Suojelupoliisi voi pelotella työnantajaasi ensi kesästä lähtien

Talouselämä uutisoi, että Suomen poliittinen poliisi Supo saa uusia valtuuksia kansalaisten ahdisteluun. Tulevaisuudessa politisoituneen poliisin silmätikuksi joutuneiden asema työmarkkinoilla kurjistuu entisestään.

Suojelupoliisi aloittaa ensi kesänä turvallisuusselvityksen saaneiden työntekijöiden ”nuhteettomuusseurannan”, jonka yhteydessä se voi ahdistella työnantajia silloinkin, kun näiden alaiset eivät ole saaneet tuomiota mistään rikoksesta.

Työnantajien pelottelun perusteeksi riittää pelkkä rikosepäily. Suomen poliisi ilmoitti jo muutama kuukausi sitten, että se alkaa ahdistella maahanmuuttokriittisiä toisinajattelijoita, vaikka näiden ei epäiltäisi syyllistyneen tekoihin, joista seuraisi rikostuomio.

Toisin sanoen Suomen poliisi hivuttaa poliittisin perustein yhä suuremman osan kansalaisista ”potentiaalisten rikollisten” kategoriaan. ”Ilmoituksen tekemiseen riittää, että poliisi on aloittanut esitutkinnan,” Etelä-Suomen Sanomat (ESS) kirjoittaa.

Esimerkiksi maahanmuuttokriittiseen ”väärinajatteluun” syyllistyneiden ”potentiaalisten rikollisten” elämää voidaan uudessa järjestelmässä hankaloittaa merkittävästi pelottelemalla näiden työnantajia ja järjestämällä näille lopulta potkut.

Suojelupoliisi ja puolustusvoimien esikunta voivat tehdä ”turvallisuusselvityksen” myös kokonaisesta yrityksestä. Suojelupoliisi voi ilmoittaa työntekijän ”turvallisuusselvityksestä” silloinkin, kun työnantaja ei edes tahtoisi kuulla siitä, ESS painottaa.

cyberespiona

Kuten monet Magneettimedian lukijat tietävät, on Supo jo vuosien ajan epävirallisesti painostanut toisinajattelijoiden työnantajia. Uusi käytäntö tekee ahdistelusta kuitenkin paljon tehokkaampaa ja järjestelmällisempää.

Uhkakuvat ovat suuria, sillä EU määritteli tässä kuussa kaiken ”taloudellisia ja sosiaalisia rakenteita horjuttavan” toiminnan potentiaaliseksi ”terrorismiksi”. Direktiiviä voi tulkita erittäin laajasti ja sitä voidaan käyttää hallitusta laillisin keinoin kritisoivia kansalaisia vastaan.

Suojelupoliisin poliittiset intohimot eivät ole salaisuus. Supo on esimerkiksi vaatinut hiljattain kansallissosialistisen toiminnan kieltämistä Suomessa.

Maaliskuussa Supo vaati, että uutisia maahanmuuttajarikollisuudesta tulisi sensuroida, jotta ”rasismi” eli maahanmuuttokriittisyys ei saisi lisää kannatusta.

 

Lue myös:

KV: Suojelupoliisi usutettu Suomen kansallismielisten kimppuun
Poliisihallitus: kansallissosialismi kiellettävä, huumejengit saavat jäädä
SSS-hallitus käynnistänyt kolme lakihanketta suomalaisten tietoturvan tuhoamiseksi
Eliitti värvännyt armeijoita ”rasisminvastaiseen” taisteluun
Kultaranta: poliisin vakoiltava suomalaisten Internet-käyttäytymistä tehokkaammin

12 kommenttia

 1. Ja sokeat idiootit ei vieläkään näe miten sionistisiat kiristää köyttä Suomen kansan kaulalla.

  Nyt olisi aika nousta kansana tätä juutalaismafiaa vastaan.

  Itkun ja valituksen aika on ohi, kaikki näkee että siitä ei ole apua.

  Pienet kuppikunnat vaan huutelee toisilleen ja kiistelevät siitä kuka olisi sopivin johtajaksi, kommunistipolitiikan pilkkoessa kuppikuntia pienemmäksi ja pienemmäksi.

  Ettekö te saatanan idiootit tajua että juuri sitä hajanaista ja eripuraista kuppikuntien toisilleen huutelua nämä punaiset tahtoo, odottavat että täällä valitetaan itsensä kuoliaiksi. Viimeinen asia mitä ne tahtovat tai odottavat, on että nämä kuppikunnat pääsisi eripurastaan ja yhdistyisi, ja tahtovat kaikin tavoin tämän estää.

  Nyt ei ole aika pohtia kenen aate on ketäkin parempi, aika on KAIKKIEN kansallismielisten liittyä yhteiseen rintamaan. Selvitetään ne sisäiset erimielisyydet sitten kun VALTIO EI OLE ENÄÄ VÄLITTÖMÄSSÄ VAARASSA.

  Meillä kaikilla kansallismielisillä on yksi ainoa yhteinen vihollinen. Kutsutaan sitä sitten punavihervasemmistoksi, kommunismiksi, kulttuurimarxismiksi, kukkahattuisuudeksi tai antirasismiksi. Jokainen näistä suuntauksista toimii yhden tekijän alla. Korporalistiset suuryhtiöpomot ohjaa pankkeja, mediaa, politiikkaa ja lainvalvontaa. Ja nämä suuryhtiöt on pienen eliitin johdossa. Punaterroristit toimivat tämän eliitin käsikassarana kadulla. Ja tälle eliitillekin on yksi yhtenäistävä termi, sionistit.

  Niin kauan kun nämä kuppikunnat riitelevät keskenään, sionistit perseraiskaa tätä valtiota ja kansaa.

  Plusääni(31)Miinusääni(0)
  1. Kotimaiseen kansallismieliseen ja maahanmuuttokriittiseen liikkeeseen on päässyt sitä liikettä hajoittava valeoppositiolainen virus. Sen lisäksi että tämä maahantunkeutuja De Witin luoma virus hajottaa liikkeen rivejä, tekee se ympäri Suomea kiertävällä sirkuksellaan ja tempauksillaan maahanmuuttokriittistä liikettä naurunalaiseksi, pelaa se myös samalla suoraan Venäjän pussiin.

   De Wit: ”Kansallissosialistit eivät tervetulleita Itis-mielenosoitukseen”

   Plusääni(5)Miinusääni(2)
 2. Jaa jaa… Antaa tulla vaan. Minulla ei ole velkaa eikä juuri sidoksia mihinkään. Ei minun ole pakko käydä töissä. Minä voin jäädä kotiin ja alkaa hoitaa puutarhaa. Siinä sitten SUPO:kin henkilökunta osallistuu ansiosidonnaiseni maksamiseen omista veroistaan.

  Eivät kekkulit taida ymmärtää että se joka on veromarkkoja tuottavassa työssä, ei sitä kannata ahdistella. Se tulee kamalan kalliiksi yhteiskunnalle.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 3. Suuryritykset ja semmoisiksi itsensä mieltävät pienetkin ovat olleet poliittisen globalisaation (=globalismi) innokkaimpia kannattajia. Talouselämän pitäisi olla ehdottomasti neutraali työntekijöiden kansalaisoikeuksien suhteen, mutta nyt se ei sitä ole. Sellaiset yritykset, jotka Supon avustuksella osallistuvat työntekijöidensä poliittisiin vainoihin, pitäisi laittaa boikottiin. AY-liikettä ja erityisesti sen kommunistista siipeä vainottiin aikoinaan vähän samaan tapaan. Nyt paletti on kääntynyt 180 astetta ja kommunistit vainoavat kansallismielisiä työntekijöitä.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 4. Nämä sionistisatanistit ovat jo tuhonneet elämäni taloudellisesti. Enää ei ole sitä kiristysotetta käytettävissä.

  Seuraavaksi sionistisatanistit voivat vain tappaa minut vaikkapa ristiinnaulitsemalla. Sen sionistisatanisti osaa. Mitään muuta sionistisatanisti ei osaakaan kuin vihata, kiduttaa ja tappaa.

  Mutta sieluani sionistisatanisti ei voi koskaan tuhota. Ja sekös sionistisatanistia harmittaa, vaikka rahaa sionistisatanistilla on miljardeja miljardeissa pinoissa ja kultaa vyöllä, mutta sieluuni ei sionistisatanisti koskaan pääse kajoamaan.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 5. Jos elää työttömyyspäivärahalla ja sen päälle hakee Kelalta toimeentulotukea, tulee määräys jos aijot jatkossa hakea toimeentulotukea, myy asuntosi, myy toinen perheen käytössä oleva autosi vaikka sen arvo olisi vain parisataa euroa. Myy lapsesi käytössä oleva ajoneuvo, mopo, skootteri, moottoripyörä. Aikaa annetaan vain pari kolme kuukautta. Muuttuiko mikään siirryttäessä kunnan pompottelusta Kelan pompotettavaksi. Ei mikään vaan paheni, sillä Kela karsii pois kaikki toimeentuloa hakevat.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 6. ”Back to The U.S.S.R.!!!” by The Beatles.

  Voi paskan tikut! Kyllä on tosi lapsellista. Helevetin pikku-kersat hiekkalaatikolla. Tämä ei kuulu terveeseen kansallisvaltiolaiseen länsimaiseen demokratiaan.
  Tämä kuuluu Pohjois-Koreaan, Neuvostoliittoon, Kiinaan, Pinochetin Chileen, Kuubaan… etc. ect.
  Tämä kuulluu EU:hun ja kulttuurimarxisteihin ja heidän ikiliittolaisilleen juutalaisille rasistisille pankkiireille.
  Nyt ei yksikään kunnon perheellinen työssäkäyvä talovelat niskassaan oleva kansalainen voi, eikä saa käyttää hänelle poisottamatonta oikeutta muodostaa vapaa mielipide tai poliittinen kanta Suomessa / EU:ssa harjoitettavaa murha -pakolaispolitiikkaa kohtaan. Samalla tullaan sallimaan kulttuurimarxistien, feministien, demareiden, kommunistien, vihreiden, anarkistien, persujen, kepun ja kokoomuksen väkivaltaisia mellakoita toisinajattelijoita kohtaan puuttumalla heidän terveyteensä ja henkeensä ilman, että yhteiskunta / poliisi puuttuisi tai kiinniottaisi väkivallantekijöitä ja murhamiehiä/naisia.
  Vieläkö jollain on jotain narisemista Putinin Venäjän ”ihmisoikeustilanteesta”?

  Nyt kun ”pää on saatu auki”, Stalinin terroriaalto tahkoaa täälläkin! Maailma ja Suomi ei ole enää kaunis paikka, jossa vallitsevat länsimaiset hyveet ja aatteet, jotka suoranaisesti imettiin jo äidinmaidossa WWII jälkeinsinä kasvunvuosina. Nuoruudessani kiitin sitä, että sain syntyä ja asua Suomessa, vapaassa maassa, jossa on tilaa ja oikeus matkustaa maan sisäisesti ja ulkoisesti minne haluaa. Oikeus äänestykselliseen demokratiaan ja toimivaan hallintoon ja rehellisiin poliiseihin, armeijaan, joka ei ammu kohti omaa kansaansa.
  Kaikki tämä on kuollut. Vuosi 2017 ei ole ”Onnellinen”, se on yhä kapenevien kansalaisokeuksin kuristamisen vuosi. Lähtölaukaus kuolemanlaaksoon, sillä paha ei parane, vaan pahenee pahenemistaan. Tämän kaiken takuumiehenä tulee olemaan korkein valtiovaltamme jopa haureellisen kansankirkkomme tukemana ja ”kirkonkirouksia” langettaen niille, jotka julkeavat olla eri mieltä, mitä mielettömät ajattelevat ja tekevät.
  Tästä lähtien jokaisen yksityisen kansalaisen ainoa turva on hän itse. Se kuinka hän sen hoitaa ja toteuttaa on jokaisen henkilökohtainen asia.-
  Suomalainen poliisi on itse omasta aloitteestaan purkanut kaiken sen minkä hän on rakentanut kansalaisten kunnioituksen muodossa saatuna.
  V. 2017 poliisi lymyää viemäreissä saarnaten lakia. Sitä lakia, jota se ei edes se ja käskijänsä itsekään noudata, vaan käyttää sitä lyömäaseena niitä kohtaan, jotka ovat tämän maan rakentaneet ja luoneet.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 7. Mikähän on muuten Sinebrychoff-suvun tausta? Luin 1900-luvun alussa pidetystä vakuutusyhtiön kokouksesta, jossa arvosteltiin hra Sinebrychoffin osallistumista muistaakseni sihteeriksi vanhasuomalaisesta näkökulmasta. Miestä pilkattiin ”venäjänjuutalaiseksi viikingiksi”. Viikinki oli kai ruotsalaismielisyyssyytöstä. Onko sukuun naitu juutalaisia, vai onko kyseessä juutalainen suku? Vai mistä on kysymys?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Ollaan rehellisiä, Suomi mies tai nainen on joko liian laiska tai pelokas . Esim ranskassa on nähty isoja mielenosoituksia joissa mielenosoittajat tulevat omilla ajoneuvoillaan ,pienillä ja isoilla ja muodostavat ison protestin.

  Sanon vain, että peli näyttää olevan jo etukäteen hävitty tällä passiivisuustasolla. Montako kansallismielistä ihmistä tässä maassa on jolla on auto,traktori,kuorma-auto, rekka ? 1000? 10000 ? vai 100000 ?

  Ono Suomi niin takapajula ettei täällä saada aikaiseksi edes yhtä vitun isoa ajoneuvo protestia ?

  Herätkää Suomalaiset! ( kirosanat modifioitu pois )

  Tosiasia on, ettei täällä kirjoittelu ja valittelu muuta koskaan mitään.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat