PS-nuorten uusi johtaja: ”natseja” vastustava EU- ja Nato-lobbaaja

Perussuomalaiset nuoret varmisti uudella puheenjohtajanimityksellä, ettei järjestö tule vastaisuudessakaan ajamaan itsenäisyyden eikä valkoisen Suomen asiaa.

PS-nuorten uusi puheenjohtaja on kuopiolainen Samuli Voutila, joka vannoo tiukasti EU:n, Naton sekä niiden ajaman länsimaisen liberalismin eli kulttuurimarxismin nimiin.

Blogikirjoituksessaan ”Ei enää koskaan yksin – Suomi NATO:n jäseneksi” Voutila kertoo tahtovansa, että ”Suomi on osa länttä myös sotilaallisesti”.

Voutilan mukaan Suomi ei voi estää kansainvälistymistä, minkä vuoksi meidän on alistuttava globalisaatiolle. Hänen mielestään Suomi kuuluu paitsi poliittisesti myös kulttuurillisesti Euroopan unionin ”arvoyhteisöön”, minkä vuoksi myös Nato on meille luontainen valinta.

PS-nuorten uusi puheenjohtaja on toki oikeassa siinä, että EU ja Nato edustavat samaa poliittista ja kulttuurillista arvoyhteisöä. Toisin kuin Voutila, kansallismieliset pitävät tätä ”arvoyhteisöä” kuitenkin vastenmielisenä sekä syyllisenä siihen, että Suomea ollaan hukuttamassa elintasopakolaisiin.

EU pakottaa jäsenmaitaan ottamaan vastaan yhä suurempia maahantunkeutujamääriä. Tätä edistääkseen unioni on aloittanut jopa eurooppalaislapsiin kohdistettuja aivopesuhankkeita, joiden tavoitteena on tehdä nuorisosta kulttuurimarxistisia poliittisia zombeja.

Sekä EU että Nato kannattavat eurooppalaista liittovaltioprojektia ja vastustavat nationalismia. Naton virallisen historiikin mukaan eurooppalaisnationalismin vastustaminen on aina ollut sotilasliiton tärkeimpiä tehtäviä. Tämä ei vaikuta Voutilaa haittaavan.

Siirtolaiskriisin puhjettua Nato on myös lobannut monikulttuurisuuden puolesta valehtelemalla, että ”muukalaisviha” (eli maahanmuuttokriittisyys) on jonkinlainen pahantahtoisten agenttien salaliitto.

Voutilan Nato-rakkauden valossa ei ole yllättävää, että hän kannattaa länsimaisten sotilaiden lähettämistä Lähi-itään. Mikäli Voutila on uskollinen puoluejohdolle, merkitsee tämä Syyrian laillista hallitusta terrorisoivien kurdien tukemista.

PS-nuoret: ”natseja” vastaan sionismin puolesta

Lähi-idän tilannetta käsittelevässä artikkelissaan Voutila vertaa Israelin tukemia Isis-terroristeja ”natseihin”:

Rauhaa ja vapautta rakastavien kansakuntien tulee muodostaa liittoutuma, jolla löytyy tarvittava määrä tulivoimaa tuhota Daesh. Käytännössä se vaatisi ilmavoimien lisäksi maavoimia Lähi-itään, ja tähän meidän tulee olla valmiita.”

”Kun Natsit alistivat vapaita kansakuntia ympäri Eurooppaa, ei länsimaissa jääty tumput suorina seisomaan. Liittoutuneet onnistuivat lyömään natsit onnistuneesti huhtikuussa 1945.

Mikäli silloin olisi vain päivitelty tapahtumia – mitä toki alkuun tehtiin- ei pahaa olisi koskaan voitettu. Nyt tarvitaan tekoja sanojen sijaan. Tuhotaan Daesh.”

Voutilan mielestä oli siis oikein, että länsimaat ja Neuvostoliitto murhasivat yhteistuumin kymmeniämiljoonia saksalaisia toisessa maailmansodassa (ja sen jälkeen).

Saksan ainut ”rikos” oli se, että maa vastusti Neuvostoliiton leviämisaikeita ja tahtoi irtaantua kansainvälisestä velkajärjestelmästä, jonka avulla Saksa oli orjuutettu ensimmäisen maailmansodan jälkeen.

Voutila on luontevaa jatkoa PS-nuorten edellisille puheenjohtajille Simon Elolle ja Sebastian Tynkkyselle, jotka olivat myös kovan linjan liberaaleja sekä sionisteja. Elo ja Tynkkynen matkustelivat molemmat Israelissa ja vaativat kansallissosialistisen toiminnan kieltämistä (1, 2).

Tynkkynen on kertonut myös ”vihaavansa” MV-lehteä, vaikka julkaisu on tuonut julki lukemattomia eliitin sensuroimia maahanmuuttopoliittisia uutisia.

 

Lue myös: Perussuomalaisten seuraavakin puheenjohtaja edustaa Goldman Sachsia – rajoja ei suljeta

5 kommenttia

 1. Tämä ei sinänsä ollut yllätys kun tietää puolueen johdon tahtotilan. Kukaan joka asettuu avoimesti nykyistä diktatuuria vastaan ei voi nousta hierarkiassa ylemmäs. Ans kattoo ny missä vaiheessa tuokin kaveri käärii housunlahkeen ja vannoo ikuista uskollisutta herrakerholle. Vain siten voi yletä hierarkiassa.

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
 2. Perussuomalaiset nuoret on kyllä todellinen kusipäämagneetti.

  Ilmeisesti Ps-nuorten johtaja valitaan Yhdysvalloissa, ettei vaan vahingossa sen johtoon tule aidosti isänmaallista johtajaa vaan pelkka eliitin sätkynukke ja täyttä paskaa jauhava idiootti.

  Mikseivät Perussuomalaisten aidosti isänmaalliset kansanedustajat eroa puolueesta ja perusta omaa ryhmäänsä?

  Mitä he pelkäävät? Kuitenkin seuraavissa vaaleissa tulee noutaja, joka ei tunne armoa.

  Suomi ei voi odottaa seuraaviin vaaleihin vaan kansan on noustava barrikadeille!

  Plusääni(32)Miinusääni(0)
  1. ”Mikseivät Perussuomalaisten aidosti isänmaalliset kansanedustajat eroa puolueesta ja perusta omaa ryhmäänsä?”

   Tätä olen itsekin miettinyt. Nämä isänmaalliset ja kansanmiehet ovat itseasiassa valtaosa niistä äänimagneeteista. Mikään poliittinen pelastus tuo Isänmaallinen PerusSuomalainen -ryhmä ei olisi, mutta varmasti suunta oikeaan.

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
 3. Aivan naurettavan falskia PS nuorilta. Omapa on tuhonne. Ei käy teitä paskaakaan sääliksi. Valheelliset kansallismieliset esiintyy suurella porukalla Kampin vieressä 6.12 ja Halla-Aho on näille suuri ja mahtava. Suomen Sisu on kans yksi paskasakki ja klubi mikä on täynnä liberaaleja narkkeja, alkoholisoituneita kriitikkoja jotka vaan vetää bissee ja viskii joka helvetin jutkukabinetissa! Sisulle kyl kelpaa kaikki Kiemunkia, Lokkaa, Wiikkiä, Salomaata ja Toroskaa myöten. Somalin seura kiinnostaa enemmän mitä kattoi Vuosaaren mosaiikkitoria ja sitten on varaa haukkua Suomipoikia ja SVL:N miehiä taparikollisiksi. Ketä kiinnostaa joku Tuukka Kuru joka on tänä vuonna juhlapuhujana? Hupiukko kuin Mäenpääkin. Luoma on kans sionismin edesauttaja.

  Plusääni(11)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat