Valtamedia: Euroopasta on tehtävä ”homompi”, jotta nationalismi ei voita

Suuren saksalaismedian Die Weltin johtaja Ulf Poschardt hämmästytti saksalaisia julistamalla, että maasta on tultava ”homompi” ja ”monikulttuurisempi”, jotta Donald Trumpin symboloima nationalismi ei voita globalismia.

Poschardtin kirjoitus oli vastine Trump-haastattelulle, jonka saksalainen Bild-lehti julkaisi maanantaina. Poschardt käytti sotaisaa kieltä artikkelissaan, mikä sai monet lukijat tuntemaan olonsa äärimmäisen epämukavaksi. Palautetta lähettäneet lukijat esimerkiksi kysyivät, onko Trump muka julistanut sodan Saksaa vastaan.

Poschardtin mukaan Trumpia vastaan on taisteltava siksi, että tämä symboloi globalisaation vastaisia voimia. Die Weltin johtaja jyrisi, että globalisaatio on ollut saksalaisten kannalta siunaus, minkä vuoksi nationalismi on äärimmäinen synti.

Poschardt kiittelee artikkelissa etenkin liittokansleri Angela Merkeliä, joka on ”toiminut täysin oikein tukiessaan […] globaalia politiikkaa”. Uusliberaali ja kansallisvaltioita polkeva politiikka on Poschardtin mielestä Euroopan ainut sallittu kohtalo.

Mediamogulin mukaan Saksan kultaiset vuodet voivat kuitenkin päättyä, mikäli nationalistit nousevat johtaviin poliittisiin asemiin.

Niinpä Saksan on nyt ”noustava vastarintaan [nationalismia vastaan] ja tultava entistäkin paremmaksi, urheammaksi, uutterammaksi, innovatiivisemmaksi, vapaammaksi, avoimemmaksi, homommaksi ja monikulttuurisemmaksi”.

gay-pride-parade-in-berlin-afp_650x400_41435422794

Die Welt sai sosiaalisessa mediassa vihaisen palauteryöpyn välittömästi artikkelin julkaisun jälkeen. Lukijat olivat ymmällään siitä, miten homouden pakottaminen liittyy millään tavalla maailmanpolitiikkaan. Kyse on tietysti kulttuurimarxismista ja perinteisten valkoisten kulttuurien tuhoamisesta.

”Mitä tämä mies [Poschardt] on oikein poltellut? Millä perusteella meistä tulee muka menestyneempiä, jos muutumme ’homommaksi’? Entä miksi meidän tulisi muuttua VIELÄ NYKYISTÄKIN ’monikulttuurisemmaksi’?” eräs lukija hämmästeli.

Lopulta Die Welt taipui raivoisan kommentoinnin vuoksi ja korvasi sanan ”homo” sanalla ”luova”. Tämä suututti tietysti homojen lobbausjärjestöt, jotka alkoivat kutsua Die Weltiä ”äärioikeiston hännystelijöiksi”.

 

Lue myös:

Tutkimus: luottamus valtamediaan romahtanut ”historiallisen alas”
Yleisradio puolustaa pedofiileja
Suunnitelma Euroopan tuhoavasta pakolaiskriisistä laadittiin jo 1940-luvulla
Taloustieteilijä ennustaa sisällissotaa: tunkeutujat vastaan eurooppalaiset
Video maahantunkeutujan hyökkäyksestä vuosi julkisuuteen – poliisi metsästää vuotajaa eikä hyökkääjää!

6 kommenttia

 1. Pelastetaan Palestiinalaiset pois Israelista ja annetaan Israelille lahjana koko euroopan homot ja transut.
  Kaikki voittavat!!

  Plusääni(19)Miinusääni(2)
  1. Sen sijaan että tänne otettaisiin lisää palestiinalaisia loisimaan ja syljeskelemään kattoon, ohjataan ne palestiinalaiset mieluummin pois loisimasta Israelin valtion alueelta loisimaan sinne minne kuuluvatkin eli Jordaniaan.

   Plusääni(4)Miinusääni(8)
 2. Saatanaa palvova pieni eliitti tekee kaikkensa, että Jumalan luomisjärjestys ja tahto saataisiin kukistettua tässä maailmassa. Homouden ylistäminen on vain osa sitä. Jumalan säätämyksen mukaiset maiden ajat ja rajat, perinteinen perheyksikkö (mm. mies perheen päänä, vanhempien kunnioitus lasten taholta, vanhuksista huolehtiminen perhekunnissa), lepopäivän viettäminen, naisen vaikeneminen seurakunnissa jne. yritetään vesittää kaikin tavoin yhteiskunnissa. Tässä nyt vain muutama, mitä tuli mieleen. Antikristus maailman hallitsijana on lopullinen päämäärä. Sitten ollaan kaikki perkeleen ikeen alla (toki Kristukseen uskova ei tätä voi olla). Mutta tämähän kerrotaan jo Raamatussa, uskoit siihen tahi et, niin se maailma etenee. Uutisissa luemme joka päivä meidänkin kansaamme kohtaavista muutoksista ja laeista, jotka keskittävät vallan ja rahan pienelle eliitille, jotka itseään juutalaisiksi kutsuvat (ja jotka tappoivat Jeesuksen). Mikä pelasti talvisodassa Suomen Venäjän orjuudelta – usko Jumalaan ja Kristukseen. Ihminen ei omassa voimassaan siihen kykene. Lukekaa netistä presidentti Kyösti Kallion rukous Suomen puolesta. Ja lukekaa Raamattua. En minä ketään tahdo väkisin käännyttää enkä siihen pysty. Kunhan kirjoitan ajatuksistani. P.s. Jumala asetti sateenkaaren taivaalle merkiksi ihmisen ja Jumalan liitosta, nyt tämä sama merkki on valittu homoliikkeen tunnukseksi, homous on Jumalalle kauhistus ja ihmiset valitsevat samaisen merkin juuri homoille. Mitä ajattelette tästä? En minä vihaa homoja, tiedän muutamia ja he ovat ihan mukavia ihmisiä, minusta homous on kuitenkin luomisen vastaista enkä sitä ymmärrä. Ei homojen mielestäni kuuluisi saada avioliitto-oikeutta, avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Miksi homot pitäisi vihkiä kirkoissa avioliittoon, kun kirkon pitäisi pidättäytyä Jumalan sanassa ja Raamatussa homoutta ei hyväksytä. Miksi homot tätä edes itse haluaisivat? Heidän liikkeensä pääasialliset ajajat, talmudilaiset sionistit tätä ilmeisesti haluavat, niin kuin kaikessa, luomisjärjestyksen tuhoamista.

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
 3. Kolumni: Populismiin on vastalääke

  Arvoliberalismi synnytti tyhjiön, johon nyt virtaa kansallismielistä populismia. Mutta kehityksen kääntämiseen on myös keinoja, kirjoittaa Jari Ehrnrooth…

  http://yle.fi/uutiset/3-9401823

  Mitä johtopäätöksiä tästä kirjoituksesta voi vetää…

  Yhteiskuntaan muodostunu arvotyhjiö.Yhtenäiskulttuuri hajonnu -60 luvulta alkaneen kulttuurimarxistisen kehityksen myötä länsimaissa.Ihanne perhe ja elämäntapa yhtenäisyyttä ei kansassa enää ole.Yhteistä uskontoa,kulttuuria koossa pitävää arvoydintä ei enää ole.
  Yksilö vapaata liberalismia ja ryhmiä kokoavaa populismia asetetaan nyt vastakkain.
  Arvoliberalismi ja arvopopulismi ruokkineet toisiaan.
  Arvoliberalismi ja arvovapaus antanu tilaa ja mahdollistanu kansanomaisen populismin nousun;Brexit,Trump,Jytky…
  Populismi hyväksikäyttäny liberaalia demokratiaa poliittisesti edetessään.
  Yksilön itsenäistä vapautta tukahduttavia rakenteita yhteiskunnasta esim.jokin autoritaarinen kulttuuriuskonto purettava.
  Liberaalin yksilön huolehdittava vastuullisesti samalla itsensä ja muiden vapaudesta.
  Liberalismi on arvopäämäärä,eikä syntyperäinen uskonlahja,vaan kasvu ja muutosprosessi joka tapahtuu ihmisessä.
  Näinollen liberalismi on vapaudenaatteena edistyksellinen ”vallankumouksellinen” voima ja kansallismielisen populismin vastalääke.
  Tarvitaan faktantarkistusta ja kansankokous/foorumi kansalaisten yhteiskunnalliseen keskusteluun eduskunnan yhteyteen,torjumaan somessa vapaasti riehuvia populisteja.
  Eliitin määrittelemää vastuuta;totuutta,järkeä ja laatua kaivataan kansalaiskeskusteluun.
  Kansalaisten vapautta halutaan näinollen rajoittaa ja kontrolloida,muokata eliitille mieluisaan oikeaan suuntaan.
  Nyt on kuulemma liian vapaata kun populistit saaneet tilaa mellastaa,kaikkeahan ei voi liberaali eliittimme kuitenkaan suvaita.
  Puolueet halutaan taka-alalle ja vapaat erilaiset yksilöt edustamaan koko kansaa.Tarkoitus näinollen siis nimenomaan kulttuurimarxistisesti hajottaa yhtenäinen kansa moninaisiksi monimuotoisiksi yksilöiksi(moninaisuudessaan yhtenäinen),joista tulisi eliitin orjia eikä heistä olisi enää yhtenäisenä samanmielisenä laumana eliittiä vastustamaan.
  Näinollen eliitti karsastaa vahvoja vaikutusvaltaisia joukkoja ja ryhmiä..jotka se kokee omalle vallalleen uhkana.Siksi on tärkeä korostaa ihmisten erilaista yksilöllisyyttä ja päästää juuri heitä vaikuttamaan,silloin on eliitin helpompi hallita tällaista ”sekalaisen seurakunnan” massaa,jotka eivät ole yhtenäisenä yhtämieltä eliittiä ja liberalismia vastaan(paitsi jos ovat eliitin ja liberalismin puolella niin sehän käy),jotka eivät ole riippuvaisia yhteiskunnan rakenteista,vanhoista perinteistä ja yhteisöistä.Kansallismielisen populismin vastavoima halutaan näin kuluttaa kansasta pois.Halutaan uusia tiukempia sääntöjä kontrolloimaan sitä että liberalismista kulttuurimarxismista saadaan totalitaristinen aate joka ei muita aatteita hyväksy.Kaiken tämän tavoitteena on hävittää kansat,kansallisvaltiot ja kulttuuriperinteet.Kun vanha koossa pitävä voima hajoaa,luodaan kokonaan uusi tilalle…

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 4. Lisää vaan saatana! kulttuurimarxistista ajatusta=mädätystä koko Eurooppaan ja Suomeen, niin ”hyvä” tulee.

  Tällaiset jäbät laulamaan lapsille ja aikuisille homo virsiään:

  Ja muita vastaavia filosofia rallejansa:

  Hiljaiseksi veti, kun tutustuin puolivahingossa tuohon jo 1984 tuotettuun tavaraan, ei hyvää päivää!, sanon.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 5. Illuminaatti valtaeliitti okkultismi

  Maailman ”eliittiväki” illuminaatit, joihin kuuluvat myös korkean tason politiikkoja, valtioiden päämiehiä, uskonnollisia johtajia, pankkiireita jne. harjoittavat lapsiuhri rituaaleja. Illuminaatit luottavat siihen etteivät ihmiset voi uskoa heidän tekevän törkeitä ja kauhistuttavia rikoksia, koska he ovat maailman valtaeliittiä. Heidän tekemänsä rikokset ovat niin kauhistuttavia ja hirvittäviä, että monet ihmiset eivät usko niiden olevan totta. Ikävää ja valitettavaa on, että se on kuitenkin totta, sillä osa (ei kaikki) maailman valtaeliittiä osallistuu okkultistisiin ja saatanallisiin rituaaleihin. Valtaeliitin rikokset perustuvat juuri siihen, että kun he tekevät tarpeeksi kauhistuttavan asian, niin he luottavat siihen ettei kukaan usko sitä ja siksi he saavat jatkaa kauhistuttavia tekosiaan.

  Ympäri maailmaa syksyllä illuminaattien seremonioissa tapetaan tuhansia lapsia. Satanistit uskovat saavansa voimaa tappamisten kautta. He voivat repiä sydämen irti ihmiskehosta ja paloitella sen osiin. Pääsiäisen aikana tapetaan aikuisia ihmisiä.

  Näihin rituaaleihin kuuluu myös seksiriitit, joita tehdään jopa nuorille lapsille. Seksiriitin uskotaan lisäävän voimaa sekä synnyttävän pelkoa ja lisäävään salaseuran jäsenten solidaarisuutta. Rituaalien kautta valtaeliitti etsii itselleen maallista valtaa ja voimaa sekä menestystä, jota he saavat palvoessaan saatanaa. Heidän menestymisensä hinta on kova, sillä he maksavat siitä lopulta iankaikkisesti kadotuksessa elleivät he tee parannusta ja tule Raamatulliseen uskoon.

  Illuminaatin jäsenet elävät kaksoiselämää, sillä he ottavat osaa näihin saatanallisiin rituaaleihin ja samaan aikaa toimivat yhteiskunnassa korkeassa asemassa kuten politiikkoina, lääkäreinä, psykologeina, terapeutteina, pankkiireina, lakimiehinä, hallitusten jäseninä, uskonnollisina johtajina ja vaikuttajina jne. He ovat vapaamuurarien eliittiä. He ovat eliitin jälkeläisiä, joita on lapsesta asti harjoitettu olemaan illuminaattien eliittiä.

  Illuminaatit käyttävät ihmisiä seksuaalisesti hyväkseen. Illuminaatti on soluttautunut kaikkiin uskontoihin ja pyrkii hallitsemaan niitä. Tästäkin syystä nykyään pyritään harjoittamaan ekumeniaa kaikkien uskontojen ja uskonnollisten sekä hengellisten yhteisöjen kanssa. Vatikaanilla on vahva ote illuminaateissa. Illuminaatti on homo-agendan, Aids:n ja seksuaalisen vallankumouksen takana. Illuminaatit vihaavat kaikkea mitä Raamatun Jumala ja totuus edustavat.

  Vuosittain n. 700 000 alaikäistä lasta katoaa Yhdysvalloissa sekä lukematon määrä lapsia ja aikuisia ympäri maailmaa. Osa kadonneista löytyy elävinä ja osa kuolleina. Monia heistä ei koskaan löydetä, sillä he päätyvät sieppauksen seurauksena saatanallisen rituaalin uhreiksi.

  Saatanallinen rituaalinen uhri- ja juhlakalenteri paljastaa sen kuinka kauhistuttavia ovat illuminaattien rituaalit:

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat