Clintonia tukeva ex-CIA-johtaja: Haluan murhata Syyrian presidentin ystävät!

Amerikan keskustiedustelupalvelu CIA:n entinen johtaja ja Hillary Clintonin voimakas tukija Michael Morell ällistytti alkuviikosta televisiohaastattelussa, jossa hän sanoi tahtovansa salamurhata Syyrian presidentin Bashar al-Assadin tukijat.

Charlie Rosen haastattelema Morell sanoi haluavansa käyttää äärimmäistä väkivaltaa kaikkia niitä vastaan, jotka yrittävät pitää Israelin vihaaman syyrialaispresidentin vallassa. Morellin mukaan murhat tulisi suorittaa terroristisessa tarkoituksessa eli pelon tunteen levittämiseksi.

Kuten kirjoitimme aiemmin tänään, on Hillary Clinton koko Yhdysvaltojen presidenttikisan verenhimoisin sotahaukka, joka on onnistunut vieraannuttamaan jopa suuren osan demokraateista. Morellin ulostulo ei ainakaan paranna Clintonin asemaa sodanvastaisten demokraattien silmissä.

Morellin mielestä Assadin tukijoiden murhaaminen on oikeutettua Irakin sodan vuoksi – tappoivathan esimerkiksi Iranin johtamat sissit Irakia miehittäneitä amerikkalaissotilaita 2000-luvun alussa.

Vertausta on pidetty pöyristyttävänä. Irakin sota alkoi, kun Yhdysvaltojen ja Britannian Israel-alisteiset johtajat päättivät syrjäyttää maan laillisen hallituksen väkivalloin. Iranilaississit lähetettiin alueelle vastustamaan maan laitonta miehitystä. Amerikkalaisia tapettiin, koska he olivat tunkeutuneet Irakiin kansainvälisten lakien vastaisesti syrjäyttämään laillisen hallituksen.

Syyrian konfliktissa Israel ja Amerikka yrittävät jälleen syrjäyttää laillisen arabihallituksen tukemalla esimerkiksi ääri-islamistisia terroristijärjestöjä. Iranilaiset erikoisjoukot ovat jälleen kentällä vastustamassa laitonta vallankaappausyritystä.

Sionismin vihollisen palkka on kuolema

Morellin mielestä iranilaisia on ryhdyttävä nyt salamurhaamaan entistä kovempaan tahtiin, koska heillä ei ole oikeutta vastustaa Amerikan ja Israelin järjestämiä vallankaappauksia:

Morell: Meidän on pantava [laillista hallitusta tukevat] iranilaiset ja venäläiset maksamaan kova hinta Syyrian tapahtumista.

Rose: Tarkoitatko venäläisten ja iranilaisten tappamista?

Morell: Kyllä, salamurhia. Niistä ei pidä kertoa maailmalle. Emme tulisi järjestämään Pentagonissa lehdistötilaisuutta, jossa kertoisimme murhista. Mutta Moskova ja Teheran kyllä tietäisivät, mistä on kyse.

Haluan tuhota asiat, joihin Assadin valta perustuu. Tahdon, että Assad pelkää. Tahdon järjestää iskun hänen henkilökohtaista autoaan vastaan. Tahdon pommittaa hänen toimistoaan keskellä yötä. Tahdon tuhota hänen lentokoneensa ja helikopterinsa. Tahdon hänen ajattelevan, että tulemme nappaamaan hänet.

Juutalaisen Arthur Ochs Sulzbergerin johtama New York Times julkaisi viime perjantaina Morellin artikkelin otsikolla ”Olin CIA-johtaja, ja nyt olen Hillary Clintonin kannattaja”. Morell jätti CIA:n 2013, minkä jälkeen hän on työskennellyt Clintonia tukevassa konsulttiyhtiössä.

Morell oli myös yksi Muammar Gaddafin murhaan johtaneen Libyan vallankaappauksen pääarkkitehdeistä.

 

Lue myös:

Amnestykin heräsi: Yhdysvallat murhaa siviileitä Syyriassa!
Juutalainen ajatushautomo: ”Isisin tuhoaminen olisi suuri virhe”
Mossad-johtaja myönsi televisiossa Israelin tukevan al-Qaidaa
Venäjä: puolesta vai vastaan?

2 kommenttia

 1. https://spingolaspeaks.net/2016/08/13/buthaina-neveln-dr-tarek-farag/

  Uusi haastattelu Buthaina Nevelniltä. 1987 Donald Rumsfield vieraili Bagdadissa ja esitti kolme vaatimusta. 80 % Irakin öljytuloista ulkomaalaisille konserneille, palestiinalaisten rahoittamisen lopettaminen ja panarabilaisen aatteen hylkääminen. Saddam ei vastannut mitään edes, vaan nousi pöydästä ja poistui huoneesta. Rumsfeld vannoi, että uhkaus kivikauteen pommittamisesta toteutuu, koska ehdot eivät kelvanneet. No Saddamia nyt ei huvittanut ilman sotaa alkaa Israelin orjaksi.

  Todellisuudessa siis ei mitään joukkotuhoaseita myyty. Sen sijaan alettiin syyttää Saddamia iranilaisten tekemästä kaasuiskusta ja puhua joukkotuhoaseista. Pian Irak pommitettiin kivikauteen. Lännessä media ja poliitikot valehtelivat pommien kohdstuvan vain sotilaallisiin kohteisiin, vaika kyseessä oli talmudistinen siviilien massamurhaaminen. Suomessa silti naureskeltiin irakilaisten hädälle ja Koraanin lauseiden lukemiselle radiossa. Nuoriso kutsui heitä ”rättipäiksi” ja oli ylimielinen, vaikka siis kaikki täällä olivat pankkiirien pikku apureita ja valheita täynnä. Saddam oli tehnyt Irakista hyvinvointivaltion, kun täällä alettiin Suomea ajaa alas oikein urakalla juuri tuohon aikaan (lama).

  Murhaaminen ja tuhoaminen ovat siis jatkuneet. Kuten juutalainen kirjailija 20-luvulla myönsi, kv. juutalaisuus haluaa vain tuhota kaiken mahdollisen ja luoda aivan uuden oman maailmansa, jossa siis vain juutalaiset voivat hyvin keskiluokkana ja ylimystönä ja muut vaipuvat kurjuuteen ja kuolemaan ja orjuuteen.

  Juutalaiset ovat olleet kautta historian vaikutusvaltaisia ja vauraita. Kun he emansipoituivat 1600- ja 1700-luvuilta alkaen, ovat he järjestelmällisesti soluttautuneet kaikkialle yhteiskunnissa ja pyrkineet kakkkialla saamaan kaiken vallan ja resurssit. Usein tämä on tapahtunut salaa eli juutalaisuutta on peitelty ja sitten on heti johonkin asemaan päästyä nostettu heimoveljiä mihin vain nimitysoikeus on riittänyt. Tässä on kyse vallan haltun ottamisesta. Se alkaa olla täydellistä siellä, missä juutalaisia on paljon. Juutalaiset tuntuvat olevan kaikkialla vaikuttamassa eri yhteiskunnan asemissa. Esim. Suomesa, jossa heitä on vähemmän, ei ole mahdollista päästä joka paikkaan. Mutta kv. juutalaisuus hallitsee luottomiestensä avulla toisella tavalla eli suurvallat painostavat Suomea ja vapaamuurarit jakavat käskyt. Poliitikot sanovat, että pieni maa ei voi olla itsenäinen ja että kaikessa on toteltava suurvaltoja ja EU:ta.

  Maapalloa odottaa kauhun aika, kun kv. juutalaisuus on saanut kaikki langat käsiinsä.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat