Skotlantilainen äiti ja asiantuntija varoittaa opettajia HPV-rokotteen riskeistä

Cara Dynan on rokotteista vammautuneen tyttären äiti, asiantuntija ja AHVID-järjestön poliittinen aktivisti Kilsythista, Skotlannista. Hän lähetti seuraavan kirjeen useaan kouluun Skotlannissa ja Englannissa, tavoitteenaan lisätä tietoisuutta siitä, että useat kouluikäiset tytöt ovat sairastuneet vakavasti saatuaan HPV-rokotteen ja ovat merkittävä osa koulusta on jäänyt heiltä väliin.

Ihmisen papilloomavirusrokote

Mitä tulee kouluissa annettavaan Ihmisen papilloomavirusrokotteeseen, haluaisin lisätä tietoisuuttanne tämän rokotteen todellisista mahdollisista sivuvaikutuksista sekä tutkimusten ja turvallisuuskokeiden puutteesta.

Jotta kaikki ymmärtäisivät, kirjoitan kirjeen äitinä, jonka aiemmin täysin terveen (lievää heinänuhaa lukuunottamatta) tyttären elämä muuttui täysin Gardasilin ottamisen jälkeen.

Hyvin pian ensimmäisen rokotteen saatuaan hänen terveydentilansa, sekä henkinen että fyysinen, alkoi rapistua ilman mitään selkeää syytä.

Eli tiivistettynä hän on kärsinyt viimeisen viiden vuoden aikana seuraavista oireista:

 • pyörtyily/huimaus
 • epäsäännöllinen sydämensyke ja kohonnut leposyke
 • hengenahdistus
 • täydellinen ruokahaluttomuus
 • valoherkkyys
 • äärimmäinen uupumus / epäsäännöllinen unirytmi
 • masennus
 • kyvyttömyys seisoa/kävellä yhtään kauemmin
 • vakava sosiaalisten tilanteiden kammo
 • alaraajojen/jalkojen tunnottomuus
 • jatkuva päänsärky
 • aivosumu/kognitiivinen heikkenemä
 • kyvyttömyys säädellä ruumiinlämpöä, yleinen epämukavuuden tunne

Ja ottakaa huomioon ettei hänellä esiintynyt yhtäkään oireista ennen lokakuuta 2012, jolloin hän sai ensimmäisen rokotuksen.

Saatat ajatella että hänellä oli jokin piilevä sairaus tai että hän on harvinaislaatuinen tapaus, mutta vannon että olen tutkinut ja tutkin yhä asiaa laajasti. Jo pelkästään Isossa-Britanniassa on vähintään 472 aiemmin tervettä tyttöä, jotka ovat kertoneet vastaavanlaisista vakavista tai jopa vakavammista sivuvaikutuksista, joita on ilmennyt HPV-rokotuksen jälkeen. Kuolonuhrejakin on tullut – espanjalainen tuomioistuin jopa totesi, että se on syy aiemmin tänä vuonna tapahtuneeseen nuoren tytön kuolemaan. On syytä muistaa, että tilanne on vakavampi mitä tiedetään tai mitä terveysviranomaiset väittävät. Vaikka viranomaisten mukaan ”kummankaan Isossa-Britanniassa käytettävän HPV-rokotteen ei tiedetä aiheuttavan vakavia terveysriskejä,” todellisuudessa on tyystin toisenlainen. Valvontaviranomaiset saivat ainakin 8835 ilmoitusta sivuoireista, joista 3038 luokiteltiin vakaviksi. Kolmen HPV-rokotteen aiheuttamien vakavien sivuoireiden prosenttiosuudet:

Cervarix (29 %), Gardasil (41 %) ja Gardasil 9 (60 %)

Tästä huomaamme että tilanne on huomattavasti vakavampi kuin meille on kerrottu, ja jotta asiat eivät olisi liian hyvin, valvontaviranomaiset tiedostavat että vain 10 % rokotteiden haittavaikutuksista raportoidaan ilmoitusjärjestelmän kautta. Ilmoitettujen tapausten määrä on vain murto-osa oikeasta.

Saattaa vaikuttaa siltä, että osa tytöistä on kunnossa saatuaan rokotteen. Vaikka tämä voi pitää paikkansa, pitää muistaa että monet eivät saa oireita penisilliinistä kun taas toiset saattavat kuolla siihen. Asian voisi esittää näin: jos oppilaallasi on vakava pähkinäallergia, teet kaikkesi jotta lapsi ei joudu vaaraan, vai mitä?

Kuvittele tilanne, jossa olet joutunut jumiin 15 oppilaan kanssa usean päivän ajaksi, kaikki näkevät nälkää, yhtäkkiä joku löytää isokokoisen suklaapatukan, joka sisältää pähkinää. Olet kuullut että yksi oppilas, tosin et ole varma kuka (eikä kukaan myönnä), saattaa olla allerginen pähkinöille, antaisitko kaikille palan suklaata luottaen siihen ettei kenelläkään heistä ole allergiaa? Tästä huolimatta sallit hoitajien tulla kouluun, kertoa vain ylimalkaisesti sivuvaikutuksista, jolloin perheet eivät voi muodostaa hyvään tietoon perustuvaa päätöstä ja heidän tyttönsä joutuu alttiiksi, eikä minkäänlaisia terveystaustatarkistuksia tehdä.

Saatat ajatella, että riski on ottamisen arvoinen jos tytöt säästyvät kohdunkaulasyövältä, mutta ota huomioon seuraavat seikat:

 1. HPV-rokotteen ei ole todistettu parantavan tai ehkäisevän syöpää, sen arvellaan ehkäisevän yhdeksää viruskantaa, mutta kantoja on yli 100 erilaista.
 2. Se on tehokas korkeintaan 5 vuoden ajan, eli 12-vuotiaana rokotetun ”suoja” kestää 17 vuoden ikään saakka.
 3. Se ei ole ainoa vaihtoehto, aiemmin käytetyllä Papa-kokeella (siitä lähtien kun henkilö on seksuaalisesti aktiivinen) voidaan havaita poikkeavat solut ja tarvittaessa seurata tilannetta ja aloittaa hoidot.

Jos katsotaan 8 vuotta taaksepäin, jolloin HPV-rokotukset aloitettiin, muistuuko mieleesi yhtään tilannetta, jossa täysin terveen nuoren tytön terveydentila heikentyy äkillisesti tai hän ei pysty käymään koulua ilman selkeää syytä? Ehkä et itse muista tällaista, mutta joku toinen henkilökunnan jäsen saattaa muistaa.

Näin kävi tyttärelleni sekä lukuisille tytöille joihin tutustuin HPV-rokotteesta vammautuneiden tytärten yhdistyksen kautta. En saanut täydellistä selostetta Gardasilista, minulle kerrottiin vain että lieviä sivuoireita saattaa ilmetä mutta ne kestävät korkeintaan muutaman päivän.

Tiedän että ohjelma on käytössä koko Isossa-Britanniassa, mutta pyydän että perehtyisitte asiaan itse ja lukisitte tapaustutkimuksia, joita löytyy täältä. (Googlettakaa Sanevax.org jos ette halua klikata linkkiä.)

Jos päädytte lopputulokseen että rokote voi aiheuttaa haittaa joillekin tytöille, mainitkaa asiasta koulutuslautakunnallenne, oppilaidenne vanhemmille ja kenelle tahansa joka on halukas kuuntelemaan. Asia on hyvin tärkeä, ja jonkun henki voi olla kiinni siitä. Väitetyt hyödyt eivät ole suuremmat kuin riskit, yksikin vammautunut lapsi on liikaa.

Kiitos että luit kirjeeni ja toivottavasti teit sen avoimin mielin. On koskaan vastustanut rokotteita, muuten tyttäreni ei olisi nykyisessä tilanteessa (käytännössä pyörätuolin ja kodin vankina). Kadun lopun ikääni etten tutustunut tuotteeseen sen syvällisemmin ennen kuin annoin rokotuttaa hänet sillä: anna muille mahdollisuus välttyä samalta katumukselta.

Lämpimin terveisin

Caran Dynan

 

Lähde: Sanevax

Lue myös:

Tilastokatsaus osoittaa, että HPV-rokote ei ole turvallinen
Tutkimus: 10 % HPV-rokotteen saaneista kanadalaisnaisista sairaalaan
HPV-rokotteet: lääkärit vaativat rokotusten lopettamista
HPV-rokotteen saaneita tyttöjä vaivaa outo sairaus
HPV-rokote: Omakohtainen kokemukseni Gardasilin vaaroista
Intiassa HPV-rokotekokeilu korkeimmassa oikeudessa
HPV-rokotukset aiheuttavat Japanissa hedelmättömyyttä
Onko Merckin HPV-rokote Gardasil yhtä paha kuin Vioxx?
Uudet todisteet teilaavat HPV-rokotteen turvallisuuden

4 kommenttia

 1. Muistakaa myös se kaikkein kamalin osuus: Se tekee steriiliksi !!

  Ja miten se sen tekee, se aktivoi ihmisen oman puolustusmekanismin hyökkäämään raskaushormoonia vastaan:”The fundamental principle behind this approach to contraceptive vaccine development is to prevent the maternal recognition of pregnancy by inducing a state of immunity against hGC, the hormone that signals the presence of the embryo to the maternal endocrine system.” While the woman is not technically sterilized, once injected with hCG, she may never be able to carry a child full term thereafter.
  http://www.offtheradar.co.nz/vaccines/61-infertility-concern-with-gardasil-hpv-vaccine.html”.

  Ja kun tiedetään että vuonna 2008 aloitettiin rokotuksen lukioikäisillä tytöillä ja seuraavan vuonna kaikilla tytöillä lukio- ja yläasteikäisinä, niin Suomen syntyvyystilastossa on nähtävissä selkeä piikku pari vuotta rokotusten jälkeen. Viive johtuu siitä että aikaisemmin osa tytöstä tuli raskaaksi jo teiniikäisinä, mutta nyt raskaus ei onnistu myöhemälläkään iällä, vaan jokainen raskaus päättyy keskenmenon. Kaavio jutun lopussa:

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702052200065464_uu.shtml

  …ja tälläkin hetkellä kuolleisuus kasvaa ja syntyvyys vähenee…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Peter C Götchen (?) Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus kirja on lukemisen arvoinen. Kertoo todistetusti kuinka lääke firmat tekevät jopa tappavia lääkkeitä ja markkinoi niitä valheellisesti. Ja tienaavat hyvin, vaikka joskus joutuvat maksamaan sakkoja miljoonia tai jopa miljardeja euroja.
  Siis miksi luottaisin HPV rokotteeseen? Lääkärit tietävät vain mitä lääke markkinoija heille kertoo.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Peter C. Gøtzsche:n kirja Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus erinomainen teos!
  Lääkkeiden tehot ja niiden sivuvaikutukset jää lääketeollisuuden tietoon ja markkinoidaan vaivaan kuin vaivaan, vaikka tulisi ruumiita kasapäin.
  Lääkärit tietävät lääkkeistä vain sen, mitä heille lääkefirmat kertovat.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Juuri samat oireet kuin omalla tytölläni rokotteen jälkeen ja sen lisäksi sairastui nsrkolepsiaan.!!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat