Video: Persutko eivät myy persettään?

Perussuomalaiset ovat voittaneet viime vuosina useita vaaleja lupaamalla kansalle tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa, isänmaallisempaa yrityskulttuuria ja leikkauspolitiikan lopettamista. Puolue on pettänyt kaikki lupauksensa.

Soini lupasi 2014, että ”persut eivät myy persettään”. Todellisuudessa puolue ei ole mitään muuta tehnytkään.

Puolueen kärkinimet ovat vaatineet ja toteuttaneet kansallisomaisuuden myymistä ulkomaille, eurovaluutan säilyttämistä, George Sorosin sanelemaa monikulttuurisuuspolitiikkaa, poliisivaltiokehitystä sekä ylikansallisten pankkien sanelemia kurjistamistoimenpiteitä.

Hiljattain puolueen ääniharava Jussi Halla-aho asettui kannattamaan jopa EU-parlamentin hanketta, jonka tavoitteena on tehdä EU- ja maahanmuuttokritiikistä entistä hankalampaa.

Ei siis ihme, että monien mielestä puolue on toiminut täysin vastoin lupauksiaan ja ”myynyt perseensä” ylikansalliselle eliitille.

 

Lue myös: Timo Soini: maahanmuuttajat kotoutettava holokaustipropagandalla

7 kommenttia

 1. Olisi mukava kuulla millä perusteella joku meinaa vielä äänestää Persuja seuraavissa vaaleissa?
  Persut ovat toteuttaneet Suomen poliittisen historian suurimman takinkäännön, ja silti osa kansaa ei sitä meinaa vieläkään tajuta.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Ehkä sillä perusteella että sieltä maakunnista vielä löytyy niitä, perussuomalaisten ehdokkaita, jotka aidosti isänmaallisia, jotka ihmiset tuntevat.

   SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto, Kokoomus nyt ihan avoimesti, ihan siellä ruohonjuuritasollakin ovat täydellisiä maanpettureita jo vuosikymmenien ja vuosisadan saatossa.
   He eivät petä ketään, koska ovat jo luvanneet olla Suomea ja suomalaisia vastaan.

   Ongelma on, että nämä maakuntien aidosti isänmaalliset….. heillä ole mitään valtaa tälle persujen nykyiselle johdolle, joka käy hakemassa oppinsa ja aatteensa Israelin ulkoministeriön kutsumana.
   Ja taas virtaa rahat kansainvälisille korruptio-pankkiireille ja muille ”järjestöille”, joilla on maailman kauneimmat nimet. ”ihmisoikeusjärjestö, YK, SPR, kehitysapu,”… ja mitä lie.

   Pääasia, että rahat siirretään johonkin ulkomaille, jossa näillä rahoilla aivan taatusti tehdään ”hirveän pajon hyvää”.
   Tai sitten ei, ehkä ne menikin vahingossa jollekkin äärijärjestölle ja aseisiin ja massiivisille rikollisjärjestöille ja diktaattoreille ja ties minne.
   Sitähän ei kukaan saa koskaan tietää, kun jos joku alkaa sitä tutkimaan, niin koko media hyökkää tai muuten voi käydä huonosti.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Rahat ja varallisuus tullaan siirtämään nimenomaan varakkaimmista maista köyhiin, esim kolmannen maiden diktaattorien taskuun, sustainable development “Agenda 2030” tarkoittaa YK:n kautta tapahtuvaan globaalia tyranniaa , ja sen tosiasialliset taustapirut ovat globaali eliitti, se vain kierrätetään YK:n kautta jotta voitaisiin harhauttaa ihmisiä uskomaan siihen.

    Sustainable development on hirmuvalta tyrannia ,eliitin märkä uni joka on puettu törkeiden valheiden taakse

    YK siis on jo julkaissut globaalin ohjelman jossa mm sanotaan että varallisuus tullaan jakamaan eri maiden välillä, arvatkaa mistä maista ja mihin, koska köyhilllä mailla ei ole mistä ottaa ja näin esim Suomesta tullaan ottaamaan ( siis varastamaan ) varallisuutta ja siirtämään se esim Afrikkaan, ja kaikki tapahtuu poliitikkojen mielestä oikeutetusti koska kansainväliset velvoitteet pla pla pla edellyttävät Suomelta solidaarista käytöstä, ” elämme yhteisessä Mailmassa” ja muuta sosialistista jargon paskaa. Siis väitän että esim jo nyt ihmiset maksavat tätä sosialistista Globaalia tyrannia unelmaa esim palkastaan josta osa menee eläkemaksuihin tulevaisuuteen, mutta jos ” tulevaisuus” on Sustainable development , niin teidän ja meidän eläkkeistä tullaan leikkaamaan jotta saadaan tämän Globaalin tyrannia sosialistisen unelman mukaan siirrettyä varallisuutta Suomesta johonkin huitsin Nevadaan .

    YK:n kautta siis ohjataan Globaali varallisuuden ryöstö, ja tottakai esim Suomen poliitikot tulevan vain myhäilemään tyytyväisyydestä ,heidän salaiset pankkitilinsä ja palkkio virat huippupalkkoineen merkitsevät että he tulevan vain kasvattamaan varallisuuttaan samalla kun tämä YK:n Sustainable development tulee varastamaan kansoilta varallisuuden.

    Nyt kannattaisi jo ehkä alkaa miettimään mihin siirtää varallisuutta jos sitä on, koska Globaali tyrannia aikoo viedä sitä teiltä kun Sustainable development lanseerataan kokonaan. parempi siirtää varallisuus turvaan mihin tahansa missä se vain on enemmän turvassa kuin esim Suomi hölmölandiassa jossa poliitikot palvelevat Globaalia tyranniaa eikä kansaa.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
   2. Miten joku voi olla aidosti isänmaallinen ja silti niin aivoton, että on persuissa? Huijareita he kaikki ovat. Jo 2011 koko ryhmä oli vihapuhelakien puolella. Ennen vaaleja julistivat haluavansa uusia rajoituksia sananvapauteen. Siis ennen 2011 vaaleja. Kaikki jutut olivat silloinkin samat ja Soini itse toisella linjalla kuin tämä mannekiinisiipi.

    Plusääni(2)Miinusääni(2)
 2. Timpan agitaattorikurssilla ilmeisesti neuvotaan kuittaamaan kaikki petturisyytökset bihervasemmistolaisten ulinana. Totta kai persuhuijaria kyrsii aina, kun sann kantani. Totta kai se on sanottava, kun kerran huijausta yritetäään aina vain ja ihmisillä ei tunnu olevan tajua. Esim. tuossa oli ihan uutta, että uskotaan johonkin maakunnan hyväyuskoisiin sionistikomareihin. vaikka siis sionismi tuskin mitään isänmaallista voi mitenkään olla.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat