Juutalainen Zyskowicz raivoissaan Trumpin politiikasta – vaatii poliisitoimia kansallismielisiä vastaan

Kokoomuksen juutalainen kansanedustaja Ben Zyskowicz otti keskiviikkona Yleisradiossa jälleen kantaa monikulttuurisuuden puolesta ja kansallismielisyyttä vastaan. Erityisesti Donald Trump ja suomalaiset kansallissosialistit etovat Zyskowiczia.

Trump on raivostuttanut Wall Streetin pankkiirit vaatimalla Amerikan rajojen sulkemista haittamaahanmuutolta. Tällä viikolla Goldman Sachs –rikollispankin juutalaisjohtaja Lloyd Blankfein käynnisti Wall Street –painostuskampanjan Trumpia vastaan.

Suomessa Blankfeinin uskonveli, kansanedustaja Zyskowicz, on myös pöyristynyt Trumpin nationalistisesta politiikasta. Zyskowicz ei säästellyt sanojaan Ylen politiikkaradiossa.

”Yhdysvalloissa on nyt presidentti, joka ei vaikuta välittävän länsimaisen demokratian [sic] ja ihmisoikeuksien arvoista, ei näytä kunnioittavan kansainvälisiä sopimuksia eikä itse asiassa myöskään Yhdysvaltojen omaa perustuslakia,” juutalainen tuuletti Ylen studiossa.

Zyskowicz kertoo olevansa pöyristynyt siitä, että Trump aikoo ”toteuttaa jopa hulluimpia vaalipuheita”. Kansanedustajaa järkyttää se, ettei Trump vaikuta suomalaisten poliitikkojen tavoin syövän vaalilupauksiaan heti virkaanastujaispäivänä.

Zyskowicz itse on yrittänyt kalastella ääniä esittämällä kokoomuksen ”maahanmuuttokriittisempää” siipeä. Kuten olemme kuitenkin osoittaneet, ovat Zyskowiczin ”maahanmuuttokriittiset” teemat naurettavaa sananhelinää ja harhautusta.

Kun Suomen pakolaiskriisi räjähti 2015, esitteli Zyskowicz kokoomuksen verkkolehdelle oman maahanmuuttopoliittisen ”vaihtoehdon”, joka perustuu ”pakolliseen vapaaehtoisuuteen”. ”Pakollinen vapaaehtoisuus” on sitä, että Suomea ei tarvitse erikseen käskeä ottamaan tuhottomia määriä syyrialaisia ja somaleita; Suomi tekee sen ”vapaaehtoisesti”, koska hallitus käskee.

Zyskowiczin ”pakollinen vapaaehtoisuus” tarkoittaa siis tuttua ja turvallista pakkomonikulttuurisuutta. Ylen politiikkaradiossa hän kuitenkin kertoi olevansa huolissaan siitä, että ”kiihkokansallismielisyys”, ”nationalismi” ja ”rasismi” nousevat nyt länsimaissa.

Zyskowiczin inho eurooppalaista kansallismielisyyttä vastaan osoittaa kansanedustajan myrkyllisen kaksinaismoralismin, sillä hän on kertonut olevansa vakaumuksellinen sionisti. Zyskowicz tuomitsee eurooppalaisen kansallismielisyyden, mutta väittää, että juutalaisilla on oikeus palestiinalaisilta äärimmäisellä väkivallalla riistettyyn maahan!

jewsformuslims

Juutalainen kansanedustaja iloinen poliisin kampanjasta kansallissosialismin kieltämiseksi

Samassa Yle-lähetyksessä puhui myös kokoomuksen ”puisto-osaston” edustaja Ville Niinistö, joka valehteli kirkkain silmin, että Helsingissä olisi tapahtunut viime vuonna ”äärioikeiston” suorittama ja kuolemaan johtanut pahoinpitely.

Niinistö viittasi tietysti Jimi Karttusen tapaukseen. Käräjäoikeus totesi kuitenkin hiljattain, ettei pahoinpitelyn ja kuoleman syy-yhteyttä kyetty todistamaan, sillä Karttunen vaaransi oman henkensä karkailemalla sairaalasta ja käyttämällä huumeita kuolemaansa asti.

Niinistö ja Zyskowicz eivät kuitenkaan suostuneet luopumaan Karttusen tarjoamasta poliittisesta keppihevosesta edes käräjäoikeuden päätöksen jälkeen. ”Karttunen on henkirikoksen uhri ja sillä siisti!”

Zyskowicz kertoikin olevansa erittäin tyytyväinen siitä, että Suomen poliisihallitus yrittää nyt kieltää kansallissosialistijärjestö Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen käyttämällä Karttusen tapausta verukkeena. Hanke on erityisen kummallinen siksi, ettei poliisi ole koskaan yrittänyt kieltää esimerkiksi huume- tai prostituutioliigoja. Tapaus kertookin paljon Suomen poliisin ja hallituspuolueiden kieroutuneesta arvomaailmasta.

Zyskowicz hyökkäsi tietysti myös vaihtoehtomedioita vastaan. Juutalainen syytti Euroopan kiristyneestä ilmapiiristä ”uutta mediaa”, joka toimii verkossa.

Kansalaisten vihaan eivät siis ole syyllisiä Zyskowiczin kaltaiset johtavat poliitikot, vaan kansalaismediat, jotka ovat tuoneet – Zyskowiczin sanoin – rasistisen ”örinän” paikallisten pubien nurkkapöydistä kaikkien nähtäville. Kunhan poliisi kieltää kansallismielisen toiminnan, rauha palaa taas maahan.

Zyskowiczin uskonveljet ovat nousseet samoista syistä barrikadeille myös Britanniassa. Hiljattain 48 ”brittiläistä” rabbia allekirjoitti avoimen kirjeen Trumpille, jossa juutalaisjohtajat vaativat, että rajat on avattava maahanmuuttajille ”holokaustin muiston nimissä”.

 

Lue myös: Zyskowiczilta tuki Bernerille: ”Tieverkot ovat kuin ruokakauppoja”

15 kommenttia

 1. Globaali uusliberalismi tai äärioikeistolainen punaniskanationalismi eikö mitään parempaa ole? Kumpikaan ei arvona edusta mitään uutta tai kehittyneempää, vaan perustuu rahaeliitin ohjailuun, käskytykseen ja riistoon joka vie ihmiskuntaa paskaan.

  Plusääni(22)Miinusääni(3)
 2. Ben toimii juuri juutalaiseen lurkkiapinamaiseen tyyliin eduskunnassa:ei itse ala koskaan ryvettymään ministerinä, vaan nykkii taustalta naruja pitäen näin muita k-edustajia ja ministereitä marionetteinaan ja itse pysyttelee jonkinlaisessa kestosuosiossa!Voi vittu kun olisi Suomi-isänmaallinen!

  Plusääni(56)Miinusääni(0)
  1. äänestäkää ilja janitskin seuraavissa presidentin vaaleissa pressaksi, niin päästään näistä paska puolueista eroon, iljalle ollaan keräämässä kannatuskortteja seuraaviin vaaleihin, minä haluan muutoksen tähän eu hömppään ulos eu:sta ja markka takaisin ja suomi neito nousee suosta.

   Plusääni(1)Miinusääni(11)
    1. Valitkaa minut (V.-I. Laurio). Julkaisin kolme viikkoa sitten ohjelmanikin, jota maan johtajana toteuttaisin, täällä:

     Perussuomalaiset: lisää pakolaisia, enemmän valvontaa, vähemmän sananvapautta

     Jotta pääsette helposti näkemään ohjelmani, toistan silloisen kommenttini tässä uudestaan kokonaisuudessaan:

     [kommentti alkaa]

     Esitin jo liki 10 vuotta sitten ihan konkreettisen toimintatavankin Suomen tervehdyttämiseksi. Esitystäni ei kuitenkaan huomioitu, ja jotkut naureskelivatkin sille! Koska olen kristitty (siis Jumalan mies), tarjosin itseäni – ja mukanani Jumalaa – Suomen diktaattoriksi. Demokratiastahan ei voi olla mihinkään, sillä se on syntiinlankeemuksen turmelemien ihmisten, siis perkeleen orjien, yksinvaltaa, perkeleen ja synnin diktatuuria. Perkeleen diktatuuri on demokratiassa täydellistä, sillä demokratiassa kuritettavat (kansa) toimivat itse omina kurittajinaan (”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”, perustuslaki 2§), jolloin kaikki kuri häviää juuria myöten ja esivalta vesittyy täydellisesti. Kansanvalta tuhoaa kaiken väkisin, sillä luonnollinen (siis Kristuksessa pelastumaton) ihminen on käytännössä kävelevä perkele. Kansanvalta on perkeleen täydellistä vapautta.

     Esitin myös ohjelman, jota diktaattorina noudattaisin. Ilmoitin pariinkin kertaan, että minut voi noutaa täältä kotoani diktaattoriksi, mutta minua ei noudettu. Nyt maa ja kansa on hukkumassa.

     Diktatuurini ohjelma oli seuraava (huom. ohjelma on liki 10 vuotta vanha, ja nykyisin liittäisin siihen lisää painotuksia – tyydyn tässä kuitenkin vanhaan ohjelmaan):

     Suomen diktaattori

     Suomeen on saatava diktaattori. Ohjelma on seuraava.

     1. Verenimijöistä sanoudutaan irti, ja rahajärjestelmästä, joka on väkisin velkaannuttava ja tuhoava pyramidihuijaus (raha on siinä korollista velkaa verenimijöiden pankeille), luovutaan. Vihollisen rakentamasta tuhoamisleiristä, EU:sta, poistutaan ja maassa aletaan elää siivosti ja omaa normaalia rahajärjestelmää käyttäen. Myös vihollisen pääleiristä, YK:sta, sanoudutaan irti. Maa rakennetaan työlle, ei velalle, ja maasta tehdään omavarainen. Maanviljelys ja kalastus kunniaan. Verenimijä-vihollisesta elävät poliitikot, tuomarit, lehtiväki, TV-väki, papit, kenraalit ja opettajat istutetaan julkisiin jalkapuihin katujen ja kujien varsille.

     2. Kaikille järjestyy töitä, kun vihollisen väkisin kuristavasta rahajärjestelmästä on sanouduttu irti ja jokainen voi terveesti vaurastua omalla työllä. Sairaista, vammaisista, vanhuksista ym. vajaakykyisistä huolehditaan yhdessä yhdessä luodun vaurauden turvin. Missään ei ole köyhyyttä, kun verenimijöistä on hankkiuduttu eroon.

     3. Suomen lippu salkoon. Maamme-laulu kunniaan. Markkaan Marsalkka Mannerheimin kuva.

     4. Suomen armeija järjestetään tiukan kurin mukaan. Musta, istuva asepuku, kiiltävät saappaat ja merkit. Kiiltävälippainen sotilaspäähine.

     5. Miehille tunnusasuksi ja pyhäasuksi musta kravatti ja ehdotuksen mukaan jokin muu kunniakas asu tai merkki.

     6. Puolueet lopetetaan. On vain suomalaisia.

     7. Kuolemanrangaistus otetaan käyttöön.

     8. Demokratia, ihmisoikeudet, sosialismi, kommunismi, globalisaatio ja muut kumoukselliset liikkeet kielletään. Kuri, isänmaa ja kunnia palautetaan.

     9. Suunsoittajille kehitetään turpavyö.

     10. Suomalainen mies saa juoda vain yhden ryypyn päivässä, sen piripintaan.

     11. Naisilta kielletään äänioikeus. Heitä ei tule valita julkisiin virkoihin, korkeintaan joihinkin palvelu- tai hyväntekeväisyysvirkoihin. Naisilta kielletään kenkien kovat kopisevat korot, jotka päästävät konekivääritulta muistuttavan sarjatulen. Sellaisten käytöstä kuukauden siviilipalvelutuomio. Naiset alistetaan miehisen kurin ja miehisen vastuun alaisuuteen. Naisen valtaistuin on koti.

     12. Maan johtoon asetetaan oma, verenimijöistä riippumaton mies. Entiset presidentit asetetaan syytteeseen poliittisista petoksista ja maanpetoksista. Suomea ei saa myydä ihmiskunnan vihollisille, kommunismille, salakommunismille (sosiaalidemokratialle), verenimijöiden maailmantyrannialle (globalisaatiolle) tai muille kumouksellisille vesitysliikkeille.

     13. Helsingin Sanomat ja muut vihollislehdet lakkautetaan ja niiden omistajat ja toimittajat toimitetaan vastuuseen. Tilalle suomalainen sanomalehti. Yle otetaan omaan kontrolliin, ja siellä hääräävät maanpetturit ja viholliset sijoitetaan jalkapuihin.

     14. Mielisairaalat lopetetaan. ”Hullut”, kuten myös alkoholisoituneet, huumeen orjat jne., kuntoutetaan kuntoon ilman lääkkeitä ja asetetaan heidän kykyjään vastaaviin keskitason tai muihin johtotehtäviin. He ovat muita herkempiä ja hyvempiä ja ansaitsevat leimaamisen sijaan hyvän kompensaation ja tuen.

     15. Psykiatreja, psykologeja, nykypappeja, historioitsijoita ja muita huijareita vastaan ryhdytään laajoihin ja ankariin oikeustoimiin.

     16. Yliopistot uudistetaan kokonaan. Valehtelijat ja loiset poistetaan, ja esim. historiankirjoitus lasketaan rehellisyyden pohjalle.

     17. Nykykirjailijat ja -historioitsijat asetetaan kirjoituskieltoon.

     18. Naisen tehtävänsä pettäneet naiset toimitetaan puolentoista vuoden koulutusleireille keskitysleireihin (yhteiskunnan viholliset on alkuun internoitava). Oikeille naisille, niille, jotka feminismin ja väärän ”tasa-arvon” puristuksessa ovat pysyneet uskollisina naisen tehtävälleen kodin ja lasten hoitajina, suodaan kunniakkaat palkinnot ja kunnia-asema koko elämän ajaksi. Oikeille naisille suodaan kallisarvoiset ja kauniit vaatteet yhteiskunnan kustannuksella. Tehtävänsä pettäneet naiset puetaan rääsyihin, kunnes parantuvat, ja sen jälkeen heidän hairahduksensa unohdetaan.

     19. Homoseksuaalit ja muut seksuaalipervertikot kävelytetään kotipaikkakuntansa läpi alastomina ja alapäät punaisiksi maalattuina. Moraalin turmelijat tulee häpäistä julkisesti, että lähtisivät parantumaan.

     20. Lastenmurhista (aborteista) ankarat tuomiot, kuten muistakin murhista.

     21. Kirkkoihin komeasti kumisevat kirkonkellot, kuten ennen vanhaa.

     22. Kirkko uudistetaan. Jumalan sana kunniaan, ja sen rikkojille asetetaan rangaistukset. Kirkko erotetaan valtiosta, ja saarnaajiksi hankitaan oikeita pappeja nykyisten klovnien ja naisten tilalle. Koko kansan on tultava parannukseen, että Jumalan viha Suomen yltä poistuisi. Naispappeus kielletään raamatunvastaisena. Naispapeille järjestetään julkinen nöyryytys naispappeuden kieltävää Jumalan sanaa vastaan nousemisen vuoksi.

     23. Suomi kannattaa ajatusta, että USA:n ja Israelin ympärille rakennetaan korkea muuri.

     24. Juutalainen Talmud kielletään rikollisuuden oppikirjana. Juutalaisuus julistetaan maamme rikoslakien vastaiseksi rikollisuudeksi. Kansainvälisenä yhteistyönä juutalaiset siirretään rikollisuutensa vuoksi valvottaviin oloihin, esim. omille erityisalueilleen USA:han, Australiaan tai Kanadaan. Juutalaisuudesta tervehtyneet vapautetaan. Myös muslimeja vastaan aletaan toimiin, jos he tai heidän uskontonsa osoittautuvat rikollisiksi.

     25. Suomi harjoittaa kolmen kansan yhteisyyden liikettä: Suomen, Saksan ja Venäjän kansojen yhteistyötä ja ystävyyttä. Saksa ja Venäjä ovat joutuneet suunnattomasti kärsimään kansainvälisen juutalaisuuden sorrosta ja terrorista (Venäjällä juutalaisten pystyttämä neuvostovalta, joka miltei tuhosi venäläiset, Saksassa sodanjälkeiset saksalaisten joukkomurhat, Saksan historian rikollinen väärentäminen [esim. holokaustihuijaus] ja sillä kiristäminen, miehitysterrorin jatkuminen Saksassa ja saksalaisten nykyinen ”uudelleenkoulutus” sairaaseen syyllisyyteen), ja Suomen on autettava ja tuettava henkisesti näitä maahan poljettuja ja jopa maahan tallattuja. Siitä syntyy kaunis hedelmä ja iloinen menestys.

     26. Suomen itärajaksi neuvotellaan itäisen ystävyyden pohjalta linja Viipuri – Käkisalmi – Viteli – Karhunmäki – Kuolisma – Solovetskin saaret – Kuusiniemi – Turjanperä.

     27. Jossakin vaiheessa näitä toimia syntyy hengen palo, ja kaikki alkaa sujua hyvin ja onnellisesti.

     [kommentti päättyy]

     Ei siis tarvita edes mitään presidentinvaaleja tai kannatuskortteja, minut voi hakea suoraan täältä kotoani diktaattoriksi. Ajattelin kolme viikkoa sitten tuon kommenttini julkaistuani, että minut varmaan pian haetaan täältä Suomen diktaattoriksi, mutta vielä mitään ei ole kuulunut.

     Kykenen olemaan diktaattori. Silloin tällöin minulla on selkäkipuja, mutta ne johtuvat vain liiasta istumisesta. Ajoittain käytän selkätukea. Molemmat polveni on aikoinaan tähystysleikkauksessa leikattu, mutta pääsen hyvin liikkumaan ja myös (polvitukien kanssa) juoksemaankin ainakin n. 1,5-2 km kerrallaan. Yleensä liikun pyörällä. Autoa minulla ei ole. Nyt on hampaista alkanut tippua vanhoja paikkoja, ja molemmat etuhampaat ovat edestä ylhäältä poissa (siinä on iso rako). Se ei kuitenkaan haittaa, ja jätän asian sikseen, vaikka hammaslääkäri ehdotteli proteeseja. Mitään lääkkeitä en käytä. Harrastan lukemista ja kirjoittelua. Olen kristitty, ja siksi minulla on yhteys Jumalaan (ja takeet Jumalan vastausten saamisesta rukouksiini), joka sydämessäni asuu ja joka minua johtaa. Olen siis Jumalan asunto (1. Kor. 3:16; 6:19; Joh. 14:23). Siksi kaikki tekemäni on Jumalan vaikuttamaa, myös diktaattorintyöni. Kaikkivaltiaan avulla pystyn mihin hyvänsä. Mukanani Jumala tulee maan diktaattoriksi.

     Olen yleensä kotosalla, joten jos tulette minua noutamaan, ei tarvitse etukäteen ilmoittaa (puhelinta en käytä enkä pidä sitä päällä, koska se urkinta- ja seurantaväline, kuten internet ja tietokoneet ja kaikki sähköinen – tämäkin ongelma pitäisi ratkaista).

     Vesa-Ilkka Laurio

     Plusääni(7)Miinusääni(2)
     1. Nimimerkille uusi alku78 (yllä 16.2.2017 at 23.24):

      Novahierosolyma (”Uusi Jerusalem”), on swedenborgilaisuutta, joka tuomittiin harhaopiksi v. 1769-1771 ja sen levittäminen kiellettiin. Swedenborgilaisuus kumottuna täällä (useita kommentteja, joten lue kaiki kommenttini):

      Mikä on Talmudin henki?

      VILaurio

      Plusääni(2)Miinusääni(1)
     1. Tottakai on tukenut Assadia. Venäjän presidentinhallinnon alaisuudessa toimivan strategisen tutkimuslaitoksen RISI:n palkkalistoilla oleva propagandahuora matkustaa käskystä aina sinne missä on Venäjän edut kyseessä.

      Plusääni(1)Miinusääni(2)
 3. Ben ei varmaan ymmärrä että kun hän ei idä demokraattisesti valitusta presidentistä Amerikassa niin kaikki eivät pidä siitä että Ben vaikuttaa Suomen talouteen Arkkaadianmäellä. Samasta asiasta on kyse. KUmmatkin henkilöt on valittu demokraattisin perustein ja demokratia on sitä että kaikki saavat sitä mitä kukaan ei halua.

  Beninä pitäisin mölyt mahassa ja olisin hiljaa. Ennenkuin Sauronin silmä kohdistaa katseen Beniin.

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
 4. Viime päivinä on puhuttu paljon kaksoiskansalaisten aiheuttamasta lojaliteetti- ja turvallisuusongelmasta valtionhallinnossa ja armeijassa venäläisiin viitaten.
  Jos venäläisiltä kielletään kaksoiskansalaisuuteen vetoamalla Suomen valtion virka, niin kuinka on juutalaisten laita, jotka automaattisesti ovat Israelin kansalaisia riippumatta asuinmaansa kansalaisuudesta? Eikö Zyskowicziltakin olisi pitänyt kieltää kansanedustajuus tällä samalla perusteella?

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 5. Se mikä on JUUTALAISEN ”hyvä” EI ole VALKOISEN hyvä.
  Se mikä on VALKOISEN hyvä EI ole JUUTALAISEN ”hyvä”.

  Ben on tyypillinen juutalainen. Eli veri on niin sakeaa, että ovet avautuvat Israeliin kuin tuosta vain. Mitä sitä enää neuloja tylsyttämään.

  Vielä sen verran tälle häiskälle: Me olemme omassa maassamme ja me määräämme täällä.
  SE, että sinä olet täällä on pelkkä vahinko. Ja kun niitä sattuu, vahingot on korjattavissa lentopiletillä sinne missä Jaffat kasvavat.
  Et ole suomalainen. Senhän voi nähdä jo päältä. En minä mene Israeliin sanomaan, miten verinen maa makaa. En eläisi edes päivääkään sen jäleen.

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 6. Zyskowiczille tiedoksi, Trump on ollut koko ajan oikeassa noista pakolaisista ja haluaa suojella maataan estämällä niiden tuloa maahan. Syyrian Presidentti Assad sanoi hiljattain Yahoon haastattelussa että Syyriasta peräisin olevan ”pakolaiset ovat ehdottomasti terroristeja ”.

  “Those terrorists in Syria, holding the machine gun or killing people, they [appear as] peaceful refugees in Europe or in the West.”

  https://libertywritersnews.com/2017/02/huge-trump-shock-syrian-president-assad-just-said-camera-hours-ago/

  Syyrian presidentti siis sanoo selvästi että kyseessä ovat pakolaiset ovat terroristeja . Eikö Suomen presidentti Sauli Niinistö kunnioita toisen maan presidenttiä kun kerran nimenomaan haluaa ottaa näitä ”pakolaisia ” Suomeen. Nyt ne joita vainotaan vihapuhumisen varjolla kannattaa pistää talteen Syyrian presidentin lausunto, voi olla kenties hyödyksi jos oikeudessa syytetään pakolaisien nimittämisestä terroristeiksi. Kumpi nyt valehtelee Niinistö vai Assad ? Assadilla on jo monen vuoden kokemukset noista pakolaisista ja mitä ne tekevät Syyriassa , Niinistö taas puolustusvoimien ylipäällikkönä on antanut luvan näiden pakolaisten tulemisen Suomeen, ja näin vastuussa itse jos pakolaiset alkavat terrorisoimaan täällä Suomessa.

  Muistanko väärin vai antoiko halonen tuolle Assadille kunniamitalin ?

  ASSAD SANOO NIIDEN OLEVAN TERRORISTEJA , NIINISTÖ LASKEE HEIDÄT SUOMEEN , TEHKÄÄ JOHTOPÄÄTÖKSET

  Plusääni(8)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat