Hizbollah-johtaja: Israelin ja Venäjän yhteistyö tiivistyy

Libanonia juutalaismiehittäjiltä puolustavan Hizbollah-järjestön johtaja Hassan Nasrallah syyttää Venäjää yhteistyöstä juutalaisvaltio Israelin kanssa. Kannanotto oli merkittävä, sillä Syyriassa sekä Hizbollah että Venäjä ovat virallisesti tukeneet hallitusta.

Hizbollah taistelee Syyriassa nationalististen Baath– ja SSNP-puolueiden rinnalla Israelin tukemia ääri-islamisteja vastaan. Venäjä on tukenut Syyrian hallitusta turvatakseen oman laivastotukikohtansa ja geopoliittisen asemansa alueella.

Kuten uutisoimme hiljattain, Venäjä on kuitenkin lähestynyt viime kuukausina Israelia. Juutalaisvaltio pitääkin nyt Venäjää työkaluna, jonka avulla sionistit voivat manipuloida Syyrian tulevaisuutta. Israelilaisten sotilaslähteiden mukaan ”Putin rakastaa juutalaisia”.

Venäjä on esimerkiksi ehdottanut, että Syyria voitaisiin pilkkoa Israelin fantasioimaan malliin pieniksi heimovaltioiksi, jotka eivät muodostaisi enää sotilaallista uhkaa juutalaisvaltion ylivallalle Lähi-idässä. Syyrian hallitus raivostui ehdotuksesta.

Nyt myös harkituista sanavalinnoistaan tunnettu Hizbollah-johtaja Nasrallah on päättänyt viimein kommentoida Venäjä-kysymystä julkisesti, uutisoi sionistinen The Times of Israel.

Nasrallah muistutti tuoreessa puheessaan, että Israel tukee edelleen Isisiä ja muita ääri-islamistijärjestöjä Syyriassa. Koska Syyrian hallitus on liittolaisineen pannut islamistit nyt ahtaalle, on Israel kuitenkin joutunut paniikkiin, Nasrallah analysoi.

Nasrallah totesi, että Isisin tappioiden vuoksi Israel on alkanut pommittaa Syyriaa aggressiivisesti erilaisten tekosyiden varjolla. Todellisuudessa kyse on terroripommituksesta, jonka avulla sionistit tahtovat kostaa Isisin syöksykierteen.

Puheensa mielenkiintoisimmassa kohdassa Nasrallah totesi, että Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu on joutunut ”menemään naimisiin Vladimir Putinin kanssa”. Koska Isisistä on tullut hyödytön, yrittää Israel käyttää nyt Venäjää aseenaan Syyriaa ja Hizbollahia vastaan.

Hizbollah-johtaja vetosi Isisiä ja al-Qaidaa kannattaviin taistelijoihin, jotta nämä ymmärtäisivät, että nämä ovat vain Israelin ja Yhdysvaltojen likaisen työn tekeviä sätkynukkeja. Nasrallah kehotti heitä jättämään terroristijärjestöt ja liittymään Hizbollahin johtamaan taisteluun sionismia vastaan.

 

Lue myös:

Venäjä ei lähesty Irania Syyrian sodasta huolimatta
Venäjä: puolesta vai vastaan?

3 kommenttia

  1. rohkea puhe, tietää että venäjä on juutalaisten halussa ja hallinnassa, toisin kuin syyria

    Plusääni(12)Miinusääni(1)
  2. kuten Hamas, Isis ja Al-Qaeda niin myös tämä Hizbollah on vääräuskoisten muslimien terroristijärjestö. Turhaanpa tätä siviilejä murhaavaa paskasakkia tekopyhästi puolustelette.

    Plusääni(1)Miinusääni(7)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat