Ulkoministeri Soini: Suomi ei boikotoi terrorismin tukijoita!

Avoimesti sionistinen ulkoministeri Timo Soini on tällä viikolla vieraillut sionistien miehittämässä Palestiinassa. Soinin mukaan juutalaisvaltiolla on Suomen tuki sen tekemistä rikoksista huolimatta.

Soini julisti vierailun yhteydessä, että ”Suomi ei boikotoi Israelia”. Israel-vastainen kansainvälinen boikottiliike on viime vuosina voimistunut; YK:n mukaan boikottiliikkeen vuoksi Israeliin tehdyt ulkomaalaiset investoinnit ovat pudonneet jo 46 prosentilla.

Soinin mukaan Suomi ei tule kuitenkaan boikotoimaan juutalaisvaltiota, vaikka maan entinen tiedustelujohtaja Efraim Halevy myönsi tuoreeltaan, että Israel tukee aktiivisesti terroristijärjestö al-Qaidaa. Israelin tukemat ääri-islamistit toteuttavat Lähi-idässä kristittyjen kansanmurhaa, mutta tämä ei tunnu kiinnostavan Suomen ”katolilaista” ulkoministeriä.

Alkuvuodesta Soini ehdotti, että Suomeen saapuvat elintasopakolaiset voisi ”kotouttaa” holokaustipropagandan avulla. Mikäli pakolaiset ymmärtävät juutalaisten ainutlaatuisen aseman, sopeutuvat nämä Soinin mukaan saumattomasti länsimaiseen arvoyhteisöön.

Kuvakaappaus
Kuvakaappaus

Valtiovierailullaan Israeliin Soini kävikin pyllistelemässä Yad Vashem –holokaustimuseossa, joka on ansainnut arveluttavan maineen esimerkiksi valehtelemalla, että juutalaisista tehtiin toisen maailmansodan aikana saippuaa.

Äärimmäisen sionismin lisäksi Soini on tunnettu hyökkäyksistään perussuomalaisten maahanmuuttovastaisia rivijäseniä vastaan. Viime syksynä Soini julisti saksalaiselle Der Spiegel –lehdelle, että EU:n on rangaistava tuntuvasti maita, jotka eivät suostu vapaaehtoisesti hukuttautumaan Afrikan ja Lähi-idän elintasopakolaisiin.

 

Lue myös:

Israelilaistuotteiden boikotoinnista laitonta Englannissa – hallitus vetoaa ”kansalliseen turvallisuuteen”
Islannin pääkaupunki alkaa boikotoida rikollisvaltio Israelia!

4 kommenttia

 1. Sionisti sioni (tarkoituksellisesti pienellä ja kieliasu pielessä) on puolensa näyttänyt! Häntä ei kiinnosta Suomi ja suomalaisten hyvä- vain ja ainoastaan rotten childien ja sitä kautta israelin (tarkoituksellisesti pienellä) hyvä (ovathan he hänen työnantajiaan, hän on pelkkä marionetti) Tästä syystä ko.”mies” pitää ensimmäisten joukossa tuomita kovimman kautta maanpetturuudesta! Mkään rangaistus ei ole siitä riittävä!Sioni tuhoaa perussuomeamme lähi-idän ja afrikan kehitysmaaväestöllä eli käytännöllisesti mahdollistaa kansanmurhan muun hallituksen ja presidenttimme niinistön (tarkoituksellisesti pieniellä) myötävaikutuksella. Suurin voima kaiken takana on kuitenkin rotten child juutalaisine kätyreineen!

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
 2. Soinin lähtölaskenta hallituksesta on alkanut, samoin muidenkin persujen. Kumma, että ruotsalaiset ministerit uskaltavat olla eri mieltä juutalaispolitiikasta. Koko Palestiina on sivistyneen maailman häpeäpesäke. Ja jos juutalaisia ei painosteta ankarimman mukaan, niin mitään ei tapahdu, muuta kuin kansanmurha aika ajoittain.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 3. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

  Nämä sionistit ovat kaikki samanlaisia. Miehinä he ovat naismaisia ja naisina miesmäisiä. Heiltä puuttuu sielu, heidän katseensa on teuraaksi alistuneen lampaan katse.

  He myyvät kansansa, lapsensa, vanhempansa vain saadakseen herraltaan taputuksen ja rahaa tilille. He ovat sokeita, kuuroja, sieluttomia ihmisraunioita.

  Heidän habituksensa on joko alistunut (Soini) tai psykopaattisen reipas (Stubb). Mutta aina he ovat tyhjäkatseisia, heillä ei ole enää omaa tahtoa. Heidän nautintonsa tulee siitä, että he loputtomasti toistavat isäntänsä ääntä. Heille elämä on tyhjää ja turhaa, jos heidän isäntänsä ei kiitä heitä. Pieninkin isännän moite saa heissä aikaan suunnatonta kipua ja silloin he tekevät aivan mitä tahansa saadakseen isännän taas tyytyväiseksi.

  Globaalisti (en nyt puhu edellämainituista) heidän joukossaan on paljon mm. pedofiilejä, koska kuka alistuu orjaksi paremmin kuin ihminen, joka tietää tekevänsä asioita, joista hänet tuomittaisiin ankarasti? Pedofiili tekee mitä vain voidakseen jatkaa elämäänsä ilman paljastumista.

  Kun esim. katsoo Clintonin perhettä niin näkee heti, että heidän elämänsä rakentuu yhdelle prinsiipille: Isännän palvelemiselle. Sotarikos, aviorikos, maanpetos, yhtäkaikki, ei merkitse mitään. Isäntä suojelee, isäntä palkitsee.

  Elämme rappion aikaa. Rappioitunein, surkein, säälittävin ihmisen varjo nousee valtaan ja häntä ylistetään ja samalla parhaimpia, suoraselkäisimpiä ihmisiä vainotaan.

  Historia toistaa itseään ja sen tuomio tulee olemaan armoton.

  Plusääni(28)Miinusääni(1)
 4. Uskokaa tai älkää! Soini ”käy vatsallaan” vatsastaan huolimatta. Suomen komeassa historiassa ei ole ollut vielä yhtäkään Soinin kaltaista puliveivaria. Ei koko savolainen ”etninen” kansanryhmä kykene kilpailemaan samassa Ulkoministerimme kanssa.
  Herra Ministeri! Palvotteko te Katolilaisena Herraanne Jeesusta Kristusta ja Isää, ”joka antoi ainoan Poikansa”?
  Vai Israelin valtiota ja sen kansalaisten eli juutalaisten häikäilemätöntä voimapolitiikkaa Lähi-idässä ja maailmanlaajuista Mossadin aikaansaamaa vehkeilyä Islamististen ääriryhmien kanssa horjuttaen itsenäisten kansakuntien Demokraattisesti valittuja Hallituksia USA:n kanssa. Jättäen tästä aiheutuvat jätevuoret” Euroopan ja Suomen kannettaviksi!!!
  Ei ole sen munattomampaa kuin kulkea ”Kipa” päässä siellä, jolla EI ole MITÄÄN tekemistä SUOMEN ja KRISTITTYJEN kanssa.
  Eikö Soini tiedä, että epäpyhänä pakanan eli Goyana HÄN on eläimen tasolla oleva organismi. Pelkkä juutalaisten ORJA, joka kantaa raskaimman taakan henkihieverissä menettäen ”ihmisarvoaan” kumulatiivisesti kertakerralta minkä on raatanut juutalaiselle Herralleen!!!

  Plusääni(28)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat