Zombie-trilleri ”holokaustista”, Charlie Hebdosta ja sionisteista

Bernamej-nimisen satiirikon animaatiofilmit sionististen lobbaajien toiminnasta Ranskassa ovat saaneet suuren suosion. Bernamej’n videoilla ollaan käsitelty huumorin keinoin muun muassa holokaustia kriittisesti tutkivaa professori Robert Faurissonia, koomikko Dieudonnéta sekä Charlie Hebdo –iskujen varjolla ja ”sananvapauden” nimissä säädettyjä ajatusrikoslakeja.

Bernamej’n videoilla seikkailevat tunnetut Israelia kumartelevat ranskalaispoliitikot sekä väsymättömät ajatuspoliisit, jotka ovat omistautuneet holokaustimyytin vaalimiselle. Viimeisin tuotos on Pariisin iskuihin perustuva I am Charlie: The Super Kosher Movie. 11.1. Pariisiin kerääntyi lukuisten kansalaistensa sananvapautta vastustavien maiden päämiehet kunnioittamaan juutalaisen kulttuurimarxilaislehti Charlie Hebdon toimittajien ”oikeutta” sananvapauteen.

The Super Kosher Moviessa 11.1. on päivä, jolloin ranskalaiset muuttuvat zombeiksi. Israelin johtajat vetoavat Ranskaan ja vaativat ”terroriuhan” vuoksi lupaa hyökätä Irania vastaan. Juutalaisia koshermarketin panttivankivälikohtauksessa puolustanut laiton afrikkalainen maahanmuuttaja Lassana Bathily saa Ranskan kansalaisuuden. Juutalaisten hännystelijäksi kutsuttu pääministeri Manuel Valls saalistaa Ranskan kaduilla. Ainekset kutkuttavalle monikulttuuriselle trillerille ovat koossa.

Bernamej’n Holo-Heretic Hunters: The Faurisson File –videolla kovaksikeitetyt etsivät jahtaavat holokaustirevisionisteja ja ”antisemitistejä”. Ampumaradalla tähdätään Dieudonnén ja Alain Soralin muotokuviin. Dieudonnén quenelle-ele on luokiteltu ihmisoikeusrikokseksi. Juutalaismiljardöörien palkkaamat riettaat Femen-aktivistit raivoavat kaduilla – ja virkavalta tekee kaikkensa näiden ”sananvapauden” turvaamiseksi.

Poliisi on kouluttanut ”antifasistisen” erikoisyksikön, joka osaa tukahduttaa teknisen keskustelun ”holokaustista” ja kaasukammioiden toiminnasta heti alkuunsa. Yksikön johtaja teloittaa viehättävän mutta äärimmäisen vaarallisen femme fatale Marien, joka ei usko viralliseen tarinaan ”holokaustista”. Kummalliset ”antisemitistiset” välikohtaukset saavat poliisin epäilemään, että kaiken pahan takana on holokaustitutkija Robert Faurisson.

Ranskan kielen taitaville on tarjolla myös muita aiheeseen liittyviä videoita Bernamej’n kotivisuilla. Samanlaisia teemoja on käsitelty myös amerikkalaisen White Rabbit Radion animaatioissa. Anti-Racist Hitler –videolla Adolf Hitler muutta Israeliin ja tuhoaa juutalaiset pakottamalla heidät avaamaan rajansa ei-juutalaisille maahanmuuttajille. Kuten olemme kirjoittaneet, useat vaikutusvaltaiset juutalaisjärjestöt vaativat nationalismia Israeliin mutta monikulttuurisuutta Eurooppaan.

 

Lue myös: Eliitin Auschwitz-juhla lähestyy

1 kommentti

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat