Twitter aloitti sensuurihyökkäyksen valkoisia kansallismielisiä vastaan – juutalaisjärjestö vaatii lisää!

Twitter on aloittanut valkoisten kansallismielisten käyttäjätilien laajamittaisen sensuroinnin. Sen sijaan esimerkiksi rasistisia kommentteja twiittaavat sionistijuutalaiset saavat jatkaa toimintaansa rauhassa.

Twitterin kaltaiset monikansalliset suuryhtiöt ovat alkaneet reagoida aggressiivisesti siihen, että yhä useampi valkoinen uskaltaa puhua avoimesti maahanmuuton ongelmista.

Twitterille viimeinen tikki oli Yhdysvaltojen presidentinvaalit, joiden jälkeen palvelu sulki monien tunnettujen amerikkalaisten valkoisten aktivistien käyttäjätilit.

Kummallisinta Twitterin toiminnassa on ollut se, että sensuurin kohteeksi eivät ole joutuneet vain radikaalit tai rikoksista epäillyt käyttäjät, vaan hyvin pehmeää linjaa edustavan National Policy Instituten Richard Spencerin kaltaiset kirjoittajat.

Spencerin mukaan sensuuriaalto on ”suuryhtiöstalinismia”, jonka uhrit valikoidaan mielipiteen perusteella riippumatta siitä, epäilläänkö näitä todellisista rikoksista. Twitterin mukaan valkoinen kansallismielisyys on jo itsessään rikos.

SPLC:n juutalainen johtaja Richard Chonen oikealla.
SPLC:n juutalainen johtaja Richard Cohen oikealla.

Myös Google ja Facebook painostuksen kohteena

Vähemmän yllättäen Twitteriin kohdistunutta painostuskampanjaa on johtanut juutalaisen Richard Cohenin Southern Poverty Law Center (SPLC).

SPLC:n juutalaisen tiedottajan Heidi Beirichin mukaan hänen järjestönsä on vaatinut Twitteriä poistamaan jo 100 valkoisen käyttäjän tilit, koska ne ovat julkaisseet ”vääriä” poliittisia mielipiteitä.

Twitter yritti oikeuttaa yllättävän sensuurikampanjan uudelleenkirjoittamalla omat sääntönsä. SPLC:n painostama yhtiö tiedotti, ettei se voi sallia enää yhtä avointa käyttäjäkulttuuria kuin ennen.

Juutalainen Haaretz-lehti vähätteli Twitterin toimia ja muistutti, että SPLC:n mukaan sensuurin pitäisi olla nykyistäkin kovempaa. Haaretz kirjoittaa, että myös Googlea ja Facebookia on painostettu sensuroimaan maahanmuuttovastaiset vaihtoehtomediat.

Kuten uutisoimme tänään, sama kehityskulku on nähtävissä myös Suomessa. Kulttuurimarxistien johtamat KRP ja Poliisihallitus tahtovat alkaa painostaa niin lainkuuliaisia kuin ajatusrikoksista epäiltyjä maahanmuuttokriitikoita entistä tehokkaammin Internetissä.

 

Lue myös:

Historioitsija: juutalaiset lobbasivat tiukempien sananvapauslakien puolesta jo 1700-luvulla
Juutalaistoimittaja: valkoiset eivät voi estää omaa perikatoaan!
GASR-raportti: Järjestäytyneiden juutalaisten yhteisö vastustaa sananvapautta
Video: Juutalaiset Internet-sensuurin takana
Tietovuoto: George Soros vaatii tiukempaa Internet-sensuuria

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat