävää juutalaisvastaista materiaalia. Yksikään suomalainen vaihtoehtomedia ei ole yllyttänyt lukijoitaan hyökkäämään juutalaisia vastaan.

Kantor ei tietenkään mainitse yhtään esimerkkiä ”väkivaltaan yllyttävästä antisemitistisestä” artikkelista. Miksi hän tekeytyy uhriksi ilman mitään syytä? Uskooko hän saavuttavansa poliittiset tavoitteensa valehtelemalla?

Kantorin ohella poliittisen kirjoittelun sensuroinnista haaveilee muun muassa Suomen poliisihallitus, joka tahtoisi lisätä tuntuvasti Internet-kirjoittelua valvovien ja sananvapautta rajoittavien ajatuspoliisien määrää.

Pääkirjoituksensa lopuksi Kantor painottaa jälleen kerran, että monikulttuurisuus ja ”rasismin” vastustaminen ovat tärkeitä arvoja Suomen juutalaisille:

”Onko Suomi maa, jossa erittäin nuivalla suhtautumisella pakolaisiin ja yhteiskuntamme vähäosaisiin sekä välinpitämättömällä asenteella rasismia kohtaan luodaan otollista maaperää SVL:n kaltaisten liikkeiden voimistumiselle?

Vai haluaako Suomi olla maa, jolle ihmisoikeuksien ja kansainvälisten sopimusten noudattaminen sekä hädässä ja avuntarpeessa olevien ihmisten auttaminen on kunnia-asia?

Maa, jossa rasismi ja demokratian vastainen toiminta tuomitaan näkyvästi ja yksiselitteisesti, ettei suurelle yleisölle jää epäselväksi, kenen etuja oikeasti ollaan ajamassa.”

Olemme esittäneet sekä Kantorille henkilökohtaisesti että valtavirtaisille toimittajille toistuvasti yksinkertaisen haasteen: osoittakaa, missä artikkelissa valehtelemme juutalaisista! Kukaan ei ole kuitenkaan tahtonut vastata haasteeseen.

 

Lue myös:

Valtamedia varoittaa Magneettimediasta, Kansallisesta Vastarinnasta ja MV-lehdestä
Suomen juutalaislehti myötäilee Magneettimedian Brexit-analyysiä
Helsingin juutalaisseurakunta: rajat auki pakolaisille!
Juutalaislehti: ”pakolaisilla” oikeus perheenyhdistämiseen

3 kommenttia

  1. Hitlerin erikoisjoukkojen johtaja Otto Skorzeny haudattiin 1975. Raudanlujaa lojaalisuutta ei edes kuolema erota. Sieg heil!

    Plusääni(14)Miinusääni(2)
  2. Ottohan oli ”tekijä mies”, mutta mielestäni kaikkea muuta kuin lojaalisuudessaan raudanluja, kansallissosialismille. Vai tarkoittiko kommentti Otolle lojaaleja ?? Eikös Otto työskennellyt mossadille ja jopa omakätisesti surmasi saksankielisiä, maan miehiään ??

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat