Uusi dokumentti valheesta nimeltä ”holokausti”

Holokaustia kriittisesti tutkivat revisionistit ovat tehneet kolmiosaisen dokumenttisarjan juutalaisten väitetystä joukkotuhonnasta.

Dokumentissa esitetään muun muassa alkuperäistä videomateriaalia sota-ajalta.

Katsojaa muistutetaan siitä, että karmeat kuvat ruumisröykkiöistä eivät suinkaan esittäneet Zyklon B –kaasulla murhattuja juutalaisia. Kuolleet olivat leirivankeja, jotka menehtyivät sodanajan puutteeseen sekä kulkutauteihin – etenkin pilkkukuumeeseen. Merkittävä syy korkealle kuolleisuudelle oli liittoutuneiden strategia pommittaa saksalaista huoltoinfrastruktuuria.

Ei ole olemassa mitään todisteita siitä, että saksalaiset olisivat murhanneet juutalaisia Zyklon B –kaasulla. Saksalaiset tekivät kaikkensa vähentääkseen kuolleisuutta leireillä ja suojelivat myös juutalaisia vankeja viimeiseen asti. 

Lue myös:

Auschwitzin kaasukammioissa ei murhattu ketään 1, 2
Holokausti on maailmanpoliittinen ase
Auschwitz-päällikön ”tunnustus” on väärennös
”Holokausti kulkee geeneissä” – korvausmaksuja vielä sukupolvien ajan?
Kiista ”holokaustin” todenperäisyydestä
Video: 86-vuotias rouva kumoaa holokaustimyytin Saksan televisiossa
Holokausti on huijaus
Kriittistä holokaustitutkimusta
Kriittistä holokaustitutkimusta: ihmisrasvan kerääminen polttokuopista
Kriittistä holokaustitutkimusta: Mengelen kokeet Auschwitzissa
Eliitin Auschwitz-juhla lähestyy
Video: holokaustikriittisyys auttoi juutalaista löytämään ”murhatut” sukulaiset
Ilse Koch ei ollut ihmishirviö
”Holokausti” ja Euroopan politiikka – kaksi tärkeää videota
Ukrainan kansanmurhan muistelu loukkaa juutalaisjärjestöä
Sylvia Stolz – ”holokaustin” nojalla vangittu asianajaja
Saksalaisnaiselle ehdoton vankilatuomio ”holokaustin” kyseenalaistamisesta

5 kommenttia

 1. Mahtavia videoita!

  Videossa esitetyt, New Yorkissa säilytetyt `Kuolemankirjat kiinnitti` huomion.

  Kuolemankirjat joutuivat neuvostoliittolaisten käsiin Auschwitzin vapauttamisen yhteydessä, Tammikuussa 1945. 46 volyymia (vuosilta 1941, 1942, 1943, eikä yhtään vuosilta 1944 ja 1945) 69 000sta kuolemantapauksesta pysyi Neuvostoliiton arkistoissa aina glasnostiin ja perestroikaan, vuoteen 1989 saakka. Kuolemankirjat ovat huolellisesti dokumentoitua dataa, joista jokainen `kuolemankirja` sisältää satoja kuolintodistuksia.

  Missä ovat puuttuvat kuolemankirjat? Nämä kirjat saattavat löytyä, mikäli ne on arkistoitu Neuvostoliitossa vääriin paikkoihin (SPR). Neuvostoliitolla oli yli kolmetuhatta arkistointipaikkaa, joten sekaannuksen mahdollisuus on olemassa.

  Dokumentit on kopioitu moneen kertaan ja mikrofilmattu. Kopioita alkuperäisistä on sijoitettu eri puolille maailmaa, joten ne eivät pääse katoamaan. Mutta tärkeät kirjat vuosilta 1944 ja 1945 ovat vielä `kateissa`.

  Aivan sodan loppuvaiheessa Auschwitzin leirin kuolintilastoihin tuli kuolinpiikki. Tämä johtui siitä, että internoituja, jotka ponnistelivat sotatarviketuotannossa, alkoi menehtyä pilkkukuumeeseen. Liittoutuneet olivat pommittaneet huoltoyhteydet, joten muonahuolto takkuili. Auschwitzissä pilkkukuumeeseen kuoli katolisia enemmän kuin `juutalaisia`.

  Revisionisteille shoaismi (holocaust-uskonto) on päivänselvä tapaus. Mutta suurelle yleisölle saattaisi tässä olla jälleen yksi vaikuttava todistus.

  Pages From The Auschwitz Death Registry Volumes:
  http://www.ihr.org/jhr/v12/v12p265_Weber.html

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 2. Osataan sitä näköjään valehdella muissakin asioissa – kuten suomalaisten sotalasten holocaustissa.

  `Kodinomaista perhemajoitusta tarvitaan helpottamaan ruuhkaa. Snellmanin mukaan perhemajoitus voi olla hyvä vaihtoehto erityisesti nuoremmille lapsille`:

  KSML: Nuorille turvapaikanhakijoille suunnitteilla perhemajoitusta:
  http://www.elisa.net/ksml-nuorille-turvapaikanhakijoille-suunnitteilla-perhemajoitusta/

  Ja sitten vähän tarkennusta edelliseen:

  `Perheisiin sijoitettaisiin alle 16-vuotiaita yksin Suomeen tulleita turvapaikanhakijoita. Kodinomaista perhemajoitusta tarvitaan helpottamaan ruuhkaa, ja Snellmanin mukaan perhemajoitus voi olla hyvä vaihtoehto erityisesti nuoremmille lapsille`:

  `Pakolaislapsia aletaan sijoittaa perheisiin ruuhkien helpottamiseksi`:
  http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/pakolaislapsia-perheisiin-ruuhkan-takia-saynatsaloon-tulee-tukiasuntoja/2135028

  Maailma muuttuu ja me sen mukana:
  http://api.ning.com/files/sW8tLnVR1aPkaI922Xo16Nho6RaoojTprAL6gYNv5RlFEE2enB-MZxVAKbybzOlbtrK6OYnXd8zWZ7fqy4nMb-8iuAEO5IbU/43543453.jpg

  Tässä vaiheessa, kun pakolaisten määrä on vielä jokseenkin hallittavissa, pakolaislasten sijoittaminen perustuu vapaaehtoisuuteen. Mutta ensi vuodesta en menisi sanomaa mitään. Saattaa olla, että pakolaislapsia saapuu maahamme todella paljon. Silloin saatetaan siirtyä `ei-tavanomaisiin majoitusvaihtoehtoihin` – ainakin `lasten` kohdalla; ns. pakkoadoptioihin.

  Paukutellessaan henkseleitään sotalapsiasiassa ruotsalaiset ovat asettaneet suomalaisille `moraalisen velvoitteen` ottaa vastaan sotalapsia, joita he eivät itse sijoita, vaan ajattavat nämä valtionsa kustannuksella Suomen rajoille, kunhan vain pääsevät näistä eroon (esim. `irakilaislapset`).

  Mutta kun suomalaiset eivät ole luottaneet ruotsalaisiin missään asiassa vuodesta 1150 vuoteen 2015, siis 865 vuoteen, niin miksi me tekisimme sen nytkään.

  Ollaksemme realisteja ruotsalaisten harjoittamassa sotalapsiasiassa, voisimme tarkastella uudelleen, miten ruotsalaiset käyttäytyivät sotalapsi asiassa ja mikä heidän perimmäinen tarkoituksensa oli. Eipä taida ruotsalaisten teot kestää päivänvaloa, niin kuin ei kestä valaisua mikään muukaan sortopolitiikka, mitä ruotsalaiset ovat harjoittaneet suomalaisia kohtaan lähes vuosituhannen ajan.

  Koko ruotsalaisten kirjoittama ja kontrolloima historia on ollut voittajan kirjoittamaa historiaa: Mitä suomalaisiin ja suomalaisuuteen tulee, se on täynnä historiallisia väärennöksiä ja väärennösten historiaa. He ovat tehtailleet uskomattomia satuja, mutta vain muutama pölkkypää niihin enää uskoo.

  Ruotsalaiset manipuloivat suomalaisia avoimien ovien siirtolaispolitiikallaan mm. vetoamalla ns. sotalapsiin. Ruotsin harjoittama rasistinen sortopolitiikka suomalaisia perheitä kohtaan, myös tässä sotalapsiasiassa, puhuu kuitenkin karua kieltään:

  `Sotalasten kärsimykset`:

  `YLE TV1 13.11.2012 kello 21:50-22:20, Osoitelappu tuntematon, lisäksi muita lähteitä. Ohjelma käsitteli Ruotsin osuutta (ei Tanskaa) ja esitteli kaksi hyväksikäytettyä lasta, tytön ja pojan, jotka molemmat joutuivat jäämään maahan sodan jälkeen. Sodan aikana Valtion Tiedotustoimisto kielsi kaiken Ruotsin arvostelun, myöskään lasten kuljetusta sinne eivät sanomalehdet saaneet arvostella (ohjelma 18 min 55 sek -). Sensuuri oli tiukka. Aloite lasten lähettämiseksi tuli Ruotsista. Sotien aikaan Ruotsiin lähetettiin 72 000 lasta, lisäksi Tanskaan 4 200 ja Norjaan 100. Luvuissa on mukana joitain äitejä, mutta useimmat lapset lähetettiin ilman vanhempiaan. 8 000 lasta eli Ruotsin lastenkodeissa, joita ohjelman mukaan rakennettiin suomalaislapsia varten 400. Ruotsiin lähetettiin 5 158 sairasta lasta, joista 182 kuoli siellä. Lisäksi terveistä lapsista kuoli Ruotsissa 132 ja kuljetuksen aikana 15. Yhteensä sotalapsia kuoli 329, mutta määrä voi olla hieman suurempi koska tutkija on laskenut luvun 43 510 lapsen aineistosta. Jos sama kuolleisuus on lopuissa noin 23 332 sotalapsen joukossa (43,5 t + 23,5 t + 5t = 72 t), saadaan tulos 70,8 (pyöristettynä 71) eli lasten kuolleisuus koko aineistossa voi olla luokkaa 132 + 182 + 15 + 71 = 400. Lapsista jäi pysyvästi Ruotsiin 15 000 ja Tanskaan 500 lasta. Tämän YLEn TV-uutiset julkisti 31. lokakuuta 2012 (ja TV1 YLE News englanniksi 1.11.2012), mutta ei syytä: kasvattiperheet halusivat pitää lapset ja näiden hallitukset tukivat kasvattiperheitä, jolloin suomalaiset eivät voineet tehdä mitään lastensa pelastamiseksi. TV-ohjelman mukaan sosiaaliministeri Karl August Fagerholm kaavaili jopa 350.000 lapsen luovutusta (ohjelma 13 minuuttia -) eli lähes kaikkien suomalaislasten lähettämistä Ruotsiin. Ruotsin hallitus ajoi salaa suomalaisten ruotsalaistamista, joista lasten huostaanotto oli olennainen osa suunnitelmaa. Tämä on lähellä kansanmurhan määritelmän kohtaa pakolla siirtää lapsia ryhmästä toiseen, englanniksi (e) forcibly transferring children of the group to another group. TV-ohjelman mukaan Ruotsin 1930-luvun alhainen syntyvyys vaikutti lasten tavoitteluun Suomesta. Nämä laskivat, että osa lapsista jää joka tapauksessa Ruotsiin, vaikka huostaanoton piti olla tilapäinen. Ruotsin ja Tanskan hallitusten toiminta pitää suomalaiset lapset maassaan vastoin vanhempiensa tahtoa lienee rikos kansainvälisen oikeuden näkökulmasta`.

  Vaiettu Historia:
  http://lyyxem.freehostia.com/index.htm

  Ruotsalaiset ovat puukottaneet, puukottavat parhaillaan ja tulevat puukottamaan suomalaisia selkään mitä pahimmilla hetkillä. Runsain määrin esimerkkejä historiasta ei ole vaikea löytää. Tämän vuoksi suomalaisten pitäisi erota mitä pikimmin pohjoismaisesta yhteistyöelimestä (Pohjoismaiden Neuvostosta), ihan oman turvallisuutensa takia. Jos ei `sotalapsiasia` teitä herätä, niin ruotsalaisten NATO-tyrkky pitäisi viimeistään panna hälytyskellot soimaan.

  Mitäs me mustalaiset:
  http://jukkarelander.puheenvuoro.uusisuomi.fi/41963-mitas-me-mustalaiset

  Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat