Suomennettu video juutalaisliikkeistä ja monikulttuurisuudesta

Suosittu Miten maailma toimii –Youtube-tili on suomentanut jälleen tärkeän videon kulttuurimarxismin ja monikulttuurisuusideologian aatteellisista taustoista.

Suomenkieliset tekstitykset voi asentaa päälle hammasratassymbolista.

Juutalaiset monikulttuurin taustalla –nimisen videon teema tuskin jää kenellekään epäselväksi. Video antaa äänen juutalaisaktivisteille, jotka kertovat omin sanoin roolistaan liberaalin maahanmuuttopolitiikan kehityksessä.

Kun olet katsonut videon, voit lukea seuraavat Magneettimedian artikkelit, jotka tarjoavat syventävän katsauksen ilmiöön:

Miksi kirjoitamme juutalaisista 1, 2
Juutalaiset ja rasismi, osa 4: monikulttuurinen aivopesu Suomessa
Englannin monikulttuurisuuden sionistiset juuret
Ruotsi: sionistijärjestö määrää opettajia, kuinka ”rasistioppilaita” rangaistava
Israel vaatii Euroopan hallituksia hyökkäämään ”äärioikeistoa” vastaan
Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret
Antirasismin ”ruskea” mannekiini onkin juutalainen
Juutalainen oligarkkiperhe valtaa Nordnet-sijoituspalvelun – rahat monikulttuurisuuteen?
Juutalainen historioitsija: ”Ruotsalainen kulttuuri on valhe!”
Suomennettu video: kuka avasi rajat maahanmuutolle ja miksi
Juutalaisaktivisti kertoi, miksi muslimien maahanmuuttoa kannatetaan

16 kommenttia

 1. On äärimmäisen kummallista kuinka maailma voi sulkea silmänsä ja korvansa selvässä asiassa. Tarkoitan tällä nimenomaisesti valkoisia. Mutta hehän ovat juutalais -liberalismin -vasemmiston ja Pathmos -seuraisten kristittyjen eli hyväuskoisten idioottien juutalaispalvonnan alaisuudessa olevia aivottomia lampaita.
  Luulisi, että päivät alkavat olemaan luetut, kun kaikilla on näin kauhea kiire omaan hautaansa.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 2. Neandertalinjutkut taas vauhdissa saatanallisessa tuhoamissodassaan luomakunnan kruununjalokiveä, valkoista rotua, vastaan.

  Plusääni(8)Miinusääni(2)
 3. Joo tiinan kommentteja kaivattaisiin ja vieläpä paavo tajukankaan siihen päälle!! Mutta vahvasti epäilen että mis wiik ei halua ymmärtää näkemäänsä joka on valitettavan yleistä koko läntisessä mailmassa tällä hetkellä!!

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 4. https://www.sovereignman.com/finance/wow-this-story-about-icelands-recovery-is-a-complete-lie-12348/

  Not exactly. A few bankers were investigated and charged with fraud. The CEO of one of Iceland’s biggest failed banks was even convicted, and sentenced.

  Now, how long of a sentence does someone get for railroading his nation’s economy? Life? 30-years? 10-years?

  Actually nine months. Six of which became probation.
  Reykjavik
  Reykjavik is a lovely, and tiny, capital city.

  Meanwhile, the government ended up taking on massive amounts of debt in order to bail out the biggest bank of all– Iceland’s CENTRAL BANK.

  This was a bit different than the way things played out in the US and Europe.

  In the US, the Fed conjures money out of thin air and funnels it to the government.

  In Iceland, since the Kronor is not a global reserve currency, the government had to go into debt in order to funnel money to the Central Bank, all so that the currency wouldn’t collapse.

  As a result, Iceland’s state debt tripled, almost overnight, in 2008. And from 2007 until now, it has increased nearly 5-fold.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Hyvä artikkeli tuo, vaikka siinä lopussa onkin kirjamainos …

   Täälläkin on ollut ihme hehkutusta Islannin ’uuden’ pankkijärjestelmän suhteen, kun todellisuus tuon artikkelin mukaan on tämä :

   ”Iceland’s central bank owns very little of the government debt. THE REST IS OWED TO FOREIGN CREDITORS… putting the country in an extremely difficult financial position.

   At the end of the day, the Icelandic people are responsible for this. They were never bailed out. They were stuck with the bill.”

   ”So while people do have jobs, they can hardly afford anything.”

   Eli siellä teetetään kansalla nyt sitten vain palkatonta ’työharjoittelua’ – kuten Suomessakin ???

   ”Interest rates have jumped so much that many Icelanders are now on negative amortization schedules, i.e. their mortgage balances are actually INCREASING with each payment.

   Meanwhile, home prices have been falling dramatically.

   So each year, mortgage balances are going up, and home values are falling. ”

   ”Despite being so widely reported by the mainstream financial media, Iceland is not a story of model economic recovery. It’s a story of how to fool people. And for now, it’s working.”

   Huonolta näyttää siis, mitään todellista irroittautumista juutalaisesta BIS – rahakartellista ja omillaan elämistä Islannissa ei ole siis todellisuudessa tehty, huonompaan suuntaan vain menty ja vain syvemmälle ulkomaiseen velkaan. IMF:n liekaan vieläpä. Pelkkää illuusiota siis vain kaikki ’rahareformit’ siellä. Vaikka on kansanvalta ja kaikki.

   http://uti.is/2015/09/icelands-recovery-sound-basics-decent-policies-luck-and-no-miracle/

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. Huh huh… aika pelottavaa materiaalia. Mädätys on paljon pitemmällä mitä suurin osa ihmisistä ymmärtääkään. Hienoa, että edes jotkut tahot tuovat näitä asioita esille.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 6. Muslimien maahanmuutto auttaa suomalaisia tuhoamaan kristinuskon sanoo:

  Mitä enemmän maahan tulee muslimeja, varsinkin jihadisteja, sitä paremmin toteutuu suomalaisen elämän ja yhteiskunnan korkein tavoite: kristinuskon tuhoaminen, Jeesuksen Kristuksen ja Jumalan hävittäminen. Tämä on varmasti suomalaisille riemullinen asia. Miksi siis jotkut suomalaiset vastustavat maahanmuuttoa ja muslimeja? Nehän ovat koko suomalaisen elämän täyttymys.

  Juutalaiset ovat varsinaisena moottorina maahanmuutossa, ja juutalaisten ylin tarkoitus elämässään on kristinuskon tuhoaminen ja kristittyjen hävittäminen. Koska he kuitenkaan eivät halua itse tehdä likaista työtä, he toimittavat Eurooppaan muslimeja hävittämään täältä kristinuskon. Muslimit toimivat juutalaisten käskyläisinä/sijaisina/palkkalaisina. Koska myös Suomen kansa tunnetusti vastustaa kaikkialla Jeesusta ja oikeaa kristinuskoa, myös Suomen kansa itse on linjassa juutalaisten ja muslimien tavoitteiden kanssa. Maahan siis tulvii muslimeja juutalaisten, muslimien ja suomalaisten yhteisestä tahdosta. Suomalaiset ovat – kuten olen aiemmin sanonut – pikkujuutalaisia ja pikkumuslimeja, sillä tavoitteet ja isä on sama: perkele. Sanotaan se ääneen tai ei, suomalaisen elämän ainoa päämäärä on Jeesuksen, Jumalan ja kristinuskon hävittäminen ja oman itsen ja omien oikeuksien, vapauksien, halujen ja himojen (esim. sananvapauden ja demokratian) toteuttaminen – siis perkeleenpalvonta (ihminen on luonnostaan perkeleen orja).

  Olen vakuuttunut, että kaikki suomalaiset, ainakin sisimmässään, ovat hyvin tyytyväisiä, kun muslimit tulevat tänne suurin joukoin tuhoamaan KRISTINUSKON (SEN he tulevat tänne tuhoamaan). Silloin suomalaisille koittaa vapaus, suuri oman itsen vapaus. Ei ole Jumalaa, Jeesusta, kristinuskoa estämässä elämää.

  Suomalaiset, juutalaiset ja muslimit ovat aivan samalla asialla, sotaliittolaisia. Itse asiassa kristitytkin (esim. minä) ovat tyytyväisiä, sillä kristityt tahtovat jo kuolla pois tästä maailmasta ja muut tahtovat tappaa heidät. Syvä harmonia.

  ”Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu” (2. Piet. 3:13).

  https://www.darkmoon.me/2017/the-futile-efforts-of-donald-trump/

  vil

  Plusääni(6)Miinusääni(3)
  1. Eikös tuo ole jo suomennettu? Ohessa:

   https://youtu.be/RQNhz96Bi3k

   Onhan tästä rahajärjestelmästä toki ollut juttua eri blogeilla, mutta oikeastaan ketään jolla olisi mahdollisuus vaikuttaa asioihin täällä Suomessa EI kiinnosta avata suutaan – ei ketään !!!

   Tein esimerkiksi kyselytutkimuksen, ennen 2015 eduskuntavaaleja, jossa huomasin, että tämä rahajärjestelmä -ongelma tunnettiin ainakin perussuomalaisten vaaliteltoilla oikein hyvin. Vastaukset tulivat kuin apteekin hyllyltä ja asiassa ei ollut mitään epäselvää.

   Se kertoo sen, että he ainakin tuntevat asian, sillä muutoin he eivät nyt osaisi vaieta tästä! Jo sekin, että ne osaavat olla puhumatta tästä asiasta kertoo sen, että heidän TÄYTYY tietää se – mistä ei saa puhua. Esim. ohessa, kts. kohdasta 3 min. eteenpäin :

   Olen huomannut, kuten Vesa I Lauriokin, että Suomessa on yhteiskunnallisten olojen parantamisesta turha puhua, se on jopa vaarallista (kääntyy puhujaa vastaan). Näitäkin tekstejä käytetään jo ja tullaan varmasti käyttämään vain raateluvälineinä meitä vastaan, vaikka olisimme tarkoittaneet vain kaikkien parasta.

   Vihollinen kontrolloi suvereenisti kaikkea toimintaa tässä maassa, ja olemme olemassa enää lypsylehminä ennen teurastusta. Koska turmeltunut ja tietämätön kansa ja sen turmeltunut ja kyvytön johto ovat pitkään olleet pelkkä ajopuu, vihollisen on ollut helppo ottaa maa ja kansa kontrolliinsa. Kansa on niin itsensä ja omahyväisyytensä sokaisema, ettei se edes näe, ettei sillä ole mitään valtaa omiin asioihinsa.

   Tilanne on kääntynyt jopa sellaiseksi, että tiedotusvälineiden läpikotaisin aivopesemä kansa omaa omahyväisyyttään erilaisilla sivustoilla, blogeilla, keskustelufoorumeilla ja mielipidepalstoilla julistaessaan ajaa puhtaasti vihollisen asiaa. Suomen kansasta itsestään on tullut Suomen kansan vihollisten paras ja tehokkain ase Suomen kansaa vastaan. Lähes kaikki, mitä Suomen kansa tekee tai sanoo, koituu Suomen kansan ja Suomen maan tuhoksi.

   Siksi näyttää siltä, ettei ole enää toivoa. Suomalainen on turmeltunut liian syvältä ja tullut liian toimintakyvyttömäksi, että asioihin olisi mahdollista saada enää korjausta. Pyrkiessään tämän rahajärjestelmän toiminnasta(kin) tietämättömänä ”korjaamaan” asioita suomalainen edistää vain vihollisen asiaa.

   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/02/12/bis/

   Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat