Paavi vaatii globaalia keskuspankkia – taistelu taloudellista nationalismia vastaan kiihtyy

Donald Trumpin vaalivoitto ja Brexit ovat ajaneet globalistit hyökkäyskannalle. Samalla kun paavi vaatii kansainvälistä keskuspankkia, Valkoisessa talossa juutalainen Gary Cohn vaatii rajojen pitämistä auki ulkomaiselle pääomalle, tuotteille ja työvoimalle.

Tiukan linjan kulttuurimarxistina ja pedofiilien ystävänä tunnettu paavi Franciscus on päättänyt kokeilla siipiään kansainvälisen rahapolitiikan maailmassa, kirjoitti kriittinen talousjulkaisu Zero Hedge (ZH).

ZH uutisoi Vatikaanin tuoreesta talouspoliittisesta julistuksesta, joka vaatii ”ylikansallisen rahajärjestelmän” perustamista kansainvälisen talouden kontrolloimiseksi. ZH:n mukaan kyse olisi käytännössä maailman keskuspankista, joka kontrolloisi rahan määrää ja liikkeitä EKP:n sekä nykyisten ”kansallisten” keskuspankkien tavoin.

Vatikaanin mukaan nykyiset vastaavat instituutiot, kuten kansainvälinen valuuttarahasto (IMF), eivät ole tarpeeksi voimakkaita. Rahanvalta tulisi keskittää aivan uudella pieteetillä pienelle ylikansalliselle eliitille.

Ilmeisesti Vatikaani ei ole tyytyväinen myöskään Kansainväliseen järjestelypankkiin (BIS), joka kontrolloi finanssimaailmaa paikallisten keskuspankkien kautta ja jonka tavoite on monien tutkijoiden mukaan on yhden maailmanvaluutan perustaminen.

Kuten olemme uutisoineet, Vatikaani ei ole yksin. Hiljattain Saksan hallitus on alkanut vaatia Euroopan valuuttarahaston perustamista, jotta liike- ja pankkitoiminta voitaisiin keskittää entistä tehokkaammin eliitin käsiin.

ZH pitää paavin argumentteja vähintäänkin outoina. Paavin mukaan kansainvälinen keskuspankki tarvitaan ”varallisuuserojen tasoittamiseksi” ja ”kasvavan vihan sekä väkivallan” pysäyttämiseksi.

ZH muistuttaa, että taloudellinen epätasa-arvo (eli varallisuuden siirtyminen rehellisiltä yrittäjiltä ja työntekijöiltä kansainväliselle finanssieliitille) on räjähtänyt nimenomaan keskuspankkien ja IMF:n kaltaisten instituutioiden aikana.

Myös maailmansodat ja lukemattomat niiden jälkeiset tragediat toteutettiin keskuspankkirahalla, kuten uutisoimme hiljattain:

”[Tietokirjailija Nomi] Prinsin mukaan Fed on toiminut Amerikan sotien taloudellisena selkänojana. Veriset vuodet esimerkiksi Vietnamissa, Irakissa ja Afganistanissa ovat olleet äärimmäisen kalliita katastrofeja valtiontalouden kannalta.

Kun amerikkalainen sotakassa on alkanut huutaa tyhjyyttään eikä lisärahoitusta ole saatu verotuksella tai yksityiseltä sektorilta, on Fed voinut Prinsin mukaan pitää sotakoneen käynnissä luotottamalla (eli luomalla uutta velkarahaa tyhjästä) hallitusta loputtomasti.

Todellisuudessa Vatikaani pyrkii siis lisäämään kansainvälistä epätasa-arvoa ja väkivaltaa tekemällä nykyisestä finanssieliitistä entistäkin voimakkaamman.

Paavi myöntää, että uusi keskuspankki tuhoaisi kansallisvaltioiden itsenäisyyttä entisestään. Hänen mukaansa menetetty itsenäisyys olisi kuitenkin pieni hinta globalistisesta onnelasta, jossa yksi pankki hallitsisi kaikkien elämää.

161130103541-trump-goldman-sachs-780x439

Valkoisen talon ”Wall Street –siipi” päivä päivältä vahvempi

Yhdysvalloissa myös maallinen valta käy kiivasta taistelua rahan ja globalisaation tulevaisuudesta, uutisoi Financial Times (FT).

Goldman Sachs –rikollispankin kasvatti, juutalainen Gary Cohn, on aloittanut Valkoisessa talossa kampanjan Trumpin nationalististen talouspoliittisten vaalilupausten kumoamiseksi.

Trump raivostutti monet äänestäjänsä nimettyään Cohnin talousjärjestö National Economic Councilin johtoon sekä talouspoliittiseksi neuvonantajakseen. Talouslehdistön mukaan Cohn on pyrkinyt kaappaamaan Valkoisen talon finanssiohjat käsiinsä aggressiivisin ottein.

FT:n mukaan Valkoisessa talossa on viime viikkoina käyty ”sisällissotaa” kahden koulukunnan välillä – toisella puolella ovat Peter Navarron kaltaiset teollisuutta edustavat nationalistit, toisella taas juutalaisen Cohnin kaltaiset Wall Street –globalistit.

Juuri Peter Navarro ilmoitti maailmalle esimerkiksi siitä, että Trumpin hallinto päätti tappaa pelätyn TTIP-pankkiylivaltasopimuksen.

Sittemmin TTIP on pyritty herättämään henkiin CETA-pankkiylivaltasopimuksen kautta. Myös Navarron vaikutusvalta on rapistumassa, FT kertoo. Navarron edustama Kansallinen kauppaneuvosto voidaan lehden mukaan jopa siirtää Valkoisen talon ulkopuolelle Wall Street –keinottelija Wilbur Rossin alaisuuteen, mikä tuhoaisi kokonaan neuvoston alkuperäisen toiminta-ajatuksen.

Ross on korppikotkakapitalisti, joka on luonut vaurautensa juutalaisen Henry Kravisin kehittämällä LBO-yritysvaltaustekniikalla. LBO-valtauksia pidetään yleisesti parasiittimaisena rikolliskapitalismina, koska valtaaja saa haluamansa käytännössä ilmaiseksi hyvien suhteiden ja velkakeinottelun avulla. Valtaajan ei tarvitse käyttää vakuutena omia varojaan, vaan panttina käytetään uhria.

FT:n mukaan Trump on kallistunut neuvotteluissa talousnationalistien puolelle, mutta presidentti ei kuitenkaan ole taistellut läheskään tarpeeksi sisukkaasti. Trumpin aneemisuuden vuoksi valta keskittyy yhä voimakkaammin Cohnille.

Cohn suhtautuu erityisen palavalla rakkaudella juuri ”vapaakauppasopimuksiksi” kutsuttuihin pankkiylivaltasopimuksiin, joiden puolesta Goldman Sachs on perinteisesti lobannut. Cohn on tahtonut johtaa esimerkiksi NAFTA-pankkiylivaltasopimusneuvotteluita. Tavoitteena on tietysti vesittää kaikki Trumpin vaalilupaukset.

Samalla kun Navarro on joutunut työskentelemään eristyksissä ja yksin, Cohn on vain lisännyt väkensä määrää Valkoisen talon sydämessä, FT kirjoittaa. Goldman-juutalainen kokoaa joukkojaan säälimättömällä tarmolla. Hiljattain Cohn lisäsi armeijaansa Andrew Quinnin, joka on tunnettu TPP-pankkiylivaltasopimuslobbaaja.

”Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Trumpin hallinnon Wall Street –siipi on voittamassa taistelun,” FT:n haastattelema AFL-CIO:n kauppa-asiantuntija Thea Lee summasi.

 

Lue myös: Kun kansa äänestää ”väärin”, kulttuurimarxistit anovat apua suuryhtiöiltä

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat